Tältat med klassen.

Jag orkade verkligen inte blogga igår när jag kom hem, jag sov knappt något på natten när vi tältade, så jag låg på soffan och tittade på film när jag kom hem. Vi tältade med klassen från måndag till tisdagen med min klass och en annan klass, vi hade klasskamp och grillade, sen på kvällen/natten var vi bara ute och hade kul! Det var riktigt härligt, så många fina människor. På tisdagen fick vi ''sovmorgon'' haha, kanske inte riktigt, men 1 ½ timme mer än vad vi annars har, vi blev väckta vid 8. På dagen blev vi indelade i grupper och gjorde olika saker på olika stationer. Vi slutade dagen vid 2 tiden, då kom pappa och hämtade mig. Tack för dagarna, även om det regnade nästan hela tiden så hade vi det bra! Min klass är världens bästa klass, tack för att ni finns.
Idag har vi varit i skolan igen och det har gått bra, efteråt åkte jag och sara med alice hem. Vi åt toast,bakade äppelkaka och tog lite bilder. Hade bara en massa mys och roligt.

28:e augusti 2011

Jag bloggar bara någon gång om dagen nu för tiden, det är ju inget alls. men jag hinner inte, nu när skolan har börjat med så blir det ännu mindre. Jag var hos alice igår kväll och sov där tills idag, vi hade våran myskväll igår och det var så härligt! Vi hade ansiktsmask och badade bubbelbad,tittade på filmen hur många lingon finns det i världen, ni måste se den, det var den roligaste filmen jag sett! haha. När vi hade sett klart den filmen började vi titta på andra avenyn avsnitt. Tack för kvällen bästis! Idag var jag hos alice till eftermiddagen, lite senare skulle mamma till jobbet och jag och pappa åkte ner till farfar en stund, fikade och pratade. Imorgon ska min klass och en annan klass tälta, det ska bli jätte mysigt faktiskt! vi ska göra massa roligt på kvällen och så. Ni hör inte av mig på måndag då, men vi hörs på tisdag igen (tror jag) ni får ha det bäst, puss! ♥

jag och alice vid havet i våras

Träffat min bror och pojkarna!

Min bror,linus och milo har varit här idag, jag har myst,lekt och busat för fullt med pojkarna, precis som vanligt!  Vi har varit både inne och ute, det är fint väder idag, så det är härligt ute! Dem åkte hem för bara en liten stund sen, det har varit jätte kul att träffa bror och gos ungarna, som det alltid är. Nu ska jag gå ner och packa, jag ska sova hos alice inatt, vi ska ha en riktig myskväll med bubbelbad och massa filmer. Det kommer bli en toppen kväll! det är cykelfest där vi bor, så våra föräldrar ska vara med på den, man cyklar till olika och äter tre rätters. Nu ska jag som sagt gå ner och packa.
Ni få ha en bra dag och kväll, det har jag haft och ska ha!
sötaste milo och faster ♥

linusälsklingen ♥ det är svårt att få honom på bild, men jag brukar lyckas med någon ;)

Nu är det äntligen helg!

Våran klass slutar tidigt varannan fredag, synd att det inte är varje. Idag slutade vi redan vid 14:25 och då tog jag den tidiga bussen hem, ni förstår inte hur skönt det är att komma hem så tidigt, när man nu mera är van vid att komma hem vid 4 varenda dag. Det gick lika bra i skolan även idag, det blev ju inte så mycket lektioner för dagen inte var så lång, isabellé kom till skolan idag med, hon har varit utomlands en vecka, det var så kul att träffa henne igen, vi har saknat henne så jäkla mycket! det är skönt att vara alla 5 igen, det blir tomt om någon är borta. Jag kom hem vid 2 och sen dess har jag väll inte gjort sådär jätte mycket, jag och mamma har lagat enchiladas ikväll, så jag,mamma och pappa har precis ätit det ute på altanen, det var lika gott som vanligt. mysigt var det med! ikväll ska vi mysa ännu mer här hemma, ligga på soffan och titta på tv. jag älskar fredags kvällar! hoppas ni har haft en bra dag, och ha en skön kväll nu!

jag för någon dag sen

25:e augusti 2011

Jag slutade skolan tidigt idag vid 14:15 så mamma hämtade mig,pappa skulle iväg idag så han kunde inte följa med. vi gick i lite affärer i stan för att köpa lite söta kläder till bebisen, min systers dotter som föddes i måndags. När vi hade ätit inne i stan, köpt kläder så åkte vi till min syster,markus och bebisen. Hon var så liten och fin, det var så kul att få träffa dem, jag har längtat! Vi fikade,pratade och myste med ellie ♥ dom har nästat bestämt sig helt för att hon ska heta Ellie. Jag har haft en jätte bra dag, hoppas ni med har haft det!
gullungen sover ♥
mamma och ellie ♥
en lycklig moster! ♥

Onsdag

Onsdagar är den jobbigaste dagen i skolan på vårt schema, fast som tur är inte lika jobbig som torsdagen var på vårt förra schema. Så det har gått bra idag med. Vi hade bara teknik i en kvart, för han berättade bara lite vad vi skulle göra och sånt, så vi fick sluta mycket tdigare...då fick vi en timmes håla och nästan hela klassen gick ner till byn. Det är skönt att vara hemma nu, jag saknade sommarlovet redan efter första lektionen i måndags,men jag antar att man aldrig blir riktigt nöjd, någon gång måste man börja igen och det går ju bra när man väl börjat. Det finns ju fullt med underbara människor som gör dagarna så bra! Nu ska vi snart äta och sen ska jag och mamma ut på våran långrunda, det ska bli skönt!
jag idag

Style by tyra

Jag beställde en ring och ett läppstick från style by tyra för ett tag sen, ringen var jätte fin, men den får åka tillbaka för den var för stor, jag har så smala fingrar och det fanns ingen mindre storlek än 8. läppsticket var toppen iallafall, fast det svider lite men man ser skillnad efter bara 5 minuter, jag ska visa före och efter bild någon annan dag.

Andra dagen i skolan

Jag vaknade av väckarklockan idag också, som jag kommer få göra varje vardag länge nu...men jag klarar det ganska bra ändå,brukar piggna till efter en stund. Tisdagen är väldigt slapp på vårt schema i skolan, har inte så himla många lektioner så det är jätte skönt! dagen har bara gått bra idag med. Jag kom hem vid fyra och sen dess har jag bara ätit och inte gjort något alls. Jag ska snart ta en ansiktsmask och sen hoppa in i duschen. ha det fint, puss!

jag och alisa i söndags, när jag sov hos henne

ÄNTLIGEN MOSTER!

Jag blev äntligen moster nu ikväll till en liten tjej! Jag är helt överlycklig! längtar tills jag får träffa henne ♥
(bilden är liten för jag fick den som mms av jennie)

Första skoldagen

Idag gick vi till skolan för första gången på två månader, det kändes lite konstigt för det var så länge sen, men när man hade kommit dit och var med klassen kändes som vi hade kommit tillbaka från en helg. haha, helt galet. Det är tråkigt att sommarlovet är slut och jag saknar lovet redan, men det är ganska skönt att vara tillbaka och träffa alla igen med. Jag åkte till alisa igår och sov där tills idag, så gick vi till skolan tillsammans. Vi hade det såklart jätte bra. I skolan fick vi våra nycklar till skåpen,vårt nya schema och pratade om sommaren. Vi hade några lektioner med, men det var inte så många,vi behövde inte göra så mycket på dem heller. Jag tog bussen hem efter skolan och då åkte alice och sara med mig hem, vi gjorde egentligen inte så mycket, åt och bara pratade om allt.
hoppas ni har haft en fin dag, kram!

jag idag

Sover hos alisa inatt.

Jag och mamma kom hem från fotbollen för en stund sen, jag har hunnit duscha och packa sen dess. Det är skola imorgon och jag ska åka till alisa ikväll och sen sover jag där, så går vi till skolan imorgon. Det känns ju inte sådär jätte bra att börja skolan igen, jag hade gärna haft några veckors lov till. men det ska nog gå bra, jag har saknat min underbara klass, ska bli skönt att komma tillbaka till den. Nu ska gå ner och fixa lite annat och sen ska vi äta.
vi hörs imorgon efter skolan, pussar! ♥
jag och alisa på sommarlovet

21:e augusti 2011

Min bror,linus och milo har varit här idag, roligt att träffa dem igen! Jag har lekt och busat för fullt med pojkarna här, dem är så himla härliga. Sen har vi fikat och så med. Lite senare idag, vid 2 ska jag och mamma cykla ner till fotbollsplanen och titta på när alice och dem andra spelar, det är mitt gamla lag som jag spelade i för snart 3 år sen. Men först ska vi göra lite annat här hemma.

milo♥

linus när vi kastar boll  ♥

gos ungarna!

min gullunge och jag ♥



20:e augusti 2011

Idag har det varit en sån dag då jag inte har haft någon lust till att blogga, men jag kände för ett göra ett inlägg till er nu.  Jag har varit med alice innan idag, vi har spelat wii,tittat på ännu fler avsnitt av andra avenyn, nu är vi fast i den serien igen har man börjat titta så kan man inte sluta, men det gör inget för den är såååå jäkla bra! Vi hade en riktig mys dag idag också, tack för denna dagen med bästis. Min faster och kusin var här en liten stund också nu ikväll, sen har jag och mamma varit ute på långrundan. Nu ska jag gå ner och lägga mig på soffan och titta på tv. hoppas ni har haft en bra dag som jag, pussar och kramar!

jag har verkligen inga nya bilder, glad tjej när bella,elaine och tracey sov hos mig ♥

En mys dag med andra avenyn och alice

Vi har precis ätit här hemma, jag älskar fredagskvällar dem är så himla mysiga! man äter gott och sen brukar det oftast vara någon bra film på tv, jag ska snart gå ner och titta på tv med mamma och pappa. Innan idag har jag varit hos alice och vi gjorde pannkakor och bakade kolor, sen har vi legat på soffan och tittat på andra avenyn, vi älskar den serien, hatar att den slutade. Vi har haft en toppen dag iallafall, hoppas ni med har haft det, puss!

jag och alice i skåne i somras när vi hade shoppat inne i stan

Konfaläger 2011!

Här under kommer fler bilder från konfirmations lägret, vi tog lite bilder men det blev inte så många..vi glömde såklart kameran när vi skulle till havet,där det kunde ha blivit jätte fina bilder. här är några ändå.
precis hoppat av bussen i åhus


tracey och hilda ♥

emma,jag,hilda,tracey och elaine ♥


frida,tracey,emma,hilda och elaine ♥






finaste bella och emma ♥

Tre dagar kvar!

Jag har duschat för en stund sen och nu har jag gjort iordning håret och sånt, jag har pratat med alice med så jag ska gå upp till henne om en stund. Vi har inte träffats på en vecka eller något, så jag har saknat henne! Vädret är ju inte det bästa idag så det blir nog en mysdag inne och titta på filmer. Det låter kanon, eftersom vi älskar filmer. Det är bara idag och två dagar till kvar på sommarlovet, jag vill inte börja skolan,hade behövt några veckors till lov. Så nu ska jag njuta dem här sista dagarna, sommarlovet har som tur väl varit bäst, jag har gjort så mycket kul! Vi hörs senare idag och det kommer bland annat upp ett inlägg med några bilder från lägret.

jag för några månader sen, innan sommarlov börjat

Hemma från konfalägret!

Det har åskat ikväll och sen har datorn krabbat, så internet har inte funkat men nu gör de det. jag kom hem från konfirmationslägret idag vid 3, vi åkte ju dit till åhus i söndags morgon och i lördags åkte jag till elaine och sov över hos henne till söndag då,vi hade det lika bra som vanligt! tittade på film och en massa annat kul. Konfalägret var bra, vi hade det jätte kul, även om vi inte fick så mycket fri tid som vi hade förväntat oss, haha! Vi var indelade i grupper och gjorde olika saker, badade och solade, gick en runda i byn och köpte godis och hade det bäst! vi fick efterätt varje dag med, hehe. men gott var det! Det är bara lite av det vi har gjort. Tack för dessa 4 dagarna alla! ♥



frida,hilda,emma och tracey ♥

finaste och bästa hilda ♥

jag och emma ♥
isabelle, emma och frida ♥

jag och älsklingsbella! ♥


Isabellé,Elaine,Tracey,Hilda,Emma och Frida Tack för dagarna, ni gjorde dem bäst och ni är så bäst

ME!

några bilder alice tog på mig i onsdags

Söt pyjamas

En ny söt pyjamas från H&M med snobben på, jag älskar söta pyjamasar med något gulligt tryck på!

New Yorker

Världens skönaste luvtröja som jag fick med mig hem från New Yorker, den är så jäkla mysig och perfekt till kalla kvällar, den kommer jag använda mycket.

Vrikat

(jag fick ljusa upp första bilden ganska mycket, så man skulle se att den var virkad)
Jag såg denna klänningen när jag var i Stockholn i somras, jag ville ha en i vit då men det fanns inte i min storlek. Nu när jag var inne i stan såg jag den igen, men nu är ju nästan hösten här så det passade bättre med en svart. Den var lika fin på, som den såg ut att vara så den fick bli min. Den kommer från Bikbok!

ESPRIT

Jag har aldrig köpt något på esprit innan, men jag och mamma var inne där och hittade varsin t-shirt. den finns i marinblå också.

Skjorta

Denna skjortan kommer från H&M, jag köpte den då jag och mamma var inne i stan. den finns i fler färger också.

Du är guld värd

bilder på mig och bästis

Först till bror och sen till elaine!

Jag och mamma ska äta snart och sen åker vi till min bror en runda, träffar honom,maria och pojkarna en stund. Sen åker jag till elaine och sover där, det kommer bli lika bra som vanligt med den tjejen! Kommer bli en bra dag och kväll idag också. Imorgon åker elaine,jag och en massa andra till skåne för konfirmations läger som jag skrev igår. Det kan inte bli annat än bra med,elaine,tracey och isabelle. Jag är hemma på onsdag igen och det kommer upp tidinställda inlägg varje dag, bra va? så lite uppdatering får ni iallafall. Ni få ha det jätte bra, det kommer jag att ha iallafall! kramar ♥
min ängel och jag sist elaine,bella och tracey sov hos mig

12:e augusti 2011

Jag kom hem från alice precis, jag har varit hos henne sen morgonen idag. Vi har ätit goda våfflor med glass och blåbärs sylt på, riktigt mumsigt.  Det hände inte så mycket mer idag, vi har mest suttit vid datorn och så. Men vi behöver inte göra så mycket, vi har precis lika kul ändå! Dagen har varit rätt lugn men kul. Jag och mamma ska ut på långrundan snart och sen ikväll ska jag packa för jag ska åka till elaine imorgon och sova där tills söndag, på söndag åker vi och en massa andra till skåne på konfirmationsläger, det kommer nog bli kul! hoppas på bra väder så vi kan sola och bada sista gången nu på sommarlovet, fast bada ska jag göra ändå..haha. Vi hörs senare under dagen, kramar!

jag och alice i onsdags, du är världens bästa bästavän

Världens finaste bästavän

Du är världens finaste bästavän

dagens

skjorta från H&M (ny) det kommer ett inlägg på allt jag köpte någon annan dag. jeans treggings från Vila och skinn converse

11:e augusti 2011

Idag har jag varit med alice hela dagen också, vi har spelat wii idag, super mario bros och mario kart såklart! Det är dem roligaste spelen, haha. Nu när det blir höst så lär vi sitta inne och spela wii hela tiden. Vi gick en runda i skogen för att ta några bilder och sen skulle alice gått hem egentligen, men vi gick vilse så vi fick vända och gå samma väg tillbaka, haha. Det har varit en härlig dag idag med, dagens outfit och några andra inlägg kommer med upp senare idag!
jag och bästis idag, vi älskar wii!

dagens outfit

en vanlig enkel trekvarts ärmad tröja från H&M (ny) fick hem den på posten igår. shortsen är från vero moda (köpta i köpenhamn) och min fina korsring från pearls of anca.

Du är obeskrivlig

bilderna på mig och alice från idag, fler kommer

Grym dag med bästis!

Jag har varit hos bästis hela dagen, jag gick upp till henne vid 10 på morgonen och så käkade vi frukost tillsammans, så tråkigt att äta själv, hehe. Sen har jag varit där tills nu ungefär, vi har varit ute och tagit fina bilder,lagat mat och käkat glass med cola sås och strössel.Vi har även suttit lite vid datorn och lyssnat på härliga låtar, det har varit en grym dag som vi alltid har. Nu ska jag strax ut på lång rundan med mamsen ska bli skönt!  bilderna på mig och alice från idag och dagens outfit kommer upp här i bloggen senare ikväll, ha en skön kväll, pussar!

tre bilder på mig och alice från idag, dem vi tog ute kommer som sagt sen

Crocker

Mina nya jenas som jag köpte igår (måndags) dem sitter snyggt på och är så sköna, jag älskar dem! jag köpte dem inne på JC men dem finns säkert på fler ställen. Det andra jag köpte kommer upp någon annan dag.

Vill ha mer sommar!

Papi och jag kom hem för en timme sen ungefär, det började såklart regna när vi var ute och gick, men det öste inte ner så vi klarade oss ganska bra och då var vi nästan hemma. Idag har det inte varit bra väder, mulet och regn, så tråkigt Jag vill ha mer sommar, ligga på stranden och sola och bada. sommaren är alldeles för kort här. Nu ska jag gå ner och se om det kan vara någon bra film på tv,hoppas det! jag älskar att titta på tv alltid, men särskilt på kvällarna.
tre bilder i camen innan rundan

Kladdkaka!

Idag har alice och sara varit hos mig, dem kom tidigt idag och det var såklart kul att träffa dem! det var en vecka sen jag träffade dem mer eller mindre, så det var skönt. Vi har ju haft massa att prata om och sen har vi även bakat kladdkaka, vi tog lite digestivekex och smulade över, den blev jätte god och väldigt kladdig som den ska vara! Dem åkte hem precis så nu ska jag och pappa ut och gå en runda, har inte varit utanför dörren idag ens, ojdå..men snart så! ha en fin kväll, puss!



tre bilder på oss från idag

Shopping med mamma!

Jag har inte kunnat blogga på hela dagen, jag har klippt mig och sen åkte jag och mamma in till stan och kom hem på kvällen. När jag väl skulle blogga började det såklart åska, men nu är det över iallafalll. Klippningen gick bra och jag och mamma har haft en jätte mysig dag i stan, med shopping och god mat...hittade en hel del så bilder på det kommer någon annan dag, kanske redan imorgon eller senare. Hoppas ni har haft en fin dag, kramar!


två bilder på mig från idag, ser ni sista bilden? min nya mys tröja från New Yorker, den skönaste som finns! visst är det gulligt med björn öron till? hahaha, åh' jag dör... spring och köp!

Uggla

Det här fina halsbandet med en söt uggla på köpte jag inne på Kicks nu när jag var hos min syster och markus, det är ganska långt och går till magen,lite kul med en uggla istället för ett hjärta och sånt som man ofta köper.

7:e augusti 2011

Jag kom precis hem nu jag och mamma har varit ute på våran lång runda, det är alltid skönt men särskilt idag för jag har suttit inne vid datorn hela dagen, jag hade såklart jätte ont i huvudet men nu är huvudvärken helt borta. Jag har inte bloggat innan idag eftersom det inte hände något så hade jag inget att skriva om, hehe. Imorgon ska jag klippa mig vid halv 12 och efter det kanske jag och mamma åker in till stan, vi får se hur det blir. Ha en fin kväll, puss!

min finaste mami och jag

Hemma från min syster&markus

Jag kom hem för ett litet tag sen, som ni nog vet så har jag varit hos min storasyster och markus ett par dagar. Det har varit jättekul som alltid! Vi har gjort en massa kul, vi var ju på stranden vid havet i tordags och solade och badade så skönt! Sen har vi gått på stan... tittat i affärer,fikat på en uteservering och tittat på bio i 3D.
Det har varit mysigt att bara vara hos dem.
jag i bilen på väg hem, haha.

Tingsryds Marknad del 2

resten av bilderna från marknaden dem 3 första bilderna är från första dagen sent på kvällen,
dagarna var grymma ni är bäst

Tingsryds Marknad!

här är några av bilderna från tingsryds marknad, jag har glömt att visa dem..det kommer fler i ett annat inlägg. Vi var där båda dagarna så det blev lite bilder

Nu till havet!

Jag och mamma ska snart åka ner till havet och där är min syster och markus med. Det ska bli kul, älskar havet! Senare åker vi till mormor och morfar en sväng med. Sen stannar jag hos min syster och markus och sover hos dem. Det kommer bli en jätte bra dag idag! jag kommer inte blogga då, så det kommer upp två tidinställda inlägg med bilder från Tingsryds marknad. Ha det fint, puss! ♥

jag och syster för ett tag sen

KVÄLL

jag och alice en kväll ute på bryggan förra veckan, sara tog bilderna...dålig kvalité eftersom det var mörkt ute

Skön sommardag!

Jag kom till sara idag vid 1 och vi har haft det jätte bra idag med! vi låg ute på gräset och solade,lyssnade på musik och hade det så skönt! När vi hade tröttnat på att ligga och sola så gick vi en runda och sen åt vi glass. Jag älskar dagar som denna då man bara ha det skönt, jag vill ha mer sommar, jag hatar att den snart är slut..men det är lite kvar av den iallafall och det är tur! Jag åkte hem på kvällen från sara och nu har vi precis ätit grillat här hemma, så gott!
bilder från dagen med min underbara sara

SUNSHINE

Jag har varit ute i solen lite idag på morgonen och det är lika varmt idag med, jag älskar sommaren! vill inte att den ska ta slut. mamma och pappa jobbar idag,men pappa kommer snart hem på lunchen och då ska vi äta och sen åker jag till sara. Vi ska ligga ute och steka i solen, kommer bli en bra dag med bästis!

jag just nu

några bilder vid havet


2a augusti 2011

Jag har haft sara hos mig hela dagen idag, det har varit varmt så vi har varit ute och solat nästan hela dagen, skönt! Vi gick en runda också för att ta några bilder.En riktig härlig dag med bästavän! vi hörs ikväll igen, puss!

jag och bästavän idag

Havet

fler bilder kommer

Härligt väder idag!

Det är redan första augusti idag, allt går så fort. Snart börjar skolan igen fast det är ialalfall 3 veckor kvar precis, så helt slut är det inte än. så jag ska fortsätta att ha kul och njuta! Det har varit härligt väder idag, varmt och skönt! jag har legat ute och solat hela dagen, gick bara in för att göra ett blogginlägg till er.
Vi hörs senare idag, med bilder från Skåne!

jag för några dagar sen, älskar havet!

RSS 2.0