Min 20-årsfest

I lördags hade jag och Annie vår gemensamma 20-årsfest! Vi hade planerat den ett bra tag så det var verkligen roligt när det var dags! Vi hade hyrt en lokal så vi träffades på dagen för att pynta upp den med all dekoration vi köpt och det tog sin lilla tid kan jag lova, men fint blev det! Vi bjöd på välkomstdrink och tre olika sorters tilltugg. Våra vänner kom, vi minglade, dansade och hade så roligt. Tack till alla som kom och firade med oss! ♥

Firat vår pärla

Efter igår känns det som vi har koll på det mesta inför nästa lördag. Nu är det bara allt fix och maten som är kvar och det kan vi inte göra förens samma dag. Så mycket att tänka på för vi vill ju att det ska bli riktigt bra! Idag har jag och Alice varit hos Sara för födelsedagsfirande. Januari är inte slut än och två av tre av våra födelsedagar är redan över. Lite synd att vi fyller år under de tre första månaderna på året alla tre. Men vad gör man, mysigt har vi verkligen haft det! Jag och mina tjejer. ♥

FANTASTISKA LÖRDAG

Jag har haft en bra vecka på jobbet och även hemma. Jag hade min andra inskolning i måndags som pågick hela veckan så nu är lilla tjejen redo för förskolan nästa vecka. Nu är det lördag och det var så skönt med en sovmorgon och en frukost i lugn och ro. Jag var ute på en härlig springtur imorse, vilken skillnad utan snö och is! Nu ska jag äta middag med pappa och sedan träffa Annie. Vi ska planera allt inför 20-årsfesten som vi ska ha nästa helg. Vårt paket med all dekoration har kommit så det ska vi kika på!

GOOD WEEKEND WITH GOOD PEOPLE

Helgen sprang iväg som vanligt, varför ska det alltid gå så fort när man har roligt? Undra hur många gånger man velat stoppa tiden i sitt liv, alldeles för många antagligen. I lördags träffade jag Alice som är hemma igen. Vi lagade en god lördagsmiddag och pratade ikapp om allt vi kände för.
I söndags körde jag till min syster med familj och myste med dem. Vi lyxade till det med belgiska våfflor till kvällsmål, inte varje söndag minsann! 

ITALIAN FOOD

Börjar senast nio på det nya schemat och idag var det den fredagen. Skönt att sova lite längre för jag är så trött varenda morgon oavsett tid.
Efter jobbet var jag hemma en vända för att byta om och fräscha till mig innan jag körde in till stan för att plocka upp bästis. Vi hade bokat bord på en italiensk restaurang. Välbehövlig kvalitetstid! 

12:e januari 2017

Idag var vädret helt annat än igår, härlig luft! Dock har det varit isgata, men nu har det mesta smält bort som tur är. Slutade ett och det firade jag med en springtur i dagsljuset. Tack gode gud för dubbar för annars hade jag inte kunnat springa så halt som det var. Men med dubbar gick det kanon, som vilken springtur som helst! Om ni som jag vill kunna springa i alla årstider och väder borde ni testa det! Sedan åt middag med mamma innan hon åkte till jobbet och innan ikväll har jag varit på gymmet. Testade ett styrkepass jag aldrig kört innan, svettigt värre! 

Snöoväder

Vilket snökaos det har varit idag idag! Det har snöat och blåst som bara den. Vi var ute en runda på förmiddagen med barnen, men det blåste rätt bra redan då. Alltid skönt med lite luft i alla fall! Andra dagen med inskolningen idag och det har bara gått bra än så länge. Det blir ju helt annat när föräldrarna lämnar förskolan och åker och jobbar, men det återstår att se hur det blir nästa vecka. Tycker det är ganska otroligt hur små barn på 1-1,5 år kan vara på förskolan hela dagar i veckorna utan sina föräldrar i så många timnmar. Barn är verkligen modiga! Idag myser jag inne. Chicago Med är tillbaka så tänkte kolla senaste avsnittet nu. Imorgon slutar jag ett, enda dagen jag inte jobbar eftermiddag denna veckan så den är guldvärd. Ska njuta! Vi har tvåveckorsschema nu, så varanann vecka har jag två ett-tider vilket är toppen såklart!

Stängningsdag på förskolan

Idag har vi haft stängningsdag på förskolan vilket innebär planering för personalen och barnen är hemma. Lång dag, men vi fick mycket sagt och gjort och det var ju meningen. Mina kollegor överraskade mig med tårta, blomma, presentkort och sång idag eftersom jag fyllt år. Hur fina? Blev så glad! Imorgon har jag min första inskolning för en liten tjej. Nu är jag verkligen en av personalen på riktigt. Så roligt! Efter jobbet idag var jag hemma en vända och åt middag med mamma innan jag tränade bodypump på gymmet. 

Planerat inför 20-årsfesten

En ganska lugn, men härlig söndag har jag haft! Jag sov ut, åt frukost, sprang en runda och styrketränade. Därefter hoppade jag in i duschen och sedan lagade jag middag till oss. I eftermiddag/kväll har jag varit hos Annie. Vi började planera inför 20-årsfesten vi ska ha i slutet på januari. Vi tycker väldigt lika om mycket så det gick kanon! Känns som vi har bestämt det mesta, så nu ska det beställas, fixas och donas! Det är ju en hel del jobb med en fest som man kanske inte tänker på innan, men det ska bli så roligt! 

20-årsfirande

Lördagen bestod av 20-årsfirande för mig med hela släkten. Så härligt att ha alla här samtidigt, även om det blir mycket folk. Kunde nästan tro att det var julafton igår för det började snöa på morgonen och forsatte lite lätt hela dagen. Tråkigt nog kommer ju snön aldrig på julafton längre, utan i januari. I vilket fall så åt vi mat och jag hade bakat en citrontårta med italiensk maräng till fikat. Så tacksam för alla fina personer jag har i mitt liv. Kan inte bli annat än ett lyckat firande med dem! ♥

MIN 20-ÅRSDAG

På min 20-årsdag blev jag uppvaktad lite extra. Låg i sängen och hörde mamma och pappa komma sjungandes upp för trappan. In kom dem med presenter och varm choklad. Bästa sättet att vakna på? Svar JA! Too bad man bara fyller år en gång om året. Mamma var tråkigt nog tvungen att köra till jobbet, men jag gjorde citronscones till mig och pappa till frukost. Tur han kunde flexa och stanna hemma och mysa lite med mig. Under dagen var jag ute och sprang, bakade till kvällen och fixade här hemma. När mamma kom hem började vi med maten och sedan kom min storebror och killarna över på födelsedagsmiddag och fika. En väldigt bra födelsedag med mina fina. Allt som behövs är kärlek och god mat, sen är jag mer än nöjd! ♥
Vi åt wallenbergare med potatismos och grönpepparsås till middag och saffranskladdkaka med vaniljglass till efterrätt. Allt var så gott, precis i min smak!

TWENTY

20 ÅR!!!!! Idag är det verkligen min stora dag! Jag som kände mig vuxen när jag fyllde 18, vad är jag nu då? Gammal? Haha. Nu är jag nöjd och tiden får gärna sakta ner lite. Idag ska jag njuta, äta gott och umgås med min fina familj. ♥

COZY TIME

Igår var jag och mamma hos min storebror. Vi hann umgås ett par timmar med honom innan han skulle träna innebandy och då passade vi killarna.
Vi spelade charader som vi brukar göra ganska ofta och bara myste. Linus är så stor nu, men Milo vill fortfarande höra godnattsaga och det är jag så glad över. Inte redo för att mina små pojkar ska bli stora än! Milo är faktiskt "bara" sex år än så länge. Åh vad jag kan sakna när dem var små och gosiga, även fast det är så roligt nu när dem är stora och man kan prata och umgås med dem på ett annat sätt. Imorgon kommer dem för att fira mig!
Jag fyller faktiskt hela tjugo år!!!! Hur sjukt är inte det?

NEW YEARS EVE

Vi hade en mysig nyårsafton med tre-rätters och spel. Vid tolvslaget räknade vi ner och skålade. Det var härligt att hänga med vänner och bara vara. Men blev sugen på utgång snart för det var så längesen så det får bli en snart! Hoppas ni hade en bra nyårsafton hur ni än firade. Dags att göra 2017 så bra som möjligt!

RSS 2.0