Bilder som aldrig visats

Lyssnar på massor med fina låtar som vanligt och ska strax gå ner för att titta på tv. Gjorde några frågor på no:n ikväll, men tröttnade och har istället suttit vid datorn och läst alla fina bloggar istället.  Torsdag imon och sen är denna veckan också slut, att tiden ens kan gå så här fort? Helt sjukt.  Ha en mysig kväll nu, för det ska jag ha ♥


bilder som aldrig visats innan balders med bästavännerna i december

Aerobic senare

jag med min underbara vän idag ♥
Skön tisdag! Vi dansade salsa hela spanska lektionen idag, haha. Kul faktiskt! Hade inte orkat jobba i böckerna ändå. Har inte varit någon jobbig lektion alls, så det har varit konon bra idag. Vi tog hem en stor säck fylld med kakor som vi ska sälja så vi får ihop mer pengar till klassresan. Så nu ska det säljas! Mamma och pappa kommer snart hem med och då blir det mat, sen börjar aerobicen klockan halv sju och när jag kommer ska jag se på top model. Låter som en grym kväll!

Varit med bästavännerna

vi tre idag ♥
Det kändes ändå bra att dra iväg till skolan idag fast det har varit lov med sovmorgon till skola och gå upp tidigt. Jag och alice gick med sara hem efteråt, åt och fikade och hjälpte sara med att sätta upp alla fina foton på väggarna. Det blev verkligen hur bra som helst, ni kan kika på hennes blogg senare för att se hur det blev. Nu är det dags för käk och vid åtta sofias änglar. Så otroligt bra program!

Inspration

En annorluna almanacka och en stjärna köptes in till rummet i fredags. Almanackan är nästan mer som en tavla, bara sådär fin. Flyttar magneterna varje dag bara, helt perfekt ju. Sen prynads stjärnan passar perfekt på min vita lilla hylla ovanför soffan brevid en fotoram.  Behövs något litet till jämte med bara, någon fin ljuslykta eller så. Köpte sakerna inne i affären inspration.

Konon bra kväll igår!

Igårkväll hade vi det toppen hos grannarna! Hos alice och hennes familj då, hehe. Åt god mat och god choklad cheescake till efterätt. Tittade på melodifestivalen där Lisa Miskosky var klart bäst tycker jag! Sen pratade vi om resor med. Hoppas vi hittar någon månad där alla kan bara. För jag vill så gäääärna utomlands nu! ...eller okej det vill jag ju alltid ;)
jag igårkväll

Underbar dag!

Har varit hos brorsan sen morgonen till nu och passat brorsbarnen. Som vanligt har vi hittat på en massa roligt! ♥ nu är vi hemma och om en timme ska vi gå upp till alice och hennes familj. Umgås och så, kommer bli en kanon bra kväll med!
mina älskade gosungar idag

Hel mysig dag!

Hemma efter en hel mysig dag hos mormor och morfar, med jennie och ellie också. Vi har ätit vår favoriträtt kroppkakor och semlor till fika. Tittat på gamla kort,pratat och haft det toppen. Mamma och jag gick en snabbis på stan innan vi åkte dit, köptes in lite fina småsaker till mitt rum. Godingen börjar bli stor, redan sex månader nu..världens underbaraste lilla tjej ♥
glömde systemkameran hemma, men lite bilder från idag med mobilen får duga

24:e februari 2012

Vi ska till mormor och morfar idag, med syrran och ellie också. Ska bli så att åka dit igen! Blir borta hela dagen så tror inte att jag bloggar när jag är hemma sen. Men vi får se! Hoppas ni får en fin dag ♥
härlig sommarbild...och hur härligt är det inte att det börjar bli vår nu? Som jag har längtat, så trött på den kalla vintern. Vill bara att det ska vara vaaaarmt!

Powewalk

jag idag efter rundan
Idag har jag bara varit hemma själv, har hittat på en massa roligt hela lovet och kommer göra dom sista dagarna med, så tyckte det var skönt att bara vara hemma lite. Gjorde klart spanskaläxan och förberedde mig till vår skrivuppgift i engelskan, har också tittat på 90210,gjort pannkakor och sen har jag och mamma varit ute och gått + lite jogging också. Super skönt! Ikväll blir det tv mys med mamma och pappa framför biggest looser.

CRAZY GIRLS

med alice i tisdags innan aerobicen, haha ♥

Shopping och bio med bästis

Efter en grym dag med shopping och bio med alice är jag nu hemma igen. Vi åkte redan klockan tio på morgonen och var hemma vid halv sju ikväll. Vi gick först på stan i alla butiker, åt på en kina resturang och till sist på bio. Så himla mysigt! bion blev 'en gång i Phuket' det var den roligaste filmen jag någonsin sett utan att ljuga faktiskt. Vi höll på att dö av skratt, haha. Jag hoppas att ni har haft en lika underbar dag som vi ♥


tack för att du gör mig lycklig

Igår/Idag

Igår var syrran och ellie hemma hos oss. Vi var ute och gick med vagnen och hade en massa mys inne också. På kvällen hade jag,alice och sara spakväll som vi har ibland. Badade bubbelbad,tittade på big brother och vi hade det såklart jätte bra!
Idag vaknade jag upp med mina änglar, åt frukost och sen åkte sara hem, jag och alice gick hem till mig sen, tittade på tv och spelade wii. Vid halv sju var vi på aerobic, så kul! Sen dess har jag duschat och tittat på top model, vem tycker ni är bäst? Jag håller på jenny, grym tjej!
prinsessan igår ♥

Shopping dagen lång

Idag har vi varit i stan och shoppat hela dagen. Köptes in en hel del nya grejer, träningskläder och sen hittade jag ett par färgglada jeans som jag har letat efter ett tag. Skulle haft rosa men dom fanns inte kvar så det fick bli ett par lila. Hittade bland annat ett par rosa shorts med! Får kanske ta och visa er lite en dag. Har varit en jätte mysig dag i vilket fall och det ska bli så sköööönt att slippa gå upp till skolan imon.
tog på mig min älskade skinnjacka idag, hoppas att det blir varmare snart så jag kan ha den varje dag

Dags för kalas!

Har på mig en ny blus från Vila idag som jag bara älskar!
Var ute och gick med mamma en lång promenad idag på morgonen och nu har jag duschat och gjort mig i ordning. Nu är dags för kalas och fira farfar som fyllde år i onsdags. Hörs kanske när jag är hemma igen, ni får ha en fin dag iallafall ♥

Linne&Jeans

linne (nytt) från gina tricot och jeans från carlings

Varit med alice

Vi slutade tidigt idag och nu har vi lov! Kan det bli mycket bättre?  har varit med alice idag, bara en massa mys framför datorn. Film och sånt.  Ska äta nu och sen blir det tv mys.
mitt hjärta och jag förra helgen

Min nya hårfärg

Igår var jag hos min frisör och tonade mitt hår åt det mörkare hållet. Kände för en liten förändring. Är jätte nöjd och jag älskar färgen! Klippte även lite på topparna och noppade brynen, men det syns inte så väl.

Chokladbakelse

Denna otroligt goda chokladbakelsen åt vi igår kväll på alla hjärtans dag. Vi åt något liknande i Egypten för tre år sen och sen dess har jag tjatat om hur god den var, skojar inte! Hahah. Finns inget godare. Rinner ut varm choklad och allt..mums! Bilderna visar inte färgen särskilt bra, mycket mer chokladbrun annars.

Farfar fyller år

Idag fyller min bästaste farfar år! ♥ Så vi har varit hos honom nu ikväll och fikat. Min faster,mats och farbror var också där. Vi ska fira han mer på lördag med mer folk men han fick sen present idag iallafall. Ska strax gå ner och mysa i soffan framför mästerkocken. Ha en fin kväll ni med!
med farfar för ett tag sen

Dagens Klädsel

jeansskjorta (ny) från H&M och jeans (nya) från carlings

Glad alla♥dag

Glad alla hjärtans dag på er ♥ hoppas ni har haft en lika fin dag som jag. Varit lite extra mysigt idag i skolan, vi har tittat på film,gjort alla hjärtansdag kort och ätit godis.  Vi ska mysa här hemma också, med got mat nu och efter aerobicen ikväll blir det en god choklad efterätt.
två bilder från idag

Sov hos bästis

Vi hade det toppen igår inne i stan och shopping blev det! Sov hos bästis tills idag och igår hade vi mys med mat och sen godis framför melodifestivalen. Idag var vi ute och åkte skidor, inte gjort det i vinter än men nu så.  Vi har hittat på en massa skoj, tråkigt med måndag imon men sen är det ju sportlov.
Lite bilder från igår, tog knappt några
blev trötta i benen och slappade lite i soffan

tjockade oss med massor med gott godis efter dagen

Kalas

Är hemma från skolan vilket jag älskar. Haft två läxförhör och ett prov idag, så det är skönt att ha det gjort nu. Behöver verkligen helg! Ska strax byta om och fixa till mig lite. Ska iväg på kalas för min fasters man fyller år idag. Imorgon blir det shopping med alice. Ha en fin fredags kväll ♥

Snow

Vinterbilder med mina bästavänner för bara ett litet tag sen. Har inte bloggat på ett par dagar, men jag känner att jag inte har haft någon tid. Träning,plugg och annat. Men jag hoppas att vi hörs snart igen med roliga inlägg ♥
om alla hade vänner som ni, så hade hela världen varit lycklig

Dags för ett aerobic pass!

Hemma från skola och har ätit,tittat på 90210 och även pluggat lite. Om en stund ska jag slänga på mig mina träningskläder och vid halv sju börjar aerobicen. Missat två gånger av den så nu jäkla är jag taggad!
med min underbara fina vän idag

Pulka med klassen!

Idag på so lektionen åkte vi pulka med vår underbara klass, istället för att sitta och jobba i ett klassrum så fick vi göra något roligare. Man blir som småbarn på nytt och vi hade jätte kul, haha. Drack varm oboy,fikade och hade det mysigt med ♥
bilderna från idag

Var hos mormor och morfar

Igår på morgonen kom brorsan och godingarna en stund, vi åt frukost och hade det super mysigt. Massa bus med pojkarna med såklart, haha! Sen åkte vi till mormor och morfar, syrran och ellie också.  Åt mat och efterätt, lika gott som vanligt. Älskar att vara hos mormor och morfar, bara en massa mys.
underbara lilla skruttis ♥

Ögonstenar

Vi har passat buspojkarna idag som vi har saknat så mycket! Lekt och myst en massa från morgon till nu ikväll. Jag var borta ett par timmar från klockan tio på morgonen till halv två på konfa läsning också, där vi fick göra om en låt bland annat. Hoppas ni har haft en fin dag med, här under får ni några bilder sen idag på mina älsklingar ♥
milo provar läppglans

...och diadem ;)
busungen äter morot :)

på bobby car!

It's friday

Kom precis hem från bästis, har varit hos alice några timmar ikväll och myst. Massa snack,film och sådär. Var hemma redan vid två idag, gick ut på en lång runda med mami. Jäkligt kallt i ansiktet bara, känns som det ska försvinna eller något, haha! Vi har precis ätit bakad potatis här hemma nu och vid åtta ska vi titta på the voice. Älskar fredagar!

med bästis ikväll ♥

1:a februari 2012

Igår blev det ingen aerobic för mig och sara, ingen hade hört av sig om att dom hade ändrat tiden, blev så jäkla sur! Har missat två gånger nu eftersom jag har varit sjuk 1 gång också. Längtar tills nästa! Onsdagar tar verkligen död på mig i skolan men efteråt idag var jag med mina bästavänner. Vi tog några bilder ute i snön,pratade om allt och hade det super mysigt. Skönt att det är torsdag imorgon och snart heeeeeelg igen!
igår innan tränigen

RSS 2.0