TRAINING PICS


Inatt bär det av

Min prinsessa och jag ♥
Mamma och jag körde till min syster och systerdöttrar idag för att träffas en sista gång innan vi åker inatt. Mormor kom också förbi. En mysig tjejdag helt enkelt! Vi ska köra runt 4 inatt så det blir inte mycket sömn. Ska försöka sova i bilen och på planet. Vill vara pigg när vi är framme i New York! Klockan kommer vara två när vi landar där. Det känns fortfarande helt overkligt. Min drömresa ska äntligen bli av!

DON'T JUDGE


THEY ARE FAMILY


SOME NICE PICS


Draknästet

Idag har vi varit iväg med vårt UF-företag och alla andra på Draknästet. Vi fick visa upp vår produkt och presentera den inför en jury. Vi vann 500 kr! Det känns så roligt att dem gillade vår idé. Vi var så nervösa över allt vi skulle säga, men det gick jätte bra. Nu ska jag fixa med lite hemma innan det är dags att köra till zumban. Ha det så bra!

This is pretty good


CLINN FOREVER

Robert Buckley och Shantel Vansanten är världens finaste! Jag älskar deras vänskap så mycket. Jag älskar hur dem älskar oss fans och hur dem skriver Clinn forever på olika ställen i Paris. Det visar att dem älskar oss och One Tree Hill precis lika mycket som vi älskar dem och OTH. 

USA, I'M COMING

Jag har räknat ner dagarna till USA sedan mars och nu är det bara två dagar kvar. Fattar ni? TVÅ DAGAR! Helt galet. Idag hade jag min sista riktiga skoldag för imorgon ska vi iväg med UF. Vi ska prata om vår produkt inför en jury och tävla mot andra UF-företagare. Det ska bli kul! Just nu håller jag på att packa ner i resväskan. Tar alltid med mig för mycket saker, men eftersom jag ska shoppa vill jag inte göra det. Det låter lättare än vad det är!

NICE OUTFITS


It's my instinct

 "I’ve always wanted to fight for people who didn’t have arms. I’ve always wanted to speak up for people who don’t have a voice. I’ve always wanted to protect people who couldn’t protect themselves. It’s my nature. It’s my instinct." - Sophia Bush

Mysdag med bästis

Igår hade jag en jätte mysig dag hemma hos bästis. Vi badade bubbelbad och pratade om allt. Är så glad att jag har henne! Hon får mig alltid att må så himla bra. Mamma och pappa kom upp på kvällen för att äta lite gott och umgås med oss och Alice familj. Idag ska jag packa det mesta, men även plugga. Vi åker denna veckan och jag är så taggad! Vi har fått massa tips från Alice och hennes familj så nu är vi mer än redo. Åh kan inte sluta le!

I'm going up, just watch me

"Everybody’s telling me who I ought to be. Who am I and where I gotta be. The last thing I need are voices in my head. No, not me. I don’t even know yet who I wanna be. I got miles and miles in front of me. And all that I can see are the mountains up ahead. Won’t let them stop me. I’m going up, just watch me." - Kate Voegele, Just Watch Me

Feeling blessed

Hemkommen från en väldigt fin kväll med min familj. Jag känner mig så lyckligt lottad att jag har dem! Vi har det alltid så bra ihop och alltid så mycket att prata om. Nedanför kommer lite bilder på mig och mina syskonbarn. Dem är det absolut mysigaste som finns. ♥

INSPO IS GOOD


Everything kills you

Grey's Anatomy, quotes

14:e november 2014

Min intervju är klar och det känns så skönt! Intervjuade en förskolelärare som jag har känt hela livet. Hon jobbade på fritids när jag var mindre och var min handledare när jag praktiserade detta året. Hon förklarar så bra och är toppen så det var en självklarhet att prata med henne. Jag spelade in allt och har skrivit ner det på datorn nu. Det tog sin tid kan jag säga! Vid fem ska jag till min storebror för att fira Jenny som fyllde år igår. Och imorgon ska jag träffa Alice! Åh vad jag längtar efter henne. ♥

Hilarie on Forever

Hilarie Burton on Forever as Iona Payne

Öppet hus

Ikväll var det Öppet hus på vår skola och vi hade ett eget bord för vårt UF-företag. Vi har inte beställt flaskorna än, men det ska vi snart göra. Vi fick många förbeställningar iallafall så det känns bra! Vi är lediga imon eftersom vi har varit i skolan hela kvällen. Tyvärr får jag ingen sovmorgon, haha. Ska intervjua en förskolelärare redan klockan nio imorgon bitti till min svenska uppsats. Det ska bli skönt att få det gjort så jag kan skriva klart den. Halva jobbet kvar bara. Hoppas allt är bra med er! ♥

Hilarie about Peyton

Interviewer: Do you miss Peyton Sawyer?
Hilarie: Guys, I am Peyton. It's a part that's always gonna be part of my identity. I love Peyton.
 
 "I have really awesome fans & they've been long time fans from MTV or One Tree Hill & they do a lot of that networking for me." - Hilarie Burton

They're behind

"There's no doubt in my mind that I wouldn't be in the position that I am if I didn't have my 'One Tree Hill' fans. They're the most dedicated, devoted fans. They're behind you no matter what. If one person says one bad thing about me on Twitter, they're fighting back!" - Jana Kramer

LOOK AT THIS BEAUTY



Dadelbollar

Gjorde ett gäng dadelbollar nyss. Det är flera olika sortes nötter i och en hel del annat så jag är säker på att dem blir goda. Annars gör jag inte så mycket just nu. Var ute på en skön morgon springtur och nu har jag endel sakar att göra. Klockan sex ska jag träna cx med Johanna på gymmet. Gillar att styrketräna på ett grupp pass på gymmet, testa på nya övningar och så.

MIRANDA'S STYLE


Träffat min saknade

Började sent och slutade tidigt idag. Bra dag! Sara kom till mig idag och herregud vad jag har saknat min ängel! Det känns som evigheter vi sågs sist. När jag har kunnat ses har hon varit upptagen och tvärtom, därför har det blivit så. Det var så skönt att få prata ut och bara umgås. Nu ikväll har jag dansat zumba och det är alltid lika roligt!
Min fina och jag i somras. Tyvärr är bilderna inte alls bra, alldeles för ljusa

Narhan, please

"Nathan, from the second I heard those words ‘we found a body’, my heart sank. I couldn’t move, I couldn’t think, and now that I’ve managed to at least move, all I can think about is one moment you and I shared years ago. Over and over that same insignificant moment repeats in my head…I, I can’t tell you why. It was your birthday, your first year playing for Maryland. Jamie must have been two. You said you didn’t want to do anything, but I insisted on at least having your favorite ice cream. Do you remember this? When I…when I brought back mint chocolate chip and you asked why I thought that was your favorite. I was so confused. Any time we had gotten ice cream together, that’s what you always chose, but you told me rocky road was your favorite. And you looked at me so tenderly, Nathan, and you said you always chose mint chocolate chip because you knew it was my favorite flavor. And that’s when I realized for the first time that you hadn’t been making any of your decisions for yourself. You were doing everything for me all along, for your family, and it occurred to me that we still had so much to learn about each other. And since then, Nathan, I’ve learned about the wonderfully, selfless, humble, strong man you are. Nathan, I can’t hear that you’ll never come home again, that I’ll never learn something new about you again, never experience your selflessness, your love, your warm touch again. Nathan, please. Have we really had our last conversation? Our last kiss? I don’t know what I’d do. Please."

It's a special thing

"I believe in the healing power of the arts, and whenever anyone can bring art into anyone's life, it's a special thing." - Austin Nichols

SO MUCH INSPIRATION


Kört bil

På håltimmen var jag som vanligt på gymmet och tränade. Pefekt och så skönt! Därefter massage och där har vi börjat använda bänkar och oljor.
Så mycket skönare än massage stolar! Tog ledig från sista lektionen idag för en körlektion. Ville gärna hinna med det innan vi åker nästa vecka.
Vi körde i stan och ute på motorvägen. Sen fick jag lära mig lite mer om säkerhetskontroller som motorn, däcken och annat. 

SHE IS A LIFESAVER


JANA KRAMER - CMA AWARDS 2014


Fars-dag

Blus från Vero Moda och kjol från h&m
Idag är det farsdag! Jag gav såklart min fina pappa en present. Glöm inte att ta hand om era pappor lite extra idag! Annars har jag varit ute på en springtur plus styrketräning efteråt. Det blir en lugn söndag. Laga mat, packa lite, plugga teori och serie tittande. 
 
Kan inte fatta att vi åker näst nästa torsdag! Det är om mindre än 2 veckor. Det känns som igår vi bokade resan och det var i mars detta året. Jag har sett fram emot detta så länge och snart blir min drömresa verklighet. Obeskrivligt! Jag ska försöka att inte ta för mycket kläder med mig eftersom jag vill shoppa massor! Lyckas alltid ta för mycket med mig vart jag än ska, men så får det inte bli nu, haha. 

Kalas för mamma

Idag har vi haft kalas för mamma. Hela tjocka släkten har varit här och det är alltid så mysigt! Vi har ätit god mat och chokladpaj och tårta.
Jag bakade chokladpajen igår och den blev så himla god. Den är fylld med blåbär också. Perfekt när man inte vill ha tårta som jag! Jag och mina syskon la ihop till en present till mamma, hon fick ett presentkort på spa som hon har önskat sig och sen ska vi bjuda henne på middag. Gå ut och äta bara vi fyra och det ska bli så mysigt!

CONFESSIONS

Jag skulle så gärna vilja vara med om en överraskningsfest för mig någon gång i livet
• Jag blir aldrig nöjd över något i skolan om jag inte får A i betyg
• Jag älskar att lyssna på podcast
• Det finns inget som gör mig nöjdare över mig själv som när jag har sprungit en lång runda
• Jag har aldrig varit glad för tårta och bakelser
• Jag älskar allt som har med julen att göra! Julafton, stämningen, advent och allt förberedande inför julafton 
• Jag är väldigt bra på att uppskatta små saker i vardagen samtidigt som jag alltid längtar till allt
• Jag saknar tiden när jag umgicks med mina bästisar varenda dag, och då menar jag varenda dag
• Jag önskar att livet som tonåring var lika beskymmerslöst som när man var liten
• Jag fyller 18 år om 56 dagar

THEY LAST


IT HAPPENS

Lexie Grey, quotes

Mammas födelsedag

Pappa och jag väckte mamma med en present och frukost på sängen imorse. Vi har alltid gjort så när någon av oss fyller år. Lite extra mysig start på dagen! Jag kom hem vid två och mami och jag gick ut på en powerwalk i skogen. Nu ikväll ska vi göra pizza till middag. Jag hatar verkligen köpt pizza (all köpemat för den delen) men hemmagjord pizza är galet gott. Ska baka chokladpaj senare också som vi ska bjuda på imorgon på kalaset.
 
Grattis på födelsedagen älskade mamma! Jag är så otroligt glad att jag har dig. Bilden nedanför är på oss i spanien. Åh vad jag saknar den veckan! ♥

THE LOVE IS STILL THERE

Joy, Paul, Antwon and Tyler in Italy

6:e november 2014

Idag har det varit lite små jobbigt i skolan. Satt framför datorn och skrev på min svenska uppsats exakt hela dagen. Från halv nio till klockan 3. Var så trött i huvudet när jag kom hem, men efter mellanmål och träning piggnade jag till. Jag lagade mexikanskt ris och fiskgratäng till middag. Galet gott! Nu bakar jag Leilas bagels, fast dom jäser nu. Mamma fyller år imorgon så jag tänkte att det blir en god frukost. Hoppas allt är bra med er!
 

SOME THINGS

JustGirlyThings~
The first swim of the summer ;)(6) Tumblr
♡

HÖST OUTFIT

Klänning h&m och skor D.r Martens

Körlektion och träning

Idag har jag varit ute och kört på landsväg med min körlärare. Bromsade (med hög fart till nollan alltså) och gjorde olika vändningar med. Det gick jätte bra! Mötte upp min syster innan för att kika lite i affärerna. Efteråt tog jag bussen till byn för att träna på gymmet. Testade på shabam idag! Älskar att dansa så det var kul. Därefter körde jag cx som är styrketräning. Härligt! Nu blir det lite teori plugg innan Grey's Anatomy.

Haley's hairstyles - season 3 & 4

 

The Wild Card Ep

Kate Voegele's nya album kom ut idag! Ni anar inte hur länge jag har väntat. Galet vad jag älskar denna människan! Lova mig att ni lyssnar på hennes nya album, det finns på spotif. Ni kommer ångra er annars! Min favorit är Just Watch Me. Jag har hört den innan på yotube och blev kär på direkten. 

4:e november 2014

Vi simmade 36 längder idag på idrotten. Jag tycker verkligen inte om att simma. Det gick iallafall bra! Vi livräddade och hämtade en docka på botten också. Jag har gjort körkortsfrågor precis och om ett tag ska vi köra till zumban. Imorgon är jag ledig och då har jag två körlektioner inbokade. Det ska bli kul! Jag har redan börjat bli nervös inför provet och uppkörningen. Sån är jag! Haha.

3:e november 2014

Idag efter skolan körde jag och mamma till min storasyster för att passa tjejerna. Det är alltid så mysigt! Mycket skratt såklart. Imorgon har jag lite sovmorgon, till kvart över åtta. Vi ska till badhuset med klassen för att simma och livrädda direkt på morgonen. 

A bunch of failures

Meredith Grey, quotes

Sista dagen

Började dagen med en powerwalk med min fina mamma! Det har varit riktigt varmt nu på morgonen i flera dagar. På förmiddagen kom Josefine hit.
Vi var ute och fotade och nu ikväll har vi tränat bodypump. Mina armar är helt döda nu. Bra söndag helt enkelt! Tyvärr är höstlovet slut nu, inget vidare! 

Maträtter

Maträtter från denna veckan
Jag tycker det är så roligt att laga mat! Det är så kul att testa på nya rätter. Jag har alltid sagt att jag ska bli lika bra på att laga som min mamma när jag blir vuxen. Det känns inte helt omöjligt längre, för nu har jag börjat en hel del. Haha! Det finns så många rätter som är enkla och ändå helt fantastiskt goda.

Paulins Granola

Jag måste tipsa er om världens godaste granola! Jag har ätit Paulins granola väldigt länge och vill inte ha något annat i min yoghurt. Det finns jätte många olika sorter att byta med så det är omöjligt att tröttna. Jag är inte så glad för müsli, tycker det är mycket godare med några knaprigt. För er som tycker om müsli gör han det också i flera sorter. 

I DON'T CARE

x
Annie Wilson & Erin Silver, quotes

1:a november 2014

Igår hade jag körlektion och det gick jätte bra! Tog en dubbel så vi hann med en hel del. Älskar min körlärare! Han är så bra. Vi pratar om allt möjligt, så det är verkligen inga tråkiga lektioner. Vi körde i villaområden, parkerade, backade in i en ruta och fickparkerade. Idag har jag tränat och även pluggat teori. Det är första november idag! Hur galet är det inte? Höstlovet är slut imorgon och det är endast 20 dagar till USA. 

RSS 2.0