Well done


Lördag hos storasyster

Jobbveckan har varit bra, det var röd dag i måndags så veckan gick lite fortare än vanligt. Det var skönt att få långledigt i fyra dagar, det behövdes nu när jag inte har lov längre. Lördagen spenderade jag hos min syster med familj. Vi körde en snabbis till Karlskrona, fick med mig ett par skor jag velat ha länge. När vi kom hem var jag ute en sväng med tjejerna och lekte och sen åt vi grillade hamburgare till middag. Blir alltid bortskämd med god mat hos Jennie, hehe.
Mina finaste för några helger sedan

Aprilväder

Vi körde hem till mormor och morfar igår. Mormor bjöd på god mat som vanligt så där satt vi och pratade och hade det trevligt. Min syster med familj kom förbi ett par timmar också. Mamma och jag följde med tjejerna till lekparken så dem fick leka av sig lite. Solen värmde när den tittade fram, men annars var det riktigt kallt igår. Idag har jag haft min efterlängtande Sara här. Vi har ätit middag och fikat och pratat i timmarvis. Precis som det ska vara! Det har snöat emellanåt hela dagen, riktigt aprilväder med sol, snö och kyla på samma gång. Nu väntar jag på bättre tider!

Påskafton

Idag har vi firat påsk här hemma med familjen! Vi brukar träffas allihopa varje påsk för att äta och umgås. Vi var inte sugna på påskbuffé i år så det fick bli kalkon istället och det var mycket bättre. Det ska vi helt klart göra vid fler tillfällen! 
 
Igår var jag ledig från jobbet eftersom det var långfredag och röd dag. Dagen spenderade jag i ett köpcentrum med vänner. Inte mycket att klaga på om ni frågar mig!

Veckan som gått och helgen

Denna jobbveckan har sett lite annorlunda ut. Jag jobbar fortfarande 100%, men nu 40% på lilla och 60% på stora avdelningen. Så roligt att få vara med de större barnen. Det blir lite annat när man kan prata med barnen och de förstår så jag trivs jättebra där! I fredags kom jag hem till nybakade bullar som jag och mamma fikade på ute i solen. På eftermiddagen/kvällen firade vi mitt äldsta brorsbarn som har fyllt 9 år med tacos och fika. Brorsbarnen kom igår och sov över tills idag, så vi har hängt och myst! Igårkväll var jag på tjejkväll hos Annie också. Vi drack rosévin, grillade och spelade spel. Som ni säkert förstår har jag haft en toppenhelg med både familj och vänner. Så viktigt att ta vara på livet och alla sina nära. I fredags blev vi påminda ännu en gång om hur orättvist livet är och hur viktigt det är att inte ta sina närmaste för givet. ♥

HÄRLIGA LÖRDAG

I fredags kväll åt jag middag med mina kollegor. Vi blev bjudna hem till en som börjar jobba hos oss igen på måndag så det var väldigt trevligt. God mat och självklart mycket skratt! Igår var jag hos min syster med familj hela dagen. Vi gick till det mysigaste cafeét och efteråt promenerade vi i parken. Det var varmt ute och solen tittade fram också. Jag älskar när våren börja komma och man vet att man har denna underbara tid framför sig, så behövligt efter all kyla och mörker. Till middag åt vi grillat, åh tänk vad många härliga kvällar vi har framför oss!

RSS 2.0