AMALFI COAST

 Ser ni bilderna från vackra Amalfikusten? Om exakt en vecka befinner jag mig där! Tänk att jag ska få komma till värmen och ett land jag alltid velat åka till. Sol, bad, god mat och bara uppleva nya saker. Ska njuta till max!
 
Annars då? Vuxenlivet rullar på! Det var en vecka sedan skolorna drog igång utan mig och jag har insett att skoltiden är slut för min del, vilket känns skönt! Jag trivs på jobbet trots skrikiga barn, haha. De vänjer sig snart de stackars små. Det var personalmöte ikväll så det har jag varit på. Ännu ett vuxenpoäng! 

När hösten närmar sig

Ikväll kom min storebror och Jenny en runda. En kvällsfika i lusthuset och allmänt prat är alltid mysigt! Men vad man märker att det börjar bli höst nu när det mörknar så fort ute. Jag älskar hösten, men det har varit för få sommardagar detta året så jag är inte riktigt nöjd. I lördags var det dock en jättefin dag och kväll så vi passade på att grilla hamburgare. Då kom sommarkänslorna tillbaka vill jag lova!

CELEBRATING BIRTHDAY

Förra helgen firade vi tjejerna som fyllde 3 och 5 nu i veckan! Det var ett jättemysigt kalas som vanligt. Dem blev jätteglada för alla presenterna och det är alltid så roligt att se. Dem är värda det bästa! Självklart fick dem varsin barbiedocka av mig, det ska börjas i tid! Dem älskar att leka med barbie så vi får väl se om det håller i sig. 

MASSIMO

Igår efter jobbet la jag mig i solstolen med en podd i öronen och vilade en stund. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning och körde in till stan. Sprang in i två butiker och köpte det jag skulle innan jag mötte upp Elaine. Vi hade bord bokat på en italiensk restaurang så vi satt ute och njöt av den goda maten. Hon flyttar på söndag så det kändes bra att vi hann ses innan det och prata ut. En härlig kväll med min fina vän ♥

Varberg

Hur fint är det inte i Varberg? Vi strosade runt där en varm sommardag och njöt nu i juli. Sverige är verkligen vackert på sommaren när solen skiner och havet glittrar. Önskar det varade längre bara...

Fullt upp på jobbet

Var på jobbet kvart över sex idag. Det kändes som mitt i natten när klockan ringde. Värre blir det när det är mörkare ute. Man skulle kunna säga att det har vart kaos på jobbet idag med alla skrikande barn. Tre små som precis skolats in skrek hela dagen så jag är lagom slut i huvudet nu. När en tysnat började den andra och så fortsatte det, tur dem är så söta! Dagarna går i 110 nu när alla barn är tillbaka efter semestern. På tal om annat så har vädret varit härligt idag, sol och värme för en gångs skull. Det uppskattas! Nu ska jag slappa lite innan gymmet. 

BARBENT IGEN

Det var ganska skönt att börja veckan med sovmorgon. Gick barbent idag vilket var skönt att kunna göra igen! Dock började det spöregna efter lunch, men när vi gick ut på eftermiddagen var det fint igen. Ikväll var jag på bodypump och kämpade in i det sista med ett stort gäng. Så kul! Nu är det läggdags för min del för klockan ringer tidigt.

Livets förändringar

Josefine var här igårkväll och vi hade en mysig fredagskväll. Vi bakade en citronkladdkaka som blev hur god som helst. Tänkt göra den länge eftersom jag älskar citron! Så vi njöt av den medan vi fortsatte prata om livet och allt däremellan. Hur sjukt är det inte att vi har jobb nu och inte ska tillbaka till skolan på måndag. Snart sitter vi där med varsin lägenhet och bjuder hem varandra på middagar. Livet kan verkligen ändra sig. Tänk skillnaden på mitt liv idag och när jag var mindre och tänk hur mycket det kommer ändras om 5 år osv. Läskigt!

SUMMER AND LOVE


SOLEN BEHÖVS

Och där tog denna jobbveckan slut! Ibland känns det som det inte är annat än fredag och måndag för det går så fort! Det blev en härlig eftermiddag ute med barnen för solen kom och det blev riktigt varmt. Njöt verkligen! Nu har jag precis ätit middag och snart kommer Josefine hit. Ska bli skönt att prata ut och bara hänga.
Kokade risgrynsgröt i veckan. Äter det året om (inte så ofta dock) och det är ju så gott!

SUMMER FEELINGS

Jag vill ha sol och värme. Riktiga sommardagar, sådana som vi aldrig får i Sverige, i alla fall inte detta året. Sommardagar som innebär havet, stränder, klippor, picknick, glass och glädje. Tack gode gud för att jag ska till Italien i september. Det ska bli så underbart!

HAT


Inskolning för de små

Vi har tre söta småttingar som skolas in denna veckan, åh dem är så små! 1,5 år är inte mycket och att lämnas där själv utan föräldrar med alla andra barn är ganska stort för dem. Det ska bli roligt med några nya barn eftersom flera av de större har gått över till stora avdelningen nu. Efter jobbet idag var jag hemma och åt innan det blev ett gympass. Klockan ringer 06:30 imorgon så ska varva ner så jag kan somna ikväll, kan bli svårt med tanke på att jag hade sovmorgon idag.
Gjorde nyttiga chokladhjärtan förra helgen som bara smälter i munnen. Helt fantastiskt goda!

Make it Right


UPPSTART INFÖR HÖSTEN

Kände för en riktig storstädning igår så jag dammade, torkade, damsög och skurade golven. Inte det roligaste, men rent och fräscht blir det! Idag var det stängningsdag på förskolarna i kommunen så vi hade utbildningsdag med information och planering inför hösten. Nästan så jag förstår att jag inte ska tillbaka till skolan. Kände mig vuxen idag! Det har varit en bra dag och jag tror det kan bli en riktigt bra höst! Jag har så mycket att lära mig och ta in, men får ta en dag i taget helt enkelt. Ska bli spännande!

Summer on You


LITTLE GIRLS

Mina systerdöttrar var hos oss från fredag till lördag. Hann träffa dem en liten stund i fredags innan jag åkte och sen lekte vi hela lördagen. Vi brukar plocka fram alla mina gamla barbiedockor och dem tycker det är såå roligt! Jag och Alice hade ett rum hemma hos mig när vi var små och där vi lekte med barbie hela dagarna. Alltså det var ett barbierum med hus, bilar och ja ni fattar haha. I vilket fall var det jätteroligt att ha tjejerna här. Saknade dem när jag vaknade idag. ♥

LAST NIGHT

Trots duggregn blev det en riktigt bra kväll igår! Vi var på hotellrummet och hade det trevligt innan vi gick ut vid elva. Där dansade vi natten lång och drack drinkar. Det var en scen utomhus också, stort plus! 

LISTA

När mår du som bäst? Tillsammans med min familj och vänner och såklart när jag är utomlands!

Brukar du skratta för dig själv? Ja det händer väl ibland när jag tittar på tv eller så

Vad var det senaste du åt? Dillstuvad potatis och spätta 

Om du var ett djur vad skulle du vara då? En hund antagligen för jag vill ha mycket kärlek och älskar att mysa

Hur är vädret just nu? Inte det bästa sommarvädret direkt, 14+ 

Vad tänker du oftast på? Framtiden. Det snurrar hela tiden i huvudet på mig

Din favoritfilm som liten? Astrid Lindgren var min favorit! Älskade verkligen Saltkråkan, Barnen i Bullerbyn och Pippi

Något du gjort som du är mest stolt över? När jag tog mitt körkort. Sådan magisk känsla! Hade kämpat så hårt och när jag väl fick mitt körkort, alltså den lyckan var oslagbar!

 

Hårfärg? Just nu har jag min vanliga hårfärg i botten, men är blond över

Godaste efterrätten? Chokladfondant

Favorit högtid? Julen helt klart!

Favorit månad? Juni och juli

Vilken var den senaste filmen du såg? How to be single

Favoritdag på året? Julafton!

4 saker du vill göra i framtiden? Se mer av världen, gifta mig, skaffa barn och leva lyckligt med alla mina nära.

Vilken egenskap tycker du är viktigast hos personer? Att vara omtänksam! Det är verkligen så viktigt att se till att de i ens närhet mår bra. 

Vilken är den bästa resan du har gjort? Usa-resan. Kan inte fatta att jag fick uppleva allt det, helt otroligt!

Vad lägger du mest pengar på? Kläder helt klart

Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Inte så glad för popcorn, men saltade tror jag

Serier du följer just nu? De jag följer som kommer med nya avsnitt är Grey's Anatomy, Pretty Little Liars, Chicago Fire, P.D & Med

Favoritblomma? Rosor

Favoritdryck på morgonen? Te

Gillar du att flyga med flygplan? Nja inte direkt, men älskar känslan att vara på väg någonstans

Om du skulle vinna en miljon, vad skulle du göra då? Tycker inte en miljon känns så mycket längre för det hade ju tagit slut så snabbt, men jag hade bokat en resa och bjudit med någon

Vem inspireras du av? Jag inspireras verkligen av allt - instagram, weheartit osv, serier, mina föebilder och människor jag ser

Samlade du på något när du var liten? Jag samlade på mycket, men mest klistermärken och suddgummin haha

Klackar eller sneakers? Har nästan aldrig klackar, men det är ju dösnyggt! Så sneakers - både bekvämt och snyggt!

Mörk eller ljus choklad? Mörk


11:e augusti 2016

Äntligen en dag då jag slutade ett! Att börja halv sju och sluta ett är den bästa tiden enligt mig! Mamma har semester denna veckan också så grabbarna kom idag. Fullt ös på alla sätt! Vi cyklade en runda efter regnet och sen har vi spelat charader. Sista jobbdagen denna veckan för mig imorgon. Ska hem och vända och sen in till stan för lite festligheter med Josefine. 
Alltså dessa två ♥ Älskar dem som om dem vore mina egna barn!

FAB OF COURSE


DON'T BE TOO HARD

Det blev en kort dag på jobbet idag på fyra timmar. Kunde sova ut, äta frukost i lugn och ro och ta en springtur innan jag behövde köra så det var härligt! När jag kom hem åt jag middag och varvade ner innan jag körde till gymmet för ett cxpass. Nu har jag haft kvällsmys med mamma och pappa. Ska lägga mig snart för imorgon ringer klockan vid sex. Godnatt!

SUMMER OF MOLLY


6:e augusti 2016

Mamma och jag bestämde oss lite spontant för att åka till stan en runda idag. Vi körde inte förens halv två, men vi hann med det vi skulle trots allt. Kika i butiker, äta en god lunch och ha kvalitetstid med bästa mamma är alltid härligt! Ikväll har vi gjort kycklingtacos så det ska vi äta nu. Under flera år åt vi tacos ofta, sen blev vi trötta på det och åt det aldrig, men nu tycker jag det är gott någon gång ibland igen. Vi brukar varierar med olika sorters kött, gränsaker, bröd och såser så blir det roligare och godare! 

Skärgårdstur

Mina brorsbarn kom igår för att sova över. Vi åt självklart köttbullar till middag (det är det bästa dem vet så det får dem oftast när dem kommer) och på kvällen spelade vi kubb. Efter frukost idag åkte vi för att hoppa på en båt och åka en skärgårdstur till Karlskrona. Det är så vackert ute i skärgården, men tyvärr var det molnigt så det var synd. Vi gick inne i stan några timmar och myste innan vi tåg båten tillbaka. Ikväll kom min storebror och vi åt burgare innan han och killarna åkte hem. 

FINA STADEN

Denna onsdag gav jag och Josefine oss ut på en roadtrip ihop. Även om det är mysigt att ses hemma hos någon är det alltid roligt att komma iväg emellanåt. Vi körde till Karlskrona, egentligen hade vi tänkt åka till havet, men det var inte så pass varmt idag. Vi strosade runt på gatorna och kikade i butiker istället. Blev såklart en lunch i solen på favoritcaféet.

Though she is but little, she is fierce


AMY'S CAFÉ

Efter en lunch hemma tog vi bilen och körde till ett café några mil hemifrån. Vi fikar verkligen aldrig ute (äter däremot ofta middag på restaurang) så det var mysigt för en gångs skull. Det blev varsin hallonpaj för alla tre och den var gudomligt god! Nu är jag hemkommen från ett svettigt bodypump pass. Inte hunnit testa nya passet så jag har verkligen längtat! Det var såklart bra, blir aldrig besviken! 

RSS 2.0