CUTEST EVER

Världens vackraste Bethany med hennes helt bedådrande dotter Maria. Hur söta är inte bilderna på dem? Dog när jag såg dem. 

PRETTY


30:e september 2014

Känns jätte skönt att naturkunskaps provet är gjort nu. Får hoppas på det bästa! Skoldagen har rullat på ganska bra. Just nu lyssnar jag på Isabel och Rebeccas podcast. Lyssnar hela tiden, i bussen, när jag äter, sminkar mig, innan jag ska sova och ja ni fattar. Stort tips till er! Dem är så härliga och får mig att skratta hela tiden. Nu ska jag plugga lite teori och annat innan zumba passet. 
Jag och min fina idag ♥

Skola och körskola

Bilder på mig från igår.
Jag klagar inte på måndagarna i skolan! Jag har äntligen lärt mig energi massagen helt utantill och i rätt ordning. På svenskan hade vi redovisning och det gick kanon. Jag var nere på gymmet tillsammans med Elaine och Elin på hålan. Vi körde på och det var såklart kul. Slutade lite innan tre, åt middag och pluggade innan jag körde till körskolan. Det är så mycket plugg nu i skolan och på det har jag teorin. Det verkar inte bli lugnare i skolan heller. Det dyker bara upp fler och fler prov. Och jag känner mest, lov snart eller!?

JANNI - OUTFITS


BRA HELG

Igår var jag hemma hos Alice tills sent på kvällen. Vi bakade äppelpaj, åt en god middag, tittade på tv och myste. Mår så bra med bästis! Idag har vi firat morfar som snart fyller år. En jätte fin dag med familjen! Imorgon är det dags för skola igen, tråkigt nog. Åker hem en snabbis för att äta och sen ska jag köra till körskolan. 

FLOWERS AND A COZY HOME


SOME OUTFITS

Några snygga outfits från Sendi's blogg. Är helt kär i den vita tröjan på första och understa bilden. Den är så snygg! Det blir det lilla extra med det genomskinliga tyget.

27:e september 2014

Vaknade upp till en väldigt fin höst dag! Vi gjorde äggröra och bacon till frukost. Det är så gott! Därefter bytte jag om till träningskläder för en skön springtur och tränade styrka efteråt. Nu pluggar jag naturkunskap och ska fortsätta med det ett tag. Jag ska träffa Alice senare idag. Har saknat henne!

LOVELY WOMAN


Redo för helg

Sista dagen i skolan för denna veckan är över. Det gick kanon! Hur lyxigt är det inte att få massage två dagar i veckan? Även om det inte är så länge så är det galet skönt. Min fina storebror och mina brorsbarn har varit hemma ikväll. Vi har ätit gott och haft det bra. Det var ett tag sen vi sågs och därför var det extra kul. Myste med killarna i soffan framför en film. Har ni tittat på idol ikväll? Mollie är min favorit. Hon är helt sjukt grym! Älskar Lisa och Josefine också. 

TRAINING INSPO


Teori lektion

Två prov är gjorda nu och det känns skönt, tråkigt nog har vi ett till redan på tisdag. Proven gick jätte bra iallafall! Efter skolan tog jag bussen till min storasyster. Var hos henne och mina systerdöttrar till min teori lektion började, hann träffas ett tag efteråt också. Mysigt! Nu är jag hemma och tänkte läsa igenom lite inför naturkunskaps provet. Hoppas allt är bra med er!
Mys med världens gosigaste Alva idag ♥

WHAT'S NEXT?

Brooke Davis, quotes season 8

NO ONE IS THE SAME

Jag såg denna texten på en blogg och den är så himla sann. Det märks så väl hur det är helt okej att trycka ner smala människor, men inte en endaste kommentar till de kurivga eller större. Varför är det så? Jag fattar det inte. Varför ska man få vara mer nöjd över sin kropp för att man är kurvig? Varför ska folk få trycka ner någon som är smal? Varför är det okej att kalla någon för anorektiker, men inte överviktig?
 
Jag har alltid varit väldigt smal, enda sen jag föddes. Kan inte räkna gångerna jag har fått höra kommentarer som "Äter du ordentligt" eller "Vad smal/spinking du är". Sanningen är att jag har alltid älskat mat och alltid ätit ordentligt och bra med mat. Vissa föds smala, andra större. Det är inget konstigt utan helt normalt. Bara för att man är smal betyder det inte att man inte äter. Det finns folk som är väldigt smala och äter massor med mat, som inte går upp ett gram. Jag bryr mig inte vad folk tycker om mig. Det viktigaste är att man är nöjd över sig själv. Resten spelar ingen roll! Jag förstår inte hur folk orkar trycka ner på andra för att må bättre själv. Det är vidrigt. Vi har alla olika kroppar som fungerar på olika vis. Men vi är för det människor, allihopa. Vi ska vara nöjda över oss själva, för vi är vi. Vi är vackra och fina precis som vi är. Långa som korta, smala som tjocka, kurviga som spinkiga. Om alla människor bara kunde sluta jämföra sig med andra. Sluta bry sig och klanka ner på andra så mycket. Vi ska ta hand om oss själva och varandra. Alla är olika och det är just det som gör dig speciell. 

OTH DAY

Känslan när OTH castet skriver om One Tree Hill och oss fans...det är obeskrivligt. Även fast serien har slutat sändas så kommer den alltid finnas kvar. ♥

JUST YOU


KICK OFF

Idag var jag inne i stan tillsammans med alla andra UF-företagare på kick off. Vi var på en föreläsning och lyssnade på flera som berättade om lika saker och tipsade oss. Det var väldigt kul! Kom tillbaka till skolan vid ett, var klar med allt så kunde åka hem tidigare. Jag pluggar för fullt och ska fortsätta med det nu. Zumba klockan sju och som jag längtar!
 
Idag är the OTH day. ♥ 11 år sedan Pilot sändes och det är mycket känslor. Helt sjukt att det har gått 11 år. Jag saknar min serie varje dag. Jag är så otroligt tacksam för serien, skådespelarna, karaktärerna och allt som har med One Tree Hill att göra. Dem har förändrat fler liv än dem någonsin kommer veta.

Screw the odds

Derek Shepherd, quotes

22:e september 2014

Skoldagen har gått bra! Hade redovisning på svenskan och på hålan gymmade jag och Elaine. När jag kom hem åkte jag till körskolan för att ha teori lektion. Hann träffa mina systerdöttrar en stund innan vi körde hem också. Nu håller jag på att plugga inför provet. Känner mig lite stressad, men jag kan det ganska bra nu. 
 
Imorgon ska jag åka in till stan ihop med alla som ska driva ett UF-företag. Jag antar att det blir någon föreläsning och lite allmän information. Det ska bli kul iallafall! Vi slipper den största delen av skoldagen också. Ganska skönt faktiskt!

HOME INTERIOR


ROSE GOLD

Denna klockan i roséguld köpte jag i lördags. Jag är så nöjd! Jag har en jätte fin ljusrosa klocka, men jag var sugen på en att byta med ibland. Min andra är mer till vardags medans denna ser lite lyxigare ut. Perfekt! 

APPEL PIE

Började dagen med en springtur och efteråt gjorde jag mig i ordning. Bakade äppelpaj och sen kom Josefine till mig. Vi tittade på The Other Woman som släpptes detta året. Den var jätte bra, stort tips! Vi målade även naglarna och tittade runt på lite bloggar och videos. Hon åkte precis hem och nu håller jag på att plugga för fullt. Mormor och morfar har varit här också, vi åt god middag och fikade på äppelpajen. Härlig söndag!

People are what matters

Izzie Stevens, quotes

Härlig höstdag

Idag har jag haft en härlig dag inne i stan med mami. Bara vi två. ♥ Solen har skinit hela dagen och åh så himla underbart. Vi hittade lite nytt, lunchade och sådär. Hoppas ni har haft en fin lördag!

MUSIC HELPS

 
"Music is such a healing thing, no matter who you are." - Kate Voegele

JUST GIRLY WISHES

(100+) Tumblr
(9) Tumblr
JUSTGIRLYWISHES | via Tumblr
the original girl's bucket list | via Tumblr(25) Tumblr
Tumblr | via Tumblr

19:e september 2014

Igår tog jag bussen in till stan för att ha min teori lektion. Det gick bara vi! Vi fick lära oss mer om stadstrafik. Den varade inte så länge, knappt en och en halv timme. Gick hem till min fina syster en stund efteråt innan hon skjutsade hem mig. Idag har dagen gått jätte snabbt i skolan, roliga lektioner och ganska kort dag. Skönt! Sprang och styrketränade när jag kom hem och om en stund ska jag laga middag. Det blir italiensk lax med fetaostkräm. Det ska bli så gott! 
Mina fina vänner och jag igår ♥

SHE IS STUNNING


BEKÄNNELSER

 ★ Jag uppskattar verkligen dem små sakerna i livet, som en hel dag med familjen, en myskväll med vännerna, ett fint sms osv.
★ Jag kommer alltid i tid till saker
 ★ Jag tycker om att läsa om det är en riktigt bra bok
 ★ Om jag fick välja ett ställe att bo på i hela världen hade jag valt Californien
★ Jag går aldrig på A brunnar för jag ser det som otur
★ Jag älskar te och dricker flera koppar om dagen
★ Jag längtar så mycket till USA i höst att jag snart spricker
★ Jag lyssnar alltid på musik! Tycker inte om när det är tyst
★ Jag älskar citat
★ Jag snosar aldrig när väckarklockan ringer, går upp direkt
★  Jag sover alltid in mot väggen, kan inte somna annars
★ Jag tycker att resa är det absolut bästa som finns! Älskar att besöka nya platser
★ Tiden skrämmer mig. Jag är rädd för att inte hinna njuta tillräckligt av livet, att inte hinna med.

JUST SMILE


17:e september 2014

Mina favorit tjejer och jag i måndags. 
Just nu pluggar jag lite körkorts teori och även till ett prov. Det är ganska mycket i skolan, men jag hoppas det går bra. Det är skol foto imorgon och det ser jag inte fram emot. Dem bilderna blir verkligen aldrig bra, haha. Efter skolan ska jag ta bussen till nästa teori lektion. 

HELLO GORGEOUS


Teori kurs

Igår hade jag en bra dag! Entreprenörskap, massage och på hålan gymmade vi. Efter skolan mötte jag upp mamma och storasyster för att luncha. Vid kvart över fem började min första teori kurs. Jag har börjat nu och redan på torsdag har jag min andra lektion. Det känns skönt att vara igång nu! Det var bara en timme igår, gick hem till mina systerdöttrar efteråt och lekte med dem. 
 
Idag börjar zumban igen. Jag är så taggad! Har verkligen längtat. Vi ska börja med stepbrädor och det ska bli jätte kul. Men innan dess ska jag plugga teori och läsa endel ur boken till svenskan. Hej hej!

Nobody said that

Miranda Bailey, quotes

The Vow

Ett litet film tips till er! The Vow är en jätte fin film som är verklighetsbaserad. Jag har sett den innan, men igår gick den på tv och jag fastnade såklart. Riktigt bra filmer kan man alltid se om! 

SOME INSPO


Saker som gör hösten roligare!

Många ser hösten som en tråkig och grå årstid. Jag har aldrig gjort det, tycker verkligen om hösten! Inget slår sommaren, men hösten är faktiskt väldigt mysig. Här nedanför är lite saker du kan göra i höst!
 
♥ Gå promenader eller ta en springtur
♥ Drick mängder med te eller varm choklad
♥ Gå på bio med en vän 
♥ Åk in till stan för att shoppa
♥ Ta en fika på ett mysigt café
♥ Köp ett gymkort
♥ Titta på din favorit film
♥ Ring vännerna för en fotodag bland alla vackra löv
♥ Börja titta på en ny serie
 ♥ Planera en resa 
♥ Ge mycket komplimanger
♥ Lyssna på musik som gör dig glad
♥ Ha myskväll med dina vänner
♥ Höj upp volymen och bara dansa
♥ Belöna dig! (köp jackan, skorna eller jeansen du velat ha så länge)
 ♥ Gör en extra lyxig frukost (våfflor, pannkakor, scones)
♥ Möblera om ditt rum, gör det extra mysigt och köp lite nytt
♥ Köp nya höstkläder (jeans, boots, skinnjacka, kappa, stickade tröjor osv) 
 ♥ Baka äppelpaj
♥ Spendera hela dagen framför en film med en vän
♥ Gå ut och ät med familjen eller någon annan du tycker om
♥ Gör något fint för din mamma och pappa (överraska med frukost på sängen, laga en god middag)
♥ Tjäna ihop pengar och gör något riktigt kul för dem
♥ Ta långa varma duschar eller tappa upp ett bad
♥ Tänd ljus
♥ Läs böcker
♥ Åk till ett spa eller ha hemma-spa med vännerna eller din mamma
♥ Börja göra mer spontana saker
♥ Bjud över vännerna på middag
 ♥ Utmana dig själv! (testa en ny träningsform, laga en ny maträtt, försök höja dina betyg)
♥ Gå på konsert

MIRANDA KERR -OUTFITS


Regnig lördag

Dagen har tillbringats inomhus, förutom spring turen imorse. Tröttnar aldrig på att springa trots att jag gör det nästan varje dag, bästa starten på dagen! Du får frisk luft vilket jag älskar, motion och mår jätte bra efteråt! Annars har jag myst framför Desperate Housewives, lagat middag och läst bloggar.
Ikväll tänkte jag titta på en film och imorgon ska jag nog träffa Josefine. Hoppas allt är bra med er ♥

No one else can play your part

It's been such a moving #WSPW14 week, seeing this phrase spread across social media. No one else can play your part. It's the truth. And I'd love, if y'all are feeling up to it, if everyone who sees this would list 1-3 reasons why in the comments below. Here's mine... 1. No one else's heart beats for the reason and the purpose that mine does. My soul is mine alone. 2. There are 7 billion people in the world, but I'm the only one with this special/awesome/unique mixture of my two parents' DNA. 3. I'm making a difference. And no matter how big or small that difference may turn out to be, to those I've touched/helped/connected with/motivated/laughed with/adventured alongside/loved, I mean something. And that matters. I've said it before and I'll say it again ... you matter because you exist. And don't you forget it. If you're struggling, reach out. There are plenty of people waiting to remind you. @TWLOHA #NoOneElse14 - Sophia Bush

Tacomys

Skoldagen har såklart varit bra, jag menar...det är ju fredag! Vi hade massage bland annat och det är så kul. Underbart att få massage också. Galet skönt! Nu har jag och pappa precis ätit tacos. Det var jätte länge sen vi åt det, så det var gott! Vid åtta börjar Idol 10 år och det ska jag kolla på. Antar att det är endel tillbakablickar från åren och det kan vara kul. 

Life moves so fast

Addison Montgomery, quotes

EVA - BLACK & WHITE


11:e september 2014

Tänk att det redan är fredag imorgon igen! Kan ju inte säga något annat än att veckorna går galet snabbt. Det har bara gått bra i skolan även idag. Tittade på Chicago P.D. när jag kom hem och det blir lite tv senare också. Knappt två veckor kvar tills säsong 2 av Chicago P.D. sänds. Är så taggad!

10:e september 2014

Idag har jag varit hemma och haft det skönt. Tränat, lagat middag och tittat på Desperate Housewives. När mamma kom hem från jobbet körde vi in till byn för att handla. Kan ju passa på att säga att jag har bokat in mig på körskolan! Ska på teori kurs på måndag. Spännande! Ska baka potatis scones strax som vi ska äta framför idol. Har aldrig gjort det innan, men det verkar jätte gott! 

E.L.F.

En ögonskugga, rouge, läppstift och en ögonskuggsborste köpte jag i helgen. Har tänkt att beställa från e.l.f så jag blev glad när det fanns ute i butik! 

Here I am


It's white and it's beautiful


AnnaLynne McCord favoritmarkerade

Vaknade upp till detta i söndags! AnnaLynne McCord (Naomi Clark i 90210) favoritmarkeade min tweet. Blev så galet glad! Helt sjukt att en sån här liten sak kan göra ens dag.

9:e september 2014

Tisdagen i skolan har varit bra! På idrotten var vi ute i skogen och självklart började det regna, men vi hade kul ändå! Vi körde lite olika lekar, så det var inte någon "idrottslektion" på det viset. Lyssnade även på en tjej som pratade om UF-företag i eftermiddags. Är så taggad på att komma igång riktigt nu! Sen jag kom hem har jag tränat och nu ska vi äta middag. Ikväll blir det idol! Gruppmomentet igår var inget vidare, hoppas det blir bättre ikväll! Tycker Mollie är så himla bra.

SELENA - DRESSES


Min helg

Det fick bli en bloggfri helg eftersom jag inte har varit hemma. Fredag, lördag och söndag har jag tillbringat hos bästis i Kristianstad. Det var så kul att äntligen få se hur hon har det i sin lägenhet! Vi har haft det så bra himla bra och hittat på en hel del. Varit på matmässa, en snabbis på stan, ätit ute, promenerat i det fina vädret, gjort hemmagjord vaniljglass och bara myst. Tog tåget hem vid fem igår till storasyster där även mamma var. Hoppas ni har haft det lika bra. ♥
Det blev en hel del matbilder, och ja vi gillar blåbär och hallon! Det funkar på allt, haha

SUMMER OUTFITS


5:e september 2014

Älskar fredagarna i skolan! Bra schema, slutar vid 13:25. Jag håller på att packa lite smått för jag ska till Alice ikväll. Ska äntligen få se hennes fina lägenhet! Det har inte blivit av tidigare, förra helgen var ju hon hemma och ja. Det ska bli så kul! Hoppas ni får en lika bra helg som jag. ♥
Gammal bild sen i mars

JUST BEAUTIFUL


4:e september 2014

Igår spenderade jag dagen hos min storasyster. Vädret var underbart så vi var ute endel. Älskar verkligen varma höst dagar! Skolan har rullat på rätt bra, i eftermiddags var vi på föreläsning i aulan och lyssnade på Anna Lindberg. Hon är simhopperska och var även med i Mästarens Mästare på tv. Hon pratade om hur det har varit för henne och tipsade lite. Det var väldigt intressant!

SELENA - HAIR


2:a september 2014

En lång dag i skolan, men den tog slut iallafall. Vi fick bland annat lyssna på politiker från varje parti och sen har vi jobbat rätt mycket på lektionerna. När jag kom hem sprang jag en runda och efteråt körde jag styrka. Det är helt underbart väder idag och det skulle hålla i sig hela veckan.
Solen skiner fortfarande och jag hoppas verkligen att det blir en varm höst. Då trivs jag!
 
Imorgon är jag ledig och åker till min storasyster och systerdöttrar. Vi sågs inte förra veckan så jag saknar dem nu. Det ska bli så mysigt!

EVA - DRESSES


Nya pass

Måndagarna är ganska bra i skolan, förutom vår 2 timmars håla. Men idag gick jag, Elaine och Josefine ner till gymmet så det gjorde inget.
På entreprenörskapen har vi förmodligen kommit på vad vi ska göra, om det går som vi vill. Vi hade även massage och började med energi massage. 
 
Efteråt körde jag in till stan med mamma och pappa för att ta nya pass till resan. Vi åt den godaste kycklingsalladen och gick lite i affärerna.
Det blev inte alls länge, men lite nytt följde med mig hem. 

THEY MAKE ME HAPPY


RSS 2.0