Första praktikdagen

Idag var det min första praktikdag. Jag ska vara fem veckor på samma förskola som sist. Allt var som vanligt när jag kom så det kändes inte ens som jag varit borta. Det blev inte så lång dag för vi måste till skolan och ha svenska varje måndag. Dåligt planerat för det borde vi slippa när vi har praktik, men det går inte att göra något åt. Imorgon är det utedag så vi ska gå till skogen. Hoppas på lika soligt väder som idag! 
Dagens middag blev pasta och lax

BREAKFAST IN BED


JEAN SKIRT


HELGEN

Lördagen spenderade jag hos min storasyster. Det är så mysigt att vara hos dem! Fullt upp med att leka med tjejerna. På kvällen gjorde Jennie en sån himla god pizza och en brownie med hallon ganache. Som sagt, ingen slår mammas och min systers mat. Godaste! Vi tittade på mello och när det var slut körde jag hemåt. 
 
Idag vaknade jag såklart tidigt, men låg kvar till klockan åtta. Åt frukost och sen sprang och styrketränade jag. Nu har jag skickat in en inlämning och ska skicka in en till ikväll. Ska bli skönt att ha det gjort! Nu ska jag laga soppa och om ett tag kommer Sara hit. Ska bli härligt att ses! ♥

26:e februari 2016

Är det inte konstigt det där med att vakna tidigt på morgonen när man är ledig. Jag har varit så trött på skolmorgnarna hela hösten/vintern och nu när det är lov och jag får sova har jag vaknat tidigt och inte kunnat somna om. Antingen är kroppen van vid de tiderna eller är jag tillräckligt utvilad kanske. Idag har jag varit hemma och lagat middag, städat och bytt lakan. Ska bli så skönt att krypa ner nu! Sent i eftermiddags var jag på gymmet och körde bodypump och cx. Lika roligt som alltid! Älskar verkligen känslan under träningspass!

LEATHER


25:e februari 2016

Idag var mammas enda lediga dag denna veckan så vi gjorde något bra av den. Vi körde till mormor och morfar efter frukosten och där bjöds det såklart på både middag och fika. Efter några timmar hos dem körde vi till min storasyster. Det blev såklart massa lek och mys med tjejerna! Åh vad jag önskar att vi kunde ses ännu oftare, även fast det blir varje vecka för det mesta. Mår som bäst med min familj! ♥

MOM & SON

Ni måste bara kolla in Christine Andrew's blogg här! Hon har så fina bilder från hennes vardag samt snygga outfits. Dör lite varje gång hon visar bilder på hennes söta son.

PINK BLOUSE


IT WAS A GOOD DAY

Började sportlovet bra med en roadtrip till Karlskrona. Josefine och jag körde dit för att spendera dagen och kvällen där. Vi shoppade, lunchade, åt gelato och såg How To Be Single på bio. Solen tittade fram emellanåt och det var så härligt att strosa runt i fina staden. Bion var faktiskt den bästa jag sett på väldigt länge så jag är glad att vi såg den.  

WHITE & HAT


FAMILJEMYS NÄR DET ÄR SOM BÄST

Igår var båda mina syskon med familjer hos oss. Älskar när vi ses allihopa! Mamma lagade kroppkakor som är vår favoriträtt och jag bakade en äppelpaj. Vi njöt av allt gott, umgicks och busade med ungarna! Linus ville stanna kvar och sova över så det fick han såklart. Det är mysigt att bara passa en av dem ibland just för att man kan ge dem lite extra tid och kärlek. Det behöver dem! Han fyller åtta år första april och det känns verkligen att han har blivit större. Ikväll har vi firat farfar som fyllde år förra veckan. Vi var hemma hos min kusin som jag inte har varit hos på särkert sex år, ett tag sedan alltså. En härlig kväll i alla fall! Hoppas er helg har varit lika bra ♥

THANK THEM

Det känns ju inte fel med sportlov nu! Förutom praktiken, helgerna och våra ledigar onsdagar är det endast 27 dagar till studenten. 27 skoldagar kvar sedan är det slut. Det är ingenting! Under sista lektionen idag fick vi visa upp våra filmer vi har spelat in på lektionen. Det blev ju endel skratt!
Ikväll ska jag göra en tacopaj och Alice kommer över med. Känns bra med lite bästismys! 

IT'S TIME FOR A BREAK

Jag som alltid brukar ha koll på loven hade helt missat att jag tar sportlov imorgon! Trodde jag hade en till vecka i skolan, haha. Aldrig hänt innan kan jag säga! Bockade av två prov idag på samma dag och en redovisning om abort. Var hemma vid två och sen dess har jag tränat och kollat lite serier. Nu tänkte jag fortsätta med mitt hemprov i religion. Den får vara på max fyra sidor, men min är på sex så jag har lite att ta bort. Ja ni hör ju, när jag börjar skiva kan jag inte sluta. Hoppas ni mår bra ♥

IN THE SNOW


THE SUN WILL RISE AGAIN

Jag fick min sömn inatt så vaknade upp utvilad klockan nio. Det är verkligen så viktigt att sova bra! Jag var i skolan typ två minuter max, skojar inte! Det kändes ganska onödigt att köra in, men fick jobba hemma så det tackade jag inte nej till. Jag var ute och sprang i solen idag, åh det finns ju inget bättre! Jag blir så glad i hela kroppen när solen skiner! Sedan har jag pluggat inför proven på torsdag och i eftermiddags var jag på gymmet. Nu är det dags för One Tree Hill. Ha det bäst ♥

BEIGE IS ALWAYS A GOOD IDEA


FIGHT UNTIL YOU CAN'T FIGHT ANYMORE

Hej från en dödstrött tjej. När det är för mycket i huvudet kan jag inte slappna av, alls. Jag har pluggat massor, skrivit cv och personliga brev, sökt flera jobb och på allt det har jag inte fått någon sömn inatt. När jag tänker och oroar mig så kan jag inte sova hur mycket jag än försöker. Imorgon får jag sovmorgon för jag börjar inte förens halv elva så det kommer lägligt. Ska försöka varva ner nu och sova ordentligt inatt. Efter torsdag blir det lugnare i skolan som tur är! 
Till er som är påväg att tappa hoppet, lägg texten på bilden ovanför på minnet ♥

VALENTINES DAY

Hasselbackspotatis och fläskfilé med grönpepparsås
Glad alla hjärtans dag på er! Har ni visa lite extra kärlek idag? Det har jag gjort! Det är såklart viktigt alla dagar, men jag tycker det är fint att det är kärlekens dag en gång om året i alla fall. Att uppskatta sina närmaste kommer det inte ut något negativt av! Jag har varit hemma och myst med mina föräldrar. Hoppas ni har haft det bra ♥

That's one pretty woman

Julia Roberts in Pretty Woman

Lördagsfrukost hos bästis

Igår morse bjöd Alice upp på mig på frukost. Hur go är hon inte? Så vi mumsade i oss allt gott, jag och hennes familj. Det var så mysigt med en lång frukost och prat. Resten av lördagen tränade jag, pluggade och skrev cv och personliga brev. Alice mamma hjälpte mig hur jag ska söka jobb så vi hittade några i närheten som verkar något för mig. Jag tänkte skicka in ansökan till flera denna veckan och sen får jag hoppas på det bästa!
Det bjöd på havrescones, mandelpannkakor, yoghurt med nötter/bär, raw snickersbites, apelsinjuice och te

PURPLE LIPS

Ser ni hur snygg Carolina Gynning är i lila läppar? Den kvinnan är fasiken snygg i allt! 

Middag med mina tjejer

Mina tjejer kom på middag igår! Åh vad jag har längtat efter dem! Det känns alltid så bra när vi är samlade igen, alla fem. Att vi fortfarande håller kontakten trots att vi inte hinner ses så ofta som vi vill är jätteskönt. För visst är äkta vänner sådana man inte behöver prata med varje dag, men när man väl ses är allt som vanligt? Vi pratade, skrattade och hade långa samtal om livet och allt däremellan. Tittade även på vår musikvideo från högstadiet och fick oss ett gott skratt, herregud vad små vi var! 

BRIGHT AND SHINY


DANCING BY THE SEA


10:e februari 2015

Jag har varit hemma själv idag, vilket var bra eftersom jag har pluggat. Till middag lagade jag en vegetarisk lasagne med ricotta och spenat. Den blev krämig och väldigt god! När mamma kom hem från jobbet körde vi och handlade. Mina tjejer kommer på middag på fredag, så behövde köpa hem lite av allt. Det ska bli så roligt att träffas igen! Nu ska jag kolla senaste avsnittet av pll. Vi hörs!

9:e februari 2016

Idag tog jag sovmorgon till halv nio och en timme senare körde jag hemifrån. Besökte min praktikplats för att lämna ett kuvert och bestämma tid inför min första dag. Känns inte alls längesedan jag var där! Därefter jobbade jag med mitt gymnasiearbetet i skolan, eller kollade bara igenom det med min lärare så det såg bra ut. Var hemma vid halv tolv så det blev ingen lång skoldag. Har sprungit en långrunda och sen pluggat mååånga timmar. I eftermiddags var jag även på gymmet och tränade. Nu får det vara nog med skolarbete för idag, ska belöna mig med ett avsnitt av Grey's nu! 
Surdegsbröd med avokado och ett kokt ägg till kvällsmål

Allt samtidigt

Just nu är det mycket i skolan eller det blev det idag. Allt kommer på en gång, alltid. Det enda som känns bra är att nästa torsdag är allt över.
Hoppas bara jag kommer hinna med allt! Som sagt, träning innan och seriepauser under tiden är enda räddningen! I vilket fall hade jag en mysig kväll hos bästis igår. Vi pratade om livet och mina slitna toppar åkte av. Håret känns kortare såklart, men mycket fräschare vilket är skönt! 
 
Käner att jag måste bli bättre på att ta bilder i vardagen, det har varit dåligt med det länge nu. Ska skärpa mig! Dränker mig i inspiration på we♥it och pinterest istället. Så många fina bilder!

ANINE BING


7:e februari 2016

Idag efter att jag hade tränat gjorde jag en choklad smoothie bowl till mellanmål. Gör oftast en vanlig smoothie i glas för det går snabbt och är lätt att få ner. Idag fick det bli i en skål istället och toppat med några godsaker. Nu tänkte jag läsa igenom mitt argumenterande tal som jag ska redovisa imorgon. Om ett par timmar ska jag köra till Sara för att klippa mig. Jag är så dålig på det, men nu behövs det verkligen! Även om det gör lite ont i hjärtat varje gång blir ju håret trots allt både finare och fräschare. Tänkte slinga håret lite ljusare i vår, trivdes så bra i det sist!

HOW ROMANTIC

Hur fina är inte Molly Rustas och hennes pojkvän? Skulle döda för Mollys hår också! Älskar mitt hår, men vill ha ännu längre och ett riktigt svall!

Something to believe in

Peyton Sawyer 1x02, quote

5:e februari 2016

Igår tog jag sovmorgon till halv nio, åt frukost med mamma och sen gjorde vi oss klara för att köra till Kalmar. Solen sken och det var så härligt med en roadtrip! Vi lämnade bilen inne i stan och medan dem på verkstaden fixade hjullager på den shoppade vi lite. När bilen var klar körde vi till mormor och morfar på middag. Vi hann även med ett stopp hos min storasyster innan vi körde hem på kvällen. Mycket att göra när man vill hinna träffa alla!
I skolan har jag fått en hel del gjort idag och efteråt tränade jag bodypump och cx på gymmet med Elaine. Det var lika härligt med ett svettigt pass som alltid! Hoppas ni har haft en bra fredag ♥

Bjälkar


3:e februari 2016

Onsdag för mig betyder - sova ut, träna, laga mat och göra klart skoluppgifter om jag har några. Det är precis vad jag har gjort idag. Imorgon har jag faktiskt tagit ledig från skolan. Det är ett litet fel på min bil så jag och mamma ska köra till Kalmar med den. Pappa var där innan i veckan så dem på verkstaden har redan tittat på den och vet vad felet är. Det skulle bara ta någon timme att fixa, så jag hoppas det går bra! 
Två bilder på mig från en lördagskväll i januari

IT'S SUNNY HERE


Föreläsning i skolan

Idag har jag inte gjort speciellt mycket i skolan. Vi fick våra papper inför praktiken, pratade om gymnasiearbetet och därefter skulle vi egentligen slutat, men det var en föreläsning på eftermiddagen så vi fick stanna kvar. Hade ju önskat föreläsning på lektionstid istället! Väl hemma tog jag mig ut på en springtur och sedan styrketränade jag. Det är helt underbart att träna direkt efter en lång skoldag, blir så trött på att sitta ner hela dagarna!
Till middag lagade vi en gratäng som definitivt kommer göras fler gånger! Nu ska jag fortsätta maila runt och söka sommarjobb. Vill så gärna jobba på förskolan i sommar!
Igår kokade jag en saffransgröt på grötris. Min favoritgröt kryddad med saffran, blev absolut inte besviken!

RSS 2.0