31:a augusti 2013

Tog en morgon powerwalk/springrunda med mamma idag. Om ett tag ska jag och alice åka till sara för att spendera dagen och kvällen där. Kommer bli så himla bra. Det var längesen vi var alla tre, så det ska verkligen bli skönt att träffas. Tänk att det är första september imon, ber till gud att det kommer bli en varm höst med fint väder. Orkar inte med någon kyla!
jag igår med mina nya tränignskläder mamma köpte. Gillar dom jätte mycket!
 

The most wonderful girls on this planet

Åh, sötaste bilden på mina systerbarn ♥

People wait...for everything

Det känns så jäkla underbart med helg igen! Denna veckan har gått snabbt som bara den. Vi slutade 2 timmar tidigare idag. På sista lektionen fick vi 25 frågor att göra och när vi var klara med dom fick vi gå. Så alla jobbade som bara den, haha. Har hunnit springa en runda, styrketränat, tagit en varm dusch och nu är jag här. Mamma jobbar så jag och pappa får ha fredags mys själva. Vi ska laga tacos och det ska bli såååå gott.
.
 

I saw her the other night, she almost ran me over

"The boy saw the comet and suddenly his life had a meaning."

Yellowcard - Light Up The Light

 
 

29:e augusti 2013

Har haft en väldigt slapp dag i skolan. Vi har haft jätte mycket rast och endast en svenska lektion som var typ 2 timmar kortare än vad den skulle va. Vi fick våra datorer som vi skulle installera och det tog ju ett tag. Sen jag kom hem ungefär har min bror, jenny, linus och milo varit här. Så det kunde inte blivit en bättre bättre kväll, underbart!
jag och milo när det var lite varmare och lite mer sommar

Dreams do come true...

I just can’t thank the show and the actors enough. They saved me. ♥

At the rivercourt

"You sure you're up for this old man"?
"I could do this forever, little brother."

Minnen och gamla bilder

Underbara konga gänget! Vi var ett gäng som träffades hela tiden på sommaren här där vi bor. Vi hade så kul!
en bild från rasten i skolan, här gick jag i 4:an och det var första april så vi skulle lura vår lärare att det var värsta slagsmålet. Haha, jag kommer alltid ihåg såna sjuka saker
 jag, alice och jennifer pratade och umgicks mycket med nathalie från skåne. Härliga minnen!
träffade även louise och här är vi i skåne på beach handbollen. Åh, så längesen, men gud vad kul vi hade!
 hemma hos jennifer och fular oss lite i spegeln

Ledig onsdag!

Otroligt skönt att kunna gå upp upp när jag ville idag och göra vad jag vill hela dagen. Det är lika fint väder idag som alla andra dagar så jag var ute och sprang på morgonen. Det går alltid bra, men idag gick det lite extra bra faktiskt. Sen körde jag styrkeövningar och efteråt satte jag mig ute i solen en timme. Det var skönt! Hoppas på att alice och sara kan ses när dom kommer hem från skolan. Länegsen vi träffades alla tre. Men vi får se, Ha det bäst!
har inga nya bilder, men här är jag i Spanien på världens bästa och godaste glass ställe

Sometimes, it feels like it was yesterday...

One Tree Hill 5x01 Four Years, Six Months, and Two Days
- Lucas Scott, 5x01

27:e augusti 2013

Tisdagen avklarad i skolan och imon är vi lediga. Vi är fria varje onsdag och det känns hur bra som helst. Om man inte ligger efter eller känner att man behöver jobba med något speciellt, för då kan man gå dit. Sprang en runda direkt efter jag kom hem och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Hoppas ni mår bra!
 
 

Spice Girls - Wannabe

Best music/dance moment

Sovmorgon

Har sovmorgon varje måndag och det känns verkligen bra. Sov till halv 9 idag och runt 9 brukar jag gå upp på helgerna, haha. Det gick bra i skolan även idag, men jag vet inte vad jag tycker om våra 3 timmars lektioner. Vi har ett visst ämne i över 3 timmar med raster såklart. Det kan vara ganska jobbigt men sen har vi inte det ämnet mer på hela veckan, så det är väldigt skönt på ett sett. Sara hängde med mig hem efter skolan, vi har suttit och pratat i flera timmar nu. Underbart! Ikväll ska jag titta på idol. 
 
 

Obeskrivlig lycka

Har varit hemma hos min syster ungefär hela dagen, även innan dom kom hem från bb. Jag och Ellie har lekt och busat för fullt. Så himla mysigt! Det var så kul när Jennie och Markus kom hem med bebisen och se hur Ellie reagerade, hon tittade på henne jätte länge. Detta är mitt fjärde syskonbarn och lyckan när man får se dom för första gången är helt obeskrivlig. Tänk vad små dom är när dom är precis nyfödda och vad stora dom blir sen, så snabbt. 
Här får ni ett gäng bilder från idag ♥
 

The Verve Pipe - The Freshmen

 

25:e augusti 2013

Eftersom jag är ledig så passade jag på att ta en springrunda nu på morgonen. Har duschat och sminkat mig så ska hitta något att ta på mig också. Lite senare ska jag och pappa ta motorcyklen och åka till Jennie och se bebisen. Dom kommer hem idag och det ska bli så kul att träffas. Har verkligen längtat! Ska bli jätte kul att åka motercykel med, har inte gjort det på vääääldigt länge nu, säkert 3 år sen. Det har bara inte blivit av.
en till söt bild på henne ♥

The perfect couple

Tumblr_m1xv5wvrxv1rt4pngo1_500_large
"James has been so amazing to work with" - Bethany Joy Lenz
"She´s a really nice girl and she´s extremely, extremly talanted" - James Lafferty

This friendship

Brooke & Haley 4x17

Nya skal

Tre nya skal har jag samlat på mig. Lite rosa är såklart alla, haha. Det längst åt vänster fick jag av min syster för att hon hade fått fel, hon fick hem ett till 5:an istället för 4:an. Det är som en plånbok med så den är perfekt. Alla från fyndic.se!

Moster igen!

Igårkväll ringde min syster och sa att beisen var påväg och inatt föddes hon. Så nu är jag moster för andra gången till en liten tjej! Mamma är hos dom och passar Ellie. Åh, kan inte vänta tills jag får se henne. 
 
Har varit ute och sprungit nu på morgonen och så har jag styrketränat också. Om alisa har skjuts kommer hon i eftermiddag. Jag saknar henne så jag hoppas att vi fixar det.
Min fina nyfödda systerdotter  ♥
 

All of a sudden I miss everyone

Tumblr_lg5dy24bmf1qdb1blo1_500_large
Skjermbilde%252525202011-11-21%25252520kl.%2525252023.24.07_large

HÖGSTADIET

Jag visste att jag skulle sakna högstadiet, men jag var inte beredd på att sakna det så mycket som jag gör. Jag hade turen att hamna i världens absolut bästa klass. Vi hade det så otroligt bra tillsammans. Ni var min andra familj. Alla minnen vi har från 7:an till 9:an är helt underbara. Alla gånger vi har skrattat tillsammans. Högstadiet har varit den bästa tiden i mitt liv, än så länge. Ta vara på tiden och längta inte till allt, för tiden går redan alldeles för snabbt. Jag skulle vilja spola tillbaka den ibland, för att göra om dom allra bästa sakerna en gång till.
 
9D - Jag kommer alltid älska er, tack för allt! ♥ 
 

Nu tar jag helg!

Nu är veckan avklarad och jag har tagit helg! Sååå underbart! Har haft en bra dag med alla fina vänner. Det har varit fint väder och solen har skinit hela veckan. Hoppas verkligen att det blir en varm höst. Ikväll blir det förhoppningsvis tacos till middag, det ska jag se till. Haha, det var typ 2 veckor sen vi åt det och jag är så sugen. Annars är livet bara bra. Riktigt bra faktiskt. Hoppas ni med mår bra!
jag och bästa elaine idag ♥
 
 

BEAUTIFUL SCENE

Brooke Davis & Haley James Scott 4x21

Första dagen på nya skolan

 
Första dagen på nya skolan är avklarad. Trivs hur bra som helst. Det kommer nog bli jätte bra. Jag har alltid velat gå denna linjen egentligen, det var i 8:an jag kom in på hotell & turism och bestämde mig för det. Jag vet inte riktigt vad jag vill sen som sagt. Men jag älskar barn och har alltid velat jobba med barn, tycker även det skulle vara roligt att jobba i en klädesbutk, ha ett eget mysigt kafé eller inreda.  
 
Och det var såååå kul idag i skolan att träffa alla igen! Dom flesta killarna från vår gamla klass går där. Så mycket snack har det blivit såklart. Nu får jag se vad jag ska hitta på, ska ialalfall ut och srpinga om en stund.
Get out
en liten påminnelse till mig själv ↑
 

Min prinsessa fyller 2 år idag!

Min systerdotter fyller 2 år idag. Tre av bilderna är sen hon var liten och den understa är tagen i mars. Hon är en sån solstråle och jag älskar henne så mycket. Grattis på födelsedagen mitt hjärta! ♥

And that's what got me here

One Tree Hill, your quotes matters. It's what got me here. ♥ 
557446_545196732158987_752803434_n_large
 

Ny skola och ny linje

Har inte trivts så bra på den nya skolan som jag trodde att jag skulle göra. Jag antar att det blev för mycket, allt var nytt och jag tycker egentligen inte om så stora förändringar. Jag bara saknar allt då. Men nu har jag bytt till barn & fritid på en skola i byn där jag bor. Börjar redan imorgon och jag hoppas verkligen att det blir bra nu. Jag har haft panik, jag vet inte vad jag vill göra efter studenten längre. Men jag ska ta det lugnt, jag behöver inte veta det än.
 
Var ute på en springrunda när jag kom hem och nu har jag hoppat ut ur duschen. Ska strax äta pannkakor och mysa resten av kvällen. Hihi!
älskar detta citatet, stället mig den frågan varenda gång

COACH DURHAM

One Tree Hill 3x17 Who Will Survive, and What Will Be Left Of ThemOne Tree Hill 4x19 Ashes Of Dreams You Let Die
Whitey Durham, season 3 & 4

20:e augusti 2013

Idag började jag klockan 10 och slutade vid 2. Bra tider nu första veckan, så det är jätte skönt! På morgonen precis som igår så fick vi information om allt och idag fick vi våra scehman också. Sen efter lunch så gick vi ner till parken där vi gick tipsrunda och gjorde andra saker för att lära känna varandra. Kom hem för en halvtimme sen och får se lite vad jag ska göra. Hoppas ni mår bra!
jag igår
 

MINNEN

Här får ni se lite fler gamla bilder. Vi umgicks väldigt mycket med Jennifer (jag,alice och sara) som vi har känt sen dagis. Idag pratar jag inte med henne, vi gled ifrån varandra rejält för några år sen. Hon var en av mina absolut närmaste vänner och vi hade jävligt roligt ihop. 
då var det snyggt att dra upp tröjan över munnen och näsan. Haha!
här ligger vi alla 4 på skolgården, tycker om denna bilden på något vis
här var jag fotograf
umgicks även mycket med Michaela, men vi gled också isär tyvärr. Fina minnen med en helt underbar vän!

Första dagen på gymnasiet avklarad!

Får väl ändå säga att det gick bra idag även om det var väldigt pinsamt i början, haha. Fick springa någon km för att hinna med bussen hem, vi slutade redan klockan 1 idag så det var skönt. Åkte in och hem med alisa och vi har ju haft endel att prata om. Hängde med henne en stund hem tills mamma hämtade mig också. 
 
Nu har jag varit ute på en springrunda och styrketränat. Ska strax äta middag med mamma och pappa och sen ska jag träffa alice och sara. Vi ska mysa framför idol och sen kommer det bli lika mycket snack som vanligt!
jag och alisa idag, tack för att du finns. Älskar dig så mycket! ♥

Mysig söndag!

Smsat med min fina vän alisa hela kvällen. Vi åker iallafall samma buss imon så det känns bra. Även om vi tyvärr inte går på samma skola längre, som vi har gjort sen 6:an nu. Har iallafall haft en jätte bra söndag. Nu ikväll har jag tittat på One Tree Hill. Behövde komma in i min favorit värd lite. Det är inte bara en serie för mig, den får mig alltid att må bättre och jag hade inte klarat mig utan den. ♥
bjuder på en bild på mig och alisa från sist hon var hos mig

Nada Surf - Concrete Bed

All kärlek till denna låten!

U smile, I smile


Gymnasiet imorgon!

Drog ut för att springa på morgonen, passar på att göra det på morgonen när jag kan för jag tycker bäst om att träna då. Det var skönt att rensa tankarna lite och nu mår jag mycket bättre. Börjar ju gymnasiet imon, ena stunden känner jag mig helt lugn och andra har jag panik. I vilket fall kommer mormor och morfar, min bror, jenny och killarna hit. Så det kommer bli en bra söndag. ♥

Her perfect style!

Aria Montgomery season 1

The truth is still the truth

One Tree Hill 4x14 Sad Songs For Dirty Lovers
One Tree Hill 4x11 Everything In Its Right Place
One Tree Hill 4x18 The Runaway Found
260544_200644336649155_100001107692368_514505_3796053_n_large

17:e augusti 2013

Förutom springrundan imorse och styrkeövningarna så har jag haft en väldigt lugnt lördag. För lugn faktiskt. Men det har varit skönt också. Jag har tittat på några avsnitt av Pretty Little Liars och nu har jag suttit ute på altanen med mamma en stund och bara pratat. Imon kommer mormor och morfar hit och antagligen min bror, jenny och killarna med. Så det kommer bli en bra dag. Sista dagen på sommarlovet, åh gud. 
 

Young love - Close your eyes


OUTFIT

tröja - gina tricot, jeans - lewis, skor - zalando

VI TRE

Jag och sara hittade en hel del gamla bilder i igår. Tänkte visa er endel här i olika inlägg. Men det är inte så många och vissa tänker jag inte lägga upp här. Dom är inte så vackra direkt. Haha!
 
Här är lite på mig,alice och sara. Mina bästavänner som jag älskar över allt annat. Vi har alltid funnits där för varandra och utan er hade jag inte stått här idag. ♥
här var vi ute och fotade i varsin lövhög
 spakväll hemma hos alice, här i badkaret har vi suttit många kvällar och haft djupa snack. Nu är det ju snart höst så då börjas det igen. Underbart!
 fråga mig inte vad vi gör, men här är vi iallafall. På den tiden var det väldigt fint att dekorera väggarna med planscher.
I mitt rum täcktes hela tapeterna, såg ganska förjväligt ut faktiskt
 PEEEEACE
här posade vi lite
vi förstörde ganska många bilder med texter och överredigerade dom, ångrar det. Men rätt söta var vi
 

Aria Montgomery

Aria Montgomery outfits season 1
 
Jag är helt kär i Arias stil från Pretty Little Liars. Vill ha alla hennes kläder. Dör så snygg hon är! 
 

ME AND MY ANGEL

Kunde inte ta med mig stativet igår så det blev inga bra bilder på oss båda, haha. Men här får ni 2 ändå!

Städat rummen!

Nu på morgonen har jag varit duktig och städat mina rum ordentligt. Så nu känns det fräscht igen. Målat naglarna i en fin röd färg också. Sitter här och funderar på om jag ska ta 7 eller 8 bussen på måndag när jag börjar skolan. Vill inte komma försent men jag vill inte heller vara inne i stan 1 timme innan. Haha, problem det där. Det löser sig nog. Det känns stört att sommarlovet är över. Detta är bara som vilken helg som helst. Sommarloven brukar gå snabbt, men så fort som detta har jag aldrig varit med om.
jag igår

The feeling - Sewn


Hängt hemma hos min bästavän!

Efter en springrunda på morgonen så cyklade jag till sara och där har jag varit tills nu. Det var ett tag sen vi fotade så idag blev det lite nya bilder. Sen har vi varit inne och tittat på gamla bilder, nästan så jag började gråta. Så många fina minnen. Vad har vi mer gjort? Pratat i mängder, skrattat och haft det sådär bra som vi alltid har. Hon är guld värd och utan henne hade jag inte stått här idag. ♥

Lite om mig...

• Jag har alltid önskat att jag var född i USA. Det hade varit underbart att bo där! med min familj och mina vänner
 • När jag är riktigt glad så väntar jag alltid på att något dåligt ska hända. Det behöver inte vara något stort eller hemskt, bara något dåligt. Jag vet inte varför, men det kommer alltid upp något 
 • Jag räknar alltid ut vad som ska hända i filmer och serier, känner det på mig bara
 • Jag får panik när telefonen ringer sent på kvällen eller mitt i natten. Inbillar mig det värsta
 • Jag önskar att jag var 1.70, hade känt mig så mycket snyggare då!
 • Jag är livrädd för att förlora dom jag älskar
 • Hur mycket jag än älskar att träffa folk så är bland det bästa jag vet att vara för mig själv någon dag i veckan, jag behöver det
 • Jag början nästan gråta när jag tittar på bilderna från min, Alice och Saras Stockholms resa när vi såg Justin. Är så glad över att vi har fått se han, men det gör ont hur mycket jag vill tillbaka
 • Jag tycker höstkläder är det roligaste att shoppa - nya jeans, stickade tröjor, höstskor osv

CAROLINA GYNNING

Carolina Gynning måste vara den vackraste svenska kändisen! Älskar hennes blogg också. Sååå värd att titta in. http://gynning.net/

14:e augusti 2013

Hej! Hoppas allt är bra med er. Det känns verkligen att den varma sommaren är över nu, men visst det kan ju komma några varma dagar till. Hoppas det! Mamma och jag var ute på en härlig powerwalk/springrunda imorse och sen styrketränade jag även efteråt. Får se lite hur dagen blir, men ikväll åker jag och pappa nog in till stan en runda. Har lite att fixa och perfekt för mig att få köra lite även idag. Tröttnar aldrig. Japp, men vi hörs senare! 

13:e augusti 2013

Började dagen med en springrunda och sen körde jag och mamma till min syster, markus och ellie. Vi har varit där hela dagen och haft det så bra! Vi gick även en runda på stan, hittade bland annat ett par nya jeans så jag är hel nöjd. Sen har vi busat och gosat en massa med ellie såklart. 
mosters fina tjej ♥ 

Little Belieber Things

Facebook
Chronik-Fotos | via Facebook
Good morning, beautiful. | via Tumblr
Facebook
His Laugh is Cute
Always Kidrauhl ♥
Never say never | via Tumblr
(3) Slike profila
(3) Facebook
WE WANT JUSTIN BIEBER IN CZECH REPUBLIC! | via Facebook
"Don't hate on Justin Bieber, he could be the only reason some of your friends are alive"

I'm crying...lucky them!

Detta fick mig att börja gråta igår när Justin tweetade om detta. Åh vad jag önskar att det var jag som fick träffa Justin så som dom gjorde. Den lyckan hade varit helt obeskrivlig. Dog lite när jag såg videon men jag är verkligen glad för tjejernas skull. Man får inte tappa hoppet, det tänker jag inte göra.
 
- Follow your dreams and never say never

12:e augusti 2013

Hade det hur bra som helst med bästis igår. Vi tittade på Teen Choice Awards som började vid 1 och slutade runt 4. Men blev besviken på galan, bara för att Justin inte var där så sa dom inte att han vann och det var andra nomineringar dom inte heller tog upp. Dåligt! Vi kollade förresten på Beyonce's film också innan galan började. Den var jätte bra! Hon är verkligen grym. Cyklade hem ett par timmar efter vi hade vaknat idag och dagen har jag spenderat med min bästa storebror, jenny och killarna. 
Världens coolaste 5-åring på crossen och sötaste Milo

BJL - IN THE KITCHEN

Bethany Joy Lenz - Zooey magazine, in the kitchen

Till bästis för myskväll!

Ikväll är det Teen Choice Awards där Justin och massa andra är med. Jag sover hos alice inatt och så ska vi kolla tillsammans. Har precis tittat på två avsnitt av One Tree Hill och nu antar jag att jag ska packa det lilla jag ska ha med mig, haha. Imon kommer min bror, jenny och killarna hit, det känns länge sen så det ska bli jätte kul att ses igen. Men vi hörs, ha det bäst. ♥
 gillar inte denna bilden på mig, men nu har jag ingen annan. Jag och alice efter min konfirmation förra året

11:e augusti 2013

Ute från duschen efter att ha sprungit en runda. Det är ju så skönt att komma ut särskilt nu på lovet när man slappar för det mesta. Haha. På ett sett vill jag bara att det ska vara september nu, för då har jag börjat gymnasiet och man har kommit in allt. Får panik över att inte veta någonting, att inte ha en aning om hur allt kommer bli. Men i vilket fall så är livet bra. Jag ska bli moster för andra gången vilken dag som helst. Så himla kul! Jag längtar verkligen. ♥

NATHAN, JULIAN AND DAN - 9x11

"This is Julian Baker I have Dan and Nathan Scott and we're coming to the hospital, so be ready"

Julian Baker, han är värsta hjälten här! Tittade om både avsnitt 10 och 11 dagen efter att jag hade sett dom bara för att avsnitten var SÅ bra. Denna serien alltså...den är så speciell, så underbar och så fantastiskt jävla bra! 

Cyklat

Har varit med alice hela dagen och vi har haft det så bra! Såklart några avsnitt av Pretty Little Liars men vi har även varit ute och cyklat. En mysig dag helt enkelt med massa snack. För någon timme sen var det jätte fint ute, solen har skinit hela dagen och nu är det...inte fint. Konsigt. Hoppas ni har haft det bra.
rower's soup
Summer time <33

Damn, this boy...

Chad Michael Murray
Kärlek till denna killen. Han kommer alltid vara Lucas Scott för mig ♥

Rix Fm Festival

Hade en toppen kväll igår med bästis inne i stan på rix fm. Zara Larsson och Robin Stjernberg var dom som var bäst tyckte jag. Det slutade vid 9 och sen gick vi runt i stan några timmar och bara pratade. Sprang på lite folk som vi kramade om.
Vi var hemma runt halv 1.
 
Började dagen med en morgon powerwalk idag plus styrkeövningar efter. Mamma kommer hem vid 1 och sen får jag se vad som händer. Ha det bäst!
jag och alice igår

Susie Suh - Recognition

Har lyssnat på denna låten ett tag nu och den är fortfarande lika bra. 

It gets worse at night

One Tree Hill 4x21 All Of A Sudden I Miss Everyone
- Brooke Davis 4x21

9:e augusti 2013

Var ute och sprang en rejäl runda idag och det var skönt. Mina nya joggingskor är verkligen så sköna. Mammas kusin och hennes man har varit här en stund, dom är nere och hälsar på. Vi satt ute på altanen och pratade. Ikväll ska jag åka in till stan med alice och tim. Det är ju rix fm, så det ska bli kul. Men det är ett tag till, vet att det är fint väder men jag tror inte jag kan klara mig utan något avsnitt av Pretty Little Liars. Haha, jäkla serier. Jag älskar att dom är såååå bra, men måste man bli beroende? 

Shoppat inne i stan!

Har haft det hur mysigt som helst med min älskade mami inne i stan. Hittade lite nytt, saker jag behövde som nya joggingskor och annat. Tyvärr inga jeans, var så sugen på ett par nya. Men ett par andra svarta byxor som var lite skinn liknande. Nu har jag hängt upp allt i garderoben så ska gå ner och byta om till pyjamas och sen mysa ner mig i soffan framför Pretty Little Liars. 
det mesta av det jag köpte idag

8:e augusti 2013

Hade världens mysigaste dag med mina bästa vänner igår. Jag var hemma hos alice hela dagen, vi låg inne och tittade på Pretty Little Liars. Har pecis börjat kolla och den serien är grym. Är helt fast nu. Senare gick vi hem till mig och sen kom även sara. Det var längesen vi hade myskväll så det var behövligt. Det blev mycket snack och allmänt mys. Dom åkte nyss hem och jag och mamma ska strax åka till stan och shoppa. Jag är lite stressad, men ville bara säga hej ändå! Ha det bäst, så hörs vi nog ikväll. ♥
Såååå sant!
 

7:e augusti 2013

Igår kväll var det verkligen fint, så jag och mamma cyklade en runda, över en mil iallafall. Det var skönt! Nu kom jag precis ut från duschen. Jag var ute och sprang imorse och styrketränade efteråt. Idag hoppas jag på att kunna träffa alice och sara. På torsdag eller fredag ska jag och mamma åka in och shoppa. Längtar! Är så shoppingsugen att jag inte vet vad jag ska mig till. Jag har inte shoppat riktigt på hela juli...haha.

He's an angel, my angel.

We're here to stay ♥

Stand up for yourself

Skills to Haley "I told you I got the kid's back"

THE O.C

tumblr_meazrrnVAb1rm3pldo1_500_large[1] | Flickr: Intercambio de fotosEu não queria dizer adeus.
dancing with the devil † | via Tumblr
uglyfairytales.tumblr.com
Kollat klart på det sista avsnittet av the o.c. Det är verkligen en underbar serie! Det slutade bra och alla var lyckliga. Men jag hade önskat att Marissa inte hade dött och att hon och Ryan också hade gift sig. Det hade varit det perfeta slutet. Säsong 4 var inte detsamma utan henne. Ryan, Seth, Marissa och Summer det var dom som gjorde serien. Föll för Ryan redan i första avsnittet och the cohen family är den bästa.

One hour can change everything

“Do you ever wonder how long it takes to change your life? What measure of time is enough to be life altering? Is it four years like high school? One year? An eight week rock tour? Can your life change in a month, or a week, or a single day? We’re always in a hurry, to grow up, to go places, to get ahead.
But when you’re young, one hour can change everything.” - Lucas Scott

5:e augusti 2013

Började dagen med en powerwalk med mamma och styrkeövningar efter sen cyklade jag direkt ner till sara. Vi satt ute en lång stund och bara pratade om allt, sen cyklade vi hem till mig. Vi har haft det så himla bra. Kollat igenom gamla bilder och även filmer sen något år tillbaka. Vi dog av skratt så tårarna rann, haha. 
 
Spänd på om heartbreaker kommer ut idag eller inte...hoppas verkligen det. Justin har sagt "soon" så länge jag kan minnas nu, haha.
vi tog lite fula bilder, min bästa och jag ♥

Helgen

Ledsen att jag inte har bloggat men har varit iväg hela helgen. Vi har varit i Åhus med alice familj och haft det så himla bra. Vi kunde inte ha fått bättre väder, strålande sol varje dag. Så vi har legat på stranden och solat och badat både i fredags, lördags och idag. På kvällarna har vi suttit ute och pratat till sent, grillat, spelat kubb och bara myst. 
 
Vi kom hem vid halv 8 och då pasade jag på att dra ut på en springrunda. Det är en sån fin kväll. Har även packat upp och snart ska vi ta något litet att äta.
bästis och jag på stranden

SOPHIA BUSH IS STUNNING

Vackra och fantastiska Sophia ♥

Fått mitt sommarlov tillbaka

Åh äntligen har jag fått mitt sommarlov tillbaka! Jag är glad. Det är så underbart! Finns inget bättre än att vara ledig och göra vad man vill. Om en stund ska jag träna och ikväll måste jag packa men sen ska jag nog hinna med ett avsnitt av the o.c också. Hoppas att allt är bra med er.

RSS 2.0