KEEP FIGHTING

Denna scenen med Peyton efter hon blev överfallen av Derek är så stark. Den får mig att börja gråta. Hon fortsätter kämpa efter allt hon har gått igenom, hennes karaktär är nog den starkaste av alla. Jag älskar hur Derek hennes riktiga bror gör allt för att hjälpa henne.

30:e september 2013

Som alla måndagar har jag sovmorgon till 10:10 så jag vaknade vid halv 9 idag. Farfar är världens snällaste och kör in mig varje morgon och så passar han på att handla. Idag slutade vi vid 13:50 och det kommer vi göra 2 måndagar till för att vi har ett visst ämne. Hur bra!? 
 
Min storasyster och systerbarn var här när jag kom hem och vi har haft det så bra. Pratat en massa och även gått ut på en promenad. Nu pluggar jag lite till provet vi har på torsdag. Jag tror det kommer gå bra, det är inte särskilt svårt. 

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 04

Day 04: Favorite Female Character - Haley James Scott
Haley är min favorit karaktär av så många anledningar. Hon är en helt underbar person, finns alltid där för sina nära och hon är så otroligt stark. Hon har gått igenom så mycket men klarat det. Som alla problem hon och Nathan har haft genom säsongerna, när hennes mamma dog, när Lucas flyttade och när Nathan blev kidnappad. Och det är ändå bara några få av alla. 

29:e september 2013

Hade en bra kväll hos Alisa igår. Sabra,Lilli och Ajla var även där så det var kul att träffa dom också. Åkte hem vid 12 idag och tills nu har jag myst och lekt med mina brorsbarn. Dom har sovit här inatt. Nu ska jag ut och springa och sen styrketräna. Tänkte läsa igenom två kapitel i hälsopedagogiks boken eftersom vi har prov i det på torsdag. 

28:e september 2013

Hade den mysigaste kvällen igår med mina favoriter. Vi bakade citronpaj, åt tacos och sen massor med snack. Jag sov där sen och var hemma hos alice till 3 tiden idag. Nu har jag och mamma varit ute på en lång powerwalk/springrunda. Har duschat och gjort mig i ordning och om ett tag ska jag åka till alisa. Sover där inatt. Ha det bäst ni också!

27:e september 2013

Har haft en bra fredag trots att det var skolfoto. Fick se det enskilda fotot och för en gångs skull såg det ganska bra ut.
Har även haft prov och det gick riktigt bra! Så det var värt allt pluggande. Slutade tidigt och fick skjuts av alice och tim så kom hem för typ en kvart sen. Ska packa och strax upp till alice för myskväll med henne och sara. Det kommer bli så bra! Har verkligen saknat mina tjejer ♥
Irresistible.

Nada Surf - I Like What You Say


That's My Little Fact

Large
that's my little fact
that's my little fact
that's my little fact
that's my little fact | via Tumblr
Wall Photos
Untitled | via Tumblr

26:e september 2013

Idag har jag verkligen haft en bra dag! Längesen jag skrattade så mycket så att jag fick ont i magen. Haha, så himla underbart! Har varit ute och sprungit och nu har jag precis styrketränat. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag plugga.
Ha det bäst fina ni ♥

TREE HILL HIGH

Åh vad jag skulle vilja bo i Tree Hill och gå gymnasiet på Tree Hill High. ♥

ONE TREE HILL DAY

Jag älskar när OTH-castet skriver om One Tree Hill på twitter och instagram. Austin skrev om hur vi alla förtjänar en kille som Julian, Sophia om hur hennes liv inte heller hade varit detsamma utan Brooke och att hon sänder oss all kärlek från det största hjärtat hon vet - Brooke's...Det träffar rakt i hjärtat ♥

Be Your Own Inspiration

Det är en helt underbar höstdag idag! Jag och mamma har varit ute och sprungit idag på morgonen. Finns ingen bättre känsla än den man får efter ett träningspass, det gör verkligen inte det! Jag håller på att plugga in det vi ska kunna till provet och det går ganska bra. Det börjar sätta sig mer och mer nu. Hoppas ni mår bra!

101 REASONS TO SHIP LUCAS AND PEYTON

"He looks at me and really sees me, right down into my soul."

24:e september 2013

Tisdagarna är rätt jobbiga i skolan men nu är jag äntligen hemma! Våra kommunikations lektioner spårar ALLTID ur, men idag var det som värst! Haha, mycket skratt iallafall. Vi ska strax äta middag och sen ska plugga lite innan jag och mamma ska dansa zumba klockan 7. 

10 YEARS

23 september 2003 - 4 april 2012
 Idag är det 10 år sen Pilot och det första avsnittet av One Tree Hill kom ut. 9 säsonger och 187 avsnitt fyllda av skratt, tårar, drama, kärlek och lycka. Jag kan inte förklara hur mycket One Tree Hill betyder för mig. Den serien betyder allt. Verkligen allt! Den har lärt mig allt om livet. Den ger mig hopp, hur jobbigt livet än är så kommer det att bli bättre. Det kommer bli bra igen. Den har lärt mig att allt går bara man kämpar. Du ska tro på dig själv och dina drömmar för gör du det så kommer du att komma långt och du kommer lyckas. Serien och karaktärerna har räddat mig och räddar mig fortfrande varje dag från allt. Från dåliga dagar och när livet känns tyngre. Bethany, James, Sophia, Hilarie och Chad är mina absolut största förebilder. Jag önskar att jag kunde få träffa dom och berätta för dom hur dom förändrade mitt liv. Hur mycket dom betyder för mig och hur tacksam jag är över allt dom har lärt mig. 
 
You know, we might not want to be the biggest show, or we might not ever become the biggest show, but we will still always be sombody's favorite show. - Mark Schwahn

Påväg hem från skolan!

Sitter på bussen påväg hem efter en ganska bra dag. Det har inte varit så jobbigt på lektionerna idag även fast jag har jobbat på bra. Ska ut på en ordentlig powerwalk nu direkt när jag kommer hem. Hoppas allt är bra med er! 
Josefine, jag och Elaine idag

Mysig kväll med bästis!

Haft en sån himla bra kväll med min Sara. Vi har inte setts på typ en vecka (förutom på bussen och så) så det kändes bra. Vi har pratat i timmar om allting. Imorgon drar skolan igång igen och jag känner mig inte alls taggad inför det. Men jag har som tur är sovmorgon till 10:10. 
en bild på mig och sara från förra hösten

22:e september 2013

Igår var min bror, jenny, linus och milo här några timmar på dagen. Det var kul att hinna träffa killarna också nu i helgen. Idag mår jag ännu lite bättre och har även varit ute och powerwalkat. På fredag har vi prov så jag har kollat igenom det lite. Hoppas allt är bra med er!

You're Gonna Need Someone On Your Side

One Tree Hill 5x11 You’re Gonna Need Someone On Your Side
- Lucas Scott 5x11

LIFE HAPPENS

x | via Tumblr
Tumblr
To die would be an awfully big adventure.

Kate Voegele - It's only life

Denna låten...och alla hennes fantastiska låtar ♥♥♥

21:e september 2013

Känner mig inte helt på topp men det är inte så farligt. Har inte så ont i halsen eller kroppen idag, får väl tacka alvedon för det. Dricker massor av te och det hjälper också. Ska bädda ner mig i soffan framför några avsnitt av 90210. Säsong 5 sändes aldrig på tv och nu har jag äntligen tagit tag i det och börjat kolla på den allra sista säsongen. 
jag igår

20:e september 2013

Otroligt skönt med en ledig fredag! Jag och mamma körde iväg redan på morgonen till min syster, ellie och alva. Mormor och morfar kom ett tag så vi åt middag och pratade. På eftermiddagen gick vi en runda på stan och nu är vi hemma. Min bror och jenny är här nu så dagen kunde inte blivit mycket bättre. Verkligen en mysig fredag!
tre bilder från idag

Gavin Degraw - Best I Ever Had

Var nästan säker på att jag hade visat denna låten här i bloggen, men det hade jag missat. Gavin är helt otrolig på att sjunga! Kan inte tacka One Tree Hill nog för allt. Den serien har verkligen ALLT. Musiken och artisterna därifrån är underbara!

19:e september 2013

Idag har vi haft svenska i 3 timmar. Läser blondinbellas första bok för andra gången, bara för att den är så bra! Sen skrev jag om One Tree Hill. Så en bra lektion skulle jag vilja säga. Men jag har haft ont i halsen hela dagen och det är så irriterande. Var ute och powerwalkade ändå när jag kom hem, tänkte att springa kanske inte var det bästa. Imon ska jag och mamma köra till jennie, eftersom att vi är lediga imon. Så jag har ju tagit helg nu! 

Kate Voegele - Instagram


30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 03

Day 03: Favorite Moment - Hi, Hales - 9x11
Av alla scener från dessa 9 säsonger så är detta min absoluta favorit scen. Har tittat på klippet på youtube så många gånger att jag har tappat räkningen och jag börjar gråta varenda gång. Deras kärlek är oslagbar! Det var så perfekt. Dom är så perfekta.

18:e september 2013

Vaknade vid nio och sen tog jag på mig tränings kläderna för att sticka ut och springa. I regnet dessutom, men det gick bra ändå. Jag har hunnit med att styrketräna också. Ska duscha, ta på mig mys kläder och titta på gårdagens avsnitt av idol.
Det känns så himla skönt att det bara är imorgon med som jag behöver gå upp till skolan denna veckan.
jag och elaine förra veckan

...or you can fight back

One Tree Hill 5x02 Racing Like A Pro
- Haley James Scott 5x02

We're home now. It's gonna be okay.

Peyton & Brooke 5x01

Zumban börjar ikväll!

Har haft ett matte test och en kommunikations läxa idag i skolan så det känns lite extra skönt att få vara ledig imon!
Ikväll börjar zumban igen och det ska bli så himla kul. Jag har verkligen saknat att dansa under sommaren. Ni som inte har testat zumba borde verkligen göra det! Har inte hört någon som inte tycker det är kul. Man får sån energi!

ALVA

Här är jag och finaste Alva förra veckan. ♥ Åh vad jag älskar mina fyra syskonbarn. Dom är det underbaraste som finns!  

Erin McCarley - Pony


16:e september 2013

Sov ut till halv 9 idag och började skolan 10:10. Vi började med engelska och då läste vi bara en engelsk bok och som sista lektion hade vi samhällskunskap som var ungefär lika jobbigt som förra gången. Sjukt vad vi jobbar, så jag känner mig faktiskt väldigt nöjd över mig själv. fick ett nytt skal av mamma, jag älskar det!

BJL - ZOOEY MAGAZINE


15:e september 2013

Mamma och jag hann gå ut och springa en ordentlig runda innan regnet idag. Så det kändes skönt för det har regnat hela tiden sen. Jag har varit ute och kört bil med pappa en runda, handlat lite och sådär. Har inte träffat sara idag för det blev ändrade planer.
 
Känns tråkigt att helgen snart är över men denna veckan går jag bara 3 dagar. Alltid ledig på onsdagar och på fredag har vi lovdag, så en sak är säker och det är att denna veckan kommer gå snabbt!
bilderna blev väldigt ljusa men jag ville visa upp mitt nya linne

THE KEY

I onsdags var jag äntligen i stan och kunde köpa Justin's senaste parfym The Key. Jag har hans två andra också och dom luktar så gott allihopa! Men jag tycker denna luktar lite godare faktiskt.

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 02

 Day 02: Favorite Episode - 4x09
The state championship! Det avsnittet har alltid varit mitt favorit avsnitt. Det är bara så fyllt av kärlek på något vis. I början så hjälper tjejerna Haley och finns där för henne, Haley berättar för Nathan att det är en son dom ska få, Lucas erkänner sina känslor för Peyton och dom blir tillsammans, Ravens vinner "the state championship" och Whitney är sååå glad. Det slutar ju inte på bästa sett, men utan allt drama som händer i Tree Hill hade vi inte fått dom fina scenerna som kommer efteråt.

Family is everything

Haft en toppen lördag med världens underbaraste familj! En massa prat och allmänt mys. Imon ska jag träffa sara och vi hade tänkt att fota lite. Alltid roligt med nya bilder, särskilt nu till hösten!
några bilder på alva och ellie från idag

Madison Beer - Melodies

Denna tjejen är grym och hon är bara en 99:a! Justin har skrivit låten till henne och jag bara älskar hur Justin och Ryan är med i början av musik videon. Jag blir så himla glad av låten och herregud vad duktig hon är! 

Ut och springa!

Skönt att få sova ut idag, även om det inte är så länge för min del. Jag ville bara säga hej egentligen innan jag ska ta mig tränings kläderna och sticka ut och springa. Mina syskon och syskonbarn kommer idag. Så massor med lek & bus med gos ungarna står på schemat. Senare får jag se vad som händer. Ha det bäst så hörs vi!

13:e september 2013

Slutar vid 3 på fredagar och idag hämtade alice bror, alice och sara mig, så jag och sara har spenderat dagen/kväll hos alice. Har inte träffat mina fina på ett tag så det var skönt. Vi bakade kladdkaka och en massa tjejsnack såklart. Finns inget bättre än att bara sitta och prata med dom i timmar, det är underbart. ♥
 
Mamma har varit i Ullared med sina tjej kompisar i två dagar men nu är hon hemma igen. Så vi har haft taco mys här hemma. Jag, mamma och pappa. 
fick hem min nya klänning från h&m igår och den precis i min smak

SO PERFECT


12:e september 2013

Torsdagen avklarad i skolan...så nu är det snart helg igen! På svenskan skrev jag klart film analysen och på hälsopedagogiken började vi på ett grupp arbete som i stort sett också är helt klart. Måste säga att vi jobbar på väldigt bra!
 
När jag kom hem tog jag på mig tränings kläderna och sprang och nu har jag styrketränat. Ska strax hoppa in i duschen och sen tänkte jag dra iallafall 2 avsnitt av Pretty Little Liars. Har tittat lite för snabbt just för att det är sååå spännande så nu kollar jag max 4 avsnitt i veckan. Haha. Vill inte att den ska ta slut!
elaine och jag ♥

KEVIN WALKER

Kevin Walker alltså...man kan ju inte annat än älska honom och hans charm! Han sjunger riktigt bra och särskilt i audition. Smälte lite när han sa att han skulle sjunga soldier med Gavin DeGraw. One Tree Hill fan som jag är♥

Bryan Greenberg - Waiting for now

Denna låten är helt underbar. Bryan Greenberg sjunger såååå bra!

Shoppingdag!

På morgonen idag körde vi lite lekar med klassen. Vi spelade pingis och mitt lag vann varsin bio biljett. Hur bra!? Jag och elaine gick lite tidigare för att hinna med bussen som gick vid 11. Vi har haft det så himla bra! Gått runt i köpcentrumet flera timmar och hittat endel nytt. Plus en massa snack såklart. Nu är jag hemma och ikväll blir det självklart idol, spännande att se vilka som går vidare. Ha det bäst!
min fina och jag idag på bussen ♥

SISTERS

Jag har världens bästa och finaste storasyster. All kärlek till dig ♥♥♥

10:e september 2013

Har haft en bra dag i skolan! På sista lektionen har vi kommunikation och dom spårar lätt ur och vi dör av skratt. Haha! Imorgon får vi tyvärr inte en helt ledig onsdag. Vi ska umgås med klassen, i byn. Vet inte vad vi ska göra men det är bara ett par timmar. Sen ska jag och elaine åka in till stan för att shoppa. Är säker på att vi kommer ha en toppendag och hitta mssa fina kläder. 
 
Nu har jag och mamma varit ute och powerwalkat och sprungit. Ikväll ska jag titta på idol som dom flesta kvällarna. Jag tycker det bara blir roligare och roligare nu, längtar tills fredags finalerna!
två bilder från idag! På sista bilden spelar vi olika roller, haha

BREYTON - SEASON 3 & 4

 
"We made it, didn’t we? Through all the tragedy and jealousy and confusion. We made it."

My Way Home Is Through You

Citaten från One Tree Hill beskriver mina känslor precis. Dom är mitt sätt att skriva av mig på och det är så skönt för ibland hittar man inte ord.
One Tree Hill 5x01 Four Years, Six Months and Two Days
- Brooke Davis 5x01 

Måndag igen...

Det var skönt att få sova ut idag fast det är skola. Men jag var knappt levande efter samhälls lektionen. Det var den värsta lektionen någonsin, utan att överdriva. Det känns helt underbart att vara hemma nu! Huvudet värker och jag känner att jag måste ut och springa nu! Då mår jag så mycket bättre. 

8:e september 2013

Har haft en perfekt helg med världens finaste familj. Finns inte ord för hur glad jag är över att ha er! Idag har vi haft grabbarna här hela dagen och vi har såklart haft det bra. Brorsan och Jenny stannade ett par timmar när dom skulle hämta dom så vi satt ute på altanen eftersom det var så fint väder. Nu ikväll har jag och mamma varit ute och powerwalkat över en mil. Imorgon är det skola igen men jag har iallafall sovmorgon.
jag och mina finaste ♥

Firat världens finaste tjej!

Har haft en hur mysig lördag som helst med familjen. Vi har fikat,pratat och bara umgåtts. Busat massor med mina syskonbarn. Linus och Milo sover här tills imorgon, vi har tittat på film nu ikväll och nu har dom precis somnat. Vi får se vad vi hittar på imon, kul kommer vi ha iallafall!
några bilder från idag  

7:e september 2013

Jag var ute och sprang med mamma idag på morgonen i det fina vädret, i shorts och linne och det var så skönt! September är verkligen en fin månad när vädret är såhär. Har duschat, sminkat mig och sådär. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än. Vid 3 ska vi iallafall vara hos min syster på kalas för att fira Ellie ♥

B.Davis quotes

Anorexia-anorexia-is-cool-anorexia-is-deceptive-brooke-davis-one-tree-hill-sophia-bush-favim.com-39732_large
Img_4180_large
- Brooke Davis 5x01

6:e september 2013

Veckorna går så mycket snabbare nu när vi är lediga på onsdagar! Men det är precis lika skönt med helg för det. Har haft en bra dag i skolan med mina fina vänner. Imon ska vi fira min älskade systerdotter som har fyllt år. Så det blir en mysig dag med familjen. ♥
jag med elaine och wafa idag

THE O.C - QUOTES

x | via Tumblr
what a wonderful world. (5.Dez)
x | via Tumblr
(5) Likes | Tumblr

5:e september 2013

Slutade redan klockan 2 idag men tror ni inte jag missar bussen då? Blev så jäkla arg! Det är ju så himla irriterande. Tog mig ute på en springrunda i det fina vädret direkt när jag kom hem och styrketränade efter. Imon är det fredag igen och det ska bli så skönt med helg! 

Happy birthday beautiful

Det är sjukt vad vacker hon är! Älskar kläderna och hennes hår är ju inte lite fint. 

LOLA AND KYLE

(1) text | Tumblr
omg*-*
Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://images6.fanpop.com/image/photos/33200000/Lola-Kyle-lola-and-kyle-33214052-500-351.png

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 01

Day 01: Favorite Season - Säsong 4
Säsong 4 är helt klart min favorit säsong och det har den alltid varit. Lucas och Peyton blir tillsammans, Nathan och Haley får Jamie, Brooke och Peyton blir vänner igen. Det är så inspirerande att se hur starka dom är allihopa som här när Peyton har Derek efter sig. Det slutar på bästa sett på the rivercourt. Alla är samlade, alla är vänner och det är så mycket kärlek. 

4:e september 2013

Hur skönt är det inte att vara ledig idag då? Började dagen med en lång springtur på 8 km. Sen har jag städat hela övervåningen. Nu har jag gjort det jag skulle och kan hitta på vad jag vill. 
 
Men det är ingen vanlig dag för min fina vän Tracey fyller 16 idag! Grattis igen och hoppas du får en underbar dag precis som du förtjänar. ♥
några bilder på oss

Memories

jag och alice hade alltid dessa mössorna på oss ett tag, fina va? haha
jag och sara i spegeln och på bilden jämte är sara fotograf medans alice och jag är modeller, vi hade en hel del ideér och fotade mycket mer då
här är jag och mina fina ute i skogen
på studsmattan har vi spenderat mycket tid också, inte bara hoppat utan legat där och pratat om livet
skogen igen med saris bakom kameran
 poolen har vi badat mycket i vi tre, bortsett från den fula gröna redigeringen så älskar jag denna bilden

Please, be a month to remember...

Hoppas på en bra månad! Sommaren är min favorit årstid men jag tycker verkligen om hösten också. Den är så mysig!
Idag i skolan har vi egentligen inte jobbat någonting. Det var en bra föreläsning på morgonen om livet och självkänsla typ. Väl hemma har jag varit ute på en ordentlig powerwalk/springrunda med styrkeövningar efter. Imon är det onsdag vilket innebär att jag är ledig! Känner mig lite bortskämd...hela mitt liv har jag velat vara ledig en extra dag och nu är jag det! Helgerna går ju alldeles för snabbt.

This is the place where everything's better and everything's safe

Lucas - So what makes you wanna open your shop here in Tree Hill?
Brooke - Same reason you coaching the Ravens. It's home. And it's good to be home.

Shantel VanSanten

Shantel VanSanten är så snygg! Hon har verkligen drömkroppen. Tjejerna i One Tree Hill är så naturligt vackra allihopa och killarna ska vi ju inte ens tala om...Dör så snygga dom är!

Bio med mina tjejer!

Eftersom jag har sovmorgon så kunde jag sova ut till halv 9 idag. I skolan har vi haft engelska och samhällskunskap. På sista lektionen jobbade vi med frågor och när vi hade gjort klart dom fick vi sluta. Innan 2 var jag klar och kom hem för en stund sen. Ikväll ska jag på bio med alice och sara. Det ska bli himla mysigt! Har ni sett "hur många lingon finns det i världen?" Det har kommit ut en tvåa av den som vi ska se. Förra var ju riktigt bra så jag antar att det blir endel skratt.

THE SCOTT BROTHERS

"Let's do this little brother"

Four Years, Six Months, Two Days

One Tree Hill 5x01 Four Years, Six Months, and Two Days
- Peyton Sawyer, 5x01

It's all love

Det här är då vi. Jag och mina bästa vänner. Som ni ser är den första bilden inte nytagen. Den är tagen när vi gick på dagis och den andra är från skolavslutningen detta året. 
 
Det finns ingen som betyder så mycket för mig som alice och sara gör. Egentligen är vi som systrar. Vi har funnits där för varandra hela livet och det vet jag att vi alltid kommer göra. Om det är något så är det självklart att det är dom jag vänder mig till. Dom betyder allt för mig. Även fast ni vet hur glad jag är över att ni finns i mitt liv och hur otroligt mycket jag älskar er så säger jag det ofta. Alla behöver kärlek ♥

Mys med mina tjejer

Jag och alice kom till sara på eftermiddagen igår och sen sov vi där tills idag. Det var välbehövligt med en myskväll! Att bara umgås med mina bästa vänner är det bästa jag vet. Vi pratade i timmar om allt och ingenting. Vi kan inte kolla på filmer tillsammans längre, startar vi en får vi stänga av den direkt för att vi har så mycket att prata om. Haha. Vi vaknade upp runt 10 idag och gick ner och åt frukost och någon timme senare åkte jag och alice hem. Har varit ute och sprungit och nu ska jag mysa inne resten av dagen. Har iallafall sovmorgon imon så behöver inte gå upp så tidigt.

RSS 2.0