I LIKE THIS


Två dagars ledigt

Nu har jag sommarjobbat i två veckor. Det har verkligen gått fort! Det känns ändå bra att det inte har varit fint väder, annars hade jag haft sån ångest över att inte kunna åka till havet och bada, hehe. Nu är jag ledig två dagar och det ska bli skönt att sova ut. Tro mig, inte ens jag tycker det är roligt att gå upp klockan sex. Nu är det dags för lite slapptid framför en serie. Imorgonkväll ska jag på dejt med min storasyster. Åh vad mysigt det ska bli!
Världens finaste tjejer är dessa tre! Min syster och systerdöttrar. Älskar er mest ♥

29:e juli 2015

Dagarna rullar på lika fort som vanligt. Imorgon är det redan torsdag! Efter jobbet idag kom min storebror, Jenny, Linus och Milo hit. Det blev middag och prat. Aldrig fel! Älskar kvalitetstid med mina syskon och syskonbarn. Mår så bra av det! Nu har jag precis tittat på två avsnitt av Chicago Fire. Galet vad jag älskar den serien! 
Mina fina killar ♥♥

ALBA GETS IT

Jessica Alba

28:e juli 2015

I söndags kväll var jag hemma hos bästis några timmar. Det var bara någon vecka sedan vi sågs sist, men det kändes längesen ändå. Hon hade gjort jättegoda minipizzor på dinkelmjöl som hon bjöd på. Igår efter jobbet hann jag bara äta och fixa mig innan jag åkte in till byn på fest. Vi var ett ganska stort gäng som träffades. Alltid kul att prata med folk som man inte träffar så ofta annars! Nu ikväll var Josefine här en stund för vi skulle fixa med lite inför London. Inte långt kvar nu! Älskar att resa, storstäder, konserter, shopping, uppleva kulturer och andra länder. Åh allt ska bli så himla roligt! Jätteglad att Josefine, min syster och hennes sambo hänger med också! 

Whatever she wants


Let her be everything because she is everything. ♥

26:e juli 2015

I eftermiddag/kväll har min storasyster, Markus, Ellie och Alva varit här. Vi har grillat trots regnet vilket faktiskt gick bra för det slutade ibland. Härlig söndag med gott att äta och en massa mys! Nu ska jag upp till Alice en stund. Behövs alltid tid med bästis! Nu är det slut på helgen och imorgonbitti ringer klockan vid sex. Inte sådär roligt, men det är bara att bita ihop för när pengarna kommer är det SÅ värt det. Ha det så bra fina ni!
Min älskade Alva och jag på promenad ♥

Keep believing

Samantha 😏
confused
better life | via Tumblr
Keep believing
Sex and the city, quotes

Helgmys

Helgmys med mina killar var precis vad jag behövde! Saknat dem massor som alltid! Vi åt köttfärspizza ute i lusthuset, solen sken och det var riktigt härligt. På kvällen såg vi en film innan alla somnade. Det har regnat enda fram till eftermiddagen idag så vi fick bli inne. Det får man lösa på bästa sätt genom att hitta på något roligt ändå! När killarna åkt hem och sprang jag en runda. Så skön luft efter regn! Ikväll har jag stått i köket och fixat med allt möjligt. Nu ska jag och mami fortsätta vår tjejkväll. Efter en väldigt god majssoppa med bacon till middag väntar film!

AFTER ME

 "Repeat after me: I am powerful. I am strong. I am capable. I am lovable. I am smart. I am kind. I am worthy. I am ENOIGH". - Shantel Vansanten

Pretty damn perfect

Taylor Kinney

Längtar efter helgen

Vet ni hur mycket jag ser fram emot två dagars ledighet nu!? Åh vad det ska bli skönt! Det går bra på jobbet, men det ska bli skönt att få sova ut ordentligt och hitta på lite roligt. När jag har slutat jobbet imorgon kommer mina brorsbarn och sover här. Vi får se vad vi ska göra, men det spelar inte så stor roll för vi har alltid så roligt ihop! Min syster med familj kommer på lördag och vi hade tänkt grilla och mysa. Detta kommer bli en bra helg! ♥

WHITE & PINK


SAKER OM MIG

3 saker jag ser fram emot: 
⇢ London! Har velat åka dit i evigheter. Så taggad på konsert, shopping och att uppleva staden!
⇢ Gavin DeGraws konsert i höst! Såg han förra året och det var helt magiskt
⇢ Balen och studenten! Kan inte fatta att det händer om mindre än ett år, väntat så länge
6 saker jag gillar att göra:
⇢ Träna
⇢ Resa
⇢ Shoppa
⇢ Äta ute på restaurang
⇢ Roadtrips 
⇢ Åka till havet
 
2 saker jag drömmer om att jobba som:
⇢ Skådespelare! Det verkar vara det roligaste och mest lärorika enligt mig
⇢ Egen företagare! Inspireras av drivna människor och en dag hoppas jag att jag driver mitt eget café
 
4 saker jag vill bli bättre på:
⇢ Matlagning/bakning
⇢ Slappna av och stressa mindre
⇢ Höja mina betyg i skolan ännu lite till
⇢ Tro på mig själv mer. Har utvecklats något enormt genom åren dock
2 favoriter inom mat/bakning
⇢ Leila Lindholm
⇢ Roy Fares
5 favoritmaträtter:
⇢ Kroppkakor
⇢ Lax och potatismos
⇢ Ris och fläskfilégryta
⇢ Pasta med fläskfilé, kyckling, bacon, lax, räkor osv
⇢ Pajer med i stort sett alla tillbehör
5 saker som många inte vet om mig:
⇢ Jag är mycket mer rädd för framtiden än döden
⇢ Jag gråter aldrig inför någon och tror inte jag gjort det någonsin som äldre, förutom för mina föräldrar
⇢ Mitt huvud får aldrig vila för jag tänker och oroar mig om exakt allt hela tiden
⇢ Det enda sättet jag kan slappna av på är att titta på tv-serier. Antagligen därför jag behöver kolla något avsnitt nästan varje dag
⇢ Tills jag var ungefär 14 år hade jag aldrig haft huvudvärk, nu har jag det flera gånger i veckan
 
2 saker jag inte alls tycker är gott:
⇢ Ärtsoppa
⇢ Bönor
 
7 serier som jag gillar:
⇢ One Tree Hill 
⇢ Grey's Anatomy
⇢ Chicago Fire
⇢ Chicago P.D
⇢ The O.C
⇢ 90210
⇢ Desperate Housewives
2 serier som jag inte gillar:
⇢ Gossip Girl 
⇢ Alla tv-serier med tillagt skratt i bakgrunden
 
5 sanningar om mig:
⇢ Jag älskar att laga mat och baka
⇢ Jag tycker det är jättekul att bjuda hem folk på middagsbjudningar
⇢ Hatar att sitta still för länge! Tycker det är jättejobbigt i skolan eftersom man sitter ner hela dagarna
⇢ Jag tycker det är dötråkigt att städa, men vill alltid ha det rent omkring mig
 Jag uppskattar verkligen små saker i livet som en tjejkväll med vännerna, en tripp till stan eller att bara umgås med familjen
⇢Jag kan typ inte bli arg på någon förutom mina föräldrar, visar aldrig det i så fall
 
5 saker som gör mig till mig:
⇢ Bryr mig väldigt mycket om alla i min närhet. Hör alltid av mig och undrar hur alla mår
⇢ Mitt lockiga hår
⇢ Planerar allt som går 
⇢ Stressar alltid
⇢ Morgonmänniska

The most beautiful of them all


I AM ENOUGH

Tredje dagen på jobbet och nu är det bara två kvar innan helg. Det var ett tag sedan jag uppskattade helgen nu eftersom jag har varit ledig sedan skolan slutade. Har verkligen njutit av det och behövt vara ledig! Jobbar sju till fyra varje dag så det är tidiga mornar även för en morgonpigg person som jag. Jag har varit ute på en springtur, styrketränat, ätit middag och tittat på pll i eftermiddag/kväll. Väldigt härligt faktiskt! Nu ska jag gå ner och förbereda middagen till jobbet imorgon. Ha det bäst så hörs vi!

GYNNING


You have to fight for it

Grey's Anatomy, quotes

We need different

Pretty little liars
PLL
Mona as a ghost
Pretty Little Liars, quotes

WAKE UP

 "Wake up with new eyes & decide today to live differently. Be present in every moment, instead of letting fear of the future control you." - Shantel Vansanten

Slut på ledigheten

Idag var det slut på ledigheten när klockan ringde klockan sex. Jag har varit igång hela dagen och jobbat så dagen gick ganska snabbt ändå.
Städat trapphus, planterat blommor, rensat ogräs och sopat. Inte det roligaste jobbet direkt, men det finns inte mycket att välja på om man vill tjäna något. Det har varit skönt att vara ute i solen och få frisk luft i alla fall! När jag kom hem gjorde jag granola som håller på att svalna nu. Ska bli spännande att testa senare!

Try to fail and learn something

"Don't be afraid to fail. For the love of God, don't be afraid to fail, because you're going to fail. So try to fail as hard as you can is what I would say, because you're always going to get up and you're going to learn something from it." - Monica Raymund

Brooke Penelope Davis


The Longest Ride

Ännu en Nicholas Sparks film har släppts detta året till min stora lycka! Blev inte besviken denna gången heller. Går det ens!?
 
The Longest Ride är en helt underbar film som ni bara måste se på en gång. En vacker tjej och en otroligt snygg kille spelar såklart huvudpersonerna och deras kärlek är så fin! Denna påminner lite om The Notebook för det handlar om två par, ett yngre och sedan visades tillbakablickar från ett annat par när dem var unga. Jag gillar inte riktigt det om jag ska vara ärlig. Tycker mest om när det endast handlar om två! Det är väl det enda dåliga med filmen enligt mig. Annars har jag inget att klaga på!

Liseberg för dagen

I torsdags morgon körde vi till Liseberg för dagen och oj vad roligt vi hade! Jag blir som barn på nytt när jag är där. Galet vilken kick man får av att åka karuseller! Det var verkligen en härlig dag ihop med familjen. Vi har det alltid så bra ihop oavsett vad vi gör! 

Love does


Shay got it all


Hälsat på bästis

Klockan nio imorse körde jag mot Öland för att hälsa på Sara. Blev så glad över att träffa henne igen! Usch vad det är jobbigt att vara ifrån de man tycker om så mycket. En heldag ihop med henne behövdes verkligen! Vi har mest suttit i solen och pratat i mängder, men det blev även en cykeltur in till Borgholm och en runda ner till stranden. Innan jag körde hemåt ikväll åt vi grillat ihop med hennes familj. Mys! 

Always pretty clothes


It doesn't happen just like that

Peyton Sawyer 5x15

The summer is here


Denna veckan

Hallå! Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, trots att jag snart börjar jobba Ska hitta på endel roliga saker nu i veckan som jag ser fram emot!
Imorgon tar jag bilen till Öland över dagen och hälsar på bästis. Saknar henne massor, ska bli så kul att se henne. På torsdag åker vi till Göteborg för att gå på Liseberg med hela familjen - mina föräldrar och syskon med familjer. En heldag där ihop kan inte bli annat än bra! Vi sover över en natt på hotell och det ska bli så härligt! Älskar att bo på hotell lite ibland! Ha det bäst och njut av dagarna, även om alla inte är soliga. ♥

It's official

 One Tree Hill, quotes season 5

This summer


Stan och bio

Denna måndag har jag tillbringat i stan ihop med Josefine. Vi gick några vändor på stan, lunchade och i eftermiddag/kväll såg vi Magic Mike XXL.
Det blev en hel del skratt under bion kan jag säga! Jag går inte på bio alls ofta, men åh vad mysigt det är egentligen! Förresten så har jag endast en vecka kvar idag innan jag börjar jobba. Föredrar att jobba direkt när sommarlovet börjar, men ville vara ledig samtidigt som mina föräldrar så det fick bli såhär i år. Det känns bra att tjäna ihop egna pengar, blir perfekt till London sen!

Success is wonderful, but love is everything

 One Tree Hill, quotes season 5

Kind of summer


Last night with my girls

Åh vad det var roligt att träffa tjejerna igår! Denna gången gick det inte så långt emellan då vi sågs på skolavslutningen sist. Bra av oss måste jag säga! Vi hade tjejsnack ute på altanen medan vi mumsade på massa gott och spelade spel. Framåt midnatt körde vi en liten runda och hamnade på ett dansställe mitt ute i skogen, haha. En väldigt härlig kväll hade vi! 

Love always wins

- Sophia Bush #LoveWins

A love like this doesn't fade


11:e juli 2015

Vaknade upp till solsken idag och det är inget man tar för givet! Tyvärr har det molnat igen nu, men jag hann med en springtur i solen och satt ute på altanen och njöt ett tag. Jag har precis hjälpt mamma med maten. Vi ska äta grillat. Mums! Ikväll ska jag träffa Elaine, Isabelle och Tracey. Gamla gänget! Är säker på att vi kommer få en toppenkväll med massa skatt. Ha det bäst och nut av dagen! ♥

Bucketlist for girls

 bucket list for girls | via Tumblr
🙉🙈🙊
Girly Thoughts
Tumblr
Tumblr
 Tumblr
awwweee | via Tumblr
♥ The Perfect Diary ♥ | via Tumblr
Tumblr
(1) Tumblr
(100 ) Tumblr
Dream job
Tumblr

The real angel

Hilarie Burton, Ant-Man in Los Angeles, California June 29, 2015

Don't you ever test that

Brooke Davis 9x05

Lax & sparrispaj

Dagens middag fick bli en lax och sparrispaj. Som ni kanske vet älskar jag paj i alla sorter, både mat och efterättspajer. Enkelt och går att variera på alla sätt! Varmrökt lax i paj är helt fantastiskt gott. Ni måste testa!
 
Jag hade inte tid att kika in här igår för jag var borta hela dagen. Vi körde till mormor och morfar efter frukost och innan vi körde hem stannade vi till hos min syster några timmar. Det blåser som bara den idag ute! Var ute på en springtur imorse, men då sken faktiskt solen. Behöver inte få dåligt samvete över att titta på tv när det är dåligt väder, så det tänker jag göra nu! 

Self-doubt is always there

One Tree Hill, quotes season 2

CHOKLADBOLLSMOOTHIE

Denna smoothie hittade jag på bloggen http://nouw.com/100kitchenstories idag. Hade allt hemma så sprang ner till köket och gjorde den på direkten. Herregud så god den var! Den kändes som en efterrätt! Perfekt mellanmål verkligen. Älskar tjejens blogg förresten, ni borde kika in! Hon har recept på allt!
 Chokladbollsmoothie

1 glas

1 ekologisk banan, fryst i ringar

½ dl naturell laktosfri yoghurt

1 dl glutenfria havregryn

1/3 tsk äkta vaniljpulver

1 msk silad kakao

Valfri mängd steviadroppar (gärna med chokladsmak)

2 tsk kallt kaffe

Garnera med kokosflingor, mörk choklad, kexbar eller med bitar av nyttig chokladboll.

Gör så här:

1. Mixa banan, yoghurt, silad kakao, vaniljpulver, steviadroppar och kallt kaffe ordentligt.Tillsätt havregryn och mixa igen.

2. Smaka av och tillsätt mer av någon ingrediens om det skulle behövas.

3. Häll upp i ett glas och garnera med t.ex. kokosflingor, bitar av mörk choklad, kexbar eller chokladboll.


Yellow, white & blue

Jessica Alba, outfits

MIDSUMMER WREATH


Flower it is


8:e juli 2015

Två bilder på mig på midsommarafton
Vad har ni för er denna onsdag? Jag har en hemmadag helt för mig själv då jag fixar med lite allt möjligt. Tycker konstigt nog om att vara för mig själv lite ibland, inte för länge dock! Jag har städat, bytt lakan, lagat middag, lyssnat på podcast och nu ska jag varva ner framför ett avsnitt av bästa Grey's. Börjat om på säsong 1 igen, hehe! Ikväll ska jag till gymmet för att träna cx med Josis. Förra veckan när jag skulle gå blev det inställt så nu är jag mer än taggad! Puss på er och njut av dagen. ♥

Just awesome

Alexandra Park strålar verkligen! Ni måste titta på The Royals där hon spelar Eleanor som är en av huvudpersonerna. Hon är så grym!

RED & BLACK


Kalas för min lillprins

Idag har vi firat världens bästa 5-åring! Min älskade brorson! Det blev paketöppning, fika på bullar och tårta, lek och ett väldigt mysigt kalas.
Mina syskonbarn börjar bli så stora och ibland vill jag bara stoppa tiden, lite grann åtminstone. Att vara faster och moster är något helt fantastiskt. Dem gör mig så lycklig och jag är så stolt över dem! Mina fyra guldklimpar ♥

She's one of the very best

"When you realize who the good people are in your life, you're so lucky". - Sophia Bush

She got this smile


Roadtrip till Karlskrona

Klockan tio idag körde Josefine och jag till Karlskrona. Vi hade egentligen tänkt åka till havet för sol och bad, men eftersom vädret inte var lika fint idag fick det bli shopping. Vi gick runt i alla butiker, lunchade på uteservering och njöt av solen. Det har varit 22 grader idag och sol så inget att klaga på! En väldigt mysig dag ihop med min fina vän har jag haft. Nu är jag hemma igen och ska ta något mellanmål innan bodypumpen. Inte hunnit testa nya passet än. Är så peppad!

Dagar som dessa är de bästa

Vädret har varit helt underbart och jag har varit vid havet både igår och idag. Det finns inget härligare på sommaren! Man vill inte göra något annat i den värmen heller för den delen. Mitt första dopp i havet blev lite senare i år än vanligt, men jag är glad över att det blev någon sommarvärme överhuvudtaget! Igår låg vi på stranden och badade och efteråt körde vi till mormor och morfar där vi grillade och stannade till sent på kvällen.
 
Vi kunde inte motstå stranden idag också! Min syster med familj var med så vi har haft en härlig dag ihop med sol, bad och lek med tjejerna.
Ikväll har min farfar och farbror varit här på middag. Vi satt ute på altanen och njöt. Livet är allt bra ibland! 

Sun is shining


Teri in purple

Teri Hatcher

Looking at this people, it's just something special


Varma sommardagar

Mina brorsbarn har varit hos oss från torsdag morgon tills idag. Det har varit så varmt så vi passade på att åka och bada i torsdags. Killarna är helt galna i att bada! Det var skönt att svalka sig i poolen i hettan! Efteråt gick vi i parken och köpte varsin glass. På kvällen slocknade vi allihopa i sängen efter Tarzan filmen. Idag svalkade vi oss genom att springa i vattenspridaren. Nu är killarna hemma och strax ska vi äta grillat. Vad passar bättre en varm sommarkväll?

In return

One Tree Hill 2x02 Truth Doesn’t Make a Noise
One Tree Hill 2x02 Truth Doesn’t Make a Noise
One Tree Hill 2x09 The Trick Is To Keep Breathing
One Tree Hill, quotes season 2

That smile is everything


Måndagens goda

Tänkte dela med mig av vad vi bjöd på i måndags. Känner att min blogg har blivit lite av en matblogg, men jag tycker det är så roligt!
Tilltugg: Bruschetta med tomat och mozarella
Förrätt: Minipaj med räkor och mango
Huvudrätt: Potatissallad med bland annat äppel, kapris, sparris och rädisor. Grillad fläskfilé och majskyckling och en vitlöksdressing 
Efterrätt: Jordgubbskaka med kardemumma

Härliga dagar

I måndags eftermiddag kom två vänner till familjen hit och stannade tills idag. Vädret har varit underbart och vi har verkligen haft det kanon!
Ätit massa god mat och pratat i mängder till sent på kvällen. Igår tog vi bilen till Mörrum och därefter vidare mot Karlshamn där vi lunchade på Vägga fiskrestaurang. Maten där är såå god! Vi strosade runt inne i stan och innan vi åkte hemåt hade vi picknick på klipporna vid havet. Helt underbart! 

RSS 2.0