ENJOY THE SPECIAL MOMENTS

Idag har jag träffat tjejerna! Mår så bra när vi ses och bara kan snacka om allt och inget. Innan vi sågs var jag hemma och och tränade, lagade middag, städade och beställde kläder. Älskar att handla på nätet, så smidigt och bra! Lite för smidigt ibland kanske eftersom plånboken får lida, hehe. Imorgon har jag en vecka semester kvar innan det är jobb året ut så ska njuta! Jag försöker alltid njuta fullt ut av både de små och stora stunderna, men trots det tar dem ju alltid slut tyvärr.

PROFOUND


LISEBERG MED FAMILJEN

Lite blandade bilder från vår dag på Liseberg! Jag har varit där såå många gånger, enda sedan jag var liten och det är fortfarande lika roligt. Man blir som barn på nytt! 

HER & HIM


Härliga dagar borta

Det har varit tomt här denna veckan för jag har inte varit hemma. Vi körde iväg med husvagnen lite hastigt i söndags kväll till Halmstad. På måndagen var vi på Tylösands strand och solade och badade. Dagen efter körde vi till Varberg och nästa morgon körde vi till Liseberg där vi träffade mina syskon och barnen. Härlig dag där med allihopa! Igår var vi i Varberg och strosade runt och njöt innan vi körde hem på kvällen. Det var skönt att komma bort några dagar och njuta av sommaren. Det blir en helt annan avkoppling när man kommer hemifrån. 

LAST TWO DAYS

I fredags efter jobbet hann jag bara hem och vända innan vi tog bussen till Karlshamn och Östersjöfestivalen. Det var perfekt väder, dock brydde jag och Josefine oss inte om öltältet utan vi gick till nattklubben och dansade istället. Vi hade så roligt så det var värt det! Igår körde mamma, pappa och jag till havet och därefter till mormor och morfar. Det är galet varmt idag så hade behövt bada idag med, men det får bli imorgon!
Med denna donnan i fredags ♥

PAIN IS INFORMATION

 
"We are so afraid to change careers, to end relationships, to outgrow people or places— and that’s just growth. To me, choosing to go toward the cracking in order to keep expanding is the only way. The only way to get out of pain is to go through it. Pain is information." - Sophia Bush

Varm dag på jobbet

Vi gick till återvinningsstationen med barnen idag. På vägen hem stannade vi till och plockade/åt bär, dem älskar det! Fast vem gör inte? Så gott med färska hallon och smultron. På eftermiddagen tog jag fram poolen så de fick svalka sig i värmen. Ikväll har vi ätit grillat, var verkligen sugen på det! Nu ska jag kolla senaste pll avsnittet. Håller på Haleb så in i bomben! Älskat dem sen första stund och nu tycker jag dem har varit ifrån varandra alldeles för länge. Jag och mina serier alltså, lite för insatt kanske...hehe!

LOOKING FAB


Blåbärsplättar

Inte alls avundsjuk på mamma och pappa som har varit vid havet idag, åh vill också! Hoppas det blir fint till helgen och dessa två veckor framöver så jag kan njuta! Har i alla fall kunnat vara ute i solen både på rasten och ute med barnen. När jag kom hem tränade jag och nu tänkte jag äta framför någon serie. Tycker faktiskt om vardagskvällar! Varvar alltid ner då vilket är skönt.
En kväll förra veckan åt vi blåbärsplättar till kvällsmål

I NEED SUMMER

Behöver jag ens förklara hur mycket jag längtar efter värme? Jag behöver varma sommardagar med sol, bad och picknick vid havet. Detta är inte sommar, inte överhuvudtaget. Inne på en ny jobbevecka nu och på fredag är jag ledig två veckor eftersom dagis stänger. Oavsett väder ska jag se till att ha riktigt roligt! 

MILOS 6-ÅRSKALAS

Milo har fyllt 6 år och i torsdags firade vi honom! Kan inte fatta att den lille börjar F-klassen i höst. Helt galet! Han fick paket och pengar och det bjöds såklart på födelsedagsfika. När alla åkt hem var vi kvar ett tag och när vi skulle köra ville Milo följa med och sova över så det fick han självklart. Tråkigt nog skulle jag jobba dagen efter, men han fick mysa med farmor och farfar. 

KARMA

I fredags efter jobbet var jag ute med några vänner. Vi var ett gäng hemma hos Annie innan vi tog bussen till stan för att förfesta med några fler. Senare gick vi till Karma och dansade. Det var så kul att träffas igen för vi hade inte setts sedan studenten. 

13:e juli 2016

Slutade ett idag och det kändes behövligt! Jobbade till fyra i måndags och jobbar till fem resten av veckan så njöt lite extra idag, hehe. Tog såklart en springtur när jag kom hem sedan har jag lagat middag och varit på gymmet. Nu ikväll har jag och mamma tittat på Chicago Med och Jamies supermat. Vi gillar samma tv-serier så vi brukar mysa framför dem. Nu är det dags för sängen så jag orkar med morgondagen. Puss!

Never let this cruel world steal your spark


SOVA UT

Behövde sova ut idag så det var lägligt med en sovmorgon! När jag kom till jobbet gick vi till skogen med barnen för att plocka blåbär. De tycker det är roligt samtidigt som dem får ett gott mellanmål till eftermiddagen, perfekt! Trots att det inte har varit många barn nu mot i vanliga fall har det inte varit så drygt. Slutade fem och hemma åt jag mellanmål innan min löptur och styrketräning. Nu är det dags för en kopp te känner jag. Hörs imorgon!

PROM

Sista bilderna från balen med systemkameran (har väldigt många mobilbilder också) som kommer dyka upp. Det har aldrig varit så roligt att bli fotad och fota som under denna kvällen. Alla var så himla fina! 

NEW WEEK

Första dagen på en ny jobbvecka avklarad! Det var omöjligt att somna igår så det var inte jätteroligt att stiga upp halv sex idag. Hoppas på mer sömn inatt! Kom hem vid fyra och då lagade jag middag. Sedan dess har jag styrketränat och tittat på Grey's. Nu tänkte jag gå ner och mysa med mamma resten av kvällen  Vi har förresten bokat flyg också till Amalfikusten nu! Var osäker på om jag ens skulle få ta ledigt från jobbet, men det gick bra som tur var. Åh vad jag ser fram emot att uppleva Italien! 

BE EVERYTHING


DAYS LIKE THIS

I fredags efter jag och mamma slutat jobbet hämtade vi tjejerna på dagis. Vi gick en vända på marknaden så de fick åka karuseller och äta glass. Det tyckte dem såklart om! När vi kände oss klara gick vi hemåt för att leka och äta tacos. Igår var vi hos min syster med familj igen för att äta och umgås. Efter att vi lagt tjejerna satt vi ute på altanen och njöt med varsitt glas vin. Härliga dagar med finaste personerna ♥

MIDSUMMER DRESS

Denna vita klänning fick bli min midsommarklänning i år! Den är från Chiara Forthi. Älskar modellen och materialet så mycket! Jag hade den när jag slutade 9:an och har använt den flera gånger sedan dess. Mina skor är från Vagabond och dem är jag minst lika nöjd med. Supersköna och passar bra till det mesta!

7:e juli 2016

Igår och idag har jag jobbat och det ska jag imorgon också. Det är inte så mycket barn nu eftersom många föräldrar har gått på semester. Var ute på en löptur direkt efter jobbet och sedan körde jag cx på gymmet. Nu är det dags för kvällsmål framför Chicago Med. Klockan ringer halv sex imorgon så ska försöka komma i säng i tid. Svårare när det är ljust ute!

WITH MY GIRLS

Idag har jag hängt med mina tjejer! Det blir alltid massa skratt när vi ses och det är helt underbart. Så glad att jag har vänner som dem! När vi ses hemma hos någon hinner vi aldrig med mycket mer än att prata, haha. Vi har alltid så mycket att berätta och nästa gång vi tittar på klockan har det gått flera timmar. Visar er två bilder från när Isabelle och Tracey tog studenten. Åh vad jag saknar den veckan! Vi gick ut skolan alla fem och hela veckan var fantastisk. Den lyckan jag kände, alltså ♥

RAINY DAY

Efter en mysig frukost med mamsen gjorde jag mig klar och körde till banken. Satte bara in pengar så det gick jättefort. Regner har öst ner idag, men nu skiner faktiskt solen! Jag har gjort en ny sats granola (tar slut för fort här hemma) och lagat middag till mig och mamma. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och sen träna bodypump. 

GREAT COMPANY

Våra vänner som vi träffade på Usa-resan kom igår och stannade tills idag. Vi sågs i december sist, så även om det är längesedan känns det inte så. Vad har vi gjort då? Såklart ätit, men det är ju så trevligt med god mat och bra sällskap. Kan inte gå fel! Nej, vi har inte bara suttit utan hittat på lite annat också. När de åkte gav jag mig ut på en springtur och styrketränade efter. Tror det är dags för lite avkoppling nu, alltså ett serieavsnitt. Det var faktiskt flera dagar sedan!

HÄLSAT PÅ SARIS

Det blev en roadtrip på egen hand idag. Hälsade på bästis på Öland eftersom hon är där och jobbar hela sommaren. Tog igen allt vi missat sen sist vi sågs, lagade mat, njöt av solen och gick inne i Borgholm. En sådan härlig dag med min älskade Sara. ♥

RSS 2.0