Stickat och Jeans

Den stickade tröjan är från vero moda och jeans crocker

Bästa tisdag

Är hemma nu och det är verkligen super skönt! Även om det har varit toppen idag i skolan också.  Vi gick tipspromenad om frågor på det nya området vi ska jobba med på so:n och på svenskan tittade vi på film.  Bara på spanskan vi fick jobba. Sen har det bara varit två samlingar med klassen där vi pratar om skolresan och till sist elevensval.  Ska titta på tv och äta här hemma och vid sju blir det ett skönt aerobicpass med min aerobic grupp.
med min underbara vän idag ♥

Great Sunday!

Min syster och systerdotter var hos oss igår. Vi åt mat,fikade,pratade och hade det så mysigt. Jag gick upp till alice när dom hade åkt hem. Vi låg på sängen och tittade på andra avenyn. En riktig mys söndag hela dagen! Synd att dom underbara helgerna försvinner på 1 sekund bara...


bilder från igår

Skinnshorts och Stickat

Gammal stickad tröja från gina tricot och skinnshorts från bikbok

Syrran och Ellie kommer

Vaknade upp pigg och glad redan vid halv nio idag, jag har fixat mig och snart kommer syrran och sötaste ellie till oss. Var en vecka sen vi sågs nu så det ska bli super mysigt att träffa dom igen.  Ska ni hitta på något roligt idag? ♥

min goding på en söt gunghäst hon har fått av oss

Var på balders med tjejerna

Igår kväll/natt var jag och tjejerna på balders och hade så jäkla roligt! Visst dom spelade samma musik flera gånger om, men vi var på topp ändå! Tack allihopa för en grym kväll/natt

Vi var sju tjejer hemma hos isabellé innan och gjorde oss i ordning. Jag,elaine,tracey,alisa,sabra och ajla. Dunkade bra musik samtidigt som vi fixade oss för kvällen då.
innan förra balders

Mitt andra rum

Mitt rum är i stort sett helt klart nu, ska bara ställa in en stor hylla framför en vägg som inte är med på bildrrna.
Älskar texten på kudden!


fick bland annat denna fina fotoramen med bilder i av mina bästa vänner i födelsedag ♥ (blev dåligt ljus på bilden)

I den fina hjärtramen ska jag ha bilder på mina tre ögonstenar till syskonbarn ♥ Måste framkalla nya bilder snart!

Ni håller väll med om att jag har grymt snygga gardiner? Med london på!

Trött

Jag är helt slut efter en lång och jobbig skoldag, och på det är jag genomförkyld och trött i kroppen. Måste bli bättre till fredag för då sticker jag med tjejerna till balders och dansar, Ska bli så grymt jäkla kul!!! Nu är det dags för mig att plugga mer inför so provet och sen ska jag mysa i soffan hela kvällen ♥
jag för någon vecka sen

Jeans och Kofta

långärmad tröja från gina tricot- kofta från H&M - jeans (cheap monday) från ohlssons

Varit i skolan

Stannade hemma från skolan igår för att jag inte mådde alls bra, Men idag var jag något bättre så jag gick dit. Så kul att träffa tjejerna igen! och alla andra. Var en lugn dag så det var inte så farligt. Skippar aerobicen ikväll så det inte blir värre. Hoppas ni har haft en fin tisdag  ♥
nyss

Cupcakes

två bilder på mina goda cupcakes från igår. La på blåbär på några cupcakes och hallon på endel.


Lugn söndag

Alice ringde för en liten stund sen och ville att jag skulle komma upp och åka pulka efter fyrhjulningen. Vi gör alltid det på vintern, det är hur roligt som helst! Men jag mår inte så bra idag, ont i halsen och är jätte trött. Har tagit alvedon och halstabletter, så jag hoppas att jag piggnar till.  Ska titta på film och bara mysa idag.

Snö kaos ute

Jag stack ut runt 12 idag och sprang, tur att jag gjorde det så tidigt för nu är det värsta snö kaoset ute.  Så himla tråkigt! Jag vill inte ha någon snö nu, kom det ingen vid jul behöver den inte komma alls. åhh! Nu har jag legat på soffan och tittat på min favorit serie, skönt! Funderar på att gå ner och baka cupcakes nu eller lite senare.

Min ängel till bästavän

Vi hade ett grymt födelsedags firande för sara igår kväll. Åt massa gott,snackade i mänger och skrattade så vi fick ont i magen. Älskar livet! Min ängel fyllde ju inte år igår, utan det är idag hon blir fjorton år. Hoppas du blir firad ordentligt idag också. Jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥
mina bästa vänner igår kväll

Kvällens klädsel

Ny spets topp från gina tricot (fick bland annat den av alice och sara i fördelsedags present) shorts från Only + silver ringar

Fira min bästavän

Vi slutade tidigt idag redan vid halv två. Det har varit så skönt att vara hemma några timmar tidigare än vanligt. Ikväll ska jag och alice åka till sara och fira henne. Hon fyller år imorgon, men vi firar henne idag istället. Det kommer bli en toppen kväll, med massa snack,mys och skratt.
klar för kvällen

Chicy

Denna skit snygga väskan från chicy kom hem till mig för någon vecka sen.  Så snyggt med dom guldiga nitarna under väskan. En helt perfekt väska som jag bara älskar! Ska visa er mina nya skinnjacka från jofama by kenza en annan dag med.

19:e januari 2012

Mamma,min syster och ellie hämtade upp mig idag efter skolan och så åkte vi hem till oss.  Var roligt att träffa dom igen, och längre idag än igår.  Vi åt mat,pratade och hade det bara mysigt.
mitt underbara hjärta idag

LINNEA


Mysig kväll

Vi åkte och bytte mitt soffbord ikväll, jag,mamma och pappa. När vi plockade upp mitt i måndags så var det ett jack i det, men nu är det fixat iallafall. Vi körde en sväng till syrran,markus och ellie med. Vi fikade och pratade, så mysigt! Jennie och ellie kommer nog till oss imorgon, så träffas vi då också. Hihi, toppen!

Igår!

Igår var jag med alice ett par timmar efter skolan och sen stack vi till aerobicen, vi dansade och körde ganska mycket styrka. Jag älskar att aerobicen har börjat nu igen! Konstigt nog ha skoldagen idag varit riktigt bra, inte alls lika jobbigt som det brukar vara. Vi bytte julklappar på spanskan så det var jäkligt skönt att vi slapp jobba på den lektionen. Nu är jag hemma och ska gå ner till mamma och pappa för käk.
jag och alice igår

16:e januari 2012

Det kändes skit att gå upp idag när klockan ringde, Ville bara sova mer. Men idag efteråt åkte bästis med mig hem, käkade,tittade på filmer vi spelat in och bara snackade en massa om allt. Imon börjar det efterlängtande aerobic passet igen, har saknat dansen nu! Men åker hem innan så jag hinner nog blogga då.
med min andra halva

Heldag med busungarna

Vi har passat linus och milo hela dagen och oj vad roligt vi har haft det! Vi gick till parken och lekte,lekte ute i trädgården hemma,spelade wii,tittade på film,ritade och i stort sett allt man kan göra.  Dom är helt underbara och jag älskar att vara med dom. När brorsan kom ikväll och hämtade dom så åt vi middag och så.
bilder från dagen på brorsbarnen

JAG IGÅR


Me and my best friends

Några av bilderna på oss från idag
♥♥♥

Toppen dag!

Var ute och sprang på morgonen idag, eller sent på morgnen då. Träffade brorsan och pojkarna en stund efter, åt våfflor,pratade, busade med pojkarna. Sen gick jag upp till alice och var med henne och sara. Vi var ute och fotade,åt cupcakes och tittade på en jätte bra film, fast jag kom inte ihåg vad den heter nu. Har verkligen varit en toppen dag!
jag idag och osminkad

13:e januari 2012

Så var äntligen denna jobbiga veckan slut! Även om vi gick 1 dag mindre denna veckan så har dom andra dagarna gått såååå sakta. Ska ha det så skönt nu i helgen och kul såklart! Ska sticka ut och gå en runda om en stund, sen blir det god mat och mys kväll framför tven ikväll.
några bilder med mina favoriter från veckan

Var med tjejerna igår!

Igå var jag med mina fina tjejer hemma hos mig. Vi har alltid så jäkla kul ihop! Massor med snack såklart,lyssnade på musik och dansade,åt,fikade och annat roligt.
några av bilderna

Varit med bästavän!

Första dagen i skolan efter lovet idag, det kändes ju inte sådär kul precis. Men dagen tog slut och det var ganska roligt ändå. Kul att träffa alla i klassen igen med! Efteråt var jag med sara, käkade,snackade en massa,tog lite bilder och bara var. Hoppas ni också har haft en bra dag ♥
Hahah, vi fick värsta skrattanfallet precis när vi tog bilden

du är en ängel till bästavän ♥

Underbar dag

Vi har haft en underbar dag! jag,mamma,syrran och ellie. Vi gick en runda ute och sen en sväng till stan, fikade och bara hade det mysigt.  Gosade massa med min underbara tjej!
mosters älskling ♥

Åka till syrran och ellie!

Vi ska strax åka till min syster och ellie och vara där idag. Perfekt att spendera sista dagen på lovet med dom! Hoppas ni också får en underbar dag! ♥
nyss

Kalmar

Vi har varit i Kalmar idag, inne på ikea och affärena runt om. Köpte bland annat en tv bänk och nytt golv till mig, ska köpa ett soffbord också. Sen blir det andra rummet snart klart! Har alltså varit iväg hela dagen och bara varit hemma på morgonen, därför har det inte blivit någon uppdatering heller. Hoppas ni med har haft en fin söndag!
jag idag

7:e januari 2012

Det har varit kul att träffa allihopa i släkten idag, fick mest pengar och även annat fint. Är super nöjd, tack så jätte,jätte mycket!  Vi har bara umgåtts,ätit god mat och tårta, Super mysigt!
Tre bilder på mina tre ögonstenar från idag ♥♥♥


jag älskar er så obeskrivligt mycket

Fira mig!

Vi ska ha kalas för mig idag för jag fyllde ju år i onsdags. Hela släkten kommer hit och firar, kommer bli super!  Roligt att träffa allihopa igen. Det blir dålig uppdatering idag men ska försöka blogga något ikväll om jag hinner. Ha en fin lördag, pussar!

jag på nyår

Hemma från konfan

Vi fick ett sms för någon dag sen från konfirmationen att vi skulle läsa idag. Så jäkla tråkigt att behöva göra det på lovet? Orkade knappt. Men jag tog mig dit och det var helt okej, vi fick ta med oss 5 saker som visade vem vi var,pratade om saker,fikade och var på stjärngudstjänst. Kom hem för ett tag sen och ska bara slappa resten av kvällen och imorgon kommer släkten hit och firar mig! :)
päväg hem från konfan

Raketer

när vi var ute och smällde raketer, tror det fattas några bilder isåfall visar jag er dom när jag fått dom också

Nyårsafton

Nyårsbilderna blev lite sena, men nu har jag fått bilderna av alice och kan visa er dom. Vi hade en grym nyårsafton i vilket fall. Vi åt tre rätters,snackade en massa och tog bilder såklart. Det kommer ett gäng bilder till en annan dag när vi var ute och smällde raketer, för det blir så mycket bilder på en gång annars.

Min födelsedag!

Jag hade en underbar födelsedag hela dagen igår. Klockan sex kom mina bästa vänner och firade mig. Vi åt massa gott och hade det så mysigt. Jag fick så fina presenter! Senare på kvällen/natten tittade vi på sex and the city och efter det pratade vi tills vi somnade. Vaknade upp med mina fina änglar idag och tittade på tv och åt frukost. Sara åkte hem vid 1 tiden, jag och alice gick upp till alice efter ett litet tag. Där vi tittade på andra avenyn och bakade.


Hahah bästa bilden! Jag fick bland annat en ring (jag ska visa er allt jag fick en annan dag) och jag tog på mig den två gånger och båda gångerna på fel finger..Gör alltid så! Sen är det as svårt att få av den, får panik!






Tjejkväll!

Mina två änglar kommer och firar mig klockan sex.  Vi ska äta enchiladas,marrängsviss till efterätt,titta på någon bra film,snacka massa skit och bara mysa. Det kommer bli grymt!
alice och sara sist vi firade mig när jag fyllde 14 år

Födelsedag och presenter!

Idag blev jag väckt av att mamma och pappa kom in med fika och presenter. Så mysigt! Fick många fina presenter och blev så glad för alla. Den bästa presenten var en tv, den ska jag ha i mitt 'tv rum' när vi har gjort iordning det, vilket blir snart. Där ska jag ha det så fint och mysigt! Vi hörs lite senare idag, för nu ska jag gå ner.
jag nyss! älskar min pyjamas och dom mysigaste morgonskorna någonsin

FIFTEEN!

Idag fyller jag 15 år!


Myser här hemma

Myser här hemma i min goa luvtröja. Så skön! Jag har varit duktig och städat mitt rum idag, dammat och dumsugat. Tagit ner alla julsaker också.  Nu ska jag gå ner och hoppa i träningskläderna sen sticker jag och mami ut på en skön runda.

Med bästis!

Alice kom till mig idag på morgonen, vi har varit ute och tagit några bilder,ätit och bara snackat en massa.  Vi ska gå upp till henne lite senare idag och så är jag där också några timmar ikväll. Då ska vi fixa naglarna och annat kul. Nu ska vi gå och göra något annat, vi hörs ikväll eller imorgon ♥
vi med vår kompis bruse :)




Nyårs outfit

Detta hade jag på mig på nyår, toppen (ny) från BikBok,shortsen är med därifrån och korsöronhänget är från gina tricot.

1:a januari 2012

Nyår firades jätte bra igår kväll/natt med mina bästa vänner! Jag berättar mer om det när jag visar er våra bilder en annan dag. Det känns ändå lite konstigt att det är 2012 nu, att 2011 är helt slut. Men detta året startade jätte bra igår och det ska bli det bästa! Kika in här senare under dagen förresten så kommer min outfit från igår upp.
Jag hoppas att ni hade en lika grym nyårsafton som jag ♥
några bilder med iPhonen från igår

RSS 2.0