Lite inspo


Valborg

Det är väl ganska galet att april också är över nu. Kan inte fatta att det är första maj imorgon, sommarlovet är snart här! Tråkigt nog är det sämre väder idag, det är iallafall inte kallt. Satt ute en stund i solen innan. Har hunnit med att träna, plugga och lite annat än så länge. Josefine kommer hit senare för myskväll och sen sover hon här. Det kommer bli så bra! Hoppas ni får en fin kväll allihopa. ♥

BUSH - IN BLUE

Fråga mig inte ens hur någon kan vara såhär vacker, för jag förstår det inte. ♥

BEAUTIFUL SHANNY


29:e april 2014

Började morgonen med nationella skriftligt i engelska. Ämnet var "Role Models" och ni kan kanske gissa min lycka när jag såg det!? Blev så himla glad. Skrev självklart om mina fem största största förebilder. Bethany, James, Sophia, Hilarie och Chad. Därefter hade jag en håla på 4 timmar, lagom roligt. Jag satt ute i solen och pluggade. Tillslut var det dags för svenska redovisningen och det gick riktigt bra! Pratade helt utantill. 
 
Har suttit ute i solen en stund sen jag kom hem. Vid sju ska jag på zumba och det ska bli så kul. Är långledig nu, hela fem dagar och som jag ska njuta. Nedanför ser ni min härliga sommar outfit från idag! Älskar att kunna gå barbent.

LIFESAVERS


YOU'RE ALL I'VE GOT

○ Le Più Belle Frasi Di Grey's Anatomy ○ | via Facebook
"Derek is the love of my life, but you're my soulmate." - Meredith Grey

28:e april 2014

Har egentligen inte tid att blogga, så jag vet inte varför jag gör det. Vi har jätte mycket plugg nu, det är inlämningsuppgifter och prov, plus alla nationella prov. Är lite stressad över allt, men jag ska nog klara av det. Fick plugga inför provet hemma av min lärare så jag och Josefine åkte hem tidigt. Har legat ute och solat och gud vad det var skönt. Bästa vädret! Nu ska jag sätta fart med allt. Ha det bäst, så hörs vi! 

Lovely weekend

Jag har haft en jätte bra helg med min fina familj. Det kunde inte bli bättre väder heller. Blir så glad! Det har varit så roligt att ha Ellie här, min goaste. Hon vaknade redan vid halv sex idag, men jag tog in henne till min säng och efter 1½ timme somnade vi igen. Haha, hon pratade och sjöng för fullt fast hon var trött. Så mysigt! 
 
Idag har vi också varit ute hela dagen. Mina syskon och syskonbarn kom senare. Tråkigt att helgen är över, men jag går bara måndag och tisdag denna veckan. Har sovmorgon imorgon med!

Vårdag

Det har varit världens finaste vårväder idag! Var ute och sprang imorse och tidigt på förmiddagen kom Ellie till oss. Vi har passat henne hela dagen och ikväll ska hon sova här. Vi har haft en sån mysig dag! Bakat nutella bullar, lekt ute, gick ut på en promenad och busat för fullt. Nu ikväll har vi myst i soffan framför en film ihop. Hon sover nu och jag tänkte fortsätta skriva på min svenska redovisning. Har jätte mycket plugg nu och plus alla nationella prov som kommer. Det känns inte sådär jätte kul, men det är bara att bita ihop. Snaaaart sommarlov!
 
Imorgon kommer mina syskon och grabbarna hit. Vi ska äta middag och bara umgås. Underbart!

YOUNG BETHANY


25:e april 2014

Jag har haft en väldigt bra fredag! Det har varit helt underbart väder idag. Vi spelade softball på idrotten och det var riktigt roligt. Josefine följde med mig hem efter skolan, vi satt ute i solen ett tag, åt en god middag och bara pratade. Nu ikväll har vi varit och tittat på dansuppvisningen, där jag har varit med och dansat många gånger också. Det var mysigt och dom var jätte duktiga! 

PRETTY PRINCESS

Shantel VanSanten at the premiere of Fox’s “Gang Releted” at Homeboy Industries on April 21, 2014 in Los Angeles, California.

SOPHIA BUSH - INSTAGRAM


Plugg

Jag har haft en helt okej dag i skolan! Stack ut och sprang när jag kom hem och styrketränade. Därefter började jag förbereda mig inför det muntliga nationella i svenska. Jag har inte alls mycket kvar att skriva nu, känns så jäkla bra! Var lite nere idag för att jag oroade mig över den, men det ska nog gå bra. Hoppas allt är bra med er. ♥
Be who you are ! | via Tumblr

SMILE ANGEL, SMILE


HAPPY, LOVELY PEOPLE

"Wow. It’s over. I’m in tears and so so so grateful for this unforgettable journey. My OTH family will be with me forever. Thank you all for your determination, loyalty, faith, hope, dreaming and hearts. You have changed my life. Giant hugs. Xo" - Bethany Joy Lenz

IT'S NICE


Quiet Hearts - Amy Stroup


23:e april 2014

Jag borde egentligen börja skriva på min uppgift till svenskan just nu. Har så lätt för att skriva, men jag antar att jag behöver komma igång bara. Var ute och sprang imorse, styrketränade och tittade sen på några avsnitt av The O.C. Jag började titta på Hart Of Dixie, men efter några avsnitt saknade jag The O.C för mycket. Rachel Bilson är ju huvudpersonen där också. Nej, nu måste jag välja något att skriva om och börja. 

SHE'S BEAUTIFUL


CLAY PROPOSES TO QUINN

Clinn 9x12

Quinn James - season 9


22:e april 2014

 
Det var inte så svårt att komma upp till skolan idag, inte när jag är ledig imorgon igen. I skolan har vi gått igenom lite inför nationella muntligt i svenska och haft prov i samhällskunskap. Ska välja ut något bra att prata om på svenskan, har inte bestämt mig helt än. Slutade när jag hade gjort klart provet och var hemma klockan två. Ska bara umgås med mamma och sådär innan vi kör till zumban senare.

THE BEST


Sista dagen på påsklovet

Sista dagen på påsklovet är snart över...det känns inte alls roligt. Det har som vanligt gått alldeles för snabbt! Idag har mormor och morfar varit hos oss. Vi har suttit ute i lusthuset och ätit våfflor. Det var så mysigt att träffa dom! Tillbaka till skolan imon och vi ska även ha prov. Inte kul första dagen efter lovet, men jag kan det jätte bra iallafall.

Vanessa Hudgens - Instagram


A DAUGHTER, JUST LIKE YOU

Naley 8x01

Jesse Williams & Ellen Pompeo


This whole thing

Untitled | via Tumblr
Cristina Yang, quotes

19:e april 2014

Kan inte annat än älska vädret! Solen har stekt på hela dagen och åh vad jag älskar det. Var ute och sprang en härlig runda på morgonen och stykretränade efter. Sen dess har jag legat ute på altanen och solat hela tiden. Jag, mamma och pappa åt lunch ute och ikväll ska vi grilla. Första gången för i år! Det ska bli så himla gott. 
Shay Michell, instagram ↑

HAPPINESS


WHITE SKIRT

Linne & kjol från h&m

Fin fredag!

Åh vilken bra dag/kväll jag har haft med världens bästa! Vi har ätit god mat och pratat massor. Lekt och gosat med mina fina syskonbarn och haft det så himla mysigt. Det behövs inte mer, såna här dagar är bland dom allra bästa. Nu börjar snart Let's Dance och jag ska även gå ner och plocka undan det sista. Dagens outfit kommer upp senare! 

Our lives are difficult

Tumblr_lefh1toccl1qe2hkjo1_500_large
Haley & Victoria quotes, season 7

Brooke Davis - season 9


Påskmiddag

Har varit ute och sprungit och nu håller jag på att göra mig i ordning. Älskar min nya löparskor! Dom är så otroligt sköna. Ska ha en mysig dag med mina fina familj idag. Ska välja ut något att ta på mig och sen gå ner för att hjälpa till med det sista.

17:e april 2014

Idag har jag varit hos Alisa hela dagen. Det var alldeles för länge sen vi sågs, har saknat henne så mycket! Självklart hade vi jätte mycket att prata om och det var så härligt. Vi tittade även på en film och bara hade det bra. Kom precis hem nu! Imorgon kommer mina syskon hit för att äta påskmiddag och umgås. ♥
Med min älskade vän idag!

MERTINA

Meredith och Cristina's vänskap är helt underbar. Jag älskar dom tillsammans! Dom har fått mig att dö av skratt och gråta så otroligt många gånger. Mår dåligt när jag tänker på att Cristina Yang snart försvinner från Grey's. Det kommer inte alls bli detsamma utan henne, jag menar Meredith, Derek och Cristina ÄR Grey's Anatomy. 

KLACKSKOR

Vårt internet slutade fungera igår på dagen tills kvällen, därför blev det ingen bloggning. Det kom upp några tidinställda inlägg iallafall. 
 
Mina skor från nelly kom igår. Dom passade och var väldigt enkla att gå i. Jag är inte så van vid att gå i klackar, men det ska nog gå bra. 

IT'S HER STYLE


Calls Me Home - Shannon LaBrie


BEAUTIFUL GIRLS

Hur vackra är dom inte!? Kan inte beskriva min lycka när OTH castet umgås med varandra. Vi är en enda stor familj, allihopa. ♥

CARRY YOU HOME

"It sure is a long way up, mama. No it's just a hill. Come on, we'll climb it together."

THE QUEEN OF COACHELLA

Vanessa Hudgens at Coachella
•Vanessa Hudgens•

Road To Hope


15:e april 2014

Idag har jag varit hos Alice sedan morgonen. Det var såklart jätte kul att ses! Vi har spelat wii med hennes kusin som var där, har hjälpt henne att packa och bara umgåtts. Aldrig fel! Nu är jag hemma ett par timmar innan jag och mamma ska köra till zumban. 

I'm not finished yet

GA
April Kepner, quotes 

PALLADIUM

Dessa skorna fick följa med mig hem från stan. Älskar den gammeldags rosa färgen! Dom passar mig perfekt och jag är så nöjd. 

14:e april 2014

Mamma och jag åt en omelett och frukter till frukost idag. Så gott! Har tränat ute och inne och lagat köttfärssoppa till middag. Vi hann äta ihop innan mamma körde till jobbet. Nu ska jag slappa lite på soffan framför Grey's. Hoppas allt är bra med er!

ALL YOU NEED IS ONE

Peyton Sawyer, quote 3x01

13:e april 2014

Började dagen med en lång springtur precis som igår. Härligt! Runt 12 kom min syster, Markus och tjejerna till oss. Vi har umgåtts tills nu och haft det så bra. Massor med lek och mys! Det har verkligen varit konstigt väder idag, ena sekunden regnar det och nästa skiner solen. Hoppas på bättre väder resten av veckan! Vill kunna sitta ute i solen. 

HALEY PERFORMS

Haley James Scott performs 

Haley James Scott - season 9


12:e april 2014

Idag åkte jag och mamma in lite spontant till stan för shopping. Vi har haft det så himla bra! Älskar att spendera tid med mamma. Vi hittade ganska mycket nytt och det är aldrig fel. Imon kommer min storasyster, Markus och mina systerdöttrar till hos. Ser fram emot det!

We just ignore

Tumblr_ls6ng664kg1qc0jjuo1_500_large
411366ef97af6a92ebc664668ea72c96_large
Haley James Scott, quotes season 7

INTERIOR INSPO


JULIAN PROPOSES TO BROOKE

 Julian: It’s pretty magical, isn’t it?
Brooke: It’s beautiful. This whole trip has been perfect.
Julian: Well, I had a little help. Last night at the bar Jamie gave me a gold star for luck. Wanna see it?
Brooke:Yeah.
[Julian places ring in her palm. Brooke stares in shock.]
Julian: ”Oh, wait, that’s not it, that’s the engagement ring I got for you. Where’d I put that thing. Hey, everyone says that the next thing I do, the next choice I make is gonna define me, my career, my life, well, the next thing I wanna do is ask you to be my wife, and tell you how much I love you, and how nothing else matters. When I look into your eyes, Brooke, I see the rest of my life, and I see it with you. [gets one knee, places ring on Brooke’s finger,] Marry me, Brooke Davis.
Brooke: Yes, okay, I want to so much.

THE ANGEL


NIKE AIR MAX

Mina efterlängtade Nike Air Max kom igår. Blev så himla glad! Dom är så jäkla sköna och snygga. Är sååå nöjd!

PÅSKLOV!

Kan inte påstå att jag har varit mycket i skolan denna veckan, väldigt skönt! På morgonen dansade jag och några tjejer zumba och tittade lite på volleyboll tuneringen. Vi hade bara naturkunskap idag och då gjorde vi provet. Hann med 13:40 bussen hem. Nu har jag påsklov och det ska bli så skönt! Ikväll ska jag laga middag. Det blir potatismuffins och något gott kött. 

HE'S JUST A BOY

Brulian 8x11

MY FAVORITE PEOPLE


10:e april 2014

Vad det var skönt att få vara hemma en extra dag. Vi hade inga lektioner idag och fick därför vara hemma. Inget att klaga över! Jag har varit ute och sprungit, stykretränat, pluggat och lagat middag. Mamma och pappa har jobbat så jag får hoppas dom blir glada när dom kommer hem. Nu tycker jag att jag förtjänar ett avsnitt av Grey's!

YOU NEED TO

Grey's anatomy<3333 | via Facebook
Alex Karev, quotes

LALEY - SEASON 9

"There's not a day that goes by that I don't think about you, or miss you or wish that I could just walk through the doors of that cafe and just be us for a little while. So when Nathan gets home, and he will. We need to spend more time together. Because my world is better with you in it, and because I love you Hales."

9:e april 2014

Jag har haft en bra ledig onsdag. Var ute och sprang och styrketränade på morgonen och jag har även pluggat och håller fortfarande på. Tittat på första filmen av High School Musical också. Åh vad jag älskar dom filmerna, man blir aldrig för gammal för dom! Pappa och jag har precis målat skrivbordet för sista gången. Det blev riktigt bra, så snart kan jag sätta tillbaka det här vid datorn. Klockan är redan sex och det är bara tre timmar kvar till Grey's börjar!
 

LOVE IS - THIS PEOPLE


BLUE SKY

Haley James Scott 9x13

IT'S HAPPY TEARS

Naley 7x22

BJL - IN BLUE


Fall Out Boy - Where Did The Party Go

Jag bara älskar Fall Out Boy och deras nya låt - Where did the party go. Den är så jäkla bra och jag blir så glad av den! 

8:e april 2014

Idag hade jag nationella muntligt i engelska och det kunde inte gått bättre. Fick A och jag blev så glad! På samhällskunskapen hade vi uppgifter att göra så jag åkte hem vid 12 och är klar nu. Det är så skönt när man får saker att göra enskilt och slipper sitta kvar i skolan. Sista veckan innan påsklov och jag kommer knappt vara i skolan denna veckan ändå. Slutade tidigt igår och idag, ledig imon som alltid och även på torsdag. Behöver inte gå dit förens på fredag, tyvärr måste jag ändå plugga hemma. 

THIS IS ME

• Mitt absoluta drömyrke är skådespelare, särskilt för en amerikansk serie
• Italien och London står på tur för mina nästa resemål
• Någon gång i livet vill jag öppna upp ett eget kafé. Precis som Karen's Café!
• Varje gång jag har bestämt mig för något undrar jag alltid efteråt om jag gjorde rätt val. Det spelar ingen roll vad det handlar om, det kan vara allt från vilket klädesplagg till stora/viktiga saker.
• Jag älskar ris och kyckling/kött grytor och pastarätter med lax, räkor, kräftstjärtar osv
• Jag har alltid älskat att ta hand om barn
• Romantiska drama filmer är mina favoriter, speciellt Nicholas Sparks.

LEA MICHELE - OUTFITS & HAIR


7:e april 2014

Vaknade upp till en favoritmakering på twitter från Kate Voegele idag. Den ni! Jag blev så glad, helt galet. Har ju sovmorgon på måndagar och kunde sovit ut till kvart i nio, men jag vaknade upp pigg innan åtta. Haha! Vi hade matte direkt och då fick vi reda på provet. Jag klarade det och ni antar inte vilken lättnad jag känner! Grymt. Vi slutade tidigt och jag var hemma klockan två. Gick ut och poerwalkade och nu ska jag plugga. 

SHE FOUND HER WAY

I am who I am, no excuses. But I’d like other people to know that there’s a lot more to me than just some party-girl. - Brooke Davis

BEHIND THE SCENES - SEASON 9


THIS IS NICE


If you were here - Cary Brothers

 

6:e april 2014

Mamma och jag är hemma själva idag och det är alltid mysigt. Vi har precis varit ute och powerwalkat och nu ska jag fortsätta med pluggandet.
Har prov i naturkunskap på fredag och jag vill bara slänga över boken till andra sidan jordklotet. Det är lika bra att sätta igång, får belöna mig med flera avsnitt av Grey's sen. Hehe!

MY LITTLE BOY

Firat världens finaste 6-åring! Stora killen nu. Har haft en sån fin dag med familjen. Ni är det absolut bästa som finns! Nu ska jag fortsätta att måla om mitt skrivbord. Vitt och fint ska det bli. 

WHAT WOULD YOU BE DOING?

If you weren’t an actor, what do you think you’d be doing right now?

WHY SHOULD I...

.
Pretty Little Liars, quotes

5:e april 2014

Hej! Är allt bra med er? Jag är faktiskt inte helt på topp. Jag är i stort sett aldrig sjuk, men jag är lite förkyld nu. Det började igår, har ont i halsen men det är inte så farligt. Ville inte ut och springa ifall det blir värre men jag och pappa gav oss ut på en morgon powerwalk. Det var härligt! Vid två ska vi åka till min storebror för att fira Linus. Jag ska sminka mig och börja göra mig klar nu. Ha en fin lördag! ♥

SUMMER GIRL


OTH CAST - PICTURES


IT'S BEEN TWO YEARS TODAY

Idag är det två år sedan det allra sista avsnittet av One Tree Hill sändes. Det känns helt sjukt att det har gått två år. Jag kan inte förstå det! Jag vet inte hur jag ska klara mig livet ut och aldrig mer få se ett nytt avsnitt. Serien lärde mig allt om livet och den får mig alltid att må bättre. Jag är så tacksam för karaktärerna och skådespelarna, hur dom har räddat mig varje dag och alltid kommer göra. Dom förändrade mitt liv. ♥

9x13 - One Tree Hill
Untitled

IT'S FRIDAY AGAIN

Det är fredag och helg igen! Körde ett grymt styrkepass på idrotten och på naturkunskapen gick vi igenom lite inför provet. Usch! Inte mitt favorit ämne direkt. Det är endel prov som har varit och kommer nu. Det ska bli skönt med lov nästa vecka! 

IT'S EMOTIONAL

Shantel VanSanten talking about her last scene on One Tree Hill

LEA MICHELE - OUTFITS



I'm no quitter

'-'
Meredith Grey, quotes

BJL - WARDROBE WEDNESDAY


DO IT WITH PASSION

Vilken fin torsdag med underbart väder! Trots att det faktiskt började snöa igår kväll, haha. Tur att det inte blev något med det. På svenskan idag fick vi börja skriva vårt första cv. Jag tyckte det var väldigt kul, älskar att skriva! Kunde slutat 11:30 idag, men jag visste inte om att vi fick gå när vi var klara på hälsopedgagogiken. Kom hem vid tre iallafall, det är ju bättre än fyra men ändå. Jag har varit ute och sprungit en härlig runda och styrketränat nu. Mamma och pappa är inte hemma ikväll så jag får mysa själv. Det blir nog några avsnitt av en serie om jag känner mig själv rätt. 
Today's words ↑

JESSICA ALBA - STYLE


2:a april 2014

Idag har jag varit hemma och haft det skönt. Tränat, pluggat och tittat på Grey's Anatomy. Tyvärr har det inte varit särskilt varmt idag så jag kunde inte sitta ute i solen. Mamma är iväg och handlar och när hon kommer hem ska vi göra thaisoppa. Det ska bli så gott!

BEHIND THE SCENES


IT'S JOY'S BIRTHDAY!

Grattis på födelsedagen min underbara, begåvade och inspirerande förebild. ♥

THE DRESS

Jag är helt kär i Jessica Alba's klänning! Hon är så galet vacker.

THE LAST ONES

Detta är mina sista fyra videoklipp från konserten. ♥

HAPPY BIRTHDAY TO MY NEPHEW

Var så trött i huvudet under sista lektionen idag för vi har suttit vid datorn hela dagen nästan. På rasten kunde vi gå ut och sätta oss i solen iallafall och det var så härligt. Men bara för att jag är hemma nu så har solen försvunnit helt, så typsikt! Här i Sverige får vi vara glada över den lilla värmen vi får. Jag ska plugga nu och senare ska jag som varje tisdag iväg och träna zumba. 
 
Idag fyller mitt äldsta syskonbarn 6 år. Kan inte förstå att han har blivit så stor! Dagen han föddes är en av dem absolut bästa och lyckligaste dagen i mitt liv. Min lilla guldklimp. ♥
 Linus och jag för några år sedan

RSS 2.0