WORK, WORK

Igår var jag på jobbet mellan 7-20, många timmar men som tur är har jag alltid roligt där. Underbara barn och underbara kollegor. Vad mer kan man begära? Vi skrattar så mycket både i verksamheten och i personalrummet. Det är verkligen så viktigt att trivas på jobbet när man tillbringar mer tid där än hemma. Idag hade jag öppningen klockan sex och låg klarvaken hela natten, så typsikt mig. Dagen har gått bra ändå, sover förmodligen extra gott inatt. 
En bild från badplatsen nära oss en solig lördag

FANTASTISKA MAMMA

Idag firar vi mors-dag! Jag älskar att fira och försöker alltid visa lite extra uppskattning för mamma denna dagen, det är det minsta hon är värd. Hon har gjort/gör så mycket för mig att jag aldrig kommer kunna tacka henne nog. Vi har ätit varmrökt lax till middag och en knäckig rabarberpaj med vaniljsås till fikat. Enkelt, men bland det godaste som finns i matväg. 
 
Tack mamma för att du är du. Jag älskar dig mest av allt! ♥

Summersun

Dagarna rullar på med jobb och träning. I torsdags var det kristi himmelsfärds dag så förskolan var stängd. Vi var på kalas hos mormor och firade henne med resten av släkten. Det är i stort sett alltid sol när vi firar mormors födelsedag och det var det även detta året, underbart! I fredags var jag tillbaka på jobbet. Endast sex barn från båda avdelningarna så det var väldigt lugnt. Igår låg jag ute och solade ett par timmar och sedan gjorde jag mig i ordning och körde till Jennie. Det var strålande sol så vi var ute hela eftermiddagen/kvällen. Jag lekte med tjejerna och vi grillade och satt ute på altanen och njöt. Perfekt sommarkväll! 
Hemmagjorda hamburgare som vi grillade i fredags. Så gott en varm sommarkväll!

Firande för mina syskon

I fredags fyllde Jimmie år och Jennie fyller idag så vi firade dem igår. Solen sken, men det var inte tillräckligt varmt för att sitta ute på altanen som vi brukar göra när vi firar deras födelsedagar annars. De senaste åren har maj månad varit en riktig sommarmånad, men tyvärr inte detta året. Vi hade en härlig dag igår i vilket fall. God mat och fika, trevligt sällskap och lek med ungarna. Mycket bättre än så blir det inte! Efter kalaset stannade vi kvar tills kvällen. Vi tog en promenad och sen slog vi oss ner i soffan framför mello. 

Back to myself again

Jag åkte på något magvirus förra veckan och var dålig i flera dagar. Så jag var sängliggandes och orkade inte mycket. Piggnade till på lördagen så jag kunde som tur var njuta av det fina vädret. Det var som en riktig sommardag i lördags! Låg ute i solen hela dagen i stort sett, det har jag längtat efter! I söndags kände jag mig äntligen som mig själv igen. Jag var ute och sprang och styrketränade och senare körde jag till Isabellé. Vi åt middag och pratade om allt som hänt och ska hända. Det blev ett bra avslut på helgen!
Rosa smoothiebowl till frukost förra måndagen

SUMMER VACATION


EN EXTRA SÖNDAG

Livet fortsätter gå i samma snabba fart, förstår ni att det är första maj idag? Maj brukar alltid bjuda på sol och värme och därför älskar jag den så mycket. Våren är så härlig imed att man har hela sommaren framför sig. Idag har det varit underbart vårväder med strålande sol hela dagen. Röd dag betyder inget jobb för mig så det blev en extra söndag. Jag har sovit ut, lagat mat och tränat bodypump på gymmet. Jag tänkte göra belgiska våfflor ikväll. Alldeles för länge sedan så nu kände jag att det var dags. 
 
Annars har jag haft en bra helg! Min storebror, Jenny och killarna var här i lördags och åt middag. Igår var jag, mamma och pappa i Karlskrona. Vi var sugna på hamburgare så vi åt på Stars and Stripes. Därefter körde vi till mormor och morfar och hälsade på. En lugn, men väldigt mysig Valborg!

RSS 2.0