VACKRASTE SHANTEL


Bless this home


jk

Sista skoldagen är över för denna veckan! På idrotten körde vi ett roligt och jobbigt styrkepass, eftermiddagen var inte lika rolig. Vi ska läsa naturkunskap nu och no är det tråkigaste jag vet. Vi tittade på en urdålig film bland annat och jag kunde knappt hålla ögonen öpnna, haha. Vår lärare somnade själv. Trötta på fredagar! Jag var ute och sprang direkt när jag kom hem och ikväll blir det en god middag och Let's Dance. Jag tänker börja titta nu igen när Kenza är med. Jag har väntat på att hon ska vara med i flera,flera år. Äntligen säger jag bara! Det ska bli så kul. 

Deeper side of you - Phillip Larue

 

The pain

Clay Evans 7x08

Just Girly Things

~Pin by ♡Hermune♡ on Just Girly Things | Pinterest..Yes pleaseJustGirlyThings
(77) Likes | Tumblr
(100 ) Likes | Tumblr
Stay strong ♡ Feeling dance
via. Tumblr
:)
Justgirlythings
Just Girly Things | via Tumblr
The Story! Xx | via Tumblr
I want this.
💗

27:e februari 2014

Jag slutade redan klockan 10 idag! Vi fick en uppgift på svenskan att göra och efter det fick vi sluta. I eftermiddag hade vi ingen lektion eftersom vi är färdiga med kommunikations kursen. Pappa var snäll och kunde skjutsa hem mig. Jag har varit ute och sprungit i det fina vädret och styrketränat inne. Jag har lite att fixa nu, plugga och annat. Måste titta på det senaste avsnittet av Chicago P.D med. Vi hörs senare. Ha det bäst!

Belle Of The Boulvard - Dashboard Confessional


Just don't

Cristina Yang, quotes

INTERIOR


Pasta Carbonara

Dagens middag!
300 g spaghetti
150 g bacon
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 ägg
0.5 dl grädde
100 g riven parmesanost
salt och grovmalen svartpeppar
 
1. Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar med 1 tsk olivolja i vattnet.
2. Skär bacon i småbitar. Hacka den gula löken och vitlöken fint.
3. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme och stek bacon och lök var för sig tills baconet blir knaperstekt och löken blir genomstekt. 
4. Vispa under tiden ihop ägg, grädde och riven ost. Använd en vanlig visp och vispa bara lätt upp äggen. Smaksätt med salt.
5. Häll av vattnet från den färdigstekta pastan och blanda med bacon och lök. Blanda sedan ihop äggblandningen. Rör kraftigt med en sked.
6. Servera på tallrik och strö över grovmalen svartpeppar och lite persilja.

26:e februari 2014

Mamma är också ledig idag, eller hon jobbar kvällen så vi åt en god frukost tillsammans imorse. Jag har precis tränat klart för idag. En springrunda plus styrketräning och stretching efteråt. Jag ska laga pasta carbonara till oss som middag senare. Har inte ätit det innan men jag älskar pasta och det verkar väldigt gott. Jag har även ett prov att plugga till som vi har nästa torsdag. Måste titta på det senaste avsnittet av pll också! Om jag har några Grey's Anatomy fan som läsare får ni inte glömma att det är tillbaka ikväll klockan 9. Jag är så taggad! Som jag har längtat. Bästa serien!

SOMETIMES

Grey's Anatomy.<3
George & Izzie, quotes

INSPO - KENZA

Älskar dessa bilderna på Kenza! Men jag hatar att hon är så snygg, haha. Det är så snyggt med en skjorta, slitna jeansshort och ett par boots till. 

INSPO

Jag älskar hennes outfit på dem två översta bilderna. Så snyggt! Jag måste testa att gära en knut med en fläta runt någon dag som ni ser på den understa bilden. Det blir som en extra detalj och jag gillar det verkligen. 

Slutat tidigt från skolan

Jag hade bara engelska idag och då gjorde vi hörförståelse inför nationella proven. Kommunikations kursen är över nu och det känns väldigt skönt.
Vi fick prata om vårt betyg och uppgifter och klockan ett var jag klar och fick gå. Jag och Josefine tog bussen hem till mig. Vi har druckit te och bara pratat. Hon åkte precis hem och ikväll är det dags för ett zumba pass. Känner mig lite extra glad nu när mina lediga onsdagar är tillbaka. Jag har saknat dom!
Min fina skylt som jag har fått av min storasyster. Så sant!

We're waiting for everything

 
Grey's Anatomy.<3
Before it Breaks
Grey's Anatomy, quotes

NELLY


Jag funderar starkt på att beställa denna spetsklänningen och skorna. Jag skrev om båda i inlägget om Leighton's kollektion för Nelly som ni kanske såg. En vit spetsklänning är aldrig fel och det är fina stenar på den också. Skorna i den modellen har jag velat ha länge! Jag måste lära mig att gå bra i klackskor, det är så snyggt med ett par klackar till jeans som klänning.

Back to school

Precis som varje måndag har jag sovmorgon till 10:10 och det är inte helt fel. Sov ut till halv 9 som jag gör på helgerna och åkte sen till skolan.
Det har faktiskt gått bra och det har varit en slapp dag. Vi hade matte på morgonen och efter det mentorstid och hälsopedagogik. Nu ska jag byta om till mjukiskläder och laga middag. Ikväll tror jag det blir en Nicholas Sparks kväll med mami. Dear John står på tur! Jag har sett alla men dem tåls att se flera gånger om.
Josefine gjorde mig fin i håret idag

Without you - Ingrid Michaelson

Denna låten är underbar! Den spelades i Grey's Anatomy 9x24. Jag får rysningar i hela kroppen när Derek och Cristina springer jämte varandra och den hörs i bakgrunden. Jag tycker ofta att dem bästa scenerna är när dem inte pratar utan när det bara är musik. Det blir mer känslor och på ett helt annat vis då!

MCDREAMY

Derek Shepherd är en dröm man. Jag skulle göra allt för att få en kille som älskar mig precis som Derek älskar Meredith. Deras kärlek är underbar! Grey's Anatomy är en helt fantastisk serie med så mycket mening. 

Fira farfar!

Klockan är över ett men jag har hunnit med lite sen jag vaknade. Det känns att det är varmare ute även ifall det inte är riktigt vår än. Jag var ute och sprang imorse, skönt att kunna ha en tunnare jacka och inga vantar. Har styrketränat, gjort mig i ordning och bakat kladdakaka med after eight över till kalaset. Vi ska till farfar klockan 3 för att fira honom. Hoppas ni också får en fin söndag. ♥

22:e februari 2014

Det har varit en lång dag men väldigt bra. Jag har tränat och lekt och gosat med killarna hela dagen och kvällen. Vi har varit ute och lekt och framåt halv 4 åkte vi till min storebror och Jenny. Vi var där till ganska sent nu ikväll, mysigt! Imon är det sista lovdagen och jag vill inte ens tänka på hur hemskt det kommer bli att komma tillbaka till skolan. Haha, ska inte klaga, men jag har inte varit där på 5 veckor och har inte saknat det en sekund. Vi ska iallafall fira farfar på dagen imon och det ska bli kul att träffa min faster och dem andra.

Lovely style

•Maria Menounos•

21:e februari 2014

Haft en sån bra dag med mina favorit killar! Vi var och handlade innan vi körde hem till oss och sen har vi bara myst här hemma. Spelat spel och charader, tittat på tv, lekt och bakat kärleksmums. Vi får se vad vi hittar på imorgon, hoppas vi kan gå ut och att det inte regnar hela tiden som det har gjort idag. Ibland känns det som om jag bor på det stället där det regnar mest i hela världen. Längtar så mycket efter värmen! Nu har vi nattat pojkarna och det blir tv för mig tills jag ska sova. Hoppas ni mår bra! ♥

Just something

quite cheeky. | no-lies-just-love:indigz I need Some Hope
Meredith Grey, quotes

Her beauty

•Jana Kramer•

BLACK & JEANS

Detta hade jag på mig igår!
Peplumtopp från Vero Moda, jeans från Levis, skinnjacka från Jofama By Kenza och stövlar från din sko.

20:e februari 2014

Började morgonen med en springrunda och sen åkte jag till Sara. Vi har varit ute och tagit nya bilder, pratat i mängder och myst. Vi hann precis börja titta på The Vow (Älska mig igen) innan jag åkte hem nu vid 7 tiden. Jag har sett den innan men bra filmer ser jag gärna om. Imon ska jag och mamma hämta mina brorsbarn på dagis och sen sover dom här över helgen. Det ska bli så kul att ha dom hemma och bara hitta på en massa roligt och gosa. 

Leighton Meester for Nelly

Jag tycker att det är så himla kul att Leighton Meester ska göra en kollektion för Nelly.com. Det lilla som vi har fått se av kläderna på hemsidan ser verkligen bra ut. De svarta klackarna hon har på sig på andra bilden är jag helt kär i. Jag har länge velat ha ett par såna och nu till våren hoppas jag att jag hittar ett par perfekta. Den vita klänningen man ser lite av ser också otroligt fin ut. Åh vad jag längtar tills hennes kollektion släpps!

19:e februari 2014

Började dagen med en skön springrunda och styketräning efteråt. Runt 12 kom Josefine till mig och hon har varit här tills nu. Vi har pratat en massa, tittat på en bra film och sådär. Det var kul att bara ses! Nu ska jag titta på det nya avsnittet av pll. Tror det kommer vara ett väldigt bra och spännande avsnitt.

Nathan saves Haley in the pool

Naley 7x22

It's a little bit horrifying

27 Reasons Why Cristina Yang Is Everything You Aspire To In Life
Grey's Anatomy, quotes

BEDROOM & LIVINGROOM


It’s not fair

Peyton Sawyer 1x05

Ellen's style

•Ellen Pompeo•

18:e februari 2014

Tisdag och tyvärr mindre än en vecka kvar till skolan börjar. Haha okej, nu ska jag inte vara sån. Lovet har precis börjat! Jag och mamma har varit ute på en skön morgon powerwalk. Jag ska göra mig i ordning lite och ikväll ska jag träna zumba. Det är ett tag till, jag ska iallafall laga middag sen. Det blir pasta med kräftstjärtsås. Är säker på att det kommer bli jätte gott! Äskar pasta och ris tillsammans med goda grytor och såser.

Fin dag hos mormor och morfar

Jag har haft en sån fin dag hemma hos mormor och morfar. Det är alltid så mysigt att vara hos dom. Jag har även lekt och gosat med mina små tjejer där. Vi kom hem för bara en liten stund sen och strax kommer min bror och Jenny hit. Hoppas ni har haft och får en fin kväll också!
Jag och goaste Alva idag ♥

That's the point

Alex Karev, quotes

UNUSUAL

I don't wanna be like you. I don't wanna live by your rules. I don't wanna try to fit in, To be typical. I'm just gonna be who I am. I just wanna live in a world where unusual is beautiful. You can't change me 'cause I will find my way. And it won't be the same as yours. My voice will be heard. These are not just words. It's all I'm fighting for.

MARIA'S OUTFITS

•Maria Menounos•

17:e februari 2014

Gick upp redan klockan åtta idag och duschade och gjorde mig i ordning. Mamma och jag har precis ätit en god frukost och om ett tag ska vi köra.
Vi ska till min mormor och morfar idag. Min syster och systerdöttrar kommer också. En heldag med dom kan inte bli annat än bra. Ha det fint! ♥

Nothing wrong

There’s nothing wrong with fairytales, everyone ends up happily ever after. - Ellie Harp

True forgiveness

Rachel Gatina 7x09

INREDNING


16:e februari 2014

Hur skönt är det inte att slippa gå upp till skolan imorgon? Lov är guld värt! Hade en mysig dag med bästis igår. Vi tittade på en bra film och bara hade det sådär himla bra. Idag började jag morgonen med att gå ut och springa och styrketräna. Jag var duktig och städade hela övervåningen med och nu är jag helt klar med allt jag skulle göra. Mamma jobbar så det är bara jag och pappa idag, vi får se om vi hittar på något. Ha en fin söndag. ♥
 

THEIR HUGS


BRATHAN

"The two of us have been down very similar roads. I mean, we were in the same cliques first. We both felt the same pressures, same expectations. Our parents were like children and we both grew into kind of bad versions of ourselves way too fast. So I think you know I get it. Look, the thing is you made your dream happen, all right? And even through I didn't quite get there when it was taken away from me, I dealt with it alone. That was stupid, selfish and wrong. So if your mom tries to take your dream away from you and you feel that same pain I did, I've sort of been there, okay? I'm gonna be kind of pissed off if you don't come talk to me about it."

Gårdagens kväll

Hade verkligen en fin alla♥dag igår med mina tjejer. Vi lagade en jätte god middag ihop och bara myste. Det behövs inte så mycket, kvällar som igår är bland det bästa jag vet. Alice sov över så innan vi gick och la oss igår tittade vi på Spring Breakers. Det var den sämsta filmen vi sett, den hade ingen mening alls och den var bara konstig. Kan iallafall bocka av den från listan nu, kände att jag var tvungen att se den på grund av huvudpersonerna. Idag vaknade vi vid nio och gjorde äppelpannkakor till frukost. Nu tänkte vi dra sätta igång ett avsnitt av en serie och bara mysa resten av dagen. 

The good days are coming


Ellen Pompeo

Ellen Pompeo känner ni igen från Grey's Anatomy där hon spelar Meredith Grey. Hon är så naturligt vacker! Älskar den vinröda koftan hon har på första bilden. 
 
På tal om Grey's kan jag inte vänta till 26:e februari när den drar igång igen. Älskar den serien! 

ALLA HJÄRTANS DAG

Glad alla ♥ dag
 
Jag har alltid tyckt om denna dagen. Den är så mysig och fylld av kärlek. Det är synd att inte denna dagen och alla andra högtider är så stora i Sverige som dom är i USA. Det hade varit mycket roligare då! 
 
Jag har haft en bra dag på min allra sista prao dag. Jag var i klass 1-3 idag och vi bjöd även dom på muffins. Vi har även pysslat och tittat på film. Slutade 12:30 och när jag kom hem sprang jag en runda och styrketränade. Alice och Sara kommer snart, vi ska laga enchiladas ihop och till efterrätt blir det kladdkaka med glass. Enkelt men gott! Det ska bli så mysigt att spendera dagen/kvällen med dom. Vi har inte setts på ett tag och det kan behöva pratas ut. Ha en fin alla hjärtans dag och ta hand om era nära. Man kan inte ge eller få för mycket kärlek. 
två bilder på mig och mina fina tjejer igår

It's all about this...

Quotes, season 6

13:e februari 2014

Idag har vi pysslat hela dagen i skolan och det var så mysigt. Åh vad jag kommer sakna mina ungar! Ni anar inte hur goa dom är. Vi har haft kramkalas alla dagar i 4 veckor men idag blev det ännu mer kramar. Jag bjöd på muffins innan dom gick hem och det uppskattades iallafall. Jag fick jätte fina teckningar av alla barnen. En söt tjej skrev, jag älskar dig Linnéa. Då smälte jag lite! Förskoleklassen går bara till torsdagar så det är därför jag fick säga hejdå till dom redan idag. 
 
Idag slutade jag vid halv 2 och min storasyster och systerdöttrar har varit här hemma. Det är alltid så kul att träffas. Nu ska jag och mamma ut och powerwalka. Imorgon ska jag fira alla hjärtans dag med mina bästisar. ♥

The perfect moment

Naley 9x11

It's your heart that makes you beautiful


Just get through the day

:(
- Meredith Grey, quotes

12:e februari 2014

Jag ska bli bättre med bilderna här i bloggen. Det har varit dåligt med det ett bra tag nu. Till våren blir det roligare att ta outfits bilder och sånt också. Idag blev det en kort jobb dag för mig och det var jätte skönt. Jag slutade redan vid 12:30 när barnen slutar i förskoleklassen. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat och nu ska jag titta på det nya Pretty Little Liars avsnittet. Ikväll ska jag baka kladdkakemuffins till barnen. Jag tänkte bjuda på det eftersom det är sista dagen med dom imorgon. Hoppas dom blir glada!

At the end of the day...

Grey's anatomy<3333 | via Facebook
- Meredith Grey

Sendi Skopljak - outfits


Maria Menounos


11:e februari 2014

Jag skulle egentligen slutat 14:00 idag och gått hem, men det började snöa jätte mycket så jag jobbade över 2 timmar istället. Imorgon slutar jag redan vid 12:30 och det känns mer än bra. Jag fryser ihjäl i stort sett hela dagarna, det spelar ingen roll vad jag har på mig och jag är mer trött på snö och vinter än någonsin. Jag skulle göra allt för att få komma utomlands ett tag nu. Ser fram emot ett svettigt zumba pass klockan sju. Det är precis vad jag behöver! 

Damn, she's good


Sendi Skopljak - outfits


10:e februari 2014

Jobbade till 16:30 idag och det känns skönt att vara hemma nu. Lång dag! Jag har hållt i idrotts lektionen och på fritids har vi pysslat inför alla hjärtans dag. Jätte mysigt! Nu tänkte jag skriva lite mer på mina apl uppgifter, jag har knappt lagt ner någon tid på dom alls.
Imorgon börjar jag klockan 7, men det ska nog gå bra. 
 

Bethany & Hilarie

Joie. Joie. I love her, man. She’s my best friend down here. - Hilarie Burton

FIGHT LIKE A GIRL

fight like a girl
Addison Montgomery - Quotes

What Are You Willing To Lose

Naley 7x07

HILARIE & DANNEEL


9:e februari 2014

Åh vad det har varit skönt med helg, långhelg för min del. Jag har inte haft någon söndags ångest nu när jag har praktiserat, det har faktiskt varit roligt att komma tillbaka till barnen igen efter helgen. Det gör lite ont att tänka på att detta är sista veckan, det har gått så snabbt och jag vill inte tillbaka till skolan och sitta på en stol och lyssna hela dagarna. Det är så fruktansvärt tråkigt och jag är så skoltrött. Jag har längtat tills jag får börja jobba så länge nu!
 
Idag hoppas jag på att få träffa Sara. Det var längesen och jag saknar henne. Vaknade upp pigg klockan åtta idag med, men låg kvar en stund. Har sprungit och styrketränat och nu tänkte jag kolla lite i körkortsboken. Är sämst på vägskyltarna så behöver verkligen lära mig dom.

THERE IS...


Peyton Sawyer - fashion

Peyton Sawyer - season 4,5 & 6

The Way It Could be


8:e februari 2014

Vi körde ganska tidigt till min bror, Jenny, Linus och Milo idag. Vi var där några timmar och bara pratade och umgicks. Vi gick ner till sjön med killarna och matade ankorna också. Jag tycker det är så skönt när det inte är så kallt nu, men det kan ändras fort. När jag var ute och sprang innan kändes det som vår, så härligt var det. Nu har jag lagat lasagne och middagen är klar om en stund. Igår gjorde vi hemmagjoda hamburgare och bröd, det var längesen och herregud vad gott det var. Hoppas ni också har haft och har en fin lördag. ♥

NATHAN PROTECTS HALEY


I DON'T WANT TO


AnnaLynne McCord - Outfits

Några av AnnaLynne's outfits som jag tycker är snygga. Det är så fint med vida byxor, men jag är alldeles för kort för det. Jag tycker det är snyggast om man är ganska lång då, precis som henne. 

FASHION INSPO


Lediga fredag!

Underbara lediga fredag! Det är aldrig fel med en extra ledig dag. Jag kan säga att jag har saknat mina lediga onsdagar under praktiken, men det är väl det enda. På fredagarna har jag bara gått till halv 12 och 12 och det är inte mycket att klaga på. Jag steg upp lite efter åtta (ja, trots att jag är ledig) vaknade upp pigg och gjorde frukost. Klockan är 11 och jag har tränat klart för idag, en springrunda plus styrketräning. Nu tänkte jag kolla igenom mina uppgifter som hör till APL:n och se om jag kan komma på något mer att skriva. 
 
Två bilder på mig sen i somras. Jag har inte fotat på länge men så fort snön försvinner ska jag ta en fotodag med Alice och Sara. 

MAYBE...

best tv quotes! | via Tumblr
Untitled
The Oc - Quotes

SOPHIAS STYLE

• Sophia Bush •

AnnaLynne McCord

Hon är så vacker och hennes kropp skulle jag döda för. Ni känner igen henne från 90210 där hon spelade Naomi Clark.

6:e februari 2014

Min sista dag på praktiken för denna veckan är avklarad. Imorgon är jag ledig! Det ska verkligen bli skönt. Det har varit så roligt och det har gått så fort. Nästa vecka är jag inne på den fjärde och sista veckan. Jag kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag titta på det senaste avsnittet av Chicago P.D. När mamma kommer hem ska vi laga middag tillsammans. 
 
Jag tittade på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars igår och herregud vad spännande det är. Jag kan fortfarande inte fatta att det som händer verkligen händer. Helt sjukt! Längtar tills nästa avsnitt.
My girl får stå för bilderna idag. Hon är bäst och så fantastisk på alla sätt och vis. ♥

SOPHIA & GAVIN


White & Old Fashioned

När jag flyttar in i min egna lägenhet kommer jag inreda den i vitt, lantligt, romantiskt och gammaldags. Det är precis min smak och det är så fint. Jag tycker om det vita tillsammans med fina detaljer. 

5:e februari 2014

Idag slutade jag vid halv 3 och det gör jag även imorgon. Bytte om till träningskläder när jag hade slutat och sprang hem, tog en omväg så det blev en ordentlig runda. Styrketränat har jag också gjort och nu har jag gosat ner mig i myskläderna. Mamma och jag är hemma själva ikäll och då ska vi titta på en film och mysa. Hoppas allt är bra med er!

Nathan & Peyton

“Nathan, I’m proud of you. You’ve turned into the guy I always knew you could be.”

Rachel McAdams

Rachel McAdams är helt otroligt vacker! Tänk att detta är Regina George från Mean Girls. Hon har ju helt klart förändrats men det syns väldigt väl att det är hon.  Jag tyckte verkligen om hennes look i The Notebook. Hennes hår såg helt naturligt ut och ett sånt härligt gammeldags svall med ett fint hårspänne, ungefär som på den översta bilden. 
 

4:e februari 2014

Jag har haft en bra tisdag tillsammans med alla goa ungar! Dom är så söta när dom kommer fram och kramas. Det finns inget att klaga på, förutom att detta är näst sista veckan. Jag blev jätte trött på eftermiddagen så det ska bli härligt med ett zumba pass och få tillbaka energin senare. 
 
Idag är det Gavin's födelsedag! En av mina absoluta favorit artister. Hans musik är helt fantastisk och jag kan fortfarande inte förstå att jag ska få höra honom live i mars. 

NIKE AIR MAX

Dessa skorna såg jag för första gången på Kenzas blogg för säkert över ett år sedan. Blev helt kär i dom! Jag tycker dom är helt galet snygga och verkar väldigt sköna att gå i. Det har inte blivit av att jag har inskaffat mig några men snart så. Jag hade velat ha ett par som inte är för ljusa eller för mörka. Vitt, svart, rosa och kanske någon mer färg är det jag tycker är snyggast. Dom ni ser överst med mest svart på är min favorit. Ett par såna hade varit perfekta!

Danneel Harris Ackles


HILARIE & JEFFREY

• Hilarie Burton & Jeffrey Dean Morgan •
 
Hilarie är världens finaste och hon och Jeffrey är så fina ihop. Hon passar verkligen lika bra i brunt som blondt.

3:e februari 2014

Jag har haft en bra dag i förskoleklassen och på fritids. På idrotten höll jag och Josefine i uppvärmningen och i slutet fick barnen basta och slänga sig i snön. Det gillade dom, haha! Jag höll även i arbetspasset själv när dom jobbade med siffran sex efter lunchen. Det gick väldigt bra! Dom är så duktiga och härliga på alla vis. Nu ska jag äta kroppkakor och ikväll ska jag och mamma mysa framför The Last Song. Jag har sett filmen minst 5 gånger, men den är så fin. 

Härlig söndag med hela familjen!

Jag har haft en jätte bra dag med mamma, pappa och mina syskon och syskonbarn. Vi har varit i pulkabacken och åkt, tittat på den nya Bamse filmen på bio, ätit kroppkakor (vår favoriträtt) och bara umgåtts. Mamma och jag har precis bytt om och nu ska vi ut och powerwalka. Imorgon ringer klockan igen och jag ska ta hand om barnen på skolan. 
 
Idag står finaste Linus för bilderna, förutom den första som han själv är med på dårå. Mina änglar!

Let It Be

Callie Torres - Quotes

The Notebook

Jag och Alice tittade på The Notebook igår och det var verkligen på tiden. Vi har båda tänkt se filmen hur länge som helst, men det har inte blivit av. Nicholas Sparks filmer är mina favoriter och denna var precis lika underbar som de andra. Jag undrar om det finns såna fina killar där ute någonstans, det verkar ganska omöjligt. 

2:a februari 2014

Igår hade jag en mysig dag/kväll med bästis. Vi tittade på The Notebook och bara pratade. På kvällen lagade jag och mamma fisksoppa tillsammans, en stor favoriträtt för både mig, mamma och pappa. Idag kommer mina syskon och syskonbarn hit. Härlig söndag!

SOON...IT WILL BE OVER.


SOPHIA IN ORAGNE DRESS


Första februari

Det är lördag och första februari och dagarna rullar på som vanligt. Tackar gud för att det inte snöar idag, än så länge iallafall. Det har snöat varje dag denna veckan och det gör mig galen. Men den kan lika gärna ligga kvar ett litet tag till om den tvunget skulle komma känner jag. Det hade inte varit fel med en vecka till värmen! Jag var ute och sprang på morgonen och det var helt underbart - ingen snö och ingen blåst. Styrketränade efteråt och jag har även städat hela övervåningen, bytt lakan och målat mina naglar. Senare kanske jag träffar Alice, det hade varit skönt att prata och bara umgås med henne.

RSS 2.0