SUMMERDAY

(detta inlägget skulle kommit upp tidigare idag) Idag kom det äntligen en varm sommardag och vi har varit ute hela tiden i solen. Linus och Milo kom hit på morgonen och vi har lekt och busat för fullt. Linus har svalkat mig med vattenslangen, haha! och sig själv med :) Underbar dag med mina älsklingar ♥
finaste milo idag ute i solen

Middag

Ätit gott ute i lusthuset med mamma och pappa, mys ♥ Hoppas att det är någon bra film på tv 11 ikväll, tittar på film där nästan varje kväll. Perfekt ju! Imorgon kommer mina fina brorsbarn så vi ska passa dom då. Massa lek och mys såklart! 

Varit med bästis

Jag har inte bloggat på någon dag, har iallafall jobbat tisdag,onsdag och torsdag denna veckan. Men nu är jag ledig resten av lovet. Känns toppen! :) Tog sovmorgon idag och det var så skööönt! Alice har varit här hela dagen. Var en vecka sen jag träffade henne nu, så det var skönt att träffas igen. Tråkigt väder idag så vi har legat nerbäddade i soffan framför tven hela tiden. Men det har varit mysigt! Ikväll blir det fredagsmys med god mat och en film.
förra veckan i det HÄRLIGA vädret! Vill ha värmen tillbaka...

Nytt

En söt klänning från vero moda. Perfekt att slänga på sig nu i sommar! Härlig korall färg. Den är i en större storlek än vad jag brukar ha,eftersom min storlek var slut, men med ett skärp i midjan sitter den jätte bra! 

ZUMBA

Har jobbat med pappa idag, ska jobba imon och sista dagen på torsdag. Kom hem vid 4 och testade zumba till wiiet. Mamma beställde det till oss och det var verkligen jätte kul! Ett tips! Saknar ju dansen nu när det är upphåll på sommaren, så detta blir perfekt. Har ju kört på just dance innan men detta var mycket roligare! 

LOVELY DAY'S

Det har varit så himla roligt att ha buspojkarna här i två hela dagar, dom är så underbara! Idag kom syrran och ellie och hälsade på oss med. Jätte mysigt! Det har regnat hela dagen så vi har mest varit inne idag, men jag och linus gick ute en runda i regnet iallafall. Gungade,spelade kubb och han vattnade med vattenslangen. Tror inte det finns någon som älskar att hålla på med vatten mer än vad linus gör, haha. Nu har alla åkt hem, men här under får ni se några bilder från igår och idag.

HOME AGAIN

Vi har haft det jätte bra dessa dagarna i skåne, midsommarafton var hel-mysig. God mat,efterätt,kubb och en massa mer. Vi har gått promenader,ätit glass och haft det så skönt. Jag och alice har även tagit årets första dopp i havet. Vi sprang en runda och sen längs stranden och då hoppade vi i. Det var inte alls så kallt som vi trodde. Riktigt härligt! Skulle inte gjort något om vädret hade varit varmare bara, så vi hade kunnat ligga i solen på stranden. Tack för 3 toppen dagar iallafall! Imon på morgonen kommer mina två guldklimpar till brorsbarn och sover sen hos oss. Som jag har saknat dom ♥ Så vi hörs nog på måndag kväll igen. Ha det bäst!
min älskade bästavän sen 13 år tillbaka, som jag älskar dig!

Ballerinaskor

Söta sommarskor går alltid åt och lite att välja på är bara kul. Har alltid tyckt att ballerinaskor är så otroligt söta , och denna färgen är jäkligt härlig. Speciellt nu till sommaren med brunbrända ben! NÖJD TJEJ!

GLAD MIDSOMMAR

Ville bara säga glad midsommar till er! Hoppas ni får en jätte fin dag, det ska jag ha! ♥

Virkade shorts


Jag har letat länge efter ett par vita virkade shorts. Förra året kom det in ett par på h&m från conscious collection, men dom såldes slut med en gång. Haha. Sen hittade jag ett par i paris som nästan är som dom jag har på bilden. Men dom fanns såklart inte i min storlek, men nu för någon dag sen kom det in på gina tricot. Som nästa ser likadana ut som dom jag såg i paris. Och nu är dom äntligen mina! Efter över ett års letande. Från gina tricot!

Till havet

Har legat ute i solstolen hela dagen idag, varit så varmt och skönt idag! Ska snart gå ner och packa ihop det sista för kvällen, åker in förens senare. Men kommer inte blogga mer nu innan jag åker. Så passar på att säga att jag har några tidinställda inlägg till er och hoppas ni haft det bra idag och kommer att ha! ♥
midsommarhelgen förra året

Steker ute i solen

Jag är så glad! Det har varit så himla fint väder i flera dagar nu, men idag är det ännu bättre! Bästa på länge. Hooppas att det är lika fint imon på midsommarafton också :) Har legat ute i solen sen morgonen, packat lite smått för ikväll har jag med gjort. Men det är en hel del kvar, men det får vänta lite. Nu: till solstolen!
Ha en underbar dag!

Blommiga kilklackar

Visst är dom fina? dom här kilklackarna fick bli mina . Tittade på ett par andra skor som jag tyckte var finare. Men dom var inte alls lika sköna, så tror inte jag hade användt dom lika mycket. Så det fick bli dessa, nöjd tjej!

Jobbat

Har jobbat idag med pappa, gått riktigt bra! Kom hem vid 4 och nu har vi precis ätit ute på altanen. Solat lite har jag också gjort. Tänkte gå ut på en promenad senare, även om jag har sprungit runt hela dagen överallt. Men det är så skönt! Särskilt nu på sommarkvällarna. Ikväll ska jag titta på 90210 som jag missade igår och bara slappa lite. Imorgon kväll åker ju jag till alice sommarstuga nere vid havet med deras familj. Ska bli så himla kul! Ta fina bilder vid havet och så, vi kanske tillomed tar ett dopp? åhh' längtar! Hörs senare!
midsommarhelgen förra året, älskar havet!

Kväll med min honey boney

Haft min älskade saris hos mig några timmar ikväll. Hon kom vid halv 6 och åkte precis hem. Vi har haft så kul! haha. Tittat på en bra film och varit 'vi' alltså helt onormala och bara haft kul! Kommer sakna henne, men tiden går snabbt! Imon ska jag upp klockan sex igen, ja, okej lite efter då. Ligger nog kvar till kvart över, hehe. & på torsdag kväll åker jag med alice familj ner till skåne till deras sommarstuga. Sen på fredag kommer mamma och pappa dit också. Så firar vi midsommar där tillsammans. Ska såklart bli jätte,jätte kul! Hoppas på världens bästa väder med!
Bjuder på två lite mindre noramla bilder och en lite mer normal på mig och sara från ikväll.
Min ängel ♥

Tillsammans är vi oslagbara

En seriös och en lite mindre seriös bild på oss fem sen i fredags ;)

Tack för att ni finns tjejer, ni är bäst och jag älskar er så mycket ♥


Hängt med bästis

Igårkväll var jag hos alice,inte träffat henne sen skolavslutningen i fredags.Vi tittade på film och åt glass med marränger. Sen la vi oss utomhus med en filt och bara pratade. Hur mysigt som helst! När vi vaknade idag så åt vi våfflor till frukost och sen sprang vi en runda i skogen. Vi har varit inne i byn nu en runda också, köpte två par skor och en ring. Ska visa er skorna senare. Men nu är alice hemma fast sara kommer till mig om ett litet tag, kommer inte träffa henne på någon vecka eller mer nu så måste passa på att träffa henne. & ikväll ska vi grilla. Så jäkla gott! Kram,kram!

två bilder på mig och alice, en från igårkväll och en idag

FREDAGS


elaine och tracey i kyrkan

 alisa och jag

 tova
 och anna

sabra och ajla

sara och alice

bästis och jag

jag och bästavän

tracey,bella,elaine,amanda,alisa och emelie

alisa och amanda

wafa,alisa,sabra och ajla

jag med min fina vän ajla

och med mina bästavänner ♥

vi fem ♥

didrik i hatt, hahah..dör! bäst ;)

elaines fina håruppsättning

Glass och film med bästavän

Sara kom idag vid 1 ungefär till mig, vi hade det mest bara mysigt och en massa snack såklart. Sen tog vi fram glass & kakor och tittade på en film. Mer behövs inte!  Hon åkte hem för ett tag sen och sen dess har jag hunnit med att gå ut och gå/springa en långrunda. Nu har jag precis tagit mig en varm dusch och ska slappa resten av dagen/kvällen. Kommer upp ett inlägg senare med fler bilder från min skolavslutning. 


två bilder från idag

17:e juni 2012

Sara smsade innan så hon kommer till mig om ett tag. Saknat henne! Får se vad vi gör, har väll som vanligt mycket att prata om :) Kanske tar lite bilder och sådär. Imon ska jag sommarjobba hos pappa på hans jobb. Tjäna pengar är ju alltid kul! Det är bara 5 dagar på 2 veckor så det är inte så mycket. Vill inte jobba mer nu, det är första gången och på sommarlovet ska man vara ledig tycker jag! Haha. Vi hörs senare idag, puss,puss!

jag nyss

New dress



Hittade denna blommiga klänningen sist jag var i stan på h&m. Enkel och den är jätte skön med. Perfekt till alla sommardagar!

Mina fina vänner!

Detta är några av bilderna från skolavslutningen det kommer fler i ett annat inlägg! :)
Mina tjejer ♥

anna,linnea och elin

tova och laura

Ett måste att skriva på tavlan...iallafall på skolavslutningen! 

Boysen ville jätte gärna vara med på bild...eller? ;)

alisa,martin och mathias

elaine och didrik, så fina!

alisa och bella

tracey,jag och bella

alisa och jag

lilli,emina,sabra,alisa,elaine,isabellé,tracey och ajla

Första dagen på sommarlovet

Första dagen på lovet ska man väll egetligen hitta på något roligt att göra. Men dom flesta är upptagna med annat idag, så jag passar på att göra det tråkiga. Städa rummen då. Haha. Kul, verkligen! Men är typ klar nu.  Bara pappa och jag hemma idag, men mamma kommer hem till lunch. Ska iaf ut och powerwalka senare idag. Skööönt!

provade mitt fina fjäder-hårsmycke igår

WHITE DRESS



Denna underbara klänningen hade jag på skolavslutningen, hade den också på min konfirmation i maj. Känner mig som en prinssessa i den, Haha! Den kommer från nelly.com

Efter skolavslutningen

Vi slutade klockan 11 idag, men vi var kvar och sa hejdå till alla och kramades. Så mamma hämtade mig vid halv 12 och sen åkte vi till mormor och morfar. Min syster och ellie kom också. Precis lika mysigt som vanligt! Sen stannade jag och mamma till någon timme i stan efteråt, hittade en tröja, en klänning och ett fint fjädermycke till håret. Ska visa er det en annan dag. Ikväll har vi haft taco-mys ute i lushuset och senare blir det antagligen soffan framför en bra film.

tomten och ellie idag, hon pratade och klappade den, det såg så kul ut. Haha! Underbara unge ♥




Skolavslutning 2012

Idag har vi haft våran skolavslutning och också min sista dag i 8:an. Känns som jag sa igår HELT SJUKT! Efter sommarlovet börjar jag 9:an. Har iallafall haft en helt underbar skolavslutning med alla mina fina vänner. Vi var i kyrkan där flera 9:or sjöng och fick stipendium. Sen har vi fått våra betyg och bara umgåtts med klassen. Kommer sakna alla i klassen så mycket under lovet, vissa kommer jag ju såklart träffa men andra inte.
Vi har alltid så jäkla kul ihop! Helt klart världens bästa klass. Helt underbara är ni! ♥

jag idag, kommer såklart massor med mer bilder från idag ikväll eller någon annan dag

Näst sista dagen

Idag var det näst sista dagen i skolan och vi har bara haft kul hela klassen! :) Dunkat musik och dansat i klassrummet, haha. Helt galna! Vi har fått städa skåpen med,tittat på när lärarna spelar fotboll mot 9:orna och tittat på årets revy. Revyn var så jäkla bäst! Haha, vi blev nominerade "elaine och campany! alltså elaine,jag,tracey,alisa och isabelle till "årets varvare" Ohh herregud. Sjukt kul! Jag fattar det inte, imon går jag ut 8:an, jag började ju nyss 7:an!? Tiden går läskigt snabbt, tycker verkligen att den ska sakta ner lite...
vi fem på skolavslutningen i 7:an förra året ♥

Världens underbaraste vänner!

Som rubriken säger så har jag världens underbaraste vänner ♥ Så himla bäst! Här kommer några bilder som aldrig visats. Var några veckor sen nu. Vår klass hade håla så vi gick ner till byn, bara pratade och hade kul. & fikade såklart. Hahah! Skolan har varit slapp idag också, varit fotbollstunering bland annat. Imon är det sista dagen innan skolavslutning, sen blir det 9 veckors sommarlov!!!!!! :)

Chocolate cookies

I leilas bakbok så hittade jag dessa chocolate cookies, allt ser ju gott ut men gjorde dessa iaf. Ska fika framför 90210 sen när det börjar. Inte många avsnitt kvar av det nu, bra serie! Nu ska jag kolla runt här på lite fina bloggar med härlig musik innan jag lägger mig på soffan.

Dans uppvisning

Vi tjejer som dansar har övat en gång i veckan nu i några veckor, samma danser som vi hade på vår stora dans show i april. Idag visade vi upp den för hela skolan, sjukt nervöst men det är ju så jäkla kul! Har bara haft en lektion idag men då tittade vi bara på film. Idag hade vi också antikomplex dag, då får man klä ut sig om man vill. Så dagen slutade med modevisning utomhus och sen fick vi sluta tidigt. Så även idag kom jag hem redan vid två. Nu ikväll hade jag tänkt att baka något gott, vi ska ha med oss fika och bara vara med klassen imon. Mys! Sen ut på en lång promenad och vid åtta blir det såklart 90210 på tv! Låter som en bra kväll, puss puss!

jag förra helgen

Dom lite mindre seriösa bilderna

ja herregud, haha. Detta är verkligen vi! Oseriöst är så mycket roligare! Som jag älskar dessa tjejer, mina bästavänner som jag har haft vid min sida hela mitt liv. Guldvärda! ♥

11:e juni 2012

jag och min sötaste systerdotter igår ♥
Denna dagen har varit väldigt bra! Knappt gjort något på lektionerna, samlat in böckerna typ bara. Sjukt skönt! Nu ska jag bara spela in när jag pratar på spanskan imon (vi gör ett ganska stort arbete där) sen är jag helt klar med allt. Känns väldigt bra! Vi fick sluta tidigt idag så då hann jag med den tidiga bussen. Lycka! Så det är därför jag redan är hemma, nu ska jag bara vara hemma och slappa. Ha en fin kväll ni också!

10:e juni 2012

Min syster,markus och ellie kom idag på eftermiddagen och nu åkte dom precis hem. Vi har haft det så himla mysigt! Ätit god mat ute i lusthuset och till efterätt jordgubbs & rababerpaj med vaniljsås. Imorgon börjar en ny vecka i skolan men även den sista. Det känns så sjukt,grymt,super duper,mega,jäkla bra!!!!! Är mer än taggad till typ 10 veckors sommarlov. Sommarlov är ju det bästa som finns! Efter skolavslutningen ska vi nog stanna kvar ett gäng i byn och bara vara.
tre bilder från idag

HOPPBILDER


Solar

Idag är det soligt så jag ligger ute i solstolen och lyssnar på musik. Underbart ♥ Har på mig min nya söta rosettbikini. Älskar den! Var ute på en skön morgonpromenad vid 10 och det var varmt redan då. Om ett par timmar kommer nog syrran,markus och ellie till oss. Men nu tillbaks till solstolen!
Ha en fin dag, pussar!

Breaking Dawn Part 2

Såg detta på facebook innan och jag längtar så jäkla mycket tills jag får se den på bio! Kommer inte kunna vänta i 160 dagar...Haha! Alla 4 filmerna av 'The Twilight Saga' är mina favoritfilmer och jag tror nog att denna kommer vara minst lika bra. Åh tänk att sitta där i biosalongen med en vän & godis såklart (haha) och vänta på att filmen ska börja. Okej, det är bara juni nu och bion är i november men ändå.

♥ÄKTA VÄNSKAP♥


Härliga dagar

Igår & idag har vi passat linus och milo. Dom sov hos oss tills idag då. Jätte mysigt! ♥ Full rulle hela tiden såklart, men det är bara kul :) Jag saknar dom redan! Brorsan och maria hämtade dom vid 3 tiden idag, men träffas ju snart igen. Ikväll blir det tacos och bara en massa mys. Ha en skön fredagskväll ni med!

tittade på film innan läggdags igår

lekte ute i sandlådan såklart

linus gjorde en liten pannkakstårta, hur gullig är han inte!? :')

A smile is the best makeup a girl can wear

tre bilder som jag tog på min finaste sara i söndags ♥

Ledig från skolan

Idag är vi lediga från skolan och det är mer än bra! Mamma börjar inte jobba förens nu i eftermiddag så vi åt en frukost ute i lushuset, då såg det ut som det skulle bli riktigt fint väder idag. Men sen försvann solen och nu är det mulet. Så himla tråkigt! Man börjar ju undra om sommaren kommer igen...Ska bara vara hemma idag iallafall och ha det skönt. Vi hörs senare ♥

NY BIKINI

Igår fick jag hem världens sötaste bikini från stylebytyra. En rosa prickig som ni ser! Är jätte nöjd med den, nu är det bara solen som fattas! Hoppas den kommer nästa vecka, då är det ju skolavslutning och allt.

5:e juni 2012

Idag känns det som fredag bara för att vi har lovdag imorgon. Ska bli himla skönt! Har haft världens slappaste dag i skolan. Men knappt inga lektioner plus att vi slutade redan klockan ett. Jag och sara åkte med alice hem, där gjorde vi mat och bakade kladdkaka. Som vi sen åt framför breaking dawn och efter det badade vi i badtunnan. Mys! ♥
jag idag

I LOVE PEOPLE WHO CAN MAKE ME LAUGH WHEN I DONT EVEN WANT TO SMILE


Slappat med sara

Efter en bra dag i skolan så följde sara med mig hem, vi har bara slappat och haft det skönt. Det behövs också ibland. Nu tänkte jag fixa lite med bilderna som jag och sara tog igår. & lägga upp dom här senare ikväll. Livet känns jäkligt bra just nu, och lite är väl för att jag inte har något alls att plugga till.
Ha en bra kväll ni också, puss!
Tack för att du finns och för att du alltid får mig att skratta ♥

MÖNSTRAT OCH JEANS

linne från h&m - jeans från gina tricot - solbrillor från h&m och converse. Plus skinnjacka som inte är med på bilden.
(det blev väldigt ljusa bilder det det får duga)

Mönstrat linne

Detta fina linne fick jag med mig hem igår. Flätade band och mönstrat, tyckte det var väldigt sött. Skönt att kunna börja använda linnen igen. Kommer från H&M!

Today was a good day

Har haft en underbar dag med sara. Tagit en del bilder (som ni ska få se) pratat i massor och bara haft det skönt. Mamma skickade en bild på nybakta bullar, så imon så ska jag och sara dricka saft och äta bullar på min altan efter skolan. Hahah! Vi brukar alltid göra det på sommaren! & med alice såklart. Men hon kan inte imorgon. Nu ska jag sticka ut på en härlig powerwalk!
med min fina,underbara och älskade bästavän idag

3:e juni 2012

Ska åka till sara om en stund. Var ett tag sen nu utanför skolan så det ska bli kul! Prata om livet, ta bilder och bara ha en mysig dag. Det är inte så fint väder, det är molning men solen kommer ibland iallafall. Synd att det inte är lika fint som förra året, måste ju bli varmt igen! Ha en underbar dag, puss! ♥

jag och sara en varm sommardag i juli (tror jag det var) förra året

Stan

Vi (jag,mamma&pappa) åkte till stan på morgonen idag. Lite shopping och sådär. Har såklart varit jätte mysigt! Hittade bara en känning,ett linne och sen fick jag breaking dawn filmen med. Smsade alice att vi måste ha en myskväll framför den snart. Vi var ju och såg den på bio i höstas, så jäkla bra är den! Kan visa er bilder på klänningen och linnet imon eller någon annan dag. Här är två mobilbilder från idag. Puss på er! ♥
chokladmilkshake och breaking dawn ♥♥

HEJAR PÅ ANTON HYSEN!

Har en mysig fredagskväll med mamma och pappa framför let's dance. Jag hejar på anton och hoppas verkligen att han vinner. Helt grym är han! Spelar in due date som går på en annan kanal samtidigt som detta så det ska vi titta på efter let's dance. Sett den på filmen på bio innan med fina vänner, riktigt bra komedi film är den. Saknar det ♥

LOVELY FRIDAY

Åhh! Äntligen är skolveckan över och nu har vi inte mer prov & vår sista lektion blev inställd idag så jag kom hem tidigt. Blev väldigt glad kan jag säga! Har pluggat lite spanska för vi håller på med en ganska stor uppgift som måste bli klar till nästa torsdag. Inte mycket kvar på den nu. Sen kom jag och mamma hem för en liten stund sen. Vi var ute på en låååång runda. Powerwalkade och sprang imellanåt. Och det ÖSregnade verkligen, vi var helt dygnsura när vi kom hem, haha. Var faktiskt ganska kul ändå! Herregud, var skönt med en varm dusch när vi kom hem sen.
Ha en fin fredagskväll nu, det ska jag ha ♥

RSS 2.0