Fredagsmys

Det var så skönt att komma tillbaka till skolan idag och få träffa min klass igen. Jag har verkligen saknat den, redovisningen av praon gick bra. Vi slutade lite innan tre idag, jag och tjejerna gick ut och pratade tills bussen gick vid halv fyra.  Jag gick ut med gizmo när jag kom hem, åt och sånt.  Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten, det blir fredagsmys ikväll med god mat och choklad framför bästa idol. Ha en mysig fredags kväll nu, puss!


älskade vovve ♥

Bästa vänner

I måndags när jag var med alice och sara var vi ute och tog lite bilder, här under är några av bilderna vi tog.

Sista dagen på praon

Jag tänkte skriva ett inlägg till er nu innan idol börjar, idag var det sista dagen på praon och det har varit kul att vara där men jag har saknat min klass, det ska bli så kul att träffa dom imorgon. Jag fick vara med och hjälpa till på simskolan idag med (det har varit simskola alla dagarna) Det har varit så kul, ungarna är så söta! Dagarna har varit ganska lika, städat lite men det var knappt någon städning idag. Badat bubbelbad och ätit glass. Det blev roligare än vad jag trodde det skulle vara, så jag är hel nöjd. Ikväll har jag och mamma gått en lång promenad med gizmo, det har varit varmt hela dagen och nu på kvällen med. En sommarkväll, så himla härligt! Imorgon är det fredag och hela eftermiddagen i skolan ska vi redovisa vår prao. Hoppas ni har haft det bra, kram på er!
 Gizmo och jag idag, knashund ♥

Långpromenad med godingen!

Vi passar min brors hund, godingen kom hit igår och ska vara här tills lördag. Det är så mysigt att ha han här, han är den gosigaste och bästa hunden i världen! Vi kom precis hem från en långpromenad, det är bra att ha en hund att gå med för det är så tråkigt att gå ensam. Jag var på prao idag med, jag började klockan halv nio och slutade vid tre. Det var roligare idag för det var mer simskola så jag fick vara med och lära dom. Så det blev mer bad idag och det är kul! Fick göra lite tråkigt med som att städa och sånt. Men sista timmen är slapp och då gör vi nästan ingenting. Snart ska jag och alice till sara, vi ska mysa framför bonde söker fru ikväll och bara ha kul! Ha en fin kväll, för det ska jag ha ♥

gizmo ♥

Prao på kaskad

Idag har jag praoat på kaskad som är ett äventyrsbad, det var faktiskt ganska kul. Endel saker var roligare än andra såklart, men det gick bra. Jag fick vara med när dom små barnen var på simskola, det var kul och dom var så duktiga. Sen har jag fått städa lite, och slappat. Vi gjorde inte så mycket den sista timmen så det var skönt. Jag ska dit imorgon med och sista dagen är på torsdag. Jag slutade vid tre och då mötte jag upp alice och sara. Vi gick och åt, gick runt lite i byn och sen till aerobicen som vi gör alla tisdagar. Jag hann inte blogga igår men efter skolan var jag med alice och sara. Vi var ute och tog bilder hela tiden, dom blev inte jätte bra. Men ganska och dom kommer upp här i bloggen någon dag, imorgon om jag hinner.
vi tre igår, jag älskar er bästa vänner

WHAT

Gillar färgen på mitt nya linne, det är slappt och snyggt i ryggen. Ska ha en bandue under sen men skulle bara ta en bild.

Stickat

Jag älskar min nya vita stickade tröja från JC. Den sitter snyggt på och är så skön! Den är perfekt nu till hösten då man vill ha massa mysiga tröjor.

Nymålade naglar

Jag har precis målat mina naglar i en fin brun färg, det är höst nu så jag tyckte det passade bra. Jag älskar nagellack,har nästan alltid det. Mamma och jag var ute och sprang innan och gick lite i mellan. Nu ska vi snart äta och sen ska jag slappa hela dagen. Varför är alltid söndagarna så lugna? Men det är ganska skönt, haha. Ska titta på one tree hill, sen är det nog något bra på tv ikväll också, klockan är ju inte så mycket nu. Senare idag ska ni få se det jag köpte igår.

I bilder

Vi åt bakad potatis med currykyckling  så gott!

glada på stan

provar kläder inne på gina, jag köpte detta linnet och alice köpte skinnshortsen

Jag älskar dig mest ♥

provade ett par söta brillor och var tvugna att testa, såhär söta blev vi! haha.

åt kul glass i solen

alice på bussen påväg hem, bussen hade så sköna säten på hemvägen, sköööönt!

En dag på stan!

Idag har jag och alice varit inne i stan från elva till fyra. Det har varit så himla mysigt, Vi har ätit god mat och glass. Tittat i alla affärer, det finns så många fina höst skor. Jag måste köpa nya skor, har tittat ut ett par som jag nog ska köpa. Jag fick med mig en vit stickad tröja hem (som jag har velat ha) ett snyggt slappt linne, som jag tänkte ha till dansen och såklart till annat och en ögonbrynsmall så jag ska forma ögonbrynen som jag vill ha dom. Det blev inte så mycket idag men det blev lite och jag blev nöjd med det. Det har varit en jätte bra dag på stan med bästis, med mycket skratt som vanligt. Nu ska vi mysa här hemma med varm smörgåstårta och en bra film. Hoppas ni med har haft en fin lördag, kram på er!

jag i stan idag, tog fram mina fina höst skor idag som jag köpte förra året, Älskar dom!

Fredagskväll med bästis

Jag sitter hemma hos mig med alice brevid, min klass slutade tidigt idag men jag,isabellé,elaine,tracey och alisa gick ner till byn för att fika,prata om allt och ha kul. Jag åkte hem med den sena bussen då och följde med alice hem, för hon skulle packa och sånt. Vi ska ha en riktig mys kväll hemma hos mig. Vi ska äta enchiladas,massa godis och titta på bästa idol. Imorgon tar vi bussen in till stan, för att kika i butiker och vi hoppas på att hitta något fint. Det kommer bli en toppen helg med min bästis. Ni få ha en fin fredagskväll, pussar!
jag och alice för ett bra tag sen när vi sov hos sara

Snart fredag

Det känns skönt att torsdagen har gått och att det snart är fredag. Jag och alice har planerat helgen! Vi slutar kvart över två på torsdagar så jag och tjejerna gick runt i skolan idag tog bilder,spelade in filmer och hade kul! Jag och pappa har precis ätit, mamma jobbar kvällen. Jag ska ut på en powerwalk senare, och ikväll ska jag titta på idol som jag missade i måndags, spelade in det. Nu ska jag titta lite på mina engelska glosor. hoppas ni har haft en fin dag ♥

mina tjejer idag ♥ vet ni hur mycket jag älskar er!?

Aerobic

Jag har inte hunnit blogga tidigare än nu för direkt efter skolan gick jag med alice och sara ner till byn och åt. När vi hade ätit gick vi lite i byn innan aerobicen började, idag dansade vi bollywood som uppvärmning, sen på step brädan och stryka som vi alltid har. Tillsist stretcha och avslappning. Det gick bra på aerobicen och det var jätte kul! Älskar att dansa! Jag kom hem lite efter sex och sen dess har jag duschat,ätit och tränat på spanska provet. Idol börjar om fem minuter så jag måste springa ner och titta på det nu. Det får man inte missa, hoppas ni har haft en bra dag ♥
sara och alice innan dansen, jag älskar er bästisar

Vänner som ni är det finaste någon kan få

jag älskar er tjejer ♥

Syster och Systerdotter

Trots att det är måndag idag och första dagen på veckan, lite jobbigare att stiga upp då. Så kom jag upp och skolan funkade. Men när jag vaknade och såg mig själv i speglen så var mitt ögonlock helt igen svullet. har en äcklig liten vagel som man kan få i ögat när man är förkyld, då kunde ögonlocket svullna igen. Det var inte så kul att gå till skolan så, kunde ju inte ha smink heller, haha. När skolan slutade och jag kom hem var syrran och min systerdotter ellie hemma hos oss. Det var så kul och mysigt att träffa dom igen, gosade med lilla ellie som är så fin ♥ Mamma hade gjort vår favoritmat kroppkakor!!!! Det är så jäkla gott! Nu kom jag och mamma precis hem efter en gå/spring runda. Så nu blir det såklart mys framför tven med ensam mamma söker. Ha en fin kväll, pussar!

finaste ellie ♥
dåligt ljus med mobilkameran, men det blixtrar så mycket med systemkameran, det var därför jag tog med mobilen

Mässa

Jag kom precis hem från kyrkan, jag var som sagt på mässa. Det är inte alls kul, men med elaine och isabellé där blir det mycket roligare. Innan idag var jag hos alice, vi tittade på andra avenyn (som vanligt) och bara pratade. Mysig dag med bästis! Nu ska jag strax hoppa in i en varm dusch, det ska verkligen bli skönt, för det är så regnigt och kallt ute.
Vi hörs imorgon, ha en fin kväll!

jag och alice idag

Vi tog fullt med bilder i skolan i fredags, älskar instagram där man kan redigera bilderna på mobilen, dom blir så fina! heter sanliev där, funkade inte med något namn. Så det fick bli sanliev (sanna linnea evelina)

Söndag morgon

Nu är det söndag igen, varför måste helgerna gå så snabbt? Nu ska jag njuta av sista dagen. Jag ska gå upp till alice nu och vara hos henne ett par timmar. Vi har inte varit på länge, typ en vecka. Det är mycket för att vara oss. Vid fyra ska jag till kyrkan och gå på mässa. åh, jag orkar inte. Men ska man konfirmera sig så ska man, träffar iallafall mina bästa tjejer isabellé,elaine och tracey ♥ ni får ha en underbar söndag, puss!

Konfirmation och sen till bror och pojkarna!

Idag började vi läsa till konfirmationen för första gången, vi var ju på läger i somras som en början. Vi läser bara vart tredje lördag och det är ju inte så ofta. Det kommer nog gå bra, även om det inte alltid kommer vara roligt. Vi var där från tio till halv två. När det var slut åkte jag och pappa till min bror,linus och milo. Vi pratade och så, sen lekte och gosade jag med brorsbarnen hela tiden. Dom är världens goaste ungar! Det har varit en bra dag och nu ska jag ut på en powerwalk och det ska bli så skönt! Hoppas ni med har haft det bra idag.

linus och milo för en vecka sen när jag passade dom, ni är det bästa som finns ♥

Söta tjejer

bilder på Isabellé och Alisa från igår, älskade ni ♥

Bilder från dagen


Hemkunskap

Det har varit en super bra fredag idag, Vi har alltid så kul, även på lektionerna. Älskar min klass, ni är bara bäst! Vi hade so prov näst sista lektionen, vi får se hur det gick nästa vecka. Men jag tror att det gick bra. Vi har hemkunskap varannan fredag, alltså den fredagen vi inte slutar tidigt. Vi fick göra baconsås och grönsaker till idag. Det kanske inte låter så gott, men det var faktiskt jätte gott. Det är kul med hemkunskap, vi borde haft det varje vecka någon annan dag och slutat tidigt varje fredag istället. Mamma jobbar kvällen idag, så det är bara jag och pappa hemma. Men vi ska äta gott och ha det mysigt. Mamma kommer senare ju. Ni få ha en fin fredag, massa kramar till er ♥

Elaine och Martin på hemkunskapen, haha. :)

Skoltrött

Vi slutar vid kvart över två på torsdagar och efter kvart över två, så går inte nästa buss förens vid halv fyra. Vi brukar gå kvar i skolan och ha kul ändå, men mamma var ändå i byn idag så jag åkte med henne hem.  Jag har pluggat spanska,so och läst igenom hemkunskaps läxan. Inte alls kul, jag är sjukt skoltrött. Tur att vi slutade tidigt idag, det är värt mycket. Imorgon är det äntligen fredag och sista skoldagen, fredagar är bäst! Nu ska jag titta bloggarna, ni få ha det bäst!

Skola

Nu är det bara två dagar kvar av skolan, eller bara och bara men det är inte så mycket kvar av veckan.  Onsdagarna är värst i skolan så det är skönt att den är avklarad nu.  Jag var så trött dom två sista lektionerna, men det gick bra ändå. Jag längtar till helgen, älskar att vara ledig. fast vem gör inte det? Jag har precis tränat lite på so provet som vi har på fredag. Jag kan nästan allt så jag tror det kommer gå jätte bra.  Mamma och jag ska gå ut och gå snart, sen ikväll ska jag,mamma och pappa mysa framför bonde söker fru.
Jag ska försöka göra min blogg lite roligare,ha dagens outfit oftare och sånt. Men jag har inte alltid tid och lust att blogga.

jag idag
systemkameran är urladdad så jag tog med iphonen, det får duga idag

Dagen i bilder

jag och mammi åt kina mat, som var lika gott som det alltid är

Vi hade över energi på elevens val och tog massa bilder och spelade in filmer, haha.

PUSS, älskade ni, ni är bäst!

jag och min bella, Älskar dig!

Mina två små gullungar

när vi slutat skolan gick jag,alice och sara ner till byn. Två fina mössor, hahaha!

glada flickor innan dansen

Tandregleringen

Jag gick upp klockan halv åtta idag, jag fick sova tre kvart mer än jag brukar göra. Jag var hos tandregleringen idag och det gick bra, men det är ganska obehagligt när dom trycker in saker i munnen och sen tar kort, för att se hur tänderna är och sånt. Men det gick bra ändå.  När vi var klara där (det tog en timme) så gick jag och mamma ner till stan och åt. För jag inte hann till lunchen i skolan, men det gjorde ju inget för det är mycket godare inne i stan. Jag kom tillbaka på eftermiddagen, det var bara två lektioner kvar då, vilket var skönt. När vi slutat skolan så gick jag,alice och sara ner till byn och åt,pratade och myste. Vid fem började aerobicen (det är dans och styrka) för er som inte vet. Det var så kul att börja dansen igen, jag har saknat den över sommaren.
Hann springa in jätte snabbt i någon affär, hittade denna mysiga tröjan inne på JC

Provade både den lila och bruna, men tyckte bäst om den lila så köpte den

12:e september 2011

Det gick bra i skolan denna måndagen också, det var kul att träffa alla igen och lektionerna gick bara bra.  Måndagar är faktiskt inte så jobbiga på vårat schema heller, vi slutade vid 14:35. Jag tog bussen hem till mig, jag har inte gjort så mycket sen dess. Suttit lite vid datorn, ätit, tittat på 90210 och idol som jag missade förra måndagen. Imorgon ska jag vara ledig från skolan, jag får se om jag hinner tillbaka och gå lite på eftermiddagen efter lunch. Jag ska till tandregleringen, sen äter jag och mamma lunch inne i stan. Vi får hoppas att det går bra imon! Hoppas ni har haft en fin måndag, kram! ♥

alice och jag på bussen idag, jag älskar dig bästis

Mysig söndag!

Min syster,markus och ellie åkte hem för ett tag sen, dom kom vid 2 idag. Vi har ätit mat och chokladpanacotta till efterätt hur mumsigt som helst! Sen har vi pratat och gosat med lilla ellie, hon är så liten och go. Det har varit en jätte bra helg och nu är den redan slut, har bara kvällen kvar. längtar redan till nästa! Hoppas ni med har haft en fin helg!


Den finaste flickan i hela världen ♥♥♥

underbara systerdotter ♥


Söndag

Nu är det söndag och det betyder att det är skola imorgon igen, vi borde fått helg mer än två dagar. det är ingenting, helgen är ju över på en sekund. Nu ska jag snart städa mitt rum, senare idag vid förmiddagen så kommer min syster, markus och ellie till oss. Imorgon är ellie redan tre veckor, det går snabbt.  har inte träffat dom sen den veckan ellie föddes, mamma och pappa var hos dom för någon vecka sen, men jag stannade hemma för jag inte mådde så bra. Så det ska bli så kul att träffa dom idag!  Nu ska jag nog sätta fart. vi hörs under dagen. ha en bra dag, pussar!
jag idag

LOVE

mer bilder på godingarna från idag ♥

Passat underbaraste brorsbarnen!

På morgonen idag åkte jag och mamma till min bror för att passa linus och milo. Vi har lekt och busat för fullt hela dagen, blåst såpbubblor,lekt i sandlådan, gick en runda med vagnen till lekparken och en massa mer! Det har varit jätte kul, dom är världens underbaraste! När mamma och jag körde hem från dom så stannade vi till i byn, hämtade bland annat ut mina paket från H&M, ni får se bilder på kläderna någon annan dag.  Det har verkligen varit en härlig dag, hoppas ni med har haft det. Det kommer mer bilder från idag senare ikväll, när vi var på lekparken hade jag bara mobilen med mig, så det är några bilder på den med.
jag älskar er

Nu idol!

Vi har precis ätit här hemma, jätte god fläskfilé gryta med klyftpotatis. Det är ju fredag kväll, fredagsmys då såklart. Så god mat, mys framför tven, (bästa idol!) och en skön kväll! Imorgon ska jag och mamma till min bror för att passa linus och milo. Det kommer bli jätte kul, det är de alltid.  Nu måste jag gå ner för nu börjar idol. hoppas ni har haft en bra dag och ha en mysig kväll nu, kram!

jag idag med min älskade iphone jag fick för bara någon dag sen, den är bäst och jag älskar den!!!

NAILS

Det blev inga bra bilder och man ser inte så väl, men det får duga ändå. Det är lila nagellack i vilket fall och sen vita blommor som är tryckt på som ni nog ser. Är supernöjd med naglarna!

Slutat tidigt

Vi slutade tidigt idag så jag tog den tidiga bussen och var hemma vid 2. Lika skönt som det alltid är!  Annars så var skolan som alla andra dagar, fast fredagar är ändå lite bättre än alla andra skoldagar. Det är nog för att det är sista dagen innan helg, hehe. Alice ska ringa mig när hon kommer hem, sen går jag upp till henne lite senare idag.  Nu ska jag gå ner och måla mina naglar i en fin färg, korall tänkte jag. Älskar den färgen! Vi hörs mer ikväll, lite senare. Ni  få ha det bäst, pussar!


två bilder från skolan idag, mina finaste tjejer ♥

Mysig dag med bästis!

Just nu sitter underbara bästis jämte mig, alice åkte hem med mig direkt efter skolan idag.  Vi har nog egentligen inte gjort så mycket, bara pratat,skrattat och haft det bra.  Idag i skolan har det varit ganska slappt, vi hade våra vanliga lektioner tills klockan ett. Sen fick man välja om man ville gå på dom sista lektionerna eller gå på en föreläsning om possitivt tänkande. Alla gick nästan på föreläsningen, det var roligare än lektioner iallafall.  Nu ikväll ska jag gå ner och titta på idol som jag spelade in i måndags, kunde inte se det då.  Sen något annat mysigt tv program.
jag och alice idag, några söta bilder

Skön tisdag!

Jag kom nästan precis ut från en varm dusch. jag var ute och sprang en runda ikväll gick lite imellan.  Skolan gick bra idag med, känns som jag alltid säger 'det har varit en bra dag' men det är oftast alltid bra dagar, även i skolan. det finns så många fina människor som gör dagarna så jäkla bra! Jag åkte med sara hem efteråt idag, vi åt,pratade, busade och gosade med hennes hundvalp, så söt var han.  Nu hinner jag inte skriva något mer för nu börjar mitt favorit program, kan ni gissa vilket? IDOOOOOL SÅKLART!!!! hoppas ni har haft en fin dag, pussar ♥


jag och sara idag med söta frank

Måndag

Då var snart denna måndagen slut, eller skoldagen är iallafall slut. Har ju hela kvällen med, då ska jag sitta och mysa framför tven. Även denna måndagen gick bra, vi slutar vid halv tre på måndagar och det går ingen buss då, halv fyra går nästa. Mamma var ändå och handlade så hon kunde hämta mig, kom hem något tidigare. Det har spöregnat och de gör det fortfarande, jag hatar sånt här väder. Hoppas ni har haft n bra måndag, pussar!

bilden har ni sett innan...men det blev inga bra bilder i camen , dåligt ljus idag.

Äntligen är idol tillbaka!

Jag har precis tittat på idol, mitt favoritprogram som jag verkligen har saknat.. Jag tycker chasmin och moa var bäst ikväll, dom var riktigt duktiga båda två. Innan idag så har momor,morfar,farfar och farbror varit här.  Vi har grillat och ätit äppelpaj, Det har varit så skönt väder idag med, vi kunde sitta ute tills kvällen utan att frysa. Jag saknar sommaren och värmen, att kunna åka till stranden för att sola och bada. men hösten är mysig på sitt vis med. nu är helgen redan slut igen, jag känner inte för att gå en lång vecka till i skolan.  Men det går väll bra, även om det känns som en evighet till nästa helg går det rätt snabbt, det är lite konstigt det där.

En härlig dag med bror och pojkarna.

Idag har dom här två gullungarna på bilden under och min bror varit hos oss, Vi har varit inne och lekt med bilar och spelat wii,varit ute och hoppat på studsmatten,lekt i sandlådan och gungat. Dom är så härliga och goa. Min bror och brorsbarnen åkte hem för bara en lite stund sen, det har varit kul att träffa dom som det alltid är. Jag och mamma ska ut på långrundan snart, jag har inte varit ute på den sen söndags för jag inte har mått så bra. Men jag känner mig mycket piggare nu, både igår och idag. Så det ska bli skööönt! Ikväll ska jag,mamma och pappa upp till alice och hennes familj. Vi ska äta kräftor och bara ha det trevligt, låter som en jätte bra kväll. Vi hörs nog senare under dagen, puss!

mina älskade brorsbarn på milos 1-års kalas i juli ♥

Skolfoto

Idag har vi tagit skolfoto i skolan, jag hoppas det gick bra, men det tror jag. haha.  Vi har haft våra vanliga lektioner och vi slutar vid 14:15 på torsdagar. Pappa kunde hämta mig, så jag åkte hem med honom. Det är skönt att komma hem lite tidigare än vanligt. Mamma kommer med hem snart och då ska vi ut en runda, jag är förkyld och har inte mått så bra dem senaste dagarna, har haft ont i halsen och sånt. Men det går nog bra, ska ta det lite lugnt.
just nu

RSS 2.0