Skönt att vara hemma

Hem hem för över en halvtimme sen ungefär, skönt att vara hemma! Det är ganska mycket i skolan nu, prov och sen mycket som ska bli klart innan sommarlovet. Men det ska nog gå bra, sen slipper jag allt sånt. Fredag imon och det känns jäkligt skönt. Behöver verkligen helg nu, mer än någonsin. Nu har jag lite andra saker att göra, men ni får ha det så bra, kram,kram!
två bilder som är tagna i veckan ♥

You are somebody's reason to smile

Lyssnar på bra musik och pluggar litegrann. Har varit en toppendag i skolan. Fick håla för vår idrott var inställd och hela eftermiddagen hade jag världens övernergi & då går allt mycket bättre. Haha! Mamma och jag ska ut på en skön promenad om en stund. Härligt! Sen blir det bästa Grey's ikväll.

Pluggar

Stått i caféterian hela dagen i skolan idag, väldigt slapp men känns så onödigt. Haha. Direkt när jag kom hem så var det bara att sätta igång och plugga och det håller jag fortfarande på med. Tog bara en paus nu. Det tar seriöst död på mig. Ska bli så skönt när denna veckan är över! Blir nog shopping på lördag också. Var så länge sen nu, så det ska bli så himla kul. Vad är en helgdag på stan om inte underbart!? Nu ska jag fortsätta att vara duktig med bra musik såklart. Gör det lite bättre.
Ha det så bra, så hörs vi!
Bästis kom till mig i caféterian så vi tog lite roliga bilder, haha. Älskar dig ♥

28:e maj 2012

Det har varit en väldigt bra dag i skolan som alltid! Soligt väder också. Men vädret verkar vända snart vad jag har hört. Hoppas inte! Min syster och systerdotter var hemma hos oss när jag kom hem idag från skolan, underbart! Vi har ätit och fikat ute, umgåtts och jag har gosat massor med min lilla solstråle. Nu är inte allt riktigt lika bra, insåg just att jag har saker att plugga till. No, so och sen har jag haft matte prov idag. Men det SKA gå, jag måste. Så nu säger jag hejdå till datorn, jag tar nog en paus från bloggen några dagar också.
Ni får ha det bäst, kram på er!

ellie idag ♥

Firar mors-dag med kladdkaka

Mamma kom hem för en liten stund sen och nu har vi precis fikat på altanen ute i solen. Hur underbart är det inte!? Gjorde ett hjärta av florsockret för att göra kladdkakan lite fin, haha. Sen jag bloggade sist idag så har jag solat och slappat. Tittat på one tee hill och bara haft det bra. Nu är det slut på helgen och imorgon börjar en nya vecka. Vill inte, men det är inte så länge kvar nu. Sen är jag ledig i så många veckor. Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det antaligen lite tv mys.

Mors-dag!

Idag är det ju morsdag, mamma jobbar tills ikväll. Men jag ska baka något gott tills hon kommer hem och sen har jag en present också. ♥ Försökte plugga en stund efter frukosten idag men kände på en gång att det inte gick. Kände att jag behövde komma ut på en promenad, så det blev en lång och skön powerwalk. Mår mycket bättre nu! Så hade tänkt att sätta mig i soffan och börja plugga lite inför no provet. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag längtar till sommarlovet. Bara får vara ledig och inga måsten. Åh vad jag längtar! Kom sommarlov, kom!

Haft brorsbarnen hemma

Vi har passat linus och milo hela dagen idag, vi har varit ute i stort sett hela tiden. Så härligt! Vi gick till lekparken bland annat och har bara busat och haft kul hela dagen. När dom åkte hem ikväll så gick jag en lång runda. Hemma och har duschat, om en stund ska vi gå upp till alice och hennes familj. Mys!
Älskar er ♥

Firade mormor igår

Igår efter skolan åkte vi till mormor&morfar för att fyra mormor som fyllde år igår. Fina,älskade & underbara mormor ♥ Släkten var där, mat och tårta. Bara en massa mys såklart! Slutade tidigt idag så jag var hemma redan vid två. Skolan var toppen som den brukar vara! Särskilt på fredagar. Nu ska jag gå och se om det är något program inspelat på tven.
två bilder från kalaset igår, mamma och morbror med ellie ♥

Låga converse

Dessa fina fick jag hem med posten idag i en härlig rosa färg. Behövde nya skor och nu till sommaren är det skönt med ett par låga skor också. Super nöjd! Fast färgen ser helt olika ut på bilderna märkte jag nu, haha.

Ingen jobbig onsdag

Det brukar vara den långa,tråkiga och jobbiga onsdagen, men så var det inte idag. Vi har haft så jäkla kul! & den har inte varit det minsta jobbig. Att det kan skilja så mycket varje vecka även om vi går efter samma schema är helt sjukt. På idrotten dansade vi ute med skön musik, alla fick göra vad dom ville. Vi har såklart suttit ute i solen mellan lektionerna och sen har vi varit nere i byn och köpt glass. Hur mysigt osm helst! Har bara solat sen jag kom hem, ska hjälpa pappa ute om en stund. Duktig tjej! Hoppas ni också har haft en bra onsdag ♥

jag idag på morgonen

Häng med bästis i solen

Jag är på väldigt bra humör även idag och vädret gör ju inte det sämre precis. Så härligt! Efter en dag i skolan som var jätte bra och slapp så var jag med alice. Vi låg ute i solstolarna, åt gott, lyssnade på musik och pratade om livet.♥ Nu är jag hemma och om en stund sticker jag och mammis ut på en skön poweerwalk. Kram,kram!
jag älskar dig mest i världen

Solat

Underbart väder idag också! Älskar livet just nu ♥ Skolan går bra, det är snart sommarlov och vädret är på topp. Vi har stekt i solen så fort vi fått rast idag i skolan, svettades ihjäl när vi spelade brännboll på idrotten. Så varmt! Haha. Varit en jätte bra dag! När jag kom hem tog jag på mig bikinin direkt och la mig ute i solstolen. Skulle bara gå in och blogga nu, ska strax ut i solen igen. Måste ju passa på!
jag precis

Helgdag ute i solen

Brorsan och pojkarna har varit hos oss hela dagen idag. Vi har haft det hur härligt som helst plus jätte bra väder på det. Trodde verkligen inte det skulle bli såhär fint idag, riktig sommarvärme ju. Jag älskar det! Vi har varit ute precis hela dagen, lekt och busat för fullt hela tiden. Så jag är lite trött nu, haha. Underbart ♥
Världens mest underbara och goaste brorsbarn ♥

20:e maj 2012

Igår firade vi ju min syster med massa prat och gott att äta. Gosade med min prinsessa till systerdotter såklart. Jätte mysig dag/kväll hos dom ♥ Om en stund kommer brorsan och gosungarna till oss. Kan inte bli annat än bra då. :)
ellie igår ♥

Kalas för min syster!

Har tagit en varm dusch och ätit frukost nu. Skönt! Och klockan är bara tio ännu. Lite senare idag så ska vi åka till syrran och fira henne. Eftersom hon fyllde år i veckan.  Men det ett tag till så jag får se vad jag mer ska göra innan vi åker.  Det är iallafall helt UNDERBART med långhelg. Synd att vi inte är lediga så mycket annars, fredag iallafall hade ju varit skönt och det hade ju funkat. Men nu är det inte mer än typ 3 veckor kvar till sommarlovet, och det är ju ingentng. Så det ska nog gå. Hoppas ni får en fin lördag!
kärlek på er ♥

Hemma hos bästis

Igår efter kalaset så åkte jag till alice. Vi hade en riktig myskväll framför andra avenyn med godis och chips.  Var så härligt! Vaknade upp ganska tidigt idag och vi har inte gjort så mycket. Kan vara rätt skönt ibland. Lagat mat,och alice har fixat mina naglar. Är jätte nöjd med dom! Ni ser bild här under. Ikväll blir det tacopaj och fredagsmys med mamma och pappa. ♥

TRUE FRIENDSHIP


Firat brorsan!

Igårkväll firade vi brorsan som har fyllt år, åt god mat och god efterätt, massa prat såklart. & så busade vi och myste med linus och milo.  Jätte mysig kväll! ♥ Nu har jag och pappa precis ätit frukost, ska först kolla lite saker här inne på datorn då jag har lite saker att fixa. Sen får vi se vad som mer händer idag. Till kvällen ska vi på kalas och fira min farbror som fyller år. Vi har 4 kalas i maj och 3 stycken är denna veckan, haha.
pojkarna hjälper brosarn att öpnna paketerna ♥
gosungarna och pappa ♥

Konfirmations klänning

Såhär såg jag ut på min konfirmation!
klänning från nelly, mina naturliga lockar,utbakade flätor och en fin blomma som ni ser.

Varit med bästavän

bästavän och vovven ute på rundan ♥
Hej på er! Har ni haft en bra dag? Jag kan inte klaga, bara sista lektionen som var jobbig. Hade ont i huvudet,hungrig och mådde inte så bra. Men sara åkte med mig hem, när vi hade ätit så mådde jag mycket bättre. Vi har mest bara pratat om allt, sen gick vi ut på en skön promenad med vovven. Så härligt! Var ett tag sen vi sågs utanför skolan, är så mycket nuförtiden och man hinner inte alltid ses.

BEAUTIFUL FRIEND

Min fina, och helt underbara vän ♥

detta är min favorit bild, så fint leende!

Idag är det din dag!

Idag fyller min älskade syster år, massor med grattis till dig! Du är bäst. ♥
hittade ingen ny bild på bara henne, men jag älskar denna bilden på jennie och ellie. Så fina! Är hemma efter skoldagen nu, kul att träffa klassen idag igen. Nu ska vi strax äta och sen blir det lite plugg för mig. Hörs nog senare ikväll!

Paris-klocka

Jag har letat efter typ en sånhär klocka ett bra tag, fast jag ville ha med en tjock svart ram runt. Men tillslut gav jag upp och för någon vecka sen när jag var i stan, så hittade jag denna med eiffeltornet på och då kunde jag inte låta bli. Fina,fina eiffeltornet. När jag har varit där så var det lite extra kul att ha en sån oxå.

Min ängel till systerdotter

bilder från igår ♥



hon älskar att hoppa som ni ser på bilden, haha!

finaste

leker med klossar


13:e maj 2012

Igår var jag och mamma hos min syster,markus och ellie. Vi var där från eftermiddagen till kvällen. Så mysigt att vara där hos dom. Mat & fika, massa prat. Gick vi en lång promenad med ellie i vagnen & såklart en massa mer. Känner mig inte riktigt på topp, är inte sjuk så. Men ska nog bara vara hemma idag. Vila upp mig tills skolan imon, titta på oth och sådär. Ha det så bra, kramar ♥
Jag är moster till världens underbaraste systerdotter ♥


Idag fyller brorsan år, så stort grattis till min bästaste storebror ♥
Fast vi firar inte honom idag utan på onsdag, hoppas ni har det jätte bra i Stockholm. Nu har jag lite bråttom för mamma och jag ska åka nu. Vi ska till syrran,markus och ellie. Ska passa lilla prinsessan idag, ska bli så kul!
Hoppas ni med får en fin dag, kram!

SUMMER PICTURES

Dessa bilderna som jag och alisa tog för ett litet tag sen hade jag helt glömt bort att visa. Detta är några av dom på mig, har massor av mer bilder på mig,alisa och på oss båda. Så jag lägger upp lite av dom ibland.
Det var helt underbart väder och vi hade så kul. Lycka ♥

Underbara helg

Hemma tidigt idag med jag har varit hela veckan, men idag är det helg också. Hur bra!? Bäst! Sista dagen på praon idag, det har varit bättre för varje dag och ungarna är så söta och goa! Har varit så himla mysigt att vara där denna veckan. Men jag har saknat min klass, så det ska faktiskt bli kul att komma tillbaka till skolan på måndag. Men först ska jag ha en underbar helg, med fredagsmys ikväll såklart. Puss på er! ♥


10:e maj 2012

ute i regnet med godingen ♥
Ligger på soffan och tittar på tv, tycker inte att det är några bra program på torsdagar, men idag är det let's dance så det ska jag titta på. Med lite plugg i pauserna. Imon är det sista dagen på praon, känns så jäkla skönt med helg nu. & nästa vecka är vi lediga torsdag, fredag. Åhh, vad jag älskar det! Ha en fin kväll, kram!

Kärlek

Två bilder från igår. ♥

myser med mina små hjärtan

åker på filten när jag drar dom, Haha. Gosungar!

Prao i f-klass

Det har inte blivit mycket bloggande som ni kanske har märkt, men jag har inte hunnit med det. Vår klass har praktik denna veckan och jag praoar i en förskoleklass. Skulle varit på dagis först, men det blev dubbelbokat så jag fick byta. Trivs iallafall där jag är och ungarna är så snälla :) Igår hämtade jag och mamma linus och milo på dagis, sen passade vi dom tills kvällen. Såklart lika mysigt som alltid att träffa dom. Älskade,underbara brorsbarn ♥ Nu ska jag ge mig ut på en powerwalk och efter det titta på tv-program som jag missat, härligt!
jag med bästaste vovven nyss

En av konfa-presenterna

Det fina halsbandet och öronhängerna plus pengar fick jag av mamma och pappa i konfa present. Fick det på morgonen vilket var bra för då kunde jag ha det på konfirmationen sen. Älskar smyckerna, så fina!

Hundvakt

Vi passar brorsans vovve och ska göra det några dagar, så mysigt att ha han här för han är verkligen världens goaste hund ♥ iallafall kom jag hem för en liten stund sen, var ute på en lång och solig powewalk nu ikväll. Underbart väder ute, hoppas att det håller i sig bara.  Imon är det äntligen dags för prao, ska bli jätte kul och så skönt att slippa gå i skolan på en vecka. Fast jag kommer sakna klassen. Hoppas ni har haft en fin söndag!

ute med nallebjörnen på en promenad i förmiddags

Äntligen konfimerad

jag innan konfirmationen igår
Igår konfirmerades vi äntligen, skönt att det är över nu faktiskt, haha. Även om vi haft roligt. I kyrkan så sjöng jag och tjejerna två sånger, vi spelade upp en saga och en massa annat såklart. Det var nervöst men det blev verkligen bra. Fint minne ♥ Efteråt hade vi hela tjocka,underbara släkten hemma. Åt mat och tårta, verkligen jätte mysigt! Fick fina smycken och pengar av alla. Blev så himla glad för allt :) Idag var vi på en sista gudstjänst med nattvard. Vi sjöng en sång till och lite annat. Efteråt åt vi tårta med våra familjer i församlingshemmet.

Sacre coueur & Eiffeltornet

utsikten fråm sacre coueuren
var svårt att få bra bilder, med blixt blev det för mörkt och utan för ljust


sen åkte vi till eiffeltornet, som var ännu finare på kvällen

Sista kvällen

detta är bilder från sista kvällen i Paris ♥ när vi hade varit på en restaurang gick vi till den fina sacre coueuren och efter det till eiffeltornet.
efter god middag/efterätt gick vi till sacre coeuren

här är vi påväg upp dit

här ser ni den! kommer ett annat inlägg med mer bilder på den,utsiken och ett på eiffeltornet

Varit i stan

Vaknade upp med alice jämte mig idag, älskade bästavän ♥ Så kul att göra sig i ordning och äta frukost med en vän innan skolan, gör inte det så ofta. Igår hade vi en myskväll, framför Grey's och en massa snack om allting.
Idag efter skolan åkte jag och mamma in till stan, det behövdes köpas in lite nytt. Det viktigaste var skor till lördag, jag hittade bara ETT par fina och dom fanns såklart inte i min storlek. Så kom hem utan, så typiskt. Om inte alice skor passar mig får jag ta ett par gamla. Har genrep inför konfirmationen imorgon från fem till tidigast åtta. Så jag kommer tillbaka i bloggen på söndag. Hinner inte, så mycket att fixa nu. Men ni få ha det jätte bra, puss på er!

imorse med alice i väntan på bussen

mina tjejer nere på byn där vi köpte glass idag

Restaurang

i hissen påväg ut

med fina alice på en mysig restaurang

bästa mamma
Wihoou spagetti, Gott! & såklart cola till dricka.

Myskväll med alice

Idag har det också varit riktig sommarvärme och vi har stekt i solen mellan lektionerna.  Efteråt åkte jag,tracey,elaine och isabellé för att öva på sångerna vi ska sjunga på lördag. Känns som det mesta är klart inför lördag, men det känns ändå lite nervöst.  Nu sitter alice jämte mig så vi ska hitta på något kul att göra och sen sover hon hos mig inatt. Super mysigt,
ha en fin kväll för det ska vi ha!
söta tjejer

SUMMER OUTFIT

Såhär såg jag ut idag!  Så skönt att kunna gå i shorts och t-shirt igen
t-shirt och shorts från zara (paris) solbrillor http://www.laredoute.se (alisas) och converse till det



Livet leker, solen steker

Jag hoppas ni hade en bra valborg igår, det hade verkligen jag. Vi var ett gäng vänner som satt vid sjön efter majbrasan,grillade marshmallows och en massa snack såklart. Hur härligt som helst. Tack för kvällen alla! Idag vaknade jag upp hos alisa med klarblå himmel och sol. Sommaren är här! Vi kom ut snabbt och gick ner till sjön. Där tog vi massor med fina bilder som ni ska få se. Åt glass på bryggan i solen och pratade. Där var vi från elva till två. Så härligt! Nu är jag hemma och har varit det i lite mindre än två timmar. Hoppas ni också har haft det bra!

med min helt underbara vän på bryggan idag ♥

En outfit i Paris

jacka jofama by kenza, blus mango (köpt i Paris), skinnshorts bikbok och skor från scorett

RSS 2.0