It is not possible to be this in love

 
Naley sweet moments season 3 

29:e april

 Började dagen med en engelska uppsats, fattar inte hur jag kan ha så lätt för att skriva men så svårt för att prata engelska. I vilket fall tror jag att det gick bra, det kändes bra iallafall. Dagen har rullat på och det har inte varit så ansträngande, vi har tittat på film på tre av fyra lektioner. Ska ut med mami på en lång runda om en stund. Hoppas ni har det bra!
Tumblr_mj7hfxozbm1s7urcso1_500_large

MY ANGEL'S

Ingen kan någonsin ta er plats i mitt liv, ni betyder allt ♥

I'M HERE TO STAY WITH YOU

Large
 - We love you Justin and we will stay with you forever, no matter what ♥

28:e april 2013

Gick ut och sprang direkt på morgonen och ska strax gå ut och sätta mig i solen. Måste ju passa på! Det är ganska fint idag ändå. Bjuder på en bild från igår när jag och pappa var ute och körde en runda. Ses!

Hemmadag

Har en skön hemmadag för mig själv idag. Var ett tag sen sist så det är ganska skönt. Mamma och jag var ute och powerwalkade/sprang en runda på morgonen, sen körde jag styrkeövningar efteråt. Har även tittat på One Tree Hill och nu har vi precis ätit. Det har iallafall slutat regna så jag får se om jag ska hitta på något att göra.
köpte denna söta blusen på vero moda när vi var i Stockholm

BROOKE DAVIS QUOTES

Tumblr_lia0odnwug1qe2hkjo1_500_large
Tumblr_miqbydr9up1qgfty6o1_500_largeTumblr_mdcqaevvbh1rok7qgo1_500_large
- Brooke Davis, season 1

BELIEVETOUR 2013

Klippte ihop det jag filmade från konserten. Jag vill tillbaka så mycket...det går inte att beskriva. ♥

Stockholm - del 2


We wait all week for friday, all year for summer, all life for happiness

Äntligen är veckan över, jag har ändå bara gått onsdag till fredag denna veckan och jag är trött på skolan iallafall. Men det är och har varit väldigt mycket nu, nationella hela tiden men det är inte så mycket kvar nu. Slutade vid 2 idag så när jag kom hem gick jag ut på en lång powerwalk. Nu ska jag kolla på massa klipp med justin och drömma mig tillbaka...♥
någon månad gammal bild på mig

25:e april 2013

 Efter skolan idag så åkte jag och mamma ner till min syster, markus och ellie. Vi mötte först upp jennie på stan, shoppade lite och lunchade. Sen gick vi hem till dom, fikade och lekte med älskade ellie. Har inte träffat dom på ett tag så det var kul att ses igen! Vid halv sju gick vi ner till gallerian för att titta på en liten "modevisning" och duktiga tjejer som dansade. Mormor och hennes tvilling var faktiskt med och mannekängade. Här under får ni fyra bilder därifrån. Min finaste mormor och hennes tvilling på dom första två bilderna. 

Stockholm - del 1

 Här får ni se lite bilder! Fler kommer en annan dag.
här sprang vi till Justins hotell, där 300 stycken också var och hoppades på att han skulle komma...♥
 

JUSTIN BIEBER - THAT POWER

Jag älskar verkligen alla Justins låtar och hans nya är inget undantag. Åh, jag skulle göra allt för att få se han igen. ♥

24:e april 2013

Skolan började med nationella i engelska idag och det var faktiskt inte så jobbigt. Fick även reda på att jag klarade svenskan och no:n i nationella. Så det känns väldigt bra! Känner mig sjukt trött så det ska bli grymt med ett zumba pass så jag piggnar till. Ha det så bra ni också!
med min finaste elaine idag ♥

Stockholm och Justin Bieber!

Hemma från Stockholm och Justins Biebers konsert nu! Och jag kan säga att vi hade det helt underbart! Vi såg fullt med kändisar på stan och tog kort med två stycken av dom, stod utanför Justins hotell i hopp om att han skulle komma ut, shoppade, var ute och åt och såklart massor med skratt och allmänt prat och mys.
 
Men Justins konsert var det bästa av allt. Jag tror inte ni kan förstå hur fantastiskt det var. Det går liksom inte att beskriva. Jag vill bara se han igen, jag kan inte sluta tänka på honom. Ångrar så jäkla mycket att jag inte tog meet&greet, tänk att få träffa honom. På hans nästa turné så ska jag lätt lägga pengar på både konserten och att få träffa han! I vilken fall är han bäst och konserten var helt perfekt! Så jävla snygg och underbar är han! Bästaste, finaste Justin! ♥

SPEXFOTO - DEL 2

jag och pojkvännen ;) Hahah dör, bäst är vi!
 

Underbara väder!

Det är verkligen helt underbart väder idag! Brorsan, Jenny och killarna har varit här ett par timmar nu på förmiddagen.
Vi har ätit våfflor och jag har busat för fullt med linus och milo. Om en liten stund ska jag och alice ut på en spring runda!
Sen stannar jag nog ett tag hos henne ikväll. Har inte packat riktigt än, så det måste jag också göra, hehe. Ha det bäst!
bjuder på en bild på sötaste Linus, sen sist dom var här

20:e april 2013

Vaknade upp till 11 plus grader och sol idag. Blev på bra humör med en gång! Jäkligt härligt. Nu har vi precis ätit frukost och jag vet inte riktigt vad som händer idag. Får se lite hur jag ska göra. Måste iallafall packa. Men vi hörs senare.

Happiness is a mood, not a destination.

So, I’ve been thinking about this whole being happy thing, and I feel like people get lost when they think of happiness as a destination… We’re always thinking that someday we’ll be happy: we’ll get that car or that job or that person in our lives that’ll fix everything. But happiness is as mood, and it’s a condition, not a destination. It’s like being hungry, it’s not permanent.
It comes and goes, and that’s okay. And I feel like if people thought of it that way, they’d find happiness more often."
- Julian Baker

19:e april 2013

Ska bli så himla skönt att äntligen få va ledig! Och på söndag morgon åker vi till Stockholm. Åh det kommer bli så grymt! Stack ut och sprang en lång runda när jag kom hem och nu har jag styrketränat. Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det fredagsmys med mamma och pappa. ♥ 

Tree Hill Ravens Cheerleader

Här får ni ordentliga bilder på min cheerleader dress!
Det är ett linne och en kjol, ser kanske ut som en klänning på bilderna. Hade på mig den på spexfotot som ni ser på inlägget här under. Åh vad jag älskar den! Den är så fin och från världens finaste serie. ♥

SPEXFOTO

Här får ni en hel del bilder från igår, det kommer några till en annan dag. 

17:e april 2013

Idag hade vi spexfoto i skolan och det var så jäkla kul! Dom flesta hade klätt ut sig och vi tog massor med bilder. Ska visa er alla bilderna imon. Idag får det räcka med en. Efter skolan åkte jag och sara med alice hem, vi lottade biljetterna till justins konsert och kollade upp olika shopping ställen i Stockholm. På söndag åker vi och vi kommer ha så kul! Har även dansat zumba nu ikväll och det var jobbigt och svettigt som vanligt. Men det känns grymt nu! 
Världens bästa 9D ♥
  

Balders 12/4-2013

En liten video som jag och tjejerna gjorde innan balders i fredags. Enjoy!

 


16:e april 2013

Började dagen med nationella i historia, det var ganska svårt men jag hoppas att jag klarade det. Näst sista lektionen var jag ute i skogen och orienterade, haha. Skönt att ha det gjort! Vädret blir bättre och det är riktigt skönt ute. Var ute och sprang direkt när jag hem. Nu har jag duschat, hoppat i myskläderna och målat naglarna vita. Får bli något avsnitt av oc strax!
 

FRIDAY'S NIGHT

3 bilder från fredags


15:e april 2013

Kom nyss hem från skolan. Och dagen har bara varit bra! Måndagarna är inte så jobbiga, imon ska jag orientera på idrotten, så vi får se hur det går. Inte det bästa jag vet direkt. Om en stund ska jag ut och springa och sen får jag se vad jag ska göra mer. Ha det så bra, så hörs vi senare!
bjuder på en bild från Idre

LALEY SEASON 1 & 2

 
“I will always be there for you Haley. You’ll always be my best friend.”

Min ängel

Haft en sån himla bra dag med min älskade bästavän. Och herregud vad vi har pratat, det är något sinnessjukt. Haha. Men vi har varit ute och fotat i det fina vädret också. Det var faktiskt riktigt varmt idag på morgonen och förmiddagen. Sara åkte hem precis och nu ska jag nog bädda ner mig i soffan framför tven.

14:e april 2013

Har varit ute på en ordentlig powerwalk med mamma nu på morgonen. Precis gjort mig i ordning och sara kommer hit vilken minut som helst. Hon har varit sjuk och det har varit mycket så vi har inte setts på ett tag. Och det känns för jag har saknat henne jättemycket. Kommer bli en perfekt söndag! 
 

La casa

Ikväll åkte jag med mamma och pappa in till stan för att äta lite bara. Vi hade det jätte mysigt med god mat och typ världens godaste glass. Körde bil både dit och hem nu när det var mörkt. Hehe. Det går bra nu!
familjepic! Haha, gud. Älskar er!

13:e april 2013

Hade det grymt igårkväll på balders med mina fina tjejer! Även fast musiken var rätt dålig, det blev bättre i slutet iallafall. Men vi dansade och benen bara värkte, precis som det ska vara! Bilder kommer när jag har fått dom.
Linus och Milo sov hos oss från igår till idag så har varit med dom hela dagen tills nu. Busat,lekt,skrattat, gosat och bara haft det bra. Vi ska strax åka iväg nu, så vi hörs imon igen.
Mina finaste idag ♥

Ravens cheerleader

På onsdag ska jag äntligen få ha på mig min cheerleader dress! Vi ska ta spexfoto och klä ut oss till något.
 
Dressen är precis som den dom har i One Tree Hill (säsong 3&4) och ni fattar inte hur lycklig jag var när jag fick hem den i vintras. Älskar den verkligen! Känns så kul att ha något från min favorit serie. 
 
•Tree Hill Ravens•

11:e april 2013

Slutade tidigt idag och stack ut och sprang en runda när jag kom hem. Ska platta håret och packa tills imon senare. Jag,elaine,tracey och isabelle ska till lilla balders. En sista gång, sen får vi inte gå dit mer haha. Det ska bli sjukt kul! 
bella och jag igår i skolan

Vårjacka

Min nya vårjacka från gina tricot! I en ljus rosa färg. Bara det blir lite varmare och jag kan använda den så ska jag visa bilder när jag har den på. Gillar den verkligen!

10:e mars 2013

Åh vilken seg dag! Är så trött på skolan så det finns inte. Vill bara få sova ut och vara hemma. Men jaja, det börjar närma sig sommarlov. Vi har nationella typ hela tiden och det slipper vi inte förens vi slutar. Ska bli skönt att få komma iväg och träna lite senare! Och efter det blir det grey´s. Blev så arg förra veckan när det ställdes in pågrund av hockeyn...haha.

9:e mars 2013

Åkte till min syster och systerdotter efter skolan idag med mami. Det var så kul att ses igen! Vi åt middag, kladdkaka och bara hade det bra. Kul att busa med min lilla tjej igen också. Hoppas ni har haft det lika bra!

Världens finaste tjej

Imon åker nog jag och mamma en runda till min syster, systerdotter och markus efter att jag har slutat skolan. Hade varit himla mysigt! Annars så träffas vi iallafall på lördag när jag ska passa min lilla tjej. ♥

14 DAGAR - JUSTIN BIEBER

Tumblr_mk1a1gfgsy1s5paxho1_500_large
 Nu är det bara två veckor tills jag och mina tjejer ska se Justin! Det känns helt sjukt! Det känns inte verkligt. Det kommer vara en underbar konsert som jag kommer minnas hela mitt liv. Det är jag säker på. Åh. ♥ Jag längtar så mycket!
 
 

8:e april 2013

Kom nyss hem och ska strax äta, sen ska jag och mamma ut på en powerwalk. Måste även plugga lite ikväll.
Dagen har varit ganska bra förutom att vi hade nationella i spanska. Hade ingen aning om att vi skulle ha det, men det är som vanligt bara till att hoppas på att man klarade det. 
två bilder från idag, snygga vi är på no:n på första bilden va? 

Helgen är över...

Har haft en bra söndag! Tränat, kört bil, pappa och jag var nere hos farfar en stund och nu ikväll har jag tittat på the o.c.
Inte så peppad till skola imon, men det är man väl aldrig. Ska inte klaga, har världens bästa klass och måndagarna är chilla. Hörs imon igen!
jaja, lite cool är jag väl bakom ratten ändå! haha.

FELICIA FRITHIOF

http://kanal5.se/web/guest/feliciafrithiof
Hennes blogg är värd att titta in. Den är riktigt bra! Hon vet precis hur man ska klä sig snyggt, hennes outfits är så fina! 

My sunshines

Så mycket kärlek till er. ♥
 

7:e april 2013

Och så var helgen snart över. Precis lika snabbt som alltid. Ska ut och springa om en stund och senare ska jag köra bil en runda med pappa. Sen får jag se vad jag ska göra mer. Ha det så bra, så hörs vi!

NADA SURF - ALWAYS LOVE

Låten ♥

I chose to be happy


Ändrade planer

Blev lite ändrade planer idag, alisa och ajla kommer inte. Så vi ska ta det en annan dag istället. Sånt som händer! Har ätit frukost och just nu sitter jag och lyssnar på musik och letar efter en vit klänning till skolavslutningen. Har ingen aning vad jag vill ha för någon detta året, mer än att den ska vara vit då. Men det kommer antagligen in massa nya snart. Hörs senare!

Mammas otroligt goda fisksoppa, dör såå gott!

Beställd

Beställde denna underbara klänningen igår. Har tänkt att ha den på vår avslutningsfest eller "bal" som den kallas som vi ska ha nu när vi slutar 9:an. Den är precis i min smak, fin i ryggen och sådär söt som jag vill ha den. Kunde nog inte hittat en bättre. Har tittat på den länge, säkert över en månad. Så jag får bara hoppas att den sitter bra nu. Måste bara hitta ett par skor som passar till, tror det får bli ett par svarta mocka pumps.

5:e april 2013

Skolan rullade på och det går riktigt bra nu. Har varit otroligt skoltrött men nu när vädret börjar bli fint mår jag mycket bättre. Igår sprang jag en ordentlig runda så nu har jag styrketränat idag. Ikväll ska vi äta en jätte god fisksoppa och ha myskväll. Imon kommer antagligen alisa och ajla hit. Vi hade tänkt ta lite bilder och så. Det kommer bli så bra! 
jag och min finaste elaine idag. tack för att du finns älskade vän! ♥

WHY WE LOVE - ONE TREE HILL

There is only One Tree Hill and all the fans will love it Always and Forever ♥

LISTA OM MIG

6 SAKER JAG ÄLSKAR
- Min familj och mina vänner
- Träna
- One Tree Hill
- Shoppa
- Sommar
- Resa
Tumblr_mhwzxho31j1rn1gzpo1_400_large
 483232_542975692381091_860660012_n_large
3 SAKER JAG TYCKER MINDRE OM
- Prov/Läxor
- Kyla
- Falska människor
 Tumblr_mkhahge1ou1s39u8to1_500_large
6 BLOGGAR JAG LÄSER 
- Alla mina vänners bloggar
-http://www.bethanyjoy.com/ (min idol, min förebild, min inspiration. Hon är bäst!)
http://hannalicious.devote.se/
http://kenzas.se/
-http://gynning.net/
-http://kanal5.se/web/guest/feliciafrithiof
4 SAKER JAG VILL GÖRA I FRAMTIDEN
- Resa så mycket som jag bara kan runt om i världen
- Gifta mig
- Åka på smekmånad till ett underbart fint land
-Skaffa barn
 
3 SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR
- Att förlora dom jag älskar
- Döden
- Ormar
 
5 PLATSER JAG TYCKER OM ATT VARA PÅ
- Hos mina syskon
- Hos alice och sara
- Hemma i mitt eget tv rum
- Utomlands
- På stranden
Tumblr_mhpalnvftd1rbhi1ro1_500_large
3 SAKER JAG SER FRAM EMOT
- Justin Biebers konsert med mina bästavänner
- Sommarlovet
- Spanien med mamma och pappa
Tumblr_mbgkkp2yb01qhft5ko4_1280_large
2 BRA FILMER
- The last song
- Sex and the city, både 1 & 2
Sex-and-the-city-2-high-resolution-promo-photos-sex-and-the-city-12181678-2560-1707_large
1 BRA LÅT
 - Snow Patrol/Set the fire to the third bar
 
 

Bästa

Mina finaste och jag på balders. Jag älskar er ♥

3:e april 2013

Trots att jag inte har sovit så bra varken igår eller inatt så har det ändå gått bra i skolan. Och med idrotts uppgiften som jag började på direkt när jag kom hem. Är i stort sett klar, ska bara se om jag ska skriva till något. Ska strax hoppa i träningskläderna och sen träna zumba. 
6c4782dcdffce2c361306f926edce162_large
Tumblr_mkmvr9i5dm1rxj9d0o1_500_large
 

Brave New World

Tumblr_lmaq6l51ad1qe2hkjo1_500_large
Tumblr_lgxw2orjl01qdb1blo1_500_large
Tumblr_lgxuqdyavw1qdb1blo1_500_large
Quotes season 2

2:a april 2013

Första dagen i skolan efter lovet har bara varit bra. Efteråt gick jag till vårdcentralen för att ta sista sprutan mot livmoderhalscancer, så det känns skönt att ha det klart. Kom nyss hem och funderar starkt på att beställa en klänning som jag tittat på länge ikväll. Till vår avslutningsfest eller "bal" som vi ska ha nu när vi slutar 9:an. Måste hitta ett par fina klackskor som passar till också, men jag har ju ett par månader på mig. Haha. Som vanligt vill jag vara ute i god tid. 
hade på mig min nya fina tröja idag, så skön!

1:a april 2013

Idag har jag faktiskt suttit ute en stund i solen, det har varit rätt fint väder idag. Var ute och sprang en lång runda med. Finns nog inget som jag känner mig mer nöjd över än efter ett träningspass. Imon drar skolan igång igen och om jag ska vara ärlig så hade jag gärna stannat hemma ett tag till. Men det ska bli kul att träffa alla i klassen igen såklart.
jag för någon vecka sen

SPAIN 2013

För några dagar sen bokade vi en resa till Spanien, vi åker dit en vecka i sommar och det ska bli så sjukt skönt. Det är ju aldrig någon riktigt sommar i Sverige längre så det är ju inte fel att komma iväg lite. Kommer bli så himla mysigt! 

Happy birthday my sunshine!

Idag är det min solstråles dag. Världens bästa Linus fyller 5 år! Du är guld värd och jag älskar dig så mycket. ♥
 
Tre bilder på mig och Linus. Första är speciell, det var första gången jag träffade honom, alldeles nyfödd på bb. Vilken lycka det var! Andra är han några månader på och tredje är från i fredags när vi firade honom. 

RSS 2.0