SPRING STYLE



30:e juni 2016

Jag har varit hemma själv idag så det har varit ganska lugnt. Sovit ut, tränat, lagat middag och kollat flygresor. Vi har bokat hotell till Italien, men letar resor dit/hem för fullt. Hittade ett med jättebra tider idag, men då kommer vi inte hem från flygplatsen för det går inga tåg. Så typsikt! Nu ikväll har min storebror med familj varit här. Jag har sagt det tusen gånger, men mina syskon och syskonbarn är verkligen allt för mig. Blir hel när jag umgås med dem och det är en underbar känsla! ♥

Truths About You


MY THREE FAVORITE GIRLS

Jag körde till min storasyster igår eftermiddag och sov där. Det var så härligt ute igår så jag var ute och lekte med tjejerna länge. Innan läggdags myste vi såklart i soffan. Vi fick sova till tjugo i nio idag när tjejerna vaknade, ingen dålig sovmorgon! Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och promenerade till brunnsparken. Köpte glass, stannade på lekparken och gick runt innan det blev lunch på favorit restaurangen inne i stan. Härlig dag! Mår så bra ihop med mina tjejer. Dem är det bästa! ♥

POÄNGJAKTEN

 Helt glömt bort att visa bilderna från poängjakten! Vi hade femkamp och poängjakt dagen innan studenten. Solen sken hela dagen så vi hade tur!
Det blev verkligen en lyckad dag/kväll med klassen och alla studenter. Jag hade så roligt! Kan ju påpeka att vår klass vann poängjakten, hehe! 

LYXFRULLE

Lyxig måndagsfrukost idag! En chokladbollsmoothie toppad med granola, kokosflakes och färska jordgubbar. Den satt fint vill jag lova! Mamma är också ledig idag så vi myste ute på altanen i solen. Nu ska jag snart börja med maten, det blir tacorulle idag. Aldrig testat innan, men den verkar vara riktigt god! Idag blir det en hemmadag och senare ett bodypump pass. Jobbar inte denna veckan så ska försöka få in lite roligheter och träffa så många som möjligt.

VACKRA STAD

Ska vi tala om hur vackert det är i Karlskrona? Drömmer om ett vitt trähus ute i skärgården där. I vilket fall så körde jag, mamma och pappa till Karlskrona i torsdags. Först stannade vi till vid havet och solade ett par timmar och badade. Första doppet i år för min del och vattnet var alldeles ljummet. Helt underbart att kunna svalka sig i värmen! Sedan körde vi in till stan och strosade nere vid hamnen och gick en vända på marknaden. Självklart tog vi varsin glass och njöt i solen. Finns inget bättre en varm sommardag! 

Midsommarlunch

Igår hade vi midsommarlunch hemma innan mamma börjde jobba och jag åkte hemifrån. Nypotatis, varmrökt lax, romsås och sallad är ett måste! Det är så otroligt gott! Det var riktigt hett ute igår så vi flyttade ut bordet i skuggan. Vi hade det väldigt mysigt där bland träden faktiskt!

Midsommarfirande

 Midsommarafton firade jag tillsammans med vänner. Vi åkte och handlade mat ihop inför kvällen och väl hemma gjorde vi förrätt, middag och efterrätt och plockade blommor till kransarna. Solen sken för en gångs skull, regnet brukar ju alltid ösa ner på midsommar annars så det tog vi vara på! Efter all mat spelade vi kubb och andra spel långt in på natten. Underbar dag/kväll med mycket skratt! Det är precis såhär midsommar ska firas enligt mig. ♥

22:e juni 2016

Denna veckan jobbar jag tre dagar - tisdag, onsdag och torsdag. Jag har verkligen kommit in i det nu. Allt var nytt för mig när jag började hoppa in i våras. Inte alls länge sen egentligen, men känner ju alla där så det gör mycket. Det är lite roligt för i stort sett alla av personalen hade mig på dagis när jag var liten. De har liksom sett mig växa upp och nu är jag vuxen. Ganska coolt! Märker redan nu hur mycket det ger att jobba med barn. Att se dem utvecklas och växa är verkligen häftigt! De sprider så mycket glädje också!
 
Efter jobbet idag har jag både sprungit och kört nya cx-passet på gymmet. Jobbigt och väldigt roligt, precis som det ska vara! Nu är det dags för Pretty Little Liars. Första avsnittet av säsong 7 har kommit. Peppad!

LISEBERG

Måndagen var en härlig dag! Jag, Isabellé och Tracey körde till Liseberg för dagen. Vi hade såå roligt! Vi åkte i stort sett allt och endel karuseller flera gånger om. När vi körde hem var vi alla lite illamående kan jag säga haha, men så värt det! Roadtrip, god mat, karuseller och kvalitetstid med fina vänner - det kan inte bli tråkigt! Det där ruset man får av karuseller är underbart! Känner mig som ett litet barn på Liseberg och det är en sådan härlig känsla! Hoppas ni mår bra ♥

LIKE A PRINCESS

Lite bilder på mig från balen! Jag har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv, kände mig som en prinsessa! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag hade världens finaste klänning och mina bästa vänner gjorde håruppsättning och sminkade mig. Jag är så kär i klänningen att jag ska fixa mig och gå ut i trädgården och knäppa några till bilder en dag framöver. Inte säkert jag någonsin kommer få använda den igen, så det gäller att passa på!

Letar resor

Helgen har gått åt till att träna, laga mat, leta resor och njuta av ledigheten såklart. Och än är den inte slut som tur är! Vi har tänkt att åka till Italien i september så vi får se om vi hittar något som passar oss. Har velat åka till italien såå länge nu så kan knappt vänta länge. Det ser ut att vara helt magiskt vackert där och maten ska vi inte ens tala om! Nej, nu ska jag sätta mig i solen en stund. Inget solväder idag, men det är alltid skönt ändå. Hoppas det är bra med er ♥
Bananpannkakor med färska jordgubbar och cashewsmör blev mitt mellanmål idag

En bal på slottet

Första bilderna från balen ser ni här! Min baldejt är en barndomsvän till mig. Vi har gått på dagis ihop och i samma klass hela livet (tills nu på gymnasiet) så det var verkligen roligt att gå på balen med honom. 
 
Balen överlag blev en kväll värd att minnas! Vi var på ett slott och det var så fint där! Vi klarade oss från regnet och det serverades god mat inne på slottet. Efter trerätters flyttade de undan borden så vi kunde dansa resten av kvällen. Jag dansade verkligen hela kvällen och hade så roligt med alla vänner. Alla hade sagt tidigare att balen är överskattad, men det tycker absolut inte jag! Helt klart bland den bästa och finaste kvällen i mitt liv! Kommer kunna leva länge på detta. ♥

Skolavslutning för Linus

Linus hade skolavslutning igår så vi tittade på det i kyrkan och efteråt fikade vi. Minns ju själv alla mina skolavslutningar genom åren. Vi hade alltid avslutning i kyrkan på kvällen och sjöng alla sångerna och efter hade vi picknick i gräset. Fina minnen! Idag sov jag enda till halv tio, tidiga mornar denna veckan så det behövdes. Åt en god och lugn frukost och nu har jag gjort mig redo för jobb. Ska göra en smoothie till mellanmål innan jag kör. Jobbar mellan 13-17 idag så det blir en kort dag. Sen tar jag helg!

15:e juni 2016

Trots att det känns jobbigt när klockan ringer halv sex är det värt det när man slutar klockan ett. Största delen av dagen ledig! Härlig dag på jobbet med barnen som vanligt. Vi gick en runda till skogen och lekte lekar så de fick springa av sig. Mamma slutade också tidigt idag så min storasyster och tjejerna kom till oss. Vi har ätit god middag och myst. Perfekta tjejkombon är vi! ♥

Jobb på förskolan

Det har varit lite dött här, men jag har fullt upp så det är väl en bra anledning. Jag mår bara bra! Denna veckan jobbar jag på förskolan på stora avdelningen. Jag har fått några dagar nästa vecka också, men det verkar som det blir mer i sommar. De soliga och varma dagarna försvann i samma veva som studenten och väderprognosen visar regn resten av veckan. Kom ut från duschen för en stund sen. Blev en springtur plus ett styrkepass på gymmet idag. Nu är det dags för middag! Jag har börjat redigera bilderna från balen så de borde dyka upp innan veckan är slut. 
Längtar efter att få använda denna långklänningen igen! 

MIN MOTTAGNING

 Efter utspring och flaket åkte jag hem till min mottagning. Vi hade satt upp ett stort tält i trädgården för att alla skulle få plats. Mamma och pappa hade gjort det så fint med dukning och dekoration. Innan middagen minglade vi runt och som tilltugg åt vi snittar och krustader. Jag hade verkligen världens bästa student! Det var så härligt att ha alla mina närmaste där på min stora dag! Så otroligt tacksam för alla fina personer i mitt liv. Ni är guld värda allihopa. ♥
 
På kvällen tog jag med mig Alice och Sara och åkte till studentfesten. Det blev en grym kväll med alla studenter och lite annat folk. Dansade hela tiden och hade så roligt!

MIN STUDENT

 Jag har verkligen levt livet denna veckan - bal, poängjakt och student tre dagar efter varandra. Ska berätta om allt i olika inlägg! 
 
Igår tog jag STUDENTEN!!!! Lilla jag! Förstod inte det förens jag skakade av nervositet precis innan vi skulle springa upp på scenen. Vilken mäktig dag! Aldrig känt mig så lycklig som när vi hoppade på scenen och när jag sprang ner till alla mina nära. Efter kramkalas och saker hängande runt halsen gick alla studenter ner till byn för att åka flak. Det är en väldigt liten by, men det var sååå roligt ändå! Vi hoppade på flaket till musiken och sjöng allt vad vi kunde! Därefter hoppade jag in i cabben och åkte hem till min mottagning där min familj/vänner väntade. Mer om det kommer i ett annat inlägg. 

THE BIG WEEK

Det kändes verkligen behövligt med en extra ledig dag nu inför den stora veckan. Jag har solat ett par timmar idag och bättrat på brännan. Nu har jag precis duschat, haft i hårinpackning och rakat benen. Imorgonbitti ska jag till skolan för att lämna in dator och skåpnyckel. Två av mina närmaste vänner tar studenten imorgon så när jag är klar i skolan ska jag titta på deras utspring. Åh det ska bli så roligt att se deras lycka! Sedan ska jag till Isabelles mottagning och fira. Kommer bli en härlig dag/kväll! Nu är det dags för ett kvällsmål som på bilden ovan. Naturell yoghurt med hemmagjord granola och färska jordgubbar. Något jag äter alldeles för ofta dvs. typ varje dag, men det är ju så gott! 

LOWNDES


WITH MY GIRLS

Helgen har gått så snabbt och jag har haft det toppen! Mina systedöttrar kom i fredags och har varit här tills ikväll. Så himla mysigt att ha dem här, helt för oss själva. Vi har njutit till max och hittat på en massa roligt! Igår åkte vi ner till bassängerna och badade. Skönt att svalka sig i värmen!
Imorgon är det röd dag vilket innebär ledigt från skolan. Sedan drar studentveckan igång. Wow tänk hur många år man har väntat på detta - sedan föralltid typ, haha! Jag har verkligen inte fattat det än, trots att jag har planerat inför balen/studenten i över ett år nu. 

SO CLOSE NOW

Hämtade upp mamma på jobbet igår och körde till stan. Hjälpte henne att hitta ett par nya skor och såklart kikade vi i några fler butiker. Väckarklockan ringde halv sex idag så det var bara upp och jobba. Slutade ett och körde därefter till skolan för att planera inför studenten med klassen. Vi gjorde klart vårt tacktal och målade lakan till flaket. Nu är det nära alltså! Ber till gud att sommarvädret håller i sig! Bal och tar student sker en gång i livet och då vill jag verkligen ha sol och fint väder!

PINK DREAM


RSS 2.0