The Prettiest


I LIKE IT THIS WAY


HALLOWEEN

Hade en så bra dag/kväll igår med mina tjejer! Vi har inte träffats allihopa sen sist vi var ute och det var i mars. Galet vad snabbt tiden går!
Det kändes inte ens som vi hade varit ifrån varandra, allt är som vanligt när vi ses. Och det är underbart! Jag var hos Elaine redan vi tre så vi fixade lite där hemma, lagade mat och sådär. När Tracey och Isabelle kom åt vi, gjorde oss i ordning och taggade till. Vi dansade från 10 till 1 inatt. Tack för kvällen mina fina. Ni är bäst ♥

Your Voice Matters

 ”Your voice matters, so scream and shout for what’s right, for whatever it is that gets you out of bed in the morning. You, in your own body, are a tiny revolution waiting to happen. It’s a hell of a lot of fun to give part of yourself and your heart back to the world.” - Sophia Bush

FAVES FOREVER

"I’ve known these people longer than anybody in my life almost. Besides like my parents and a few of my best friends. I will carry these friendships and this life and the challenges and the overcoming and all that with me forever. I would be a completely different person without this out." - Bethany Joy Lenz

29:e oktober 2014

Imorse sprang jag en lång runda, så skönt! Annars har jag mest myst i soffan framför Desperate Housewives. Vid sex ska jag tilll gymmet för att köra cx med Johanna. Imorgon är det dags för halloween fest! Jag, Elaine, Tracey och Isabelle träffas innan för att umgås och fixa oss. Det ska bli så kul! Jag ska vara cheerleader och sen har jag köpt lite halloween sminkning. Vi får se hur det blir!

He's Dear To My Heart

"It was wonderful having Chad back. Chad and I hit off right away, from my first screen test and we've been friends ever since. We've been through a lot of ups and downs, but he's dear to my heart. It's wonderful having him around." - Bethany Joy Lenz

28:e oktober 2014

Jag har haft två härliga dagar med min storasyster och tjejerna. Vi har lunchat, gått på stan, varit ute och lekt och myst inne. Jag är så glad att jag har dem. ♥ Var hemma vid fem idag och nu ikväll har jag dansat zumba. Underbart med höstlov!

THEIR FRIENDSHIP

Untitled
"The girls are still really good friends and keep in touch. They were group texting the other day when Joy was giving Maria a bath." 

You've Given My An Amazing Life

Naley 9x13

Riskettan

Topp från h&m
Klockan tio imorgon har jag riskettan inbokad. Ska bli skönt att ha den klar! Den är i tre timmar så jag kan tänka mig att det kommer bli lite drygt. Resten av dagens ska jag umgås med mamma, storasyster och tjejerna. Jag stannar kvar hos min syster och sover där tills på tisdag. Det ska bli så mysigt. Älskar att vara hos dem! Ni får ha det så bra. ♥

ALLOW YOURSELF

"Allow yourself to be inspired by everything around you. By people, in nature, through your interactions, what you read, heart, see." - Shantel Vansanten

25:e oktober 2014

Körlektionen gick jätte bra igår! Vi körde i villaområden och backade runt gatuhörn. Det börjar närma sig nu! Jag pluggar endel teori också, så mycket man ska kunna. Idag har jag sprungit, styrketränat, lagat mat och nyss övningskörde jag med pappa. Jag har höstlov nu och det känns underbart. Jag har lite planerat än så länge, men det är skönt att ta det lite som det kommer också. 

The Christmas Secret - movie

Behöver jag ens förklara hur taggad jag för Joy's nya film? Åh vad jag längtar! Det är en jul film och den kommer säkert vara jätte mysig. 

PICS FROM FWTP2


Timing is everything

Igår stannade jag och Elaine kvar i byn för att äta och träna bodypump. Älskar det! Det är så galet kul. Kvällen spenderade jag hemma hos bästis.
Vi pratade i massor, gav varandra massage och tittade på tv.
 
Idag slutade jag redan klockan 11! Vi hade ingen historia lektion så det var därför, klagar absolut inte! Vi hade bara entreprenörskap och massage idag, bästa ämnerna. Mamma lagade kroppkakor igår som är min favorit rätt så det fick bli min lunch idag också. Åh vad det är gott! Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags för min körlektion vid halv fyra. 

PANTS & SHORTS


22:e oktober 2014

Idag var det föreläsning i skolan som vi var tvungna att gå på. Det var en som berättade om att han fick leukemi när han bara var 4 år. Det är så hemskt med cancer och särskilt på små barn. Den var från halv tio till elva och sen tog jag bussen hem. Jag har varit ute och sprungit och klockan sex ska jag på ett styrkepass på gymmet, cx. Har inte testat det innan så det ser jag fram emot!

Screwed up, and random and mean

Meredith Grey, quotes

SUNSHINES

♥ Hilarie & Bethany at FWTP2 

A MIRACLE WOULD BE NICE

Wonderstruck
just girly things
JustGirlyThings~
When someone else does your makeup ;)
JustGirlyThings~
٠ ๋· Just Girly Things ๋٠· | Facebook
Hoping for a miracle

21:e oktober 2014

Idag körde vi kickboxning på idrotten och jäklar vad kul det är! Min nya kamera kom idag! Blev så glad. Kände att jag ville ha en bättre nu och denna kan man även filma med. Blir perfekt till USA! Nu ska jag plugga teori innan det är zumba dags. Taggad till tusen! Imon måste jag tyvärr till skolan för föreläsning, från halv tio till halv tolv. Vi tänkte gå ner och köpa smink till halloween då också. Vi ska på halloween fest nästa torsdag och det ska bli kul! Äntligen ett nytt tillfälle att använda min cheerleader dräkt från OTH. Har längtat!

OH, IT'S ACTION

Shantel, Robert & Bethany in Paris 
Dessa tre alltså! Kan dem bli mer underbara?

A good guy, a great father and a responsible husband

"She wouldn't be here if there wasn't a problem." - Chris Keller, 9x05

THE CAST AT - FWTP2

 "How blessed I am to share these new memories with people I have known and loved for many years." - Bethany Joy Lenz

Chase Them

Idag har dagen sett ut som den alltid gör på måndagar. Entreprenörskap, gymmet på håltimmen, massage och svenska sista lektionen. En bra dag! Vi ska ha praktiskt test på massagen på fredag och efter höstlovet ska vi börja massera på bänkar. Det ska bli kul! Kunde ta tidiga bussen hem idag! Ska plugga teori och när pappa kommer hem ska vi övningsköra och fickparkera. 
 
Måste bara dela med mig av min lycka över att det blir en FWTP3 i oktober nästa år också. Jag ser detta som min chans nu, tredje chansen faktiskt. Nästa år är det min tur! Min tur att få leva drömmen. Min tur att träffa mina förebilder. Min tur att vara lyckligast i världen. ♥

You're capable, you're loved and you're beautiful

"It doesn't matter what size you are, what shape you are, whether your eyes are brown or green, or your hair is black or green or gray. None of that matters, ever. It only matters who you are as a human being. If you can lay your head down on your pillow at night and know that you are loved and love yourself back, that's what's important. 
 
Whatever you are is beautiful because it’s you There is only one of you. You're capable, you're loved and you're beautiful. The world is a better place, because of you! You are unique, because there is only one of you! What matters is what's in your heart, what your goals are and what kind of life you want to lead." - Shantel Vansanten

Molly Rustas - fashion


MY FAVE GIRLS

På bilden ser ni mina absoluta största förebilder, Hilarie, Bethany och Sophia. Dessa tre betyder allt för mig. Det är helt galet, dem har förändrat hela min värd. Dem inspirerar mig på ett sätt som ingen annan kan. Världens vackraste kvinnor! Inside and out. 
 
Jag skulle göra vad som helst för att få träffa dem och resten av One Tree Hill castet i Paris denna helgen. Det gör så ont att se alla bilder och videos och inte vara där med dem, se dem ihop. Bilden ovan tog dem igår och den ska upp på väggen! Helt klart. 

19:e oktober 2014

Igår övningskörde jag inne i stan och vi var även en runda hos mormor och morfar. Därefter åkte vi till min storasyster, Markus, Ellie och Alva. Vi åt god mat, efterätt och hade det så mysigt! Massa skratt och mys med mina små tjejer. 
 
Idag har jag varit ute på en skön springtur och stykretränat. Gjorde precis en juice och gud vad det är gott. En juicemaskin borde alla ha! Det är tusen gånger godare med nypressad än köpt. Nu tänkte jag titta på veckans avnitt av Chicago P.D och klockan sex ikväll ska jag på mojo yoga. Det ska bli skönt! Jag kan behöva det efter flera stressiga veckor. 

MOLLY RUSTAS - OUTFITS


17:e oktober 2014

Internet krabbade igår och därför blev det ingen bloggning. Efter skolan igår gick jag ner till byn med Josefine. Vi tittade lite i skobutiken och tog en fika innan vi gick till gymmet. Vi körde 55 minuters bodypump och jäklar vad kul det var! Helt galet, vilken kick! Jag har aldrig kört det innan och har varit taggad hela veckan för det passet. Ska helt klart träna det igen! 
 
Idag har vi haft historia prov i skolan. Förhoppningsvis blir det lugnt i skolan ett tag framöver nu. Det har varit så mycket och jag orkar inte med mer nu. På entreprenörskapen testade vi att göra vår egna handsprit. Ingredienserna kom nu i veckan och det funkade! Vi ska bara beställa flaskorna och sen börja sälja. Nu är jag hemma och väntar på att min storebror, Jenny och killarna ska komma. ♥

We've been through a lot

Brooke & Lucas 5x18

We Are Destined For Greatness


Nyttiga chokladbollar

Ikväll gjorde jag nyttiga chokladbollar. Dem blev så goda! Perfekt som ett litet mellanmål! Hade i havregryn, kaffe, kakao, kesella, honung och rullade dem i kokos. Nu väntar jag på att Chicago P.D ska börja och därefter Grey's Anatomy. Ni anar inte hur glad jag är över att Grey's är tillbaka! Dvs dem riktiga onsdagskvällarna.

Jessica Alba - fashion


THIS HAPPINESS

Idag hände det igen. Kate Voegele favoritmarkerade min tweet för andra gången. Åh jag blev så glad!
 
Hon släpper sitt nya album den fjärde november. Jag har väntat så länge på hennes nya musik. Drömmer om att få gå på hennes konsert. Hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer till Sverige nästa år!

Rainbow Comes after the Sun

Jag vaknar alltid tidigt, vare sig jag är ledig eller inte. Men det gör mig inget, jag tycker bara det är skönt. Dagarna blir längre och det är ju bara positivt! Jag har tränat och pluggat. Det jobbigaste med prov är att det går inte att plugga klart, jag repeterar hela tiden om och om igen. En läxa gör du klart, men provet är inte över förens du har gjort det. Det är väl nackdelen! Jag kan iallafall nästa allt nu och det känns jätte skönt. Ska laga en pasta och bacon rätt till middag senare. Enkelt och gott! 

NALEY - RAIN SCENE

Naley 9x13

FASHION


14:e oktober 2014

Började skolan klockan tio och det var så skönt att få sova ut lite. Åt en mysig frukost med mamma och började skoldagen med idrott. Vi körde badminton och det var så kul! Därefter tittade vi på fotbollsturneringen och avslutade dagen med lärande och utveckling där jag skrev en inlämningsuppgift. Nu har jag precis ätit middag och repeterar in det ska jag kunna inför historia provet. Vid sju är det dags för ett zumba pass och jag är taggad som alltid!

When you stop fighting, you stop living

"When you stop fighting, you stop living. We all need that thing that's worth fighting for, lika a circum someone, speical place or maybe just an idea." - Peyton Sawyer

13:e oktober 2014

Hade en väldigt mysig kväll hos min fina faster igår. Vi pratade endel om USA och tittade på bilder från när dem var där. Jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Annars då? Klarade av måndagen i skolan bra. Vi hade massage prov och jag blev så himla glad över resultatet. Det känns så skönt när man bokstavligen har pluggat ihjäl sig. Det är inte långt kvar till höstlovet och jag räknar ner dagarna! Hoppas ni har haft en fin dag. ♥

Show Me How To Live

Peyton, Brooke and Haley 6x22

WISE WORDS

Redan söndag igen...dagarna går ju inte sakta direkt, tyvärr! Jag har varit ute på en lång springtur följt av styrketräning. I eftermiddag ska vi åka till min faster på kalas. Det ska bli kul att träffa henne! Jag har sminkat mig än så länge så det är bara kläderna kvar. Hoppas ni får ett bra avslut på helgen ♥
So important ↑

Would you?

"Do you ever want to go back? Would you do it differently?" - Brooke Davis

11:e oktober 2014

Vilka härliga dagar med mina grabbar! Det är alltid så roligt att ha dem här. På morgonen var vi ute på en skogs promenad allihopa. Annars har vi hittat på allt möjligt, varit både ute och inne. Dem har åkt hem och nu ska jag ska dränka mig i plugg. Ha det bäst ♥

JOY IN RED


10:e oktober 2014

Igår efter skolan var jag på min sista teori lektion. Det har faktiskt varit väldigt intressant och inte alls tråkigt. Men det är ändå skönt att ha det klart! Träffade min storasyster, Markus och tjejerna ett tag också. Ikväll har vi killarna här och dem sover över tills imorgon. Vi har haft det så bra! Lekt, skojat och myst. 

FAVES


JANNI - TRAINING INSPO


En ledig onsdag

Härliga onsdag! Började dagen med en springur följt av styrketräning. Annars idag har jag pluggat (såklart), tittat lite på Desperate Housewives, övningskört med pappa och nu har vi precis ätit våfflor. Om en timme börjar Grey's Anatomy!!!! Ni anar inte hur taggad jag är! Har längtat så länge. Äntligen dags för första avsnittet av säsong 11. Tänk att det har hållt på så länge, kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar serien! 

I LIKE IT


BEAUTY INSPO


THINGS WE DID FOR LOVE

"I want people to tell their children terrifying stories about things we did for love."

BEAUTIFUL SHANNY

"If you believe in yourself, somebody will find you that believes in you just as much, if not more." - Shantel Vansanten

7:e oktober 2014

Vi har ingen mer naturkunskap så nu har jag sovmorgon på tisdagar. Var skönt att få sova lite extra idag! Börjar vid tio så det är inte så länge, men bättre än inget! Vi spelade innebnady på idrotten och det var riktigt kul! Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Ska plugga lite innan zumban. 

IT'S SO IMPORTANT

"Believing in yourself and what you do is so important." - Kate Voegele

Första körlektionen

Tänka sig att jag har haft min första körlektion! Jag överlevde, haha. Det gick faktiskt bra, men jag kan erkänna att jag var lite nervös. Jag har bara kört vår volvo (provkörde en mini cooper i somras också) och därför var det lite annorlunda med växling osv. Det är sånt man lär sig! Jag har den bästa läraren och det är jag glad över!

SENDI - TRAINING INSPO


THE STARS

Idag har jag varit ute på en härlig springtur och tränat styrka efteråt. Lagat mat har jag också gjort och nu väntar jag på att gratängen ska bli klar i ugnen. Pappa och jag ska köra in till stan när vi har ätit för att kolla på en ny kamera till mig. Imorgon har jag min första körlektion inbokad. Är lite nervös faktiskt! Men jag tror det ska gå bra. En teori lektion väntar direkt efter, så det passade bra imorgon. 

Things will get better

Haley James Scott, quote 8x14

VANESSAS STYLE

 

I THINK IT'S NICE


What we know and what we feel

Google Image Result for http://images5.fanpop.com/image/photos/30600000/Sex-and-the-City-sex-and-the-city-30634215-500-300.jpg
so simple
Selma Biščević | via Facebook
Mσvie Lessσns . . .
Facebook
Carrie Bradshaw, quotes

Lyx frukost

 
Idag gjorde jag en riktigt lyx frukost till mig och mamma. Amerikanska pannkakor med bananer och blåbär som topping. Vi testade vår juicepress också och det var så gott med helt egen juice. Nu har jag bytt om till träningskläder och om en stund ska jag och Johanna till gymmet. Det ska bli skönt med ett styrke pass! Därefter kör jag och mamma direkt till min storebror. Ser fram emot bus med mina grabbar! Hoppas ni får en lika bra fredag. ♥

THE THREE BEST


2:a oktober 2014

Det har varit en bra torsdag! Vår mentor överraskade oss på lektionen med att gå ner till sjön för fika på en restaurang. Så himla snällt! Det var härligt väder så vi kunde sitta ute. Vi slutade runt tre och då hämtade mamma mig och Josefine. Vi körde in till stan och lunchade ihop och hann en vända på stan innan jag hade min teori lektion. Det var väldigt mysigt! Efteråt gick jag hem till storasyster för lite mys med mina systerdöttrar. Imorgon har vi studiedag och det ska bli så skönt! 

She's my sister


"Joy and I, I feel like we’re already sisters. She just had her baby, Maria, and I’m going to cry when I talk about it, but I was one of the four people who was in the delivery room. I got to see her and help her deliver her baby. It was one of the most amazing miracles I’ve ever experienced. And it will forever bond her and I even further. So, if anybody asks if we’re friends, it’s more that she’s my sister." - Shantel VanSanten

THAT'S WHAT YOU DO

One tree hill
One Tree Hill, season 8 quotes

Gott mellanmål

Gjorde en god smoothie till mellanmål efter springturen och styrketräningen. Enkelt och så gott! Min lediga onsdag spenderas till att plugga, ja det blir inte roligare än så. Det är sånt som behövs göras och det är lika bra att ta tag i det i tid. Ska belöna mig med något avsnitt av en serie senare! Ha en fin onsdag. ♥

RSS 2.0