Stan idag!

Jag ska strax gå ner och göra mig i ordning. Äta frukost och allt sånt. Mamma ska klippa sig vid 11 och när hon gör det åker jag till alisa en stund. Ska bli kul att träffa henne även om det inte blir så jätte länge. När mamma är klar åker vi in till stan. Jag måste komma hem med en vinterjacka så jag hoppas att jag hittar någon. Sen är det alltid massa annat fint som följer med hem. Haha! Ikväll ska jag,sara och alice ha spakväll. Bada bubbelbad,tjejsnack och titta på filmen 'jag saknar dig' Vi har velat se den jätte länge så det är på tiden nu. Jag tror den är super bra. Det komer bli en grym dag och kväll. Vi sover hos alice inatt och så hörs vi när vi hörs.  Ni får ha det så bra, pussar!
alice,sara och jag när vi fotade igår

En av presenterna från bästis

Detta armbandet var en av dom fina sakerna jag fick av alice när hon var i USA. Ni ska få se dom andra två sakerna en annan dag. Ett jätte fint armband med turkosa stenar och en glittrig. Det är SÅ fint, tack så jätte mycket mitt hjärta ♥

Fotat och spelat alias

Jag och sara har varit hos alice idag, vi kom dit redan vid 10. Vi gick ut och fotade,ni ska såklart få se bilderna någon annan dag, jag ska bara få dom av alice först.  Vi var ute ett tag och sen gick vi in och spelade alias, pratade om en massa. Verkligen en härlig dag som vanligt med alice och sara. Imorgon ska jag in till stan med mamma. Det behöver köpas in en hel del nytt, Det ska bli så kul, jag bara älskar att shoppa!
Har ni haft en fin söndag? Kram på er!
alice,sara och jag en annan dag vi var ute och fotade

Varit hos sara!

Jag kände att min garderob behövdes städas idag så jag gjorde med en gång och när jag ändå höll på, städade jag mitt rum också. Skönt att ha det gjort nu. När jag hade gjort det tråkiga så åkte jag till sara. Så jag har träffat henne några timmar också. Vi var ute och tog bilder på hennes söta hund. Bara pratade och slappade. Hoppas ni har haft det bra!
söta vovve

Party!

sista bilderna...Saknar kvällen med er tjejer, vi gjorde den bäst ♥

Underbar kväll


RÖSTA PÅ AMANDA P!

Har haft en mys kväll som vanligt på fredags kvällarna och tittat på idol. Amanda persson har varit min favorit länge, hon är verkligen bäst! Jag har röstat några gånger på henne nu, så gör det ni också!!!!!
Idag var det sista dagen i skolan och nu går vi på höstlov, det finns väll knappast något bättre än lov? Jag bara älskar det! Jag åkte med alice hem efteråt och vi bakade, tittade på andra avenyn och sånt. Bra start på lovet!
Hoppas ni har haft en bra fredag som jag!


27:e oktober 2011

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min dag har bara varit bra idag, som nästan alla dagar är. Det är så många underbara människor i min klass som alltid gör dagarna så jäkla bra. Nu är det bara imorgon med och sen går vi på höstlov. Känner att jag verkligen behöver det nu, det har varit så mycket prov den senaste tiden. Man blir så trött på allt då. Vi slutade vid kvart över två idag så mamma hämtade mig och vi gick ner till byn en sväng. Kikade runt lite bara och sen drog vi oss hemåt. Ikväll har vi ätit gott, jag har varit ute och sprungit och farfar var här en stund, Mys!
tre bilder från skolan idag

Lite till bilder sen fredags

fler bilder innan balders med tjejerna, det kommer två inlägg med några till bilder sen fredags sen

Läder armband

Vi har slöjd på torsdagar och jag och Isabellé är klara med våra kuddar som vi har gjort. Medans vi tänkte på vad vi skulle göra sen, tog vi ett brunt läderband och några fina pärlor. Som vi gjorde till ett fint armband. Det blev riktigt snyggt och det gick snabbt också. Det gick inte att ta någon bild på armbandet som visar precis hur det ser ut, men ungefär som på bilderna.

Springtur i mörkret

Jag och mamma kom precis in efter att ha varit ute och sprungit en skön runda i mörkret, nu blir det mörkt ganska tidigt och värre kommer det att bli. Men det gick jätte bra ändå! Idag i skolan hade vi prov i idrott och jag tror det gick ganska bra. Vi tittade på film på spanskan, filmen var riktigt bra. Tror vi får se klart den imorgon. Ikväll ska jag titta på bonde söker fru och Grey´s. Mysigt! Ha en fin kväll ni också, pussar!

jag och underbaraste elaine igår

Ni är mina änglar

Jag är så glad att jag har er, ni förstår inte hur bäst ni är mina änglar ♥

Mer bilder sen fredags

Några bilder sen i fredags när vi fixar oss. Jag får dela upp bilderna för vi tog så himla många. Det kommer såklart massa mer som ni ska få se.

Slutat tidigt!

Vår klass slutade redan klockan tjugo i tolv idag, vi redovisade för föräldrarna på ett föräldramöte för någon vecka sen, det var därför vi fick några timmars ledigt idag. Så himla skönt är det, pappa kunde skjussa hem mig för att han hade lunch. Vi har precis ätit nu, han ska strax åka iväg till jobbet igen. Jag hade tänkt hinna med att plugga lite, titta på one tree hill och fixa lite andra saker. Innan jag ska på aerobicen som börjar vid fem. Detta är värsta toppen dagen, synd att man inte kan sluta såhär tidigt varje vecka..hehe! Ha en fin tisdag, pussar!



jag idag, har på mig mina rutiga shorts och beige tröja från H&M

Innan balders!

I fredags var vi som sagt ett gäng tjejer hos elaine innan balders. Det var bara jag,isabellé,tracey och alisa hos elaine när vi gjorde oss i ordning och annat. Dom andra kom någon timme innan vi kulle åka med bussen, Det var jätte kul både innan,på och efter balders. Tack för kvällen alla!
jag älskar er av hela mitt hjärta ♥

Underbar söndag!

Jag har haft en helt underbar söndag. Syskonen och mina syskonbarn kom till oss. Det blev en massa prat,lekte och gosade med linus och milo, och myste med lilla ellie som redan är två månader nu. Vi åt god mat och kladdkaka med glass. Senare på kvällen gick jag och mamma en skön runda. Sen till farfar med mamma och pappa, jag och farfar tittade på massor med gamla bilder.. på mig som liten och andra. Älskar att titta på bilder. Hoppas ni har haft en jätte bra söndag som jag!

mina tre underbara syskonbarn som jag älskar så mycket ♥

Träffade bästis igår!

Jag träffade alice som kom hem från usa igår, hon har varit borta i 17 dagar så jag har saknat henne! Det var så kul att träffa henne igen, hon hade såklart jätte mycket att berätta, och jag lite vad som hade hänt här hemma haha. Åt hos alice med henne familj, vi tittade lite på tv och annat mysigt. Skönt att ha henne här hemma nu! Jag fick fina saker av henne som hon hade köpt, jag ska visa er någon dag i veckan. Tack så jätte mycket mitt hjärta ♥ Idag kommer mina syskon och syskonbarn till oss. Ska bli lika roligt som alltid att träffa dom. Massa prat, och bus med mina tre små älsklingar!
bästis och jag för ett tag sen

Hemma från elaine

Vi hade det sjukt kul igår på balders! Vi dansade i flera timmar. Jag,isabellé,tracey och alisa åkte med elaine hem efter skolan vid halv två. Vi lyssnade på musik,sminkade och gjorde i ordning oss. Tog massa härliga bilder som ni ska få se. Vid 5 kom det ett gäng tjejer till, vi gotttade oss med godis och hade kul. Vi tog bussen till balders senare och sen dansade vi! Vi var hemma på natten hos elaine, jag,isabelle,tracey och alisa sov över där. Åt lite och sen var vi  trötta och somnade ganska snabbt. Vi vaknade upp idag vid 11, åt frukost och tittade på eva och adam. Så mysigt med mina tjejer! Vi har haft det så jäkla kul, tack alla! Jag kom hem för en liten stund sen, ska strax gå ner och titta på idol som jag missade igår.
Hoppas ni hade en bra fredag för min var grym!

glada tjejer igår, det kommer mer bilder sen

Balders imorgon!

Vi slutade skolan vid kvart över två idag, så jag,isabellé,alisa och tracey gick ner till byn och köpte godis,chips och saker som behövs tills imorgon. Vi är ett gäng tjejer som ska vara hos elaine innan vi ska till balders. Det kommer bli jätte kul och vi är så taggade! Jag längtar tills efter skolan imorgon, vi slutar vid halv två så vi får lång tid på oss att sminka,göra i ordning håret och annat. Jag var hemma vid fyra idag och lite efter så gick jag ut och mötte upp mamma som har jobbat. Sen gick vi en skön lång runda. Nu har jag lite saker att fixa till imorgon, ska packa för jag,isabellé,alisa och tracey ska sova hos elaine efter balders. Jag är nog tillbaka på lördag, ni får ha det jätte bra!

glada tjejer med balders biljetter

Jag älskar er så obeskrivligt mycket

några bilder sen igår/tisdags

Massa snack med sara!

Dagen har bara varit bra idag, inget har varit sådär jobbigt som allt är ibland. På musiken ska vi ha låten Boulevard of broken dreams av Green day. Vi är ett gäng som ska sjunga den och några som ska spela gitarr,piano och olika saker. Det kommer nog bli jätte roligt, vi ska spela upp låten och sånt sen. Vi tittade klart på en jätte bra film på spanskan och dagen har bara varit härlig. Jag var med sara efter skolan och vi har som vanligt hur mycket som helst att prata om, det tar aldrig slut. Så vi har bara myst och suttit lite vid datorn och ätit. Ikväll är det bonde söker fru och efter det Grey's anatomy som gäller! Jag ska bara gosa ner mig i soffan och ha det skönt. Hoppas ni har haft en bra dag och ha en mysig kväll nu, puss på er!

jag och min ängel idag

Nyklippt!

När jag hade slutat skolan idag gick jag ner till byn till min frisör. Jag klippte bara på topparna eftersom jag vill ha längre hår,plattade det och sen noppade hon mina ögonbryn. Nu är jag helnöjd, brynen blev jätte bra, så fin form på dom nu.  Jag ska strax byta om och ge mig ut på en skön powerwalk, ikväll får jag mysa själv framför tven. För pappa ska på möte och mamma är iväg med jobbet idag och imorgon. Ha en fin kväll nu, kramar i massor!

jag nyss, nyklippt

Firat min faster!

Jag har försökt att mobil blogga innan ikväll men det gick inte att ladda upp bilder, så jag orkade inte bry mig mer om det. Vi har firat min faster ikväll som fyllde år i veckan. Vi har ätit massa gott, bland annat chokladtårta hur gott är det inte? Vi har pratat, jag har lekt med mina tre söta kusin barn. Har varit roligt att träffa alla, en toppen kväll! Grattis igen faster, du är bäst! ♥ Hoppas ni har haft en fin kväll för det har jag haft!
innan kalaset

Det blev inte så mycket bilder igår,men dom här under!
min mormor och ellie

markus och ellie


sötaste tjejen!

En runda in till stan och sen kalas!

Igår åkte jag,mamma och pappa in till stan på morgonen runt halv 12. Vi kikade i butiker och hittade en present till min faster som har fyllt år i veckan, vi ska fira henne idag. När vi varit inne i stan ett par timmar åkte vi till min syster,markus och ellie. Markus har också fyllt år så vi firade honom. Mormor och morfar var också där. Det var kul att träffa dom, vi gosade med ellie och bara pratade. Åt jätte god mat och en jätte god chokladpaj. Det var en super bra dag igår. Vi kom hem vid halv nio och då gick jag,mamma och pappa ut och gick en lång runda. Det var mörkt ute men det var verkligen skönt. Efter rundan blev det tv mys framför pappa på burk. Har den på film så har sett den innan, men den är så bra så jag såg den igen. Igår så jag hade inte tid eller lust till att blogga.
Hoppas ni hade en underbar lördag precis som jag. Kramar i massor!
Jag hade på mig detta igår...
Långärmad beige tröja och shorts från H&M, både tröjan och shortsen är nya (det kommer bätte bild)
skärp från H&M, skor från Din Sko och till det skinnjackan från Olssons


Glittrigt

Alice var i ullared för någon vecka sen så jag bad henne köpa hem ett iPhone skal till mig. Älskar att ha några att byta med ibland, haha. Blev super nöjd och det är så  fint! Lila och glittrigt.

Fredagsmys och helg!

Denna veckan har gått lika fort som alla andra, veckan är över på en sekund och nu är det två dagars helg, det är ingenting men skönt ska det bli. Fredagarna är slappa i skolan så det har bara varit bra idag. Vår näst sista lektion är so och då tittade vi på film i aulan. Sista lektionen är hemkunskap och då gjorde vi äppelkräm och bakade scones. Det blev jätte gott! Fast det finns en dålig sak med dagen, det var så kallt ute idag på morgonen så jag fick ta fram vinter jackan. Vill inte behöva använda den redan, hoppas att det ändrar sig och bli ''varmt'' ett BRA tag till. Ikväll blir det såklart en riktig mys fredag som alltid. Vi ska äta taco paj och titta på????? IDOOOOL! Ha en skön kväll nu för det ska jag ha. Pussar!

jag för någon helg sen

Föräldrar möte

Jag kom hem från skolan för bara en liten stund sen. Vår klass ska vara med på vårt föräldrar möte ikväll i skolan, det är ju egentligen bara för föräldrar såklart. Men vi ska redovisa lite för dom så dom ser vad vi gör i skolan och sånt. Det är från sex till åtta. Vi slutade vid kvart över två idag, jag väntade på sara som slutade vid halv tre och sen gick vi ner till byn och myste lite. Det är svinkallt ute, det känns ju som vinter. Frös nästan ihjäl när jag skulle gå ut till bussen idag på morgonen. Brrrrr! Nu ska jag göra lite andra saker och sen ska vi äta. Hoppas ni har haft en fin torsdag, pussar!

jag idag med min ängel ♥

Onsdag kväll

Kom precis hem efter att ha sprungit. Nu är det redan mörkt ute och klockan är bara sju. Ikväll ska jag titta på bonde söker fru som alla andra onsdagar, Grey's ska vi spela in så jag och mamma ska titta på det någon annan kväll för hon jobbar. Innan idag har jag varit i skolan och onsdag är den jobbigaste dagen på vårt schema, men den var inte så jobbig idag som den brukar vara, konstigt nog. Vi hade det näst sista oförberedda provet i engelska. Vi har haft typ fem stycken oförberedda prov nu, det är skönt att dom snart är över. Har ni haft en bra onsdag? kram på er!

alisa och elaine idag ♥



Polotröja

Här kommer en bättre bild på polotröjan som jag köpte förra veckan. Jag tyckte inte alls om färgen senapsgul innan, men sen provade jag denna och tyckte att den var riktigt snygg. Så den fick följa med hem och jag är jätte nöjd med den. Jag köpte den på gina tricot.

Måndag igen...

Jag är dö hungrig så det är tur att maten är klar alldeles snart. Även om vi slutade ganska tidigt idag så har dagen gått sakta. Helgen går fasen hur snabbt som helst, det hinner ju inte bli helg innan den är slut igen. Det är inte så jätte länge kvar tills det är höstlov och det ska bli sköööönt! Imorgon ska jag och sara på aerobic och det ska bli jätte kul som alla andra gånger. Nu ska jag gå ner och äta, vi hörs lite senare ikväll.
tracey och jag i skolan

Varit med bästavän

Sara har varit hos mig innan idag, hon kom vid 12 tiden. Vi hade såklart mycket att prata om (som vanligt) spelade wii och hade det mysigt. Jag ska till kyrkan idag med, det är gudstjänst och jag orkar verkligen inte det. Hade hellre stannat hemma såklart, men ska man konfirmera sig så ska man. Det är ju 'bara' en timme idag. haha! Vi hörs kanske när jag har kommit hem, annars imorgon efter skolan. Ha en bra söndag, puss på er!

jag idag, skjorta från H&M

Define a lash

Det är många som har tipsat om denna mascaran och sagt att den är jätte bra. Jag var tvungen att testa och den funkar riktigt bra måste jag säga. Den ger långa och smala ögonfransar.

Pannband

Detta fina pannbandet köpte jag inne på gina tricot. Jag tycker att det är jätte fint med pannband och om man inte vill ha mössa någon dag så är det perfekt. Nu är det bara en vit mössa och vita vantar som behöver köpas. Jag väntar på min vita halsduk som jag har beställt från H&M för flera,flera veckor sen, säkert fem. Får hoppas att den kommer snart.

Konfa och efter till elaine med isabellé

Jag har varit på konfa läsning idag, det började redan klockan tio och var till halv två. Vi hade skattjakt,pysslade,dom pratade,vi skrev och en massa mer. Vi fikade såklart med. När det var slut åkte jag och isabellé med elaine hem. Vi tittade igenom skolkatalogen, tittade på film och fikade. Jag har alltid så kul med mina tjejer! Jag kom hem vid fem och då gick jag ut och sprang. Nu är jag hemma och ikväll blir det mys, pappsen och jag ska laga tacos och gotta oss. Mamma jobbar kvällen men kommer såklart sen och då blir det film.  Låter som en toppen kväll!
Ni får ha en fin lördagskväll, pussar!


Din Sko

Dom här skorna fick följa med mig hem i torsdags. Jag är en sån som nästan alltid köper svarta skor bara för att...men nu ville jag ha ett par bruna skor och dessa är dö snygga och jätte sköna att gå i. Dom finns innte på Din Sko

7:e oktober 2011

Nu är dagen slut och vi har en skön fredags kväll framför oss. Jag fattar inte hur dagarna kan gå såhär snabbt, det var ju nyss fredag och nu är det helg igen. Tiden borde sakta ner lite, men jag älskar såklart helger, det är så skönt! Vi slutade vid halv två idag, jag tog kvart över två bussen för vi fick inte åka med den som gick  tidigare. Blev så arg, gubben är så jäkla sur som kör den tidiga bussen. Jag kom hem vid halv tre iallafall, mamma och jag fikade och sen stack vi ut för att springa. Vi ska ha det mysigt här hemma ikväll såklart, massa gott och idol helt perfekt! Fast jag saknar alice, min bästavän som jag ska vara utan i 17 dagar. Jag har inte varit utan henne så länge i typ hela mitt liv, hon är utomlands. Det var två dagar sen hon åkte och jag saknar henne redan...♥
jag idag, har på mig min nya polotröja ni ska få se en bättre bild

Sprungit och nu tv!

Mamma och jag kom hem för bara ett litet tag sen, Vi har varit ute och sprungit en lång runda. Så det ska bli skönt att lägga sig i soffan snart och titta på bonde söker fru och efter det Grey's anatomy. För det finns väll inget mysigare än att titta på bra tv program på hösten? Imorgon när jag har slutat skolan ska jag och mami åka in en sväng till stan. Ska titta efter skor och jag hoppas att jag hittar något annat snyggt med.
jag och tracey idag ♥

4:e oktober 2011

Jag kom hem från aerobicen för ett tag sen, jag,alice och sara går alltid ner till byn på tisdagar och äter innan aerobicen. Det är så jäkla kul, vi började på dansen idag och jag tror den kommer bli grym! Innan idag har jag såklart varit i skolan, vi hade nutidsfrågor på morgonen och dagen slutade med elevens val. Jag,isabellé och tracey pluggade inte no som vi borde göra, det blev massa prat,musik och massa bilder istället. Men det är mycket bättre, haha. Varje år i 7:an,8:an och 9:an så har vår skola en grej att man ska gå eller springa en mil. Ganska löjligt egentligen, detta året går jag med tracey och alisa iallafall. Ikväll ska jag och mamma ha en riktig myskväll framför desperate housewives, älskar att det har börjat igen! Nu väntar vi bara på off the map och grey's anatomy, för dom går väl detta året med?


bella och tracey mina finaste tjejer ♥



på elevens val



Hemma

Vi kom hem från brorsan och pojkarna för bara en liten stund sen. Vi var där ett par timmar, lekte och busade för fullt hela tiden. Haha! Vi ska snart äta här hemma och sen ska jag och mamma ut på våran långrunda. Det är härligt väder idag med, det är så bra när det är varmt på hösten med.
min lilla gosunge och jag idag ♥♥♥

Till brorsan med vovven!

Det blev en morgonrunda med vovven innan idag och nu har jag fixat till mig lite. Mamma och jag ska köra ut till min bror,linus och milo med gizmo snart. Sen går väll dagen rätt snabbt, den är ju redan halv ett. Vi hörs senare idag, ha en skön söndag, det ska jag ha!




har på mig jeans från cheap monday och min mysiga tröja från JC

Bilder från idag

Det blev ett härligt kalas såklart! Det var kul att träffa alla. Vi pratade en massa, åt mat, en jätte god jordgubbstårta och kakor. Blev såklart en massa lek med pojkarna och mys med lilla ellie.
Här under kommer det en bildbomb från idag, undrbara ni ♥
mormor och ellie ♥
milo ♥
linus ♥
faster och gullungen ♥
bror och ellie ♥
älskade brorsbarn ♥
syster,ellie och markus ♥
jag och sötaste ellie ♥
mamma med ellie ♥
♥♥♥

Kalas!

Jag hann ta några bilder innan vi ska åka, såhär ser jag ut på kalset!
klänning från WEEKDAY

Kalas för morfar

Min morfar fyller år imorgon så vi ska åka till mormor och morfar på kalas idag. Vi firar honom idag istället. Det ska bli kul att träffa alla! Jag har plattat håret idag, det blir mycket bättre med min nya plattång. Ska snart gå ner och sminka mig, en brun sotning och mascara. På mig ska jag ha min vita klänning med svarta blommor på som jag köpte inne på WEEKDAY i somras. Det kommer nog en hel del bilder från kalset imorgon, jag hinner inte blogga mer idag. Ni få ha en fin dag och kväll, vi hörs imorgon igen!

jag i måndags när jag alice och sara var ute och fotade

RSS 2.0