Middagsbjudning

En selfie på mig och Alice på midsommarafton
Jag hade som vanligt en jättemysig kväll hemma hos bästis igår. Det bjöds på citronricotto från Italien och lax till middag. Otroligt gott ihop. Älskar citron! Jag har precis tränat och gjort mig i ordning. Nu ska jag börja med all mat som ska förberedas inför ikväll. Det blir tilltugg till drink, förrätt, middag och efterrätt. Mycket som ska göras, men det är bara roligt. Tycker verkligen om att fixa i köket med mami! Ha en härlig måndag ni också ♥

Ellen the queen


Flowergirl & musichero


28:e juni 2015

Vilken mysdag jag hade ihop med mina tjejer igår! Vi var ute hela dagen i stort sett, från klockan tolv till sex på kvällen. Inte en lugn stund med de två, men det är precis så det ska vara! Finns alltid massa roligt att hitta på. Vi var i trädgården, gick till lekparken och ner till parken för att köpa god glass. 
 
Idag har jag tränat och städat övervåningen. Städningen tar lite tid kan jag lova, men nu är det verkligen rent! Ikväll ska jag träffa bästis en stund och det ser jag fram emot! Imorgon kommer Krister och Ulrika som vi träffade i USA hem till oss. Vi var hos dem i februari och det var ett tag sedan, så det ska bli jättekul att ses igen! 

Always so pretty


26:e juni 2015

Det blev en tur hem till min storebror idag. Mår så bra av att träffa dem! Var ute i trädgården och lekte med killarna och vi satt ute i solen också. Härligt! På väg hem handlade vi mat och ikväll gjorde vi en tacopaj på tortillabröd i ugn. Måste skriva ut receptet här i bloggen för det blev så gott! Imorgon ska jag passa mina systerdöttrar hela dagen. Vi kommer ha det lika roligt som vi alltid har! ♥
Milo på nya motorcykeln. Stolt kille!

Naturally beauty

♥ Ashley Benson & Shay Mitchell ♥

Parfym

Jag är en sån som tycker om att ha flera olika parfymer och byta mellan. Dem håller ju länge då, men sen tar alla slut på samma gång. Nu var det dags att köpa lite nya! Carolina Gynnings och Beyonces köpte jag denna veckan. Gillar båda två riktigt mycket! Fräscha och väldiga goda dofter. 

Mandeltårtan

Det blev en runda till Mandeltårtan i eftermiddag tillsammans med min fina vän. Efter en god fika och mycket snack promenerade vi runt i parken och knäppte några bilder. Vi gick också en runda i stan innan vi körde hemåt. Solen har faktiskt varit framme den största delen av dagen för ovanlighetens skull. Det är inget man tar för givet! Nu är det inte länge kvar till United States of Cakes. Mamma och jag sitter bänkade som vanligt! Ha en härlig kväll. ♥

High hopes


25:e juni 2015

Igår åt vi gnocchi till middag och så gott det var! Aldrig ätit det innan, men det blev verkligen en ny favorit. Lagade en laxgryta till. Perfekt kombo!
 
Hej torsdag! Började denna dag med en god frukost och en stund efter gav jag mig ut på en springtur följt av styrketräning. Det är så jag oftast börjar min dag, mår så bra av det! Nu är det dags att laga middag! I eftermiddag ska jag hämta upp Josefine och sen ska vi köra till ett café för en fika. Ska verkligen bli mysigt! 

PRETTY OUTFITS


Dagarna som gått

Alice och jag på midsommarafton! Vi gjorde egna kransar som vi faktiskt blev ganska så nöjda över
Grillad panini med pesto, tomat och mozzarella till lunch en dag. Saffranris, kyckling och limegräddsås till middag en annan dag
Lunch på Vapiano - ravioli med ricotta och spenat och tomatsås till
Mina systerdöttrar ♥
Ovanför ser ni några bild från de senaste dagarna och ja, jag gillar matbilder! Något jag inte gillar lika mycket är det här vädret som aldrig ändras! Juni månad, ärligt!? Skulle gissa på november faktiskt. Längtar efter att ligga på stranden och springa ner till havet för att svalka sig varannan minut. Att vakna upp till strålande sol och veta att det kommer bli en underbar dag. Det saknar jag! 

Midsommar

Hur har ni haft det under midsommar och de senaste dagarna? Jag har inte kunnat blogga något även fast jag velat, men nu är jag tillbaka igen!
Jag har haft det jättehärligt medan jag har varit borta. I fredags åkte vi till Skåne för att fira midsommar med Alice och hennes familj. Vi var i deras stuga till söndag och därefter körde vi vidare till Lommas camping i Malmö. På måndagen blev det shopping på Emporia och lunch på Vapiano.
Vad passade bättre när regnet öste ner? Idag har solen skinit och vi har strosat runt på Malmös gator. 

HEADLIGHTS


18:e juni 2015

Mamma och jag har varit hos mormor och morfar sedan tidigt på förmiddagen. Mormor och jag körde in till stan en runda för att handla och när vi kom tillbaka gjorde vi lasagne till middag. Jag säger det om allt, men det måste vara bland det godaste! Vi har haft en väldigt mysig dag ihop. Tycker om mormor och morfar så himla mycket! Nu har jag packat klart det sista inför imorgon. Ser fram emot att komma hemifrån lite! 

TWO BIG INSPOGIRLS


You are


CHICAGO FAM


Början på sommarlovet

I torsdagskväll förra veckan slutade min äldsta brorson F-klassen. Min lilla grabb är långt ifrån liten längre, dock kommer han vara min lilla grabb ett bra tag till. Hehe! Vill inte att dem ska växa upp så snabbt! Vi var i kyrkan och lyssnade på när dem sjöng och efteråt hade vi picknick i gräset. Mys på högsta nivå!
 
När jag var mindre firade vi in sommarlovet precis på samma vis. Det var sån härlig känsla och jag minns fortfarande hur lycklig jag var när jag sjöng sommarlovslåtarna i kyrkan innan vi fick springa ut. 

CINNAMON BUNS

Vädret är inte så lockande idag och därför passade det bra att baka kanelbullar. Testade Roy Fares och hans görs lite annorlunda än vad vi brukar göra. Bullarna ser jättegoda ut i alla fall!
 
Jag ska börja packa inför helgen tänkte jag. Vi ska åka till Skåne några nätter. Om det blir fint väder är det ganska mysigt att komma iväg. Trivs som bäst nära havet! Förmodligen blir det ett stopp i Malmö för shopping också. Alldeles för länge sedan sist! Ska träna på gymmet ikväll och testa ny realise av bodypump och cx. Så taggad!

PINK FLOWERS

T-shirt & jeans - Gina Tricot, kimono - H&M och skor från Din sko. 

BESTFRIEND TIME

Hur har er tisdag varit? Jag har tillbringat hela dagen hos bästis. Hon åker till Öland imorgon och kommer vara där resten av sommaren så det kändes jätteskönt att vi hann ses innan. Jag kommer såklart köra och hälsa på henne, men vi kommer inte kunna ses så ofta. Vi var ute och knäppte lite bilder, lagade tacos och pratade om livet. Mamma kommer strax hem och då ska vi mysa ihop. Ha en fin kväll!

They can't, they don't

.
add a caption
Pretty Little Liars, quotes

Things I want to do

bucket list for girls | via Tumblr
bucket list for girls | via Tumblr
(46) Tumblr
(48) TumblrTumblr
(100+) Tumblr

An empty plage

"What lies ahead is unknown a blake state, an empty page just ready for you to discover or create." - Shantel Vansanten

Skolavslutningsklänning

Denna söta, men enkla klänning fick bli min skolavslutningsklänning i år. Vitt och spets kan aldrig bli fel! 
Klänning och skor från Nelly. 

Några sämre dagar

Två bilder på mig från skolavslutningen. Outfitbilder kommer senare idag!
 Hej! Lever ni? Jag blev dålig i lördags, men nu börjar jag bli mig själv igen. Jag är aldrig sjuk peppar peppar, men när händer det konstigt nog alltid på loven. Har haft galet ont i magen och mått illa, igår var jag så trött att jag sov hela dagen. Låter inte som mig direkt då jag aldrig kan sova på dagen, inte ens när jag är sjuk. Idag vaknade jag upp utan magvärk och illamående så jag hoppas verkligen det fortsätter så. Det är sommarlov och jag vill må bra och ha roligt! Hoppas ni mår bra och tar vara på dagarna. ♥

JANA IN GREEN


Not possible

Pretty Little Liars, quotes

Borgholm

I onsdags morgon åkte klassen till Borgholm för att sova i vår mentors lägenhet en natt. På väg dit stannade vi på Ikea för frukostbuffé och när vi var framme på Öland solade vi på stranden. Det var helt underbart! Där hängde vi ett bra tag innan vi gick tillbaka till stan för lite shopping. På kvällen spelade vi golf, första gången för mig och det var faktiskt ganska roligt. När vi hade spelat klart åt vi middag ute på restaurang i solen och resten av kvällen promenerade vi runt. Dagen efter åt vi hotellfrukost som var galet bra och på förmiddagen körde vi hem.
Ett gäng bilder på klassen från vår lilla tripp

Sure thing

Pretty Little Liars, quotes

Skolavslutning och sommarlov

Igår tog jag äntligen sommarlov! Vädret var verkligen på vår sida och det gjorde dagen ännu bättre. Strålande sol från morgon till kväll och vi utnyttjade det till hundra procent. Som alltid på skolavslutningen var vi i kyrkan och efter fick vi våra betyg innan vi slutade. Efteråt gick klassen hem till Elaine för att fika och umgås. Vi satt ute på altanen och pratade, lyssnade på musik och spelade kubb. När det blev kväll och de flesta gått kom Alisa, Isabelle och Tracey för att träffa oss. En återträff med gamla gänget är alltid underbart! 

WHITE SHOES

Om jag är nöjd över mina nya skor? Det skulle man kunna säga! Jag kommer använda dessa till både fest och vardags. Snyggt till både jeans och klänning! Skorna är från Vagabond så dem är otroligt sköna vilket är ett stort plus. 

Call me flawless


They are both so brave


Öland med klassen

Alla kurser är slut i skolan så idag fick vi vara lediga. Aldrig fel med lite extra ledighet! Bakade blåbärsmuffins till pappas möte ikväll som ni ser på bilderna. Josefine kom i eftermiddags och om en stund ska vi åka och träna. Imorgon ska vi åka till Öland med klassen och där kommer vi stanna till torsdag. Det blir hotellfrukost, förhoppningsvis strandhäng, middag ute och sen ska vi bara strosa runt och umgås. Perfekt avslut med klassen innan sommarlovet. 

Almost always right

"You can seek the advice of others, surround yourself with trusted advisors. But in the end, the decision is always yours and yours alone. And when it's time to act and you're all alone with your back against the wall, the only voice that matters is the one in your head. The one telling you what you already knew. The one that's almost always right". - Meredith Grey

Tacos på rökt makrill

Till middag idag testade vi en ny variant av tacos. Stekta tortillabröd, rökt makrill, mangosallad och vitlöksdressing. Det var verkligen gott och kommer göras om! Gillar att variera mat då det är lätt att fortsätta laga det gamla vanliga vilket man tröttnar på efter ett tag. Om ni tycker om tacos och fisk borde ni testa detta. Ännu ett recept från bästa boken - The Fresh Foodie!

That's how we do it

Grey's Anatomy, quotes

This is what pretty looks like


This woman is girlpower

Meredith Grey har och kommer alltid vara min favoritkaraktär i Grey's Anatomy. Hon är den starkaste av dem alla och så grym på alla vis.
Jag inspireras inte bara av verkliga människor utan minst lika mycket, om inte mer av karaktärer från serier. Meredith Grey, och Ellen Pompeo för den delen. Vilken kvinna!

Konsertbiljetter till Gavin

Gissa vem som får uppleva sin dröm under en kväll igen? Biljetter är köpta till Gavin DeGraw i Göteborg 7:e november i höst. Är så lycklig! Galet att jag ska få se honom en gång till, bara ett år senare. 
 
Hur har ni haft det denna måndag? Min dag kunde inte bli dålig eftersom jag fick biljetter. På entreprenörskapen delade vi upp alla pengar vi tjänat ihop, därefter var jag hos tandläkaren för att ta bilder på mina tänder och till sist hade jag betygssamtal i specialpedagogik innan jag slutade.
Väl hemma tog jag mig ut på en springtur följt av styrketräning. Om ett tag ska jag laga middag, men innan dess ska jag fixa med lite annat.

Back to normal

And I just wanna go back to when things were normal". - Izzie Stevens

Did I?

"I second-guess myself all the time. I make a decision and then wonder if I made the wrong choice." - Kate Walsh

7:e juni 2015

Jag kan inte klaga på min helg! Jag har haft det så himla bra och verkligen njutit av livet. Vädret har varit helt okej idag, soligt men väldigt blåsigt i mellan åt. Pappa och jag körde till Karlskrona för att träffa mormor och morfar. Efteråt gick vi ner till stan och åt varsin glass på glassiären, bästa och godaste stället helt klart! Nu är det endast två riktiga skoldagar kvar för min del. På onsdag åker jag till Borgholm med klassen. Hoppas på sol och värme!
Lite sommarinspo med goda frukostar och havet

Outfits for spring


Looking good


En riktig toppenhelg

I torsdags hade jag en myskväll tillsammans med mamma och min storasyster. Dagen efter passade jag mina systerdöttrar medan min syster jobbade. Solen sken hela dagen så vi var ute och lekte mycket. En toppendag helt enkelt! Vad annars kan det bli med mina små änglar!?
 
På kvällen tog jag tåget till Kristianstad och bästis. Vi bokade bord på en italiensk restaurang med uteservering och satt ute från åtta till elva på kvällen. Idag har vi hunnit med shopping på stan och i gallerian, lunch på uteservering och en springtur innan jag åkte hem. Vi har alltid så mycket att prata om och göra. Så glad att jag har henne!

The queen of the world


People, really

Grey's Anatomy, quotes

4:e juni 2015

Igår gjorde mamma och jag kroppkakor till middag. Det har varit min favoriträtt hela mitt liv! Vi äter inte det ofta precis, så njuter alltid ordentligt!
Min storebror, Jenny och mina brorsbarn kom hit en sväng igårkväll. Massa mys såklart! Nu kom jag precis hem från skolan, hade bara historia idag. Imorgon är det student på vår skolan så vi är lediga! Helgen är oklar än så länge, men i vilket fall ser den ut att bli bra. Ha det så bra!
En fin bild på mina killar och sötaste ponnyn

It's yours to live

Don't let anyone change your ideas, dreams, or life. It's yours to live with purpose & intention. Be YOU... Everything that is uniquely YOU. There is only one and this world needs it. So shine on! - Shantel Vansanten

A really nice style


PINK, WHITE & GREY


That kind of person

One Tree Hill, quotes season 1

2:a juni 2015

Pasta med tomatsås och grekiska köttbullar
Dagens middag var otroligt god! De flesta maträtter är väldigt enkla att göra och ändå så goda. Idag var jag inte länge i skolan, en kvart ungefär.
För vadå? Ingenting egentligen! Åkte in för att göra en liten uppgift och sen hade jag inga mer lektioner. Var redan hemma klockan nio igen, hehe. Underbart! Nu ska jag köra till gymmet. Dags för cx!

Those worst places

"I just think that you should try to think positive and not let your mind wander to those worst places." - Quinn James

Return to Tree Hill


We all regret things

In the end it all hurts just the same. One tree  quotes Brooke Davis Sophia bush
Tumblr_liho7rv5yw1qhnfz0o1_500_large
One Tree Hill, quotes season 1

1:a juni 2015

Gissa vem som är helt klar med alla inlämningsuppgifter? Jag! Ni anar inte hur skönt det känns! Förmodligen kommer det inte fler uppgifter nu, skulle dock inte förvåna mig. På entreprenörskapen hade vi betygssamtal och vår lärare var så nöjd över oss och tyckte vi hade kämpat enormt med vårt UF. Kändes galet bra! Alla borde ta chansen att driva UF för jäklar vad roligt det har varit! Vi var även nere på banken och avslutade företaget helt och hållet. Avslutade dagen med en muntlig redovisning i massage och betygssamtal efteråt innan jag körde hem. 
Två bilder från igår på fina familjen ♥

RSS 2.0