Beautiful P.Sawyer

Large
Tumblr_mgv9gen4hs1qgnlrzo1_500_large

31:e juli 2013

Precis tränat klart. Stack ut och sprang direkt när jag kom hem och nu har jag styrketränat. Det börjar närma sig helgen och det är tur för jag saknar alice. Ska bli så kul att träffas nere i hennes stuga! 
 

30:e juli 2013

Ledsen att jag inte har bloggat men har haft fullt upp...med att ha roligt! Har som sagt jobbat både igår och idag, två dagar kvar nu. Men igår efter jobbet mötte jag upp Alisa och Ajla i byn och så gick vi på marknaden till sent på kvällen. Vi hade det hur bra som helst! Träffade härligt folk också som man inte hade sett sen skolan slutade.
 
Och idag så körde jag och mamma direkt ner till mormor och morfar. Där min morfars brors fru var och även jennie,markus och ellie. Så vi har suttit och pratat och fikat. Har iallafall haft det jätte bra så jag hoppas ni med har haft det. Vi hörs imon igen!
några bilder på mig och mina fina från igår ♥

JUSTIN AND CARLY

Large

Mysigaste helgen!

Har haft den mysigaste helgen och nu är det bara en jobb-vecka kvar. Det är alltid så kul att ha killarna här, trots att det inte är lugnt i ens 1 sekund, haha. Idag har vi cyklat en liten runda, släppt båtarna i sjön som dom gjorde igår, så söta! Sprungit i vattenspridaren, tittat på film och haft det bra. Nu ikväll har jag varit ute och sprungit och nu ska jag bädda ner mig framför One Tree Hill. Inte hunnit kolla på det innan veckan, så det ska bli helt underbart. 
 

27:e juli 2013

Började dagen med en springtur och styrkeövningar efter. Sen kom mina brorsbarn hit så har haft en himla bra dag med dom.  Jag, mamma, pappa och killarna åkte till sjön nu ikväll och badade. Det var så mysigt! Skönt i vattnet också. Ska gå ner till dom i soffan igen. Ha det bäst!
 

Sandaler

Världens finaste sandaler. Dom är inte bara det utan otroligt sköna också. Från zalando.se!

26:e juli 2013

Efter jobbet idag så stack jag och alice ut och sprang 8 km rundan, vi stannade till vid sjön och badade. Så härligt! Nu ikväll har vi haft myskväll och tittat på film. Det är helt underbart att ha henne hemma igen. Hon åker iväg till sin stuga imon, men om en vecka ska vi åka dit till dom och spendera helgen där. Längtar! 
 
Livet är bra. Imon kommer mina brorsbarn hit och sover här tills söndag. Vi ska hitta på en massa skoj och bara leka och busa för fullt.
 
 

It's you, it's you Peyton

Detta är nog min favorit Leyton scen, den är iallafall bland dom bästa. Kärlek♥

Träffat bästis ikväll!

Jobbar och sliter...det är vad jag gör om dagarna. Men nu är det bara en vecka kvar efter denna. Idag träffade jag min saknade bästis! Det känns så skönt att ha henne hemma hos mig igen. Kan inte fatta att det har gått 3 veckor, så länge brukar vi inte vara ifrån varandra, särskilt inte på sommaren. Hon har berättat om resan och visat bilder och vi har bara haft det sådär bra som vi alltid har. Kom hem för en halvtimme sen och har precis styrketränat.
min alice och jag för ett par år sen ♥

BJL - INTERVIEW

Åh, jag älskar att kolla på intervjuer av alla från oth-castet. Här en ny med Bethany. ♥
"Is there anyone from the show that you still regularly see?"


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He's my angel

Can't explain the love I have for this boy. He has the biggest heart and he is the most wonderful person on earth. ♥
 

24:e juli 2013

Är hemma efter ännu en dag på jobbet. Snart, snart så är denna veckan också slut. Men det går bra, pappa och jag är fortfarande vänner trots att vi är med varandra hela dagarna nu, haha. Det är ju ett gott tecken. Ska nog gå ut och lägga mig i solstolen en stund och ikväll ska jag ta en springrunda. Ha det bäst!
på balkongen i Spanien, som jag älskade livet den veckan 

Truth, bitter truth

One Tree Hill 4x10 Songs To Love and Die By
Quotes - season 4

Heartbeats - Jose Gonzalez

 
Jag med Peyton, jag med. ♥

Bästis har varit här

Efter jobbet så kom sara till mig och ni anar inte hur mycket jag har saknat henne. Det måste varit över 2 veckor sen vi sågs och det är för länge. Alldeles för länge. Det kändes så bra att ha henne här. Vi har pratat i timmar om allt och tittat runt på lyxiga lägenheter för flera miljoner. Drömt oss bort lite, haha. Mamma kommer hem om ett tag och då ska vi ut på en rejäl powerwalk. Alice kommer hem ikväll också. Att jag ha träffat sara idag och ska träffa alice imon gör allt så himla mycket bättre. Dom är det bästa. ♥
min sara och jag sist vi var ute och fotade
 

5 SANNINGAR OM MIG

1. Jag kan knappt vänta tills jag får ta körtkort. Jag känner att allt kommer bli mycket roligare då för man kan göra mer spontana saker och sånt älskar jag.
2. Min största dröm är att träffa One Tree Hill castet - Bethany,James,Sophia,Hilarie och Chad. Jag har så mycket jag vill säga till dom. Dom betyder helt otroligt mycket för mig och jag kan inte tacka dom nog för allt.
 3. Jag tror starkt på att allt händer av en anledning, så när det kommer upp något dåligt så tänker jag alltid "everything happens for a reason" för att se det på ett annat sätt. Ett bättre sätt.
4. Jag är väldigt taggad till att börja gymnasiet till hösten. Det ska bli så kul! 
5. Jag längtar tills jag har min egna lägenhet att inreda. Jag älskar vitt, lantligt och gammeldags så det är precis så jag tänker ha den.

Bra söndag!

Jag och pappa har verkligen haft en toppen dag uppe på klipporna. Solen har stekt på rejält och vi har svalkat oss i havet.
Vi var borta hela dagen, åkte hemifrån vid 10 och kom hem vid halv 7 tiden. Stackars mamma som jobbade och inte kunde följa med! Jag drog ut på en springrunda och nu har vi precis ätit grillat ute på altanen. Bra söndag! Ska tyvärr upp klockan sex och jobba imon. Inne på andra veckan nu. Men det har gått bra så jag hoppas denna veckan också gör det.
 

Till havet!

Igårkväll var jag och pappa nere hos farfar en stund. Mysigt! Även idag är det kanonväder så jag och pappa ska åka till havet strax. Finns inget bättre än att spendera en sommardag med sol och bad. Inte enligt mig iallafall. Klippor är det där och jag tycker det är så himla mysigt! Haha. Ha det bäst så hörs vi nog ikväll.
hittade en gammal och passande bild på mig. Liten tjej på semester, haha gud. 

Beautiful moment

 

20:e juni 2013

Som resten av veckan så skiner solen idag och det är så underbart. Har legat ute i solstolen hela morgonen och haft det skönt. Hade varit perfekt om alice och sara hade varit hemma. Saknar dom så mycket. Ville bara säga hej egentligen, ska gå ut i solen igen. Ska ge mig ut på en springrunda ikväll när det har blivit svalare och styrketräna också.
Så nu vet ni, haha. Ha det bäst!
 

RYAN AND SETH

Adam brody,Ben mck
...
Ryan Atwood är min absoluta favorit i the o.c och jag bara älskar han och Seth tillsammans. Bröderna och bästavännerna. Dom är grymma och har fått mig att dö av skratt hur många gånger som helst.

Bästa tjejerna!

 
 

Heeeeeelg!

Nu är jag äntligen ledig och jag tror inte ni förstår hur skönt det ska bli. Åh underbart! Hela veckan har jag hackat i rabatter, sopat, räfsat, klippt gräset, städat och en massa annat. Vi kom hem lite efter 4 och då jag mig i solstolen en stund. Ikväll ska jag äta jordgubbar och titta på tv, sådeså!
 

My favorites

"My mama told me that sometimes people have to cry out all their tears to make
room for a heart full of smiles." - Jamie Scott

18:e juni 2013

Igårkväll skypade jag med alice och det var så kul att se henne igen. Hon kommer hem på måndag kväll och jag längtar ihjäl mig! Har varit en svettig jobb-dag idag också. Helt sjukt varmt. Jobbar och sliter för fullt så det ska bli otroligt skönt med helg. Min syster, markus och ellie var här när jag kom hem idag, så vi satt ute i solen och åt middag och pratade. Nu kom jag precis hem från en springrunda. Härligt!

Lucas And Peyton

•True Love Always•

17:e juni 2013

Kom hem för en liten stund sen, har jobbat sen klockan 7 och jag har velat dö några gånger idag. Det har varit så sjukt varmt, det har ju varit varmt dom andra dagarna med men idag har det verkligen stekt. Så det blir typ dubbelt så mycket jobbigare. Annars mår jag väl bra antar jag, ena dagen älskar jag livet och ibland är jag så trött på allt. Det är väl sån jag är.
 
Nu ska jag ut i solen och äta jordgubbar. Ikväll när det har blivit lite svalare ska jag ut och springa. Finns inget bättre. Blir alltid på bra humör då.
jag i måndags

The missing part...

Tumblr_lmcfh9fdti1qjdx4mo1_500_large
F5b5acfb5c7b4c0ca9ef680d53e67b66_large

Min fina


16:e juni 2013

Igår jobbade jag ju för första gången denna sommaren med pappa. Det gick jätte bra och sen hade jag världens mysigaste kväll med min systerdotter. Vi tittade på nalle puh, läste sagor och bara myste. La henne och sen somnade hon direkt.
 
Idag har jag varit på jobbet med. Är ute hela tiden så det är tur att det är så fint väder. Lite varmt ibland bara! När jag kom hem idag så stack jag ut på en lång springrunda och nu har jag styrketränat också så ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag titta på min favorit serie. 
har fått skor, byxor, tröjor, keps och allting till jobbet. Haha. Bra bra!

Underbar sommarkväll

Här kommer lite bilder på mig alisa och ajla från i lördags kväll. Det kunde inte blivit bättre väder. Det var varmt och kvällsol. Finns inte ord för hur mycket jag älskar sommaren. Jag vill inte att den ska försvinna. Varma sommarkvällar är det bästa. ♥

Upp tidigt imon

Haft en jätte bra dag! Mami och jag kom precis hem efter en rejäl powerwalk. Ska försöka lägga mig lite tidigare ikväll imed att jag ska upp klockan sex imon. Får se hur det går eftersom vi var uppe sent inatt. Efter jobbet imon ska vi åka till min syster. Mamma och pappa ska på gyllene tider med jennie och markus. Medans jag och ellie ska vara hemma och mysa. 
min sötunge och jag sist jag passade henne

Placebo - Running up that hill

The o.c säsong 4 promo. Sån himla bra låt! 

14:e juni 2013

Har haft det hur bra som helst med Alisa och Ajla. Igår så gick vi ut en runda och fotade nere vid sjön och på lite andra ställen. Sen bäddade vi ner oss i sängen med en godisskål och tittade på film. 
 
Snart kommer min bror, jenny och linus och milo hit. Kan inte bli annat än en bra dag. Imon ska jag jobba och sen 3 veckor framöver. Känner inte alls för det nu, men det ska nog gå bra.
mina fina och jag igår ♥

Just girly things

Tumblr_mgh6c18rtf1r7769mo1_500_large
Alla beliebers dröm...♥
justgirlythings
Tumblr
. | via Facebook
Daddy's Girl | via Facebook
Working out | via Facebookjustgirlythings
Kapak Fotoğrafları | via Facebook

13:e juni 2013

Strålande sol idag! Woho. Så ligger ute och solar, men gick en sväng för att kolla lite här. Ikväll kommer Alisa och Ajla hit. Vi ska ha myskväll och sen sover dom här. Har saknat dom så det ska bli jätte kul! Kanske hörs igen senare. Ha det så bra.

Grillat

Min bror och killarna kom några timmar till oss idag. Så himla mysigt. Nu kom jag precis hem igen, vi har varit uppe hos bästa grannarna. Allice föräldrar då. Och ätit middag. Grillat. Hur gott som helst! Nu ska jag dra några avsnitt av the o.c!
brorsans fina bild på killarna
 

It was a beautiful smile.

 
Kan ju säga att jag grät en del till denna scenen. Det är hemskt att se hur förstörda Ryan, Julie och Summer är efter Marissas död. Man lever sig verkligen in i det, det är ju verklighet ändå liksom. 
Marissa Cooper's smileTumblr_m6saoqhsqb1qa4wa0o1_r1_500_large

I LOVE YOU

Haha, kollade igenom en del bilder igår och hittade dessa två på mig och Linus. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom. Han är det bästa! ♥

12:e juni 2013

Hemma från en springrunda och sen har jag styrketränat med. Tänkte lägga mig ute och sola, men då var det såklart ingen sol längre. Inte konstigt att man blir trött på vädret i Sverige. När det är sommar och sommarlov kan det väl iallafall vara soligt. Aja, får se lite vad som händer under dagen. Hörs!
bjuder på en härlig bild vid havet

GO BROOKE DAVIS

Tumblr_mgbz32plky1rh1wv4o1_500_large

Stockholm 2013 - take me back

Alltså den lilla resan till Stockhom med mina bästavänner i april, den var så bra. Jag längtar tillbaka varje dag. Vi var så lyckliga, det var sinnessjukt. Vi skulle få se våran idol. Jag kan ärligt säga att jag inte har varit så glad sen dess. Det var shopping, god mat, massa prat på hotellrummet och vi bara umgics och hade det bra. Och Justins konsert var den bästa kvällen i mitt liv.
 
Bara till att tagga tills hans nästa konsert och förhoppningsvis meet & greet. Vi ger inte upp hoppet!
lycklig tjej påväg in till globen! Jag ler aldrig med tänderna, men här var jag tvungen, är man glad så är man!

The last goodnight - Pictures of you


Marissa is gone...

Statigram – Instagram webviewer
Tittade på det sista avsnittet av säsong 3 på the o.c igår och det var hemskt. Jag visste vad som skulle hända, men det var lika jobbigt för det. Marissa är borta och jag kan fortfarande inte fatta det. Huvudpersoner försvinner inte från en serie, dom gör bara inte det. Och om dom måste, så kan dom inte dö. Det skulle ha slutat bra. Ryan och Marissa skulle blivit tillsammans igen, det har alltid varit dom. 
 
Älskar scenerna när Ryan bär henne, även fast hon inte är medveten om det någon gång, det är synd.

Don't forget to believe

One Tree Hill 3x13 The Wind That Blew My Heart AwayOne Tree Hill 4x10 Songs To Love and Die By
Quotes, Keith Scott

10:e juni 2013

Har haft en såndär mysig dag hemma. Varit ute på en lång powerwalk, lagat mat och tittat på min favorit serie. Jag får se lite hur jag ska göra till helgen, antingen kommer alisa hit eller så åker jag med min syster ner till Skåne. Får se lite hur det blir med allt, det kommer bli lika bra vilket som. På måndag börjar jag jobba med, känns ändå rätt bra. Kul att tjäna egna pengar för en gångs skull, haha. Hörs, kramar!
uppe bland bergen i Spanien

You're my hero and you always will be

Justin Bieber...den fantastiska och helt underbara killen, det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar honom.
Han lärde mig att man ska följa sina drömmar och aldrig ge upp. Att man alltid ska kämpa för allting går om man bara tror. Det är därför jag vet att jag en dag kommer få träffa honom, på riktigt. Det är min dröm att träffa honom och jag tänker inte sluta hoppas. På något sätt känner jag det på mig. Och den dagen kommer bli den absolut bästa i mitt liv.
Den lyckan kommer vara oslagbar. Att läsa beliebers texter om när deras dröm gick i uppfyllelse och dom fick träffa honom, se alla bilder från meet & greet. Det ger en ännu mer hopp. Han är min hjälte, han får mig alltid att le och jag kan inte tacka honom nog för det. Han är det bästa. Och han är värd det absolut bästa. 
 

9:e juli 2013

Igår var jag och mamma borta hela dagen, vi var hos min syster, markus och ellie. Vi åke en runda till havet, men det var ingen sol, haha. Så vi fikade bara. Men det var mysigt ändå. Sen gick vi även en liten runda på stan och på kvällen blev det finare och sol så då satt vi ute och grillade. När vi kom hem så stack vi ut och sprang en runda. Hade sån jäkla energi. Grymt härligt var det. Bra dag!
Min finaste Ellie igår 

MIN PRINS FÖDELSEDAG

Idag fyller min ena brorson hela 3 år. Du är så underbar på alla vis. Min solstråle, all kärlek till dig. ♥

8:e juni 2013

Har legat ute och solat ett par timmar idag, men när man inte är vid havet så svettas man ihjäl. På eftermiddagen började det komma upp moln så då stack jag ut och sprang en lång runda. Det var ganska varmt, men otroligt skönt ändå. Plus styrkeövningar efteråt. Ikväll har min farfar och farbror varit här, vi har ätit middag ute i lushuset och bara pratat. 
 
 

SARIS OCH JAG


My love

James Lafferty's första video på instagram. Åh, my love. ♥

Havet

Igår körde vi (jag körde) såklart, haha. Till havet för att sola och bada. Mitt första svenska dopp i havet då. I sjön har jag badat innan. Tyckte det var ganska kallt i havet men det är väl för att jag jämför med Spanien. Men det var underbart ialalfall, finns inget bättre än att ligga på stranden. Sen körde vi till mormor och morfar där vi åt middag och hade det bra. Kom hem vid sjutiden och då gick jag och mamma ut på en lång powerwalk. 
 

HALEY AND DAN - 9x01

Jag älskar denna scenen med Haley och Dan från första avsnittet i säsong 9. Jag hatar Dan för allt han har gjort i dom tidigare säsongerna... Men i säsong 9 var han helt jävla amazing! När han säger " I just need a little help" brast jag i tårar...

3-års kalas för Milo!

Igår firade vi Milos födelsedag och det var så himla mysigt. Vi satt ute i trädgården och fikade, var ute och lekte och busade. Det var kanon väder också! Idag ska vi nog dra en runda till havet, det lutar åt det iallafall. Det är ju så himla fint väder idag med så det hade inte varit fel.
 
 

6:e juli 2013

Hade en mysig kväll igår tillsammans med alice familj. Fast utan alice, känns så konstigt när hon inte är hemma. Saknar min bästis. ♥ Vi satt ute och åt, pratade och hade det bra till klockan var ett. Idag ska vi fira Milo som fyller 3 år på tisdag.
Min lilla prins. Så det kommer bli en bra dag även idag, ha det bra ni också!

YOU'RE MY BESTFRIEND AND I LOVE YOU SO MUCH


BEN COCKS - SO COLD

Jag älskar verkligen denna låten. Har lyssnat på den om och om hur många gånger som helst. Så bra!

5:e juli 2013

Mami och jag var ute på en lång springrunda i morse och jäklar vad kvaft det var. Men det gick bra ändå! Styrketränade efter och nu håller jag på att fixa lite. Sätter in lite bilder i fotoalbum, slår in paket och annat. Så vi hörs senare idag, kramar!
två bilder på mig från vackra Spanien

MY LIFESAVER

Large
Large

Drar en runda till Ikea!

Idag ska vi åka en runda till Ikea, kan alltid vara kul. Kan förresten passa på att säga att jag kom in på mitt förstahandsval hotell & turism till gymnasiet, så jag är jätte glad! Hörde också av från alice igår och hon har det bra i London. Tur att man kan prata med henne fast hon är så långt borta. Annars hade jag aldrig klarat av att vara ifrån henne så här länge.
en bild på mig från igår

YOUR ART MATTERS, IT'S WHAT GOT ME HERE

Peyton - Do you remember when you first joined the Ravens and took all my sketches over to Thud without asking? And do you remember what you said that night that you entered the gym for the first time? 
Lucas - Your art matters. It's what got me here. 
Peyton - Yeah. It was like you touched my soul. And a few days ago, I was ready to quit again. But you saved me with your words you wrote about me in your novel. So, if you're struggling to write the next one, you should know...That your art matters, Lucas. It's what got me here. 

BJL - LONDONS EAST END

Hur kan man inte älska henne? Världens finaste människa. ♥

Hängt med bästis

 Har haft den bästa dagen tillsammans med bästis. Vi har tagit en hel del bilder som ni såklart ska få se. Tittat på film, Nights in Rodanthe av Nicholas Sparks men vi blev lite besvikna för den var inte alls så bra som dom andra. Sen har vi bara pratat och haft det lika mysigt som vi alltid har. Nu ska jag och mamma strax sticka ut på en lång runda.
jag och världens bästa saris idag ♥

3:e juli 2013

Vaknade upp till sol och fint väder idag. Så vi har ätit frukost ute på altanen. Sara kommer till mig idag och så ska vi bland annat fota lite. Längesen nu, och självklart mot den vita väggen. Haha, bilderna blir alltid bra där konstigt nog.
Ni får ha det så bra, hörs senare.
Sara och jag efter skolavslutningen, glada tjejer

SPANIEN 2013 - DEL 5

Här kommer dom sista bilderna från Spanien. Åh, vad jag saknar det.
 Vårt hotell
Strandpromenaden som vi gick varje morgon och kväll
Påväg hem 

2:a juli 2013

Varit ute och sprungit en lång runda och även styrketränat. Har precis gjort mig i ordning och snart ska vi åka in en runda till stan. Fixa lite saker och sen ska vi till min syster, markus och ellie. Dom ska gå på bio och jag ska passa Ellie. Vi kommer ha det så mysigt. Älskar att spendera tid med min lilla tjej. 
 

Hängt med mina favoriter

Nu ikväll har jag varit med mina finaste. Jag och sara har varit hemma hos alice och sagt hejdå. Det var ganska sorgligt faktiskt, typ som att hon ska vara borta föralltid. Det är ju "bara" 3 veckor. Men det är mycket ändå, för att vara oss.
Sen gick jag och sara hem till mig. Så himla mysigt. Pratat i timmar och bara haft det bra. Jag är så glad att jag har er! ♥
jag och saris bjuder på dessa bilder, hihi

En outfit från Spanien

Mönstrad midjekjol och fransväska från zara. Ballerina skor från vagobond 

HELLO JULY

Första juli idag och som vanligt är det lika sjukt hur snabbt tiden går. Jag vill verkligen att den ska sakta ner ordentligt.
I vilket fall så kom jag och mamma nyss hem, vi har varit ute på en lång powerwalk. Och idag är det ganska fint väder.
Har legat ute och solat en liten stund på morgonen. Ska träffa sara ikväll och sen ska jag säga hejdå till alice som åker till London i 3 veckor på språkresa. Det kommer bli jobbigt att vara ifrån henne så länge, är inte van vid det. Men lyckan när hon kommer hem igen är obeskrivlig. ♥
Dear July ♥

RSS 2.0