Tacolördag

Lördagen var en härlig dag! Jag var ute och sprang i solen och det gav mig så mycket energi. Det lilla solen tittar fram nu innan våren är guldvärt och så välbehövligt! Senare kom Sara hit. Hon klippte mamma och på kvällen åt vi tacos. Idag har jag inte så mycket för mig. Jag har tränat och bäddat rent, blir en lugn söndag hemma med några serieavsnitt. Kan vara skönt inför en ny jobbecka. 
Älskar härliga, färgglada frukostbilder!

Torsdagen med mina killar

En väldigt lugn vecka på jobbet! Många barn har varit lediga och några sjuka, så det har nästan varit för lugnt, om man nu får säga så. Det har varit skönt att slippa stressen i alla fall, på måndag blir det back to normal när alla barn kommer igen. I torsdags var mina brorsbarn här när jag kom hem från jobbet. Vi gick en skogspromenad i det fina vädret och myste inne. Dem sov över, men tråkigt nog var jag tvungen att åka och jobba på fredagen. Glad över att jag hann hänga med dem på torsdagen! ♥

LOOKING GOOD GIRL


BORING WEEKEND

Helgen blev inte allt som planerat. Jag vaknade upp med en magvärk i lördags som vägrade släppa, började frysa och blev sängliggandes hela dagen och kvällen. Så tråkigt att bli sjuk på helgen och speciellt när jag hade roliga saker med vänner inplanerat. Idag har jag varit seg i kroppen, men betydligt bättre. Hoppas jag är tillbaka på banan imorgon igen. Blir så uttråkad av att ligga ner, inte min grej alls.
Finmiddag i måndags när vi firade mamma och pappas 20-åriga förlovningsdag 

WHEN THE SUN IS SHINING, EVERYTHING'S GOOD

Jag har haft en riktigt bra vecka! Mest för att vi fick två dagar med sol och riktig vårvärme, det var helt underbart! Fick så mycket energi! Alla hjärtans dag spenderade jag med mamma och storasyster. Efter jobbet åt vi på vår favorit restaurang och sedan väntade bio - Fifty Shades Darker. Dagen efter hade jag en tid bokad hos tandregleringen inne i stan så jag tog med mamma och körde dit. Efteråt lunchade vi på stan, köpte nya löparskor och sen körde vi till farfar för att fira honom. Han fyllde 90 år (!!!) i onsdags. Min fina, lilla farfar! Åh som jag tycker om honom! Jag hoppas han får vara lika pigg och klar i huvudet i mååånga år till.♥ 

Härliga helg

Helgen flög förbi, men jag hade det väldigt bra och då får man räkna med att den går extra fort! I lördags hälsade jag på mormor och morfar. Jag hade inte träffat dem sedan dem var här och firade min födelsedag i januari, så det var på tiden. Det blev en mysdag där med mormors goda mat och mycket prat. I söndags tog jag också bilen till blekinge (märks det att jag trivs där? hehe) fast denna gången till min syster. Vi var ute i snön och lekte och åkte pulka med tjejerna, vilka nostalgikänslor man får! Jag älskade att vara ute och leka som barn, pulkabacken var ju det bästa med vintern! 

SIMPLE AS THAT


VECKORNA RULLAR PÅ

Veckorna rullar på och helgerna likaså, fast mycket fortare tyvärr. Jag har det bra på jobbet, men det har varit lite tufft nu i januari med alla inskolningar. De nya barnen skriker endel i början såklart eftersom allt är så nytt för dem, men det går bättre och bättre.
 
Jag har haft en härlig helg med familjen. Igår var jag och mamma i stan och shoppade. När vi var klar körde vi direkt till min faster och hennes man på 60-årskalas. Min bror och killarna har varit över på middag och fika idag, så mysigt att umgås med dem. Behövde det! 
Mamma och jag tog varsin fisksoppa till lunch igår och tilll fikat delade vi på en chokladmuffins

BEIGE, I REALLY LOVE IT


RSS 2.0