Brownie & Blondie


29:e april 2015

Tänk att jag endast har en dag kvar på praktiken. Fyra veckor låter mycket, men det är ingenting! Herregud vad fort det har gått! Imorgon ska jag dessutom jobba, känns bra att göra det på praktiken. Idag har det både varit regn, hagel och sol ute. Väldigt konstigt väder! Sprang en härlig runda vid ett när jag kom hem och strax ska jag köra cx. Ser fram emot ett pass på gymmet!
 
Ikväll är det Grey's, egentligen borde jag sluta kolla nu och låtsas att senaste avsnittet var det sista någonsin. Då hade allt slutat bra och lyckligt. Önskar att jag inte var så insatt i dessa underbara, men hemska tv-serier. 

Lördagens

Middagen i lördags bestod av rostad potatis, kycklinggyros och pitabröd. Till efterätt Roy Fares Macadamian Moonpie. 
 
Måndag betyder ny vecka! Jag mår bra! Det är snart maj och det gör mig så glad. Oftast brukar maj vara den finaste månaden. Det gick bra på dagis även idag och jag har varit hemma sedan halv två  Börjar inte förens 11 imorgon för jag ska vara med och stänga. 

Queen B

 

26:e april 2015

Min och familj och Alice hade en kanonkväll igår. Kan det bli annat med gott att äta och det sällskapet? Knappast! Vi satt uppe till halv två och pratade om allt möjligt. Mami och jag körde en runda idag. Vi hälsade på min syster en stund och därefter fortsatte vi ut till mormor och morfar. Känns så bra att jag har träffat många i helgen. Mycket kärlek! Dags för sista veckan på praktiken imorgon. Ska njuta lite extra med barnen! 

So damn pretty

• Lauren German •

BOHEMIAN


25:e april 2015

Har ni haft en bra fredag och lördag? Jag har haft det kanon med alla fina! Mina brorsbarn kom hit igår eftermiddag och stannade tills idag. Det är full rulle och vi har hittat på allt möjligt! Igårkväll cyklade vi en runda, åt middag, myste i soffan och idag har vi bland annat bakat cupcakes. Alltid roligt att hitta på lite ihop! Var en sväng i byn med bästis och handlade mat inför ikväll. Vi kom precis hem efter en löprunda ihop och snart ska vi börja med allt. Vi ska bjuda våra föräldrar på middag och efterrätt. Detta kommer bli en riktigt bra kväll!
Min fina kille ♥

OLD BUT GOLD


RED & WHITE

Bethany at her concert in LA, april 2

Jobbat idag

Det var roligt att få hjälpa till i förskoleklassen idag. Trivdes så himla bra på min praktik där förra året. Imorgon ska jag som vanligt vara med de små barnen och under några timmar ska jag på föreläsning med min handledare och flera andra pedagoger. Sen tar jag helg! Mina brorsbarn kommer hit för att sova över. Åh vad vi ska mysa mina grabbar och jag! 
Mina hjärtan ♥♥

Her style is pretty great


Sol, plugg och träning

Ännu en solig dag! Omöjligt att inte vakna upp på bra humör känner jag! Solade direkt när jag kom hem med en podcast på och njöt, började på en uppgift vi har under praktiken och nu är jag hemma från ett bodypump pass. Vilket kick det är, galet! Imorgon ska jag hoppa in och jobba i förskoleklassen, ska bli kul! 

Alessandra at Coachella


The sun, the joy

Hej vänner! Har ni haft en härlig tisdag? Min har bara varit bra än så länge! Jobbade från 07:00-13:00 idag, bra tid tycker jag. Det är så skönt att vara ute och leka med barnen i solen. I skolan sitter vi inne hela dagarna så jag passar på att njuta nu. Sen jag kom hem hat jag bara tränat, suttit ute i solen och ätit middag. Nu ska jag hitta på något annat. Ha det bäst!

Coachella 2015

Jag bara älskar att titta på bilder från Coachella. Blir så otroligt inspirerad av hur alla klär sig! Älskar boots och hatt tillsammans med klänning, kjol eller jeansshorts. Åh vad mycket fint det finns! 

20:e april 2015

Det går inte att vara på dåligt humör när man vaknar upp till sol en tidig morgon. Våren när den är som bäst! Jag var i skolan från åtta till halv två och hjälpte till. Därefter körde Josefine och jag hem till mig. Vi satt ute i solen och njöt ett bra tag. Får sån energi av solen! Lagade en god middag som vi åt och nu åkte Josefine precis hem. Enda planen för ikväll är att jag ska baka bröd. Så gott med hembakat!

JEANS AND SOMETHING MORE


19:e april 2015

 Söndagkväll! Imorgon ska jag faktiskt till skolan igen, fast vi ska bara hjälpa vår mentor inför en föreläsning. Inga lektioner! Det är stängningsdag på förskolan, men på tisdag är jag tillbaka där igen. Känns redan tråkigt att halva tiden på praktiken har gått. Idag har jag gjort lite nytta hemma - tränat, dammsugit och tvättat bilen, städat övervåningen och gjort risgrynsgröt. Som ni säkert vet är det min favoritgröt och ibland blir jag sugen. Nu ska jag dra ett avsnitt av Grey's. Ha det bäst!
Min lilla pärla i vintras, måste ta en ny bild med mina vita fälgar på!

YELLOW FLOWERS AND A WHITE HOME


She got this

Shay Mitchell, outfits

Lördagar är det bästa

Underbara lördagar vad jag tycker om er! Att börja dagen med en springtur i vårsolen och veta att man har hela dagen ledig. Jag har haft min fina Sara hos mig idag, alldeles för länge sen sist! Vi har pratat i timmar om allt som hänt och händer, livet, framtiden och ja ni fattar. Vi hann även med att baka Roy Fares cookiebrownies. Kakorna var så himla goda! Det var skönt att träffas idag, får sån energi av att umgås med de jag tycker om allra mest. ♥

Pretty nice

 

WHY SO GOOD


17:e april 2015

Vilken bra fredag jag har haft! Vaknade upp på väldigt bra humör och allt har flytit på. Massa lek och mys med ungarna och klockan ett slutade jag. Därefter körde jag hem till min storasyster för att träffa henne, Markus och tjejerna. Vi har ätit en god middag och jag har såklart lekt med mina tjejer! Såna här dagar behövs alltid. ♥

A home


16:e april 2015

Nu har snart denna veckan också flygt förbi! Jobbade till klockan två idag och bara en stund senare kom Josefine till mig. Vi hade lite nytt att prata om, åt mellanmål och sedan begav vi oss till gymmet för bodypump. Ökade vikterna något idag så det känns bra! Nu väntar jag på att Roy Fares ska börja. Tittade ni förra veckan? Mitt nya favoritprogram! Åh vad bra det var!

TOO MUCH BEAUTY


For girls

bucket list for girls | via Tumblr
bucket list for girls | via Tumblr
(48) Tumblr
Tumblr
(31) Tumblr
(100+) Tumblr
(100+) Tumblr
(100+) Tumblr
(100+) Tumblr
(100+) Tumblr
Tumblr
Untitled | via Tumblr

14:e 2015

Det är liiite kallare idag än förra veckan! Det blåser inte något som tur är, i söndags blåste det som bara den! Aprilväder betyder sol ena dagen och snö nästa. Ser ut som det blir sol senare i veckan däremot! Är inne på andra veckan på praktiken och dagen har rullat på bra. Slutade ett, tog en springtur och om ett tag ska jag till gymmet för ett styrkepass. Har varit duktig och satt in nya bilder i fotoramen också. Sånt som brukar skjutas upp! 

CLASSY


That smile, that face


13:e april 2015

Min mentor hälsade på min praktikplats idag för att se hur jag har det och prata med mig. Trivs toppen så det var inga konstigheter! När jag slutade idag kom Josefine till mig. Hon har varit utomlands en vecka så det var kul att ses igen. Lagade enchiladas till oss och sen pratade vi i mängder. Nu håller jag på att laga köttfärssås tills imorgon och ska strax titta på Sofias änglar. 
Josis och jag för ett litet tag sen 

FANTASTIC


12:e april 2015

Och så var det söndag kväll igen. Ibland känns det som att det inte är annat än måndag och söndag. Är väldigt nöjd med min helg! Gårdagen var toppen och denna söndagen också! Mamma och jag har varit en runda hos mormor och morfar. På hemvägen stannade vi till hos min storasyster, inte setts på ett tag så det var skönt även om det bara var en stund. Jag börjar klockan halv nio imorgon, så kan sova lite längre. Ser fram emot en ny vecka med ungarna!
Min fina morfar och jag sommaren 2011 ♥

WHITE JEANS

Denna blogg är en stor favorit hos mig! Hennes outfits inspirerar mig alltid. Älskar dessa ovan med vita jeans. Så snyggt! Måste införskaffa mig ett par vita i vår. Provade alla möjliga förra året, men hittade inga jag verkligen tyckte om. 

Joy's concert

Kan inte förklara med ord hur gärna jag vill se/träffa Bethany! Hon hade en konsert i LA, 2:a april på hennes födelsedag. Detta är en halvtimmes video från konserten. Jag gråter, hade velat vara där så gärna. Det finns väääldigt många jag drömmer om att få träffa, men ingen så mycket som Joy.
Hon är min största förebild!

Picknick

Ser ni vilken härlig dag jag har haft? Bästis och jag gav oss ut på en roadtrip till Karlshamn. Vi åt lax på Vägga, strosade runt på stan, hade picknick på klipporna och gick längst strandpromenaden. Att ligga i solen på klipporna med sin andra halva och prata om allt är livet. Herregud vad jag lyckligt lottad jag är som har henne! 

Grillpremiär

Ikväll grillade vi för första gången i år. Vårkänslor! Det är ju så otroligt gott med grillat! Hur har er vecka varit? Min har varit väldigt bra måste jag säga. Trivs verkligen på min praktikplats med barnen och personalen. Vi var ute och gick med barnen både igår och idag i solen. Igår var vi hos min storebror, Jenny och killarna. Hade saknat dem så mycket! Slutade 14:30 idag och körde sedan in till byn för ett cxpass. 

8:e april 2015

Finns det något härligare än när solen skiner och det är plusgrader efter en vinter? Jag blir så mycket gladare när våren kommer! Tror verkligen inte att jag är ensam om det! Började redan 06:30 idag och slutade 13:00. Föredrar alltid att börja tidigt och sluta tidigt. Haft en härlig dag med barnen, mycket lek såklart! Det blev en springtur och ett styrkepass när jag kom hem. Förvånade? Nja, men gud så skönt! 

Sophia Bush - Michigan Avenue Magazine

 

Stop worrying

 “I feel like something sort of magical happens to women in their 30s, where suddenly you go, Oh! All the things that people told me. Stop worrying and don’t doubt yourself and you’re doing great. Oh, I see why they said that. And then I was looking at this girl and I was thinking, look at how much she knows about everything.“ - Sophia Bush for Vegas Magazine, Spring 2015

That's right

edit
Hanna Marin, quotes

Praktik

Min första dag på praktikplatsen är gjord! Jag trivs som bara den och alla är väldigt trevliga. Det känns jätteskönt! Jag är på ett dagis där barnen är mellan 1-3 år. Åh ni skulle se vad härliga dem är! Barn är verkligen något speciellt. Började 08:00 och slutade 14:30 idag, kommer jobba 30 timmar i veckan och idag gjorde upp ett 4-veckors schema tillsammans med min handledare. Hoppas ni har haft en fin tisdag!

6:e april 2015

Har ni haft en bra påsk? Det har jag haft! Myst med familjen hela påskhelgen. Sprang en runda imorse och nu i eftermiddag har jag kört ett cxpass. Det nya är så kul! Ledigheten är slut imorgon och praktiken börjar. Ser fram emot det! Hoppas på fyra roliga veckor med barnen. Ha det bra fina ni ♥

Looking handsome

Chad Michael Murray, Glamoholic magazine’s Men’s Issue 2015

FRIENDS FOREVER

"#tbt AND #hbd - in our nine years together, this was one of my favorite Braley scenes. And today is my sweet lady Joy's birthday! Joyous, I'm so lucky to call you a friend and a fellow warrior woman. Your spark and creativity and heart are magnificent. If you all want to CELEBRATE with Joy, click the link in her IG bio and tune in to the LIVESTREAM concert she is doing tonight for her new record #GetBackToGold !!" - Sophia Bush

Nobody's ever gonna replace you

Brooke & Jamie

Påskfirande

Idag har vi firat påsk hemma med hela familjen. Vi firade Linus också eftersom han fyllde år i onsdags. Det är alltid härligt att träffas allihopa!
Mamma och jag har bakat och lagat massor med mat igår och idag som vi har ätit. Tycker det är så roligt att vara i köket och fixa. Glad påsk på er!

SISTERS FOREVER

"A little OTH #tbt action in honor of my on screen sis @joylenz birthday today! I have been inspired by her from the day I met her and am so happy we got to bond over the years. I have some of the best memories with her and my life is better because of her beautiful soul. Happy birthday sis!!
Many blessings in the year ahead coxo #happybirthday" - Shantel Vansanten

But maybe not today

"There don’t have to be harps playing or birds singing or pose petals falling from the sky… And there are definitely days when the romance is dead.
But if you look around, things are pretty amazing. So stop for a second. Enjoy the beauty. Feel the magic. Drink it in. ‘Cause it won’t last forever.
The romance will fade. Things will happen. People will change. Love will die. But… maybe not today". - Meredith Grey

2:a april 2015

Känns lite som att påsklovet är över, men ska inte tänka så för det är faktiskt hela fyra dagar kvar. Praktiken börjar på tisdag och det ser jag fram emot jättemycket! Idag har jag träffat Josefine en stund. Vi var hemma hos mig innan vi tränade bodypump ihop. Imorgon kommer mina syskon med familjer hit och mormor och morfar för påskfirande. Det kommer bli toppen! 

BIRTHDAY GIRL

♥ Happy Birthday to my biggest role model ♥

SEVEN YEARS

Idag fyller världens bästa, härligaste och mest underbara unge år! Mitt äldsta brorsbarn fyller 7 år idag, ett litet aprilskämt. Dagen du föddes kommer alltid vara något speciellt för mig, första gången jag blev faster. Den lyckan är oslagbar! Jag är så otroligt tacksam för min familj och den kärleken vi har. Mina syskonbarn är verkligen mitt allt!
 
Grattis på födelsedagen älskade Linus. Du gör mig så lycklig och jag är så stolt över att vara din faster. ♥

Ain't It Fun


RSS 2.0