Dagarna i Skåne.

Jag åkte ner till Skåne med sara och alice i onsdags kväll, vi har haft det jätte bra där. En dag åkte vi in till stan och kikade i affärer som vi älskar, haha. lunchade och hade det mysigt. Vi hyrde bra filmer,tog bilder (som kommer en annan dag) vi gick en långpromenad längs havet en kväll. Vi har gjort en massa annat också, tack för dagarna bästa vänner.
tre bilder från stan när vi åt bakad potatis med räkröra, det var gott kan jag lova

Göteborg del 2

Tack för dagarna i Göteborg, dem var helt klart bäst..ni är underbara ♥
detta är dem sista bilderna från Göteborg, det är bara bilder från Liseberg...i stan tog vi inte några bilder och på roxette fick vi inte ta några, så himla tråkigt! jag och alice som ville ta massa fina bilder...

Göteborg

några av bilderna från Göteborg, det kommer fler senare

Mysig dag/kväll!

Jag kom hem från Skåne idag vid 1 ungefär,som ni nog visste så åkte jag och sara med alice till hennes sommarstuga i några dagar. berättar mer om det senare. Vi åkte iallafall hem idag och vid 3 kom min bror,maria,linus,milo.. och syster och markus till oss. Vi har ätit gott,och bara umgåtts, det är alltid lika kul att träffa dem! En klar toppen dag.


gos pojkarna, ni är världens finaste brorsbarn ♥

WEEKDAY

En jätte fin tight blommig klänning hittade jag inne på weekday.

H&M

När jag och Alice var i Göteborg från lördag till måndag så gick vi självklart på stan en dag, jag fick inte med mig så mycket hem, men lite iallfall. Jag köpte en jätte fin klänning med, men den kommer upp i ett annat inlägg.
en kofta och en vanlig t-shirt från H&M (koftan ser mörkare ut på bilden än vad den är)

Till Skåne!

Ikväll åker jag och sara med alice till hennes sommarstuga och stannar där tills lördag. Det blir särkert toppen och vi kommer ha så kul! det var länge sen vi träffades alla 3 nu...det kommer upp två tidinställda inlägg, sen får vi se om det blir något mer. Ni få ha det bäst, pussar!
jag vid alice sommarstuga förra veckan

3 dagar i Göteborg.

Jag har inte hunnit skriva vad vi gjorde i Göteborg, men vi åkte dit tidigt på lördag morgonen, vi kom fram på förmiddagen och då gick vi till Liseberg och åkte massa karuseller. Jag älskar Liseberg och inget slår ju Balder, den är bäst. Vi stannade där tills sent på kvällen, det var en jätte härlig dag/kväll. På söndagen gick vi först in till stan (det jag köpte kommer upp i ett annat inlägg) och senare på kvällen åkte vi spårvagn och tittade på Roxettes konsert. Vi åkte hem på måndagen ganska tidigt, runt 11-12. Det var 3 underbara dagar, vi hade det jätte kul, något att minnas. Tack för dagarna. ♥
bilden är när vi var inne på Liseberg, det kommer såklart upp massa bilder därifrån senare.

27:e juli 2011.

Jag har varit med alice hela dagen idag, hon kom till mig på morgonen och då låg vi och solade. Det blev självklart sämre väder senare, massa moln. Vart tog sommaren vägen? vill ha den tillbaka..Vi har inte gjort så mycket idag, mest pratat och haft kul. Nu ska jag gå ner och äta, vi hörs, ha det fint puss!
jag och alice idag, visst är vi söta?

Heldag med mina tjejer.

Jag kom hem från marknaden för några timmar sen, jag åkte in dit vid 12 idag och mötte upp mina tjejer isabelle och tracey. Det blev några karuseller idag också, sen gick vi runt där med. Det var en jätte bra dag idag också, härligt att träffa dem idag igen. Jag kom hem vid halv 7 och sen dess har jag suttit här, lagt in bilderna från Göteborg, så dem kommer upp någon dag med. Jag hade tänkt att gå ner och äta nu, så vi hörs senare eller imorgon.
jag nyss

Tingsryds marknad.

Jag kom hem från Göteborg igår vid 4 tiden, vi har haft det jätte bra med våra familjer, som vi alltid har tillsammans! jag berättar mer om göteborg någon annan dag och bilder kommer såklart också. Dem släppte av mig på marknaden vid 4 tiden och då mötte jag upp isabelle,elaine,tracey,diana och kajsa. vi åkte mest karuseller och bara hade kul, det var en super bra kväll.  Jag åker snart in idag igen och träffar isabelle,tracey och alisa. Det kommer bli en grym dag idag med. Elaine skulle iväg idag, så vi får klara oss utan henne, hon var med igår iallafall. Vi hörs kanske ikväll, ni få ha en fin dag puss!
vi 5 på skolavslutningen ♥

Ni är världens bästa tjejer

detta är den sista delen med bilderna från helgen, jag älskar er världens bästa tjejer ♥

Öronhängen

Jag och alice åkte in till stan i tisdags när vi var i hennes stuga, jag fick med mig två fina öronhänge hem från ur&penn.

Spakväll

Jag och alice hade en liten 'spakväll' i måndags i stugan,med ansiktsmask och massa annat. Sen gjorde vi en jätte god efterätt banan och choklad med vaniljglass, det var gott kan jag lova!

Till göteborg!

Nu åker min familj och alice familj till Göteborg, vi stannar där tills måndag men datorn får stanna hemma. Det kommer vara fullt upp varje dag,så jag hoppas ni förstår.Det blir liseberg (man kan ju inte åka till göteborg utan att gå på liseberg) sen blir det en konsert och såklart shopping. Det kommer bli tre underbara dagar med underbara människor. Ni får ha det fint här hemma, det kommer upp tidinställda inlägg varje dag,så inlägg får ni ändå, puss! ♥

Onsdagens

skjorta utan arm - gina tricot - shorts - vero moda (köpenhamn) - brillor - alice från bikbok.

Kärlek på er


Strax möta mami

Jag vaknade ganska tidigt idag och jag har mest bara slappat! har packat till göteborg också, men jag ska packa ner lite till, sen har jag legat på soffan och tittat på one tree hill, nu ska jag strax gå och möta mamma, för hon har jobbat idag. Sen går vi ut och går en runda. Vi hörs senare, ha det fint, puss!
jag för någon dag sen när jag och alice var ute och sprang längs havet

Pysselkväll

fler bilder från helgen, har så många så självklart kommer det ännu mer! haha. ♥

Hemma igen.

Jag kom hem för några timmar sen, ganska många nu..som ni särkert har läst så åkte jag till Alice sommarstuga i söndags, där har jag varit med hennes familj tills idag. Vi har gjort en massa roligt bland annat badat och kollat på beach handboll. Tack för dessa dagarna bästavän, dem har varit super! Nu är jag hemma imorgon med och tidigt på lördag morgon åker min och alice familj till Göteborg, det kommer bli grymt. Vi hörs imorgon med, puss!

jag och alice igår, lånade bilden från hennes blogg.

Bilder på mig och tjejerna.

fick elaines hår i pannan på någon sett, så det ser lite ut som jag har lugg..ska klippa lugg någon gång igen!
fler bilder från helgen med tjejerna och ännu fler kommer

17:e juli 2011

Idag har jag varit duktig och varit ute och hjälpt min papi lite, målat brädor till lusthuset som vi bygger och lite annat...Nu ska jag och mamma ut en runda och gå/springa, ska bli skönt! Senare ikväll så åker jag till Alice somamrstuga och stannar där några dagar. Vi hörs, ni få ha det fint, puss!
jag i fredags, när isabelle,tracey och elaine var hos mig ♥

VI ÄR BÄST

några av bilderna från helgen, det kommer många fler, jag får dela upp dom i olika inlägg...

16:e juli 2011

När vi vaknade idag så gick vi ner och åt scones till frukos, hur gott är det inte? mums! Sen gick vi upp någon timme och efter ett tag gick vi ut för att sola och bada i poolen, vi tog massa bilder också (alla bilder kommer upp någon annan dag, lovar!) Vi var ute nästan hela dagen, men det var jätte skönt och jäklar vad kul vi har haft!

Tack för dessa två dagarna ni gjorde dem så bäst, jag älskar er mina änglar ♥

Gårdagen med tjejerna.

Tjejerna åkte precis hem för bara en liten stund sen, vi har iallafall haft det jätte bra, som vi alltid har tillsammans! Igår kom dom vid 5-6 tiden och då gick vi upp och pratade, har ju en massa att prata om när vi inte har setts på någon vecka...senare gick vi ner och åt tacos och sen startade vi mean girls och tittade på den, jag har sett den massa gånger, men den är fortfarande lika bra, haha. När filmen tog slut så gick vi upp och satte oss och pratade och bara hade kul! vi somnade väll runt 3 inatt, men vi vaknade ändå upp pigga vid 10 tiden...hehe.
en bild på oss från igår

Simone och Tuvalie

hela familjen ♥

min faster och simone ♥



några bilder från 1-års kalset igår

Snart kommer mina tjejer till mig!

bilden är från sista veckan i skolan, jag saknar vår underbara klass...
Jag har förberett lite är hemma, lagat tacos och lite annat...för snart kommer mina tjejer hem till mig, tracey,isabelle och elaine, alisa är utomlands nu men vi ska träffas nästa vecka igen och då kan alla, så det kommer bli perfekt! tracey,isabelle och elaine kommer om några timmar och då ska vi ha en riktig toppen kväll, det kommer bli underbart! Det kommer upp ett inlägg senare idag med bilder från 1-års kalset sen igår också.
Ni få ha det bäst idag/ikväll, jag ska ha det super bra såklart! ♥

Fotoram

Den här fina fotoramen köpte jag i en outlet butik i Västervik för några veckor sen, den finns kanske på fler ställen, jag vet faktiskt inte..men jag lovade ju en bild på den när jag hade satt in bilder, såhär fin blev den!
den ser helt sne ut på bilderna, den kanske sitter snett med..får fixa det, haha!

1-års kalas för tvillingarna.

Idag ska vi på 1-års kalas igen, fast nu är det för mina två söta kusinbarn. Men innan kalset så ska vi först åka in till byn och fixa lite saker.Jag tar med mig kameran så jag ska nog få några bra bilder som ni kommer få se sen.
Ni få ha en fin dag, för det kommer jag att ha!

JAG ÄLSKAR ER

bilderna på oss från igår på dagen

13:e juli 2011

Igårkväll sov jag och sara hos alice som sagt..vi låg ute på balkongen med en dator och godis. Där låg vi ganska länge, sen gick vi in lite senare. vi skulle egentligen tittat på film, men det blev aldrig av sen, haha! Var både en toppen dag och kväll med mina tjejer..Idag har vi varit ute och fotat sara och spelat lite wii. Snart ska jag och alice ut och springa en runda.
bilder från igårkväll

dagens


bilderna blev jätte ljusa idag, inte alls bra..men dem får duga ändå.
linne- new yorker - shorts - Only - skärp - H&M

JAG♥ER

Idag kom min saknade Sara hem, jag har inte träffat henne på jätte länge..hon har sin husvagn uppställd så hon är där, sen har jag varit iväg också. Men idag har jag äntligen träffat henne igen! Vi träffades alla tre jag,sara och alice..precis som det ska vara. Vi har varit ute och tagit bilder idag (dem kommer upp en annan dag) sen hade vi mycket att prata om också, har haft en riktig toppen dag med mina bästa vänner. Vi ska nog sova hos alice ikväll också, hon skulle ringa lite senare.
vi hörs med dagens outfit senare, puss!
vi idag... jag älskar er

Amerikanska blåbärsmuffins.



Världens bästavän.

Idag har den här snygga tjejen varit hos mig hela dagen, min Alice! Hon kom ganska tidigt och då tittade vi på filmen 'pappa på burk' den var verkligen bra, så den tycker jag ni ska se, annars missar ni något. Filmen varade ju inte hela dagen så när den var slut bakade vi amerikanska blåbärsmuffins som såklart blev super goda! Om ni vill kan jag lägga ut receptet på dem sen? Har haft en såndär riktig mysdag med min bästavän idag. Alice åkte hem för bara ett litet tag sen, men vi ska ses snart igen för vi ska ut och springa en runda.

Milos 1-års kalas.

Här kommer ett gäng bilder från igår...Det var en jätte härlig dag/kväll. ♥
födelsedagsbarnet! ♥
bygger ihop rutschkanan som Milo fick i present... :)

Drar till havet.

Vi åker en runda till havet idag för att sola och bada. Det ska bli jätte skönt och dagen blir särkert toppen. Vi kom hem igår kväll vid 9 tiden från Milos kalas..Bilderna kommer upp i ett tidinställt inlägg klockan 15:00 så kolla in då! Vi hörs nog när jag kommer hem idag också, ha det bäst, puss!
jag igår

Grattis på din 1-års dag.

Idag fyller ju min solstråle till brorson år, tiden går så snabbt och nu är Milo redan 1 helt år..Stort grattis på din första födelsedag...faster älskar dig! ♥♥♥

Diggiloo ikväll!

Nu är jag nyduschad,sminkad,håret är fixat och kläder är på! Så nu är jag klar..Vi ska äta lite mat först och sen åker jag,mamma,pappa och hämtar mormor och morfar. Vi åker hem till min syster och Markus sen lite innan Diggeloo börjar, det börjar vid 18:00 ikväll, tror jag det var. Det kommer bli en mysig kväll med picknick och härlig musik.
Hoppas ni får en fin dag och kväll, jag kommer få det iallafall! ♥

jag nyss

1-års kalas för Milo.

Idag fyller min brorson Milo 1 år så vi ska snart åka på kalas och fira Milo idag. Det är någon timme kvar till vi ska åka, men jag ska snart gå ner och klä på mig. Det ska bli kul och träffa alla senare, dagen blir särkert super!
Ni får ha en fin dag, puss!

Linus och Milo när vi firade mormor och syster i maj

Diggiloo

Som jag skrev igår så skulle jag,mamma,pappa,mormor,morfar,syster och Markus till brunnsparken i Ronneby igårkväll och titta på diggiloo..Det började såklart regna när vi var där, men det var bara någon timme som tur var..sen blev det bättre väder och kvällen var verkligen jätte mysig!
några bilder från diggiloo

Gröna Lund.

Här är några bilder från Gröna Lund när vi var på sommarkrysset (några av bilderna är tagna på genrepet)
Det var en helt perfekt kväll, Först sommarkrysset med massa härliga artister och sen karuseller som jag älskar att åka.

Bilder från den härliga gårdagen.

Här kommer några bilder från igår när jag träffade alisa,tracey och elaine ♥








ni är verkligen bäst

En härlig dag med Alice.

Jag vaknade upp hos Alice idag, jag sov som sagt över hos henne igår kväll. Vi hade det precis lika bra som vi alltid har, vi tittade på film, satt vid datorn och bara pratade. Vi la oss rätt sent igår kväll så vi vaknade vid 12 idag, vi gick upp och åt frukost ute på altanen. Senare cyklade vi upp till mig för att sola och bada. Det är så härligt med sommar, jag älskar den. Kvällen igår och dagen idag har varit super med min bästavän. Vi hörs ikväll med fler bilder på mig,elaine,tracey och alisa.

linne och shorts


linnet är från H&M och shortsen är köpta i köpenhamn på Vero Moda.

Träffat mina saknade tjejer idag.

Idag åkte jag ganska tidigt till Alisa på morgonen, bara en liten stund efter kom Elaine och Tracey med. Vi gick ner till sjön sen och badade,pratade om allt och hade det hur bra som helst! Isabellé kunde inte vara med idag, så vi saknade henne jätte mycket! men vi ska ses någon dag nu snart. Dagen var iallafall jätte bra med mina tjejer!
Nu ska jag snart gå upp till Alice och sen stannar jag där inatt..det blir mys! ni få ha det bäst, puss!
två bilder från dagen, jag älskar er!

Stockholm i mitt hjärta.

Här kommer bilder från underbara Stockholm...♥

Shopping från Stockholm.

en längre bandeutopp och ett linne - gina tricot

klänning och skärp - H&M
Blus - Zara
Jag köpte nya träningsgrejer också, bland annat ett par nya löparskor. men kanske inte så mycket att visa?
Jag hittade en jätte fin fotoram med, den ska ni få se när jag har satt i bilder i den.

Gårdagen.

På bilden ser ni drottningholm.
igår åkte vi hem från Stockholm, vi körde vid förmiddagen och sen stannade vi till på drottningholm och gick där lite. Det blev inte alls länge. Vi åkte till Ikea senare och gick in där och åt, sen gick vi runt där med, fick med oss endel hem. Det är hela 50 mil hem från Stockholm, som ni förstår är det ganska segt att åka så långt. Jag sov iallafall ibland. Vi kom hem vid 12 inatt och sen kom jag i säng ganska sent. så jag hade ingen tid till att blogga igår.

Vaxholm

Idag har vi kört med bilden första gången i Stockholm, det är ju smidigast att åka tunnelbanan här så vi har åkt med den. Vi körde iallafall ut en runda till Vaxholm och gick runt där, hade picknik med. mysigt var det! Nu har jag precis pratat med Elaine i telefon, saknar henne så jäkla mycket! Vi ska ses alla 5 snart, jag,elaine,tracey,isabellé och alisa, för vi har inte träffats sen skolan slutade. Ni ska veta att ni är så saknade mina finaste änglar..♥

jag på grönan igår

Igår/lördags.

Jag hann inte blogga igår kväll för vi var på Gröna lund och kom hem ganska sent. Så jag berättar om gårdagen idag istället. På dagen var vi inne i stan gick i några affärer och åt på en god uteservering, senare på dagen åkte vi en båt över till Gröna lund. På grönan satt vi i 2 timmar och väntade på att sommarkrysset skulle börja, det var lite genrep och underhållning så det var roligt. Det började äntligen klockan 8 och när det var slut så åkte vi några härliga karuseller. Vid midnatt tog vi båten hem till campingen. Det var en toppen dag, allt var jätte kul!
min goda mat, köttbullar och potatismos..mums! haha.

Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag, men jag skulle tagit på mig ett par shorts istället för det var så varmt, hehe.
linnet har jag köpt på h&m, byxorna är från Cubus. Skor från sko dej (vagabond) väskan är gammal från Indiska.
Sen min snygga brillor från bikbok.

Shopping och Gamla stan.

Idag har vi varit inne i stan hela dagen och gått i alla affärer. Jag hittade lite, men jag visar allt när jag kommer hem istället. Ifall man hittar något mer någon annan dag. När vi var klara med shoppingen drog vi in till gamla stan och köpte oss en glass. Vi har det iallafall jätte bra här i Stockholm och det är så mysigt! Underbart ställe. dagens outfit kommer upp senare.
Vi hörs imorgon tror jag, jag hoppas ni har det lika bra som jag!

jag och pappa idag

RSS 2.0