trött,trött och trött.

kom hem för ungefär en timme sen eller något sånt..vaknade av väckarklockan idag, usch..det är nog något av det värsta som finns,att vakna av något..man vill bara somna om igen,men man måste upp,känner att jag verkligen saknar sommarlovet, mer än något annat..mindre än ett 1år kvar till nästa sommarlov, får väll se det så..haha! skolan var iallafall helt okej idag..har haft ont i halsen hela dagen,annars är det okej..tog en alvedon nu när jag kom hem, så får väll hoppas att jag blir lite piggare,senare ska jag börja packa inför korrö, som jag skrev igår ska vi åka dit med min klass och 7c imon, det blir särket bra..sen ska jag kolla på fångarna på forttet ikväll med, riktigt bra program! väntar och väntar på att blogglaget ska vara med,får hoppas att dom är med ikväll! hihi..som sagt så är jag helt slut..trött på att komma hem vid 4 varje dag,man hinner ju inte göra något sen är det kväll..lite tråkigt,nej nu ska jag krypa ner i soffan med en stor filt..se om vi har någon choklad och sen kolla efter om det är något bra på tv..låter bra va? det tycker jag..
vi hörs ikväll kanske, kram! ♥

det går inte att ladda upp bilder heller..får hoppas att det funkar ikväll.


nu är jag tillbaka.

hej på er!
har ni saknat mig? haha..lite kanske? men det har faktiskt varit skönt att vara utan bloggen ett tag, att inte blogga flera inlägg varje dag..det kommer jag nog inte göra framöver heller lika ofta som jag gjorde innan,det tror jag ju inte..men jag gör det när jag känner för det, och har något att skriva om..iallafall så har min helg tillbringats med alice och sara..vi har haft det helt perfekt,sara och jag sov hos alice igårnatt..himla trevligt var det! vi kollade på film,pratade och så..nu är ju helgen över, vilket känns hur trist som helst..skolan börjar imorgon,upp vid halv 7..usch! jag är redan trött på skolan..första veckan var ju egentligen rätt slapp eftersom det var den första, så denna lär bli värre..men det är ju inget att göra åt, får göra det bästa av det..på tisdag ska vi till korrö med klassen,sover där tills onsdag..det blir nog kul, tror jag! annars då? nej inget nytt alls..vi hörs väll imorgon kanske? eller någon annan dag..
har det bra, kram! ♥


slut med bloggandet.

jag har verkligen tröttnat på bloggen nu..har ingen lust längre, tycker inte ens det är kul..så jag slutar nu, eller ett tag iallafall..får väll se hur långt det håller, kommer väll förmodligen sakna det rätt snabbt men vi får se..iallafall så har jag tillbringat min dag med alice, vi har haft det riktigt bra..vi var hemma hos mig en bra stund,sen skulle mina föräldrar åka till min mormor och morfar, alice och jag hade inget för oss så vi åkte med..så jag kom hem för bara en stund sen, vi spelade kubb, fikade och pratade och sånt..mysigt faktiskt! men som sagt..vi får väll se om jag kommer tillbaka,
 hejdå..stora kramar!


13:e augusti 2010.

godmorgon!
har ni sovit gott inatt? det har verkligen inte jag gjort..vaknade mitt i natten vid 4, av att det åskade och blixtrade..nära var den ju med, usch! så det gick ju verkligen inte att sova..varje gång det small trodde jag det skulle slå ner i huset, haha..gah' tur att det är över nu! ja nog om det..jag vaknade vid halv 10 idag, var väldigt trött..men jag gick upp och åt frukost iallafall, nu har jag fixat mig lite..klätt på mig, satt upp håret och allt..skönt det! idag kanske det blir att åka till mörrum, till några vi känner där..men jag vet inte riktigt än, vi får väll se..annars har jag ingen aning om vad jag ska göra, sommaren är ju över nu känns det som..det är ju fortfarande varmt, men inte så så man kan ligga vid havet och sola och bada..som man vill göra,jag vill verkligen utomlands nu, på höstlovet..gud vad skönt det skulle varit, men vi var ju i grekland i våras, så det blir nog inget med det..haha, jag får hoppas på att det blir av nästa år istället!
 vi hörs senare..kram!

en gammal bild, eller ja..några månader iallafall.


dagens linnea.


linne - bikbok
 shorts - vero moda


ett sista dopp i poolen.

jag cyklade ju upp till alice idag på morgonen, vid 12tiden eller något sånt..vi gjorde egentligen ingenting, bara pratade och så..tog en glass, vid 3 fick för oss att vi ville ta ett sista dopp i min pool, vi badade där varje dag i 2-3 veckor i början av sommaren, sen nu har vi inte badat där en enda gång, så det var väll dags..jag tyckte det var totalt iskallt, så två dopp sen gick jag upp..haha! så vi badade inte speciellt länge, ja nog om det..nu skulle alice träna fotboll så hon gick hem..jag vet inte vad jag ska göra nu, blir väll att sitta här en stund, om det inte regnar ikväll, alltså om det blir rätt svalt och skönt ute, så sticker jag ut med mamma och springer en runda..vi hörs senare, kramar!

en bild på mig och alice från nån minut sen.


12:e augusti 2010.

pratade nyss klart med alice i telefon, så jag ska cykla upp till henne om någon timme eller något sånt,det blir väll bra..jag vet inte vad vi ska göra,det är ju varmt ute så vi går nog ut lite skulle jag tro..äsch,jag har inget mer att säga..nu ska jag gå ner lite, vi hörs senare..kram!

bilden är från igår, men ser lika dan ut i håret iallafall, så den duger.


it's complicated.

kom hem för bara en stund sen,åkte till tingsryd med mamma, skulle hyra en film och lite..jag har knappt varit i tingsryd sen skolan slutade,bara kört förbi och så..haha! hyrde föresten it's complicated jag vet inte var det är för någon, haha! skulle egentligen hyrt första twilight har inte sett den än, men den fanns ju självklart inte..sen har jag köpt godis och sånt, mumma! så jag ska mysa framför tv ikväll med mamma och pappa, hihi! vi hörs kanske senare efter filmen, får se..nu ska jag lägga mig i sängen och läsa se&hör..har det bra, kram!
jag just nu.


minnen är det finaste som finns.











du gör mig så glad.

 linus åkte hem för en halvtimme sen ungefär..träffade min bror,maria och milo en stund när dom hämtade linus..milo har ju växt sen jag såg han sist,så söt var han! ja, då jag bloggade innan idag, så vaknade väll linus en timme efter det inlägget, eller något sånt..då lekte ju vi som sagt med lego, haha! sen gick vi ut och så, och innan dom hämtade honom så kollade vi på en nalle puh film, dom filmerna är så himla mysiga! jag kollade alltid på dom när jag var liten, hihi!
här kommer tre bilder från dagen,du är så bra gubben..du gör mig så himla glad.



passar linus.

nu har jag precis läst en saga för linus och nattat han..så nu sover han nästan, han kom idag vid halv 8 eller något sånt..så jag och mamma passar han idag, alltid lika kul att ha han här! jag har varit ute med han och lekt det mesta av dagen, gått en runda och så..gizmo är här med! innan ville han leka med lego..men jag sa att han måste sova först, och vi får leka med det sen när han vaknat..haha, så nu passar jag på att skriva ett inlägg, medans han sover..men vi hörs senare,vid 5-6 tiden..jag ska försöka uppdatera mer ikväll, men nu har jag egentligen inte så mycket att skriva, det får bli ett kort inlägg..

en bild på mig och linus från förra gången när han var här..jag älskar dig,gullet!


dagens linnea.


jeanslinne och cykelbyxor från gina tricot.


en dag med mina tjejer.

kom hem från sara för en stund sen..jag och alice cyklade väll hem vid 3, tror jag det var..sen dess har jag ätit, pratat lite med mamma och så bara..så jag tyckte det var dags för ett inlägg nu, iallafall så cyklade jag och alice ner till sara idag på morgonen..jag råkade väcka alice när jag ringde, men lika bra att hon steg upp, haha! ja, hos sara har vi varit ute en runda, tagit lite bilder..(dom kommer upp här i bloggen ikväll)  pratat..och ja det vi brukar göra, en helt lugn och bra dag..det är ju så himla varmt och fint väder idag, så jag ska snart gå ut i solen vi hörs..kramar! ♥
slänger in en bild på mig,alice och sara från idag..jag älskar er!


jag saknar dig.

sitter med en stor filt och lyssnar på bra musik..jag känner mig trött ikväll, det har jag gjort hela dagen..trött i hela kroppen,men ska sova ut ordentligt inatt..och vakna upp på strålande humör! det lät väll bra? men iallafall..sen jag åkte hem från alice, så har jag bara suttit som fastklistrad vid datorn, snackat med michaela..jag saknar henne,övermycket..inte sett henne sen skolan slutade, vilket jag verkligen hatar! så vi få ta och träffas snart, alldeles snart..ja, inget bra är det väll på tv heller? jag har inte ens kollat, hade lust att åka till tingsryd och hyra film innan,men nej jag gjorde inte det..får göra det någon annan kväll istället, någon som vet någon riktigt bra? släng hit en kommentar isåfall..nej, nu har jag inget mer att skriva..helt tom i huvudet, ska försöka uppdatera bättre imon, om jag orkar. hejs!

slänger in en bild på mig och michaela då..inte bästa kvaliten men den duger,
bilden är ett år gammal..jag saknar våra minnen, jag älskar dig. ♥


jag klarar mig inte utan er, aldrig.






hemma från alice.

nu har jag precis åkt hem från alice..jag åkte med sara hem, det har ju inte varit sådär jättefint väder idag..regnat då och då, men vi gick ut ändå och tog lite foton som kommer komma upp senare idag,dom blev inte dom bästa, men helt okej..vi har haft det super! dom här två dagarna, mycket skratt..just nu funderar jag på att springa en runda med mamma, men inte så säker på att jag orka..har ingen lust alls, men det är ju riktigt skönt när man väl kommer ut..får se helt enkelt, nu ska jag kila, hörs!

bild på mig och sara från idag, (dom andra bilderna kommer ju upp ikväll)


hemma hos alice.

sitter hemma hos alice nu..alice och sara gör sig iordning så jag passade på att skriva ett inlägg då..dom sov ju hos mig igår, himla mysigt..dom kom väll vid 8tiden tror jag, vi satt mest vid datorn och pratade om allt ungefär, som det brukar bli..mysigt hade vi det! vi har bara hunnit med att äta frukost och kolla på film idag, sen kom vi precis upp till alice nu..vi ska nog gå ut och ta lite kort snart, det blir särket bra..vi hörs senare, hinner inte skriva mer..
en bild på mig och alice från igår..när vi tittade i skolkatalogen,haha!

dagens linnea.


jag idag!
svart långärmad - vila
jeans cheap monday - lk


en mysig dag med mina tjejer.

nu åkte precis alice och sara hem..vi har haft det jättebra idag iallafall, sara kom ju någon timme innan..så vi tog lite kort, pratade om allt möjligt och så, sen kom alice, så vad har vi gjort? vi spelade faktiskt wii, det var länge sen man spelade det..sist var väll julafton eller något sånt, haha..sen tröttnade vi på det, så vi funderade på att baka, men bestämde oss för att äta glass och kolla på 'vi på saltkråkan' haha..den filmen är faktiskt mysig, kan vara kul att titta på filmer man kollade på när man var 5 år..eftersom det har regnat hela dagen, så har vi bara varit inne då..men det har funkat det med, kul har vi haft! dom kommer till mig senare ikväll, sen sover dom här..jag ska hinna med lite inlägg då och då, ni får ha det så bra..kramar!


rix fm 2010.

här kommer lite bilder från rix fm, sen i fredags..dom är från alice blogg, men det gjorde inget..för jag tog endel bilder ändå, haha!











spelat kubb.

kom precis in nu, vi har varit ute och spelat kubb..det gick väll inte så bra för mig,mamma och mormor i början, men sen gick det bättre, haha! kul var det iallafall..mormor har bakat blåbärspaj som vi ska äta nu, mumma! med vaniljsås och allt, så himla gott! hihi..senare ikväll händer det nog inte så mycket mer, ska nog se vilka som sjunger på sommarkrysset om det är några bra med..brukar ju inte kolla på det men ja, imorgon blir det att träffa sara, inte träffat henne på hur länge som helst..så jag saknar henne verkligen nu! så vi har väll mycket att prata om nu, nej, nu ropar dom på mig, så bäst jag går..haha! kramar!

en bild på mig och mormor när vi spelade kubb..världens bästa mormor! ♥


dagens linnea.


jag idag!
vit trekvartsärmad tröja - JC
mörka jeans - vero moda


hos mormor och morfar.

nu är jag hemma hos mormor och morfar..med mamma och pappa, precis fikat bullar och kakor, himla gott! vi var i ronneby innan lite, mamma och jag gick och kollade i några affärer bara, dom stängde ju vid 2..men jag hittade ett par nya jeans, (visar dom när jag är hemma) tog med mig datorn faktiskt, så jag kunde blogga lite medans jag är borta, bra va? vi stannar här nog till rätt sent ikväll skulle jag tro, men det kommer lite inlägg ikväll fast jag inte är hemma, men nu ska jag prata lite med mormor och morfar, ni får ha det så bra.. så hörs vi, kramar!♥

jag just nu, fick bli en webcam bild, eftersom jag inte har några andra.


bilder från igår.

här kommer lite bilder från igår..när jag var hos min kusin, bilder från rix fm kommer någon annan dag, jag tar dom från alice blogg sen, haha! ja föresten, så var jag ju på rix fm igår då med min och alice familj, himla kul..lyckad kväll!

jag och semone. ♥

tuvalie och semone. ♥

olliver..naw, så go. ♥



kom hem från min kusin och kusinbarnen nu....

dsc01716 (MMS)

kom hem från min kusin och kusinbarnen nu..har varit där sen 12 idag, lekt och busat med olliver,så härlig är han! sen träffade jag ju tvillingarna med för första gången,såg knappt någon skillnad på dom haha,söta var dom iallafall..det kommer bilder på alla 3 när jag kommer hem ikväll,eller imorgon..på bilden där ovanför är det olliver och tuvalie tror jag iallafall..tss! pratade nyss med alice,dom skulle köra till växjö vid 5 så vi träffas där..vilka mer ska dit? nej,nu ska jag äta och sen byta om och så,kramar!


sitter i bilen påväg till kalsvik nu,ska t...

20100714030 (MMS)

sitter i bilen påväg till kalsvik nu,ska till min kusin och hälsa på mina kusinbarn för hon har fått tvillingar två flickor..har inte sett dom än och nu var det väll snart en månad sen dom kom så det är dags nu tycker jag! sen ska jag ju såklart träffa olliver med! Så det blir att vara i kalsvik tills ikväll,sen in till växjö på rix fm med min och alice familj,så dagen och kvällen blir särket hur bra som helst..vi hörs senare,kramar! föresten..det är tvillingarna på bilden,sött!


alice,tilda och jag igår.

här kommer lite bilder från igår, på alice, tilda och mig..haha, kul var det!











så himla söt..härlig tjej!


dagens linnea.


blus - veromoda
jeansshorts - gina tricot


du är mitt allt,mitt liv,min livslåga.

du är den jag behöver för att klara mig..det finns ingen som är så som dig, inte någon,inte så bra som du är,jag är så lycklig att just jag fick dig som bästavän, jag älskar att se dig skratta..när du säger något dåligt skämt,eller gör något dumt men kul bara, sen dör man av skratt..du är min livsglädje, du gör mig så jävla glad..jag fattar inte hur du gör? jag är så glad att jag har dig, du är obeskrivlig..om alla hade en sån bästavän som dig,då hade hela världen varit lycklig..jag älskar dig. ♥

här kommer några bilder på mig och alice, från igår..haha' flumbilder.





upp till alice strax.

kom precis ut från duschen, eller ja för en stund sen..har hunnit med att klä på mig och sånt iallafall, som sagt så sprang ju mamma och jag en morgonrunda på 8 km idag..vilket jag ångrar,vi skulle sprungit på kvällen istället..för jag var inte alls pigg idag, jag orkade inte..orkade inte alls, gah' på hemvägen stannade mamma och jag förbi hos alice, pratade lite och så..om göteborg lite, vi ska nog dit i september istället, jag längtar! det kan ju vara varmt då med, så det hoppas vi..jag ska cykla upp till alice snart igen, skulle bara skriva ett snabbt inlägg först..vi hörs senare,kommer förmodligen upp bilder från igår med,sen lite annat med..kramar! ♥

jag idag på morgonen.


gladdmuffins med marshmellows.

godmorgon!
jag bloggade ju aldrig igårkväll..jag vet faktiskt inte varför, hade ingen lust..sen skulle jag få bilder av alice som vi tog, men dom fick jag aldrig sen..haha! så då blev det bara inget inlägg..men idag ska jag försöka skriva några  idag,men iallafall så var ju jag hos alice från morgon till kväll igår typ, haha..härligt! jag kom väll vid 1tiden tror jag, då pratade vi bara,satt lite vid datorn..sen bestämde vi oss för att vi skulle baka kladdmuffins med marshmellows så det gjorde vi då, dom blev riktigt goda..sen när vi höll på att baka så ringde alice morbror, så några släktingar till alice skulle komma och hälsa på..så det passade ju jättebra att vi höll på att baka då, så dom kom sen..så vi var väll med thilda det mesta (det var doms barn då..på 8 år),gud vilken sprallig och glad unge..haha, vi hoppade på studsmattan tog kort och sånt med henne..sen vid 7tiden cyklade jag hem, och nu har jag vaknat för en timme sen..så nu har jag precis ätit frukost, satt upp håret..och tagit på mig jogging kläder, för jag ska ut med mamma och springa nu på morgonen,får väll se hur det går..det är ju rätt varmt ute, men det ska nog funka tror jag..har det bra!

här är en bild på mig och thilda från igår..himla go,tjej!


fransk manikyr.

har precis ätit lite frukost nu..vaknade för sådär för 2 timmar sen ungefär..så jag har väll piggnat till lite,tur det..jag har ingen aning om vad jag ska göra idag faktiskt, jag ringer nog alice sen iallafall,så det blir nog att vara med henne..det börjar nog regna snart, det ser ut så om man tittar ut..men visst, man kan ju alltid hoppas att det ska bli 30 grader varmt..men de tär typ omöjligt idag, gah! jag vill ha tillbaka den riktiga sommarvärmen nu,den som var för bara någon vecka sen..jag vill ligga vid havet hela dagarna, sola och bada..allt det där,det är ju så himla härligt..så jag hoppas att den värmen kommer tillbaka snart,imon typ..men det ser inte ut så, äsch..nu har jag inget mer att säga, för nu ska jag be mamma fixa mina naglar med fransk manikyr, hihi!
vi hörs sen, har det bra..kramar! ♥

jag för nån minut sen..pyjamas på mig,gulligt ju..haha' mysigt är det iallafall.
btw..jag ser ut som ett lik på bilden, blixten lyser upp hela ansiktet..lyckat!


strax ut en runda med mamma och alice.

nu ska jag strax springa en runda med mamma och alice,riktigt skönt ska det bli! det blir samma runda som igår, så jag hoppas det piggar upp mig lite..för jag är hur trött som helst, men jag ska nog ta att ringa alice strax,för att se om hon är klar..jag har egentligen inte något mer att säga, alice åkte väll hem för sådär knappt en timme sen..äsch, vi ses..kramar! ♥
föresten..det var ett bra tag sen jag hade 'dagens linnea' nu..jag ska försöka ha det imorgon eller något, jag har ju inte hunnit med att blogga så mycket nu i sommar, eftersom jag knappt varit hemma något,men nu ska jag försöka uppdatera minst 3 inlägg om dagen.

här är jag just nu,redo för en skön springtur!


bilder från dagen med linus och alice.










barnvakt åt linusälsklingen.

hej på er!
det blev sent bloggande idag, men jag har inte hunnit..linus kom vid halv 9 idag, sen dess har jag lekt med honom, varit ute och gått och så med..så go är han! nu har vi nästan precis ätit lite lasagne..så nu sover han tror jag,fast nu sa han 'vad gjorde nea?' så han hade visst inte somnat än,haha! men iallafall så kom alice för bara en liten stund sen också, ja..vi hörs senare, för jag har verkligen inget att skriva..kommer lite bilder på sötnosen nu,kramar! ♥

tre bilder från dagen på linus,så himla söt.




springtur med min älskade mamma.

nu har jag precis ätit lasagne hur gott som helst! jag älskar det verkligen..mumma! nu ska jag snart ut och springa en lång runda, 8 km..med mamma, ska bli skönt,så känner man sig så duktig efterråt, haha! annars så har jag inte gjort så mycket idag, hjälpte pappa med att klippa gräset, kan vara lite kul att göra det med åkergräsklipparen faktiskt,men bara lite..sen har jag varit duktig och städat mitt rum,pratat med sara i telefon,jag saknar henne något enormt nu,har inte träffat henne på ett bra tag nu..hon kommer iallafall hem på söndag, så då ska vi träffas igen..yes! imorgon så kommer min brorsson linus, för då ska jag passa honom.. ska bli hur kul som helst, det var några veckor sen jag träffade han nu,så jag saknar han övermycket nu..ni skulle bara veta hur go han är..jag älskar honom, något enormt! men nu ska jag se om mamma är klar, sen drar vi,
hörs nog senare,kramar! ♥

bilden har ni sett innan, men har inte så många andra på mig och mamma..haha!



gamla bilder väcker gamla minnen.

jag har suttit en bra stund nu, och kollat igenom gamla bilder, både från dagis..och sen andra,det kan vara rätt kul att göra det ibland,se hur alla såg ut då..man ser verkigen precis vem som är vem, alla är sig lika..ta mig tillbaka dit.

här kommer några bilder från dagis.

jag.

sara,jag,pia,han där? ser jag inte vem det är..haha!

jag,ida och erik.

jag och sara.

jag och alice.

jag och ebba.


elin,jag,erik och david.


linnea shoppar.

här kommer lite bilder på det jag har köpt nu när jag varit iväg.

shorts - vero moda (köpenhamn)

skjorta - vero moda & långärmad tröja - gina tricot (köpenhamn)

3 kvarts ärmad tröja - JC & kofta - byong (köpenhamn) & 'åhus beach handboll tröja' - åhus

det var nog allt jag har köpt tror jag, om jag har glömt något så tar jagt bild på det och lägger upp någon annan dag.


bilder från båstad.

här kommer en hel del bilder från när vi var i båstad..titta och njut!

jag och alice vid stranden i båstad.♥






markus,jennie (min syster),jag och mamma på campingen i båstad.♥


jennie och mamma.♥

markus och jennie.♥

alice och pappa.♥


sitter i bilen påväg hem nu..ska bli skönt...

dsc01701 (MMS)

sitter i bilen påväg hem nu..ska bli skönt att komma hem,det var ett tag sen nu..iallafall så har jag varit i torekov idag det är något ställe som ligger någon mil från båstad min syster markus, hans föräldrar och jag,alice mamma och pappa åkte dit en stund idag,gick runt lite där vid havet mysigt! ja,som sagt nu är vi påväg hem,så jag skriver mer när jag är hemma..har det bra,kramar!


RSS 2.0