30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 21

Day 21: Favorite artist feautured on the show - Bethany Joy Lenz
Jag blev kär i Bethany's röst första gången jag hörde henne sjunga. Hon är helt otrolig! Jag älskar alla hennes låtar och jag drömmer om att gå på en konsert av henne. Men Gavin DeGraw, Kate Voegele, Jana Kramer, Tyler Hilton och Bryan Greenberg är också stora favoriter inom musiken. 

BEAUTIFUL JANA


Lucas thing for Peyton’s legs


Kalas för mamma och pappa!

Idag ska vi ha kalas för mamma och pappa! Det ska bli så roligt att träffa alla. Dom kommer inte förens klockan 3 och jag är redan helt klart, ändå har jag varit ute och sprungit. Men jag ska gå ner och hjälpa mamma nu. Linus och Milo sover här tills imorgon och då ska vi på julskyltning. Det är så mysigt att ha grabbarna här hemma!
En bild på mig från Spanien och åh vad jag saknar den veckan! Det var så varmt och så underbart.

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 20

Day 20: Scene That Made You Bawl Your Eyes Out - Dan's death 9x11
Jag har gråtit så sjukt många gånger, ni anar inte. Men när Dan dör är då jag grät allra mest, det var helt omöjligt att sluta. Tårarna slutade inte rinna. Han var så fruktansvärt elak så många gånger, men jag måste säga att jag ÄLSKADE honom i säsong 9. När Jamie säger " I know I'm supposed to be tough. I don't want you to go." brister jag i tårar varenda gång och av Haley's blick.

SPENCER HASTINGS - QUOTES

41 | via Tumblr

IT'S FRIDAY

Nu är det äntligen fredag och helg. Veckans höjdpunkt! På idrotten idag körde vi boxercise igen och gud vad jag älskar det! Det är så galet kul!
Vi körde ungefär samma pass som förra gången. Vi står två och två och boxas och sen är det olika stationer med övningar och i slutet körde vi styrka och stretching. Nu har jag även styrke tränat hemma och ska hoppa in i duschen. 

LALEY - SEASON 5 & 6

 
“You’re a part of this family. You always will be.”

28:e november 2013

Idag efter skolan gick jag och Alice ut på en timmes powerwalk direkt när vi kom hem. Det var skönt att prata lite. Nu har jag inte tid att sitta här mer för jag och pappa ska ha myskväll. Maten är klar och han fyller år idag. Men vi hörs. ♥

Happy Birthday Daddy ♥

Idag fyller min underbara pappa år och du är värd den bästa dagen! Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för allt du har gjort för mig.
Jag undrar ofta hur du står ut med mig när jag är på mitt sämsta humör, men du får mig alltid att skratta när jag är sur. Jag är så glad att du alltid finns där och för att just du är min pappa. Jag älskar dig något helt otroligt. ♥

Jana Kramer - Goodbye California

Jana Kramer's musik är underbar! Hon har bara släppt ett album än så länge, men det kommer en ny singel nästa år. Det ska bli så kul att höra den för jag älskar hennes låtar. 

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 19

Day 19: Scene That Made You Laugh Hysterically - Lucas & Peyton 6x07
 Jag älskar Peyton's skratt och jag älskar hur sur Lucas är eller iallafall försöker vara. Dör av skratt varje gång jag kollar på denna scenen. Det bästa av allt är ju när Lucas tar upp mobilen och säger att han ska ringa Lindsey och Peyton svarar "Fine. If you think that'll help." och sen dör hon av skratt igen. Bästa. ♥

27:e november 2013

Har varit ute och sprungit och styrketränat och tänkte bara säga hej innan jag ska städa rummen. Det behövs nu tycker jag, men det går rätt snabbt. Sen ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag är ledig. Dra några avsnitt av en serie och titta lite på mina inlämningsuppgifter. 

Heart Of The Country

Igår kväll tittade jag på Heart Of Country som jag har velat se så länge. Jana Kramer (Alex Dupre i OTH) är huvudpersonen. Det var en jätte fin film men väldigt sorglig hela tiden. Jag älskade att Jana's låtar hördes i bakgrunden och en gång fick man se henne uppträda också. 

26:e november 2013

Jag lever! Även ifall jag ville åka hem från skolan och aldrig någonsin komma dit mer. Japp, så tråkigt är det ibland och jobbigt. Men jag ska inte klaga för jag är ledig imon och det är värt mycket. Jag är lite piggare nu när jag äntligen är hemma och ska zumba ikväll. 
 
Kom på att jag har glömt att berätta hur det gick på yogan. Men det var väldigt kul! Det var bra för mig som alltid stressar. Man fick andas in och ut ordentligt hela tiden (sånt som jag alltid har varit dålig på) haha och sen var det olika övningar då. Det var faktiskt inte alls så lugnt som jag trodde utan man blev varm i kroppen på direkten. 

BE YOU


25:e november 2013

Har haft en bra dag i skolan med utvecklingssamtal efteråt. Det gick hur bra som helst, måste säga att jag är stolt över mig själv. Det är inte ofta jag är det, men det känns jäkligt bra! Min storasyster och systerdöttrar var hos oss när jag kom hem så jag har lekt och myst med dom tills nu. Dom är så underbara! 

Messin' With The Kid

James Lucas Scott 6x13

HEART OF THE COUNTRY

Jag vill så gärna se Heart Of The Country som Jana Kramer är med i. Den verkar så himla bra, nästan som en typisk Nichols Sparks film och ni vet ju att dom är mina favoriter. Jag har inte hittat någon sida där jag kan titta på den än. Hoppas verkligen att jag gör det!

24:e november 2013

Hade en skön kväll framför Sex And The City igår. Jag har den första filmen på dvd, men jag kunde inte låta bli att kolla ändå, haha. Den andra gick också efteråt men den spelade jag in. Även idag har jag startat dagen på bästa sett - en lång sprungrunda. Jag ska ta det lite lugnt här inne nu, lyssna på musik och titta något avsnitt på 90210. Vid halv 4 hämtar Marie och Johanna upp mig för att gå på yoga. Jag har velat testa yoga så länge jag kan minnas så det är på tiden. Det ska bli jätte kul! 

Chad calls Hilarie at the OTH fan meet in Bryssel

När Chad, Paul och Lisa var på One Tree Hill fan meet i Bryssel så ringde Chad till Hilarie. Här är en video när dom pratar. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dom, dom är så underbara! Jag blir överlycklig när alla från OTH Castet håller kontakten och pratar med varandra. Hör ni i videon när Chad och Hilarie säger att dom saknar och älskar varandra? Åh - all kärlek till dom. ♥

SOPHIA'S LAST SCENE

Brooke Davis 9x13 
Visste ni att det inte var meningen att Brooke skulle gråta här? Men det var Sophia's sista scen någonsin och hon började gråta. Jag älskar henne! Hon är så fantastisk. ♥
 

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 18

Day 18: Favorite Song From The Show - Feel This & Quicksand by Bethany Joy Lenz 
Feel This och Quicksand är mina två favorit låtar som har spelats i One Tree Hill och det är ju min favorit artist som har skrivit
och sjunger dom - Bethany Joy Lenz. Feel This finns på spotify men Quicksand får ni lyssna på på youtube.

Little Reasons To Smile

FacebookImage - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
the best feeling
Untitled
old memories | via Tumblr
Tumblr
don't forget to smile
Tumblr
reasons to SMiLE / Texting Your Best Friend.
summer outfitdon't forget to smile
don't forget to smile
having your best friend by your side | via Tumblr
importance

23:e november 2013

Kollade ni på idol igår? Jag har tyckt att Elin ska åka ut länge men hon är kvar än. Jens är ju så himla bra och det var verkligen synd att han åkte. Jag älskade hans låt Killing Me som han körde igår. Aja, i vilket fall så har jag precis tränat klart. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat. 
 
På tal om träning så älskar jag våra idrotts lektioner nu på gymnasiet, dom är mycket roligare och jobbigare än på högstadiet. Man får verkligen kämpa och göra sitt bästa. Det är mycket kondition och styrka och riktigt roliga pass. Nästa vecka är det boxning igen! Behöver jag förklara hur taggad jag är!? Jag älskar det!

JANA KRAMER'S LOVELY DRESS

Jana Kramer och känd som Alex Dupre i One Tree Hill är så otroligt fin. Jag är helt kär i hennes klänning hon har på sig här. Lång, glittrig och i silver, det kan inte bli mycket bättre. Jag hade inte haft så mycket användning för en sån fin klänning men annars hade den helt klart varit min. 

22:e november 2013

Hade kunnat komma hem tidigt idag men jag får inget busskort och fick därför stanna kvar i skolan tills halv 4. Sånt suger verkligen så jäkla hårt. Men jag ska allt fixa det till nästa vecka! När jag kom hem tog jag på mig tränings kläderna och gick ut och powerwalkade i mökret och ensam. Hade det inte varit för vildsvinen så hade jag inte tyckt att det var så farligt. Men jag träffade inte på några så det var lugnt. Mamma jobbar så jag och pappa ska ha mys kväll själva. Det blir tacos och idol!

SÅ MYCKET KÄRLEK

Min lill grabb är världens finaste. Jag älskar dig mest i världen ♥

BETHANY'S OUTFITS

Några av alla Bethany's fina outfits som hon har visat upp på sin blogg.

21:e november 2013

Har haft en bra dag i skolan och det har inte varit så jobbigt idag. Mamma har gjort kroppkakor som vi älskar så det ska vi äta nu. Sen ska vi köra till min storebror, Jenny och grabbarna.
Min lille kille i lördags

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2013

Åh vad jag längar till Victoria's Secret fashion show som sänds i december. Taylor Swift kommer vara där för att sjunga vilket är ett stort plus. Fall Out Boy kommer också vara där (det ger mig OTH feelings som bara den) så det kommer verkligen vara bra. 

SAFE AND SOUND

I think eventually we learn to define happiness for ourselves on our own terms, in spite of the pain other people have caused to us. - Haley [OTH 6x10 Even Fairy Tale Characters Would Be Jealous]
Haley James Scott 6x10

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 17

Day 17: Favorite Band Featured On The Show 
Jag kan inte välja ett band av alla som har varit med i One Tree Hill. Musiken är en så stor del av serien att det blir omöjligt att välja. Jag älskar Everly, Wakey Wakey, Nada Surf, The Wreckers, Fall Out Boy, City and Colour osv och osv. 

20:e november 2013

Det kan låta lyxigt att vara ledig varje onsdag från skolan, men grejen är att man gör sig verkligen förtjänt av det! Tycker det borde vara så på alla skolor egentligen. Jag sov ut till halv 10 och sen bytte jag om till träningskläder och har nu sprungit en runda och styrketränat. Ska titta på gårdagens avsnitt av Montazamis med vänner och även förbereda mig inför redovsingen som vi ska göra på svenskan imon. 

GAVIN DEGRAW - NEED

Need är min favorit låt från Gavin's nya album. Jag har lyssnat på hans album varje dag sen det kom ut, utan att överdriva. Det är verkligen helt underbart! Han är underbar. Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska se honom, det känns overkligt. ♥

I LOVE YOU

Jag har världens finaste storebror! Det är guld värt. ♥

19:e november 2013

Jag kan ju säga att denna dagen har inte varit rolig. Jag tycker inte om tisdagar, värsta dagen på hela veckan. Hade huvudvärk efter första lektionen. Aja, trots att det har varit otroligt jobbigt så är jag nöjd. Jag har fått mycket gjort! Jag klarade matte provet och det gjorde mig jätte glad. Efter en sånhär dag passar inget bättre än ett hårt träningspass. Dags för zumba lite senare! 
 

NO FEAR

Q
Quotes season 6

SANNINGAR OM MIG

• Det är jätte många länder jag vill åka till
• Jag har alltid haft lätt för att plugga/lära in saker till ett prov
 Att gå på konserter tycker jag är det roligaste man kan göra
• Jag kan gå från att tycka att jag är rätt grym till att hata mig själv på en timme
 Jag tänker otroligt mycket på framtiden och oftast alldeles för mycket
• Jag är som lyckligast när jag umgås med min familj och mina vänner. Jag får såna lyckorus i hela kroppen och bara känner
hur mycket jag älskar mitt liv
• Jag har otroligt lätt för att börja gråta
• Jag har alltid varit en väldigt glad person samtidigt som jag kan bli arg över en liten sak på en sekund, men bara en kort stund efter blir jag glad igen
 På ett sätt vill jag bli vuxen och "börja" leva på riktigt, men det skrämmer skiten ur mig att bara tänka på det
 Jag har ångest över att tiden går så snabbt. Jag hinner inte med längre och det känns riktigt jobbigt. Det känns som om dagarna bara går
och jag inte njuter
bjuder på en 2 år gammal bild

18:e november 2013

Har haft en bra dag i skolan! På engelskan har vi en stor skriv uppgift som vi sen ska redovisa och då skriver jag om One Tree Hill såklart. Det är kul när man får välja lite och skriva om sånt som verkligen betyder nått. Jag har alltid älskat att skriva, svenska som engelska. Sista lektionen hade vi samhällskunskap och denna lektionen var väl något lugnare än dom andra vi har haft. Nu är jag hemma och ska mysa inne resten av kvällen. Ska titta på några avsnitt av Pretty Little Liars.
Det fina armbandet med det röda smycket har jag fått av Alice

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 16

 Day 16: Favorite Female Actress - Bethany Joy Lenz, Sophia Bush & Hilarie Burton
Precis som om det skulle gå att välja mellan Joy, Sophia och Hilarie!? Omöjligt. Dom är så fantastiska alla 3 och det finns inte ord för hur mycket dom betyder för mig. Dom är mina största förebilder och jag vet inte vad jag hade varit utan dom. Dom är otroliga skådespelerskor och varenda gång dom gråter så börjar jag med. Karaktärerna är en sån stor del av mig och jag bara älskar dom så mycket. 

ALVAS DOP


GÅRDAGENS KLÄNNING

Denna klänningen hade jag på mig igår på dopet. Den är från nelly!

17:e november 2013

Jag hade en väldigt bra dag går! Först dop för min systerdotter och efter det åkte vi till ett jätte mysigt café för fika. Kvällen spenderade jag med Alice och Sara och det var välbehövligt. Vi tittade på Alice bilder från resan och satt och pratade i timmar. Nu är det redan söndag och det känns inte sådär jätte bra. Men jag är glad. Jag är lycklig, livet är bra och jag har världens finaste människor i mitt liv. ♥
 
Jag har inte direkt några planer för dagen förutom att sticka ut och springa och styrketräna. Ska titta på One Tree Hill med för det har jag inte hunnit innan i veckan så det behövs. Det kommer upp outfitbilder och bilder från dopet senare idag.
jag igår

JUSTIN BIEBER - BELIEVE MOVIE

Igår kom trailern för believe movie ut och jag kan inte vänta tills jag får se den. Dessa 2 minuterna (lite mer) var helt underbara, tänk då hur bra hela filmen kommer vara. Han är så underbar och jag är så stolt över honom. Älskar Pattie i slutet "I'm still your mom, and I still want you to pull your pants up."

DOP FÖR ALVA

Efter en frukost med mamma och pappa så tog jag på mig tränings kläderna och sen stack jag ut för att springa. Nu är jag färdig fixad för dop! Min fina klänning kommer äntligen till användning, ska se om jag kan få en bild på den idag. Vi ska inte åka förens klockan ett så nu ska jag bara ta det lugnt. Ska förhoppningsvis träffa Alice en stund ikväll om hon kan. Det hade varit skönt att prata lite och sådär. Ha det fint!
Min storasyster, jag och Ellie på hennes dop ♥

THIS GIRL

Såg denna bilden på Hanna Friberg's blogg och blev kär i jumpsuiten. Så snygg! Men det är faktiskt påväg en svart jumpsuit hem till mig som också är väldigt snygg. Den borde komma när som helst. Jag är så avundsjuk på Vanessa's utseende så det finns inte, alltid varit och kommer alltid vara. Hon har utstrålning om någon! ♥

PEYTON SAWYER SEASON 1

Peyton Sawyer season 1
 
Jag älskar verkligen Peyton's lockar som hon har i säsong 1 och 2. Hon är så fin i det! Hon passar verkligen i allt, lockigt som platt. 

Biljetter till Gavin DeGraw är bokade!

Gissa vem som har biljetter till Gavin DeGraw's konsert den 9:e mars? JAG, JAG OCH JAG! Min underbara storebror bokade till mig imorse och jag är så jäkla glad! Tänk att jag ska få se Gavin, det känns helt sjukt. Jag menar jag trodde nog aldrig att det skulle hända. Han har ju för tusan varit med i One Tree Hill? Åh gud. Jag har dömt om det här, att få gå på hans konsert. Det kommer hända! Vilken lycka. ♥
 
Min dag kunde med andra ord inte blivit annat än bra! Bästa starten på dagen. Har haft det himla bra med mina fina vänner också. Känns underbart med helg nu och imon är det barndop för världens finaste Alva.
Jag och underbara Josefin idag

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 15

Day 15: Favorite Male Actor - James Lafferty & Chad Michael Murray
 James och Chad är helt fantastiska skådespelare och personer. Dom är stora förebilder för mig och jag älskar dom så otroligt mycket. Dom har lärt mig allt om livet och jag kan inte tacka dom nog för allt.

14:e november 2013

Har gjort mitt sista prov för denna veckan så det känns otroligt skönt. Det känns som det är prov eller test som det heter varje vecka. Men samtidigt känns det mycket lugnare med allt plugg nu än på högstadiet. Det är iallafall mycket slappare dagar, vi får oftast sluta så fort vi är klara med det vi ska göra. Efter provet fick vi sluta idag och jag var hemma lite innan 3. Det var One Tree Hill på tv så jag slog mig ner även fast jag har alla säsonger på dvd, haha. När mamma kom hem så bytte vi om och nu har vi varit ute och powerwalkat. Det suger verkligen att det börjar mörkna klockan 3 redan. Men jag tränar alltid på morgonen när jag är ledig för att slippa mörkret.

SMOOTHIE OCH BANANPANNKAKOR

 
Nu ikväll gjorde vi varsin smoothie och bananpannkakor. Så himla gott! För 1 portion bananpannkakor är det bara 2 ägg och 1 banan så det är ju väldigt enkelt. Mamma gjorde en god smoothie till med naturell yogurt, mjölk, banan, ingefära, kardemumma, vaniljpulver och hallon. Alice tipsade att lägga hallon och kokos på pannkakorna så det gjorde vi med. Om en halvtimme börjar Grey's Anatomy och jag är lika taggad som alltid. Jag älskar verkligen den serien! 

GORGEOUS JOY


ARIA MONTGOMERY - QUOTES


13:e november 2013

Åh vad det är skönt att vakna upp på morgonen utan någon klocka som ringer! Jag har varit ute och sprungit, såklart! Haha. Det blåste endel men det var riktigt skönt ändå. Jag har även styrketränat och nu ska jag hoppa in en varm dusch.
Sen tänkte jag kolla på Montazamis med vänner som jag spelade in igår, tycker det är ett väldigt bra program. Deras familj är så himla mysig!
kort tröja och kjol från h&m

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 14

Day 14: Favorite Lucas Voiceover - 4x03 & 4x12
One Tree Hill 4x03 Good News For People Who Love Bad News
 
One Tree Hill 4x12 Resolve
Det är helt omöjligt att välja en för alla Lucas voiceovers är så bra. Men här ovan är två stora favoriter!

12:e november 2013

Ni förstår inte hur skönt det är att vara hemma. Tisdagarna i skolan är den värsta dagen! Men jag klarade det. Vi hade matte prov och jag vågar inte tro något men jag är så glad att det är gjort. Nu ska jag äta och vid 7 är det dags för zumba. 

MY ANGEL

Hennes leende dödar. Världens finaste ♥

Gavin DeGraw kommer till Sverige för tredje gången!

Lyx med sovmorgon varje måndag och att köra bil till skolan. Åker ju alltid med farfar men mamma skulle klippa sig idag samma tid som jag började så jag kunde köra. Jag har snart kört i 1 år och tycker fortfarande att det är skit kul! Kan inte vänta tills jag får körkort och min egna bil.
 
Fick reda på att Gavin DeGraw har en konsert i Stockholm i mars nästa år. Jag fick reda på det IDAG och biljetterna släpps IMORGON. Snacka om panik! Jag vill så himla gärna gå, han är en av mina favorit artister. Men jag vill helst inte gå själv, kanske att jag tar med mig mamma och pappa. Jag får se hur det blir men jag hoppas verkligen att det löser sig. Tweetade för bara ett litet tag sen om hur gärna jag ville att Gavin skulle komma till Sverige och nu gör han det, för tredje gången dessutom.
 

JUST STOP

One Tree Hill 6x06 Choosing My Own Way of Life
Lucas Scott 6x06

10:e november 2013

Har haft en bra helg med min underbara familj! Det var ett super mysigt kalas och vi har haft det mysig hemma med killarna här. Vi har busat för fullt och haft det bra. Vi skjutsade hem dom för ett litet tag sen. Nu är helgen över och en ny vecka börjar, igen. 
 
Jag måste bara säga att jag är så trött på regnet som aldrig verka vilja sluta. Det regnar precis hela tiden. Idag på morgonen slutade det en liten stund så jag passade på att gå ut och springa men sen började det igen.

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 13

Day 13: Favorite Quote - Happniess is a mood, not a destination
One Tree Hill har helt fantastiska citat som beskriver mina känslor precis. Det är så svårt att välja men jag tror detta citatet som Julian säger är min favorit. Det är så sant, så verkligt och så äkta. 

THE TRUTH

Tumblr_mfpux75jlt1qk8mijo1_500_large

9:e november 2013

Igår hade jag en fin dag och kväll med Alice och Sara. Det är så skönt att ha Alice hemma igen! Vi hade såklart mycket att prata om nu (som om vi inte alltid har det) så vi pratade i timmar. Åt tacos och tittade på idol. Det finns inget bättre än att spendera tid med dom, mina änglar. ♥
 
Idag ska vi fira min storebrors tjej som fyller år nästa vecka. Sen tar vi med oss Linus och Milo hem och sen sover dom här. Bästa killarna! Innan dess så ska jag ut och springa, styrketräna och lite annat som jag har att göra.

HANNA MARIN - QUOTES

Pretty little liars Hanna quote. | via TumblrPretty Little Liars (love <3)

KENZAS OUTFITS

Några av alla Kenzas snygga outfits genom åren. Hennes första skinnbyxor som är på första bilden vill jag ha men det är ett bra tag sen dom gjordes och dom finns inte att köpa längre. Det är verkligen synd för annars hade dom varit mina för länge sen. På den understa bilden är 2 olika outfits när hon har jeans skjorta och blåa jeans till och det är så snyggt. Särskilt när hon bryter av med ett brunt skärp, brun väska och ett par bruna skor. 

8:e november 2013

Vi hade en riktig mysig kväll igår! Vi åt god middag och efterrätt på en restaurang. Mamma var nöjd med dagen så det var ju tur, haha. Hon förtjänar det allra bästa! Idag är jag ju ledig och det känns sjukt skönt! Inte helt fel att få helg en dag tidigare. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat som vanligt på morgorna när jag är ledig. Måste ju passa på när det är ljust ute! Alice kom hem igår så jag hoppas att vi kan ses en stund idag. Men jag ska iallafall plugga idag för vi har 2 prov nästa vecka. 

Fira mamma!

Idag fyller min underbara mamma år och snart ska vi köra för att åka in till stan och äta. Det ska bli så mysigt! Det är öppet hus på min skola och egentligen skulle jag varit med där men min snälla mentor gav mig ledigt. Jag ska byta om och ta på mig lite finare kläder innan vi kör. Ha en fin kväll ni också ♥
Dessa stövlarna köpte jag igår och jag älskar dom verkligen!

Shoppat

Vi har haft en himla bra dag i stan! Vi har shoppat en hel del, som vanligt! Det är så mysigt att spendera tid med världens bästa mamma. Nu börjar Grey's och vi har slått oss ner i soffan med varsin kopp te. 
 En bild på mig och mami från idag

LUCAS PROPOSES TO PEYTON


Mys dag med mami!

Jag har varit ute och sprungit och gjort mig klar. Ska bara välja något att ha på mig och vänta tills mamma kommer hem och sen ska vi köra in till stan. Ska ha riktig mys dag med bästa mamma. Imorgon är det faktiskt hennes födelsedag. ♥
jag fick hem årets skolfoto nu i veckan och här är det

TAKE CHANCES


30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 12

Day 12: Favorite Friendship - Laley
Lucas och Haley har den perfekta vänskapen och jag älskar att det är en tjej och en kille utan någon romantik inblandad. Dom visar att en tjej och kille kan vara bästa vänner utan att vara tillsammans. Jag älskar dom ihop! Dom finns alltid där för varandra och ger varandra råd samtidigt som dom hittar på roliga saker och alltid har så jäkla kul ihop! Jag har alltid önskat att jag hade en kille också som bästavän. Precis en sån kill bästavän som Lucas är för Haley.

5:e november 2013

Har haft en ganska bra dag i skolan! Elaine, Josefine och Elin gör alltid dagarna bra. Det blev en hel del skratt nu på eftermiddagen, bästa! Jag ska äta middag snart och vid 7 ska jag och mamma dansa zumba. Imorgon är jag ju ledig så jag och mami ska åka in till stan för att shoppa. 

JESSICA LOWNDES

Ni känner igen henne som Adrianna Tate Duncan i 90210 och även pågrund av hennes fantastiska sång röst. Hon är så vacker och hennes leende är galet. 

Varit hos frisören!

Min snälla farfar hämtade mig som vanligt kvart i 10 idag och körde mig till skolan. Sista lektionen hade vi prov och sen fick vi sluta. Provet gick jätte bra och jag var klar redan vid halv 1. Jag, Elaine, Josefine och Elin gick ner till byn och även till vår gamla skola och hälsade på. Sen gick jag till frisören för att klippa mig. Klippte så lite som möjligt eftersom det har blivit så långt nu.
 Det blev inga bra bilder, men dom får duga. Känns skönt med platt hår nu!

PALEY

Jag älskar Peyton och Haley's vänskap. Men den är verkligen underskattad. Dom är helt fantastiska och äkta vänner som alltid finns där för varandra. 

Sista dagen på höstlovet

Började dagen med en spring runda och sen gjorde jag mig i ordning och körde till Tracey för att träffa henne, Alisa, Elaine och Isabellé. Det var länge sen vi sågs alla 5 så det var kul att träffas igen. Vi hade såklart mycket att prata om. Tänk att vi var med varandra varenda dag i 3 år, från att ha setts varje dag i 3 år till att inte ha träffats sen vi slutade 9:an. Det är ganska sjukt. Vi tittade på vår musik video som vi gjorde i 9:an (som vi faktiskt fick A på) och det är galet vad roligt vi hade. Nu ska jag hoppa i myskläderna, titta på solsidan och även läsa igenom det vi ska kunna till provet imon. 
Mina tjejer och jag på skolavslutningen. Älskar er ♥

HALEY PROTECTS NATHAN


Choosing My Own Way Of Life

One Tree Hill 6x05 You&#8217;ve Dug Your Own Grave, Now Lie In It
Brooke Davis 6x05

LUCY HALE


2:a november 2013

Hade en mysig kväll igår med min storebror, Jenny, Linus och Milo. Och mamma och pappa med såklart. Vi åt god mat, umgicks och hade det bra. Busade massor med mina grabbar. Dom är det finaste. Tittade inte ens klart på idol igår för jag tyckte inte om temat. Haha, oj kom på nu att jag inte ens vet vem som åkte ut, det måste jag kolla upp. Annars så kom jag hem från springrundan för ett tag sen och funderar på vad jag ska hitta på för något till mamma i födelsedagspresent. 
Bästa citatet! Sluta aldrig tro på era drömmar. Ge inte upp. ♥

THE CORE FIVE - SEASON 1


30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 11

Day 11: Favorite Place In Tree Hill - The rivercourt & Karen's Café
 
 
Det var här allt började redan från säsong 1. Jag älskar dom platserna och jag älskar Tree Hill. Önskar att jag bodde där. Ett fantastiskt och helt underbart ställe.

Summer Roberts - Quotes

pixie dustTimeline PhotosWhen in doubt, wink, peace and pout!suburban skies

1:a november 2013

Igår hade jag en härlig dag med mamma, storasyster och mina systerdöttrar. Vi gick en liten runda på stan också. Jag kom hem med en ny vinterjacka, puder, rouge och en concealer. Det är redan fredag och höstlovet är snart slut. Det känns allt annat än bra. Mami och jag har varit ute och powerwalkat och jag har precis styrketränat. Senare idag kommer min bror, Jenny och killarna hit. Det var säkert 2 veckor sen och lite mer sen vi sågs så det ska bli mysigt att träffas igen! Jag har saknat dom. ♥
 

RSS 2.0