Härlig fredag!

Jag har haft en jätte fin dag! Jag, mamma och storasyster har varit en runda på stan och shoppat och lunchat. Hittade lite nytt och det är alltid kul! Nu ikväll har jag och mamma passat tjejerna. Lekt, myst och skrattat massor. Helt underbart! Vi ska sova här inatt och imorgon blir det en hel dag här. Hoppas allt är bra med er! 

Getting ready

Callie Torres, quotes

MY PRETTY GIRL


30:e maj 2014

Vädret ser ut att bli ganska fint idag! Solen sken när jag var ute och sprang och åh vad härligt det är. Jag ska hitta något att ta på mig och packa klart. Mamma och jag ska köra till min syster om en liten stund. Jag tror det blir en runda på stan om jag känner oss rätt. Jag kommer ha en sån himla mysig dag och kväll. Ha en fin fredag ni också! 

29:e maj 2014

Har haft en skön dag hemma! Tränat, tittat lite på Grey's och ikväll har vi grillat. Det är ju så otroligt gott! Mamma och jag är hemma själva och tänkte starta en film. Det lutar åt 27 dresses där Katherine Heigl är huvudpersonen. Hon är en sån bra skådespelerska och jag älskar henne! Önskar hon kom tillbaka till Grey's Anatomy. 
 
Imorgon ska jag och mamma åka till min storasyster. Vi ska passa Ellie och Alva och sover där tills på lördag. Åh vad roligt det ska bli! På lördag kvällen åker jag till Josefine. Vi ska bada badtunna och bara ha det bra. Härligt!

THE QUEEN


WHITE AND BLUE

hudgens love | via Tumblr
Untitled

The problem is we're human

 Meredith Grey, quotes

FAVE PEOPLE


Being cool

Being cool is being your own self, not doing something that someone else is telling you to do. - Vanessa Hudgens

28:e maj 2014

Kan ju säga att jag aldrig har varit en så kort tid i skolan som idag, haha. Var där en halvtimme bara på morgonen och gjorde nationella. Jag tror det gick bra iallafall! Var hemma innan tio igen och det var verkligen skönt. Har tränat klart nu, sprungit och styrketränat. Tänkte försvinna in i min favoritvärld ett tag nu, alltså några avsnitt av OTH.
 
Det känns underbart att vara långledig nu, ingen skola förens på måndag. Ikväll är det sista avsnittet av Grey's för denna säsongen och Cristina/Sandra's sista någonsin. Måste nog förbereda mig mentalt...

Love makes a house a home


THAT HAPPINESS

Japp, det här händer alltså. Det här händer...MIG! Har fortfarande inte fattat det. Det är nu 11 stycken från OTH castet som har favoritmarkerat/retweetat/svarat mig på twitter. Det är helt sjukt! Och inte bara en gång, flera av dem har gjort det mer än en gång. Jag blir så glad varje gång att jag inte kan andas. Det som gör mig allra gladast är att dem har sett vad jag har skrivit. 

JANA'S NEW SINGLE - LOVE

Jana Kramer's nya låt Love kom ut idag och jag är världens gladaste. Hon är en av mina absoluta favorit artister och jag har väntat så länge på denna låten. Kan inte vänta tills hon släpper ett nytt album! Låten är helt underbar och den finns på spotify. In och lyssna med er! 

27:e maj 2014

Det känns att sommarlovet snart är här. Allt börjar bli klart i skolan och det känns så skönt! Jag har bara ett nationellt prov kvar och det är över imorgon. Ska till skolan halv nio och göra det muntliga i matte. Det är en halvtimme ungefär och sen kan jag åka hem igen. Hann med den tidiga bussen idag också, härligt! Ska laga mat nu och ikväll blir det zumba. Det är sista passet innan sommaren, ska därför njuta och ha lite extra kul ikväll! 

A lot of people are struggling

Marvin McFadden 8x08

FAVORITE PEOPLE


VANESSA - IN WHITE


F L A W L E S S


26:e maj 2014

Hade en väldigt mysig mors-dag igår tillsammans med mamma och pappa. Det verkade som mamma var nöjd och det är ju det viktigaste. Det blev lax till middag med nypotatis och en jättegod paj till efterrätt. 
 
Idag har jag varit i skolan en sväng. Matten började 10:10 och sen har jag fått reda på nationella och även mina betyg i två ämnen. Jag är nöjd! Kom hem tidigt och jag har legat ute i solen lite. 

WHITE DRESS

Klänning från Bubbleroom, skor från Nelly och halsring från Gina Tricot. 

STUNNING


I WILL SEE YOU OUT THERE

Baley 8x13

MORS-DAG

Hade en jätte fin dag igår med min familj. Vädret klarnade upp och blev jätte fint! Vi åt god mat och annat gott. Gick en tipsrunda ute i trädgården, umgicks och hade så himla bra. Jag har verkligen världens finaste mormor och jag kan inte fatta att hon är 75 år. 
 
Idag är det mors-dag och jag väckte mamma med en present på sängen. Det blev ingen frukost på sängen idag, dukade upp ute på altanen istället. Det är ju så fint väder! Jag ska passa upp henne lite extra idag, laga en god middag och till efterätt blir det jordgubbs & rababerpaj med vaniljsås. Nu ska jag byta om och så ska mami och jag ge oss ut på en lång härlig morgon runda. Perfekt! 

THIS IS A TRUE BEAUTY

Women don't take care of themselves because they take care of everybody else. - Ellen Pompeo

WE'RE GOING TO THE CHURCH

Baley 8x13

THE PRETTIEST


Fira mormor!

Har varit ute på en härlig springrunda och nu ska vi snart iväg. Min finaste mormor fyller 75 år idag! Vi ska fira henne och det ska bli så mysigt. Vädret kunde varit bättre, men det regnar iallafall inte längre. Blir borta hela dagen och kvällen, men några tidinställda inlägg kommer alltid upp. Ha en jätte fin lördag!

23:e maj 2014

Ni anar inte hur skönt det är att ha matten avklarad nu. Blir alltid jätte nervös över vanliga matte prov, tänk då mig inför nationella. Haha, herregud. Jag hann med 13:40 bussen hem idag. La mig ute i solstolen direkt när jag kom hem, så underbart. Har sprungit, stryrketränat och nu har vi precis ätit middag. Grillat och ute på altanen. Det allra bästa!

Joy - instagram

Jag älskar hur aktiv Bethany har blivit på instagram. Blir överlycklig varje gång hon har lagt upp en ny bild. Här är några bilder på henne som hon har lagt upp. 

The end

Teddy Altman, quote

22:e maj 2014

 Har spenderat kvällen tillsammans med min storebror, Jenny, Linus och Milo. Vi har suttit ute på altanen och njutit av solen. Vi åkte en sväng för att hälsa på hästarna också. En sån härlig sommarkväll! 
 
Jag ska lägga mig nu och försöka sova. Det är nationella i matte imorgon och jag vill sova ut ordentligt. Gud, vad det ska bli skönt med helg nu. Behöver verkligen det! Är så trött på allt plugg och alla prov.  Och jag är så trött på att inte få vara ledig när man väl är det. 

Lovely outifts


SHE'S AN ANGEL


Where does the good go - Tegan & Sara


The most wonderful woman


21:e maj 2014

Det känns helt underbart att vara ledig idag! Har varit utomhus sedan imorse. Var ute och sprang och styrketränade idag på morgonen och sen har jag solat och pluggat ute. Mamma och jag har ätit både frukost och middag ute på altanen och då är det sommar!  

Alien - Cary Brothers


20:e maj 2014

Skönt att vara hemma efter en lång dag i skolan. Det är mycket som ska göras nu innan sommarlovet. Jag är ledig imon och det känns verkligen bra! Det ska bli fint väder så jag kan iallafall plugga ute i solen. Vid sju ska jag och mamma köra ett zumba pass. Det är bara maj ut och sen börjar det inte förens till hösten igen. 

This beautiful moment

Lucas & Nathan 1x22

CROSSOVER

Tycker det är så kul att One Tree Hill och Life Unexpected gjorde en crossover. Bethany och Kate uppträdde i det avsnittet av Life Unexpected och åh vad jag vill se dem live.
 
Jag hade älskat att se en crossover av One Tree Hill och Grey's Anatomy. Jag tror det hade kunnat bli riktigt grymt. Ett avsnitt av OTH där dem var på Grey's sjukhus. Så himla synd att det är försent nu...

BLOMMIGA SHORTS

Dessa shortsen hittade jag på Bikbok. Tyckte dem var så himla söta! Passar perfekt till brunbrända ben i sommar.

19:e maj 2014

Jag har haft en jätte fin dag med bästis! Vi har det alltid så bra ihop. Vi strosade runt på stan och kollade i butiker och lunchade. Bra avslut på lång helgen! Nu tänkte jag plugga lite inför svenska provet på torsdag. 

SHANNY


Lovdag

Idag har vi lovdag och det känns mer än bra! Alice och jag ska åka in till stan om ett par timmar, mest för att ha det mysigt. Känner jag oss rätt kommer vi komma hem med en hel del nytt. Tänkte titta på morsdag present också, vill köpa något fint och bra till mami. Ha en fin måndag ni med! ♥ 
lite bilder från i lördagskväll

18:e maj 2014

Jag har haft fullt upp och det har inte blivit någon tid över till att blogga. Igår var min bror och killarna här och kvällen spenderade jag och Sara hemma hos Alice. Vi grillade och hade det så himla mysigt. Vi hinner inte träffas som förut längre och därför är en kväll tillsammans värt så mycket. Vi somnade runt ett inatt och idag överraskade jag dom med frukost på sängen. Vi har firat min fina storasyster idag och kom hem för ett tag sen. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!

Summer clothes


YOUR SMILE LIGHTS UP THE WHOLE WORLD

♥Shantel VanSanten♥

16:e maj 2014

Sånt underbart väder idag! Det är riktigt härligt. På morgonen spelade vi brännboll på idrotten, men då var det inte alls varmt. Synd! Kom hem vid två idag och jag har solat sen dess. Suttit ute på altanen med bästa mamma! Vid fem ska vi på kalas för att fira min farbror som fyller år idag. Det blir grillat och det är perfekt väder för det ikväll. 
 
 
För bara en kvart sen kollade jag min mobil och gissa vad jag såg? Shantel VanSanten har favoritmarkerat min tweet till henne. Kunde knappt andas och jag kan inte sluta le. Jag har väntat på det här så länge, åh herregud. Obeskrivlig lycka! 

We're all struggle

Nathan & Haley, quotes 8x04

So lovely

♥Kate Voegele♥

15:e maj 2014

Ser ut som att det kommer bli bättre väder nu och det gör mig glad! Det är ändå mitten av maj. Har haft en bra dag i skolan och sedan jag kom hem har jag tränat. Nu ska jag äta middag och efteråt får det bli ett par avsnitt av en serie. Imorgon är det helg igen och åh vad jag har längtat. Underbart ska det bli!

This is inspiration


This amazing heart

Peyton Sawyer, season 5
"It's really hard for her to let her guard down, but when she does, she's got this amazing heart." - Brooke Davis

PINK TOP AND JEANS

En outfit för en månad sen
 
Ljusrosa t-shirt Bershka, jeans Gina Tricot, solglasögon Lindex och klackskor från Nelly.com

14:e maj 2014

Klockan 11:20 var sista delen av nationella i engelska avklarat. Så skönt! Jag hade tur och fick skjuts hem av pappa direkt. Har varit ute och sprungit och styrketränat. Tänkte jobba lite med matten idag eftersom vi har nationella i det nästa vecka. Vi har fått gamla prov att träna på så det känns bra. 
 
Idag är det min storasysters födelsedag! Mina syskon fyller år med bara en dags mellanrum och den dagen har jag namnsdag, haha. Grattis älskade syster! Jag är så otroligt glad att jag har dig. ♥

Some people

Quinn James 8x04

INSIDE OUT


We missed you

Bethany, Shantel & Hilarie at FWTP ♥
 
Jag kan inte annat än hålla med dem! Det enda jag skulle ändra från det sista avsnittet är att Lucas och Peyton skulle vara där. Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar dem i de tre sista säsongerna. Det är något som fattas, något stort. Det gör ont. 

13:e maj 2014

Jag har sovit dåligt några nätter nu och känner mig så trött. När vi sitter så mycket framför datorn i skolan får jag sån huvudvärk också. Det är verkligen skönt att vara hemma nu! Jag har jobbat på för fullt i skolan idag och nu har jag några inlämninguppgifter att göra klart. Längtar ihjäl mig till zumban ikväll! Ska bli jätte härligt att få svettas och dansa. 
 
Imon är det ingen ledig onsdag för mig utan nationella i engelska som gäller. Däremot blir det inte så länge, antar att jag är hemma igen vid 12 tiden. 

12:e maj 2014

Var i skolan till lite över två idag, hade matte och hälsopedagogik. Åkte med mamma och när vi kom hem lagade vi middag och bakade både blåbär/hallon paj och kakor. Himla mysigt! Min storebror fyller år idag och ikväll har vi firat honom. Grattis igen världens bästa och mest underbara! Älskar att spendera tid med min familj. ♥
Världens sötaste Ellie idag

Then nothing else matters

Izzie Stevens, quotes

Vanessa Hudgens - style

Vanessa at Coachella 💋
hudgens love | via Tumblr

Camilla Luddington - Nylon's event


Jana Kramer - Photoshoot


10:e maj 2014

Idag har jag bara varit hemma och haft det skönt. Tränat, lagat middag och tittat på Grey's. Det är inte heller fel! Ena sekunden regnar det och nästa inte. Det är så vädret har sett ut hela veckan, jätte kul verkligen. Hoppas verkligen att det vänder snart. Det är ändå maj nu och jag vill ha sommar! 

BJL - Nylon's event


How do you not care?

Lexie Grey, quotes

THE WOMAN


9:e maj 2014

Vilket tråkigt väder det har varit hela veckan! Det ser inte ut som att det ska bli bättre i helgen heller. Känns inte alls roligt! Har haft en bra fredag i skolan i vilket fall. Lite matte på morgonen, styrketräning på idrotten och till sist naturkunskap. Jag fick sluta klockan två för att jag var klar med en uppgift. Blev så glad! Lyckades gå ut och springa när jag kom hem utan något regn på mig. Tur det! 
Shantel's instagram pics ↑

Mom? You coming?

Clinn family 9x13

8:e maj 2014

Idag efter skolan hade jag utvecklingssamtal och det gick jätte bra. Fick reda på hur det gick i det skriftliga nationella i engelska och det kunde inte gått bättre. Skolan flyter på och det känns toppen!
 
Min storasyster och mina systerdöttrar har varit här så jag har umgåtts med dom tills nu. Ska byta om och ge mig ut på en powerwalk tillsammans med mamma. Känner att jag behöver frisk luft. Det ska bli skönt!
Tog lite bilder med mina älsklingar ♥

It seems these days

Tumblr_la7qhfgflf1qe2hkjo1_r1_500_large
Haley James Scott, quotes 8x01 & 8x02

THESE LADIES

One Tree Hill photoshoot, season 3

PALEY

"We're a team, remember?"

7:e maj 2014

Jag har som vanligt haft det skönt på min lediga onsdag. Jag har varit ute och sprungit, styrketränat, lagat mat, pluggat lite och tittat två avsnitt av The O.C! Ska se om jag kan skriva till något mer på mina uppgifter och sen städa lite. 
 
Imorgon är det skola med nationella skriftligt i svenska och prov i hälsopedagogik efteråt. Har även utvecklingssamtal. 
Sophia Bush instagram photo ↑

THIS WOMAN

•Ellen Pompeo•

I'll Be There - The Parlotones

Sån himla fin låt! 

Some of us

Earn what you get
Cristina Yang, quotes

MY MAN

•Chad Michael Murray•

JULES - INSPO


6:e maj 2014

Skriver ett nytt datum i rubriken varje dag och dagarna bara går. Sov ut till halv nio idag och det var riktigt skönt! Har gjort mig i ordning och nu ska jag fixa lite här hemma innan jag åker till skolan lite efter tolv. Hoppas ni får en fin tisdag. ♥

SHINE


JANNI - INSPO


STEPHEN COLLETTI


5:e maj 2014

Har bara varit i skolan för att ha prov idag som sagt. Jag hoppas det nationella gick bra, det andra vet jag att jag klarade. Jag kunde ta 13:40 bussen och det kändes verkligen skönt. Imorgon är vår engelska lektion inställd så jag börjar inte förens 12:25. Lyx! Jag har pluggat så mycket denna veckan som varit, så nu ska jag bara ta och slappna av. Har knappt hunnit titta på något avsnitt av en serie, men nu tänker jag göra det. Hej hej!

Bra söndag

Bra söndag idag! Det var så mysigt att vara hos mormor och morfar som alltid. På väg hem stannade vi till hos min storasyster också. 
Världens stolaste moster! Älskar mina hjärtan så mycket ♥

Julie Sariñana - outfits

Ett stort tips är att följa sincerelyjules på instagram och även hennes blogg sincerelyjules.com. Hon har jätte snygga outfits! Väldigt inspirerande. 
 

Marissa Cooper - hair


JUST LIVE

Var ute och sprang nu på morgonen och det var riktigt härligt väder. Jag hoppas det blir varmare nu! Solen skiner iallafall och det är värt mycket. Vi ska köra till mormor och morfar idag. Bra avslut på helgen! Imorgon får jag ingen sovmorgon utan det är nationella läsförståelse i svenska som gäller och efteråt är det prov igen. 
Citat från Bethnay's instagram. Älskar hur aktiv hon har blivit där. Saknat henne!

Marissa Cooper - style

Mischa Barton (Marissa Cooper i The O.C) är så vacker. Lite bilder på henne från serien. Älskar hennes och Rachel Bilson's vita toppar på den understa bilden. 

3:e maj 2014

Efter frukosten idag körde jag och mamma ut till min storebror och killarna. Vi var där till eftermiddagen och det var som vanligt lika trevligt. När vi kom hem bytte jag och mamma om och gick ut. Vi powerwalkade en mil och det var så härligt. Styrketränade efteråt också. Nu ska vi strax äta middag! Det blir pasta och laxgryta, det ska bli riktigt gott. Lax är bland det bästa jag vet.
Världens finaste mamma och brorsbarn idag ♥

What's worse?

- Grey's Purity | via Tumblr
Meredith Grey, quotes

2:a maj 2014

Igår hade jag en myskväll ihop med Alice och Sara. Jag tror inte vi har setts alla tre sen Alice födelsedag i mars, helt sjukt. Det var välbehövligt och så himla mysigt! Vi satt ute på altanen och pratade hela kvällen och somnade i dubbelsängen inatt. Vi åt frukost ihop och ett tag efter tränade jag och Alice ihop. Vi körde back intervaller med upphopp och utfall. Efteråt powerwalkade/sprang vi en runda och körde sen styrketräning. Nu har jag precis satt igång med plugget och ska fortsätta resten av dagen. 

Their incredible friendship

 "I’ve known Sophia Bush closely for almost 10 years and I can honestly say she is one of the lovliest and smartest women I know. She is deeply sensitive and compassionate and an absolute fanatic about defending the undefended. We have laughed & cried together and laughed until we’ve cried together, gossiped about and to each other, fought with and for each other, sat on rooftops together, watched the sun come up with strong cups of coffee together, said terrible things and beautiful things to each other, borrowed clothes, gone shopping, eaten amazing food, cooked and drank together… and through it all we have survived as the two old broads of One Tree Hill, closer than ever and ready to move on to greener professional pastures." - Bethany Joy Lenz 

MY IDOL

Jag drömmer om att få sin min idol uppträda live. Att gå på en konsert av henne, höra hennes fantastiska röst och låtar. 

Första maj

Hade ni en bra valborg igår? Jag hade det jätte bra tillsammans med mina fina vän. Josefine kom till mig på eftermiddagen och vi lagade middagen för kvällen. Vi gick ner till majbrasan på kvällen en stund, tittade lite på tv här hemma, pratade och hade det mysigt. Vi vaknade upp redan vid halv nio idag, åt frukost, cyklade en runda och sådär. 
 
Hon åkte hem runt 1 och sen dess har jag bara pluggat. Har skrivit på min inlämningsuppgift till naturkunskapen och jag är fortfrande inte klar. Kände att jag behövde en paus, men ikväll ska den vara klar. Hoppas allt är bra med er!

RSS 2.0