MY BOYS


SO YOUNG


30:e juni

Rulltårta som jag bakade igår!
Kan ni fatta att det är första juli imorgon? Får sån ångest över tiden. Nu är jag hemma från jobbet och tänkte titta på Desperate Housewives. Att titta på serier är mitt sätt att koppla av på. Hoppas allt är bra med er!

29:e juni 2014

Jag har haft en super mysig dag med lillgrabben. Milo har varit här och vi har haft det så bra. Gosat en massa och busat. Nu tänkte jag starta något avsnitt av Grey's Anatomy. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen. Sista veckan nu!

Perfect now


Laxburgare

Idag har jag varit hemma och myst med mamma. Vi körde in till byn för att handla lite och sen har vi lagat middag ihop. Vi gjorde hemmagjorda hamburgerbröd och laxburgare. Vi hade potatis, sallad och räkröra till. Det blev så gott! Helt klart en ny favoriträtt. Pappa kollar på speedway ikväll så jag och mamma tänker starta en film. Det får nog bli Nicholas Sparks allra första, det är den enda av hans jag inte har sett. Det kommer en ny av hans i höst och jag kan knappt vänta. Åh!

28:e juni 2014

Hade en bra kväll med Josefine igår! Vi var hemma hos mig ett tag innan vi var på bio. Vi åt tacos och hade det trevligt. Jag gillade bion starkt! (The Fault In Our Stars) Den var otroligt fin, men väldigt sorglig. Annars då? Känns skönt att få vara ledig hela två dagar nu. Ska ut och springa så fort det har slutat regna och sen får jag se vad jag hittar på mer. 

LOOKING FLAWLESS


26:e juni 2014

Jag har inte klippt håret sedan i höstas någon gång så idag var jag hos frisören. Det var ganska slitet nu, men hon toppade det lite grann bara. Nu är det platt och det var ett tag sen sist. Var ute och sprang innan och det var tur för nyss haglade det något sjukt. Har aldrig sett så mycket hagel innan! 
 
Imorgon är det fredag och det innebär HELG! Josefine kommer hit och senare åker vi in till stan för bio. Det ska bli så mysigt! 

JUST SMILE BEAUTIFUL


The Fault In Our Stars

Jag har väntat ett tag på att få se denna filmen. Den verkar så otroligt bra! Josefine och jag ska se den på fredag kväll. Det kommer förmodligen bli en hel del tårar. 

Senaste dagarna

Jag har haft det hur bra som helst medans jag har varit borta. Alice och jag åkte ner till hennes sommarstuga i Skåne i söndags. Tidigt på måndagen tog vi tåget till Köpenhamn där vi var tills natten. Vi shoppade, lunchade och var på Cody Simpson's konsert. Vi klarade oss bra i Danmark helt själva och konserten var jätte bra. Vi stod på typ femte redan i slutet så vi kom rätt långt fram. Vi tog taxi hem sen och somnade klockan tre.
 
Igår var vi i stugan och hade det mysigt. Solade, tittade på filmerna från konserten och sprang en runda längs havet. Jag åkte hem vid åtta tiden på kvällen och idag har jag jobbat. Precis klar med min träning för idag och nu ska jag in i duschen. Sen blir det senaste pll avsnittet! 

Right from wrong

One Tree Hill taught me that if something's important to me, I need to show it.
One Tree Hill Taught Me...
OTH taught me right from wrong.
 Never Give Up

MY BEST FRIEND

 She's my best friend because she believes in me when I don't believe in myself. ♥

My dream husband

Tumblr_m25yl3evyz1qavxr1o1_500_large

IT'S TORREY


KONSERT I KÖPENHAMN

Imorgon åker jag och Alice till Köpenhamn för att se Cody Simpson live. Det ska bli så galet kul! Ser fram emot en hel dag med bästis och shopping också. Vi ska åka ner till Alice sommarstuga i Skåne idag, får se hur dags det blir. Vi tar tåget tidigt imorgon bitti för att hinna vara i Köpenhamn så länge som möjligt. Konserten börjar inte förens klockan åtta så vi har gott om tid på oss. Ni får ha det så bra!
 
Det kommer upp lite tidinställda inlägg som alltid, men annars hörs vi på tisdag eller onsdag. 

JANA KRAMER - INSTAGRAM


I do - Susie Suh

 

KATE WALSH - OUTFITS


Blommig bikini

Är helt kär i min nya bikini från Bikbok! Jag ville ha en ny som var blommig och färgglad. Lyckades hitta en väldigt bra! 

Midsommardagen

Hej på er! Hoppas ni hade en fin midsommarafton igår. Vi firade ju lite i torsdags eftersom mamma jobbar hela midsommarhelgen, men igår var hon hemma till tre. Vi åt god middag ute i solen. Senare cyklade jag och pappa ner till hembygdsgården där jag träffade Josefine. Var där ett tag och pratade med henne. Mysigt! På kvällen körde pappa och jag en lång runda med motorcykeln, tror det var 11 mil. Det var härligt! Har inte åkt sen förra sommaren.
 
Idag ska vi ner till farfar en sväng för att äta middag och umgås. Min faster, kusin och kusinbarn är där också. Ska hitta något att ha på mig och fixa mig lite smått nu. 

MY FAVES

"Moving down to North Carolina, we all had our little hardships. We were all away from our friends and we were very isolated down there. I was homesick. Joy came to my rescue. She knew exactly how I was feeling. She's a very old soul and very spiritual.
She can make any situation better. " - Hilarie Burton about Bethany Joy Lenz

Love Is On The Way


GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar på er! Hoppas ni får en fin dag. ♥

My Own Style


Härlig kväll med familjen!

Efter jobbet idag powerwalkade jag hem och sen har jag myst med familjen hemma. Mina syskon och syskonbarn har varit här ikväll. Vi har ätit gott och bara umgåtts. Firat in midsommar lite i förväg tillsammans. Det ska bli så skönt att få sova ut imorgon och slippa gå upp klockan sex. 

JUST LOVE


18:e juni 2014

Härligt väder idag! Jobbar sju till fyra varje dag, men det är bara imorgon med och sen tar jag lång ledigt. Bästis och jag ska till Köpenhamn för att se Cody på måndag. Det ska bli galet kul! Längtar verkligen. Har precis varit ute på en skön spring runda och det är dags att börja med maten. Efteråt ska jag se det nya avsnitttet av Pretty Little Liars, hann inte med det igår. Ska bli så spännande!

My best friend - Kate York


17:e juni 2014

Jobbat idag från 7-4, men nu är det bara två dagar kvar av denna veckan. Är ledig på midsommarafton! Vi körde ut till min storebror när vi kom hem idag. Haft en härlig kväll där! Hoppas allt är bra med er!

WHITE


Mini cooper

Första jobb-dagen avklarad! Det har gått riktigt bra, men det är alltid skönt att komma hem. Pappa överraskade mig med att få provköra en mini cooper. Vi körde den båda två och jag blev helt kär i den! Den var ny, hur fin som helst och jätte skön att köra. Kan inte vänta tills jag har min egna!
I januari så...
Fina bilen ♥

Minigolf

Några bilder på mig, Josefine och Elin från i torsdags när vi var nere vid sjön med klassen. Här spelade vi minigolf!

Dagens somriga

Nytt linne och nya jeansshorts från Vero Moda, solglasögon från Lindex och skor Palladium. 

15:e juni 2014

Jag har haft bästis hemma hos mig idag! Det var så himla mysigt att få träffa henne och skönt att prata. Det är jobbigt när man inte kan ses så ofta som man vill. Vi var ute och fotade i det fina vädret, åt middag och pratade i mängder. Hon åkte precis hem och nu tänkte jag kolla igenom bilderna vi tog. Mamma slutar om en timme och då ska vi ut och powerwalka ihop. Ska bli skönt!
 
Imorgon börjar jag jobba klockan sex och det känns inte jätte kul. Ska inte klaga, det är roligt att tjäna lite egna pengar för en gångs skull. 

THESE TWO

Everybody loves Hilarie Burton. - Chad Michael Murray

One night, two looks


14:e juni 2014

Hade en väldigt fin kväll med Josefin igår! Vi åt grillspett till middag och vit choklad kladdkaka till efterrätt. Jag har aldrig ätit det innan, men det var såklart väldigt gott! Idag har jag, mamma och pappa varit en sväng på crossbanan och kollat på när mitt äldsta brorsbarn Linus körde. Han är så duktig! Efteråt blev det några timmars shopping inne i stan och det är aldrig fel. Kom hem för en timme sen. Imorgon ska jag träffa min saknade Sara! Vi ska fota och bara mysa. Åh vad jag längtar efter henne. ♥

SKOLAVSLUTNING 2014

Såhär såg jag ut idag på skolavslutningen!
Klänning och klackskor från Nelly.com

The world

One Tree Hill, quotes season 8

Slutat ettan!

Nu har jag sommarlov! Det känns så otroligt skönt, lite galet att jag har gått ut ettan bara. I skolan var vi i kyrkan där endel sjöng och det delades ut stipendium. Efteråt fikade vi med klassen och därefter slutade vi. Vi gick en runda till min gamla skola och jag hann krama om bästis. Josefine och jag kom hem vid 12 och sen dess har vi egentligen inte gjort så mycket. Vi har ätit kycklingsallad, fotat och bara pratat. Det har regnat och åskat endel men det verkar vara över nu. Ikväll blir det förmodligen grillat! 

Jessica Capshaw

beautiful angel.  | via Tumblr
"Do the best that you can. You can't completely change everything at once. We kind of find the little ways we can change things. And any step towards the better is, obviously, better." - Jessica Capshaw

Train - Marry Me

 

12:e juni 2014

Idag har jag varit nere vid sjön med klassen ett tag. Vi satt ute och åt frallor och jordgubbar, gick tipsrunda, spelade minigolf och tennis. Var hemma redan vid 12 igen så det var skönt. Har tränat, målat naglarna och fixat med allt möjligt. Det känns inte som att det är skolavslutning imorgon, inte alls. Det är inget särskilt nu på gymnasiet, men jag ser fram emot att få använda min fina klänning och klackar iallafall. Josefine åker med mig hem efteråt, kommer bli så bra! Hoppas ni har haft en fin dag.
 
Är lite avis på mina bästisar som ska på nians "bal" ikväll. Hade en grym kväll med mina gamla klass förra året. Vi hade så jäkla kul! Åh vad jag saknar det. Kan inte fatta att det är ett helt år sedan jag slutade 9:an. Bästa 9D ♥

JANA IN PINK


I found my other half

Brooke, before I met you I thought my world had everything I needed to be happy. I had nothing else to compare it to, then you walked into my life and everything changed. I realized how empty my world was without you in it, and my old life was no longer capable of making me happy… not without you. I love everything about you, Brooke. I love the way you challenged me like no one ever has. I love the way you look at me like no one ever has, and I love the way you love me like no one ever has. I can’t imagine spending my life without you, and if you say “yes” to me in a few minutes, I won’t have to. You look beautiful by the way.
 
Julian, before I met you my world revolved around one thing… me. And I liked it that way on my own, but then I met you and you saw through the facade. You saw me. You’ve taught me to trust, how to let someone in, and what it truly means to fall in love. I can’t possibly describe how much I love you, so I’ll tell you why I love you. You see the world in a way that no one else does and you appreciate everything, including me. There’s no one in the world like you, and if you say “yes” in a few minutes, I’ll get to spend the rest of my life trying to see the world through your eyes, appreciating everything, including you… the most unique, wonderful, and terribly handsome man I have ever met.

Lovely


They don't

Brooke Davis, quote season 8

11:e juni 2014

 Vaknade innan åtta idag, men jag tycker det är skönt att gå upp ganska tidigt. Dagarna blir så mycket längre! Sprang i skogen idag, det är så skönt men alla djuren skrämmer livet ur mig, haha. Tror att varenda pinne är en orm också, lite jobbigt. Men det gick jätte bra iallafall! Styrketränade när jag kom hem och hade hoppats på att kunna sola lite, tyvärr är det inte så fint väder idag.
 
Klockan tre ska jag på möte inför mitt sommarjobb, det tar bara en timme så det är skönt. Igår kväll gjorde jag en egen müsli och den blev jätte god. 

The truth about the truth

Grey's Anatomy💕
😔
Derek Shepherd, quotes

Torrey Devitto

Torrey är så vacker! Den vita klänningen hon har på bilderna är helt underbar! Önskar jag kunde få klä upp mig så ibland. 

Härliga sommar!

Detta blir också en väldigt lugn vecka för mig, behöver inte komma till skolan förens på torsdag och då ska vi ha "mentorsdag". Vi ska umgås med klassen ett par timmar och vi lunch får vi åka hem igen. Vädret kunde inte vara bättre, helt underbart. Var ute och sprang på morgonen och efteråt åt mamma oich jag frukost ute i solen såklart. Jag har lagat pasta carbonara till middag och det ska bli så gott sen. Ska ut en sväng till solen igen, solar baksidan idag.

Underbara havet

Kunde inte haft en mycket bättre måndag! Det har varit helt underbart. Mamma och jag var vid havet runt halv 12 och efter en liten stund kom min storasyster, Markus, Ellie och Alva. Vi var där flera timmar och det var så härligt. Plaskade runt i vattnet med mina tjejer, doppade mig för första gången detta året, solade och vi åt en jättegod laxsallad till lunch. Vi åkte till mormor och morfar efteråt och där åt vi middag ute på altanen. 

IT TAUGHT ME EVERYTHING

OTH taught me that he who does not weep, does not see.
oth taught me that i want to be an inspirational god mother
One Tree Hill Taught Me...

KATE - INSTAGRAM


Bad

Herregud, vad jag älskar livet dagar som denna! En helt underbar söndag. Vaknade runt halv nio och åt frukost med mamma, pappa och killarna.
Vid elva åkte vi ner till badet och var där några timmar. Vi hade med oss frukt, badade och hade det mysigt. Vi åkte sen hem och lagade middag.
Min bror och Jenny kom och vi åt ute. Lite häng i trädgården innan dem åkte hem allihopa. 
 
Var ute och sprang för ett tag sen och nu tänkte jag starta något avsnitt av Desperate Housewives. Imorgon ska jag bara till skolan för att se hur det gick på nationella i matte och sen kör mamma och jag till havet. Åh, vad härligt det ska bli! 

Passar mina favoriter!

Jag har haft en jätte mysig dag med killarna! Vi har hittat på massa roligt ihop. Gått en promenad med hunden, cyklat till lekparken, kastat frisbee, spelat fotboll och lekt. Inte en lugn stund, men det gillar jag! Vi tittade på en film ikväll och nu sover dem. Imorgon tänkte vi åka och bada. Härligt!

THE PERFECT STYLE


7:e juni 2014

Har haft en härlig lördagsmorgon! Frukost ute på altanen, en springrunda och styrketräning efteråt. Snart kommer mina grabbar hit. Vi ska ha dem här tills imorgon och åh vad roligt det ska bli! Det är lite molnigt ute, men jag hoppas det klarnar upp. Ha en fin dag!
Janni Deler, instagram pics ↑

Maybe I do believe it

Grey's anatomy<333333333333333333 | via Facebook
Love comes slow and it goes so fast
Meredith Grey, quotes

Kate Walsh

 I've learned over and over that life happens on its own terms, not mine. - Kate Walsh

6:e juni 2014

Det är alltid lika skönt att få en extra dag ledigt! Jag började dagen med en springrunda och styrketräning. Sen har jag legat ute i solstolen med musiken på högsta volym. Härligt! Gick in nu och tänkte starta ett avsnitt av Desperate Housewives. Vi hörs!

SOPHIA - WHITE DRESS


5:e juni 2014

Efter skolan gick jag till frisören för att slinga håret. Blev jätte nöjd! Det känns väldigt somrigt med lite ljusare hår. Mitt hår bleks alltid till våren/sommaren, har nästan en helt annan hårfärg på hösten/vintern. Det var iallafall kul med en liten förändring!
 
För övrigt har detta varit en helt meningslös dag i skolan. Ångrar att jag ens åkte dit. Vi fick reda på vårt betyg på svenskan (som jag redan visste) och vi hade endast mentorstid i 5 minuter. Det var ingen mening att åka hem eftersom jag hade färgtid klockan två. Tur att vi är lediga imon! 

IT'S PERFECT

Leyton 4x09

4:e juni 2014

Det har gått bra idag med pappa på hans jobb. Vi har jobbat på för fullt! Alice och jag ska till Köpenhamn för att se Cody Simpson den 23:e juni och då missar jag två jobbdagar. Det var därför jag jobbade in en av dagarna idag. Det ska bli så himla kul att åka till Kpenhamn med bästis. En heldag där med shopping och konsert. 
 
Gick ut för att springa när jag kom hem idag, nu har jag och pappa precis ätit lite. Imorgon är det sista skoldagen för denna veckan. Det är inget viktigt i skolan då heller, känner att vi lika gärna hade kunnat sluta skolan förra veckan. Vi ska bara umgås med klassen på svenskan och klockan två ska jag färga håret. 

If Tonight Is My Last - Laura Izibor

Laura Izibor har en sån otroligt röst! Älskar denna låten. 

Ledig dag

När jag kom till skolan vid halv ett idag fick jag mitt betyg i samhällskunskap och efter det fick jag sluta. Hur skönt!? Som tur var stannade mamma, syrran och tjejerna kvar i byn så jag gick ner till dem. Vi gick en runda i de lilla affärerna som finns, handlade mat och sen körde vi hemåt. Blev så glad att jag fick en hel dag med dem. Vi har ätit hemmagjorda hamburgare och bara umgåtts. Imorgon är jag som vanligt ledig från skolan, men jag ska jag jobba med pappa hela dagen. Det ska nog gå bra! 

VANESSA - WHITE DRESSES


3:e juni 2014

Idag börjar jag inte förens 12:25 och det är riktigt skönt. Vaknade vid halv nio och gick ut och sprang. Ska bara välja kläder och sen är jag klar.
Min syster och systerdöttrar kommer snart, hinner inte ses så länge men en stund iallafall. Hoppas allt är bra med er!
Min goaste Alva och jag i helgen ♥

Jana Kramer - Love

Jag kan inte sluta lyssna på denna låten! Jana Kramer's nya singel LOVE. Den har så mycket mening och åh vad jag älskar den. 

IT WAS IN THE EYES

Well, when I first met Brooke Davis she had no idea who I was. Of course, everyone knew who she was. She was the most popular girl in school. She was head cheerleader, annoyingly pretty. Still is. And I used to wonder back then, "what it would be like to be friends with Brooke? Would she make me popular? Would all the boys start asking me out?" And then one night, I got to hang out with Brooke all night. And, oh, she didn't like my name, though, so she decided she was gonna give me a name that she did like, which ended up being Brooke...
Haley's speech at Brooke's wedding, 8x13

Ellen Pompeo - style


MY GIRLS

Lite bilder från helgen på mig och mina favorit tjejer. ♥

2:e juni 2014

Det känns helt meningslöst att gå till skolan nu. Det är näst sista veckan och ja, helt meningslöst. På matten fick vi lösa några uppgifter och sen fick vi stanna kvar till mentorstiden där vi inte gjorde något alls. Vi var ute och tog klassfoto vid elefanterna bara, haha. Det är cirkus ikväll och elefanterna var utanför skolan. 
 
Kom iallafall hem vid två och nu har jag suttit ute i solen med mamma en stund. Den går i moln hela tiden, tyvärr. Ska strax laga middag. Titta vad som har hänt mig igen!!!! Maria Menounos som spelade Jules i OTH svarade mig och Angelique Cabral (Shantel's nära vän) favoritmarkerade. Jag hoppas att Joy, James, Soph eller Chad någon gång svarar mig. 
 

SHANTEL - PHOTO SHOOT


It's your choice

Jag har knappt någon söndagsångest idag, det kommer inte bli någon jobbig vecka i skolan. Vi har knappt några lektioner eftersom vi är i stort sett klara med allt. Har legat ute i solen lite idag trots att det var ganska molningt, tränat och varit med Alice. Vi har suttit ute i solen och pratat, tittat på tv serien Sex and The City och haft det bra. 

I'm just saying

90210 quote Ivy
90210 quote
90210, quotes

1:a juni 2014

Jag har verkligen haft en bra helg! Det har varit jätte fint väder också. Det har varit så mysigt att vara hos min storasyster, Markus och tjejerna.
Igår gick vi en runda på stan igen, åt årets första glass i solen och en massa bus i trädgården såklart. Körde till Josefine påväg hem klockan sex och stannade där tills senare på kvällen. Vi tittade på en film, badade badtunna och hade det trevligt. 

RSS 2.0