Fixat priser!

På mentorstiden idag gick vår klass ner till byn till alla affärer och frågade om dom kunde sjänka något til vår klassresa. Vi ska ha julskyltning på söndag och lotta ut olika priser. Det gick jätte bra och vi fick hur mycket som helst. Nästan alla gav oss något, Det var faktiskt kul och glada var vi! Vid fem började aerobicen och innan det gick jag,alice och sara runt i byn och fikade också. Mys tisdag som vanligt!
elaine är en av dom finaste jag vet både inside and out

28:e november 2011

Trots att jag inte somnade förens sent inatt så har jag varit pigg idag. Piggare än vanligt nästan. Det var ju storm typ överallt igår och det gick ju knappast att sova, det var helt omöjligt. Hela huset skakade ju! Efter skolan åkte jag hem direkt och vi åt och så. Mamma och jag gick ut på en skön lång promenad. Senare ikväll har min farfrar och farbror varit här. Vi har fikat lussebullar och pepparkakor, typsikt nu på julen men mysigt är det.
jag och farfar nyss ♥


Grattis till den bästa pappan i världen!

Idag är det din dag pappa och stort grattis till dig! Det blev frukost på sängen som vanligt när någon fyller år, mys. Hoppas du är nöjd med dagen och presenterna, hihi! jag älskar dig ♥
i grekland med alice brillor, haha!

I skolan

Vi tar bilder hela tiden i skolan som ni säkert ha märkt. Det är ju så kul att titta på dom sen och komma ihåg just den dagen.  Så här får ni lite bilder sen någon dag i veckan och fler kommer såklart.

Tordags

Jag hann inte blogga i torsdag och jag hade ingen lust heller. Skolan gick bra och hemma blev det plugg och jag gick ut för att gå/springa med pappsen. Myste framför tven senare på kvällen såklart. Det var trosdagen lite kort ni hör av mig ikväll lite senare igen.
jag på torsdags morgon, hade på mig min gamla men fina gråa stickade tröja, Älskar den så förstår inte hur jag har kunnat glömma bort den, haha

Första Advent

Idag är det första advent och det är så mysigt. Tända ljus och sånt. Vi var på mässa vid elva idag i kyrkan eftersom vi konfirmera oss. Det var drygt en timme och när jag kom hem var syrran och ellie hos oss. Så himla kul! Vi har bakat pepparkakor,ätit mat, fikat och bara umgåtts. Gosat med min lilla pärla också såklart! Underbar dag har det varit! Inte kyrkan då..haha. Dom åkte hem för en liten stund sen och ni ska få bättre bilder från dagen än dessa här under, min kamera är ju som sagt sönder. Men jennie ska skicka bilderna till mig som vi tog med hennes kamera.
mosters tjej det där, hur söt får man bli?

min finaste storasyster och ellie

pepparkakor är så godast!


Grattis till min finaste bella!

Idag fyller Isabellé år, grattis på din dag min finaste och underbaraste bella ♥ Vi har varit på konfa innan idag, vi pratade om döden och senare dop, lekte några lekar, haha. Sen skrev vi vad vi tyckte om när vi var iväg i stan och i slutet fick vi måla på ett ljus. Det var lite av det vi gjorde,men ungefär det. Vi har såklart fikat också, det har varit mysigt och ganska kul idag. Roligast är att träffa tjejerna såklart! Då blir allt så mycket bättre.
isabellé och jag i skolan i torsdags

jag med bella för exakt ett år sen på hennes födelsedag, vad fort tiden går och se ni att det var snö då? det var faktiskt jätte mysigt, minns den dagen som igår, vi fem gick ner till byn och hade så kul. Vi stannade ibland och tog massor med fina vinter bilder ♥

Förra fredagen i bilder

Sista bilderna från vandringen...

alisa och jag bakade bröd

...tracey,elaine och isabellé gjorde soppa

mina älskade tjejer och jag

vi la på bröden över elden

alisa,jag och anna

Boysen ville vara med på bild!

laura,isabelle,linnea och tova

underbaraste bella och jag

jag och bästaste alisa

tracey,elaine,martin,isabelle och andré


Mys-Fredag

I skolan hade vi våra vanliga lektioner fast vi missade lite av no och so för att vi tränade till lucian. Det märks iallafall att det snart är jul, första advent på söndag och träning inför lucian. Jag trodde inte att jag skulle säga det här men jag längtar lite efter snön nu. Förra året var det snö redan nu, vill kanske inte ha det riktigt ännu men till 1:a december SKA det vara snö annars är det inte mysigt alls. Vi slutade tidigt idag och jag passade på att gå ut och springa när jag kom hem eftersom det var ljust då.  När jag hoppar på bussen på morgonen är det mörkt och när jag hoppar av bussen också. Tråkigt att det ska bli mörkt såhär tidigt...
vi fick en dumle klubba av buss chauffören, hur snällt och hur gott är det inte?

NI ÄR SÅ BÄST

detta är någa bilder innan vi skulle vandra. Klassen och några från en annan klass som går med oss på idrotten. Vi var i olika grupper och sen fick vi en karta som vi skulle följa. Det gick ju sådär för mig och tjejerna, haha. Men vi hittade dit vi skulle och det gick faktiskt rättså bra. Vi fick göra soppa och bröd när vi kom fram, sen blev det ett par timmar i skogen och det var jätte mysigt.
taggade... eller? haha!





ebba är lika söt som vanligt!

och alisa med såklart!

du är bäst ♥

Utvecklingsamtal

Jag kom precis hem från mitt utvecklingsamtal, det gick jätte bra, super! Jag hade det redan vid fem så det var bara hem och äta sen åka till skolan igen. Det gick bra i skolan innan idag och denna dagen tog med slut. Det finns inget skönare än att sluta sista lektionen för dagen och imorgon slutar vi tidigt. Och på fredag med kom jag på nu, helt perfekt! Nu väntar jag på att bonde ska börja och såklart Grey's efter det.
mina tjejer det här ♥

Ni är för bra för att vara sanna!

här kommer lite bilder på mig och tjejerna innan vi vandrade med klassen i fredags, det kommer mer bilder och jag ska berätta mer om det då!

21:e november 2011

Min helg har varit så jäkla bra! Så det är synd att den är över nu. Men veckan började super, kan inte klaga på vårt schema alla dagar är faktiskt väldigt bra förutom onsdagen.  Sara och Alice åkte med mig hem efter skolan och vi snackade mest och sådär. Idag är det första gången på länge jag inte har något att plugga till och det känns bara så underbart!

vi hade bild idag och detta är min bildmapp, haha :)

min ängel och jag på bilden ♥

Stan och bio med alice i bilder!

världens finaste bästis ♥

på bussen

provade fina kläder i massor butiker


vi åt kina mat

väntade på att bion skulle börja...

köpte dricka,popcorn, godis och var så taggade till breaking dawn!

Breaking Dawn

Jag hann inte blogga i fredags för när jag kom hem från vandringen (vi hade som en friluftsdag med klassen) berättar mer om  det någon annan dag med bilder också.  Så var jag med alice, vi tittade igenom twilight filmerna eftersom vi skulle se den nya filmen på bio nästa dag. Idag tog vi bussen in till stan lite efter tio för att först gå på stan och sen titta på breaking dawn på bio. Jag älskar twilight och den nya filmen av den var helt sjuuuukt bra! Vi har haft det jätte bra både igår och idag. Tack för det bästis! ♥
Världens bästa filmer!

Ni är bäst!

lite bilder från skolan i tisdags ♥

16:e november 2011

Helt sjukt skönt att vara hemma nu, eftermiddagarna är sååå jobbiga på onsdagar. Var så trött dom sista lektionerna men dom gick jätte bra ändå. Tur det! Vi ska snart äta och sen lite sen sticker vi ut en runda. Har pluggat spanska och engelska innan och ikväll blir det tv såklart. Det kommer upp lite bilder från skolan ikväll, fast ni får ju stå ut med iPhone bilder tills det har fixat sig med min kamera. Kan den inte bara funka igen? åhh. Min fjärrutlösare och hårddisk kom idag iallafall som vi beställde för ett par dagar sen. Toppen! :)

Grym tisdag!

Tisdagar är bäst för dom är typ slappast och roligast på hela veckan. Fast fredagar är lite bättre när vi slutar tidigt, men annars! Lektionerna gick snabbt och när vi slutade gick jag,sara och alice ner till byn. Vi åt och aerobicen började klockan fem och vi har lite kvar på dansen sen är vi helt klara. Den är grym nu och kommer bli grymmast när den är klar! Jag längtar till uppvisningen för det är så jäkla kul så det finns inte! När jag kom hem så sa mamma att som hade ändrat Breaking Dawn till 11 år, det var ju åldersgränsen 15 först. Så nu kan jag kolla på den och jag är helt ÖVERLYCKLIG! Nu måste jag plugga men här under får ni några bilder sen idag.
vi satte oss på en bänk framför värsta solnedgången, så fint! fast det syns inte så väl på bilden...

Simply the best!


BEST FRIENDS

några av bilderna på oss för ett litet tag sen, resten kommer imorgon

14:e november 2011

Måndagen gick bra i skolan även om det hade varit såååå skönt att ha lov istället. Vi hade no prov första lektionen och jag tror det gick riktigt bra. Sen flöt dagen på och slutade med en rolig idrotts lektion. Alice åkte med mig hem efteråt och då blev det såklart massa prat och sen spelade vi wii.
jag och bästis för ett litet tag sen

Mysig dag med bästavän

Jag och mamma stack ut och gick en lång runda idag på morgonen. Eller sent på morgonen kanske man ska säga. Det var skönt men jag kände mig inte helt bra idag så jag sprang inte. Tog det lungt istället, har någon förkyldning i kroppen. Det är fars dag idag också så pappa har såklart fått presenter, grattis på farsdag underbaraste pappa! Sara har varit här idag med och vi har haft det så mysigt. Vi har spelat wii, tittat på svenska hollywoodfruar och ätit kladdkaka.
jag och min ängel för ett litet tag sen, har glömt bort att visa er dom bilderna

Kalas för mamma och pappa!

Vi har firat mamma och pappa idag, mamma har fyllt år och pappa ska fylla år snart. Hela släkten har varit här och det har varit hur roligt och mysigt som helst. Vi har ätit mat och tårta, sååå jäkla gott! Bara pratat, har lekt massor med linus och milo och gosat med ellie. Dom är världens underbaraste ♥ Det har varit en jätte fin dag/kväll, så jag har inte haft tid till att blogga. Min systemkamera har gått sönder också, blir förbannad klarar mig inte utan den! Får hoppas att det går att fixa, min älskade kamera...Så vi får se när det kommer upp 'bra' bilder igen, med kameran alltså. Åh!!!
jag innan kalset, älskar min klänning från WEEKDAY

Mina naglar

Har glömt att visa er bild på mina ny fixade naglar. Jag älskar att fixa naglarna och jag är super nöjd med dem!


Bra torsdag!

Då var snart torsdagen slut och snart,snart är det fredag igen. Vi slutade innan två idag, jag och tjejerna (alisa,tracey,elaine och isabellé) var kvar i skolan för vi inte kom hem med någon buss så tidigt. Men vi hade som vanligt jätte kul, skrattat så mycket så vi har förlängt livet med massor av år. Livet är bäst med er! Ni gör dagarna underbara. Jag och gizmo ska ut på en skön kvälls runda senare, eller det blir nog snart. Får ta på mig pannband vantar och en tjock jacka för det är sjuuuukt kallt ute.
jag idag, körde på min fina polotröja och jeans

Bonde söker fru och Grey's anatomy

Jag och pappa kom precis hem efter att vi har varit ute och gått med vovven. Har pluggat inför no provet idag när jag kom hem från skolan med. Så himla tråkigt så det finns inte! Ska titta igenom det lite till sen och sen ska jag titta på bonde söker fru och efter det Grey's! Ha en fin kväll ni också, pussar!
puss på dig bästaste vovve

Skola och Aerobic

Jag bara älskar tisdagar i skolan, nästan iallafall. Dom är grymt bra! Dom slutar med elevens val och då har vi tjejer alltid lika kul! haha. Som alla andra tisdagar är det aerobic klockan fem, så jag,alice och sara går ner till byn för att äta och ha det mysigt innan den börjar. Det gick bra på aerobicen och vi kom ännu längre på vår dans. Jag tror den kommer bli jätte bra, längtar till uppvisningen som är i jul!
mina änglar och jag idag ♥

Grattis till min underbaraste mami!

Idag gav jag och pappa mamma frukost på sängen eftersom hon fyller år idag, Grattis igen mami! Det är så himla mysigt, dricka varm obo'y och mysa. Ikväll ska vi fira med god mat och jag ska baka något riktigt gott till henne. Idag var det första dagen i skolan efter lovet också, jag längtar redan till nästa lov för man blir så trött på alla prov och annat som är. Vi dansade på idrotten idag, det är inte så ofta vi gör det, det är ju hur roligt som helst.  Jag tog ut gizmo på en runda när jag kom hem och nu ska vi strax äta här hemma. Kommer bli en mysig kväll!
mamma och jag i stockholm i somras, saknar sommaren

Mys söndag

Jag har varit hos alice idag, vi har ätit våfflor, tittat på några avsnitt av andra avenyn och hon målade mina naglar med fina tryck på. Är jätte nöjd ska visa er dom imorgon. Nu har vi precis ätit här hemma och sen ska vi ut på en kvälls runda med gizmo vovven.
gosigaste hunden i världen ♥

Till alice strax!

Brorsan och milo var här innan och lämnade gizmo, vi ska passa vovven några dagar. Dom var här en stund, Blev massa prat och lek med milo. Alice ringde för för bara en liten stund sen så jag ska till henne om någon timme.  Sista dagen på lovet idag, behöver mer lov!
min lilla älskling och jag ♥

Yesterday Night!

bilderna från igår kväll

Konfa läsning

Har precis klätt på mig och gjort mig iordning efter att ha varit ute på en skön lång powerwalk. Jag älskar såna här höstdagar då det är ganska varmt. Vid halv två är det konfa läsning, vi ska titta klart på den tråkiga filmen, säkert fika och annat. Det blir väll helt okej ändå, bara det att det slutar vid 6, Det är 4 ½ timme!!! ska njuta när jag kommer hem ikäll av näst sista dagen på lovet, det är bara imorgon med. Vill ha mer lov, mycket,mycket mer!
jag,elaine,isabellé och tracey på sommarlovet ♥

PIZZA & FILM!

Det var en bra kväll med vår konfa grupp inne i stan igår kväll, om man bortser från filmen om jesus! Annars var allt bra...jag,isabellé,elaine och tracey hann springa in i två butiker innan vi skulle äta pizza. Haha! Sen åt vi pizza och tittade på en film om jesus då. Den var 1 ½ timme lång och tråkig. Vi var klara vid halv nio och då hämtade pappa mig. Mamma och pappa var på kalas hos deras kompisar, så jag åkte dit med efteråt. vi åt tårta, pratade och så.  Skön kväll!
isabellé,jag,elaine och tracey inne på gina igår ♥

LOVE

Här är lite bilder sen igår på min lilla prinsessa ♥

Slapp dag

Jag har precis tittat klart på one tree hill, helt beroende men jag älskar det! Jag och mami var ute och sprang en lång runda innan idag, redan vid 11. Innan hon skulle börja jobba, det var så skönt.  Jag känner mig inte helt på topp idag, men det gick  jätte bra ändå. Det är säkert inget bra på tv nu så jag ska nog titta på någon film till.
jag i söndags

Forever 21 & Victoria Secret

Den marinblåa kjolen och trosorna var dom andra två sakerna jag fick av alice. Kjolen är lite för stor så får se om det går att fixa på något sett, hoppas det för den är så fin. Den kommer från forever 21 och trosorna är från victoria secret. Sjukt snygga när dom är skrikigt rosa och det står PINK! haha.

Mysig dag på stan!

Jag har haft en hur mysig och bra dag som helst, mamma och jag åkte till syrran och min syster dotter, mormor kom också. Vi var nere på stan och kikade i butiker och lunchade. Vi var i stan ett bra tag och sen gick vi hem till jennie. Bara pratade, gosade med ellie som är världens sötaste tjej. Hon är så go nu när hon har börjat skratta. Hon är redan två månader, det är sjukt vad snabbt tiden går egentligen... När vi åkte från jennie körde vi ut till morfar ett par timmar också. Vi åt middag och fikade, det är så mysigt att vara hos mormor och morfar.

jag och syster ♥

mormor och mamma ♥

min lilla prinsessa ♥

Hemma efter ett aerobicpass!

jag och alice i söndags
Vi hade en perfekt tjej kväll igår, jag,alice och sara. Vi åt pizza,badade bubbelbad,tittade på filmen 'jag saknar dig' och hade en riktig mys kväll. Filmen var bra men jag trodde att den skulle vara bättre än så. Men den är absolut värd att se! Vi vaknade upp idag runt halv 11 och gick ner och åt frukost. Sara åkte hem sen så jag och alice tittade på några avsnitt av andra avenyn innan vi gick upp till mig, där vi tittade på tv och åt innan aerobicen. började.  Aerobicen gick bra och det var jätte kul. Vi övade mest på dansen. Ikväll blir det tv mys framför desperate housewives.


RSS 2.0