True angel


31:e januari 2015

Killarna har precis åkt hem och klockan sex ska jag och Alice till Sara för födelsedagsfirande. Åh vad mysigt vi ska ha det! Prata i timmar och bara vara. Imorgon kommer min storasyster, Markus och tjejerna hit. Känner att det var alldeles för länge sen jag träffade min syster, hon har precis börjat jobba och därför har vi inte hunnit. Fast det var väl inte mer än två veckor sen kanske, ska bli så skönt att ses iallafall. ♥
Milo med farfar (och min pappa)

Spark by irreplaceable spark

Lucas Scott, quote 1x02

Snömys med mina fina

 
Vaknade upp till ett riktigt vinterland idag. Det var så fint ute! På morgonen i skolan gick vi runt i butiker i byn för att leta efter återförsäljare till vår handsprit. Efter skolan mötte jag upp mamma och mina borsbarn. Vi handlade mat innan vi åkte hem till oss. Vi har varit ute i snön och byggt snögubbe och gjort snölykta. Man blir som barn på nytt! Njuter alltid av att ha mina grabbar här. Det bästa! ♥♥

We have something to believe in again

Peyton Sawyer 1x02

Nothing comes easy

"Nothing comes easy, ever, if you want something, you have to work for it. By working for it I mean work on your craft, learn from people who have something to teach. It’s just like anything else, practice makes perfect". - James Lafferty
 

29:e januari 2015

Slutade halv tre idag och som tur var tog jag bilen till skolan. Gav mig ut på en springtur och styrketränade efteråt. Skönt att det inte mörknar förens klockan fem nu. Ikväll har vi ätit tortellini med riven blomkål och cashewnötter. Enkelt och perfekt en vardagskväll! Imon kommer mina brorsbarn till oss för att sova över. Ser fram emot att ha dem här! På lördagkväll ska jag och Alice till Sara för att fira hennes födelsedag. Kommer bli en bra helg det här! 

KENZA INSPO


The Places You Have Come To Fear The Most

Tumblr_mjq0rjuy6z1s4eme2o1_500_large
One Tree Hill, quotes season 1

En sväng till mormor och morfar

Började dagen med en springtur följt av styrketräning. Älskar det! Därefter bakade jag en drömtårta som jag tog med mig till mormor och morfar. Körde en sväng dit idag, alltid mysigt att träffa dem! Fattar ni vilken frihet det är att kunna köra vart man vill när som helst? Bara min egen bil som fattas! Pappa och jag skulle egentligen till Malmö och kolla på en bil idag, men det blev ändrade planer. Hoppas det blir nästa vecka. Den såg så himla fin ut på bilderna!

RED & BLUE

♥Ellen Pompeo♥

WHITE AND ROMANTIC


27:e januari 2015

Har ni haft en bra tisdag? Det har jag, trots att det är iskallt ute. Vi var med alla UF-företagare på skolan där jag gick i högstadiet för att sälja. Saknar min gamla klass och alla minnen därifrån så mycket! Vi skrattade konstant varje dag, varje dag i tre år. Vem gör ens det? Sjukt vad bra vi hade det. Ikväll har jag varit på gymmet och kört ett svettigt bodycombatpass. Till middag blir det bakad potatis med räk/kräftstjärtsröra. Så gott!
En härlig morgonpromenad i Phoenix

I know, it's not fair to be this gorgeous


♥Sophia Bush♥

Lång skoldag

Det kändes som skoldagen aldrig skulle ta slut. Måndagar brukar vara väldigt bra annars. Somnade nästan på massagen så att skriva uppsats på historian direkt efter var inte det roligaste. Lyckades skriva en hel del som tur var ändå. Nu ska jag laga middag och sedan får jag se vad som händer mer idag. Hoppas ni har en det bra!

Beautiful women

♥Eva Longoria and Felicity Huffman♥

The QUEEN of everything

Älskar outfiten! Sophia Bush vet verkligen hur man ska klä sig på bästa sätt.

A beautiful woman in a white dress

♥Eva Longoria♥

I want it this way


A great day

Gårdagen var toppen! Tog bilen in till stan för att möta upp Alice. Vi gick för att titta på när Sara sjöng. Hon är så himla duktigt. Är så stolt! Därefter promenerade vi runt på stan, kikade i butiker, lunchade och hade det så bra som bara vi kan. Vi var hemma runt fyra och gick ut på en promenad innan vi lagade risotto till middag. Sedan kröp vi ner framför en film. 
 

We need inspiration


A black dress and a pretty girl

•Jessica Capshaw•

Det är helg

Kändes lite som jag drömde när jag körde helt själv till skolan idag. Kommer nog ta en vecka eller två att vänja sig vid det. Kan fortfarande inte fatta att jag har körkort. Helt galet! I skolan håller vi på med ett grupparbete med att starta en egen förskola från grunden, ganska kul faktiskt. Kom hem vid två och nu ska jag mysa med mamma resten av kvällen. Vi ska äta hummersoppa och titta på The Holiday. Den är så bra att jag måste se den igen! Har inte ätit hummersoppa sedan jag var i Egypten 2008 och har tjatat om den sen dess, godaste! Imorgon ska jag köra in till stan och spendera dagen där med bästis. ♥
En jättegod morotssoppa vi åt på min 18-års dag

Where does it get us?

One Tree Hill 9x12 Anyone Who Had a Heart
One Tree Hill, quotes season 9

ANOTHER BEAUTY

•Camilla Luddington•

I like Tree Hill like this

One Tree Hill 9x01 Know This, We’ve Noticed
Brooke Davis, 9x01

22:e januari 2015

Tänk att det redan är torsdag nu! Dagen blev så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Trodde att jag hade 3 timmars naturkunskap framför mig, men vi hade det bara i en timme denna gången. Blev så glad! Mamma var i byn så var hemma redan vid ett. Ätit middag, sprungit en runda och om ett tag ska jag på bodypump. Ska hämta ut mitt körkort som kom igår också. Imorgon ska jag ta bilen till skolan för vi slutar ändå tidigt. Är så taggad!

We all do that

"But we all struggle sometimes, you know". - Julian Baker

Födelsedagspresenter

Mina födelsedagspresenter från mamma och pappa. Blev så himla glad för allt! Ringen är så himla fin och iPhone 6 är grym. Stor skillnad på kameran mellan 5:an och 6:an och tycker den är perfekt stor, vill inte ha större. Denna är precis lagom!

RED COAT

Denna röda kappan hittade jag i Göteborg. Tycker om den så mycket! Är verkligen glad för kappor och speciellt med guldiga knappar, det lilla extra verkligen. Har velat ha precis en sån här kappa jätte länge, men inte hittat någon tidigare.

WINTERLAND

Precis som de senaste åren kommer snön efter jul, när de flesta inte vill ha den. Det verkar aldrig sluta snöa nu, annars har snön inte hunnit lägga sig förens den smälter bort. Gick i varje fall ut och knäppte några bilder. Det är så fint när det är helt vitt ute och träden är vita. Idag njuter jag av att vara helt ledig, otroligt skönt! Minns inte sist jag var helt pluggfri. Jag ska gå inne och pyssla med lite allt möjligt och ikväll ska jag dansa zumba. Längtar! 

She's a true beauty

 

IT DOES

Keith Scott, quote 9x11

Första bilturen helt själv

Idag har jag kört bil utan mamma eller pappa brevid för första gången. Kändes ärligt talat som jag var kriminell eller något, haha herregud! Har liksom kört bil runt två gånger i veckan och ibland mer i hela 2 år nu, men att köra själv är ju helt annorlunda. Är så himla glad! Var på gymmet med Josefine och Elin efter skolan. Körde styrketräning och ett bodycombat pass. Nu ska jag belöna mig med några serieavsnitt. Är så värd det efter allt teoriplugg i flera månader. Stackars mitt huvud!
Passar ganska bra bakom ratten va? Ni ser ju hur koncentrerad jag är

San Francisco - del 3

 Lite bilder från vår sista dag i San Francisco. Och vår sista dag i USA innan vi åkte hem igen. Det var så sorgligt! Ville avslutat resan i New York några dagar till för att få se allt julpynt och få njuta ännu mer av den staden. 
 
Sista dagen i San promenerade vi runt och njöt. Vi gick till piren för att titta i butiker, lunchade och jag fotade det allra sista. 
Alcatraz
Kunde inte riktigt få nog av att fota alla fina julgranar på varje ställe
Båtarna låg så fint brevid piren
Piren där det fanns massa butiker och restauranger
Ser ni sälarna? Dom låg precis brevid piren
Havet och Golden Gate Bron skymtar där bakom
Soppa och räksallad till lunch innan vi åkte mot flygplatsen

You can do anything

Under hela mitt liv har jag haft svårt för att tro på mig själv. På varje utvecklingssamtal sedan jag började skolan har jag fått höra av mina lärare att jag måste tro på mig sjäv, tills nu på gymnasiet. Nu har jag blivit mycket bättre på det och jag kan många gånger känna mig stolt över mig själv.
Jag vet att om jag intalar mig att jag kan klara något så går det. Det fungerar faktiskt så! Jag har kämpat så jäkla hårt med mitt körkort och nu har jag det. Om tre dagar har jag det i handen på riktigt dessutom. Häftig känsla!
 
Kämpa på ni också! Tro på er själva för det kommer ni komma långt med. ♥

KÖRKORT!

Idag har alltså jag, JAG!!! Tagit körkort! Känns helt sinnes och jag kan inte fatta det. Är så glad och lättad! Mest lättad över att jag slipper plugga teori. Är helt slut i huvudet, har pluggat något sjukligt verkligen. Hårt arbete lönar sig iallafall! Tror jag aldrig har hunnit med såhär mycket på en dag, tog körkort, var hos mormor och morfar för våffelbrunch, hämtade upp mina systerdöttrar på dagis och lekte med dem och därefter körde vi till min storebror, Jenny och brorsbarn. Sån himla bra dag! Min familj är det allra bästa. ♥

QUEEN IN GREEN

Sophia Bush NBC Universal TCA Press Tour 2015

Enjoy the little things in life, for one day you'll look back and realize they were the big things

Idag har jag träffat min fina bästis en stund. Ni anar inte hur glad jag är över att ha henne! Imorgon drar en ny skolvecka igång, bara att hoppas på att den blir bra! Jag vet att det kommer gå snabbt till våren och sommarlovet nu. Likadant varje år, man längtar till sommarlovet och sen tar det slut på en gång. Livet handlar verkligen om att njuta varje sekund. Det är helt meningslöst att bara längta hela tiden och inte njuta av vardagen. Jag älskar att ha saker att se fram emot, det tar mig igenom dagarna. Däremot är det väldigt viktigt att uppskatta de små sakerna också. ♥

The best of the best

They will always be my favorites, always and forever. ♥

Hil being adorable

Hilarie Burton 

San Francisco - del 2

Åker spårvagn i brantaste backarna. Ni ser Alcatraz på bilden, den lilla ön i vattnet.
Utsikten är inte dålig eftersom man är så långt upp
Ser ni backen eller? Såna var det överallt
Middag ute med mamma och pappa sista kvällen innan hemresan
Självklart fanns det en skridskorbana i San Francisco också

Inspiration is always good

Molly Rustas, outfits

San Francisco - del 1

San Francisco var en otroligt mysig stad. Tyckte verkligen om den! Det var lugnt och sjuka backar där, haha. Väldigt charmig liten stad. Vill helt klart tillbaka dit i framtiden!
Golden Gate Park
 Stannade till vid havet
Golden Gate bron! Tyvärr var det lite halvtaskigt väder
En annorlunda, men fin kyrka
Piren! Det var så mysigt där
 Vi åt vår avskedmiddag där med hela rese-gänget! Fisksoppa till förrätt
 Jättegod lax till varmrätt
  Promenerade hem
Julpyntet i USA är magiskt. Julgranarna är så otroligt fina!
 Dagen efter åkte vi över Golden Gate bron till andra sidan

15:e januari 2014

Times Square
Det har varit lite dåligt på bloggfronten de senaste dagarna. Har inte riktigt haft något att skriva om bara. Dagarna flyter på, går i skolan, tränar och pluggar är väl det jag gör. Skulle aldrig ha den energin jag har om det inte vore för träningen. Min räddning! Var på ett grymt bodypump pass ikväll. Det är massageprov imorgon med alla konstiga namn till muskler, men tror jag fixar det! Ska bli skönt att ta helg imon. 

It's all part of some plan

“I guess I have to believe that everything happens for a reason. It’s all part of some plan. You’re supposed to learn something. You lose a patient because you forget to check their airway. Don’t make that mistake again. You fail your boards because you’re too busy sleeping with your best friend. Maybe you stop doing that. The hospital you call home shuts down just as you’re finally starting to feel like you’ve got your life together". -  April Kepner

The greatest thing

"I think the greatest thing that we can do is take care of each other". - Sophia Bush

KEEP GOING

En ny skolvecka är igång och taggad är väl inte rätt ord. Det är bara att ta sig igenom den! Måndagarna är ganska bra faktiskt. Körde ett pass på gymmet imorse och när jag kom hem sprang jag en runda. Så härligt! Imorgon har jag lite sovmorgon som vanligt på tisdagar, hade glömt bort det nu efter lovet. Kan behöva det efter mycket stress och inte lika bra sömn som vanligt de senaste veckorna. 

Golden Globes After Party

Bethany Joy Lenz

HER FACE, HER BODY

Ellen Pompeo People's Choice Awards 2015

Göteborg

Vid två i fredags åkte jag till Göteborg tillsammans med min och bästis familj. Så himla skönt att få komma iväg hemifrån och bara njuta. Vi har aldrig tråkigt ihop! Alice familj har alltid varit som min andra familj. Promenerat runt längs gatorna, shoppat och ätit ute är lite av det vi har gjort. Kändes jobbigt att lämna bästis för en skolvecka. Saknar henne alltid i veckorna! Här nedanför kommer ett gäng bilder. ♥

SHE'S ROCKING HER NEW HAIRSTYLE

Bethany passar verkligen i allt. Långhårig som korthårig, brun som blond. 

HILARIE INSPO

Hilarie Burton on White Collar

Welcome to my history, Haley James Scott

Karen & Halry 4x0

En tripp till Göteborg

Imorgon ska jag till Göteborg över helgen med min och bästis familj. Ser verkligen fram emot det! Tycker så mycket om när vi umgås och gör saker ihop. Bo på hotell och äta hotellfrukost tackar jag aldrig nej till iallafall. Var på ett härligt bodypump pass ikväll. Älskar att träna, svettas och kämpa hårt! Nu ska jag packa. Ha det bäst!

THIS IS LOVE


Soph being gorgeous


You learned that

Keith Scott 9x11

This is true

Baley + hugs

Firats av mina favoriter

Åh vad det var mysigt att ha min tjejer här! Älskar när vi kan ses alla tre samtidigt, det är inte alltid så lätt. Dessa två gör mig hel. Mina bästisar!
Det blev paj på paj idag, hehe. En kyckling och baconpaj till middag och en chokladpaj med blåbär till efterrät. Fick ett jättefint halsband i present som jag ska visa er annan dag. Vi har firat varandras födelsedagar så länge nu. Ser alltid fram emot det! Tyvärr fyller vi år allihopa dem tre första månaderna på året, haha. 

JOY INSPO

Bethany Joy Lenz 

I'M STUCK HERE

Brooke Davis 6x05

5:e januari 2015

Bilder från idag
Dagen har tillbringats med min fina familj. Vi har varit en sväng hos min syster och hos mormor och morfar. Mår så bra av det! Imorgon kommer mina bästisar hit för att fira mig. Det blir mat och snack i timmar. Ser fram emot det! Saknar dem så fort vi inte ses. ♥

I need to believe that

Julian Baker 9x10

Universal Studios - Wisteria Lane

Här kan ni se videon jag spelade in när vi var på Universal Studios och såg Wistera Lane (gatan i Desperate Housewives. Vi åkte ett sånt lite tåg som ni ser i filmen. Det var lite svårt att filma och få med alla husen. Det är iallafall en liten tillbkablick för mig själv från den dagen. Så glad att jag har få se stället där en serie jag kollat mycket på spelades in. Välj HD för bäste kvalité!

18 ÅR

Idag är det min 18-års dag! Det känns så jäkla bra! Har lite svårt att ta in det bara. Njuter som bara den! Inte varje dag man fyller år. Ha det bäst så hörs vi ♥

Mitt födelsedagsfirande

På översta bilden ser ni min första egengjorda tårta. Den blev faktiskt jätte god! Min syster gjorde också en underbart god chokladtårta. 
 
Idag har vi som sagt haft kalas för mig och pappa. Vi slog ihop det i år eftersom pappa fyllde år när vi var i USA. Det har såklart varit väldigt mysigt! Fick mycket pengar av alla och en jättefin jacka av mina syskon. Så nöjd! Imorgon är det min dag på riktigt! Åh!!! Älskar verkligen att fylla år, haha. 

Define love and be the change

"This is my New Year resolutions each year!! To accept all the imperfections and know I am human. Allow the mistakes to help me grow, the broken pieces to make sense, and find gratitude in every moment, even in loss. Here is to another year ahead of learning, growing, breathe, enjoying, experiencing and loving others including myself. Doing these things while becoming the BEST version of myself I can be is my goal each moment, minute, day and year".  - Shantel Vansanten

Universal Studios

 Andra dagen i Los Angeles åkte vi till Universal Studios som är en filmstudio och nöjespark. Massvis med filmer och serier spelas in här hela tiden.
När vi kom dit åkte vi på en studiotour och fick se där kända filmer och serier har spelats in. Hajen och Desperate Housewives spelades bland annat in här. Kan ni tänka er hur häftigt det var för mig att få se Wistera Lane (gatan i Desperate Housewives) på riktigt? Trodde inte det var sant! Tråkigt nog har jag inga bilder därifrån, filmade istället. Den kommer upp snart!
En byggnad som används till filmer/serier
Vi fick se hur en översvämning går till på film
Hajen spelades in här 
En flygkrasch
 Vi fick se olika djur som visas mycket på tv. Dem gjorde konster och var så duktiga!
Tyckte om utsikten
Det var julpyntat och fint 

2:a januari 2015

Har ni haft en bra fredag? Jullovet har gått så snabbt och nästa vecka är det redan slut. Har iallafall min födelsedag att se fram emot och firandet.
På söndag fyller jag 18 år, om två dagar. Hur galet? Kan inte fatta det! Känns som jag fortfarande är 15 eller något sånt. Idag var jag en sväng hos Sara innan gymmet. Alltid skönt att prata! Det är nya pass på gymmet eftersom det är nytt år. Körde cx och bodycombat. Har aldrig testat bodycombat innan, men jag gillar ju att boxas så det var kul! Älskar att kombinera kondition och styrka. Hoppas allt är bra med er! Imon blir det födelsedagsfirande för mig så jag ska baka chokladtårta nu. Tycker inte om någon tårta annars, men choklad är inte fel!

You're too strong not to

Baley 6x07

Don't do that

Brooke Davis, quotes season 9 

Los Angeles

New York och Los Angeles var de två ställen jag såg fram mest emot att besöka. Det enda jag var besviken på var att vi inte fick se stränderna i LA, men det är helt omöjligt att hinna med allt. Santa Barbara ska jag till någon gång iallafall. Det verkar underbart där!
 
Vi bodde jätte nära Hollywood Boulevard (gatan där alla kändisar har skrivit sina namn i stjärnor) Därifrån såg vi Hollywood skylten och det tyckte jag var häftigt. Vi åkte genom Beverly Hills (finaste gatan med alla dyra affärer) som är med i så mycket filmer. Vi skulle gå dit, men den var avstäng pågrund av bankrån. Nästa gång får det bli!
På kvällen när vi kom dit gick vi ner till Hollywood Boulevard
 Dagen efter gick vi ner dit på morgonen med guiden för att utforska den mer
 Mary-Kate och Ashley hade köpt sig en stjärna där
Och kändisarna hade skrivit texter och gjort hand och fotavtryck
 Hollywood skylten
Ett måste att ta en bild framför den trots att den knappt syns

NYTT ÅR

I Washington D.C 
2015 är här! Jag ska göra allt jag kan för att detta ska bli ett bra år. Ett nytt år är en nystart för mig. Sätta upp nya mål, göra bättre ifrån sig och börja om. Vare sig det är något stort eller litet. Älskar att det bara går mot ljusare tider nu. Julen är helt underbar och har alltid varit min favorithögtid, men det är så skönt när våren börjar komma. När solen tittar fram och åh...längtar! Innan dess väntar säkert snöstorm och kyla. Brrr! 

RSS 2.0