THE WEEKEND IS HERE

Det har varit mycket i skolan sedan vi kom tillbaka från praktiken, tyvärr kan jag inte koppla bort skolan trots att det är helg. Prov på måndag så försöker lära mig det nu, men det ska inte hindra mig från att njuta av helgen! I eftermiddags var jag på gymmet och körde mitt favoritpass cx.
Nu ikväll har vi haft fredagsmys med kycklingpizza med barbequesås. Uppskattades av alla, så det får bli fler gånger!
Älskar mitt lockiga hår, men trivs så bra i plattat hår också. Känner mig som en annan människa!

ENOUGH

Andra skoldagen för denna veckan, det är väl lagom? Hehe. Idag gjorde jag klart det jag missade i tisdags när jag jobbade. Var hemma klockan ett och då började jag plugga inför provet. Har pluggat i tre timmar sammanlagt, ska gå igenom det en gång till innan läggdags sedan får det vara nog för idag.  Var på ett härligt bodypump pass ikväll. Piggade upp mig ordentligt! Nu ska jag gå ner till mamma i soffan och äta kvällsmål.

27:e april 2016

Vaknade upp till snö idag igen, inte det roligaste! Jag har jobbat idag också, fick ihop en del tider trots skolan så det är jag glad för. Slutade ett så det var skönt att vara hemma några timmar på dagen. Jag har sprungit och styrketränat och nu ska jag gå ner och laga middag. Därefter ska jag fortsätta med mitt argumenterande tal. Måste göra klart det så jag hinner skriva ut och läsa det och förbereda mig ordentligt.

26:e april 2016

Lagom roligt att gå upp 05:20 idag när jag inte sov natten innan, men det gick bra ändå för jag sov bra inatt. Galet vad negativ man blir till allt efter för lite sömn. Idag är jag som en ny människa! Jag jobbade idag och slutade klockan ett, så härligt att sluta tidigt! Sprang en runda och i eftermiddags var jag på gymmet. Nu ska jag fortsätta skriva mitt argumenterande tal i svenska, muntligt nationella är det.

25:e april 2016

Ahh vilken jobbig natt jag haft! Det gick bara inte att somna, låg och vred på mig och kollade klockan hela natten. Förstår inte varför det ska vara så svårt att somna ibland? Var som ett vrak när jag gick upp halv sju idag. I skolan har vi haft förberedelser inför nationella och på religionen hade vi debatt om adoption, dödsstraff och homosexuellas rätt att adoptera. Helt klart roligaste lektionen jag haft i religion under alla dessa år i skolan. När jag kom hem åt jag middag och sen tog jag faktiskt en powernap. Sover inte ens på dagen när jag är sjuk, men var helt slut. 

A LITTLE

One Tree Hill, quotes

MY FAVORITE COOKIE

Ser ni bilderna? Där har ni min favoritkaka! En cookie fylld med mörk chokad, nutella och salta jordnötter. En grym kombo! Ingen kan baka som Roy Fares!
 
Jag kände för att baka denna söndag, alldeles för länge sedan sist. Igår var jag och mamma en sväng hos både mormor och morfar och därefter hos min storasyster. Nu är jag proppmätt efter fikat så tänkte dra ett avsnitt av Chicago P.D. Söndagsångesten börjar komma krypande så tv-serier är väl bästa sättet att bota den på. Ha en fortsatt härlig söndag ♥

FOR SPRING


22:e april 2016

Idag var jag ledig från skolan och jobbade istället. Jag var på den stora avdelningen för barn mellan 4-5 år. Aldrig varit där innan så det var extra roligt! Blev helt överöst med komplimanger så fort jag kom. Barn är så fina på alla sätt! Solen har varit framme största delen av dagen, dock har det blåst mycket så det var inte särskilt varmt ändå. Slutade ett så jag och mamma förberedde middagen inför ikväll. Strax ska jag träna på gymmet och sedan blir det cola carnitas med hemmagjordatortilla bröd, mangosalsa och guacamole. Perfekt inför fredagsmyset!
Kär i min nya mockajacka! Älskar mocka, brunt och fransar så bättre kan det inte bli!

BLONDIE

Idag har jag blivit blond, inte riktigt men mycket ljusare än min naturliga hårfärg. Det känns så roligt med en stor förändring, behövde det! Älskar att vara hos frisören och bli ompysslad. Att få håret tvättat samtidigt som man får hår och ryggmassage är ju riktig lyx!
 
Imorse körde jag till mina brorsbarn för att passa dem. Vi hade det så mysigt ihop, bara vi tre. Vi var ute i solen och hoppade på studsmattan och lekte ett bra tag. Spelat spel har vi också gjort och innan jag körde till frisören åt vi middag med min storebror. När jag kom hem var dem hos oss och mamma hade gjort nygräddade våfflor. Sååå gott!

THE RED ONE


HAPPY MOMENTS, HAPPY LIFE

Idag fick jag ingen ledig onsdag utan vi har haft nationella i svenska. Känns skönt att ha det klart, nu är det bara det muntliga kvar. Plus alla nationella i engelska såklart, puuh! Jg var hemma vid halv tolv igen så hela dagen blev inte förstörd. Åt mellanmål och sedan sprang jag i solen. Det blåste litegrann, men det var bara skönt! Satt ute på altanen en stund i eftermiddag och njöt också. Vårsolen är helt underbar! 
 
Imorgon är vi lediga från skolan så jag ska passa mina brorsbarn för dem är också lediga från skolan. Därefter ska jag till frisören och slinga håret. Ska bli skönt med en förändring!

Testat baluppsättningar

Jag är klar med alla uppgifter i skolan så jag fick ledigt idag. Kändes verkligen härligt! Jag mår så bra av att få en ledig dag i veckan till att sova ut, träna, laga middag och bara vara. Mamma började inte jobba förens klockan två så det var mysigt att umgås lite. Sara har varit hos mig ikväll några timmar. Vi har testat balfrisyrer! Vet ungefär hur jag vill ha det så det ska nog bli bra! 
 
Nedanför ser ni fyra olika uppsättningar jag tycker om. Jag vill ha en romantisk och lite slavlig uppsättning med en bulle och flätor. 

LONDON - PART THREE

Resten av bilderna från andra dagen kommer nu!
På eftermiddagen åt vi Afternoon Tea på  Crusting Pipe på Covent Garden
Vi fick in smörgåsbakelser med olika fyllningar, scones, minibakelser och massvis med te såklart!
Efter fikat på det mysiga stället strosade vi runt på gatorna i det området 
Vidare till Oxford Street för shopping!
Varför är det så härligt med chokladdoppade jordgubbar?
På kvällen hade vi bokat bord på en mexikansk restaurang med tapasrätter som vi delade på
Innan vi skulle hem och sova gick vi till London Eye och Big Ben för att njuta av underbara London
Det är något magiskt med städer på kvällarna. Allt som lyser i mökret är så fint!

BLUE & WHITE


TID MED MINA KILLAR

Igår kväll kom killarna till oss för att sova över. Dem har varit här tills klockan åtta ikväll så vi har fått mycket tid ihop, så härligt! Vi har varit på lekparken, gått en runda till skogen, spelat wii, lekt charader och tittat på film. Imorse var mamma på jobbet så jag stod för frukosten. Dem vill alltid ha pannkakor här så det fick dem såklart även idag. 
Så glad över att jag har dessa två i mitt liv! Så mycket kärlek ♥

LONDON - PART TWO

 Vi tog många bilder andra dagen så jag får dela upp det i två inlägg. Här kommer första delen! När vi hade fixat oss tog vi tunnelbanan till Liverpool street och sedan gick vi till Skygarden. Skygarden är en hög byggnad i glas som vi åkte upp i. Vi fck gå igenom säkerhetskontroll innan vi kunde åka upp till 36:e våningen. 
Det var så fint med alla växter och ljuset som kom in

 Väl framme åt vi den godaste frukostbuffén någonsin! Med en helt fantastisk utsikt över London
Det fanns allt - gröt, yoghurt, granola, nötter, frukt, sylt, nutella, bröd, muffins, crossianter osv
Mätta och belåtna gick vi ut för att titta på den vackra utsikten 
Sedan promenerade vi runt Tower Bridge 
Därefter gick vi till en matmarknad, tyvärr var vi proppmätta och hade dessutom afternoon tea inbokat så vi kunde inte äta något. Too bad för allt såg så gott ut!
Det fanns allt ifrån mat, våfflor, pannkakor, bakverk, bröd, godis, marmelad osv att köpa

YESTERDAY WITH MY GIRLS

Jag slutade redan klockan tolv igår så jag kunde följa med mamma och träffa syrran och tjejerna. Har inte träffat dem sedan innan London så det var verkligen på tiden! Vi var där hela dagen och myste. På eftermiddagen följde vi med Alva på hennes gympa. Så roligt att vara med henne där!
 
Nu är det fredag och den efterlängtade helgen är här! Sprang i solen när jag kom hem och därefter var jag på gymmet för ett styrkepass. Vi åt middag för en stund sen så nu ska jag titta på någon serie. Puss på er!

13:e april 2016

Fick ett samtal från förskolan klockan åtta imorse om jag kunde jobba så det var bara att stressa iväg. Jobbade från nio till fem så det blev en lång dag. Det har gått bra i alla fall! Känner ju igen nästan alla barnen eftersom jag praktiserade där förra våren. Nu ska jag gå ner till mamma och pappa och titta på tv. Grey's börjar om en halvtimme, längtar!

12:e april 2016

Jag var bara i skolan två timmar idag, alltid skönt att få lite extra tid hemma! Jag har tränat och sedan var jag hemma hos en som ska sy upp min balklänning. Den är lite för lång, men snart ska den sitta perfekt! Känns bra att vara ute i god tid för det kommer bli mycket i slutet ändå. Jag har även lyckats få ledigt några dagar från skolan för att jobba. Trodde inte jag skulle få ihop det eftersom det är mycket inför nationella nu. Känns jättebra i alla fall! Kommer få jobba endel hemma med skoluppgifter, men det är det värt!
Åh snart är det dags för bal! Älskar att scrolla weheartit och pinterest för inspo bland alla klänningar, uppsättningar, smink, smycken osv

WHITE DRESS & HAT


11:e april 2016

Kändes ovant att vara tillbaka i skolan idag. Vi började med engelska och där gjorde vi gamla nationella prov för att förbereda oss. Sedan hade vi religion och svenska. Vi har nationella i svenska nästa onsdag så även där förberedde vi oss inför det. Det blir alltid mycket i skolan efter praktik, men det är bara att ta tag i det.  Josefine följde mig mig hem idag så vi lagade mat ihop innan vi tränade bodypump på gymmet. Nya passet är riktigt bra! 
Passande citat

PINK


10:e april 2016

Nu var det söndagkväll igen. Har inget emot söndagar förutom när man ska lägga sig och inser att man måste ställa klockan. I eftermiddag/kväll har jag umgåtts med mina bästisar. Vi provade det nya caféet i byn och där blev vi kvar ett tag. Det var härligt att ses och catcha upp lite. Vi hade endel att berätta om London såklart. Nu ska jag gå ner till mamma och äta nybakade frallor. Mums!

LONDON - PART ONE

 Här kommer bilder från vår första dag i London. Vi var framme på hotellet redan 11:30 på morgonen så vi fick verkligen en heldag där första dagen. 
Efter vi lämnat väskorna begav vi oss till Notting Hill
Vi gick till Farm Girl för att äta och beställde acai bowl och avokadomacka 
Ett fotostopp bland alla färgglada hus är ett måste 
finaste bästis är glad
Älskar alla färgglada hus, man blir ju så glad!
På kvällen åkte vi till Chelsea och promenerade runt 
London har så många fina hus och byggnader
Senare hade vi bokat bord och då åt vi burgare och dem godaste sötpotatisfries som finns!
 Efter middagen tog vi bussen till Piccadilly där vi gick ett tag innan vi tog tunnelbanan till hotellet

THE LAST TWO DAYS

I fredags hade jag min sista dag på praktiken. Jag har varit där 10 veckor sammanlagt så det känns konstigt att jag inte ska dit mer. Innan jag slutade hade vi såklart kramkalas. På kvällen ville personalen tacka av mig så de bjöd med mig på en musikal. Hur snälla? Vi åt hemma hos en av personalen innan musikalen. Ett väldigt bra avslut! Dem är verkligen helt underbara allihopa! 
 
Igår blev det en roadtrip med mamma och pappa. Vi tittade på bilar och provkörde. Efteråt lunchade och shoppade vi litegrann. Hann bara med några få butiker, men fick med mig hem en ny jacka, löparskor och en mjukisdress så jag är nöjd. På hemvägen stannade vi till några timmar hos mormor och morfar. Vi åt paj och myste. Invigde löparskorna idag och det kändes jättebra! Har kört på Asics länge nu och de fungerar bäst för mig eftersom jag har hög pronation. Behöver ordentligt med stötdämpning!

Bakat muffins

Jag började inte förens nio idag så kunde sova någon timme längre. På förmiddagen tog vi en promenad till skogen med alla barnen. De fick leka av sig ett par timmar innan vi gick tillbaka för att äta lunch. Sedan jag kom hem har jag sprungit, styrketränat och bakat muffins till barnen eftersom det är min sista dag imorgon. Känns faktiskt lite sorgligt att lämna både personalen och barnen. Har trivts så himla bra sedan första stund. Så glad över det!

VIKTIDER

Idag har det varit råkallt ute. Raka motsatisen till igår, så tråkigt! Efter praktiken körde jag till förskolan där jag bor för att prata om vikariat. Fick ett papper med viktider så jag hoppas jag kan jobba endel i vår trots skolan. Förhoppningsvis blir det mycket ledigt för vi har inte mycket kvar i kurserna. Nu ska jag springa ner och titta på mästerkocken. Hoppas er onsdag har varit bra ♥

WE NEED SUNNY DAYS

Vilket väder vi har haft idag! Jag hade vårjackan på mig. Det har varit så härligt i solen, kändes verkligen hur den värmde! Såna här dagar behöver själen oftare. Praktiken har gått bra. Idag har barnen haft yoga som de brukar ha på tisdag, så jag var med en grupp. Hemma har jag sprungit i solen (så varmt) och styrketränat på gymmet. Nu är det dags för tv känner jag!
Strosar runt i Notting Hill. Fört över bilderna, så får se när första gänget dyker upp!

FANTASTIC TRIP

Jag är hemma igen! Kom hem i lördags natt efter fyra dagar i London. Solen sken varenda dag och hela resan var helt underbar! Jag har endel bilder att visa så jag delar upp dem och berättar om våra dagar efter hand. Idag var jag tillbaka på praktiken igen för sista veckan. Har myst med barnen och njutit av solen ute! Klockan ringer sex imorgon så måste borsta tänderna och hoppa i säng nu. Hoppas ni mår bra!
Sista kvällen åkte vi upp i Heron Tower för en drink. Magiskt vackert! 

RSS 2.0