NYÅRS-OUTFIT

Såhär ser jag ut ikväll! Topp från h&m och paljett shorts från vero moda. Plus halsband,armband och ringar.

NYÅRSAFTON

Tänk att det är sista dagen på detta året idag...som alla andra år känns det helt sjukt. Hur kan ens 1 helt år gå såhär snabbt? Men det har varit ett bra år, men 2013 ska bli så mycket bättre. 
 
Jag ska fira nyår med mina fina vänner, det blir en tjejkväll och det kommer nog bli grymt kul! Påväg hem inatt plockar vi upp alice och sara och sen sover dom hos mig. Hoppas att ni får en jätte bra nyårsafton, för det tänker jag ha! ♥
jag förra året 

Grymma böcker!

Dessa två böckerna är underbara! Och så jäkla bra. Precis läst ut båda två. Dom är verkligen läsvärda, dom handlar ju egentligen om samma sak, fast ändå inte. Om deras liv, bara det att Tyra och Justin har två helt olika liv. Jag tycker mest om att läsa självbiografiska böcker, där dom berättar om sitt eget liv. Detta är två riktigt grymma personer och förebilder. 

30:e december 2012

Om en stund kommer brorsan,jenny och killarna hit. Inte träffat dom på en vecka så det ska bli jätte kul! Det är skit väder ute, men jag och mamma ska iallafall sticka ut på en långrunda senare idag. 
bjuder på 3 bilder på mig och milo sen i somras ♥

CITY AND COLOUR

 Dessa 2 låtarna med city and colour är värda att lyssna på. Så bra. 
  
 

Hel-dag i stan!

Haft en mysig dag i stan med mamma och pappa. Hittade lite fina kläder och nu har vi precis satt upp mitt sminkbord. Kommer bilder på det en annan dag. Vi stannade till hos min faster och hennes man påväg hem.
Så det blev ett par timmar där. Fika och massa prat. Hoppas ni har haft det bra, kram ♥
myser runt i min rosa sidenmorgonrock 

In till stan!

Idag blir det en runda in till stan. Fick ett sminkbord julklapp som vi ska hämta och så blir det såklart lite shopping också. Det är ju inte helt fel. Ingen har väl missat att h&m vår-katalog har kommit? Beställde därifrån igår, längtar verkligen till våren! När det kommer in massa snygga vårkläder...Åh! Underbart!

THE KILLING MOON

Haft en mysig morgon för mig själv. Läst lite till i justins bok och tittat två avsnitt av one tree hill. Mamma kommer hem snart och då ska vi ut på en långrunda. Sitter fortfarande i pyjamas så kanske ska ta på mig nu. Och äta något.
9x05 the killing moon

Bara början

Ligger i sängen och läser Justins bok "bara början". Den killen är så jäkla grym! Det är en hel del snygga bilder på honom också och jag undrar om man ens får vara så snygg... Nej, nu ska jag fortsätta att läsa. Godnattkram! <3


Spenderat dagen med mina tjejer!

Haft en bra dag med alice och sara! Vi har tittat på några avsnitt av gossip girl, ätit fruktsallad och snackat. Nu ikväll vid 7 gick jag och alice på bio lite spontant, mysigt! Skönt med lov och släppa skolan och allt plugg helt! 

27:e december 2012

Det har regnat hela morgonen så jag och mamma tränade inne istället. Hade varit skönt att komma ut, men men detta skitvädret så fick vi stanna inne. Men det gick bra ändå! Nu har jag duschat och klätt på mig. Ska upp till alice strax där sara också är. Vi har inte träffats sen i söndags, för det har varit massa julfirande. Så det är på tiden nu! 
när vi var ute och fotade sist

26:e december 2012

Haft en mysig dag/kväll hos farfar. Var kul att träffa min faster också! Fick pengar och ett fint armband. ♥ Vi ses ju varje dag i skolan, eftersom hon jobbar i köket. Men ändå. :) Nu är vi hemma och det blir tv resten av kvällen.
jag idag i mitt fina paljettlinne

SOMEDAY

Fick Justin Biebers första pafym i julklapp som luktar otroligt gott. Hans nya "girlfriend" parfym luktar nog minst lika gott. 

Annan dag jul

Idag är det sista dagen för mig med julfirandet. Känns skönt! Haha. Vi ska åka ner till farfar, där min farbror och faster också är. Äta fast som tur är inte någon julmat idag!  Så det kommer bli mysigt. Ha det fint!
jag på julafton

Dagens

Fick den rosa stickade tröjan i julklapp, från only. Och under den har jag en vit transparent skjorta som också är därifrån.

Juklappar från mina favoriter!


Detta fina fick jag av alice och sara i julklapp. (röd bikini, guldig buster och en pyjamas)
Så himla fint. Älskar allt! Har helt klart världens underbaraste bästavänner. ♥

JULDAGEN

Farfar och min farbror är hos oss idag, vi har ätit julmat och fikat. Jag håller på att fixa lite med endel bilder nu, så det kommer fler blogginlägg idag. Hoppas ni har det lika bra som jag!
jag idag

JULAFTON!

Har haft som alla andra år en underbar julafton. Med min fina familj. ♥ Fått många fina julklappar så tack så jätte mycket alla. På onsdag ska vi fira jul med farfar, min farbror och faster med familj. Så julen är inte över helt än.
Hoppas ni har haft det lika bra som jag. Här under får ni några bilder sen idag 
Mina finaste, älskade och helt underbara syskonbarn. ♥

GOD JUL!

Julafton idag! Känns inte alls länge sen sist...När jag var mindre tyckte jag att 1 år var hur länge som helst, men nu är det ingenting. Hade gärna saktat ner tiden om det gick. 
 
Men jag har alltid älskat julafton och det kommer bli lika mysigt som alltid. Med familjen samlad. ♥
Hoppas ni får det lika bra, god jul på er! :)

Mys!

Har haft det hur bra som helst både igår och idag! Igår åt vi massa gott, öppnade våra julklappar i bubbelbadet och tittade på film.
 
Idag åkte sara hem rätt tidigt men jag har varit kvar hos alice tills nu. Vi har tittat på film, gjort knäck och varit ute i snön och åkt pulka. Åh, det var lika härligt som alltid! Ibland önskar jag att jag var typ 5 år igen...♥
Här under kommer några bilder. 

Klar för tjejkväll!

Nu är jag klar för tjejkväll med mina bästavänner! Har på mig en klänning som jag inte hunnit använda förens nu. Från h&m (divided) 

Fira jul!

Började dagen med att gå ut och springa och nu håller jag på att göra mig i ordning. Jag,alice och sara ska ha våran jul ikväll. Äta gott, byta julklappar och sova över. Kommer bli perfekt! Har lite att göra, så vi hörs imon igen. Puss!
två bilder på oss sen nyår förra året 

JULLOV!

Nu har jag jullov! Och det känns heeeelt underbart! I skolan umgicks vi med klassen, tittade på skräckfilm, körde paketleken, frågesport om so och musik. Tillsist fick vi våra betyg innan vi fick åka hem vid halv 2. 
 
När jag kom hem tog jag på mig träningskläderna och sprang en lång runda, extra skönt nu när det fortfarande var ljust ute. Mamma stack nyss till jobbet, så jag och pappa får ha myskväll själva ikväll. ♥
Mina girls och jag idag!

Life doesn't get easier, you just get stronger


Innebandy&dans

En dag i skolan med innebandy tunering och dans uppvsining. Imon är det fredag och jullov. Vi ska vara med klassen, få betyg och sen slutar vi vid halv 2, tror jag det var. Kommer bli toppen! 
min finaste vän sjöng på dans uppvisningen, helt grym är hon! Stolt över dig. ♥

Slapp onsdag

Denna veckan har det bara varit bra dagar! Kanske för att vi inte gör så mycket i skolan. Det var fotbolls tunering på morgonen och sen började vi inte nästa lektion förens kvart över 12. Och på lektionerna som var kvar tittade vi på film, spelade spel och sådär. Skönt! Ikväll är det tredje och sista delen av morden i sandhamn. Spännande hur det slutar...
jag och min underbaris idag 

SUNDAY LANE - RECKLESS ONE

 Åh denna låten är helt underbar! Ni måste bara lyssna på den. ♥
 
låten spelas i one tree hill 9x01

Tränat!

Slutade tidigt idag! Tränat zumba hemma på wiiet i över en timme. Sjukt skönt! Vi hade lite tid över i skolan idag så jag och tjejerna gjorde so:n. Lämnade in den och nu har jag inget plugg förens efter jullovet. Det gör ju livet lite lättare! Blir nog en kvällspromenad senare och sen tv resten av kvällen. 

17:e december 2012

Haft en bra dag! Känns sjukt skönt att det snart är jullov. Behöver verkligen det! Men denna veckan kommer gå snabbt. Inte lika mycket lektioner som annars, för vi gör alltid lite roliga saker sista veckan. Sen jag kom hem så har jag varit duktig och gjort undan lite plugg, slått in julklappar. Men även tittat första avsnittet i säsong 9 av oth.  ♥
Tumblr_m8y76fph0c1r81wtbo1_500_largeTumblr_lxpl49kogc1qe2hkjo1_500_large
Älskar dom, finaste någonsin.

Sista julklapparna

Idag blir det en runda till stan! Åker dit med mamma och pappa och dom sista julklapparna ska köpas. Kommer bli mysigt. Kul med en shoppingdag innan det är måndag igen. Ha det bäst fina ni. ♥
en bild på mig från igår

Sista avsnittet

Tittade nyss klart på sista avsnittet i säsong åtta av one tree hill. Bilden är passande! Åh, vill knappt börja på nians säsong, att veta att det aldrig kommer komma några nya avsnitt känns helt sjukt. Älskade serie, varför måste den ens ta slut? 

REMEMBER TO LAUGH

Fan vad jag älskar er! Dom flesta av bilderna blev orseriösa, såklart. Haha. ♥

15:e december 2012

Haft en hur bra dag som helst! Med underbara människor. ♥ På förmiddagen gick jag,mamma,jennie,markus och ellie en runda på stan. Sen åkte jag till sara där alice också var. Vi fotade ute i snön ett tag och efter det gick vi in och fikade, massa prat och skratt i timmar. Bjuder på en härlig bild på oss 3 sålänge, fler kommer ikväll.

Nattat min prinsessa!

Jag,mamma och Ellie har haft en hel mysig kväll! Vi har busat för fullt med lilla solstrålen. Nu har jag precis lagt henne, sjöng lite sånger och sen somnade hon. Mosters lilla ängel <3 Nu blir det tv med mami tills läggdags. Hoppas ni har det lika bra som jag! Puss och kram.


På bussen!

Sitter på bussen påväg till syrran! Mamma är redan där, vi ska passa Ellie ikväll och sen sover vi där tills imon. Mysig fredagskväll! Imon ska jag vara med Alice och Sara. Vi ska fota ute i snön, vi har inte hunnit göra det än. Så det ska bli jätte kul! Vi hörs, ha det bäst!


MOMENTS

 
Haley and Mrs. Scolnick
Haley and Rachel
Haley and Lucas
Haley and Damien
 
 
 
 
 
 

LUCIA

Lucia idag! Så det har varit lite extra mysigt idag i skolan. Vi har gått lucia tåg och fikat efteråt. Hade bara 1 lektion idag, men då tittade vi bara på film. Haha. Kanske får lite bilder från lucian av någon och isåfall lägger jag upp dom här. Puss!
Te!

innan lucian med min fina vän
 

-

Ni oth-fan fattar, hade varit helt perfekt en dag som denna!

12:e december 2012

Haft en dålig dag. På det känner jag mig inte helt frisk heller, ont i halsen och trött. Men nu tänker jag ha en mysig kväll med mamma och pappa. ♥ Blir pannkakor strax och det ska bli sjukt gott. 
no med mina fina vänner! bästa ni.

11:e december 2012

Har haft fullt upp och inte haft tid till att blogga. Men hade en jätte mysig söndag iallafall! Med pepparkaksbak och massa bus med syskonbarnen. Igår åkte jag in till stan med mamma och pappa direkt efter skolan. Var på en kurs om körkortet så att jag får övningsköra hemma sen. Känns lite sjukt att jag snart fyller 16 och får köra bil. Haha. Kursen varade i över 3 timmar och trodde aldrig jag skulle klara det i slutet, jobbigt att sitta still så länge även om vi fick en kvart paus. Nu har jag precis gjort klar min no inlämningsuppgift och är taggad till minst 1 avsnitt av mina favoriter! - One tree hill.
mina finaste ♥

På bästa sätt

Idag kommer mina syskon och syskonbarn! Har saknat dom allihopa. ♥ Vi ska baka pepparkakor och mysa. Blir säkert en runda ute i snön också. Spenderar söndagen på bästa sätt innan en ny vecka drar igång.
innan showen igår, åh det var så kul! 

DANS-SHOW!

Har varit borta hela dagen och dansat med tjejerna. Så himla kul! Vi har haft 2 dans uppvisningar och nu på kvällen åkte vi häst och vagn i byn. Det är sån häftig känsla när man står där på scenen och dansar, tur att det är 2 gånger för det är så sorgligt sista gången, haha. Sen gör man ju aldrig dom danserna mer. Tack allihopa för en hel grym dag! ♥ 
egopics med mina favoriter!
min fina vän som blev lucia!
och så jag och ajla!

Dansat

Har haft fullt upp både igår och idag. Gått i skolan och sen har jag dansat tills sent på kvällen. Imon är det dags för uppvisning! Nu sitter jag här och håller tummarna för att Awa ska vinna x-factor. Hon har varit min favorit från första början och ingen är värd att vinna mer än hon. Grym tjej!

6:e december 2012

Kom hem för bara en lite stund sen och det känns så jäkla skönt! Kom inte ens ihåg sist. Haha. Livet var allt bra när man gick på mellanstadiet, då slutade man tidigt varje dag. Senare ikväll ska jag in till byn igen, det är scenträning ikväll inför dans-showen. Ska bli kul! Skönt att vara hemma några timmar innan det är dags att åka igen. Så nu ska jag koppla av. Puss!
 

Ecco

Mamma hade köpt dessa ecco skrona till mig när jag kom hem idag. Dom var jätte sköna och blir perfekta när jag är ute och går. Så mycket snö och så kallt som det är nu. Det går ju inte direkt att ha joggingskorna länge, det läcker ju in med en gång. Haha, Jäkla vinter! Nejdå, det är ganska mysigt med snön. 

4:e december 2012

Hade en halvbra dag idag. Deppade ihop lite, haha. Vi ska ha en stor redovisning om första världskriget, och allt jag skirivit upp och skulle säga var borta i datorn. Så när jag kom hem fick jag skriva om allt jag ska säga. Kändes ganska förjävligt. Nu tycker jag att jag är värd ett avsnitt av min favoritserie! Så hejdå datorn, och hej tven! 

Härlig dag!

Har varit en härlig dag! Så mysigt med all snö. Tycker jag nu, lovar att jag snart kommer tröttna, haha. Men i december ska det vara snö! Annars får man inga julkänslor överhuvudtaget. Skolan har gått bra och nu ska jag försöka skriva klart idrotts-uppgiften. Den ska lämnas in imon. Vi hörs, kram på er!
snö och soluppgång
mina tjejer
mammas goda nybakta lusse/saffransbullar 

Första advent

Idag har jag varit borta hela dagen på dansträning. Jobbigt! Så nu har jag spenderat kvällen på bästa sett, nerbäddad i soffan framför one tree hill. Och strax börjar solsidan, härlig söndagskväll! Det är ju första advent idag också, snöat hela dagen och det känns ganska mysigt med snö ändå. Det är ju december och bara 22 dagar till julafton. ♥

Jul-shopping!

Har haft en grym dag med mina bästavänner inne i stan! Så himla mysigt att köpa julklappar och bara vara med dom som betyder allra mest. ♥ På morgonen vid 10 åkte jag till skolan med, träffade några från klassen och vi ordnade med priserna till julskyltningen, sen åkte jag till stan vid halv 12. Kom precis hem och imon är det träning hela dagen inför dans-showen. Vi ska lära oss helt nya danser och det kommer vara fullt upp. Kul men jobbigt! Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa. 
3 bilder från idag, vi avslutade dagen med fika!

RSS 2.0