JUST MARRIED

Leyton 6x23

STUNNING LIKE ALWAYS


31:a mars 2014

Idag efter skolan följde bästis med mig hem. Vi har ätit middag, tittat på en väldigt bra film (Love and Honor) och bara umgåtts.
Det är aldrig fel! Nu har jag lite plugg att ta tag i så det ska jag göra. Hoppas allt är bra med er. ♥

JESSICA ALBA - OUTFITS


I JUST KNEW

Nathan & Lydia 7x17

SOMMARTID

Hade en sån härlig kväll igår! Vi var hemma hos Elaine innan balders och umgicks. Det var så himla roligt att ses igen! Träffade lite folk igår som jag inte har sett på väldigt länge. Vi dansade i timmar och skrek till Björn Rosenströms låtar och tog även bilder med han. Inatt förlorade vi en timmes sömn på grund av klockan som ställs fram till sommartid, men jag är faktiskt pigg ändå. Vädret är bättre än igår, hur det kan komma sig.
En springrunda och styreträning har jag hunnit med och nu ska jag ut i solen. Måste passa på! Hoppas ni har haft en fin helg. 

HEAVEN

I believe this is heaven to no one else but me. ♥

USE YOUR HEAD

One Tree Hill 3x08 The Worst Day Since Yesterday
♥ one tree hill.One Tree Hill 3x03 First Day On a Brand New Planet
One Tree Hill quotes, season 3

THIS FLAWLESS GIRL


NALEY'S FIRST KISS

Haley:  Trying to wake up my parents?  That’s their room.
Nathan:  Wait Haley!  Look, I need to apologize, okay?
Haley:  You should buy them in bulk if you’re gonna hand apologies out that often.
Nathan:  Look, I just—I don’t know how to do this, alright?  I’m—I’m not like you.
Haley:  What does that mean?
Nathan:  I screw up a lot, alright?  And, being around you, I just—I don’t wanna be that guy anymore.
Haley:  Well, who do you wanna be, Nathan?
Nathan:  I wanna be somebody who’s good enough to be seen with you.
Haley:  You should of thought of that last night! You know, I keep—I keep putting myself out there and you keep blowing it, and it’s probably a good thing, because at this point, there’s nothing that you can say or do that’s gonna surprise me. Except that. You shouldn’t have done that, Nathan.
Nathan:  I wanted to.
Haley:  Yeah. 

Balders med tjejerna!

Vaknade upp till strålande sol och jätte fint väder. Jag var ute och sprang på morgonen och styrketränade efteråt och åh vad skönt det var! Mami och jag satt ute i solen en stund innan hon började jobba med. Jag ska faktiskt börja sminka mig och göra mig i ordning lite inför kvällen nu. Tycker om att vara klar långt innan, haha. Jag, Isabellé, Elaine och Tracey ska förfesta lite innan vi drar ut och dansar. Det ska bli så kul att träffa dom igen! 
Bella och jag innan balders i 8:an. Underbara tider! ♥

ALWAYS AND FOREVER

Nathan proposes to Haley again - 3x18

SOPHIA & HILARIE

”It was so surreal to be back in that room and to touch the records and to see our photos and I remember I just started taking pictures of everything and texting them to Hilarie and being like ‘we miss you’." - Sophia Bush

I guess so

if you love..
no starting over
Mark Sloan, quotes

THIS IS REAL SEXINESS

Såg dessa nya bilder på James Lafferty igår. Jag dör vad snygg han är! 

Dagen vi alltid väntar på är...här!

Efter en matte, idrott (teori om kost) och en naturkunskaps lektion har jag tagit helg. Mamma jobbar kvällen och jag och pappa ska äta tacos och titta på Let's Dance. Kollar på det endast för Kenzas skull. Satan vad grym hon är! Imorgon är det tänkt att jag och tjejerna ska dra till balders på kvällen. Björn Rosenström är där och uppträder också. Det ska bli kul att klä upp sig lite och dansa! 
 
Ett citat här under från Jana Kramer's instagram. Hon är så inspirerande och en stor förebild till mig. ♥ Ni som inte har lyssnat på hennes musik borde göra det. Hon är helt otroligt! Kan inte vänta tills hon släpper sitt nästa album, vilket är när som. 

27:e mars 2014

Hoppas ni har haft en bra torsdag! Nu ikväll har vi varit hos min storebror, Jenny, Linus och Milo. Bästa sättet att spendera kvällen på. ♥ Killarna ville att jag skulle sova över, men tyvärr måste jag upp till skolan imorgon också. Tur att det är helg efter imon iallafall! Är så skoltrött och det har jag varit så länge jag kan minnas. Jag saknar mina ungar på praktiken. Blev så glad av dom!

Gavin DeGraw - Not Over You


SOPHIA'S STYLE


Anyone Who Had A Heart

Haley & Dan 9x11
 
Denna scenen mellan Haley och Dan älskar jag! Hela avsnittet är så underbart och just detta (9x11) är ett av mina absoluta favorit avsnitt. 

IT'S LOVE


26:e mars 2014

Jag är glad att det inte blev något med snön igår. Idag är den helt borta och tur är väl det! Onsdag idag och det betyder ledigt för mig! Ganska omöjligt att vakna upp på dåligt humör då. Jag har sprungit och styketränat än så länge. Just nu lockar några avsnitt av Grey's mer än något annat. 

We all can use a little hope sometimes

 
Brooke's speech at Nathan & Haley's wedding 3x22
 
Jag älskar Brooke's tal som hon håller på deras bröllop. Det är så fint och så äkta! 

HOME IS SAFE


Forgiveness is love

One Tree Hill 7x21 What’s In The Ground Belongs To You
Tumblr_mbig782eib1rgm94yo1_500_large!!
One Tree Hill quotes, season 7

25:e mars 2014

Det har varit en lååång dag i skolan! Det kändes som den aldrig skulle ta slut. Vi tittade på filmen About Time på engelskan där Rachel McAdams är en av huvudpersonerna. Filmen var väldigt annorlunda, men faktiskt ganska bra. Vi avslutade dagen med samhällskunskap och det var en hel del jobb som vanligt. Humöret gick ner till botten när jag såg att det snöade ute. Jag hoppas det vänder snabbt! Jag ska träna klockan sju - zumba!
Det kommer pigga upp mig och det behövs. Hoppas ni mår bra. ♥

PRETTY GIRL


MY BESTIE


PEYTON AND THE COMET


Gavin DeGraw - Soldier

Så mycket känslor till denna låten också! Konserten var den bästa kvällen i mitt liv. Det gör så ont att det är över...

Ny vecka!

Nu är det måndag igen och en ny vecka har dragit igång. Vi började med matte och slutade med människors miljöer. Jag hade inte så mycket kvar så jag hann göra klart uppgiften och kunde jag åka hem tidigt. Kan ni fatta att det snart är april? Hur sjukt är det inte? Det är snart ett helt år sedan jag slutade 9:an och det känns som bara några månader sen förra sommarlovet. Jag får sån fruktansvärd ångest över tiden. Det känns knappt någon mening att längta till något längre för det roliga är över med en gång. 
 
Ikväll tänkte jag titta lite på matten hemma eftersom vi har prov nästa måndag. Det är ekvationer och inte det roligaste jag vet. Jag började läsa lite ur Pattie Mallettes (Justin Bieber's mamma) bok igår så tänkte fortsätta lite idag. Den är på engelska med! Hoppas ni mår bra. Kram ♥

BLACK & WHITE


23:e mars 2014

Sara och jag fick endel bra bilder. Det är alltid kul med lite nya! Jag älskar att ha foton, från precis allt. Det var mysigt att träffa henne och bara prata. Nu har jag och mamma precis tittat klart på Safe Haven. Imorgon är jag tillbaka till skolan igen och det känns inte så kul. Jag är glad att jag har sovmorgon iallafall!
Sara och jag idag

NO MATTER WHAT

Laley 4x03

Kofta & jeans

Jeansen känner ni igen nu från Gina Tricot och koftan är från Vero Moda.

FELICIA FRITHIOF - MORE OUTFITS


Dags att fota!

Jag har varit ute och sprungit en härlig runda nu på morgonen. Solen sken och det gör mig alltid på bra humör. Har gjort mig i ordning och om en stund kommer Sara hit. Vi ska ut och fota! Jag gissar på att det kommer bli några timmars prat om allt och ingenting med. Underbart! 
Bjussar på två lite halv galna bilder på oss från i somras. Åh vad jag tycker om dig!

Why so beautiful...


NALEY'S WEDDING VOW

Nathan, it's been said that there is one word that will free us from the weight and pain of life. And, that word is love, and I believe that. It doesn't mean that it hasn't been hard or that it won't be. It just means that I found a stillness and bravery in myself with you. You make me brave and I will love you until the end of time. This I vow today. - Haley
 
Last year we stood on a beach and I told you how much I loved you and how I would always, always protect you. And, that day nobody believed that this would work. But, I don’t think anybody understood the love that I had for you; because, if they did they would have never doubted us. So I wanted to marry you all over again in front of most of our world. Because today, when I look into your eyes my love for you only grows. It’s even stronger now and that love will never waver. This I vow to you today and always, forever. - Nathan

22:e mars 2014

Underbara lördag! Bästa dagen på veckan. Synd att helgen tar slut så snabbt, den hinner ju knappt börja. Startade dagen med en härlig springrunda plus styrketräning. Det är nu det är som skönast att springa ute, när våren börjar komma och solen skiner. Mamma jobbar så jag har lagat middag till mig och pappa. Det blev lax och gud vad det är gott. Helt klart bland min favoritmat! Jag tänkte måla om mitt skrivbord till vitt, får se om det blir idag eller senare i veckan. Nu ska jag titta på OTH och bara njuta. ♥
Today's reminder ↑

FELICIA FRITHIOF - OUTFITS


I Don't Want To Be

Jag tror inte jag behöver förklara hur fantastiskt det var när Gavin sjöng I Don't Want To Be. Låten är en sån stor del av One Tree Hill, all Gavin's musik för den delen. Det kom upp så mycket känslor och åh herregud. Det var helt fantastiskt! Vi sjöng med allihopa precis som castet gjorde i sista avsnittet. ♥

SHANTEL - DRESS


Helgen är här!"

Jag kan inte klaga på denna fredagen, har haft värre! Matte, idrott och naturkunskap. Vi skulle haft naturkunskap i tre timmar egentligen men vi hade ett test och jobbade med frågor och efter det fick vi åka hem. Sånt gör mig glad! Kom hem en timme tidigare och nu har jag tränat färdigt, sprungit och styrketränat. Ikväll ska vi äta pulled pork till middag och det ska bli galet gott. Har ni hört talas om det? Alla älskar det och jag är rätt säker på att jag med kommer göra det. 

THE QUEEN, MY QUEEN


20:e mars 2014

Hej på er! Jag har inte haft tid innan idag, men ni har fått två tidinställda inlägg iallafall. Vi hade läsförståelse i nationella i svenska direkt på morgonen. Inte det riktiga utan vi övar bara, men det är ändå viktigt. Jag hoppas verkligen att det gick bra! På eftermiddagen var det väldigt lugnt för jag var klar med allt. Jag och mamma körde till brorsan, Jenny och grabbarna efter vi slutat skolan och jobbet. Solen sken och det var riktigt härligt väder så vi gick ut en runda. Umgåtts och sådär! Tyvärr ska det regna imon och det förvånar mig inte ett dugg. 

DON'T WONDER

Meredith $dark and twisty | TumblrUntitled
Meredith Grey, quotes

GREEN & BLUE

Jag vill inskaffa mig en ny skjorta! Jag tycker det är så fint med den starka gröna eller blåa färgen som Kenza har på bilderna ovanför. Speciellt nu till sommaren när man får en brunare hy! 

Hilarie Burton - Goodbye Message

I'm going to be sad forever that Hilarie Burton had to leave. I miss Leyton so much in season 7-9. 

HIS SMILE, HIS VOICE


She's the angel


JAPRIL

Min lycka när April och Jackson äntligen blev tillsammans igen går inte att beskriva. Kunde inte sluta le! Har som de allra flesta väntat på dom ett bra tag. Dom är så perfekta för varandra, åh vad fina dom är! Okej, jag är lite löjligt insatt i alla tv serier, men det får man vara!

DREAMS...

Jag drömde den finaste drömmen inatt. Jag var på Bethany Joy Lenz konsert och åh vad jag vill att den ska bli till verklighet. Det är alltid lika surt när man vaknar upp från en bra dröm...I vilket fall som helst, vaknade innan åtta idag och steg upp. Jag vaknar alltid tidigare så fort det blir ljusare ute, men det är bara skönt. Dagarna blir ju längre också! Har sprungit och styrketränat och nu ska jag städa övervåningen. Efteråt ska jag titta på Chicago P.D och Pretty Little Liars. Är så himla spänd på det nya (och sista för denna säsongen) av pll. Även fast jag vet att jag kommer blir besviken, allt kommer vi inte få veta ändå. 

FINEST HOUR

Oh it was crazy and oh it was amazing. It was my finest hour! ♥

Hold My Hand As I’m Lowered

Quotes, season 7

Tisdagens outfit

Tröja från JC (crocker) och jeans från Levis.

18:e mars 2014

Tisdagar kan vara ganska jobbiga, men jag klarade iallafall av dagen. Det var inte så farligt ändå! Kan inte klaga när jag är ledig imorgon igen redan. Jag har precis ätit och nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska träna klockan 7. Hoppas ni har haft en fin tisdag. ♥

USA RESA - AMERICA SPECIAL

 I fredags bokade vi en resa till USA! Jag, mamma och pappa åker i november detta året. Kan inte förklara hur glad jag är! Vi har planerat att åka till USA i flera, flera år och nu är det dags. Det känns helt sjukt! Vi ska åka en resa som heter America Special. Den går från den östra till västra delen av amerika, en guidad resa som resebolaget har gjort. Vi kommer få se mycket och det är en ganska intensiv resa, men det kommer vara SÅ värt det! Tänkte skriva lite om resan här under och vilka platser det är vi ska till. 
 Vi kommer först åka till New York och vara där i tre dagar. Se alla sevärdheter så som olika platser och byggnader. Central Park, Times Square, Chinatown, Broadway och mycket, mycket mer. 
 Vi åker sedan vidare till Washington DC. Här får vi bland annat se Vita Huset och FBI.
Efter det till Arizona. Staden Phoenix och Scottsdale
 Vidare mot Grand Canyon som är ett av världens naturunderverk. Här finns mycket natur och annat fint att se!
 Nu till den otroligt coola staden Las Vegas! Staden vi har sett på filmer och vill uppleva själva.
 Nu till Los Angeles där vi kommer få se Hollywood skylten och de vackra stränderna, Beverly Hills och de kända gatorna. Det är här serien 90210 spelades in och det känns så jäkla häftigt. En scen spelades in uppe vid Hollywood skylten. 
 Till sist kommer vi besöka San Francisco! Vi kommer som på alla ställen besöka de kändaste platserna och se så mycket som möjligt. 

STAY SASSY

Dagens!
Tröjan är från Bikbok och till det en vippig midjekjol från h&m. 

17:e mars 2014

Har haft en helt okej dag i skolan! Min storasyster och systerdöttrar var här när jag kom hem. Blev såklart jätte glad! Hann gosa med mina små tjejer och umgås med bästa syster. Nu ska jag dra ett par avsnitt av Grey's faktiskt. Det kommer upp dagens outfit senare och även ett inlägg om en resa. 

DEAR JOHN

Tittade på Dear John igår kväll med mamma och åh vad fin den är! Jag kom faktiskt inte ihåg så mycket av den så det var extra kul att se den igen. Den är en stor favorit för mig! Amanda Seyfried och Channing Tatum är huvudpersonerna i filmen. Jag tycker båda två är så himla bra skådespelare.

SUCH AN INSPIRATION


Denna söndagen

Jag har haft en skön söndag hemma! Började dagen med en springrunda på 8 km och efter det styrketräning. Det var liiite skönare att springa idag än igår, haha. Idag sken solen och det var riktigt härligt, men igår blåste det som bara den. Jag har även lagat middag och idag blev det en jätte god laxpasta. Jag var nyss uppe hos Alice en sväng och nu ska jag och mamma starta en film. Vi ska se Dear John! Jag såg den precis när den kom ut och det var ett bra tag sen nu. 

GAVIN TALKING TO US

En video från konserten när Gavin pratar. Han är så härlig, finner inga ord! Jag älskar verkligen hans röst!
)

Yesterday's outfit

Detta hade jag på mig igår! Är helt kär i mina nya jeans. 
Tröjan är från h&m och jeansen från Gina Tricot. 

16:e mars 2014

I fredags kväll hade jag tjejkväll med mina bästisar eftersom Alice har fyllt år. Vi hade det såklart väldigt, väldigt bra! Hann även träffa min bror, Jenny och killarna ett tag innan. Igår var jag, mamma och pappa iväg hela dagen. Vi var hos mormor och morfar tillsammans med min syster, Markus, Ellie och Alva. På kvällen var mamma och pappa på musikal och jag var hos Jennie. Lekte och gosade med tjejerna, vi gjorde scones och tittade på tv. Har haft en bra helg med alla fina! Har dom bästa vännerna och den finaste familjen, helt klart. ♥

THIS LADY


Janni Deler

Jag har nyligen börjat läsa Janni Deler's blogg. Hon har en väldigt bra blogg med mycket fina bilder. Jag gillar verkligen hennes stil också. Här ovan är några stora favoriter av hennes outfits. 

Lite bilder från huvudstaden!


MIN VIDEO

Här kommer en video från konserten. Det är från när han kommer in på scenen och första låten han sjöng - Make A Move. Det var en galen känsla när han kom ut. Sån lycka!
 
Ljudet är inte så bra eftersom det var så högt ljud på konserten. Det är inte fokus på Gavin precis i början, men sen tyckte jag det var väldigt bra filmat.
)

Lite nytt

Jag hittade lite nytt i Stockholm och det är aldrig fel. Jag tror jag fick med allt på blderna iallafall! Fyra tröjor, en kofta, ett par jeans, ett par slappa byxor och ett par halvkorta träningstights. Jag ska försöka ta mer outfit bilder nu när det börjar bli bättre väder och ljusare ute. Dessa bilderna blev inte helt bra och visar inte färgerna riktigt, men jag kan lägga upp bättre bilder senare.

Fira bästis födelsedag!

Vi har inte haft en vanlig dag i skolan idag, utan vi har varit på föreläsningar hela dagen. Det har faktiskt varit intressant, iallafall endel. Vi fick information om UF-företag, eget företag, vad man ska göra efter gymnasiet och om framtiden. Klockan sex ska jag gå upp till Alice för att fira henne tillsammans med Sara. Det ska bli så mysigt att umgås med mina tjejer! Vi ska bara äta gott och prata i mängder. Det absolut bästa som finns!

CHANGE IS A WHISPER

Serien som lärde mig att ingenting är omöjligt. Allt är möjligt, bara du kämpar. Vill du förändras och bli en bättre person så kan du. Det är upp till dig! 

STOCKHOLM

Här är lite bilder från Stockholm. Det var härligt väder, vi shoppade, promenerade mycket och åt god mat. Det blir lite matbilder på slutet där, haha. Så underbart gott!

13:e mars 2014

Skoldagen har gått bra och den gick ändå ganska snabbt. På svenskan gjorde jag klart min skrivuppgift och på hälsopedagogiken svarade vi på frågor i grupper. Vi har suttit ute i solen idag med och haft det skönt. Jag har precis tränat klart nu, en lång springtur och styrketräning på det. 
 
Idag fyller min bästavän hela 16 år! Grattis på födelsedagen igen hjärtat. ♥ Det känns väldigt tråkigt att jag inte har kunnat spendera dagen med dig, men vi ses imorgon och då ska du minsann firas! Jag är så glad att jag har dig.
Ett litet collage med bilder på oss genom åren tillsammans

MARIA - OSCARS 2014

Maria Menounos på Oscars galan detta året. Det är inte ens rättvist så vacker som hon är. Titta bara på henne! Hennes klänning är så vacker och hennes uppsättning, hela henne! 

GAVIN DEGRAW - KONSERTEN

Detta är några av bilderna från Gavin's konsert. Det kommer fler sen och jag ska även visa filmerna. Åh vad det gör ont att det är över. Det var som en dröm och jag var så lycklig! Jag är så glad att jag fick se honom live, äntligen. Jag har väntat på det här i flera,flera år utan att veta om det ens skulle hända, någonsin. Ge ge inte upp hoppet! Inte ens för en sekund. Lova mig det!
 
Det var en obeskrivlig konsert och det var helt fantastiskt. Jag kunde inte sluta le! Gavin är så otroligt härlig och han sprider verkligen glädje. Inte nog med det så har en fantastisk röst och hans musik är underbar! Han är magisk på alla sätt och vis. ♥

NIKE AIR MAX 90

Nu har jag äntligen beställt mina Nike Air Max! Jag och mamma beställde ett par var igår. Jag har haft sån beslut ångest mellan dessa här under och ett par andra. Det blev dom på bilden iallafall och jag tror dom blir jätte bra. Jag ville ha ett par som var rosa, vita och svarta. 
 

IT HAPPENED, AGAIN!

På bara 3 månader har 6 stycken från One Tree Hill castet svarat mig och favoritmarkerat mina tweets på twitter. Helt galet, jag är så glad! Jackson Brundage har nyligen skaffat twitter och han favoritmarkerade 2 av mina tweets, Barbara Alyn Woods fyllde år igår och favoritmarkerade det jag skrev till henne och idag vaknade jag upp till att Daphne Zuniga svarade på min tweet. Behöver nog inte förklara hur glad jag är över det!

12:e mars 2014

Vaknade upp klockan åtta och solen skiner ute idag också! Jag har längtat efter det här. Jag gav mig ut på en lång spring runda halv tio och det var så jäkla härligt! Att livet kan bli så mycket bättre endast på grund av lite sol. Nu har jag styrketränat en halvtimme också. Ska titta på förra veckans avsnitt av Chicago P.D och det senaste av pll. Grey's Anatomy är ikväll också. Mycket avsnitt att se och det älskar jag. Hoppas allt är bra med er!
Har köpt en gymboll, hantlar och en yogamatta. Perfekt för att göra styrketräningen mer effektiv! Är lite besviken över att hantlarna är gula och inte rosa bara, haha. 

Vår-outfit

Idag körde jag på en ganska vårig outift!
Tröja och jeans från Gina Tricot (nytt) platå converse och solglasögon från Lindex.

Vår i luften

Vilket underbart väder det är! Det var inte riktigt lika varmt i Stockholm som det har varit här hemma de senaste dagarna. Igår var det tydligen 16-17 grader här. Jag blir så mycket gladare när solen skiner! Vi har suttit ute i solen på rasterna och det var så härligt. Vårkänslor! Är hemma från skolan och strax ska vi äta middag. Klockan sju ska vi köra till zumban och det ska bli härligt med ett pass. Dagens outfit kommer upp senare. Hoppas ni har haft en bra tisdag. 
Nya solglasögon från Lindex, kan visa bättre bild en annan dag

Hemma från Stockholm

Vi kom hem från Stockholm runt åtta ikväll. Det har varit så mysigt att bara få åka iväg och ha det skönt tillsammans med mamma och pappa. Vi har shoppat massor alla tre dagarna och huvudpunkten var självklart konserten. Den var igår kväll och det var helt fantastiskt! Det var en dröm som blev till verklighet, MIN dröm blev till verklighet. Jag var så lycklig! Kan inte riktigt förstå att jag har sett - Gavin DeGraw. Det känns helt sjukt, jag har sett honom i min favorit serie och lyssnat på hans underbara musik i flera, flera år och nu har jag sett han live. Jag filmade en hel del och bilder har jag också som ni självklart ska få se så fort som möjligt. 
 
Imorgon ska jag tyvärr tillbaka till skolan igen, men sen är jag ledig på onsdag igen. Hoppas ni har haft en fin helg. ♥

Our hearts

FuckYeahQuinnJames
Quinn James & Clay Evans, quotes season 7

THIS IS REAL

Idag är dagen jag sett fram emot här! Dagen jag har drömt om utan att veta ifall den någonsin skulle komma. Jag ska gå på min dröm konsert och jag kunde inte vara gladare. Jag har lyssnat på Gavin i flera år och att jag nu ska få se han känns overkligt. Han är en av mina absoluta favorit artister och hans musik är magisk. Han är magisk! 

RACHEL BILSON - OUTFITS


Weekend i huvudstaden

Har haft det bra i skolan idag med, iallafall den mesta delen av dagen. På idrotten körde vi styrka och rörlighet. Idrotts lektionerna är mycket roligare nu än på högstadiet. Vi kör ofta styrka nu och det är mer varierat på lektionerna. På naturkunskapen höll vi på att somna allihopa, jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Jag som trodde jag var trött förra gången, det var ingenting mot idag. Jag bytte om och sprang en runda direkt när jag kom hem och nu är jag så mycket piggare. Blir alltid så trött i skolan när vi sitter ner och lyssnar hela dagarna. Jag var en sväng hos Alice innan och ska upp dit strax för att hämta kameran. Ska låna hennes kompaktkamera till konserten. Jag hoppas det blir många bra bilder och även filmer som jag visa er. 
 
Tåget går klockan åtta imorgon bitti till Stockholm så vi ska upp tidigt. Det kommer upp några tidinställda inlägg men inget mer. Jag ska bara njuta nu och ha det skönt. Vi hörs på tisdag igen när jag är hemma från skolan. Ha det så bra! ♥
Mammas underbart goda fläskfilégryta åt vi till middag ikväll

It helped me through everything


RACHEL BILSON - PHOTOSHOOT

 Rachel Bilson

MYSDAG

Jag visste inte om jag skulle kunna åka med mamma till mormor och morfar idag, men jag hann! Vi hade prov sista lektionen och vid halv två var jag klar. Vi åkte till mormor och morfar och min syster och mina systerdöttrar var också där. Vi har ätit kroppkakor och haft det så himla bra. Jag blev så glad över att jag kunde träffa alla idag. Det var ett litet tag sen och saknaden blir stor väääldigt fort! Det är äntligen fredag imon och då ska jag förbereda inför Stockholms resan. Åh vad taggad jag är! 
Världens stoltaste moster och världens bästa tjejer ♥

WHY WE LOVE - ONE TREE HILL (part 4)

This is completely accurate!! I love One Tree Hill!

This moment

Laley 4x04

But eventually...

cant ot be about the journey
Derek Shepherd, quotes
 

CAMILLA LUDDINGTON - OUTFITS

Camilla Luddington

5:e mars 2014

Det börjar närma sig helgen mer och mer. Underbart! Klockan är bara halv 12 men som vanligt har jag varit uppe ganska tidigt. Jag har tränat, en springrunda plus styrkeövningar. Nu tänkte jag plugga lite och efteråt kolla på det nya Pretty Little Liars avsnittet. Mamma och pappa slutar klockan fyra och då ska vi köra ut till min storebror, Jenny och grabbarna. Det känns bra att hinna träffa dom nu för i helgen är vi iväg. Hade gärna velat hinna träffa min syster och systerdöttrar också, men det får bli snart!
Älskar denna bilden på min bror och mina brorsbarn. Finaste ♥

Sucks to be next

Clinn 7x12

OLD OUTFITS

Lite äldre men för det väldigt fina Kenza outfits. Jag kommer ihåg hur gärna jag ville ha jeansklänningen från h&m på nedersta bilden. Fick tyvärr aldrig tag på någon, det är synd för den är så snygg!

4:e mars 2014

Jag kan inte klaga på denna dagen för den har varit väldigt bra. Jag hade engelska i 2 timmar på morgonen och då övade vi på läsförståelse inför nationella som vi ska ha senare i vår. Tro det eller ej men efter det var vi lediga, slutade halv 11 idag. Jag åkte med Josefine hem och stannade där tills klockan fyra. Vi pratade, letade efter snygga kläder och tittade på film. Zumban blev inställd idag för vår tränare är sjuk, men jag och mamma gav oss ut och powerwalkade/sprang istället. Var egentligen taggad för zumba, men det var skönt med frisk luft också. 

THE GIRLS

Haley, Brooke & Peyton, season 1-6

HALEY & DAN

Haley James Scott & Dan Scott 9x01

PINK COAT

Jag älskar denna outfiten, fast jag älskar alla Kenza's outfits. Denna outfiten är väldigt ljus och vårig, vilket jag bara älskar. 

3:e mars 2014

Det har varit en väldigt slapp dag i skolan. Sovmorgon + slutat tidigt. Vi hade matte på morgonen och hälsopedagogik lite senare. Jag och Josefine är klara med allt så vi fick åka hem. Det lönar sig att jobba på bra! Jag har varit ute och sprungit och styrketränat nu. Ska hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer. Hoppas allt är bra med er!
glad tjej under sommarlovet

That's all I do

I love this tv show!
Meredith Grey, quotes

AN EVENING WITH - ONE TREE HILL

Jag älskar dessa bilderna från An evening with One Tree Hill. Dom är så vackra allihopa och det är så mycket kärlek i bilderna. Dom är kärlek! ♥

BETHANY & SOPHIA

We’re pretty individual, but we get along so well. I can go to Joy with anything. - Sophia Bush

SPETSKLÄNNING

Denna vackra spetsklänningen från Leighton Meester's kollektion från Nelly.com är nu min. Jag älskar vit spets och dom silvriga pärlorna gör klänningen ännu lite festligare. Jag fick hem den på posten för några dagar sen och jag kunde inte vara mer nöjd. 

2:a mars 2014

Det är söndag och sista dagen på veckan. På lördag åker jag till Stockholm och det ska bli så skönt att bara åka iväg. Jag älskar Stockhom! Det är en sån stad fin och det är så otroligt mysigt att bara spendera några dagar där. Gavin's konsert och massor med shopping, det kan inte bli mycket bättre.
 
Jag och mamma har varit ute och powerwalkat/sprungit idag och nu har vi precis färgat ögonbrynen. Nästa gång jag klipper mig ska jag testa att färga ögonfransarna, det hade varit så skönt att slippa måla dom hela tiden. Vid 4 ska vi på kalas till min faster för att fira hennes man som har fyllt år.

THEIR LOVE

Leyton 5x05

1:a mars 2014

Jag har varit iväg hela dagen och därför har det inte blivit någon uppdatering. Vi körde hemifrån halv 9 imorse och kom nyss hem. Jag, mamma och pappa har varit i Osby hos Swanson´s för att planera vår USA resa till hösten. Det har varit väldigt intressant och vi har varit på flera föreläsningar. Det finns så många ställen jag vill till i USA och vi har inte bestämt helt än. Vi har iallafall förbokat en resa och sen får vi se vilken av resorna det blir. 
 
Det är Justin's födelsedag idag! Tänk att han är 20 år nu, det känns lite sjukt. Men inte sjukare än att det snart är 1 år sedan jag såg han live.
Grattis på födelsedagen världens finaste Justin. ♥

RSS 2.0