Gott Nytt År!

Såhär ser jag ut med hår och smink idag på nyårsafton
Jag ska be alice ta en bild på hela min outfit ikväll som ni ska få se nästa år. Haha! Det känns lite konstigt att 2011 snart är slut, åren går verkligen för snabbt. Det har varit ett jätte bra år och jag hoppas att 2012 blir minst lika bra. Jag firar nyår med mina bästa vänner, alice och sara. Det kan inte bli annat än bra. Hoppas ni också får det bäst ikväll/natt!
Gott nytt år på er ♥

FIVE

Vi tog massor med bilder på oss fem tillsammans med och här är bara några av dom.
♥♥♥♥♥

Mysigt med tjejerna


I tisdags

Detta är några av bilderna på mig,isabellé,tracey,alisa och elaine sen i tisdags. Det kommer två delar till med bilder.
vi öppnade våra julklappar och var på topp humör!








Heldag med pojkarna!

Jag kom hem för ett litet tag sen. Jag och mamma åkte på morgonen runt 10 till brorsan,linus och milo. Vi har varit där hela dagen och haft det så bra som man bara kan ha. Lekt för fullt med i stort sett allt, läst böcker och sprungit runt. Vi var ute och gick med bort till lekparken, åkte rutschkanor,gungade och annat kul. Nu ska vi äta god middag här hemma och bara mysa. Här under är några av bilderna från idag.
vi åt choklad

vi sprang runt och jagade varandra, dom älskar det. Haha!

Bilder från stan

Vi hade det hur bra som helst i stan! Gick runt i alla affärer,fikade och bara hade det mysigt. Hittade det jag ville ha och jag visar det nog här i bloggen om ni vill?  här under kommer det några av bilderna sen idag.
jag med mina änglar i provrummet ♥

mitt hjärta och jag ♥

vi drack milkshake, mums!

var trötta efter flera timmar så vi satte oss ner i sofforna. Kom en kille förbi och frågade om vi ville att han skulle ta en bild på oss, haha!

Shoppingdag med mina bästa vänner!

Idag ska jag in till stan för en shopping dag med alice och sara.  Jag har inte träffat dom på länge nu jämfört med hur ofta vi ses annars. Det har varit mycket nu, firat jul och annat.  Det ska bli så kul att träffa dom idag! Är säker på att det kommer bli en grym dag! Hoppas att eran dag också bli det. ♥
Ser ut såhär idag

Gårdagens klädsel

Jag hade på mig denna tighta klänningen från WEEKDAY igår och ribbade strumpbyxor till.  Jag älskar den för den är så skön att bara slänga på sig samtidigt som den är så snygg!

My lovely girls!

Jag har haft det underbart med mina tjejer igår och idag. Igår bytte vi julklappar,tittade på tv,pratade om allt,tog härliga bilder,proppade i oss godis och såklart skrattade och hade så jäkla kul!  Vi somnade sent på natten/tidigt på morgonen och vaknade vid 12 tiden idag. Vi tog det bara lugnt och käkade frukost framför tven.
Några bilder från igår, det kommer massor mer en annan gång
med våra fina julklappar! Blev super nöjd med det jag fick, tack så jätte mycket igen mina änglar ♥

Puss på min älskade underbara bella ♥

Hahah, vi är helt störda tillsammans, jag är så glad att jag har er ♥

Juldagens outfit

När vi firade jul hos farfar på juldagen hade jag dessa kläderna på mig.
Ett sött linne från H&M (conscious collection) skinn shorts från BikBok och en röd kofta som är kortare där bak från vero moda.

27:e december 2011

Nu har jag packat klart allt jag ska ha med mig, gjort mig i ordning och annat. Ska äta om en stund och sen åker jag till alisa. Stannar där lite och sen åker vi till dom andra. Det kommer bli två grymma dagar och vi ska ha så kul!
just nu

Jul med tjejerna!

Jag duschade för en liten stund sen och jag ska strax gå ner och packa klart. Jag,isabellé,alisa,tracey och elaine ska ha våran jul idag. Vi har inte haft tid någon anann dag, det har varit så mycket nu. Men vi ska byta julklappar och sen sova över. Det ska bli så kul att träffa dom igen! Jag kommer hem på onsdag igen så vi hörs då. Jag kanske hinner blogga något innan jag åker, vi får se. Det kommer iallafall upp en dagens outfit från juldagen senare. Ha det fint, pussar!
jag med mina tjejer ♥

Julaftons klädsel

Jag hade på mig ett glittrigt linne och skinnshorts från Bikbok (nytt båda) över det en kavaj från H&M

BikBok

Detta här under köpte mamma och pappa till mig när de var i stan innan jul till mig. Jag fick det som en för tidig julklapp och jag bara älskar dom snygga skinn shortsen och det glittriga linnet. Det kommer upp ett inlägg senare på hela denna outfitten,hade på mig detta på julafton.

Vår ute?

Jag och mamma drog ut på en skön powerwalk redan runt elva idag. Vi sprang lite imellan åt också.  Man kan inte tro att det är december nu, det kändes som vår idag och det fick mig att längta något sjukt till sommaren. Sola och springa ner och svalka sig i havet, hur underbart är det inte? Men det kommer säkert rena snö kaoset nu i januari februari. Vi har ätit här hemma precis och just nu håller jag på att redigera bilder och lite annat.
myser här hemma i min dress som jag fick av brorsan med familj i julklapp ♥

Julafton

Här är lite bilder från julafton, min farfar och farbror kom på förmiddagen så vi fikade och gav varandra klappar.  Senare åkte vi till mormor och morfar och stannade där tills kvällen. Vi hade det hur mysigt som helst där, som alltid ♥
jag med farfar ♥



jag delar ut julklapparna




Till farfar strax!

Jag har varit ute och sprungit en skön lång runda innan idag, så nu har jag duschat och gjort mig iordning. Vi ska strax åka ner till farfar. Mina kusiner,kusinbarn,faster och alla är där. Vi ska äta och bara umgås. Kommer bli super! Snart är hela julen över, bara idag med för mig. Den är himla mysig men jag är så trött på all julmat nu, hehe.
nyss (älskar mitt stativ jag bland annat fick av mormor&morfar i julklapp)

Lille Jul

Jag hade en helt underbar julafton den 23:e, med mina syskon med familjer och mormor och morfar. Vi åt massa gott, umgicks och hade det så mysigt det bara går att ha. Jag fick så många fina julklappar av alla också, tack så jätte mycket, ni är bäst ♥ (bilder från igår på den 'riktiga' julafton kommer nog under dagen)
Linus hämtar en julklapp av tomten

Linus och brorsan, underbara ni ♥
min underbara syster och systerdotter ♥



min lilla prins till brorsbarn ♥

jag och linus spelade wii ♥
milo och mamma ♥


God jul!

God jul på er! Hoppas ni får en helt underbar julafton. Jag firade ju det mesta igår, men just nu är farfar och min farbror här. Vi ska fika strax och så. Senare idag så ska vi åka till mormor och morfar. Där min syster,markus och ellie också är. Det kommer bli lika mysigt idag med!

Helt svart

Några bilder på mig och mina tjejer när vi var ute. Helt svart ute som ni ser och klockan var inte alls mycket. Längtar tills det blir ljust igen.
ni skulle bara veta hur mycket ni betyder för mig, det är obeskrivligt

Fira jul idag!

jag nyss, ska hoppa i klänningen strax.
Vi ska fira jul idag så mormor,morfar och mina syskon med familj kommer till oss.  Det kommer bli så mysigt! Jag har alltid älskat julen, men snön fattas...jag har inte haft någon julkänsla alls i år. Imorgon på julafton ska vi spela en pjäs i kyrkan med konfirmationen på morgonen och sen ska vi fira lite jul hos mormor och morfar också. Med syrran,markus och ellie. Så jag öppnar lite julklappar imorgon med, hehe. På juldagen ska vi till farfar och fira på pappas sida. Kusiner,faster och så. Jag kommer ha fullt upp, så det blir nog inte så mycket bloggande. Jag hoppas ni får en underbar jul för det ska jag ha ♥

All kärlek till er

Lite bilder på oss fem sen i måndags, tack för att ni finns och gör mig lycklig ♥
det kommer några till när vi var ute en annan dag

Mys med mina bästa vänner

I lördags hade jag och mina bästa vänner en mysig kväll, vi åt massa gott,bytte julklappar och sov över. jag fick bilderna av alice för någon dag sen så jag ska visa er dom nu. Det blev inte så många bilder men här är några.

Wonderful

I tisdags åkte jag och mamma till brorsan och pojkarna.  Det är alltid så kul att träffa dom! :) blev massa lek såklart och mysigt hade vi det också.

mina goa älsklingar och jag ♥





Sista dagen

Idag var det sista dagen i skolan på två veckor och tre dagar och det känns så jäkla skönt! Jag är som vanligt väääldigt skoltrött och behöver lov.  Vi hade olika stationer halva dagen och grisjakten (alla klasser i arbetslaget tävlar mot varandra) vi får ett papper där vi ska hämta saker och annat som vi får olika poäng av.  Vi slutade tidigt även idag.  jag,elaine och tracey åkte med isabellé hem. Vi hade såklart jätte kul! Nu ikväll gick vi till kyrkan med konfa gruppen för att träna på vår pjäs vi ska spela upp.
vår klass fina pepparkakshus som vi gjorde på en station

jag och min älskade bella hos henne

Balders

Här under kommer bilderna från balders. Det var ett tag sen nu, men här är dom iallafall.

Julklapparna

Dom här klapparna under fick jag av sara och alice i lördags. Jag är så nöjd! tack så jätte mycket mina bästa vänner  ♥
Jag fick ett fint spapaket av sara, med shower gel,scrub,lotion och sånt.
Av alice fick jag en ring,hair donut,nagel stickers och ett mörk-lila glittrigt nagellack.
en bättre bild när jag har den fina fjärils ringen på

Var med mina tjejer igår!

Igår fikade vi på hyllan med vår bästa klass på so lektionen. Efteråt gick vi runt lite i byn och annat. Vi går bara tre dagar denna veckan och då har vi mest roligt. Hade nästan inga lektioner igår.  Jag,isabellé,elaine och tracey gick med alisa hem efteråt. Vi är alltid lika störda och har så kul ihop! På kvällen gick vi till kulturverkstan och tittade på när massor av folk uppträdde. Tracey spelade gitarr och sjöng där, hon är verkligen helt grym!  Vi hade det super igår och jag hade inte tid att sitta vid datorn när jag kom hem.
jag och bella hos alisa (det kommer upp bilder från igår när jag har fått bilderna vi tog av tracey)

Perfekt kväll igår

Vi hade en perfekt kväll igår, jag,alice och sara. Vi kunde inte vänta med att öppna julklapparna tills efter maten så vi öppnade dom direkt istället, haha. Jag blev jätte nöjd med mina klappar (ska visa dom en annan dag) Vi åt bakad potatis med rökröra och chokladfondue till efterätt. Allt var så gott! Vi pratade om allt, skrattade så mycket att vi inte kunde andas. Men det är livet! Vi har alltid så kul tillsammans ♥ Vi vaknade upp idag pigga och glada vid elva tiden. Åt frukost! mackor,varm obo'y och safrans bullar. Kunde inte bli mycket bättre start på dagen. Jag och alice åkte hem vid ett, vi har bakat julgodis här hemma idag och annat kul.
jag igår

söta tjejer


jag och sara igår kväll

fick bland annat en hairdonut i julklapp och såhär fint blev mitt hår

Byta julklappar

Jag ska strax gå upp till alice, vi ska fixa naglarna,sminka oss och annat kul innan vi ska åka till sara ikväll. Vi tre byter alltid julklappar varje år och har en mysig kväll och sen sover över. Det ska bli lika kul som alla andra år, vi hörs väl av på söndag nästa gång. Hoppas ni får en toppen dag och kväll precis som jag ska ha!
alice och sara innan balders, jag har fått bilderna idag så nu kan jag visa er dom snart

I torsdags

Jag hann inte blogga i torsdags, men jag åkte till alice direkt efter skolan och sara var där också. Vi tog lite bilder och annat kul!  Jag stannade kvar hos alice tills kvällen, vi tittade på andra avenyn, åt, tittade på tv och drack te.  Super mysig kväll!
ni är allt ♥

Friday

Fredag,fredag och fredag! Hur härligt är det inte? Precis lika härligt som alltid. Det har varit slappt idag i skolan, Vi badade och därför hade vi ingen engelska och vi missade lite av no:n. Det var kul att bada, vi hade livräddning men det gick ganska fort så vi badade fritt både innan och efter. Efteråt hade vi tre lektioner kvar och sen slutade vi. Kom hem för en timme sen och ska läsa några fina bloggar nu.
me today

Just dance

Det är så tråkigt att gå ut och springa när det regnar hela tiden, det har regnat i flera dagar nu. Så jag körde en timmes pass med wii just dance istället. Det kan vara kul att inte alltid träna likadant hela tiden, nu är aerobicen slut för terminen så det är perfekt om man älskar att dansa som jag gör.  Har duschat och bytt om till min gosiga pyjamas nu och ska strax titta på bonde.  Får se om vi ska baka lite julgodis ikväll också, annars får det bli någon annan dag. Ha en fin kväll nu, pussar!


Sovmorgon

Som vanligt på vardagarna när jag väl får sova så kan jag inte. Vaknade upp pigg och glad redan vid halv nio. Men det är samtidigt skönt för då kan jag bara ta det lungt några timmar här hemma. Vi har spanska prov idag så jag har tagit mig tid till att plugga lite till det med. Nu sitter allt vi ska kunna så jag hoppas på det bästa! Vi börjar vid 11:25 så det är ett tag till. Så jäkla skönt! Vi hörs nog när jag kommer hem. (detta inlägget skulle kommit upp runt 10 idag egentligen)
har på mig min tröja från gina idag, köpte den för ett tag sen

Mormor och Morfar

Mamma,pappa och jag åkte med mormor och morfar hem ett tag efter dopet. Bara massa prat och mys. Älskar att vara hos dom!
jag har världens bästa mormor och morfar, helt underbara ♥

Lucia

Försov mig idag men vi hade samling med klassen på morgonen så det gjorde inte så mycket. Vi tittade på lucian i kyrkan på morgonen efter samlingen. Det var jätte fint! Vi hade ingen spanska för det var lucia då, så den enda riktiga lektionen vi har haft idag är svenska. Hur bra dag som helst, sen fick vi reda på att vi har sovmorgon till halv 12 imorgon också. Vi badade i fredags och då har vi inte idrott egentligen, så vi fick ledigt från idrotten imorgon och vi slipper musiken. Känner att det inte kan bli så mycket bättre! Alice följde med mig hem en stund efter skolan, det blev bara massa snack.
min finaste bästavän som jag älskar så mycket

Efter dopet

min syster och ellie♥
min lilla prinsessa ♥


ellies fina och goda tårta!

12:e december 2011

Igår åkte jag till kyrkan vid halv ett och vår konfa grupp gick lucia tåg på ett ålderdomshem. Det var faktiskt kul och dom blev så glada. Efteråt fick vi fika, sen skrev vi om jesus och annat när vi kom tillbaka, så tråkigt! Vid fyra tittade vi på ett lucia tåg i kyrkan också. Det är så fint och mysigt. Helgen är ju över lika snabbt igen så idag var det bara att hoppa upp ur sängen och sen åka till skolan.  Men det var jätte bra i skolan! Provet gick bra och vi tittade på film, så kan inte klaga. Är hemma nu så vi ska snart äta, sen sticker vi ut på en lång runda.
nyss

Ellies dop

Det var ett jätte fint dop för ellie, lilla hjärtat skrek hela tiden i kyrkan men när vi gick ut så tystnade hon...;)
påväg in, jag gick före med korset







syster, jag och ellie påväg ut ♥

Gårdagens

Igår på dopet hade jag på mig denna virkade klänningen från BikBok. Jag har inte haft på mig den innan men igår så kom den till användning.

Dop för min systerdotter!

Nu är jag helt klar för dop, min systerdotter ska döpas idag och jag ska vara fadder. Kommer bli en jätte bra dag! Ska bli så kul att träffa alla. Smink,hår och kläder är färdigt. Kör på platt hår,en svart virkad klänning och brun ögonskugga. Mitt objektiv kom igår så idag kommer vi ta massor med fina bilder.
Hoppas ni får en lika fin lördag som jag ska ha, pussar!

tog en snabb web cam bild bara

Vem tror ni vinner idol?

Amanda Persson har alltid varit min favorit och jag hade hoppast att hon skulle vinna alltihop. Men hon åkte ju ut för några gånger sen, men jag hoppas att vi får se mer av henne.  Nu är det ju bara robin och amanda fondell kvar och jag bryr mig inte speciellt mycket om vem som vinner.  Jag tycker båda två är riktigt duktiga!

Bad med klassen!

Idag har vi inte haft några riktiga lektioner i skolan vilket har varit jäkligt skönt! På morgonen fram tills efter lunch var det några som berättade när dom hade träffat missbrukare och hemlösa människor. Sen var det två personer som berätttade om sitt liv, dom hade varit kriminella och tagit droger. Det var verkligen hemskt. Efter lunch badade vi, vi simmade klädsim och sen fick vi bada själva också. Bra dag har det varit!
jag med mina tjejer i kyrkan (när vi lyssnade på dom som berättade)

8:e december 2011

När jag kom hem från skolan idag så var syrran och ellie här. Så himla kul att träffa dom! Gosade med min lilla prinsessa. Hon döps på lördag så det är bara en dag till sen träffar vi dom igen och alla andra såklart. Det ska bli så kul! Mamma är iväg med jobbet nu och pappa är också iväg så jag är hemma själv. Jag har tittat på desperate housewives som jag missade i tisdags och idol som jag missade förra fredagen. Ska ligga i soffan och slappa hela kvällen och försöka bli helt frisk. Är mycket bättre idag men inte heeeelt på topp än.
jag och tracey idag ♥

min bella och jag idag ♥

Underbara brorsbarn

ni är för bra för att vara sanna

Varit i skolan idag

Jag tvingade mig själv till skolan idag även om jag inte var på topp. Så typiskt mig! men det gick ganska bra, det var så kul att träffa alla. Alice och sara följde med mig hem efteråt, vi pratade mest om allt och bara hade det mysigt. Jag har inte träffat dom sen fredags, det har varit mycket annat och sen har vi varit sjuka.  Nu ska jag strax gå ner och dricka te framför bonde och sen Grey's!
Älskar min gosiga mössa! Lovar att det ska bli bättre bilder med systemkameran snart, objektiviet är beställt och jag hoppas att det kommer så fort som möjligt!

Hemma och är sjuk.

Min helg har varit underbar! På lördagen åkte jag och mamma in till stan och köpte julklappar och annat fint. På kvällen och söndagen passade vi linus och milo. Vi hittade på en massa roligt som vanligt! På söndagkvällen åkte jag till alisa. elaine,isabellé och tracey kom sen också. Efter en stund gick vi ner till julskyltningen för att sälja lotter till vår klassresa. Det gick bra och vi fick in några tusen iallafall. Idag stannade jag hemma från skolan, har så ont i hela kroppen, huvudet och halsen. Jag som nästan aldrig är sjuk, men det var väll dags nu då. Ska bara mysa här hemma och vila upp mig. Ska titta på one tree hill om en stund och träna lite inför proven.
varm obo'y och scones

igår kom äntligen snön, det måste ju vara snö i december! det har ju inte känts som jul...


1:a december

Idag är det första december och då började julkalendern. Och nej jag kommer aldrig kunna sluta titta på den, det hör till julen och det är så himla mysigt! Haha! Dagen i skolan gick både snabbt och jätte bra. Igår passade jag och mamma, linus och milo. Jag har saknat mina små ögonstenar så mycket! Vi hade det jätte bra! Lek och massa mys med såklart! Imon på fredag ska jag,alice och sara till balders. Det kommer bi grymt med mina bästa vänner!
fasters pojkar! ♥ jag saknar min systemkamera och behöver den NU! iPhone bilder är sääääämst.

RSS 2.0