I am now and will always be in love with this show


IVYREVEL

Denna fina kjolen från Ivy Revel som jag har beställt kom igår. Den satt helt perfekt och jag älskar den! Är säker på att den kommer användas mycket.

Nyårsafton

Idag är det nyårsafton och snart ett helt nytt år. Det känns bra men som vanligt lite jobbigt att allt går så himla snabbt. Jag började dagen med en springrunda och styrketräning. Nu har jag duschat och tittar på tv. Josefine kommer hit runt 6 och klockan 9 börjar festen. Ha en fin nyårsafton allihopa! Vi hörs nästa år.
 Vackra Jessica Alba i Solo

30:e december 2013

Anledningen till att jag inte har bloggat idag är för att vårt internet inte fungerar, igen. Jag är så trött på det! Pappa har ringt till telia och pratat med dom 10 gånger snart på typ 2 veckor. Det är helt galet egentligen. Jag och pappa har telia så vi har nästan ingen täckning alls hemma så jag lånar mammas mobil. Idag har jag inte gjort något speciellt. På morgonen var jag och mamma ute och powerwalkade och senare lagade vi middag. Imon är det nyårsafton och det känns helt sjukt. Jag förstår inte hur 1 helt år kan gå såhär snabbt. Vad hände? Josefine kommer iallafall till mig och sen ska vi på fest. Jag hoppas på en lyckad kväll med fina vänner. 
 Mormor med Alva och Ellie igår 

Please, I need this.

Jag ska göra allt jag kan för att nästa år ska bli det bästa året någonsin. Jag tänker inte låta min största dröm bara vara min dröm, den ska bli till verklighet. 2014 är året jag har chansen och den ska jag ta. Jag känner lyckan inombords när jag tänker på att jag kanske kommer få träffa mina förebilder. Höra dom prata med varandra och oss fans, ta bilder med dom, krama dom! Att få gå på en OTH konvention och se dom hade varit helt obeskrivligt. Ingenting hade kunnat slå det, inget. 

29:e december 2013

Hade en kanon kväll igår med min och Alice familj. Vi åt god mat, efterrätt och körde paket leken. Kan ju säga att det blev en hel del skratt, haha.
Vi gick hem runt 1 inatt och nu har jag precis varit ute och sprungit. Vi ska köra till mormor och morfar om en stund där min syster och systerdöttrar också är. 

HUNDRED

 
5x12

BJL - IN BLACK


Paketleken

Hade en bra dag och kväll igår med mina tjejer. Helt ärligt låg vi i sängen hela tiden och pratade i massor. Men det är inte helt fel! Idag började jag dagen med en springrunda och styrketräning. Sen gjorde jag mig i ordning lite snabbt och jag körde in till byn med mamma. Vi hade lite saker att fixa, bland annat julklappar till ikväll när vi ska köra paket leken med Alice familj. Vi ska till dom klockan 6 för att äta och bara umgås. Det kommer bli så mysigt! 

SHANTEL & ROBERT - PARIS

Dom är så fina och det var så fint av dom att skriva Clinn forever vid hängsellåsen i Paris när dom var där. Jag önskar att alla OTH par var tillsammans i verkligheten också. 

OLD MEMORIES

 Tittade på  gamla bilder som vi har här hemma för några dagar sen. Jag tyckte dom blev helt okej för att vara tagna med mobilen så jag tänkte att jag kunde lägga upp dom här i bloggen.
jag och min storasyster
jag och min storebror
jag och mamma
 vi igen
 badar med pappa
 fyller 5 år och här är jag med min faster
 jag med mormor och tomten, haha
här tittar vi på kort, jag har alltid älskat det
 ♥
spelar lite dragspel med morfar
cyklar och åker skottkära med farfar
 pappa, jag och farfar

27:e december 2013

Kunde i somna inatt så jag ringde Alice och vi låg och pratade ett tag. Skönt! Nu är jag vaken och har ätit frukost och sminkat mig. Jag ska hitta något att ta på mig och om ett tag ska jag och Alice till Sara. Det ska bli så kul att spendera dagen med mina tjejer.
här är vi ute och fotar förra vintern

SHANTEL VANSANTEN - INSTAGRAM


I AM ONE IN A MILLION

Brooke Davis 5x13

I'm trying

Quotes season 6

26:e december 2013

Jag hade en mysig kväll hos farfar igår med dom andra. Mitt yngsta kusinbarn är 1 ½ och igår var första gången jag träffade henne. Hon är sååå söt! Idag har jag som vanligt varit ute och sprungit och jag har även dammsugit hela övervåningen. Nu ska jag dra några avsnitt av 90210. Kom på att jag har glömt att berätta att jag, Alice och Sara ska på spa den 7:e januari. Det är morgonspa med massa saker som ingår och det ska bli helt underbart. Det är vår julklapp till oss själva. 

WE WILL

Breyton 6x20

Jana Kramer - Outfits


Mina julklappar

Tänkte att det kunde vara lite kul att lägga upp bilder på mina julklappar, mest för att det är roligt för mig att se vad jag har fått när jag kollar tillbaka i arkivet. Jag fick jätte fina te koppar, ett te fat och en plåt ask (eller vad man ska kalla det) från syster lycklig, tre olika te sorter, pyjamas, skinnvantar, paljett linne, kjol, väska, navel piercing (det är ett hjärta med ett lila hjärta i) ett Thomas Sabo armband i silver, hade ett svart tidigare. Sen har jag även fått massor med pengar. Tack så jätte mycket allihopa! Ni är så underbara på alla vis. ♥
 
Det är lite kul, ju äldre man blir tycker man det är roligast att ge bort saker. Det är klart man blir glad över allt man får, men det är något speciellt att köpa saker och ge bort till sina nära. 

Juldagen

Klockan 3 ska vi ner till farfar där min faster, mina kusiner och kusinbarn också är. Det är ju ett litet tag till så jag ska välja något att ha på mig. Jag har hunnit med att gå ut och springa och styrketräna innan idag. På tal om annat undrar jag om det kommer sluta regna någon gång, det verkar inte så. Är bara så trött på det, usch! 

Letting Go


Breyton 6x19

JULAFTON

Idag är det julafton och enligt mig den bästa och mysigaste högtiden på hela året. Min farfar kom över på morgonen idag, vi åt frukost och gav varandra julklappar. Lite senare kom min bror och Jenny hit för att äta och bara umgås. Nu har dom åkt och mamma började jobba klockan 4. Nu är det bara jag och pappa hemma! Vi får väl se ifall det är något bra på tv lite senare ikväll. 

Running to Stand Hill

Tumblr_leqnqizsml1qe2hkjo1_500_large
Quotes season 6

GOD JUL

Ville önska er en underbar julafton! Vi har ju haft vår men min storebror och Jenny kommer hit iallafall. Imorgon på juldagen ska vi vara hos farfar för att fira lite. Min faster och mina kusiner och kusinbarn kommer dit också. Det ska bli så kul att träffa dom! 

I Would For You

Brulian 6x17

IVYREVEL - SALINE SKIRT

Jag har precis beställt denna otroligt snygga kjolen från IvyRevel som är Kenzas klädmärke. Det finns så mycket snyggt så jag antar att detta inte är första plagget jag kommer beställa. Jag hoppas verkligen att den passar nu, är rädd att den kommer vara lite för stor.

Christmas On The Bayou

Jag har precis tittat på Christmas On The Bayou som hade premiär för lite mer än en vecka sen. Det är Hilarie Burton och Tyler Hilton är med i den. Det var så kul att se dom tillsammans igen! Men åh vad det gör ont att veta att det aldrig kommer någon mer säsong av OTH. Jag har snart tittat klart på säsong 6 igen, eller har typ halva kvar. Men jag skjuter upp det hela tiden för jag klarar inte av slutet. Det gör för ont. 

Våran julafton

Internet funkar nu och jag kan knappt fatta det. Känner mig så jäkla glad! Igår hade vi en sån himla mysig julafton här hemma hos oss. Vi åt julmat, gröt och julgodis. Gav varandra fina julklappar och bara umgicks.
 
Idag är det dagen före den riktiga julafton och jag ska inte göra så mycket, mest njuta över att jag kan sitta vid datorn. Jag och mamma har varit ute och powerwalkat och nu lyssnar jag på Gavin DeGraw. Jag hoppas att allt är bra med er, se till att njuta ordentligt nu! Man kan inte ge sina nära för mycket kärlek. ♥

Julfirande!

Livet är hårt utan internet,haha. Det är sorgligt vad beroende jag är utav det. Mamma har 3G så jag kan iallafall låna hennes även om det går lite segt. Igår var jag med Alice hela dagen och vi hade det så himla bra, precis som vanligt. Idag ska vi fira julafton och som jag har längtat. Jag är helt klar och om ett par timmar kommer mina syskon med familjer och mormor och morfar. Ha en underbar jul allihopa! Det kommer jag ha med världens underbaraste familj. 

BJL - EVENT


Internet funkar inte!

Vårt internet funkar inte hemma och därför har jag inte kunnat blogga. Jag klarade inte av det längre och nu sitter jag hemma hos Alice. Så kan jag umgås med henne samtidigt, haha. 
 
I torsdags tog jag, Alice och Sara bussen klockan 2 och åkte in till stan för att se Justins film. Vi gick lite i butikerna och åt middag innan bion. Så himla mysigt med mina fina. Believe Movie var så bra och så underbar. Hela biosalongen grät och skrattade tillsammans. Jag funderar på att åka in och titta på den igen för den var så bra. Igår (fredags) var jag ute och sprang och styrketränade och efter det hade jag världens tråkigaste dag utan internet. Jag fick titta på tråkiga program på tven. Idag har jag med varit ute och sprungit en långrunda och nu är jag hos Alice. Vi får se när jag får mitt internet, det måste verkligen fixas. Imorgon ska vi iallafall fira jul hemma. Det ska bli så roligt och mysigt! Kan knappt vänta. Ha det bäst!
tre bilder från i torsdags

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 30

Day 30: Something You Really Wanted To Happen On The Show Before It Ended - Att Lucas & Peyton hade flyttat tillbaka till Tree Hill 
Jag önskade hela tiden att Lucas, Peyton och Sawyer skulle flytta tillbaka till Tree Hill och att allt blev perfekt precis som innan. Det var så sorgligt när dom hoppade in i bilen och åkte iväg när säsong 6 slutade. Det var deprimerande. Jag hatar att dom lämnade serien, det var bara inte rätt. Det hade varit så skönt att veta att dom flyttade tillbaka och att allt blev som det ska vara, som det alltid varit. Jag blev väldigt besviken att inte Peyton var med i något avsnitt efter att dom lämnade. Det allra sista avsnittet var fantastiskt men om Lucas och Peyton hade varit med hade det slutat perfekt och oslagbart. Dom är för tusan två av huvudpersonerna och dom skulle vara där. Hela tiden egentligen, i varje avsnitt precis som Nathan, Haley och Brooke.
 
Jag såg att Peyton inte ens var inbjuden till Brookes bröllop. Hela tiden har jag trott att Hilarie inte kunde, men det var inte ens någon som frågade henne. Det gjorde mig så besviken och arg på samma gång. Om dom hade frågat henne hade vi antagligen fått se henne i iallafall ett till avsnitt. Tänk om vi hade fått se dom alla fem ihop iallafall en gång till. Den lyckan hade inte gått att ens beskriva.♥

Mysig dag

Har haft en mysig dag i stan med mamma och pappa. Vi har fixat alla julklapparna nu så det känns toppen. Jag längtar så mycket till julafton! Imon ska jag, Alice och Sara åka in till stan igen, haha. Men för att gå på bio och inte vilken som helst utan - Believe. Jag kan knappt vänta! Jag är säker på att den kommer vara helt underbar. Det är även sista dagen i skolan för detta året imon. Det känns obeskrivligt skönt. Ska njuta som bara den sen när vi är lediga.

EZRA FITZ - QUOTES

pll | via Tumblr
SINEAD FAHY♥

MY BEAUTIFUL GIRLS

Joy, Hil & Shantel at FWTP ♥

In till stan!

Jag vaknade vid halv nio idag och gick sen ut för att springa och styrketränade gjorde jag efteråt. Nu har jag gjort mig i ordning och väntar på att pappa ska komma hem. Vi ska åka till stan för att handla dom sista julklapparna och möta upp mamma. Hon åkte in tidigt imorse. Sen fram imot att få köra lite bil igen, även om jag gjorde det senast igår. 

The Moment Julian Fell In Love With Brooke


30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 29

Day 29: Best looking woman - Bethany Joy Lenz
Bethany är världens vackraste. Jag skulle döda för hennes utseénde! Hon har en sån utstrålning så det finns inte. Jag menar, titta bara på henne! Hennes ansikte, ögon och hennes fantastiska leende. 

Näst sista dagen avklarad

Nu är tisdagen i skolan också över! Jag var så trött ett tag och det kändes som jag skulle somna på matte lektionen. Nu är jag mycket piggare! Jag och Josefine hoppade av vid min gamla skola där vi ska praoa efter jullovet. Vi skulle lämna lite papper och sådär. Vi ska vara med barnen från F-3 så jag antar att man får vara i lite olika klasser.. Det är 4 veckor och jag hoppas det blir kul. Ikväll är det sista zumba passet för detta året och det känns väldigt tråkigt. Jag blir så glad av att dansa och får sån energi! Ska njuta som bara den nu ikväll. 
 
Jag har haft lite dåligt med bilder nu den senaste tiden. Jag gjorde en egen bild med en fint citat från One Tree Hill (såklart). Det är Lucas som säger det i en voiceover i 3x18.

A Hand To Take Hold Of The Scene

 Leyton 6x17

VANESSA - WHITE DRESS


Peyton Sawyer is destined for greatness

Texten på bilden stämmer så himla bra. Det är verkligen sant! Jag blir så arg när jag läser om folk som klankar ner på Peyton. Som skriver att hon är självisk, svag, ingen bra vän och osv. Jag tycker hon är den starkaste karaktären i hela serien. Hon fick gå igenom så himla mycket men hon gav aldrig upp! Hon är inte det minsta självisk heller, hon brydde sig alltid om alla i hennes närhet. Hon var ärlig och fanns alltid där för sina vänner.
Jag älskar Peyton och dom andra fem huvud karaktärerna precis lika mycket. Dom är fantastiska allihopa. 

Sista veckan innan jul

Första dagen av sista veckan är avklarad och nu är det bara två dagar kvar i skolan. Det känns bra. Livet är bra! Ikväll ska jag och mamma baka julgodis. Vi får se vad vi hittar på för några sorter. Det är även den sista delen av Morden i Sandhamn ikväll. 

Min ängel


30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 28

Day 28: Best looking man - James Lafferty
Min man - James Lafferty såklart. Han är världens finaste och så snygg! Åh det gör lite ont att se bilder på honom ibland. Jag vill så gärna träffa honom, så jag kan berätta hur mycket han betyder för mig och ge han världens största och längsta kram.

Julhandlat

Igårkväll åkte jag och Alice till Sara och sov där. Vi hade en mysig kväll med massor med snack om allt. Idag åkte vi in till stan vid halv 10 för att köpa julklappar. Alla mina är klara nu så det känns väldigt skönt och en jätte bra dag på köpet med mina fina. Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter en skön springrunda. Imon drar sista veckan igång innan jullovet är här och på torsdag ska jag, Alice och Sara in till stan igen för att se Justins film. Jag är så taggad!
Mina tjejer och jag idag ♥

We Three

Leyton 6x17

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 27

Day 27: Favorite "Home Away From Tree Hill" Episode - Utah
Jag älskade avsnittet när allihopa åkte till Utah tillsammans. Det var så bra och så fint. Julian friade till Brooke, Haley berättade för Nathan att hon var gravid och alla hade så roligt ihop.

14:e december 2013

Internet har krabbat hela kvällen igår och tills nu. Det är det värsta jag vet när det inte funkar! Nu ser det ut att vara bra igen iallafall. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat. Vid två kommer min storebror, Jenny och killarna hit. Tänkte hitta en sida att titta på Christmas On The Bayou på senare. Filmen släpps idag, det är Hilarie Burton och Tyler Hilton som är med i den. 
 
Imorgon är det äntligen dags för julshopping med mina bästisar. Jag måste ha alla julklappar klara om en vecka och jag har inte köpt en enda än. Måste hitta många imon, haha. Det ska bli så himla mysigt! Vi har inte träffats alla tre på länge. 
en bild på mig från i somras

BE CAREFUL

Coups de cœur | Tumblr
Quotes season 6

BJL STYLE


LUCIA

Idag är det lucia och som vanligt var det luciatåg i skolan. Det var dom som går på musikskolan som var med. Det var så himla fint och dom var så duktiga. Det var en slapp dag i skolan, på matten jobbade vi och på idrotten var vi ute och gick. Sista lektionen gjorde vi i stort sett ingenting förutom att titta på videoklipp av Björn Gustafsson och lyssna på musik, haha. Eftersom idol är slut tänkte jag titta på Victorias Secret show ikväll istället. Jag älskar att kolla på det! Det är sjukt vad vackra dom är. 

Lucas jealousy for any guy who is coming close to Peyton


30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 26

Day 26: Character You Relate To The Most - Haley James Scott
Det känns som att jag är väldigt lik Haley, i hur hon ser på saker och vad hon tycker osv. Men jag känner också igen mig väldigt mycket i Brooke och Peyton. Jag antar att jag är lik alla tre av dom fast på olika sätt.

CHRISTMAS IS COMING

Åh vad jag längtar till julafton! Det börjar verkligen närma sig nu. På söndag är det bara 1 vecka kvar tills vi ska ha våran julafton här hemma. Jag har alltid älskat julen! Allt är bara så himla mysigt. Efter vi hade gjort provet idag fick vi sluta och det var verkligen skönt att komma hem lite tidigare.
Jag har varit ute och sprungit och ikväll ska jag titta på mina favoriter - OTH. 

BELIEVE


PEYTON SAWYER - OUTFITS SEASON 5


11:e december 2013

Jag kan inte säga att jag älskar snön men nu i december tycker jag att det ska vara snö. Den låg inte kvar särskilt länge och nu är den helt borta. För att det ska bli lite julstämning måste det snöa! Jag har precis tränat klart. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat. Jag ska göra mig i ordning och sen titta lite på mina skolarbeten. När mamma har slutat jobba ska vi nog åka en sväng till min bror, Jenny och grabbarna.
Till alla där ute som är påväg att ge upp ↑

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 25

Day 25: Something You Wished Never Happened - Att Keith dog och att Lucas & Peyton flyttade
Jag älskar alla säsonger av OTH och även dom tre sista jätte mycket. Men om Lucas och Peyton hade varit med till slutet hade dom blivit ännu bättre. Det är dom fem huvudpersonerna som gör hela serien och dom har varit med sen allt började. Det gjorde så ont när dom åkte iväg, så fruktansvärt ont.
 
Sen önskar jag att Keith aldrig hade dött. Han skulle ju adoptera Lucas och få bli pappa på "riktigt" till honom (även om han alltid varit det) gifta sig med Karen och hon väntade deras barn. Det hade varit underbart om han hade varit kvar. Jag älskade Keith!

SOPHIA BUSH - INSTAGRAM


10:e december 2013

Tisdagen i skolan är slut och det är såklart väldigt skönt. På torsdag nästa vecka tar vi jullov och det känns lite sjukt, något som känns ännu sjukare är att detta året snart är slut. Jag får ofta ångrest för att jag känner att jag inte hinner njuta av livet. Man längtar så man spricker till massor av roliga saker...och sen är det över bara sådär. Nu ska jag äta och klockan 7 är det zumba. Det är bara denna och nästa gång kvar så nu ska jag verkligen njuuuuta! Åh vad jag älskar att dansa.

FEEL THIS

Joy singing feel this at FWTP 2013 ♥

The Beauty


9:e december 2013

Hemma från en bra dag i skolan. Började 10:10 och då hade vi engelska och tittade på film. Efter det hade vi samhällskunskap i 3 timmar tills vi slutade. Vi ska jämföra 3 länder och jag har inte alls mycket kvar på den inlämningsuppgiften trots att vi började på den idag. Jag har nog aldrig jobbat på så bra så länge innan. Det kan vara ganska svårt att koncentrera sig i 3 timmar men det gick. 
 
Idag vilar jag från träningen (det brukar alltid bli måndagar) jag har lite att plugga till så det ska jag göra. Men jag hoppas jag hinner dra iallafall 1 avsnitt av OTH innan klockan 9 för  då ska jag titta på Morden i Sandhamn med mamma och pappa. Vi har sett alla avsnitt från de senaste åren det har gått på tv och jag tycker det är så spännande. En väldigt bra serie även fast den är svensk. 

Naughty Or Nice

Jag tittade på Naughty Or Nice innan som jag har tänkt se ett tag. Hilarie Burton är huvudpersonen och därför ville jag så gärna se den. Danneel Harris Ackles är också med men inte så mycket. Det var en mysig "jul film" och jag gillade den.
 
Lite senare ska jag gå upp till Alice för att träffa henne. Vi har inte setts på ett tag för det har varit lite mycket så det behövs nu. Jag har saknat min bästis! Även om vi ses och pratar på bussen varje dag. 

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 24

Day 24: Favorite Wedding Episode - Naley's wedding 3x22
Nathan och Haley är mitt favoritpar och deras bröllop är mitt favorit. Det var så himla fint och precis ett sånt bröllop som jag skulle vilja ha. Dom har sina bästa vänner som brudtärnor och bestman, dom gifter sig utomhus och sen firar dom med alla sina nära efteråt. Jag önskar bara att det inte hade slutat som det gjorde, dom hade verkligen förtjänat en dag utan några problem och hemska saker.

8:e december 2013

Oj, tittade precis ut genom fönstret och det snöar rättså mycket nu. Jag och mamma var ute och sprang/powerwalkade för ett tag sen och då snöade det ingenting. Har även styrketränat och nu har jag lite att fixa med. Jag tänkte kolla runt på nätet för lite inspiration till julklappar jag ska köpa. Jag har inte köpt en enda men jag, Alice och Sara ska åka in nästa helg för vår årliga julshopping. Senare tänkte jag kolla på filmen Naughty Or Nice. Det är väl mina planer än så länge. 

Pepparkaksbak

Nu är pepparkaksbaket avklarat för i år! Det är alltid lika mysigt. Jag har busat och gosat massor med mina små tjejer. Jag antar att det inte är något roligt på tv ikväll så jag ska dra några avsnitt av en serie. Får se om det blir 90210 eller Pretty Little Liars. 

THEIR SPOT

The Lake
Look where we are. Luke, it's our spot.

7:e december 2013

Det blev bara jag och Elaine igår men vi hade det hur bra som helst. Vi lagade tacos, tittade på Eva & Adam (det kommer upp så många gamla minnen då) spelade Wii och vi tittade såklart på idol finalen. Jag blev så glad när Kevin vann! Han förtjänade verkligen det. Man smälter ju av hans leende.
 
Kom hem runt 12 inatt och nu har jag precis varit ute och sprungit. Jag ska ta på mig något och strax kommer min storasyster, Ellie och Alva. Vi ska baka pepparkakor idag!

Sunday Lane - Get To You

Sunday Lane är helt otroligt bra! Ni borde lyssna på hennes musik. Hörde henens musik för första gången när jag tittade på One Tree Hill's nionde säsong. 

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 23

Day 23: Funniest character - Bevin Mirsky & Antwon Taylor
Jag älskar allt Bevin säger! Jag menar, har hon någon gång sagt något som inte låter konstigt? Haha. Hon är så himla härlig och i stort sett alltid glad. Jag älskar Bevin och Skills tillsammans, dom passar perfekt. Det var synd att dom inte var tillsammans från säsong 5 till 8. Jag är iallafall glad att vi fick se att det var dom i slutet, i sista avsnittet.
Åh Skills! Han är bara så bra! Slänger ut sköna kommentarer och är en sån himla bra vän. 

BJL - PHOTOS


5:e november 2013

Tänk att redan är fredag imorgon! Det är inte alls långt kvar till jul lovet och det känns underbart. Jag, Alice och Sara har bokat biljetter till Justin's film! Den ska vi se nu den 19:e och jag kan knappt vänta. Jag har haft en bra dag i skolan. Hade gjort klart allt på hälsopedagogiken så jag kunde åka hem tidigt. Tog på mig tränings kläderna och stack ut och sprang. Nu har jag duschat, ätit och hoppat i min one piece. Ska mysa resten av kvällen! Det ska tydligen bli storm så det är väl bäst så. 
 
Imon ska jag åka med Elaine hem och sen kommer även Alisa. Det var ett tag sen jag träffade Alisa så det ska verkligen bli kul. Jag träffade liksom henne varje dag innan, från 6:an till 9:an.
Mammas och mina lussebullar som vi bakade igår

PAIN IS LIKE A THIEF IN THE NIGHT

One Tree Hill 6x03 Get Cape. Wear Cape. Fly
Samantha Walker 6x03

BREYTON - SEASON 5 & 6

 
"You break her heart, I break your face"

Gavin DeGraw On Ellen's Show!

Gavin DeGraw uppträdde på The Ellen Show i måndags och här kan ni se det. Åh, jag känner lyckan när jag ska få se honom i mars. Det lyser ju igenom honom vilken underbar person han är! 

4:e december 2013

Var på en timmes zumba pass igår som vanligt på tisdagar! Det är bara 2 gånger kvar nu vilket är lite tråkigt, men det börjar i januari igen. Idag är jag ledig och mamma är hemma några timmar innan hon börjar jobba. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat. Vi ska baka lussebullar idag, så jag ska duscha och byta om nu. Ikväll ska vi åka och titta på en tomtepjäs som Linus är med i. Det ska bli så kul att se!

I NEED A NATHAN SCOTT


3:e december 2013

Tisdagar är fruktansvärt jobbiga ibland men idag var det inte alls så farligt. Jag skrev klart min One Tree Hill uppgift på engelskan som slutade på 5 sidor, eller var det 6. Det känns faktiskt tråkigt att den är klar, jag älskade att sitta med min OTH lista i öronen och bara skriva. Men på kommunikationen har vi en ny uppgift och där skriver jag om Bethany Joy Lenz. Så det blir lite mer OTH ändå vilket är underbart. Innan vi slutade fick vi världens skrattanfall över en rolig sak och herregud, tårarna bara sprutade. Haha, vi har världens skönaste mentor! 

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 22

Day 22: Favorite Asshole - Chris Keller
 
Jag hatar verkligen Chris Keller i säsong 2 för att han försöker förstöra Nathan och Haley's förhållande, men jag kan ändå inte låta bli att skratta åt honom och allt han gör. Han är ju så skön och i säsong 9 är han grym! Då älskar jag honom. Han hjälper ju till att rädda Nathan's liv liksom. Jag älskar att han alltid pratar i third person, haha. 

BLACK JUMPSUIT

Denna svarta jumpsuiten hade jag på mig i lördags. Den är från h&m! Bilderna blev inte alls bra så jag ska försöka lyckas bättre nästa gång, med stativet istället. 
 
Jag har letat länge efter den perfekta svarta jumpsuiten. Denna är perfekt och hur skön som helst. Den har tunt tyg, smala band och den sitter ganska tajt. Den är inte alls så vid nedtill som den ser ut att vara på bilderna. 

2:a december 2013

Farfar hämtade mig som vanligt vid kvart i tio idag och körde mig till skolan. På engelskan fortsatte vi med projektet där jag skriver om OTH. På den andra och sista lektionen har vi samhällskunskap och då fick vi uppgifter att göra. Jag hann göra klart allt och kunde sluta tidigt och ta bussen hem. Det är så skönt när vi får sluta efter vi har gjort klart det vi ska. Ikväll har jag inga planer, jag har vilodag och ska titta på One Tree Hill. 

1:a december 2013

Tänk att det är december nu! Det är inte alls långt kvar till julafton och särskilt inte för oss som firar julafton den 22:e detta året. Det är ingen snö än så länge så det var jätte skönt att springa en runda även idag. Jag har haft en sån himla mysig helg med världens bästa familj. Igår hade vi kalas här hemma och sen sov mina brorsbarn hos oss. Vi hade en härligt kväll med film och lego bygge! Idag har vi och grabbarna varit på julskyltning med min storasyster, Markus, Ellie och Alva.
Tre bilder på mig och mina ögonstenar från igår, bara lilla Alva som fattas. ♥

RSS 2.0