Stockholm

Vi kom fram till Stockholm ikväll, för ett bra tag sen nu. Det är skönt att vi äntligen är här nu, det är så fint i Stockholm. Vi har inte hunnit gå in till stan idag men det gör vi imorgon och dom andra dagarna. Nu är vi på campingen och har precis ätit lite gott ute. Det är fortfarande varmt ute trots att klockan är halv 11. detta är verkligen sommar!
Vi har ju inte åkt bil hela dagen vi har även hunnit med att bada i poolen på Västerviks camping. Sen har vi legat på stranden,solat och badat i havet. Jag tycker bäst om att bada i havet, hur underbart är det inte?
En bild från Västervik sen igår

Picknick på klipporna.

Jag har inte tid med att blogga mitt på dagarna nu när jag är iväg. Det är 30 grader varmt så vi har legat på klipporna och solat/badat hela dagen. Så då har jag inte tid med att blogga..hehe! Vi har haft det jätte härligt idag, jag har blivit brun också..super bra! På kvällen åkte vi in till stan lite och handlade och sen gjorde vi pasta sallad och hade picknik på klipporna. Det var de mysigaste på hela dagen! Hoppas ni också har det bra, kramar!


jag och min bästa mamma ikväll

Västervik

Jag är med mina föräldrar i Västervik och campar, vi kom hit vid 8 tiden..då åt vi jordgubbar med mjölk och so
cker, det är nog det godaste man kan äta på sommaren. Vi kom in i husvagnen för bara en liten stund sen, vi var ute och gick vid havet på klipporna, det är så mysigt här så! Vi stannar nog här bara en natt för vi ska till Stockholm sen, vi körde inte hela vägen dit med en gång utan stannade här.
Innan idag så kom Alice upp till mig så vi badade och solade hela tiden. För det var hur varmt som helst idag också. Sen åkte vi till Västervik vid 4 tiden.
pappa och mamma ♥

nyss vid solnedgången

Pool.

När jag och Alice hade åkt longboard så slängde vi oss i min pool, jag älskar min pool! det är så himla skönt att svalka sig.

Longboard.

Jag och Alice var ute en runda igårkväll och åkte longboard. Vi åkte en ganska lång runda och sen satte vi oss ute på en brygga och pratade. Det var så varmt igår hela dagen, så det var sjävklart jätte varmt igår kväll med. Det kallas sommar!

The beach!

Detta är bilderna sen söndags. Vi gick ner till stranden vid 11 tiden och där låg vi och solade, det var så jäkla skönt! Det var några veckor sen det var sån här värme nu..hoppas bara det håller i sig hela sommaren nu. Vi gick hem från stranden vid 3 och sen åkte vi hem vid 7.

Midsommarens outfit

På midsommarafton hade jag på mig en klänning från vero moda och en kavaj från h&m. Skorna köpte jag i
Ronneby för ett tag sen, har glömt bort vad affären heter. Älskar dom iallafall, så himla fina. (Om ni vill kan jag lägga upp en bättre bild på skorna i ett annat inlägg, ni ser ju inte dom så väl på bilderna)

Midsommarafton

Midsommarafton firade jag som sagt med min familj i Skåne tillsammans med Alice familj. Vi åt god mat och efterätt,spelade kubb, gick ner en runda till havet på kvällen och en massa mer.

Här kommer några av bilderna från midsommarafton. ♥

Sommardag

Idag har det äntligen varit en riktigt sommardag. Det har varit jätte varmt hela dagen, så varmt som det ska vara alla dagar. Jag har haft Alice hos mig hela dagen idag, vi har solat och legat vid poolen hela tiden.hoppas ni med har haft det lika bra som vi. Alice åkte precis hem så jag ska redigera bilderna från midsommar (dom ni ska få se sen) och läsa bloggar.
Alice och jag innan.

Magtröja och shorts.

Det var länge sen jag körde med 'dagens linnea' så jag tänkte göra bloggen lite roligare och börja med det igen.
Idag var det jätte varmt och fint väder,så jag tog på mig min magtröja från bikbok och mina jenasshorts från Only.

Hemma igen.

Jag kom hem för två timmar sen ungefär, nu har jag lagt över alla bilder från datorn.Det tog nästan en timme att rensa alla..det kommer komma upp en hel del bilder från helgen framöver. Min helg har varit helt perfekt och vi 7 har haft så roligt! Vi åkte ju ner till Skåne i fredags och vi var framme hos Alice familj vid 1 tiden. Jag skiver var vi gjorde dessa dagarna över bilderna när jag lägger upp dom här sen. Annars blir detta inlägg för långt.
Jag och Alice på stranden idag.

Ivö.

Idag har vi varit på en ö som heter Ivö, vi åkte över till ön med en färja och sen satte vi oss vid en brygga och fikade. Vi har haft en mysig dag med Alice familj, nu ska vi äta förrätt och senare ikväll går vi nog ut en sväng. Vi har det jätte bra här och midsommarafton var också toppen. Jag berättar mer när jag kommer hem och då kommer det upp bilder också.

bilder från idag.

Till Skåne

Jag har gjort mig i ordning nu, så nu är jag klar. Jag,mamma och pappa ska snart åka ner till Skåne för att fira midsommar med Alice familj. Jag tror inte jag kommer blogga när jag är där, men det kanske kommer upp något inlägg, vi får se.
 
 
Igår åkte vi ut till mormor och morfar, vi grillade och åt blåbärspaj, pratade och hade det mysigt. Min syster och Markus kom ut en sväng också lite senare, roligt att träffa dom också. Så dagen var såklart jätte bra igår.
hann bara ta en snabb webcam bild.

Resten av bilderna på mig


Till mormor och morfar.

Vi ska åka till mormor och morfar idag, det ska bli så kul att träffa dom, som vanligt! Vi kommer nog hem senare ikväll så jag hinner inte blogga så mycket idag. Men det kommer upp ett tidinställt inlägg vid 14:00 så kika in då.Vi hörs, ha det bäst!

Jag och min mormor för något/några år sedan. ♥

ME

Detta är några av bilderna Alice tog på mig igår (tisdags) Sara sminkade mig och Alice gjorde i ordning mitt hår.
Det kommer fler bilder imorgon eller någon annan dag.

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR..

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Packa in i husvagnen

Jag borde egentligen packa in mina kläder i husvagnen så jag har det gjort, men jag ska göra det snart. Jag,mamma och pappa ska åka ner till Skåne vid midsommar till Alice familj vid deras sommarstuga, så där firar jag min midsommar och det ska bli jätte kul! Idag har jag inte så mycket planerat, så jag ska nog bara ta det lungt och inte göra så mycket. Men det kanske händer något senare idag, vi får se. Vi hörs senare, kramar!
Jag igår när vi tog modellbilder, bara en oseriös bild..haha.

Conscious collection.


Denna toppen/blusen fick jag hem i lördags, den är så enkel och söt! Kommer från h&m's conscious collection.
jag fick också hem en vanlig svart luvtröja från h&m,men inte så mycket till att visa.

En dag med Alice och Sara.

Jag gick precis hem från Alice och nu är jag hemma..När jag,Alice och Sara hade varit ett tag hemma hos mig gick vi hem till Alice istället. Dom sminkade mig och fixade håret och tog en hel del bilder, det var såklart jätte kul! (det kommer bilder på mig någon annan dag) När vi hade varit ute och tagit bilder så gick vi in och bakade kladdkaka, hur god som helst! Dagen har varit jätte bra! Nu ska jag snart ut och gå/springa en långrunda med mami.
Jag och Alice idag.

21:e juni 2011.

Nu har jag precis klätt på mig och gjort mig iordning..det är skönt att man slipper sminka sig nu på sommarlovet iallafall..Jag pratade både med Alice och Sara i telefon för en stund sen och dom kommer till mig när som helst nu. Jag vet inte vad vi ska göra idag, men det händer väl något? jag har alltid kul med mina tjejer! vi hörs, ha det bäst!

jag innan idag på morgonen.

Myskväll med mina bästa vänner.

Alice famlij åkte hem för ett tag sen,nu är allt om Göteborg bestämt och det var en jätte mysig kväll! Alice åkte inte med dem hem för hon och Sara ska sova hos mig inatt, eller vi ska sova ute i husvagnen, haha. Fast vi fick gå in och sitta vid datorn..för det var inget internet ute i husvagnen så vi går ut där när vi ska sova senare istället. Nu ska vi fortsätta att ha kul, som vi alltid har..ni får ha en jätte bra kväll!

Göteborg i sommar.

Just nu väntar jag på att Alice och hennes familj ska komma till oss..Dom kommer nog vilken minut som helst, det blir fika och sen ska vi prata om Göteborg, vi ska dit tillsammans i sommar igen, (vi var där i september) så vi måste bestämma lite..sen ska vi bara umgås med såklart, ska bli mysigt! nu kommer dom..vi hörs, ha det bäst!
Bilden är på mig och Alice i Åhus vid påsk.

Sunday.

Idag är det en söndag utan skola nästa dag och hur skönt är inte det? Nu har jag precis gjort mig iordning, innan låg jag på soffan och tittade på min älskade serie one tree hill..Nu ska jag åka ner till Sara och vara med henne, så vi hörs senare idag.
Två bilder på mig,sara och alice sen fredags när vi firade vårt sommarlov, haha.

18:e juni 2011.

Idag på morgonen stack jag ut med mamma och gick/sprang en långrunda..vid tre åkte jag,mamma och pappa till farfar en stund,sen vid 4 åkte vi till min bror,Maria,Linus och Milo för att fira min brors fru som fyller år idag, så grattis igen Maria! Vi åt god mat och efterätt,pratade och hade det trevligt! Jag har såklart myst och busat med Linus och Milo också.
Världens bästa brorsbarn, jag älskar er så otroligt mycket...♥



Mer bilder från skolavslutningen.

Jag kommer sakna min klass så mycket under sommarlovet för den är verkligen världens bästa..♥













Nelly.

Den här söta klänning kommer från nelly.com, Alice fick hem den på posten för ett par månader sen men den passade inte henne, så jag köpte den av henne..jag älskar ryggen och hela klänningen!

Skolavslutning.

Här kommer några av bilderna från skolavslutningen, jag har så många fina bilder så dom andra kommer i ett annat inlägg..
Vi 5 tillsammans, klarar allt och lite till..jag älskar er mest av allt annat. ♥
kramar om min finaste Matilda som slutar 9:an, kommer sakna dig!


Sommarlov!

Nu är det sommarlov och ingen mer skola på flera månader, det är helt underbart! Skolan har varit toppen idag..vi gick till kyrkan och lyssnade på när endel 9:or sjöng, dom sjöng verkligen jätte fint och bra! sen tittade vi på film och åt glass med vår underbara klass..När vi slutade gick alla runt i korridoren och kramades, stackars 9:or säger jag bara..jag längtar inte till jag slutar 9:an när man aldrig får se sin klass mer..jag och Sara åkte med Alice hem vid halv 12 och där åt vi räkmackor,tittade på film och åt jordgubbar med glass, mysigt med mina tjejer!
Vår fina tavla, haha.

Snart är det sommarlov.

Idag var det näst sista dagen i skolan och den har varit jätte slapp såklart..När vi kom till skolan fick vi städa våra skåp och sen var det nyckelinlämning. Vi kollade också på en fillm 'trassel' med vår bästa klass, sen gick vi in i aulan och kollade på 'dackes revy' den var hur kul som helst! mycket skratt..haha! Till sist gick alla ner och tittade på när lärarna spelade fotboll mot 9:orna, 9:orna vann såklart! Det har varit en super bra dag i skolan även idag. Imorgon är det sista dagen i skolan på flera månader,det känns ganska konstigt..men det ska såklart bli hur kul som helst med sommarlov, som vi har längtat..

15;e juni 2011.

När vi skulle gå hem från vår heldag med klassen så gick jag ner till byn och mötte upp mamma och syster..Vi gick runt lite i byn,pratade och åt glass, så mysigt! Senare åkte vi hem till oss för att äta och bara vara..härlig dag!

jennie och mamma ♥
jennie och jag ♥

min finaste storasyster! ♥


Vi är världens bästa klass.

Idag i skolan var vi nere vid sjön med vår bästa klass hela dagen, först när vi kom dit så grillade vi hamburgare och sen fick vi göra vad vi ville, bada,spela minogolf,vollyboll och tennis..det har varit en jätte bra dag med klassen!
7D - vi är världens bästa klass! ♥







Antikomplex dag.

Idag har vi haft en antikomplex dag i skolan och då får man klä ut sig till vad man vill. Vi blev indelade i olika grupper från 7:an upp till 9;an och gjorde en massa olika aktiviteter, en slapp och rolig dag..den sista timmen fick dom som hade klätt ut sig gå modevisning om dom ville det, Sen fick man kolla på dom, härlig dag!
Nu är jag hemma och snart ska jag ut och gå/springa en långrunda.

jag imorse,dålig cambild..

Nyklippt.

Jag kom hem för bara en liten stund sen, jag slutade vid halv 2 och sen gick jag direkt till min frisör och klippte mig.. det behövdes nu eftersom det var så jäkla slitet, klippte bara på topparna för att få bort det slitna.. så igen förändring, men nu ska det växa en massa på sommarlovet! haha..Idag i skolan var det vår sista 'riktiga' dag på flera månader och det känns riktigt skönt! nu är det bara fyra slappa dagar kvar, sen är det äntligen sommarlov! jag längtar jätte mycket.

Klänning.

Den här söta klänningen köpte jag i tisdags och den är från Vero moda.

Gudstjänst.

Vid 10 idag så åkte jag till kyrkan för att gå på gudstjänst,det är vi som ska konfirmera oss till hösten som skulle det..Så det var inte för att jag sjäv ville, för det var riktigt segt men det gick iallafall, haha. Jag var hemma vid 1 och lite senare kom Sara till mig, vi cyklade en runda ner till sjön och tog lite bilder bara, nu ska vi gå ut i solen igen och bara ha det skönt.
Två bilder på mig och min ängel från idag.



Mina brorsbarn.

Detta är bilderna från idag, hur fina är dom inte? världens finaste, helt klart.
mamma och Milo ♥




Passat Linus.

Idag har Linus varit hos oss så jag,mamma och pappa har passat honom, gullungen kom vid 9 och sen har vi lekt för fullt hela dagen. Vi har gjort en massa roligt och dagen har såklart varit underbar! Min bror kom och hämtade Linus för en stund sen, Milo var också med så jag träffade bror och Milo en stund också, härligt!
Det kommer bilder från dagen senare ikväll.
Linus och jag för ett bra tag sen när han sov här. ♥

haft en mysdag med min Alice.

Vår klass fick sluta tidigt idag också för att vår mentor skulle på student så det blev ingen so, vi flyttade fram bilden och fick sluta halv 2. Jag tog den tidiga bussen och åkte med Alice hem, vi åt tacos när vi kom hem och hur gott är det inte? vi tröttnar aldrig på det.. sen målade vi naglarna och bakade kladdmuffins som blev jätte goda. Vi hade en jätte mysig dag, jag och min älskade bästavän! nu har vi ätit här hemma och mamma och pappa tittar på talang så jag ska snart gå ner och titta lite jag också.

Earcuff and cross.

Dem här snygga smyckerna beställde jag från pearlsofanca.se i måndags och idag fick jag hem dom, jag är jätte nöjd med min earcuff och ringen, så dem kommer användas mycket!

Jag saknar Grekland.

Nu när regnet öser ner så längtar jag tillbaka till Grekland på ön rhodos, Jag var där i april - maj år 2010 med min mamma,pappa och Alice familj. Vi var på hotellet 'blue village atlantica aegean park' det var verkligen super bra. Det var helt nybyggda hotell som var jätte fina, flera stora pooler, inomhus pool, god mat och fina stränder såklart, sen var det uppträde varje kväll, det var mysigt att sitta ute och lyssna på när dem sjöng. Vi gjorde en massa roligt där tillsammans, det är ett minne för livet och jag saknar den veckan så otroligt mycket.
jag säger bara en sak åk dit!










Only.

Dessa snygga jeans shortsen fick jag med mig hem i tisdags, dom kommer från Only.

Hos min syster och Markus.

Jag hann bara lägga upp några härliga bilder från stranden igår, så jag skriver nu istället..Vi hade inte den sista lektionen i skolan igår så vi fick sluta vid halv två, det gjorde min dag! Jag åkte med den tidiga bussen hem och efter en stund åkte jag och mamma till min syster och Markus, fast innan vi träffade dom gick vi en sväng i stan med,jag hittade ett par jeans shorts och en söt klänning (kommer bilder någon dag, jag lovar) sen åt vi bakad potatis också, himla gott och mysigt med! Vi gick hem till Jennie och Markus sen, fikade och pratade bara, roligt att träffa dom igen!
Min finaste mamma igår ♥



På stranden.

Bilder på mig och Alice på stranden i fredags och lördags!

SUNSET

Jag och Alice var i Skåne från torsdag till söndag och vi kunde inte haft det bättre! Här under kommer det några bilder vi tog en kväll vid solnedgången...♥

BikBok.

Här får ni en bättre bild på min nya shortsdress som kommer från BikBok, den är jätte skön och perfekt nu till sommaren!

LINNEA SANNA EVELINA


En dag på stranden och i stan.

Jag och Alice har ätit för en stund sen och nu sitter vi ute och har det skönt! Vi vaknade redan vid åtta idag och lite senare gick vi ner till stranden för att sola och bada, årets första dopp i år, det var underbart! På stranden var vi ett par timmar, tog kort och lyssnade på musik..Vid tre åkte vi in till stan och kollade runt i affärer och åt glass, På kvällen när vi kom hem så slängde vi på oss jogging kläder och sprang en runda, sen runt hela stranden och tillslut doppade vi oss i havet,Det var helt klart världens bästa jogging runda! Nu ska vi titta lite på tv och sen går vi nog ner till stranden igen för att ta lite härliga bilder vid solnedgången,som vi gjorde igår också, bilderna får ni ser när jag är hemma. Jag har det jätte bra här,hoppas ni med har det!

Jag och Alice i camen för några minuter sen. (vi som har blivit så bruna idag blir likbleka i camen)


SMS-inlägg

dsc02473 (MMS)


Snart till Alice sommarstuga.

Om en timme åker jag med Alice och hennes familj till deras sommarstuga, vi har lång ledigt i fem dagar nu, som de flesta andra..så vi passar på att åka ner till havet för att sola,bada och ha kul! Det ska bli jätte mysigt som alla andra gånger såklart! Det kanske kommer något blogginlägg men det får jag se, annars hörs vi på måndag kväll eller tisdag.
ni får ha det så bra, för det ska jag ha..kramar!

Jag och världens bästa mamma för några månader sen. ♥
(solen lyser upp hela bilden, men det får bli så)


Blondinbella - Egoboost.

Jag har precis läst ut Isabelle Löwengrips bok som heter egoboost! det var ju ett år sen hon släppte ut den boken nu, men bättre sent än aldrig. I den skriver hon om:
krav och komplex.
kärlek och vänner.
mat,vikt och jobbiga tankar.
päron och plugg.
ditt nya jag.
Jag ångrar verkligen inte att jag läste den, den var utan tvekan den bästa boken jag läst, helt klart!

RSS 2.0