Måndagsfirande

Igår ställde jag klockan en halvtimme tidigare för att hinna ge pappa frukost på sängen och paket. Älskar att fira andras födelsedagar! När mamma och pappa kom hem från jobbet hade jag middagen klar. Klyftpotatis, barbeque kyckling, vitlökssås och sallad. En något finare måndagsmiddag än i vanliga fall! Självklart bjöd jag på en smarrig efterrätt som avslut på dagen, men den fick jag ingen bild på.

THEY ARE GOLD

 
"That couple is gold as far as I’m concerned, and I’ve felt that way since the very beginning." - Mark Schwahn

In our darkest moments, we all need someone who will listen

Image result for friendships desperate housewives
“In our darkest moments, we all need someone who will listen. Some turn to friendly professionals. A few rely on those who are older and wiser.
Others seek out someone who knows what they’re going through. But for most of us, nothing is quite so therapeutic as a good long talk with a few old friends.” - Mary Alice Young

Veckan som gått

Glömmer helt bort att blogga nu för tiden, har inte varit inne här sedan i måndags. Min vecka har varit bra! I tisdags träffade jag min storebror med familj. Mamma och jag körde Linus till sin karateträning (det var så roligt att äntligen få se honom) och Milo följde också med för att titta. När vi kom hem fikade vi på mammas nybakta saffransbullar. I torsdags körde vi till Kalmar slotts julmarknad där vi mötte upp min syster med familj. Vi handlade lite smått och gott. Det är ju så mysigt med julmarknader! Och så igår hade jag två vänner över på middag. Vi åt och drack gott och hade det så himla bra. Ni vet ju hur mycket jag älskar långa middagar med vänner, bästa! Det var lite av min vecka, eller höjdpunkterna! Hoppas ni har haft det bra ♥

THIS WINTER


MISSING THE SUN

Jag åkte på stängningen idag för en av personalen var sjuk, men jag har stängt flera gånger nu så det var inga konstigheter. Vi gick till skogen med de äldsta barnen på förmiddagen, som vi alltid gör på måndagar. Idag sken solen och den värmde också, kändes som en vårdag! Det var så härligt och jag kände hur mycket jag saknar solen och värmen nu i vintertid. 

GREAT WEEKEND

Vi hade kalas hemma igår för mamma och pappa. Mamma har fyllt och pappa fyller nästa vecka så dem firar alltid ihop. Huset var fullt, men det var bara härligt! På kvällen var jag och Sara bjudna på middag hos Alice. Vi pratade ikapp allt vi missat och hade det så himla bra! Idag körde jag och mamma till stan och tog tag i julklappsshoppingen. Köpte faktiskt tre till familjen och två till julklappsspelet så det var inte dåligt! 

LAUGH A LITTLE

Igår hann jag hem och äta och sedan var det dags att köra tillbaka till jobbet för personalmöte. Trots att det är tre timmar gick det faktiskt snabbt denna gången. Vi tittade på en film om lärandet i förskolan, tog upp viktiga punkter som vi diskuterade och utöver det blev det en hel del skratt. Allihopa har lätt till skratt vilket är så härligt, tänk vad mycket roligare livet blir då! Nu har jag tagit helg! Tidigare ikväll var jag på gymmet och när jag kom hem åt vi tacopaj. Perfekt en fredagskväll om ni frågar mig!

JUST SHOW THEM

Igår fick jag besked om att jag får jobba kvar på förskolan jag är nu. En heltidstjänst från januari och april ut. Känns så bra! Hade ju anat det, men man vet ju aldrig beroende på vilken personal som kommer tillbaka osv. Idag hade vi fotografering med barnen och det gick faktiskt bra förutom att ett barn grät hela tiden, så synd! Väl hemma hoppade jag i träningskläderna och sprang en runda. Till middag gjorde jag gnocchi med kycklinggryta. Om ett tag ska jag till gymmet för ett styrkepass. 

SHOPPING PÅ EMPORIA

I torsdags förra veckan tog jag ledigt från jobbet så jag, mamma och Jennie kunde åka till Emporia och shoppa. Vi hade ju planerat in en lördag, men eftersom jag blev sjuk fick vi ställa in det. Det tog hela dagen för oss att hinna med allt så vi var ganska trötta på hemvägen, men så ska det vara efter en bra shoppingdag! Självklart lunchade vi på Vapiano. Åt en salamipasta som hade fina smaker!

Roadtrip med tjejerna

Jag har haft bästa helgen på länge! Jag och tjejerna tog bilen och körde till Vimmerby för att hälsa på Elaine som bor där nu. Så glad att vi hittade en helg när alla kunde! Vi har pratat ikapp allt vi missat, skrattat massor, lagat mat, gått vinterpromenader och bara myst ihop. Saknar att ha mina tjejer i min vardag, det var guldvärt! Att ha vänner som är så förstående och fantastiska som ni är inget jag tar förgivet. Tack för att ni är ni och för att ni alltid finns där, när som. ♥

Firar mamma

Som ni kanske vet älskar jag att fira allt som går att fira, speciellt födelsedagar! Idag fyllde mamma år så självklart har jag passat upp henne lite extra. Frukost på sängen, fisksoppa till middag och en halloncheesecake på kladdkakebotten till fikat. Japp, vi firar i matväg! Men det hör ju till, att äta något extra gott. Eller hur? Det har varit en väldigt mysig dag! Så lyckligt lottad över att ha världens mest underbara mamma. Mitt allt ♥

Life is short, buy the shoes

Vad passade bättre än shopping en kall söndag med snö? Körde till ett köpcentrum och shoppade med Annie. Det var så mysigt med en sådan dag! Bara kika i butiker, luncha och kvalitetstid med en vän. Mer behövs inte för att pigga upp mig i tråkiga november. Nu har jag hoppat i myskläderna och tänkte bädda ner mig i soffan framför en serie. Bästa sättet att varva ner innan en ny jobbvecka börjar!

TIME IS FLYING

Dagarna bara försvinner och jag har inte haft en tanke på att blogga. Veckan har varit bra, både på jobbet och hemma. I torsdags körde jag till min syster med familj när jag slutade. Åt en väldigt god pumpasoppa, perfekt nu i höstrusket. Ni borde testa! Igår hade jag ledig fredag så jag passade på att vara hemma. Tränade och tittade på serier. Ikväll ska vi till min storebror på middag. Ska bli mys!

Hälsodag

Denna tisdag har vi haft en hälsodag på jobbet! Vi började med en nyttig frukost tillsammans och därefter lyssnade vi på en föreläsning om hälsa. Sedan lunch och efter var det dags för workshops (olika träningspass/aktiviteter) som vi fick välja bland för några veckor sedan. Jag valde tabata och zumba så det tränade jag. Riktigt bra pass och extra roligt att få göra det på arbetstid. Som ni hör var det en dag för mig, lite gjord för mig kändes det som. Mycket skratt tack vare föreläsningen med. Han var grym! Behövs mer sådana människor i denna dystra värld. Hoppas ni har haft en härlig dag!
Mammas underbart goda kroppkakor! Vi äter bara det några gånger per år så det är alltid lite speciellt när dem serveras, hehe. Njöt verkligen!

RSS 2.0