Uppe i eiffeltornet & stan

vi stod i kö i TRE timmar, sjukligt. Vi höll på att frysa ihjäl

men vi kom upp tillslut, på högsta våningen

det var dimmigt denna dagen, så det blev inte alls bra bilder. Men det var en häftig känsla!

kommer inte ihåg ifall detta är bilder från samma dag, men lite bilder när vi fikar&shoppar



alice i en affär

jag med zara kassar ♥♥♥ Så bra butik!

sen tog vi tunnelbanan hem till hotellet

Valborg

Så himla fint väder är det idag! Jag och mamma har suttit ute hela förmiddagen i solen, vi har precis ätit och nu har hon åkt iväg till jobbet. Hoppas det är såhär fint väder på lördag när jag tar konfiramtionen också. Ikväll ska jag fira valborg med mina fina vänner, äta pizza och ha det mysigt. Sen sover jag hos alisa inatt. Tidinställda inlägg får ni både idag och imon. Bra va? Ha det bäst ♥
knasig bild på mig nyss

BEFORE I DIE...


Passat pojkarna

Vi har passat linus och milo hela dagen, inte träffat dom på två veckor eller mer så jag har saknat dom något sjukt. Var så kul att träffa dom igen, vi har hittat på en massa roligt, gjort det mesta man kan göra. Men mest varit ute för det har varit härligt väder idag. Nu har grabbarna precis åkt hem, så jag får se vad jag ska göra mer idag.
bild från när linus fyllde 4
kärlek på er ♥

Fika och Museum

mycket trafik eller vad?


eiffeltornet från andra sidan


träden är klippta helt raka? vet inte vad jag tycker, rätt häftigt & annorlunda ändå

innan vi gick till mumseumet tog vi en fikapaus, varm obo'y och chokladbakelse ska det vara!

världens bästa mamma och pappa ♥

jag och min alice ♥



under den var museumet med mona lisa

inne där


mona lisa

Myskväll hos bästavän

en bild på mig och alice från resan
Mamma och pappa är borta på kalas ikväll så jag ska upp till alice. Lite lördagsmys då. Kan inte bli annat än bra med sin bästavän ♥ Förmodligen tittar vi på andra avenyn också, som vanligt, haha! Ha en fin kväll som jag ska ha!

Världens bästa lilla tjej

Världens bästa,fina och underbara lilla tjej som jag älskar så mycket. Min systerdotter och solstråle ♥
bilder från igår när vi passade henne

Konfa

Har ätit frukost och gjort mig i ordning. Ska åka iväg till konfan snart, vi ska förbereda inför konfirmationen idag. Träna på det vi ska göra då. En vecka kvar idag sen är det över. Hörs när jag kommer hem, kram på er!
saknar Paris ♥

Passat prinsessan idag

Mamma och jag åkte direkt till min syster,markus och ellie när jag slutade skolan idag. Det är alltid så mysigt att vara där. Vi åt och fikade, och passade Ellie då. Det gick jätte bra, hon skrattar och är så glad hela tiden.  Vi gick en timmes promenad, gungade och massa lek och gos såklart. Underbar fredag med dom ♥
Kommer upp bilder från idag imorgon som är tagna med systemkameran
ute på promenad med prinsessan

Middag ute

jag och bästa daddy ♥

jag och alice tar egobilder såklart  ♥

påväg till en restaurang för middag

Mysigt ställe!



min mat, så gott!

Älskar dig ♥

Passa Ellie för första gången

Idag ska jag och mamma åka till syrran och markus för att passa ellie, hon är 8 månader nu så vi ska börja passa henne små stunder ibland. Mitt lilla hjärta ♥ Jag slutar tidigt (13:20) så vi åker dit direkt sen, ska bli så roligt. Det kommer upp ett tidinställt inlägg med bilder från Paris idag också. Ha en underbar fredag för det ska jag ha!

mosters söta tjej i söndags

Båttur och notre dame kyrka

efter att vi hade varit vid eiffeltornet, fikat och annat. Så tog vi en båttur!





spööökhus, Haha. Ser ut som ett iallafall!


när vi var tillbaka åt vi mumsig glass

vi var inne i en notre dame kyrka



Dagsverke

Idag har det varit en lite annorlunda dag, har inte varit i skolan som jag alltid är annars på vardagarna. I skolan så har vi något som kallas dagsverke för en dag, man ska tjäna ihop 200 kronor någonstans som sen går till Gambia. Jag har varit med pappa på hans jobb idag, varit en ganska okej dag ändå. Varit rättså slappt faktiskt, pappa skulle iväg med jobbet vid två så jag fick åka hem. Skööönt! Så har varit hemma en timme nu ungefär.
med daddy idag ♥

Eiffeltornet

så otroligt fint








detta fina var framför eiffeltornet



här köpte vi goda crepes

mums!

blir lite dålig uppdatering, hinner inte med det. Men ni får ju fina bilder från Paris iallafall ♥

Triumfbågen

hur fina träd är inte dessa? roooosa ♥

sen hoppade vi på bussen igen för att se...EIFFELTORNET!

Framme i Paris

trötta tjejer på bussen påväg till hotellet

utsikten får våran ballkong

jag och alice utanför hotellet

världens finaste bästavän


fina staden


min och alice familj

sen hoppade vi på en sånhär buss
alice

Wihoou! sjukt vad härligt det var att åka en buss utan tak

det var så fint överallt

och där var vi framme vid fina triumfbågen

Dansat på idrotten

Även om det är måndag,slut på helgen och en ny vecka drar igång. Så har jag ändå varit väldigt glad idag. På idrotten fick vi visa upp våran dans och det gick jätte bra! Men nu ska jag äta och sen plugga no. Känns sämre än sämst, världens tråkigaste ämne engligt mig. Varför finns det ens? Det kommer upp ett gäng bilder från Paris senare, så då kan ni titta in här :) kram!
jag och tjejerna på idrotten ♥

Egen dans

På idrotten i skolan så har vi fått dela in oss i grupper och göra en egen dans. Jag,isabellé,elaine,alisa och tracey har gjort en ihop och imon ska alla visa upp sina danser då. Vi får hoppas att det går bra för det ska bli grymt kul iallafall. Har varit hur kul som helst på idrotten dessa veckorna då vi har övat. Här under se ni vad vi ska ha på oss, tunna tights,shorts och en t-shirt bara.

WONDERFUL SUNDAY

Har haft en underbar söndag med syrran,markus ellie och mormor och morfar hemma hos oss. Gosat med underbara ellie,ätit god mat och jag har bakat kladdkaka till efterätt. Hel mysig dag! Hoppas ni också har haft det bra

en glad ellie och en glad moster ♥


älskade lilla unge ♥

Påväg till Paris

på tåget till köpenhamn

med spel på mobilen,tidningar och musik så går det snabbare fram...

till flygplatsen

fina bästis

mamma och pappa

tittade lite i butiker som tiger of sweden på flygplatsen

åt mat innan vi hoppade på planet

jag och allispallis på planet och...

där fick vi go'fika

alice och tim


jag med mitt vatten, gick åt hela flaskan när vi skulle landa

22:e april 2012

Söndag idag då...min syster med familj och mormor och morfar kommer till oss idag. Kan inte bli annat än en bra dag då :) Vad ska ni göra idag? jag har fått alice bilder också från resan nu,hon har ju endel bilder som inte jag har och tvärtom. Så jag tänkte lägga upp lite bilder från Paris idag. Jag får dela upp det, för det är så mycket bilder.
såhär ser jag ut idag! Ska nog börja ha håret uppsatt sådär lite oftare

Mys-lördag

Har varit uppe hos alice i många timmar, kom hem ikväll vid nio och vi har haft jätte kul idag :) Alice söta kusin på fem år var där så vi har busat för fullt hela tiden. Nu ikväll tittade vi på andra avenyn innan jag cyklade hem.
tre bilder från idag ♥

POWEWALKAT I SOLEN

Var ute på en skön powewalk i solen vid 10 tiden idag. Super härligt! Börjar bli bättre väder igen nu. Kom sommar, KOM! Nu har jag fräschat till mig, tagit en dusch och gjort mig i ordning. Ska upp till alice lite senare, sen träffar vi nog sara under dagen med, när hon kommer hem från stan då.
träningskläderna på innan idag

SATURDAY MORNING

Jag på hotellet i underbara Paris
Godmorgon på er!♥ vaknade upp pigg redan klockan åtta idag och nu har jag och pappa precis ätit frukost.  Mamma jobbar men är hemma vid ett.  Har inte planerat dagen mer än att jag ska ut på rundan om en liten stund. Sen får jag se vad som händer, skönt att inte ha något bestämt ibland.  Händer inte så ofta för mig ;) Kanske träffar alice och sara, om dom inte ska göra något speciellt. Ha en härlig lördag ni också!

Godis

Har en riktig mysig fredagskväll med mamma och pappa. Vi har ätit tacos, tittar på film nu och godis till det. Kan man annat än älska fredagar? Underbara helger som borde vara ännu längre. Vi hörs imon igen, kram på er ♥

Minnen

Köpte inte bara kläder när jag var iväg utan även dessa två fina saker med eiffeltornet på. En prynadssak och ett iPhoneskal. Så lite minnen också förutom alla underbara bilder därifrån. Jag ska lägga upp bilder från Paris och berätta om resan snart. Men det har varit så mycket sen jag kom hem och jag ska redigera alla bilderna först. Men sen så, ska ni få se :)

Fredagsmys

jag idag på morgonen
Är hemma nu, efter skolan så gick jag och tjejerna. (isabellé,elaine & tracey) och sjöng med vår kantor. Inför konfirmationen, vi ska sjunga då och det är bara två veckor kvar. Men jag tror det kommer bli bra! :) Ikväll blir det tacos och godis framför tven. Underbart med helg, ha det bra fina ni ♥

19:e april 2012

Skoldagen har bara varit bra, inte så mycket lektioner & sen gör ju alla underbara vänner dagarna alltid bra ♥ Vi slutade vid 2 tiden och då hämtade bästaste farfar mig. Fikade hemma sen och så. Efter en vecka som var allt utom lugn så har jag inte haft alls lika fullt upp denna veckan. Tittat på one tree hill och haft det skönt i över två timmar nu. Så dags att göra något annat, haha. Ha det bäst fina ni.
myser i min älskade dress

Shopping från Paris

Här kommer bilder på kläderna som jag köpte i Paris. Är verkligen nöjd med allt,. Har haft alice och sara hemma idag efter skolan, lika härligt som alltid. Känner mig inte så pigg på att blogga då därför gör jag inlägg då jag känner för det istället. Alltså inte varje dag då. Ha det bäst ♥
från Zara

Berhska

& Mango

Slut på helgen

Idag var det dags för skola igen då, men vi har haft en riktigt bra dag ändå. På idrotten är vi nästan klara med vår egen dans. När jag kom hem så fixade jag min prao plats. Vi ska proa om några veckor, i en vecka denna gången. Ska vara på dagis där jag var i 5:an. Älskar ju barn så det ska bli jätte kul! Skönt att ha det klart nu.  Annars är det inte så mycket nytt. Skulle förresten visat upp det jag köpte i Paris, men kameran var urladdad. Blir senare idag eller någon annan dag i veckan.
jag,elaine och alisa idag ♥ isabellé tar fotot och tracey är sjuk...:(

Dans Show

Nu är jag tillbaka här! Har haft fullt upp hela veckan, när jag inte har varit i skolan så har jag dansat till sent på kvällen. Men det är värt det, för vi ha haft så kul! Det var genrep i fredags och igår var den riktiga dans uppvisningen. Magnus carlsson och Thomas pettersson var där också. Alla danserna gick faktiskt riktigt bra och jag var så glad.  Har dansat i så många år men denna showen slog alla, bästa någonsin. ♥
Men i allt detta så har jag även varit i Karlshamn med konfan, kom dit på kvällen efter genrepet och kom hem nästa dag innan uppvisningen började. Vi planerade vår konfirmation där, gick på stan och vid havet plus en hel del annat också.

Hemma efter 5 underbara dagar

Nu är jag hemma igen, vi har haft det helt fantastiskt bra. Bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Denna veckan har jag fullt upp med dansen, från måndag till lördag. Så jag tar en bloggpause tills dess. Nästan en vecka igen då.  Annars så har vi varit hos mormor och morfar idag. Syrran,markus och ellie var med där. Det var meningen att min bror med familj också skulle vara med. Men milo är sjuk så dom kunde inte komma. Men jag var på gudstjänst i kyrkan på morgonen så vi var hos dom en stund efter, Myste med pojkarna, var härligt att träffa dom igen ♥
trött tjej på tåget påväg hem igårkväll

HERE WE COME PARIS

Idag åker vi till Paris, jag är säker på att det kommer bli otroligt bra. Och minnen för livet. Det blir en liten annorlunda resa denna gången, inte sol och bad som i Grekland. Men det är bara kul!
jag och alice innan vi skulle ut och äta i Grekland, sjukt va små vi var...2 år sen ♥

Dansträning och kalas

Idag har jag haft dansträning i 3,5 timmar, tränat inför uppvsningen då. Sen åkte vi direkt på kalas för att fira min brorson som fyller år idag. Ätit massa gott, bara umgåtts, och såklart massa lek och mys med ungarna! Var så kul att träffa allihopa innan vi åker imon.
Linus blåser ut ljusen

älskade brorsbarn

underbara syster och systerdotter

finaste mormor

linus öppnar paketen

milo
milo med faster ♥

GRATTIS ÄLSKADE UNGE

Idag fyller min brorson 4 år, åren går verkligen för snabbt. Du ska bli firad ordentligt idag med massa fina presenter och annat skoj. Du är värd det bästa, underbara kille ♥ Älskar dig så mycket!
Linus när han fyllde 3 år

RSS 2.0