31:e mars 2015

Vid 12 idag körde jag och Alice till Karlskrona. Vädret var inte helt bra, men det kunde varit värre. Vi har haft det väldigt bra! Åt en jättegod räksallad till lunch, fikade på ett mysigt café och gick runt i stan. Det är alltid kul att hitta på något när man ses! Kom precis hem och nu ska jag äta och byta om till träningskläder. Dags för ett styrkepass på gymmet!

We are not dolls

Ella Montgomery, quotes

The Girl


30:e mars 2015

Vilket skitväder det är idag! Visst, det var inte så härligt igår heller men då snöade det inte iallafall. Jag har bara myst med mamma idag. Lagat middag och nyss tittade vi på en film ihop. Valt ut USA bilder som ska framkallas har jag gjort också, det var på tiden! Blir uttråkad av sånt här väder, men imorgon ska jag och bästis till Karlskrona. Ser fram emot en mysdag ihop! Strosa runt på stan, kika i butiker, luncha och bara umgås.
En väldigt god pasta & bacongratäng

Just wondering

Desperate Housewives, quotes

Looking great

♥ Danneel Harris Ackles ♥

Spelkväll

Lördagen spenderade jag med bästis. Vi körde och handlade mat inför kvällen. Bönpasta och lax blev det till middag vilket var supergott. Lax är typ det bästa som finns! Vi lagar mat ihop nästan varje lördag nu för tiden, det har bara blivit så men det är väldigt mysigt såklart. Vi hade även spelkväll med hennes föräldrar så jag stannade kvar ganska sent. Så kul att spela spel, gör nästan aldrig det. 

Me and my girl

"Flashback Friday! Me and my girl Sophia Bush during the tree hill days. #love" - Jana Kramer

DANNEEL & JENSEN

Galet vad vackra Danneel och Jensen Ackles är tillsammans!

PÅSKLOV

Jag har tagit påsklov idag! Klockan 12 dessutom, fantastiskt skönt! Vi redovisade vårt grupparbete och jag gjorde svenskaprovet som jag missade igår, därefter körde jag hem. Hjälpte mami med maten och nu är jag hemma efter ett cxpass på gymmet. Inte mycket planerat inför lovet, men det hinner ändras. Ska hänga med familjen och vännerna, njuta och ha roligt! 
Mamma och mina prinsessor i onsdags

This gal

Jag tycker verkligen om Shay Mitchell! Hon verkar vara en sån himla fin person. Jag älskar hennes instagram och youtubekanal. Hon delar alltid med sig av så fina bilder från resor och upplevelser. Hennes stil behöver vi inte ens tala om. Hon vet vad som är snyggt!

En dag med UF

Idag har vi varit borta hela dagen med UF inne i stan. En lång men väldigt bra dag! Det gick bra att prata inför juryn och konstigt nog var jag inte alls nervös, allt flöt på bra! Tyvärr vann vi inte någon tävling, men vi är glada över att vi var nominerade i både årets vara och årets produktutveckling.
Vi hade pauser imellan så vi har lunchat på stan och sprungit runt i butikerna. Det är så himla kul att driva ett eget UF-företag så alla ni som kan borde ta chansen! 
Vi idag! Sista bilden är från en instagramtävling

Mitt framtida hus

Jag drömmer om ett stort vitt hus i skärgåden. Ett vitt hus med högt tak, stora öppna fönster, ljusa färger och vitt trägolv. Allt ska vara gammeldags, lantligt och romantiskt. Mitt hem ska vara inrett med fina detaljer och det där lilla extra som gör det till ett hem. 

SHE'S MY HERO

Det gör ont i hjärtat att veta att jag inte kommer kunna se Joy's konsert i Los Angeles, 2:a april. På hennes födelsedag dessutom. Det har varit min största dröm att träffa henne och se hennes konsert så länge nu. Det kommer alltid vara min största dröm. Hon är min förebild och största inspiration! 

Be the queen that you are

Ikväll var jag på gymmet med Josefine och tränade bodypump. Det var ny realise så det var kul! Får sån kick av det passet, älskar det verkligen! Planer för imorgon är att passa mina systerdöttrar. Kan inte bli annat än bra! Nu ska jag pausa från plugget och dra ett avsnitt av Chicago Fire. Låter som en väldigt bra idé skulle jag vilja säga. Ha det bäst fina ni!
 
Aron Andersson var förresten och föreläste på vår skola idag. Han drabbades av cancer som barn, men har idag bestigit kebnekaise i rullstol bland annat. Det var en riktigt bra föreläsning, om inte den bästa jag lyssnat på. Vilken kämpe!

IT'S UNREAL

Förstår ni lyckan över att jag ska se denna fantastiska person om 4 månader? Det är helt ofattbart! 

23:e mars 2015

Sista veckan i skolan innan lov brukar betyda fullt upp! Det stämmer även denna gång. Vi har prov på fredag och jag håller på att förbereda mig inför torsdag när vi ska på mässa. Det ska nog gå bra, men nervöst kommer det bli. Idag har jag varit i skolan, tränat, pluggat och nu ikväll har jag tittat lite på tv. Hoppas på en bra dag imorgon också! ♥
En bild på mig från en fotodag i somras med Sara

22:e mars 2015

Potatisgratäng och majskyckling till middag och choklad & päronpaj till efterrätt
Har ni haft en bra söndag? Min har varit toppen! Josefine varit här och vi har gjort lite allt möjligt. Vi körde en runda till affären för att handla ingredienser till bakningen, tittade på Love, Rosie och har såklart pratat om London. Ser fram emot det så mycket! Imorgon är det sista veckan innan påsklovet. Kämpa! På torsdag ska vi in till stan med UF hela dagen och prata inför en jury bland annat. Spännande!

Pretty girl in pretty clothes


20:e mars 2015

Det blev ingen lång skoldag för mig idag. Vi jobbar med ett grupparbete och hann klart tidigt så jag var hemma redan halv ett. Vi pratade med en förskolelärare för att kunna svara på endel frågor till vårt arbete. Körde in till byn igen på eftermiddagen för att köra ett cxpass. Den nya releasen var riktigt bra! Helt klart den bästa av dem jag har testat. Ikväll tittade jag på filmen You're Not You och den var så sorglig. Jättefin film, men alltså...tårarna rann ganska mycket.
Tacopaj en fredag är inte fel ibland

LONDON, I'M COMING FOR YOU

Gissa vem som ska till London i augusti? Jag! Ni anar inte hur glad jag är! I måndags fick jag reda på att Kate och Tyler ska ha flera konserter ihop i England, bland annat London. Jag såg det som min chans och nu är biljetterna bokade! I augusti åker jag till London med mamma, pappa och Josefine. Det kommer bli underbart! Jag ska få se två av mina favoritartister live, besöka staden jag velat åka till så länge, shoppa, strosa runt på gatorna och njuta av livet. Längtar så mycket!
 
Detta är verkligen en dröm som blir till verklighet. Trodde inte det var sant när jag skulle få se Gavin, och nu ska jag se dessa två fantastiska människor. ♥♥

BRIGHT


The Pretty Housewives


18:e mars 2015

Sprungit en lång morgonrunda, styrketränat, suttit ute i solen, lyssnat på podcasts, lagat middag och myst med mami. Det är vad jag har gjort idag. Har verkligen längtat tills man kan sitta ute på altanen och känna solen och värmen. Underbart! Jag är på bra humör och ikväll är det dessutom Grey's! Torsdag imorgon och sen går det snabbt till helgen. Hoppas ni mår bra ♥

LOOK AT HER BEAUTY


Roy Fares bakböcker

Dessa två bakböcker av Roy Fares fick jag hem förra veckan. Jag hittar nästan alla recept på internet, men jag tycker ändå det är kul att ha några kok/bakböcker. Har bläddrat igenom dessa endel, men inte hunnit baka något än. Det finns massor med goda recept i som ska bli spännande att testa. 

17:e mars 2015

Blir på så bra humör av det härliga vädret! Köpte nya vårkläder och skor igår som jag hade på mig idag, solbrillorna är ett måste och ja våren är bara underbar! Är glad över att det endast är två veckor till jag tar påsklov och därefter har jag praktik. Det ska bli så kul och skönt att slippa skolan i fyra veckor. Det kommer gå snabbt till sommarlovet och jag har börjat kika på klänningar till skolavslutningen. Då vet man att det är nära! 

KATE & TYLER CONCERT

Det OMÖJLIGA hände idag! Kate Voegele och Tyler Hilton ska ha flera konserter ihop i augusti. En av dem är i London och jag har haft planer på att åka dit i år. Helt galet! Drömt om att få se Kate, Tyler och alla andra från One Tree Hill. Att dem ska ha en ihop är det sjukaste! Var tvungen att skriva av mig lite, är så lycklig och vill så gärna se dem! Vad vi vet lever vi bara en gång och därför måste man ta sina chanser. Okej, jag vill bara gråta. Det här händer inte! 

Stan med mami

Helgen finns inget att klaga på, träffat familjen och vänner! Igår var vi som sagt hos mormor och morfar och på hemvägen stannade vi till hos min syster en stund. Idag har jag varit i skolan igen och efteråt körde jag in till stan med mamma. Vi sprang runt på stan tills butikerna stängde och åt en väldigt god laxsoppa på ett café. Kvalitetstid med mami behövs alltid! 

Födelsedagsbrunch

 Alice hade den perfekta brunchen hemma hos sig igår. Det fanns allt från belgiska våfflor, bär, frukter, glass, nutella, frallor, yoghurt, juice och brownie. Himmelskt gott var det! Timmars prat med dessa härliga tjejer på bilden ovanför. Tack för igår!

En bra lördag

Vilken bra lördag jag hade igår! Började dagen med födelsedagsbrunch klockan 11 hemma hos bästis. Bilder och mer om det kommer! På kvällen körde jag, mamma och mina syskon till Karlskrona för att äta på restaurang bara vi fyra. Det blir inte så ofta bara vi gör något ihop så det var verkligen mysigt! Tack för igår älskade ni. ♥ 
 
Nu ska vi köra en runda till mormor och morfar. Det var ett litet tag sen jag träffade dem så det ska bli kul. Ha en bra söndag ni också! 
Mamma och mina syskon 
Jag tog vitlöksmarinerad oxfilé med rödvinsås och pommes till huvudrätt
Gammeldagsvaniljglass med nougatsås till efterrätt

She's just everything

 

Happy Birthday Sunshine

Min bästa vän fyller 17 år idag och jag ville passa på att gratta henne här. Ovanför ser ni ett gäng gamla bilder på oss!
Hon är min ängel och har funnits vid min sida under hela mitt liv, genom allt. Vi har alltid haft varandra och jag är tacksam över det varje dag. Utan henne hade jag inte stått här idag! Tack älskade du för att du gör mig så lycklig. Jag älskar dig mer än allt ♥

Plusgrader och sol

Vår, plusgrader, solen skiner och det är helg! Går det ens att vara på dåligt humör då? Jag har haft en väldigt bra fredag! På entreprenörskapen kom tidningen för att intervjua oss och jag var hemma redan klockan 12 idag. Min praktikplats är klar vilket känns skönt. Ska vara på ett dagis fyra veckor efter påsklovet och det ska bli jättekul! Jag har hunnit träffa min storebror och mina brorsbarn idag också. Ikväll ska jag mysa ihop med mamma och pappa med en god middag. 
Lite halvknasiga bilder på mig och min fina vän ♥

Into the music

One Tree Hill 1x02 The Places You Have Come To Fear the Most
One Tree Hill 1x07 Life In A Glass house
One Tree Hill, quotes season 1

12:e mars 2015

Det är synd att man ska behöva sitta inne i skolan när solen skiner ute. Hoppas det blir fint till helgen! Invigde min röda vårjacka idag. Längtar tills man kan börja plocka fram vårkläderna igen! Proven är gjorda för denna veckan och jag hoppas att vi slipper mer prov på ett tag. Det har varit mycket nu och jag ser fram emot en helg helt utan plugg. Ikväll har jag varit på gymmet och kört ett bodypump pass med Josefine. Grymt pass på alla vis. Nästa vecka är det ny release på alla pass. Yes!

Mysdag med de bästa

En springtur i solen på morgonen är det absolut bästa som finns. Älskar att träna på morgonen och älskar springturer i vårsolen! Det hann jag med imorse eftersom jag är ledig på onsdagar. Dagen har jag tillbringat med de allra bästa - min storasyster och mina systerdöttrar. Vi var hemma här tills mamma åkte till jobbet och sedan tog vi bilen till byn. Vi gick i de få affärerna som finns och tog även en fika. Vi har det alltid så mysigt ihop vad vi än gör! Imorgon är det redan torsdag, känns inte helt fel! Hoppas ni mår bra ♥

En liten lista

1. Om det var möjligt att ha en superkraft, vilken hade du valt?
Jag tror jag skulle valt att vara osynlig eller att pausa tiden.
 
2. Vilka är dina favoritbloggar?
Jag läser så många bloggar, men några av mina absoluta favoriter är: 1, 2, 3, & 
3. Vilken är din favoritplats på jorden?
Utomlands! Jag har inte en favoritplats direkt utan jag älskar att besöka nya ställen. 
 
4. Vad ser du fram emot?
Mycket! Jag försöker alltid hitta småsaker att se fram emot och inte bara stora saker som resor. Det blir lättare om man har saker att längta till. På lördag ska jag på födelsedagsbrunch hos bästis och på kvällen ska jag ut och äta med min mamma och mina syskon. Det ska bli så kul! Utöver det längtar jag efter sommarlovet såklart!

5. Har du något tips för att göra en grå och tråkig höstdag bättre?
 Bjud hem dina närmaste vänner på en brunch, middag eller fika. Ta en långpromenad, titta på en serie/film eller åk och shoppa. Gör vad du känner för tillsammans med någon du tycker mycket om! 
6. Vilket är ditt favoritklädesplagg?
Mina jeans och klänningar helt klart! 
7. Tror du på något övernaturligt?
Jag har lite blandade åsikter kring det, men jag tror på andar t.ex. 
 
8. Hur önskar du att ditt liv ser ut om 10 år?
Jag hoppas att jag har fått se mycket av världen, driver ett eget café med min storasyster och bor i ett fint hus med mannen i mitt liv. Jag vill verkligen gifta mig och skaffa barn. Det har alltid varit min dröm! Om 10 år hoppas jag att jag är lycklig och njuter av livet för varje sekund.
9. Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår
10. När mår du bra?
När jag är med mina bästa vänner och min familj. Det finns inget bättre!

A Lot of Feelings

♥ Season 1, 2003 & season 9, 2012 ♥

10:e mars 2015

Tråkigt nog var inte vädret alls lika fint som igår, men det är ju trots allt mars månad och då kan det vara sol en dag och snö nästa. Solen tittade fram på eftermiddagen iallafall! Massageprovet är avklarat och det känns skönt. Sprang en runda och styrketränade när jag kom hem. Nu ikväll har vi ätit hemmagjorda hamburgare till middag. Vardagslyx! Nu ska jag läsa bloggar och senare får det bli ett avsnitt av en serie. 

9:e mars 2015

Idag har jag endast haft en historialektion, två var inställda. Jag var som alltid på måndagar på gymmet och körde eget styrkepass. Skönt!
Därefter hade jag tid hos tandläkaren och det gick bara bra. Ska dit igen nästa fredag för att prata om tandställning. Har försökt få tandställning innan, men det gick inte igenom. Vill kunna le riktigt nu! Åt en god lunch efteråt innan jag gick till skolan. Vilket väder det är idag! Strålande sol och det går inte att vara på dåligt humör. Hoppas ni har haft en fin måndag! Passa på att njut av solen ♥

Like A Dream

"Want is misery". - Ellen Pompeo

Det är vår och det är sol

Vilken bra kväll jag hade tillsammans med mina två igår! Alice bjöd på en god middag och vår favoritkaka till efterrätt. Däremellan hade vi vårt vanliga men otroligt behövliga snacket, som aldrig någonsin tar slut. Nu har vi firat alla våra tre födelsedagar, tråkigt nog! Det finns dock inget slut på våra myskvällar. Längtar tills vi kan sitta ute i kvällssolen och grilla. På tal om det är det årets varmaste dag idag. Var ute och sprang och njöt som bara den. Vårsolen är magisk! Åh vad jag har saknat den. 

Födelsedagsfirande för bästis!

Idag har jag tränat, pluggat, lagat middag och klockan sex ska jag och Sara till Alice för att fira henne. Det kommer bli en härlig kväll med mycket snack. Det behövs alltid! Mycket mer har jag inte att säga, men vi hörs!

PRETTY GOOD, RIGHT?


6:e mars 2015

Jag hämtade upp mamma när hon slutade jobbet och vi körde direkt till stan för att handla. När vi var klara körde vi till min storasyster och har varit där tills nu i ikväll. Vi har lekt med tjejerna och ätit god fredagsmiddag. Bra start på helgen! Trots att jag har pluggat mycket idag på morgonen och i förmiddags var det såklart skönt med en lovdag. Imorgon blir det födelsedagsfirande för bästis. Ser fram emot det! ♥

MONICA RAYMUND

Hur vacker är inte Monica Raymund? Galet!

PINK & GOLD

Dessa två väskorna köpte jag förra helgen. En större till skolan och en handväska. Båda är puderrosa och jag tyckte det passade perfekt nu till våren. Det är roligt med lite färg! Puderrosa och guld går så bra ihop. Den stora väskan är från H&M och den lilla handväskan från Åhlens.

Vårkänslor

Det blev en ovanligt kort skoldag denna torsdag. Vi slutade efter provet och jag var hemma redan vid halv ett, dock är jag inte ledig. Vi har en stor uppgift i natur att göra och jag pluggar inför massageprovet nästa vecka. Var ute och sprang i solen och styrketränade också. Blir så mycket gladare när solen tittar fram! Imorgon har jag stuediedag och den ska jag göra till något bra, därför ska jag  jag träffa min storasyster och mina systerdöttrar. ♥
Idag testade vi Josefines selfiepinne, whoop whoop

JULES


UF-mässa

Idag har jag varit på en mässa tillsammans med mitt och alla andra UF-företagare. Vi sitter på bussen påväg hem nu efter en väldigt lång dag. Vi sålde en hel del idag. Ska hem och äta middag innan zumban ikväll. Studiedag på fredag så imorgon är sista skoldagen för denna veckan. Hoppas ni har haft en bra onsdag! 

Don't try that

"Don't try to be like anyone else. You are you for a reason." - Bethany Joy Lenz

UF-mässa imorgon

Idag hade vi massage på idrotten. Man blir svimfärdig efter massagen eftersom man har varit så avslppnad, så var ganska seg resten av skoldagen. Gav mig ut på en springtur och styrketränade när jag var hemma och som alltid piggnade jag till igen. Imorgon ska jag upp innan sex för att åka med alla UF-företagare på en mässa under hela dagen. Det ska bli kul och jag hoppas vi lyckas sälja en del!

Nyklippt

Skoldagen gick faktiskt fortare än vanligt idag! Blandade handsprit på entreprenörskapen inför mässan på onsdag, var på gymmet på hålan, massage efter lunch och till sist film på historian. Efter skolan gjorde jag några ärenden i byn innan jag körde och klippte mig. Tog bara topparna för att få bort det slitna. Det är sådant skitväder så det var ingen mening att platta det. Fick lockar genom plattången istället, blev riktigt bra! Annorlunda mot mina naturliga lockar. Ikväll har min storebror och brorsbarn varit här. Middag och mys! 

Roadtrip till stan

Idag har jag varit inne i stan med mina två favoriter! Shopping, god lunch och att bara promenera runt tackar jag aldrig nej till. Jag uppskattar verkligen varje gång vi ses! När vi var små tog vi det för givet eftersom vi följde med varandra hem varje dag. Nu när vi är äldre fungerar det inte riktigt så. Är så himla glad att jag har haft dem vid min sida under hela mitt liv. Ett väldigt bra avslut på helgen, som åter igen har gått alldeles för fort. 

RSS 2.0