USA RESA - AMERICA SPECIAL

 I fredags bokade vi en resa till USA! Jag, mamma och pappa åker i november detta året. Kan inte förklara hur glad jag är! Vi har planerat att åka till USA i flera, flera år och nu är det dags. Det känns helt sjukt! Vi ska åka en resa som heter America Special. Den går från den östra till västra delen av amerika, en guidad resa som resebolaget har gjort. Vi kommer få se mycket och det är en ganska intensiv resa, men det kommer vara SÅ värt det! Tänkte skriva lite om resan här under och vilka platser det är vi ska till. 
 Vi kommer först åka till New York och vara där i tre dagar. Se alla sevärdheter så som olika platser och byggnader. Central Park, Times Square, Chinatown, Broadway och mycket, mycket mer. 
 Vi åker sedan vidare till Washington DC. Här får vi bland annat se Vita Huset och FBI.
Efter det till Arizona. Staden Phoenix och Scottsdale
 Vidare mot Grand Canyon som är ett av världens naturunderverk. Här finns mycket natur och annat fint att se!
 Nu till den otroligt coola staden Las Vegas! Staden vi har sett på filmer och vill uppleva själva.
 Nu till Los Angeles där vi kommer få se Hollywood skylten och de vackra stränderna, Beverly Hills och de kända gatorna. Det är här serien 90210 spelades in och det känns så jäkla häftigt. En scen spelades in uppe vid Hollywood skylten. 
 Till sist kommer vi besöka San Francisco! Vi kommer som på alla ställen besöka de kändaste platserna och se så mycket som möjligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0