This show taught me everything


Aria Montgomery - Outfits season 3


31:e oktober 2013

Ska hitta något att ha på mig och sen är jag klar att åka till syrran. Jag och mamma ska spendera dagen där och det ska såklart bli jätte kul! Vi får se vad vi hittar på, kanske går en runda på stan eller så.
jag och alva i vagnen sist vi var och shoppade

DAGENS OUTFIT

Stickad tröja & tights från Vero Moda, jacka från Jofama By Kenza och skor från Scorett

Fotografering!

Har inte varit hemma och därför har det inte blivit något bloggande heller. Var ute och sprang och styrketränade på morgonen och sen gjorde jag mig i ordning och åkte till Sara. Vi var ute och fotade i regnet, haha! Men vi blev nöjda med bilderna iallafall. Vi hann inte ta några tillsammans för då hade vi blivit genom blöta. Kom dit vid 12 och kom hem nu vid 6. Har verkligen haft en toppen dag med min finaste. ♥
här får ni se en bild på mig från idag

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 10

Day 10: The person you miss most on the show - Lucas & Peyton
Tumblr_lk6vmn6ysr1qdvjpho1_500_large
Huvudpersoner ska inte försvinna från en serie. Dom kan inte bara göra det utan dom ska vara med till slutet. Det var så hemskt i sista avsnitet i säsong 6 när Lucas och Peyton åkte iväg. Jag saknade dom något så fruktansvärt i dom 3 sista säsongerna. Även om säsong 7, 8 och 9 var helt underbara så hade dom varit ännu bättre om Lucas och Peyton hade varit med. Haley behöver sin Lucas och Brooke behöver sin Peyton.
Dom skulle vara där tillsammans alla 5 till slutet. The core five. ♥

Life is too short for too many things

annie:)) | via Tumblr
earthquake

29:e oktober 2013

Det blåste ju inte lite igår, herregud! Tog lite tid att somna...Annars då? Det känns underbart att vara ledig. Men jag saknar min bästis som är på andra sidan jordklotet. Jag längtar tills jag har henne här hemma igen. Ikväll ska jag och mamma dansa zumba och det ser jag fram emot. Vi åker nog till stan för att shoppa på torsdag och på fredag kommer min storebror hit med killarna. 
två bilder på mig från i somras

SOPHIA BUSH STYLE


I always knew you


JUST GIRLY THINGS

just girly things - Hledat GooglemFuture planning!Chronik-Fotos | via Facebook♥
Untitled.
PLL

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 09

 Day 09: Least Favorite Couple - Lucas & Lindsey
"It has always been Lucas and Peyton. You guys are meant to be together. It's the way it's supposed to be."
- Brooke Davis
Lucas och Peyton är menade för varandra och jag hatar när dom inte är tillsammans. Det ska vara dom två. Dom är perfekta för varandra och det syns så väl. Dom kan inte hålla sig borta från varandra och inte ens när dom är tillsammans med andra.
Så det spelar inget roll att Lindsey var hur snäll och gullig som helst för hon är inte Peyton och det är ingen annan heller. 

LALEY - DELETED SCEN

Det suger att denna scenen inte fick vara med i 9x07. Den är så fin. Dom är det finaste. Jag är iallafall glad att den finns bland alla bort tagna scener så jag kan se den ändå. 

Till mormor och morfar!

Har varit ute på en morgon runda med vovven nu och en härlig kvälls runda igår! Vi har passat min brors hund. Nu har jag precis gjort mig i ordning och snart ska vi till mormor och morfar. Ska bli kul att köra lite bil med, hehe.
Hoppas ni får en fin dag!

90210 - QUOTES

Untitled
(46) 90210 | Tumblr
90210 <3
Citat från 90210
 
Tittade klart på säsong 5 av 90210 för några veckor sen. Jag följde den serien på tv när den startade men sen visades aldrig säsong 5 och jag hittade ingen sida att se den säsongen, så det tog sin lilla tid. Men jag tyckte inte om slutet. Visst Annie, Liam, Naomi, Adrianna och Navid fick ändå ett bra slut. Men Silver och Dixon? Det var lite som att allt slutade mitt i en säsong.

AMAZING QUOTE

Lucas & Haley 5x18

I HAVE TO BELIEVE IN SOMETHING

Tumblr_louj9upqyo1qdhq67o1_500_large
↑ Hur jag känner angående One Tree Hill konventionen nästa år
Det är ganska sjukt att i stort sett alla och då menar jag alla citat från OTH stämmer in perfekt på mig. Men det känns väldigt bra. Det är verkligen min serie på så många vis. ♥
 
Jag mådde på riktigt verkligen dåligt för att jag inte kunde vara på konventionen i Paris. Det gjorde ont och det gör fortfarande ont. Men dom har avslöjat att det blir en konvention i Birmingham i oktober nästa år och en till i Paris men dom har inte gett ut datum till den än. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Bethany, James, Sophia, Hilarie och Chad åker tillsammans på en. Jag vill träffa dom allihopa, samtidigt. Jag vill se dom ihop! 

26:e oktober 2013

Det var riktigt varmt ute idag! Det värsta med vinter halvåret är när det är sådär riktigt kallt. Jag hoppas att det inte blir för kallt. Har varit ute och sprungit, stryketränat och såklart stretchat. Jag funderar på om jag skulle byta ut endel bilder i mina fotoramar, men jag kanske borde vänta tills jag har framkallt lite nya bilder istället. 
i min söta och sköna pyjamas från h&m

I would be a completely different person without this show

Joy talking about One Tree Hill ♥
 

The Way They Look At Each Other


HÖSTLOV

Nu har jag tagit höstlov och det känns så jäkla bra! Jag har haft en bra dag i skolan. Vi har haft kul och skrattat massor.
Idag är det ju fredag och då äter jag helst något med tacos. Så senare ska vi äta taco paj! Ska bli kul att se idol med. Ni får två bilder på mig från min, Alice och Saras höst fotografering. Det blev ingen riktigt bra bild på mig för jag bländades av solen på varje bild, haha. Men på dessa kollar jag uppåt och ner så dom duger iallafall. Jag och Sara ska ta en dag och fota nu på lovet. Tycker om att ha lite nya bilder!

SHENAE GRIMES


Bridge Over Troubled Water

Tumblr_ldpofyzovc1qe2hkjo1_500_large

24:e oktober 2013

Idag är det den näst sista dagen innan höstlov och det känns så jäkla bra! Har haft en bra dag i skolan och nu ska jag gå ner för att byta om till träningskläder och sen ut och springa. Hoppas allt är bra med er också!
Josefin, jag och Elaine denna veckan

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 08

Day 08: Favorite Couple - Naley
 Nathan och Haley har det förhållandet jag drömmer om. Dom blev tillsammans när dom var unga, dom har gått igenom så otroligt mycket och jobbiga saker men klarat det tillsammans. Dom är alltid där för varandra och deras kärlek växer och växer för varje dag som går. Nathan och Haley visade mig vad äkta kärlek verkligen är!

Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want.

One Tree Hill 5x13 Echoes, Silence, Patience &amp; Grace
Jag älskar denna quoten som är avsnitt 13 i både säsong 5 och 9. Tro på era drömmar. ♥

23:e oktober 2013

Sen jag började skolan har jag alltid hatat onsdagar för dom var alltid dom jobbigaste och längsta dagarna. Men nu när jag är ledig så älskar jag dom såklart! Det är guld värt med en ledig dag mitt i veckan. Jag sov ut till halv 9, åt en god frukost med mamma och nu har jag både varit ute och sprungit och styrketränat. Jag ska plugga lite till samhällskunskapsprovet som vi har direkt efter höstlovet. Jag tänker inte plugga på lovet så jag gör det nu istället.

Bethany Joy Lenz - Please

Denna låten av Bethany kom ut för ett litet tag sen och jag älskar den. Hela hennes album kommer ut vilken dag som helst och jag kan inte vänta längre. 

For five minutes...

One Tree Hill 5x06 Don&#8217;t Dream It&#8217;s Over
Mia Catalano 5x06

SCORETT

Nya skor från scorett.se!
Jag har velat ha ett par såna här i flera år men dom har inte funnits i min storlek osv. Nu är dom iallafall mina och dom kommer användas mycket! Jag tycker dom passar perfekt till både jeans och klänning. Allt helt enkelt!

22:e oktober 2013

 
Hemma från skolan och har ett par timmar på mig att göra det jag ska innan vi ska dansa zumba. Det ska bli så kul med ett svettigt pass! Det piggar verkligen upp mig. Hoppas ni har haft en fin tisdag.
jag idag

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 07

Day 07: Least Favorite Male Character -  Psycho Derek & Xavier 
Derek som han kallade sig och låtsades vara Peyton's bror skrämde skiten ur mig första gången jag tittade på säsong 4. Jag älskade hur hennes riktiga bror Derek gjorde allt för att hjälpa henne och att se hur hon kämpade för att må bra igen.
Xavier anföll Brooke två gånger, kidnappade sin bror och Sam och mördade Quentin. Mer behöver jag väl inte säga. Han var hemsk och det gjorde så ont i hjärtat när Brooke mådde så dåligt.

I'M A MESS

take me to neverland
One Tree Hill 5x18 What Comes After The Blues
One Tree Hill 6x01 Touch Me I&#8217;m Going to Scream
Quotes season 5

21:e oktober 2013

Har haft en lugn dag i skolan så det känns bra. Får lite panik på vädret bara, det verkar som det aldrig kommer sluta regna. Men nu ska jag äta och sen ska jag och mamma köra till min syster för att passa Ellie. 
jag, elaine och wafa för ett tag sen

GORGEOUS SHANTEL


One Tree Hill Convention

 Jag har tagit reda på en hel del om OTH convention nu så det känns bra. Jag pratade med en som var där och hon berättade att man kan köpa olika biljetter. En för att få vara där när dom intervjuas och det. Sen får man köpa till extra biljetter om man vill ta bilder och få deras autografer och sen till det bästa - man kan köpa en biljett för att få prata med dom i 30 minuter. Fattar ni? en hel halvtimme med mina absoluta största förebilder. Det är ju för bra för att vara sant. Det hade jag knappt kunnat drömma om, jag trodde det var omöjligt. Svimmande nästan, ärligt talat.

Mys-söndag

Min syster och mina systerdöttrar har varit här idag och nu åkte dom precis hem. Det har varit så himla mysigt! Lite senare ska jag gå till alice för att träffa henne lite. Imorgon drar en ny vecka igång men efter den är det äntligen höstlov. Det är behövligt nu! Har både sovmorgon och slutar tidigt så det känns bra. Mosters fina tjejer idag ♥

BLACK JACKET

Jag hittade den perfekta jackan/kappan i onsdags när vi shoppade. Jag har letat efter en sånhär i flera,flera år men inte hittat den perfekta modellen. Jag är så glad att den är min nu! Från H&M.

20:e oktober 2013

Hade en bra kväll hos min faster igår. ♥ Vi åt tacos, pratade en massa och hade det allmänt mysigt. Idag regnar det och kommer antagligen göra det hela dagen, men jag ska sticka ut och springa om en stund. Måste träffa Alice idag för jag kommer inte se henne på 2 veckor sen. Känns sådär, men det går snabbt. Annars sitter jag här och försöker få upp humöret lite genom att lyssna på Gavin DeGraw. Jag mår verkligen inte bra, på riktigt. Det känns förjävligt att jag inte kan vara i Paris och träffa mina största förebilder. Jag plågar mig själv genom att se allas fina bilder med dom och då mår jag ännu sämre. Varför ska det vara så svårt!? När jag får se videos på intervjuerna och det sen kommer jag väl bryta ihop totalt...
 

I've loved you since the first time i saw you

Leyton 5x07
Jag älskar hur Lucas inte kan vara ifrån Peyton även när han är med andra. Dom är så menade för varandra och denna scenen visar verkligen det. 

Bethany Joy Lenz - Leaving Town Alive

Det är så synd att inte alla Bethany's låtar finns på spotify. Denna låten spelas i One Tree Hill 5x14 och den är precis lika underbar som alla hennes låtar.

Kalas för min faster!

Mami och jag har varit ute och gått/sprungit på en ordentlig runda. Det är verkligen friskt väder ute men lite varmare hade ju helt klart inte varit fel. Har styrketränat och stretchat och nu ska jag göra mig i ordning lite. Vid fem ska vi åka till min faster för att fira henne. Jag har inte träffat henne på ett tag så det ska bli kul att ses igen. Jag har spenderat mycket tid med henne som liten, hon brukade passa mig ofta. Jag saknar det lite ♥
påväg hem i onsdags kväll

OTH FAN MEET

Castet från One Tree Hill ska åka runt till flera länder som på en turné för att träffa alla fansen. Jag tycker det är så otroligt fint av dom imed att serien är över sen ett år tillbaka. Denna helgen är dom i Paris och jag börjar nästan gråta när jag tänker på det. Jag skulle göra allt för att få träffa Bethany, James, Sophia, Hilarie och Chad.  
 
Jag ser detta som min chans att kanske äntligen få min största dröm uppfylld. Det är bara det att jag vet inte vilka länder dom ska till och dom har inga datum till så mycket och jag vet inte riktigt hur det går till. Men det ska jag nog lyckas ta reda på. Här ett gäng bilder när dom träffar fans. 

BJL - OUTFITS


Kixboxning!

Idag har jag haft en bra dag! Hade världens roligaste idrotts lektion och då hade vi kickboxning. Jäklar vad vi kämpade!
Vi körde även styrka i slutet. Efteråt hade vi prov i människors miljöer och det kunde inte gått bättre - alla rätt. Det kändes så fantastiskt bra! Men vi fick bara se frågorna någon minut innan nästa kom. Det var långa svar till frågorna så hann precis skriva klart. Förstår inte vad det skulle vara bra för egentligen...
 
Vi fick iallafall sluta när vi var klara så denna veckan har jag kommit hem tidigt alla dagar. Jag och mamma har varit ute och powerwalkat och ikväll blir det såklart idol. 
jag och Josefin på idrotten

Touch Me I'm Going To Scream


And I guess I want hope

Peyton Sawyer 5x13

17:e oktober 2013

 Började morgon med svenska i tre timmar vilket gick bra. Läste och fixade till film analysen bara. Vår lärare var inte där som vi har i hälsopedagogik så vi behövde bara göra 11 frågor och sen fick vi sluta. Men hann inte åka med bussen vid ett så kom inte hem förens lite innan tre. Det är så jobbigt att inte ha körkort! Det kommer bli så mycket lättare sen. Nu ska jag sticka ut och springa iallafall. Ha det bäst!

Gavin DeGraw - Who's Gonna Save Us


Karlshamn

Har haft en hur mysig onsdag som helst med mamma, storasyster och mina systerdöttrar. Jag och mamma körde redan vid tio på morgonen och kom precis hem. Vi har varit och shoppat i Karlshamn hela dagen. Vi gick runt i timmar och kollade i butiker och lunchade. Jag har hittat mycket nytt så det var väl bra. Såna här dagar behövs! 

WHY WE LOVE - ONE TREE HILL (part 3)


"Because it shows a person can change, like Nathan changed from a bully into someone who would die for his friends."

Underbara kväll

Vår avslutningsbal i 9:an var helt underbar. Herregud, vad roligt vi hade! Vi dansade i flera timmar och mina fötter har aldrig värkt så mycket, haha. Jag saknar min klass. Vi var så nära och vi hade alltid så kul, vad vi än gjorde. 
 
Här får ni se 4 bilder från balen på mig och mina fina tjejer. Det är min mentor som tog bilderna så jag lånade dem av henne.

MAKE A MOVE

Jag har haft det ganska bra idag. Ville dö där lite på eftermiddagen för jag var så trött i huvudet men jag jobbade på bra ändå. Det går verkligen bra med allt så det känns skönt. Vi fick sluta vid halv 2 idag för vi var färdiga med det vi skulle göra på kommunikationen. Tog den tidiga bussen hem och stack ut och sprang direkt. Nu har jag precis styrketränat. Imorgon blir det en shoppingdag med mamma och storasyster. Det ska bli så kul ♥
 
Gavin DeGraw's nya album kom ut idag och det är sååå bra. Verkligen! Jag skulle så himla gärna vilja gå på en konsert av han, men sen bor jag ju inte i USA och då är det inte så lätt.

Some You Give Away

Lucas & Brooke 5x18

Don't Dream It's Over

Mouth Mcfadden 5x11

14:e oktober 2013

Sista måndagen jag kommer hem tidigt då...känns jobbigt! Men det kanske ändras sen igen. Det har iallafall varit en väldigt lugn dag i skolan. Både förra engelska lektionen och denna har vi fått lyssna på låtar och fylla i texterna. Så jag har suttit med Justin, Gavin DeGraw och Taylor Swift i hörlurarna. Bästa lektionen? Ja! 
 
Snart kommer min storebror, jenny, linus och milo hit. Det ska bli så himla kul. Jag längtar efter mina små killar så mycket! Senare ska jag och mamma ut på en powerwalk.
toppen och skinnkjolen fick jag hem förra veckan, tror tyvärr jag ska skicka tillbaka kjolen för den kändes inte helt bra. Men isåfall ska jag försöka hitta en som sitter bättre.

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 06

Day 06: Favorite Male Character - Nathan Scott 
Jag älskar Nathan. Han är min dröm man. Allt han gör för Haley och hans kärlek för henne, det är helt fantastiskt. Jag älskar hans karaktär. Han visade att det aldrig är försent att förändras och att man kan bli en bättre människa - med hjälp av familj och nära vänner. Han gav inte upp med basketen. Det var hans dröm sen han var liten att få spela i NBA och han kom dit för att han trodde på sig själv och hade andra som trodde på honom ännu mer.

BEST FRIENDS

As long as we have each other, nothing else matters. ♥

13:e oktober 2013

Har varit ute och sprungit och styrketränat så nu ska jag mysa inne resten av dagen. Titta på One Tree Hill och ha det skönt. Imon är det måndag och det innebär inte bara sovmorgon och att sluta tidigt. Justins andra nya låt - All that matters kommer ut. Det är så himla kul att höra hans nya låtar varje måndag nu. Heartbreaker är sååå bra! Kan inte vänta tills hans film believe kommer ut. 
 en bild på mig från igår

Mina tjejer och jag

Har haft en toppen lördag med mina tjejer! Vi har bara haft det så himla bra. Vi var ute i några timmar och fotade och sen lagade vi mat och fikade. Massa prat och allmänt mys precis som det ska vara. Här får ni se en bild på oss tre från idag och sen på fikat med, haha.

Girl Named Toby - Holding A Heart


Fotodag i det fina höst vädret

Jag började morgon med en lång springrunda. Bästa sättet att starta dagen på! Nu har jag duschat, sminkat och klätt på mig. Ska snart träffa Alice och Sara. Vi ska fota ute bland alla fina löven, det var länge sen vi tog bilder så det ska bli kul. Ha en fin lördag ni också ♥
jag och bästa mami för några dagar sen

One Tree Hill taught me...

'

11:e oktober 2013

Det har inte varit så jobbiga lektioner idag så det var skönt! Blev lite besviken på att vår grupp inte hade idrott idag utan teori istället. Men nästa vecka ska vi boxas! Ikväll är det dags för idol igen och jag är lika taggad till att kolla som vanligt. Precis som att det inte är några riktiga onsdagar utan Grey's så är det inga riktiga fredagar utan idol. 
var ute och tog några snabba bilder för det är så fint med alla löven nu på hösten!

I Don't Think That Ever Goes Away


8/100&#160;ONE TREE HILL EPISODES STILLS4x13 - Pictures of You
brooke davis tumblr - Recherche Google  

Still think you're not good enough? 

I don't think that ever goes away. But I think you just have to learn to deal with it you know.


10:e oktober 2013

Jag och mamma har varit ute på 2 skogsrundor nu ikväll och sprungit. Jag älskar hösten men om det inte blev mörkt så snabbt och inte var så kallt hade det varit perfekt. Jag blir galen för internetet på min dator funkar inte, men vår bärbara och skoldatorn går, så jag förstår inte. Jag hoppas vi kan fixa det så snart som möjligt. I helgen hoppas jag på att få träffa Alice och Sara. Vi har inte setts på ett tag och jag saknar dom så mycket. ♥
art | via Facebook

LUCAS AND KEITH

Jag älskade Lucas och Keith tillsammans! Han var verkligen en pappa till Lucas och den bästa. Tycker det var så himla synd att han försvann från serien för jag hade älskat att se ännu fler scener med dem.

Mary Dress

Klänningen nedanför har jag väntat på att kunna beställa i flera dagar och idag kom den äntligen in i xs. Så nu är den äntligen beställd! När jag behöver en ny klänning går jag alltid in på nelly.com och hittar alltid en som jag älskar. Bästa sidan för att hitta den perfekta klänningen! Denna vinröda/svarta är så himla fin nu till hösten. Jag hoppas att den passar så jag kan ha den på Alvas dop i november.

9:e oktober 2013

Vaknade vid halv 11 idag och fick värsta chocken. Det händer typ en gång om året att jag sover så länge, haha. Antar att jag var trött! Jag har varit ute och sprungit i det fina vädret och precis styrketränat. Jag ska strax duscha och sen har jag lite att plugga till. Kan inte vänta tills ikväll när Grey's Anatomy drar igång sin tionde säsong. Dem riktiga onsdags kvällarna är tillbaka igen! 
 

Not Afraid

"There are a handful of moments in your life that you just know, while it's happening you're gonna remember it for the rest of your life." - Nathan Scott

8:e oktober 2013

Hemma från en ganska jobbig dag i skolan. Det är mycket jobb på lektionerna men det går iallafall väldigt bra! Har precis ätit middag pch nu ska jag plugga lite. Vid 7 ska jag och mamma dansa zumba. Ser fram emot det!
 

What Comes After The Blues

One Tree Hill 5x15 Life Is Short
one tree hill quotes | Tumblr
Tumblr_lyhpidua2p1r3f540o1_500_large
Quotes 5x15

THESE TWO

 
Jag älskar Bethany och Sophias vänskap i både One Tree Hill och i verkligheten. Dom är så fantastiska och en stor inspiration till mig. ♥

7:e oktober 2013

Har både sovmorgon och slutar 13:50 på måndagar så det är helt underbart. Men det är bara tills nästa vecka med, vilket är lite synd. Är hemma och ska plugga nu. Men vi hörs!
bjuder på en bild från i lördags

En riktigt mys söndag med dom bästa!

Min storasyster och systerdöttrar har varit här från i förmiddags tills nu och vi har haft det så himla mysigt. Precis som vanligt! Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför One Tree Hill. Har inte hunnit kolla innan i veckan så det är verkligen behövligt. Måndag imon och jag kan iallafall sova ut till halv 9.
några bilder på mig och mina tjejer från idag ♥

Kalas för morfar

Gårdagen var hur mysig som helst hemma hos mormor och morfar med allihopa. ♥ Vi åt som vanligt god mat, tårta och kakor och umgicks. Det var såklart fullt med bus med mina helt underbara (och lite galna, haha) syskonbarn! Och även en massa mys. Nu har jag inte tid att sitta här mer utan jag och mamma ska ut på en lång runda och springa. Plus styrketräna efteråt. Men här får ni lite bilder från kalaset.

Leyton - defending each other


5:e oktober 2013

Har haft en mysig morgon med mamma och pappa med god frukost. Jag var ute och gick också tillsammans med pappa.
Nu har jag gjort mig i ordning och är klar för kalas. Kanske hörs när jag kommer hem ikväll om det inte blir för sent.

MIRIAM BENGTSSON

'
Tjejen är så grym att jag smäller av! Hon är verkligen en artist - sjunger otroligt bra samtidigt som hon är så jäkla grym på scenen! Om hon inte vinner hela skiten så blir jag besviken på folket. Miriam är helt klart min favorit.
 
Hon presterar bra varje gång men hennes framträdande förra veckan tycker jag har varit det bästa än så länge. Det var galet bra och jag älskade det!

This is true love

Naley 2x01

Lyckan över fredagen

Lyckan över att det är fredag är lika stor varje vecka. Det finns ju inget bättre än att få vara ledig! Skolan går hur bra som helst. Jag har satt upp mål för betygen till alla ämnerna och ska göra allt för att nå dit. Jag har alltid haft höga krav på mig själv vilket inte är bra i alla lägen, men jag vet också att man måste kämpa för att bli nöjd.
 
Annars då? Jag har längtat till idol hela veckan och ikväll drar det igång. Heja Miriam! Hon är så jäkla grym. Jag hoppas verkligen hon vinner alltihopa, det är hon såååå värd! Imorgon är det kalas för morfar som har fyllt år nu i veckan så lördagen spenderar jag hos mormor och morfar med släkten.
en liten bild på mig, elaine och josefin idag

WE ARE STRONGER THAN WE THINK

"It's kind of amazing I think to show people just how strong women are." - Sophia Bush

30 DAYS ONE TREE HILL - DAY 05

Day 05: Least Favorite Female Character - Nanny Carrie
Av alla phsykos som har visats så är hon den jag hatar mest just för att hon nästan förstörde Naley's förhållande. Hon är helt galen och jag önskar att hon inte hade varit med i serien alls. Hon förstörde säsong 5 en hel del. Det lyser ju bara igenom henne hur falsk hon är.

3:e oktober 2013

Skoldagen har bara varit bra! På svenskan läste vi och skrev klart vårat referat och på hälsopedagogiken hade vi prov.
Det gick jätte bra så det känns hur bra som helst. Vi fick sluta vid 2 så jag kunde ta kvart över 2 bussen hem. Väntar på att mamma ska komma hem och så ska vi ut på en ordentlig runda! 

Just don't give up on it

One Tree Hill 5x12 Hundred 
Karen to Brooke and Peyton 5x12
 
Jag älskar Karen, hon är en sån fantastisk människa och så stark. Tycker det är synd att hon inte var med i mer än några få avsnitt efter säsong 4. 

Cary Brothers - Ride

Ni kommer inte bli besvikna på låten så det vore smart att lyssna!

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

welcome october <3333 :)
Underbara lediga onsdag! Jag har varit ute och sprungit i det härliga vädret. Det är soligt och så friskt väder! Jag älskar hösten såhär men lite varmare grader hade inte varit fel heller. Kan inte fatta att det är oktober, det känns inte alls länge sen jag fick sommarlov i juni. Jag tycker inte om när det går såhär snabbt, det känns som jag inte hinner njuta förens det är över. Denna dag spenderar jag hemma för mig själv och det känns skönt. Ska plugga, titta lite på 90210 och ha det bra.

Vanessa Hudgens

Jag har alltid velat se ut som Vanessa Hudgens, enda sen jag var lite och var det största high school musical fanet. Hon är så fantastiskt vacker och jag älskar hennes stil. Dör lite för frisyren på bilden längst ner med flätan. Det skulle jag vilja testa!

1:a oktober 2013

Hemma efter en skön springrunda och är precis klar med styrkeövningarna. Ska äta middag, duscha och sen plugga.
Tittade på en hemsk film på kommunikationen idag, höll på att spy för det var så äckligt också. Var hos tandläkaren med och det gick bra. Inga hål! Verkar inte som att jag någonsin kommer få någon tandställning. Jag vill verkligen ha fina tänder och le med. 
tjejerna och jag

RSS 2.0