SO DAMN GOOD

•Taylor Kinney•

Myslördag i Karlskrona

Idag har jag varit i Karlskrona med min storasyster, Markus, Ellie och Alva. Vi har haft det så himla mysigt! Har det alltid så bra ihop med dem. Vi lunchade på ett café med god mat, promenerade runt på gatorna och kikade i butiker. Jag stannade kvar hemma hos dem några timmar för middag och lek med tjejerna innan jag körde hemåt ikväll. Morgondagen ska jag tillbringa med mina bästisar. Det lutar mot en roadtrip någonstans. Det tackar jag inte nej till! Ha en fin helg ni också ♥

That's what we do

Mary Alice, Desperate Housewives 

27:e februari 2015

Förmodligen är det inte bara jag som är glad över att det är fredag idag? Lever för helgen! Sorgligt, men sant. Det värsta med skolan är att man i stort sett aldrig är ledig, däremot har vi det väldigt slappt med prov i vår klass. Skoldagen var ganska meningslös för det var volleybollturnering och endast en lektion efter det. Tur vi slutar tidigt på fredagar! Har varit ute och sprungit och styrketränat, 6 plus grader ute. Inte dåligt! Nu pluggar jag natur inför provet nästa vecka. Ska ha fredagsmys med god middag tillsammans med pappa ikväll. ♥

Don't Look Away

♥ Kate Voegele ♥

BE REAL

Var hemma klockan två idag också. Lyx! Josefine följde med mig och vi åt middag innan vi körde ett bodypump pass. Kul att träna ihop! Helg imorgon och det är aldrig fel. Lördagen ska jag spendera med min storasyster, Markus och tjejerna inne i stan. Har saknat dem så mycket allihopa! Hoppas att jag får träffa mina bästisar på söndagen, jobbigt att vara ifrån varandra hela veckorna. Varför ska det vara så? Det är så många man vill träffa mycket oftare och ska behöva sakna varenda sekund. Det borde inte vara så!

SUPER GIRL

Shantel Vansanten, maxim photoshoot 2015

HELLO THERE PRETTY FACE

• Hilarie Burton, White Collar •

24:e februari 2015

Under några veckor har vi ingen sovmorgon på tisdagar. Åh det var så skönt att få sova ut! På idrotten hade vi yoga idag och det var väldigt skönt. Har bara testat på det två gånger innan, men jag kan behöva andas ut ordentligt och ta det lugnt ibland. Var hemma redan klockan två idag och en springtur plus styrketräning blev det på direkten. Nu har jag pluggat och tänker belöna mig med ett avsnitt av Desperate Housewives. Ska börja på säsong 8 för andra gången. Saknar att se det på tv varje vecka!

There's no one like her

♥ My hero ♥

COLORFUL AND PRETTY

När det kommer till Janni Deler's stil finns det inte mycket att klaga på. Jag gillar hur hon matchar och väljer färgglada kläder. 

23:e februari 2015

Känt mig tröttare än vanligt denna måndag, skönt att vara hemma efter en lång dag i skolan. Måndagarna var en av de bättre dagarna innan, det vände snabbt! Tog en varm dusch efter middagen och nu är myskläderna på. Tänkte fixa med lite olika saker resten av kvällen här hemma.

MORNING ANGEL

♥Bethany Joy Lenz♥

22:e februari 2015

I lördags körde vi hemifrån på morgonen för att göra lite ärenden inne i stan och luncha. Därefter körde vi till några vänner som vi sov hos till inatt. Jättetrevligt har vi haft det! Ätit gott och pratat om en himla massa. På hemvägen stannade vi till på Ullared några timmar. Det blev lite nytt till rummet för min del, alltid kul att ändra och speciellt när det är nytapetserat. Jag har lite till att köpa innan det är helt klart. Känns inte roligt att en ny skolvecka drar igång imorgon, men jag är glad ändå för jag har haft ett sånt bra sportlov. Hunnit med mycket roligt! 

Some new pic of this angel

♥Bethany Joy Lenz♥

What if?

Arizona Robbins, quotes

Spenatpannkakor

Idag gjorde jag spenatpannkakor till lunch. Är ni spenatälskare som jag lovar jag att ni kommer tycka om det!
Det du behöver förr 4 portioner är dessa ingredienser:

3 st ägg
2 dl vetemjöl, rågmjöl eller vilket mjöl du vill ha
40 g smör till stekning
6 dl mjölk
1 1/2 dl tinad hackad spenat (150 g)
Salt
Gör så här:
1. Vispa ut mjölet med hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt spenaten, resten av mjölken och 1 tsk salt.
2. Vispa ner äggen i smeten. Låt smeten svälla ca 5 min. Grädda pannkakorna i medelvarm panna med smöret. 


ALWAYS SO GOOD

Kenza's klädstil slutar aldrig inspirera mig. Gillar verkligen matchande kjol och topp, så snyggt! Måste införskaffa mig det snarast. Det svartvita setet på understa bilden från Nelly.com är jag lite inne på att klicka hem. 

20:e februari 2015

Efter ett bodypump pass igårkväll körde jag och Josefine in till stan för att titta på Fifty Shades of Grey. Har inte varit på bio sedan i somras, tycker verkligen om att göra det! Filmen var faktiskt bra, lite hemsk emellanåt, men bra! Älskade scenen när dem åkte helikopter över Seattle och Love Me Like You Do hördes i bakgrunden. Så fint! Idag är första och enda dagen sedan förra fredagen jag inte har något planerat. Hittat på massa roligt hela lovet! Imorgon ska vi till Borås hem till några vi träffade genom vår USA-resa. Dem är så härliga och det ska bli roligt att prata om allt från resan. 

SEE YOURSELF

"You're never gonna be anybody else. You're never gonna see until you see yourself". - Haley James Scott, never gonna be

Hotellfrukost, spa och mys

Idag har jag haft en välbehövlig spadag med mina bästisar. Klockan halv sju körde vi hemifrån och väl framme åt vi en jättegod hotellfrukost.
Därefter hade vi varsin ansiktskur på 25 minuter, otroligt skönt! Annars har vi badat, bastat och tagit det lugnt på spaavdelningen. Såna här dagar är inget att klaga på! Nu ska jag tagga till inför ett zumbapass ikväll. Ska bli härligt!

Love Me Harder

Glöm inte att följa Kate Voegele på Youtube! Hon är så bra att jag får rysningar. Jag behöver gå på en konsert av henne detta året. Jag måste få se henne på riktigt! Kan inte vänta längre. 

WHITE TOP & JEANS

♥Joy♥

MINI COOPER

 Ovanför ser ni min helt egen mini! Jag är helt kär i den! Är så himla glad att jag fick bilen jag har velat ha så länge. Kom på att jag glömde ta bild inne i den, får bli en annan gång. Bilen är riktigt bra iallafall! Väldigt skön att köra och inga konstigheter alls. 

REUNION

Igår träffades hela vårt gamla tjejgäng efter alldeles för lång tid ifrån varandra. Vi har inte setts alla samtidigt sedan höstlovet i 1:an, svårare än man tror att hitta en dag som passar alla. Jag hämtade upp Alisa och vi körde till Elaine och en stund efter kom Isabelle och Tracey. Jag hade gjort en tacopaj som jag tog med och vi satt kvar länge och pratade om gamla minnen från våra tre år på högstadiet. Timmars prat om allt som har hänt sedan vi sågs sist också såklart. Tack för igår tjejer! ♥
 
Idag blir det övernattning med mina bästisar och tidigt imorgonbitti ska vi upp. Vår första roadtrip ihop går mot Kosta spa. Har längtat! Behöver en heldag med mina två och bara njuta av livet. Detta är vår julklapp till oss själva som vi inte hann med i december. 

That's what people deserve

"People just deserve to be treated with kindness." - Sophia Bush

Haley James Scott, outfits season 7

Haley James Scott, outfits season 7

15:e februari 2015

Jag hade en väldigt bra alla hjärtans dag tillsammans med bästis. Till förrätt lagade vi inbakad räksoppa, huvudrätt planka (potatismos, fläskfilé, baconlindad sparris och bearnaisesås) och till efterrätt chokladkaka med dumble. Allt var magiskt gott! Jag är så glad att jag har världens bästa vän.
Vi har alltid haft det så bra ihop! Idag har jag tränat och i eftermiddag har vi firat min farfar och min fasters man som har fyllt år. Har inte tänkt på att jag har sportlov än, skönt att slippa gå upp imorgon. Har endel roliga saker inplanerade!

Amerikansk cookie med choklad & kola

Igår bakade Alice och jag denna fantastiska kaka gjord på kakdeg, choklad och dumlekolor. Det godaste vi någonsin ätit, ärligt talat! Ni måste testa! Ett plus är att den var superenkel att göra. Vi gjorde egen vaniljglass till också. 
 

12–14 bitar  

200 g mörk choklad (spara ca 4 bitar till garneringen)

100 g Dumlekola
175 g smör, rumsvarmt

1 ½ dl strösocker
1 ½ dl farinsocker
1 ägg
1 ½ tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl havregryn
3 ¾ dl vetemjöl


Garnering:
ca 4 bitar choklad, grovhackad
florsocker

GÖR SÅ HÄR
:
1. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka chokladen grovt och skär Dumlekolan i bitar.

2. Vispa smör, socker och farinsocker pösigt i en bunke. Blanda ner ägget. Tillsätt bikarbonat, vaniljsocker, salt, havregryn och vetemjöl. Blanda ihop allt till en deg.

3. Blanda ner choklad och Dumlekola. Rör ihop allt till en smulig deg.

4. Tryck ut smeten i en smord och bröad springform, 22–23 cm i diameter. Strö över lite grovhackad choklad.

5. Grädda kakan längst ner i ugnen i 34–38 min. Låt den svalna i formen. Pudra över lite florsocker före servering. Ät kakan som den är eller servera med vispad grädde eller vaniljglass.


PRETTIEST


Börjar lovet bra

I torsdags kväll kom pappa hem med min bil. Nu har jag min helt egen Mini Cooper! Känns lite galet, är helt kär i den! Ska visa bild någon dag.
Hade en fin fredag igår tillsammans med Josefine och Elaine. Vi lagade middag, badade badtunna och spelade kort. Bra start på lovet! Nu har jag tränat klart för idag - springtur och styrketräning. Min favorit kombo! Ska handla mat med Alice om ett tag. Min alla♥dag dejt för ikväll! Vi ska äta tre-rätters och ha hemmaspa. Ta hand om era nära idag och alla andra dagar på året också såklart.
I badet med Elaine igår

What I Did For Love


Totally

Susan Mayer, quotes

MAN CRUSH

 •Taylor Kinney•

12:e februari 2015

Onsdagen spenderade jag med mina systerdöttrar och även mamma och storasyster. På kvällen var jag barnvakt åt tjejerna när mamma och min syster var ute. Vi gick ut till lekparken en runda, lekte inne och bara myste. Nu ska jag äta middag och klockan fem ska jag köra bodypump. Så taggad! Fredag imorgon och då blir det tjejkväll med Josefine och Elaine. God mat, badtunna och andra trevligheter. Kommer bli kanon!

Anything worth doing is hard

Gabrielle Solis, quotes

Hard To Be


BELIEVE IN YOURSELF

Kan bocka av två prov på samma dag. Är så redo for lov nu! Var ute på en springtur när jag kom hem följt av styrketräning. Ikväll har vi ätit enchiladas till middag. Lite smålyx en tisdagskväll! Ser fram emot min lediga onsdag imorgon! Ska till min storasyster och mina systerdöttrar för att vara barnvakt åt mina små hjärtan. ♥
Citatet ovan är så viktigt! Ni kommer ingenstans om ni inte tror på er själva. Börja med det! För er egen skull. 

I Can See The Light


She's my inspiration


Hold Yourself Up

En vecka kvar innan sportlov. Det klarar vi! Efter skolan mötte jag upp mamma och pappa för att välja tapeter till mitt rum. Det ska bli vitt och ljust, precis som jag vill ha det! Just nu pluggar jag medan lasagnen är i ugnen. Vi gör vegetarisk lasagne idag med allt möjligt i. Det ska bli riktigt gott! 

THIS IS GOOD


The Best Of Me

The Best Of Me är Nicholas Sparks senaste film. Jag hade höga förväntningar eftersom han gör det så bra, men jag blev inte besviken! Som jag sa skilde den sig lite från hans andra filmer, men det kan ju vara något positivt. Miljön var mycket likadant, alltid så fina platser i filmerna. Filmen var toppen och jag rekommenderar den verkligen! James Marsden är med och bara det är en bra anledning till att kolla.

These people are my people

"When it hurts to look back and you're scared to look ahead, look beside you and your bestfriend will be there".

Vintermys

Lördagen spenderades med mina bästisar. En perfekt helgdag hade vi! Den började med en vinterfotografering där alla bilder blev misslyckade, haha. Därefter fikade vi på brownie med pekannötter och drack te. Var kvar hos Alice till ganska sent på kvällen och vi kollade även på The Best Of Me av Nicholas Sparks. Den var lite annorlunda än hans andra filmer, men mycket var väldigt likt också. 
 
Idag har jag hunnit med en springtur, styrketräning och min bror, Jenny, Linus och Milo har varit här en liten stund. Vi var en runda i pulkabacken också, får passa på innan all snö försvinner.

In a world

One Tree Hill 1x03 Are You True?
Lucas Scott, quote 1x03

Bra start på helgen

Inlett helgen på ett väldigt bra sätt! Träffade min saknade Alisa efter skolan. Alldeles för länge sen vi sågs, maj senast. Snart 1 år sedan, förstår det inte! Det är tiden, den går så snabbt och det är omöjligt att hinna. Dock är det himla skönt för vi är så bra vänner och har så mycket att prata om ändå. När vi väl ses är det som att det inte alls var längesen. Nu är jag hemma och imorgon blir det vinterfotografering och mys med mina bästisar. ♥
Jag och Alisa en sommar 

SUMMER CLOTHES IS GOOD


For the summer

Ser fram emot helg imon så mycket! Trots att jag kommer få plugga endel ser det ut som helgen blir bra än så länge. Det är skönt att det är februari och går mot ljusare tider. Jag älskar våren! Ja, den är inte riktigt här än, men snart så. Jag ser fram emot road trips till havet med mina vänner i sommar. Vilken frihet att kunna åka vart man vill när som. Spontant är bäst! Känner på mig att detta kommer bli ett bra år. ♥

A million thoughts

SPRICHNACKT
Ezra Fitz, quotes

SHE'S AN ANGEL WITH THE BEST SMILE


4:e februari 2015

Idag har jag varit hemma och pluggat och tränat. Var på ett härligt zumbapass nu ikväll! Vi har två prov samma dag nästa vecka så imorgon tänkte jag börja träna inför det andra. Går inte att ta allt på en gång, det blir för mycket. Börjat titta på Chicago Fire också, samma producent har gjort Chicago P.D. Grymma serier båda två, så kul att dem har crossovers med. Ska strax gå och lägga mig, ser inte fram emot morgondagen. Tre timmar massage och tre timmar naturkunskap. 

AUNT BROOKE

Brooke, Haley & Jamie 6x04

JUST LIKE THAT

 "I think music changes and it evolves". - Jana Kramer

3:e februari 2015

Skolan flyter på bra, men det ska självklart bli skönt med sportlov nästa vecka. Var på ett teknikpass av bodypump och ett vanligt bodypump pass ikväll med Josefine. Trots att jag har gått på det många gånger nu tyckte jag det var bra med ett teknikpass för det är mycket man ska tänka på när det gäller hållningen och övningarna. Åt baked oats till kvällsmat fast med lite andra ingredienser än i söndags, så gott och enkelt. 
Min fina Elaine och jag idag ♥

Discover and live in it

 "Each dag allows us the opportunity to find the beauty in life. Choose to discover and live in it." - Shantel Vansanten 

2:a februari 2015

Måste säga att det går bara framåt med vårt UF-företag. Än så länge har vi två återförsäljare och det känns jätte bra! Vi har inte pratat med särskilt många än så förhoppningsvis blir det fler. Det är galet kul att skapa en helt egen produkt som folk sedan köper. Annars då? Jag är glad och dagarna rullar på. Kom hem från en härlig springtur i vinterlandet, ska äta middag, plugga och därefter blir det serietittande. Enligt mig är det inte mycket som slår att krypa ner framför en serie efter ett träningspass. Bästa!

A really good dream

Lucas Scott, quote 1x02

Första februari 2015

Vilken bra helg jag har haft! Igår kväll hade jag och mina bästisar mys på högsta nivå. Alice och jag körde hem till mig framåt halv ett. Till frukost idag gjorde vi en väldigt god och nyttig baked oats med havregryn och blåbär bland annat. Därefter gick vi en lång vinterpromenad, galet vad fint det är ute! Min storasyster och systerdöttrar har varit här idag också. Självklart var vi ute en sväng i snön och åkte lite pulka.
 
Jag är så tacksam varje dag över att ha så fina människor i mitt liv. Min familj och vänner är det bästa som finns. Kom ihåg att det går inte att ge någon för mycket kärlek. ♥

RSS 2.0