Your best self

"Acceptance is different than apathy. It is important to strive to be your best self, your healthiest, most productive, joyful self. But that is going to be a different answer to everyone." - Teri Hatcher

THIS MAN

Jesse Lee Soffer

UTGÅNG


Igår var jag på halloweenfest med ett härligt gäng! Vi var först inne i stan på förfest och sedan gick vi ut och dansade till klockan tre på natten. Bra kväll! Var inte i säng förens fem imorse så jag sov lite längre än vanligt. Nu har jag ätit frukost och duschat. Får se vad denna lördag erbjuder. Ha det bäst!

ROSTRÖTT

 Gårdagens
Tröja Bikbok, kjol Hollister och stövlar från Din Sko.

Time is flying by so fast

Hur kan dagarna gå såhär snabbt? Trots att jag går upp tidigt tycker jag det blir eftermiddag på en gång. Höstlovet börjar lida mot sitt slut, nej nu ska jag inte vara sån! Imorgon ska jag ut ihop med ett gäng vänner. Vi träffas tidigare på kvällen och sen tar vi bussen in till stan. Det är halloweenfest så det ska bli roligt! Åt middag för en stund sen och nu har jag hoppat i träningskläderna. Redo för ett pass på gymmet! 

You should

"I just think we tear each other down enough. You know sometimes you should tell people the things you love about them, like something there really great at or quality they have." - Mia Catalano

45 FRÅGOR OM MIG

Vad har du på dig?
- Pyjamas

2. Har du varit förälskad någon gång?
- Endast i mina största crushes i mina tv-serier än så länge, hehe

3. Vad ser du fram emot?
- Studenten!

4. Hur lång är du?
- 161 cm

5. Vad var det sista du åt?
- Knäckebröd

6. Vad var det sista du drack?

- Vatten

7. Vad har du för drömresemål?

- USA har alltid varit min dröm, men det blev verklighet förra året. Annars har Australien alltid legat näst på listan!

8. Svart eller vitt?
- Vitt

9. Favorit tv-serie?
- One Tree Hill

10. Favoritband/artist?
- Bethany Joy Lenz, Gavin DeGraw, Jana Kramer och Kate Voegele är mina största favoriter.

11. Har du någon piercing?
- I öronen och naveln

12. Vilken är din favoritsång?
- Har flera som ligger mig varmt om hjärtat, Feel This med Bethany, Need med Gavin och It's Only Life med Kate!

13. Hur gammal är du?
- 18 år, fyller dock 19 om 2 månader. Hur hände det? Fyllde nyss 18 och tog körkort

14. Stjärntecken?

- Stenbock

15. Finns det något du saknar?

- Jag saknar alltid allt och alla! Spelar ingen roll när vi sågs. Mina syskon och syskonbarn och mina bästavänner tänker jag alltid på och önskar att jag kunde träffa hela tiden.

16. Vad letar du efter i en livspartner?

- En person som gör mig lycklig, som tar fram det bästa i mig och accepterar mig för den jag är. Någon som verkligen ser mig och vill vara med mig hela tiden. Någon som bryr sig och som alltid finns där. Någon som får mig att skratta och såklart någon som vill spendera resten av livet med mig.

17. Favorit-quote?

Detta citatet nedanför är oslagbart! Det är långt, men så värt att läsa för det stämmer exakt. Från min favoritserie såklart.

18. Favoritskådespelare?
- Bethany Joy Lenz, Sophia Bush och Hilarie Burton. Det går inte att välja för dem är så fantastiska på olika sätt!

19. Favoritfärg?
- Tycker i stort sett om alla färger, fast till olika saker. Vitt till inredning, svart till skor/jackor och på kläder vinrött och ljusrosa skulle jag nog säga.

20. Vad gör du när du har tråkigt?

- Tränar, lagar mat, tittar på tv-serier och såklart hör av mig till en vän om vi kan ses

21. Hur lång tid tar du på dig i duschen?
- Inte långt alls, typ 3 min om jag bara duschar kroppen. Om jag tvättar håret tar det mindre än 10 min

22. Hur lång tid tar det för dig att bli klar på morgonen?

- För att sminka mig, fixa håret, klä på mig, äta frukost och borsta tänderna behöver jag minst 45 minuter. Jag går alltid upp en timme innan jag ska gå och det brukar bli stressigt ändå. Jag vill gärna ha tid på mig!

23. Hög eller låg musik?

- Lagom? 

24. Turn on?

Mörkhåriga killar med ett charmigt leende! Vad mer behövs än bilden nedanför? James Lafferty, Jesse Lee Soffer och Taylor Kinney är precis i min smak.

25. Turn off?
- Rökning och fulla personer skulle jag nog säga

26. Vad är du rädd för?
- Framtiden

27. Vad var det sista som fick dig att gråta?
- Förmodligen till en serie, like always eller innan jag skulle sova och tänker alldeles för mycket och oroar mig

28. När grät du sist?
- Förra veckan? 

29. När sa du att du älskade någon sist?

Igår till min mamma

30. Vilken var den senaste boken du läste?
- The Last Song av Nicholas Sparks

31. Vilken bok läser du nu?
- Ingen

32. Vilken tv-serie såg du sist?
- Grey's Anatomy

33. Vem pratade du med senast?
- Mamma och pappa

34. Vilket förhållande har du till den senaste personen du smsade?
- Alisa, nära vän

35. Vad stod det i det senaste smset?
-  "Ja! Känner precis samma, bästa du ♥"

36. Vad har du för dialekt?

- Småländska, inget jag är stolt över direkt haha

37. Vart var du på din senaste resa?
- England! Var i London och det var helt fantastiskt.

38. Din favorittid på dygnet?

- Morgonen! Som ni vet vaknar jag alltid tidigt och tycker det är så härligt att ha hela dagen framför mig

39. När kramade du någon senast?

- Idag

40. När blev du senast arg?
- Det var säkert igår, haha! Mitt humör går upp och ner ganska fort

41. Vilket är ditt favoritgodis/snacks?
- Choklad

42. Spelar du något instrument?
- Nej, har testat när jag var yngre, men det var inget för mig

43. Vilket är ditt favoritsmycke?
- Mitt Thomas Sabo armband

44. Vilken sport utövade du sist?
- Spelar ingen sport, men det måste väl varit något på idrotten i 2:an

45. När umgicks du med någon sist?

- Idag med mina vänner


Tjejhäng

Idag har jag haft mina tjejer här! Alisa kom vid halv ett. Vi var tvungna att prata av oss eftersom det var någon månad sen sist, men efter ett par timmar gick vi ut och knäppte några bilder. Isabelle och Tracey kom vid fyra och då hade jag middagen klar. Det var så roligt att ses igen! Det går ofta lite långt mellan gångerna, så det är guldvärt när vi väl ses. Galet mycket prat om allt som hänt och skratt blev det som vanligt. Nu är jag full med energi igen! Får sådan energi av att träffa personer som betyder mycket. All kärlek till er girls! ♥

God mat och bästa sällskapet

Vilken fin kväll jag hade igår! Mina tjejer är verkligen allt. Trots att det går ett tid innan vi kan ses allihopa är allt som vanligt när vi ses igen. Vi tog alla varsin Italiensk hamburgare som vi var väldigt nöjda med. Där satt vi ett bra tag och njöt av maten och pratade ikapp allt vi missat. 

Restaurangbesök ikväll

Mår så bra av att vara ledig! Lugna morgnar och göra vad man känner för. Vaknat innan halv åtta enda sedan vi ställde om klockan till vintertid. Idag blev det en god frukost följt av en springtur och styrketräning. Bästa sättet att kicka igång dagen på! Mamma och jag åt middag ihop innan hon körde till jobbet.
 
Nu ska jag sminka mig och klockan sju har jag bokat bord på restaurang. Jag, Alice och Sara kände för att äta ute ikväll så det ska vi unna oss. Alldeles för länge sedan vi sågs alla tre. Ska bli härligt med kvalitetstid med mina två. 
Visst är frukostbilder härliga? Älskar dessa ovanför med frukt och bär!

SOMEBODY LIKE HER


Höstshoppat

 
Vid tio idag körde mami och jag in till stan för shopping. Hittade inte allt för mycket, men lite nytt blev det. Vi hade en väldigt mysig dag! Solen sken och det var perfekt höstväder ute! Vi strosade runt i några timmar och sedan blev det lunchpaus med kolja med potatispuré och hummersås. När vi kom hem åkte mamma till sin träning och jag tränade bodypump på gymmet. Nu har vi avslutat dagen i soffan framför Kockarnas kamp. 

EVA'S STYLE

 

Amerikanska pannkakor

Igår gjorde jag amerikanska pannkakor till mig och mamma, fast ett lite nyttigare alternativ. De smakade precis likadant, hade dinkelmjöl istället för vetemjöl och inget socker. Tycker svenska klassiska pannkakor är allra godast, men ville ändå testa dessa. 

White is what makes it good


TIME FOR A BREAK

Vi hade aktivitetsdag idag i skolan där vi fick välja bland lite olika saker. Jag var med i en fotopoängjakt där vi skulle springa runt i byn och samla poäng genom att ta bilder på så mycket vi kunde. Underbart höstväder ute så det var ganska härligt faktiskt! Efteråt hade vi lektioner igen, mindre roligt. Så trött på alla uppgifter och allt skrivande så det finns inte. Tar liksom inte slut! Flera uppgifter under praktiken som ska göras också, men det ska nog gå bra. Nu tar jag höstlov. Dags att njuta!

It's impossible not to love them

Robert & Shantel

22:e oktober 2015

Gillar verkligen känslan när provet är avklarat, sån lättnad! Tänkte äta snart och vid fyra ska jag till gymmet. Vilket tråkigt väder det har varit idag! Alldeles grått ute. Hoppas det blir fint väder till helgen och lovet. Sista dagen innan höstlov imorgon. Äntligen! Känns dock inte så roligt att det är mitt sista höstlov någonsin. Händer det ens? Längtat hit i så många år och nu kan jag inte förstå att jag är här. I juni står jag på helt egna ben. Lite skrämmande, ja. 
En härlig sommaroutfit från augusti

Looking all good

Joy with Rob & Paul ♥

Remember what you deserve

"Get After That LIVING. You deserve to do so much more than simply exist. You're worth." - Sophia Bush

Morotssoppa

Soppor har alltid varit en favorit för mig, oavsett vilken. Det går att variera i mängder och det gillar jag! Idag blev det en morotssoppa med bland annat apelsin, örter, grönsaksbuljong, kokosmjölk och en hel del annat gott. Mamma är nästan aldrig ledig på onsdagar, men idag var hon det. Vi har precis bakat ett valnöt och äppelbröd på rågsurdeg. Älskar bröd med nötter i, så gott! Surdegsbröd är det bästa också. 

Always so inspiring


Besökt min praktik

Jätteskönt att få en extra ledig dag denna veckan, nästan ledig i alla fall. Jag körde till min praktikplats vid ett och pratade med min handledare.
Det kändes bra och jag tror jag kommer trivas! Det var 22 barn så det är några stycken om man säger så. Annars idag har jag bara tränat och pluggat. Ha en fortsatt bra tisdag ni också! 

YOU'RE MY FAMILY

 Hank & Erin, Chicago P.D

AUTUMN TAG

Vad shoppar du mest i höst? Stickat, jeans och skor

Vad ser du fram emot i höst? Gavin DeGraws konsert ser jag allra mest fram emot! Annars tycker jag det är så härligt med tända ljus och serietittande. Shoppingen är bäst på hösten och sen förstås fotodagar bland alla löv!

Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? Inte än så länge

Vilket plagg gör den perfekta höstoutfiten? Polotröjan! Åh jag tycker det är så galet snyggt! Det finns ju i alla olika modeller och färger också.

Med vilka spenderar du en regnig höstdag med och vad gör ni? Enkelt. Med mina bästisar följt av tedrickande, filmer och prat om allt mellan himmel och jord. 

Favorit-sminkprodukter inför hösten? Rött läppstift. 

Höstpyntar du ditt hem? Tråkigt nog, nej. Kanske något jag skulle börja med? Älskar att inreda och en förändring är alltid roligt.

Vad är det bästa samt sämsta med hösten? Det bästa är den varma hösten i september. När det känns som en sval sommar, solen skiner, alla träd är gula och oranga och luften är friskare än någonsin. Det sämsta är när det blir mörkt alldeles för tidigt och det är ruggigt, kallt, grått och regnigt hela tiden. Då vill jag bara fly till värmen!

Favorit-nagellack i höst? Vinrött! Det är min favoritfärg under hösten på exakt allt.

Dricker du något speciellt i höst? Te såklart! Det dricker jag alltid, men när man är frusen är det extra härligt att kura ihop sig och dricka en kopp te.

Favorit-höstplagg? Skinnjackan!

Favorit-serie till hösten? Grey's Anatomy! Säsong 12 började förra veckan. Som jag har längtat!

Favorit-höstmånad? September!


Sista skolveckan innan höstlov

Söndagen spenderades hemma hos mormor och morfar. Vi åt god middag, umgicks och tog en promenad i det fina höstvädret. Vi stannade till en stund hos mina systerdöttrar också. 
 
Sista skolveckan innan höstlov drog igång idag. Vår lärare var sjuk så jag slutade redan klockan ett, självklart körde jag inte så var inte hemma förens tre. Surt! Imorgon har vi inga lektioner utan vi har fått den tiden till att hälsa på våra praktikplatser. Ska bli kul att träffa mina arbetskamrater under tio veckor. Hoppas er måndag har varit bra. ♥ 
Ute på promenad med Ellie förra månaden

Prove it

"I believe a person should have the opportunity to prove that they've changed." - Haley James Scott

Everything can happen


Good days

Helgen började bra eftersom mina brorsbarn kom igår och sov här. Idag har vi hittat på allt möjligt. Bakat, promenerat till lekparken och lekt massor. Dem åkte nyss hem och nu tänkte jag starta ett avsnitt av Grey's. Jag hoppas på att träffa Sara imorgon. Längesen nu, behöver lite bästispepp! 

BEIGE


15:e oktober 2015

Jag slutade redan lite efter ett idag. Gjorde klart allt och sen tog jag bilen hem. Så härligt! Tränade när jag kom hem. Det var inte särskilt kallt idag så det var skönt. Imorgon kommer mina brorsbarn hit. Inte träffat dem på tre veckor eller något så jag längtar ihjäl mig! Det brukar aldrig dröja så länge i vanliga fall. Nu ska jag starta senaste avsnittet av Chicago P.D. Hörs!

14:e oktober 2015

Var med om något riktigt läskigt igår kväll när jag körde hem från gymmet. En stor älg med horn sprang ut 2 meter framför bilen. Jag kunde lika väl krockat, alltså ni anar inte hur nära det var. Blev så rädd och bara skakade. Usch! 
 
Onsdag idag och jag vaknade av mig själv runt åtta som vanligt. Gick upp och gjorde frukost och sedan sprang jag en runda. Hösten är bästa årstiden för löpning, perfekt väder! Mamma kom hem vid två och då hade jag middagen klar. Laxlasagne med spenat, stor favorit! Nu ikväll var jag på gymmet och på hemvägen var jag extra uppmärksam. Har alltid varit noga med det, men igår insåg jag hur viktigt det faktiskt är.
Lite träningsinspo med bilder på Hanna Andersson 

Earlier this fall

En tidig höstoutfit för ett tag sedan!
Blus och chinos från Bershka. Slip-On Sneakers från Din Sko. 

LET HER

Let her be everything, because she is everything. ♥

Why aren't we?

"We all want to be loved...to be happy. So why aren't we? Because we've become experts at sabotaging our own happiness. Feeling like victims, when in fact it's the choices we make, the bad habits, the vices, the inability to show love and compassion. These are the things that tear us down. We're not victims. We're assassins when it comes to love and happiness." - Dan Scott

Test och gymnasiearbete

Bockade av ännu ett prov första lektionen i skolan. Alltid sådan skön känsla efteråt! I eftermiddag hade vi gymnasiearbete och då gick vi igenom uppgiften vi gjorde sist och pratade mest om praktiken. Jag ska ringa och bestämma en dag jag kan hälsa på snart. Jag tycker det är bra att vi gör det så man har koll. Åt mellanmål framför tvn när jag kom hem. Nu har jag hoppat i träningskläderna och om en timme ska jag till gymmet. 

Be Brave

Måndagar är aldrig roliga att vakna upp till, men det går! Klarade av skoldagen och det gick bra som vanligt. Slutade tidigare och när jag kom hem var min kära syster och mina systerdöttrar här. Blev så glad! Att få prata med storasyster och gosa med mina hjärtan är livsglädje på hög nivå. Ikväll har jag även hunnit med att träna bodypump. Nu har jag precis tittat på Kockarnas kamp. Hejade såklart på Leila, men tyvärr åkte hon idag. 

Black & Blue

Camilla Luddington

Don't let them

"Nobody can take anything from you unless you let them." - Peyton Sawyer

THIRTY ONE

Snälla, gör er själva en tjänst och lyssna på Jana Kramer's nya album Thirty One. Det finns på spotify! Som ni säkert vet är jag ett stort fan av Jana och älskar hennes låtar. Hon är helt otrolig! 

11:e oktober 2015

Det blev en mysig höstkväll igår hos min syster. God mat som vanligt och bra sällskap! Mysigt är mitt favoritord i alla sammanhang i stort sett och hösten är verkligen mysig på alla vis. Älskar att umgås med de man tycker om och bara njuta av livet. Söndag idag och dem brukar bli ganska lugna. Vila upp sig inför en ny vecka sådär. Två veckor till höstlov nu och endast två tester kvar. Jag har aldrig någonsin haft såhär mycket prov i skolan, snart är det över!

The good in people

"I wished that we'd always find the good in our lives." - Haley James Scott

10:e oktober 2015

Igår tog jag helg redan kvart över ett. Fördelen med prov är att vi oftast får sluta efteråt. På kvällen var vi hos min faster på kalas. Det var längesen sist så det var roligt att träffas igen. Vaknade upp till sol idag! Det går liksom inte att bortse från det eftersom man mår så bra av solen. Jag har haft hela dagen för mig själv och gjort en hel del. Nu ska jag hoppa i klänningen och snart åka till min syster, Markus och tjejerna. 

FALL OUTFIT

• Lisa Tellbe •

Testat studentmössor

Idag när vi testade studentmössor var första gången jag verkligen förstod att jag tar studenten nästa år. Fick sånt lyckorus i hela kroppen när de pratade om det. Åh vad jag längtar! Min studentmössa är beställd och jag är jättenöjd! Den blir helt unik för det finns så mycket man kan göra med text och all design. Efter skolan var jag bara hemma och vände innan jag körde till gymmet för ett cxpass. Hoppas ni har haft en bra torsdag!

They will always be special to me


Promise me you'll fight

Vad har ni haft för er en onsdag som denna? Jag har bara haft det bra! Vaknade av mig själv, gjorde frukost och stack ut på en löprunda. Annars har jag pluggat, lagat middag och ikväll var jag på gymmet. Imorgon behöver jag inte vara i skolan förens klockan tio och då ska vi testa studentmössor. Galet att detta verkligen händer. När blev jag stor? Känner mig fortfarande som typ 15. Livet är allt ofattbart, läskigt och underbart på samma gång.
Inspirerande citat behövs alltid!

Just lovely

Kelly McCreary 2015

HALEY

Haley James Scott has and will always be my absolute favorite character. ♥

Kortare skoldag

Skoldagen blev lite kortare idag för vi fick sluta efter provet. Var hemma vid halv två. Det blir ju kväll direkt när man kommer hem vid fyra så jag uppskattar verkligen att komma hem tidigare. Efter ett träningspass hade jag energi till att plugga inför nästa prov. Det är så skönt att träna direkt efter skolan just för att man sitter ner hela tiden där. Nu tänkte jag läsa bloggar innan Hollywoodfruar börjar. Isabel Adrian är tillbaka så jag började titta igen. Älskar henne och Maria Montazami! De andra klarar jag knappt av att titta på om jag ska vara ärlig.
Hösten är så vacker! Längtar tills det blir ännu finare färger på löven

This woman got style

"I'm a bit of a worrier, to an extreme. I'll crack a joke, then worry if I've offended someone - even when they're laughing. I have a guilt complex, always worrying." - Sophia Bush

My other sis

"My other sis. U already know @joylenz." - Antwon Tanner about Bethany Joy Lenz

Counting the days

Har varit tröttare än vanligt idag i skolan, beror antagligen på att jag hade svårt att somna inatt. Väldigt trött i huvudet efter allt plugg som aldrig tar slut, varken i skolan eller hemma. Två tester denna veckan och ett till nästa, sen hoppas jag det lugnar sig. Det är oktober vilket innebär att höstlovet närmar sig med stormsteg! Räknar självklart ner dagarna! Nu ska jag gå ner till köket och göra granola. Hoppas ni har haft en bra måndag. ♥

Be you and you'll be enough

 "If people don't like me for whatever I do, for being me, then that's too bad. I don't want to change to be something that I'm not for other people to like me." - Vanessa Hudgens

SHE HAD TO

Here's to the strong women. The powerful women. The women who fight for themselves and for everyone they care about. Here's to the women who believe that somewhere out there is something better. Something worth fighting for.

We missed you

Joy & Shantel about what they would like to change about the final episode of One Tree Hill.

Solbullar med citronvaniljkräm

Reslutatet av bullbaket idag! Lyckat skulle jag vilja säga då dem blev helt gudomligt goda! Fattar inte att jag inte har bakat sådana tidigare. Jag älskar citron och det passar perfekt till bakning tycker jag. Gillar inte när det blir för sött! Citron och vanilj var verkligen perfekt kombo till dessa bullarna. 

The Comet

"When you fixed my car, you fixed my heart"

Me and my sis

"Nobody beats me and my sis. This is what we do! Love this girl ♥." - Antwon Tanner about Hilarie Burton

3:e oktober 2015

Mormor ordnade som vanligt upp ett jättemysigt kalas igår med god mat. Jag tycker det är så härligt när vi ses allihopa. Massor med kärlek! Idag har jag tränat och pluggat än så länge. Tänkte göra en soppa till mamma och mig om ett tag och i eftermiddag ska vi baka solbullar med citron och vaniljkräm. Det är så gott med såna bullar, men har inte ätit det sedan jag var liten faktiskt. 
Denna solstrålen, alltså ni skulle bara veta hur glad hon gör mig ♥

Hat & red lips

 

STUDIEDAG

Idag har vi studiedag och det behövs emellanåt! Har mycket tester framöver så jag har pluggat både igår och idag. Det var skönt att få sova ut idag och äta frukost i lugn och ro. Stressar alltid på vardagarna, alltid ont om tid i slutet oavsett hur dags jag går upp. Solen har varit framme enda sedan jag var ute på löprundan imorse. Så härligt!
Om ett par timmar ska vi köra till mormor och morfar för att fira morfar som fyller år idag. Han är en sådan morfar alla borde ha. Jag är så glad över att ha honom i mitt liv! ♥

IMPOSSIBLE NOT TO LOVE

"If coolness was measured in calories, she'd be a Cinnabon." - Robert Buckley about Hilarie Burton

Chicago P.D - 3x01

Chicago P.D är äntligen tillbaka! Tittade nyss på första avsnittet av säsong tre. Hade höga förväntningar och jag blev självklart INTE besviken!
Kicken man får av denna serien är inte att leka med. Ni borde verkligen ge denna serien en chans! Polisserier är inte vad jag brukar titta på direkt, High school serier är jag liksom, men denna är verkligen något speciellt. 

RSS 2.0