Pretty great style


CLINN

Att Shantel och Robert faktiskt skriver Clinn (deras karaktärer Quinn och Clay i serien, alltså deras couplename) i Paris får nog varenda OTH fan att börja gråta. Dem älskar verkligen One Tree Hill precis lika mycket som vi. 

Träning och plugg

Ännu en dag med soligt höstväder. Precis som det ska vara! Började dagen med en härlig springtur i morgonsolen. Endorfinerna bara sprudlar i kroppen! Jag har varit hemma hela dagen och pluggat med pauser emellanåt såklart. Satt ute i solen en stund och njöt. Lagade en kycklinggratäng i ugnen  som var över förväntan. Mycket smak och det gillar jag! Kokade gnocchi och det passade perfekt till. Nu ska jag slappa runt lite här hemma innan ett styrkepass på gymmet. 

Once a family, always a family

The cast at FWTP3 ♥

BETHANY - LIVE AT FWTP3

 
Bethany Joy Lenz uppträdde på FWTP3 (OTH konvent) i Paris i helgen. Hon är som ni vet min största förebild och favoritartist. Jag skulle göra allt för att få träffa henne och gå på hennes konsert. Det är fantastiskt hur en människa jag aldrig har träffat kan betyda så mycket. Hon älskar London så jag hoppas av hela mitt hjärta att hon gör en konsert där snart. Isåfall blir jag den som står längst fram och är världens lyckligaste någonsin. 

TWO INCREDIBLE MUSICANS

Michael Grubbs & Kate Voegele

FASHIONABLEFIT FOR NELLY

Ni har väl inte missat att Fashionablefit (Hannah Andersson) har släppt en ny kollektiv för Nelly? Är galen i träningskläder och tycker det är så himla roligt att köpa. Hennes kollektion är verkligen guld! Enkelt, men med det där lilla extra. Dessa bilder från New York på Brooklyn bridge bland annat är så fina!

Dagarna rullar på

Igår började ännu en ny vecka. Läskigt hur dagarna bara går utan att man hinner tänka på det. Efter skolan pluggade jag och på kvällen var jag på bodypump. Nytt pass nu och det var lika bra som vanligt! Vi fick sluta om vi var klara med allt i skolan så idag kom jag hem tidigt. Försöker plugga in allt inför provet på torsdag och äntligen börjar det sätta sig! Fem sidor med frågor och svar till går inte att få in i huvudet första gången direkt. Ska till gymmet på cx senare, ska bli skönt att tänka på annat. Träning mår jag så bra av!
Lite höstinspo från we♥it

It's pretty important to believe

Haley James Scott & Peyton Sawyer

EMPORIA

Tidigt igår på morgonen tog vi tåget till Malmö för en heldag på Emporia. Det behövdes köpas in lite nya höstkläder! Shopping, god mat på Vapiano och kvalitetstid med mamma och syster. Det mår jag bra av! Vi åkte inte därifrån förens halv åtta på kvällen, så det blev en lång dag. 
 
Idag sov jag ut ordentligt, gick upp och gjorde frukost, stack ut och sprang och styketränade efteråt. Nu pluggar jag lite smått inför provet på torsdag. I eftermiddag ska jag träffa mina bästisar. Får se vad vi hittar på. Mysigt ska det bli i alla fall! 

Familytime is everything

Ni anar inte vad skönt det är med helg! Jag jobbar alltid så mycket på lektionerna i skolan och då är det extra skönt med ledighet. Tråkigt nog har vi flera prov framöver så känner mig inte riktigt ledig. Jag bjöd över min bror, Linus och Milo på middag ikväll. Det var så härligt att träffas och prata. Familjen och vännerna är verkligen det viktigaste med livet. Vad mer spelar någon roll, egentligen?
 
Imorgon får jag inte sova ut för klockan kommer ringa 06:00. Jag ska ta tåget till Malmö och Emporia med mamma och min syster. Det blir en tjejdag med shopping. Vad kan gå fel? Är säker på att vi kommer ha en toppendag. Har längtat! 
Sophia Bush är verkligen en av mina största inspirationer. Världen behöver fler människor som henne! 

AMAZING GIRL


JAMES SISTERS

 "Spending time with my sis @joylenz makes my soul MOST happy! #loveyousis #jamesgirls." - Shantel Vansanten

JUST KEEP GOING

Janni Deler

Gårdagens tjejmys

Igår körde jag till min syster som också var ledig. Vi gick ner till stan och lunchade med tjejerna. Tjejmys verkligen! Åt en jättegod krämig pasta med italiensk skinka. Det var så härligt höstväder igår, soligt och varmt! Var ute i trädgården och lekte med Ellie och Alva ett tag. På kvällen hade Ellie gympa så jag hängde med och tittade. Så kul för de små att gå på sånt redan nu!

Autumn outfits

Molly Rustas

SKOLFOTO

Idag har vi tagit det obligatoriska skolfotot! Fick två fina bilder på vår lilla klass. Vi var 22 stycken från början, men nu är vi inte många kvar. Efter skolan stack ut och sprang och nu ska jag äta middag. Om ett tag ska jag till gymmet. Nya cxpasset var grymt så det ska bli kul! Ikväll blir det såklart tv. Det bästa med vardagskvällar! Snart börjar Grey's igen, längtar så mycket! 

RED DRESS

Bethany Joy Lenz, Emmy 2015

We All Want That

Vivian Ward, Pretty Woman

En liten lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina syskonbarn! Dem gör mig så lycklig. 
Vad gjorde du klockan 8 imorse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Skrev mitt senaste inlägg
Det sista du sa högt? "Jag ska till Alice om en stund"
Det senaste någon sa till dig? "Okej"
Vad var det senaste du åt? En clementin
Vad var det senaste du köpte? En Loka tror jag, haha
Vad är det för väder hos dig just nu? Kvällssol. Älskar hösten när vädret är som idag!
Godaste glassmaken? Brownie! Gelato ska det alltid vara såklart! 
Sover du tungt? Nja, vaknar ganska lätt faktiskt
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Vad ser du om du tittar till höger? Min fotoram 
Favoritgodis? Tycker inte om godis speciellt mycket, men choklad gillar jag!
Hur många kuddar sover du med? Sover på 2, men har alltid 3 i sängen
Natt eller morgonmänniska? Morgon! Sover aldrig längre än till 9, vaknar oftast runt 8. Tycker verkligen om att vakna tidigt!
Snarkar du? Nej
Är du kittlig? Ja, lite
Stökigt eller välstädat? Välstädat! Vill alltid ha det rent och fräscht omkring mig
Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Idrott! 

Don't Take Life for Granted

Tråkigt nog är helgen slut. Hinner inte blinka förens det är måndag igen! Idag har jag tränat och lagat middag. Gjorde ostsoppa med bacon till. Vi gillar den jättemycket allihopa! Efter middagen hälsade vi på farfar. Det är alltid roligt att träffa och prata med honom. Han har alltid stått mig väldigt nära och funnits där hela mitt liv. ♥
 
Nu är jag hemma igen och om ett tag ska jag gå upp till bästis. Bra avslut på helgen skulle jag vilja säga. Hoppas ni har haft det bra och tagit vara på ledigheten!

The girl with the pretty smile

Alex Dupre

19:e september 2015

Igår kom mina brorsbarn till oss för att sova över. Väldigt bra start på helgen! En hel del busande innan dem somnade till en film sängen. Älskar att ha dem här! I förmiddags körde vi in till stan för att rasta av oss på Leo's Lekland. Nu ikväll var det så skönt väder ute så vi var på lekparken. Min bror åt middag med oss innan de åkte hem nu ikväll. Nu tänkte jag titta på idol, hann inte med det igår. 

Always my favorites


True Love Always

♥ Leyton ♥

Studiebesök på ett boende

Var inte i skolan förens 09:30 idag, skönt för ovanlighetens skull. Vi körde direkt till boendet för ett studiebesök. Vi lyssnade och fick veta hur det var att jobba där osv. Vid lunch var vi tillbaka i skolan och hann precis äta innan nästa lektion började. Efter skolan körde jag hem och åt middag innan jag tog bilen till gymmet för ett cx-pass. Ny realise imorgon, är såklart taggad!

WOMAN CRUSH

Ellen Pompeo

Those labels

Brooke Davis 4x13

16:e september 2015

Mamma var också ledig idag så vi körde till mormor och morfar. Vi var där tidigt på förmiddagen, ätit middag och umgåtts har vi gjort. Mys! Vi körde till stan för att handla innan vi körde hemåt. Imorgon har jag sovmorgon till åtta. Vi ska på studiebesök till ett boende med klassen. Ska bli skönt att slippa den långa lektionen och göra något annat än att sitta i skolan. 

See that girl?


JESSICA'S SUMMERSTYLE


If you believe, you can

Tisdagar är nog den bästa dagen på vårt scema faktiskt, så det har gått bra i skolan! Jobbat mycket och pratat mycket. Alltid roligt när det blir heta diskussioner i klassrummet! Väl hemma stack jag ut och sprang. Skönt väder idag när solen sken! Körde styrka efter och nu väntar jag på att idol ska börja. Amanda och Anna-Sofia gick vidare igår vilket jag hoppades på. Får se vilka som är bäst ikväll!

We took a shot

One Tree Hill, season 6 quotes

INSIDE OUT PREMIERE

Eva Longoria

Längtar till praktiken

Vad skönt det är att komma hem från skolan! Efter en heldag med huvudvärk, lektioner och skrivande på datorn är det verkligen härligt att vara hemma. Vi ska praktisera fyra veckor i november, längtar så mycket! Det är så roligt att få komma ut och jobba. Trivdes jättebra på mina gamla praktikplatser så jag hoppas det blir lika bra denna gången.
 
Idag har det varit riktigt grått och tråkigt ute, inget härligt höstväder alls. Tänker tillbaka till London när vi gick barbent varje dag. Älskade livet när vi var där. Underbar resa!

PINK SKIRT & A BIKE


Feels pretty good

Lite sommarinspo av Janni Deler. Älskar hennes stil!

Söndagsmys

Började dagen med en springtur följt av styrketräning. Älskar det! Vid tolvtiden kom Sara hit. Vi har bara myst en massa! Pratat om livet, lagat mat och druckit te. Nu tänkte jag dämpa söndagsångesten lite till med tv-serier. Inte så peppad på en ny skolvecka, men det är bara på att. Ha det bäst ♥
Vi slängde ihop en fläskfiléwook som blev himla god!

The New York Girl

Carrie Bradshaw, Sex and the City

Familjemys

 Denna lördag har jag myst med mina systerdöttrar och med mamma och storasyster. Det har inte varit kallt ute, men grått och tråkigt. Vi gick ut senare och lekte och gick en runda för att titta på kossorna. Livet på landet ni vet, hehe. Tjejerna tycker det är så roligt med djur! Ikväll ska jag hem till Alice. Kvalitetstid med bästis är guld värt. ♥
Jag bakade en äppelkladdkaka som vi fikade på

Just as pretty as always


9/11

Idag skänker jag alla tankar till de som gick bort och de som förlorade någon 9/11 2001. Fruktansvärt hemskt! När jag var i New York i november förra året besökte vi platsen och två nya tvillingtorn har byggts upp. Vi hade en guide som berättade om allt och det skärde i hjärtat. Jag förstår inte att det faktiskt finns människor som vill göra någon illa. Kärlek är det finaste som finns och alla borde visa det. Bara kärlek, inget hat.
 
Skolveckan är slut och lektionerna gick väldigt lätt, antagligen för vi har jobbat i grupper och pratat mycket. Jennie och tjejerna kommer imorgon så det blir familjemys. Har längtat så mycket efter dem! Annars har jag inget mer planerat inför helgen. Hoppas på lite häng med vänner såklart!
Tvillingtornen jag fotade förra året

EVA FOR MAXIM

Eva Longoria. Hur snygg är hon inte? Helt klart en av de vackraste kvinnorna enligt mig.

Denna skoldagen

På specialpedagogiken idag körde vi till ett område för psykiskt sjuka för att gå på studiebesök. Det var flera hus och vi fick vi se museet där en berättade om hur de sjuka hade blivit behandlade förr, metoder de använt för att försöka bota dem och hur dem levde nu osv. Det var lite smådrygt, men det var mycket vi fick reda på. Vi var tillbaka i skolan vid lunch och då hade vi en lektion till innan vi slutade. Nu har jag tränat klart och duschat. Dags för middag! 
 
Jag älskar citat, och detta nedanför är verkligen något alla borde tänka på. Jag kan själv vara väldigt negativ emellanåt.
"Change your thoughts, change your life." - Sophia Bush

REMIND US

Lucas & Peyton, quotes season 4

WHITE IS ALWAYS A GOOD IDEA


Studiebesök imorgon

Vilket härligt höstväder det har varit idag! Mamma och jag satt faktiskt ute i solen och åt middag. Hoppas det blir en varm höst! Det värsta är att det blir mörkare ute för varje dag. Tycker det är så tråkigt! Hade inte tackat nej till att bo utomlands november månad. Den är så mörk! Aja, torsdag imorgon och det blir en annorlunda skoldag. Vi ska på studiebesök på ett rättspsyk. Låter kanske lite scary, men mer om det imorgon! Snart helg och då får jag förhoppningsvis träffa mina syskon och syskonbarn. Längtar ihjäl mig efter alla! ♥

That face, that smile

Ellen Pompeo

It's gonna be

Peyton Sawyer 4x10

HEADACHE

Efter en lång dag i skolan med skrivande framför datorn är jag lagom trött i huvudet. Har ofta huvudvärk i skolan eftersom vi sitter så mycket vid datorn, men det går över snabbt när jag har kommit hem. Nu tänkte jag läsa lite i min bok innan jag ska köra till gymmet. 
Min fina och jag idag ♥

THIRD WEEK

Tredje veckan i skolan nu! Så fort vi är tillbaka i skolan efter sommarlovet är det höstlovet vi strävar efter. Det är nästan sorgligt hur mycket vi tänker på ledighet. Helg och lov är verkligen största motivationen! Förhoppningsvis kommer det tredje året på gymnasiet också bli det bästa, så jag ska njuta och ha roligt! Nyss hemkommen från ett grymt bodypump pass. Nu ska jag göra något kvällsmål och äta framför tvn. 

Best cast


HÖSTTIPS

Nystart. Se hösten som en nystart istället för något tråkigt. Sätt upp nya mål vare sig det gäller träning, skola eller något annat du vill förbättra dig på. Det är alltid roligt att utvecklas!
Börja med "Halv åtta hos mig" med tjejkompisarna. Hur bra är inte det? Du får improvisera i köket och samtidigt ha en härlig kväll med vännerna.
Film. Gör en lista med filmer du vill se och bocka av dem ihop med vännerna.
 Färgerna. Hur vacker är inte hösten egentligen? Alla dessa färger på träden är så fina!
 Börja promenera. Ta dig ut på höstpromenader bland alla vackra löv och andas in den friska luften.
Gör en megabrunch till familjen eller vännerna. Skäm bort dina nära lite extra och jag lovar att det kommer uppskattas.
Tv-serier. Alla serier börjar igen! Inte mycket som slår att slappna av i soffan framför sin favoritserie efter en lång dag. 
Åk till en större stad för shopping. Om du som jag bor längre ifrån de större städerna, ta med dig någon och åk till Malmö eller Stockholm för att köpa nya höstkläder. Det blir en mysig dag samtidigt som garderoben utökas.
 Börja läsa. Låna hem en bra bok, kura upp dig i soffan med en kopp te och tända ljus. Helst medan regnet smattrar på fönstret.
Spring. Om du vill komma igång med träningen, börja springa! Jag älskar det och springer året om oavsett årstid, men om du vill börja är hösten toppen. Det är perfekt luft ute, inte för kallt eller för varmt.
 Semestertripp. Om du har pengar över från sommaren varför inte ta en liten resa ? Utomlands i all ära, men annars en tripp till Stockholm. En helg där med hotell, shopping, god mat och att bara strosa runt med någon du tycker om kan göra mycket för själen. 
Planera in något roligt med vännerna. Det kan vara vad som helst, något ni gillar att göra. En fotodag, shopping, bio, middag ute på restaurang, myskväll hemma, spa eller varför inte en konsert.
Fira Thanksgiving med familjen eller vännerna. Strunta i att det inte firas i Sverige och gör det ändå. Vi har så mycket att vara tacksamma för och borde ta vara på det. Laga en riktig thanksgiving middag med kalkon och allt annat.
Bjuder över vännerna på scones. Te, scones, tända ljus och deeptalk med vännerna en grå höstkväll. Vad kan gå fel?
Gör en förändring. Till hösten kan det kännas skönt med en förändring. Det kan vara en ny frisyr eller hårfärg.

SÖNDAGENS MIDDAG & FIKA

Till middag idag blev det dillstuvad potatis och isterband. Har inte ätit isterband många gånger i mitt liv, men jag tycker det är ganska gott ändå.
Jag bakade en knäckig äppelpaj idag. Äppelpaj är verkligen höst! Det är så himla gott med vaniljsås till. Smulpaj har alltid varit min favorit!

I'M GOING TO MISS THIS

Åh vad jag kommer sakna sommaren i höst och vinter. Jag kommer sakna sommarlovet, att sova ut, picknikar ute i solen, färska svenska jordgubbar (aldrig ätit så mycket som i år), spontantrippar som bara blir av på sommaren, solen, havet och känslan av att vara ledig. Känslan av att inte behöva planera utan ta dagen som den kommer och njuta av livet. Det kommer jag sakna och ännu lite till.

Träning och en mysdag

Igårkväll kom Alice över på middag och deeptalk några timmar. Det blev laxtacos som jag varit sugen på länge, så gott! Efteråt hoppade vi upp i soffan med varsin kopp te och bara myste. Idag lyckades jag ta mig ut på en springtur utan regn på mig och styrketräning efteråt. Det har varit så ruggit väder både igår och idag, så det blir en mysdag inne till. Tycker det är jätteskönt att träna oavsett väder, mår så bra av att komma ut i friska luften! Klarar inte av att sitta inne en hel dag, blir så uttråkad då. Har lite svårt att vara still för länge, hehe. 
Sophia Bush tar priset som vackrast i världen, även när hon springer!

THINGS

• Jag älskar verkligen bröllop! Blir så lycklig av bröllopsbilder och allt som har med bröllop att göra
• Jag tycker så mycket om Italiensk mat. De smakerna alltså, åh!
• Jag vill alltid ha saker att se fram emot, mår så bra av det. Det behöver inte vara något stort alla gånger, men något som gör mig glad
• Jag tycker det är fantastiskt hur solen kan påverka oss. Sol gör alla människor så glada
 • I höst vill jag ha ett par svarta lårhöga stövlar i mocka och en ny skinnjacka
• Jag önskar att vi firade Thanksgiving i Sverige och att vi firade alla högtider lika stort som dem gör i USA
• Jag har så mycket frågor om livet att det känns jobbigt att inte veta vad som kommer hända, men innerst inne vill jag inte veta 
• Jag älskar vinrött och senapsgult och tycker de färgerna är de allra hetaste på hösten

ON TOUR

Kate Voegele & Tyler Hilton

Right and wrong?

One Tree Hill, quotes season 4

Lång fredag i skolan

Det kändes som skoldagen aldrig skulle ta slut idag bara för att det var fredag. Som tur var gjorde den det tillslut! Nu ikväll har jag haft fredagsmys med mig själv och tittat på film. Imorgon kommer bästis över på middag. Det kommer bli toppen! Ser fram emot det. ♥

That to me is strong writing for women


In Montreal


Studenten och framtiden

Studenten och framtiden snurrar i mitt huvud hela tiden, så mycket frågor som inte går att besvara. Längtar så mycket efter att få springa ut och börja leva på riktigt, men samtidigt skrämmer det skiten ur mig. Antar att jag inte är den enda som känner så dock. För första gången får jag själv välja hur jag ska leva, vad jag ska jobba med och vad jag ska bo. Stort steg och det är klart att det ska bli spännande! 

These beautiful people

Ellen Pompeo & Patrick Dempsey

Vardagslyx och kubb

Onsdag betyder ledighet för mig. Det är vardagslyx! Veckan blir så mycket lättare tack vare det, känns underbart! Jag älskar att vakna av mig själv (oftast tidigt såklart), äta frukost i lugn och ro, ta mig ut på en springtur och njuta. Idag har det varit riktigt härligt höstväder med sol! Min bror, Jenny och grabbarna kom över på middag ikväll. Det blev kubbspel också, killarna älskar det! Jag också för den delen!
I underbara London! Om ni bara visste vad jag saknar det

Just anything

One Tree Hill, quotes season 1

This is summerstyle


Första september

 Vaknade inatt av att det åskade och blixtrade, inte det härligaste direkt. Lyckades somna om rättså snabbt som tur var! Det var lite småsegt i skolan först, men det gick bra sen för vi fick sluta tidigt och jobba klart med det sista hemma. Sprang en härlig runda när jag kom hem, åt middag och ikväll var jag på gymmet på cx. 
 
Fattar ni att det är första september idag? Vi fick inte ens någon sommar i år och ändå kommer hösten. Tycker verkligen om hösten, men en riktig sommar hade jag behövt med mycket sol.

How?

Brooke Davis, quote season 4

IN BLUE


RSS 2.0