LALEY - SEASON 3 & 4

 
 
"I really want you to know that I love you and there's a reason why our son's middle name is Lucas"

30:e juni 2013

 Har varit duktig och städat rummen ordentligt idag. Så det känns bra nu. Även varit ute och sprungit. Och tittat på oc. Börjar närma mig slutet på säsong 3 och mår dåligt för att jag vet vad som kommer hända sista avsnittet. Jag älskar Ryan och Marissa och jag hatar när dom inte är tillsammans. Dom hör ihop. ♥ 
Tumblr_lynl5nab791roop7yo1_500_largeTumblr_lc1vjyfa8n1qbwqvso1_500_largeRyan-and-marissa-ryan-and-marissa-539032_800_533_large
 
 

SPANIEN 2013 - DEL 4

 Här kommer ett gäng bilder från när vi hyrde bil och körde uppe bland bergen!
Vi stannade till i en stad och shoppade, här har ni en av mina favorit butiker! Mango ♥
Världens finaste mamma 
Uppe vid bergen 
 

KLOCKA

Min nya fina klocka som jag fick av pappa. Kände att den var som gjord för mig, rosa och precis i min smak. Älskar den. 

MILEY CYRUS - WE CAN'T STOP

Gillar Miley's nya låt och är glad över att den är ute på spotify. Vaknade för en stund sen och har inte mycket planerat för dagen, mer än att jag ska träna. Det regnade innan, såklart. Men det verka ha slutat nu iallafall. 
MC | via Facebook

Hos mormor och morfar och myser

Jag, mamma och pappa är hemma hos mormor och morfar och har det bra. Har alltid älskat att vara här. Vi har grillat och ätit paj med vaniljsås till efterrätt. Innan idag så har vi gått en runda på stan och även varit hemma hos min syster ett tag. Nu ikväll skiner solen också, det är iallafall fina kvällar så det får man väl vara glad över.


SPANIEN 2013 - DEL 3

Vi åt jätte god glass med choklad, vanilj, jordgubbar och grädde 
Finaste mamma i mina brillor 
 Pappa ♥

29:e juni 2013

Vi har precis ätit frukost och gjort oss i ordning. Vi ska åka i till stan för att möta upp min syster strax och senare idag ska vi åka till mormor och morfar. Kan inte bli annat än en bra dag. Det kommer upp bilder från Spanien senare. Ha det bäst!
 

Härlig kväll!

Haft en jätte härlig kväll med brorsan, Jenny, Linus och Milo. Det har varit mycket bättre väder nu senare idag än vad det var innan. Vi har grillat, ätit glass och jordgubbar doppade i choklad och bara myst. Busat en massa med killarna såklart och haft det bra. 
Fina mamma och Milo ♥

SAFE HAVEN

Precis tittat på Safe Haven och precis som jag trodde så var filmen helt underbar. Nicholas Sparks levererar alltid med sina fantastiska filmer. Jag säger bara en sak: SE DEN! Ni kommer inte bli besvikna. 
Never give up | via Tumblr
Kết quả tìm kiếm Google cho http://hdcines.com/wp-content/uploads/safe-haven.jpg
I feel like singing when I see you | via Tumblr
Preppy on Weheartit 🎀 | via Tumblr
Shayna Mccrowel (ShaynaMccrowel1) on Twitter

Arg på vår svenska sommar

Har varit ute på en lång powerwalk nu imorse och även styrketränat. Är arg på vädret så jag har hoppat i mys kläderna och tänker krypa ner i soffan framför en film eller något. Saknar Spanien och värmen något så otroligt...
Bjuder på en spegelbild, haha

For the fatherless in Ypsilanti - Sufjan Stevens

Blev kär i denna låten på direkten. Tittat på the o.c nu ikväll och den spelas där. Värd att lyssna på. 

BEAUTIFUL HILARIE BURTON

Hilarie Burton är så otroligt vacker. Åh vad jag hade velat träffa henne i verkligheten, hon verkar vara en sån himla glad och härlig person. Okej, jag vill träffa hela oth-castet, det min största dröm. 

Dagen

Haft en mysig dag med min syster, Markus och Ellie. Dom åkte precis hem och om ett tag ska jag och mami sticka ut på en lång runda. Imon kommer min bror hit med killarna och jenny. Så det kommer bli en toppen dag även imon. Härligt! Hoppas ni också har det bra.
Idag har jag på mig mina nya shorts och spetslinne från mango, som jag köpte i Spanien. Ja brillorna med, mina andra gick sönder så det fick bli ett par nya i samma modell!

SPANIEN 2013 - DEL 2

Finns inte ord för hur mycket jag älskar havet!
Underbar utsikt från våran dörr till hotellet
 

27:e juni 2013

Ska ta och göra mig i ordning nu. Klä på mig och lite. Tråkigt väder här som vanligt. Varför kan det aldrig vara soligt och varmt en hel sommar? Kommer bli en bra dag i vilket fall. Min syster, Markus och Ellie kommer. Ska bli kul att träffas igen. Kommer upp ett gäng bilder från Spanien och sen hörs vi ikväll igen. Ha det så bra.

GO HALEY!

One Tree Hill 4x03 Good News for People Who Love Bad News
206603_544369865575007_1211990567_n_large

26:e juni 2013

Har en skön dag hemma. Var ute och sprang i regnet imose och efteråt gjorde jag styrkeövningar. Målat naglarna i en fin färg och nu har jag slappat på soffan framför min favoritserie. Imon ska vi passa Ellie och det ska bli så himla kul. Var så länge sen jag träffade henne, min syster och Markus nu. Aja, hoppas ni har haft en fin dag ni också.
Två iPhone bilder på mig från underbara stranden

- AND WE LOVE YOU JUSTIN

Large
 
 

SPANIEN 2013

Utsiken från våran balkong
 Utsiken från andra sidan av vårat hotellrum
 Stranden
Pappa och mami
 Det fanns fina palmer överallt
Pappa och jag
Mamma och jag i poolen
Jordgubbar med mjölk är det bästa!

Spontan tripp till Kalmar!

Har haft den mysigaste dagen med bästis! Saknat henne så mycket efter bara en vecka. Vi började dagen med en springrunda, senare åkte vi lite spontant till Kalmar med Tim för att gå på bio och se baksmällan 3 och så käkade vi pizza. Jätte mysigt och filmen var grym. Precis som dom två andra. 
Med min andra halva idag ♥

SKOLAVSLUTNING 2013

 Jag har aldrig tagit såhär lite bilder på en skolavslutning, tråkigt att det inte blev fler. Antagligen för mycket tårar. Haha, men här är några iallafall!

Hemma i Sverige igen!

Hemma efter en helt underbar vecka i Spanien med mamma och pappa. Costa de almeria och stället vi var på heter rouqetas de mar. Nu är jag tillbaka även här på bloggen! Kommer komma upp fullt med bilder i veckan. 
 
Det har varit strålande sol och jätte varmt och härligt. Vi har gått powerwalks längs stranden innan frukosten varje morgon, legat på stranden och solat och badat, shoppat på ett köpcenter, hyrt bil och kört uppe bland ett av världens största bergskedjor, gått kvällspromenader och bara haft det så jäkla bra. Otroligt skönt att komma iväg lite. Här under får ni några iPhone bilder så länge.

BAL 2013 - DEL 3

Det blev några oseriösa bilder också som ni ser, bara kul!

THE LUCKY ONE

the lucky one | Tumblr
Denna filmen tittade vi på The Lucky One av Nicholas Spark. Hans filmer är oslagbara. Det är precis såna filmer som jag älskar och dom är så fantastiskt bra! 

Hängt med bästis!

Kom hem för bara en liten stund sen, har varit hos Alice hela dagen och haft det jätte mysigt. Det har inte varit något kanon väder idag så vi har legat i sängen under täcket. Pratat och tittat på film. Hoppas ni med har haft det bra!
Min finaste och jag i fredags ♥

BAL 2013 - DEL 2

 

STOP THINKING, START BELIEVING

Det känns bra att veta att helgen inte tar slut på länge nu! Och det känns jäkligt skönt att veta att jag har sommarlov. Vaknade för en stund sen och vi har precis ätit frukost. Om en stund ska jag ut och springa och sen ska jag träffa Alice och Sara. Vi hörs!
Visar er några bilder på mig sen innan balen

Tree Hill is just a place somewhere in the world


4x01 - The Same Deep Water As You
 
"Tree Hill is just a place somewhere in the world. Maybe it's a lot like your world. Maybe it's nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you. Today was supposed to be the best day of her life. But it's amazing how things can change in the blink of an eye. Or, in this case, in 29 minutes." Lucas Scott

BAL 2013

Här kommer ett första gäng bilder sen 9:ornas bal. Jag har en himla massa fina!
 
Lätt bästa kvällen, den var helt underbar! Vi åt förätt, middag och efterätt. Och sen kom ett band och spelade och vi dansade i 3 timmar hela tiden. Mina fötter har aldrig värkt så mycket tack vare klackarna, så dom fick åka av ibland, haha. En oförglömlig kväll, tack alla! 

15:e juni 2013

Sov ut idag och det var behövligt! Sen stack jag ut på en lång powerwalk och sprang lite och styrketränade efter.
I eftermiddag kom min bror, Jenny och killarna hit och nu åkte dom precis hem. Vi har varit ute hela tiden, ätit middag, umgåtts och haft det bra. Nu ikväll har jag lite att fixa med så det ska jag ta tag i. Bilder från balen kommer upp ikväll med!
Mina finaste killar idag ♥

INNAN BALEN

 Såhär såg jag ut inför 9:ans bal! Klännigen är från nelly.com och klackskor från din sko.

Slutat 9:an

Okej, det har varit en ganska jobbig dag. Iallafall i skolan. Känner mig helt tom. Jag har slutat 9:an och går inte längre i 9D. Alla lipade och vi hade kramkalas. Kommer sakna min klass något så otroligt. ♥
 
Jag och Sara åkte med Alice hem, var hemma vid 12. Vi tog lite bilder, gjorde varma mackor, åt jordgubbar doppade i choklad, pratade om allt och bara hade det bra. Nu ikväll åkte jag in till byn för att träffa Alisa, Elaine, Isabellé och Tracey, Och en massa mer. Vi har bara haft det trevligt och nu kom jag precis hem. Berättar om balen imon eller så, med bilder till. För jag har hur måga som helst.
Jag älskar er, ni är så underbara, så bäst och redan saknade! 

12:e juni 2013

Hade en jätte härlig kväll igår! Sov hos bästis sen, så himla mysigt! Älskar att ligga och prata tills man somnar. Mindre roligt att gå upp tidigt, men det gick bra. Idag var det dans uppvisning i skolan och min finaste Sara sjöng. Stolt bästavän här!
Vi har även tränat på revyn och imon ska vi spela upp den för hela skolan.
 
Varit ute och sprungit och även styrketränat, duschat, packat (kläder till revyn) och nu kan jag slappa hela kvällen. Imon är det "bal" och det ska bli så himla roligt. Och på fredag är det skolavslutning. Så vi hörs kanske på fredag, annars lördag. 
jag och min alice imorse ♥

ALICE & SARA - BÖRJAN PÅ NÅGONTING LJUS

Måste bara visa er denna videon när mina bästa vänner sjunger en av sina egna låtar. Dom är så himla duktiga och jag är så stolt över er. ♥

11:e juni 2013

Slutade runt 12 idag så mötte upp mamma i byn och fixade lite saker. Nu sitter vi ute i solen och äter jordgubbar. Om ett tag ska jag börja göra mig i ordning för kvällen när vi ska upp till Alice för att fira Tim som tar studenten idag. Ska bli jätte kul och sen får jag använda min finaste klänning igen, som är för lite finare tillfällen, haha. Ha det bra ni också!
 
 

NALEY - SECOND WEDDING

 "They give their hearts to each other, unconditionally. And, that's what true love really is. It's not this fairytale life that never knows pain, but it's two souls facing it together and diminishing it with unconditional love."- Lucas Scott
 

3x22. Avsnittet är så underbart! Jag älskar bröllop och jag älskar Nathan och Haley. Dom har det förhållandet jag drömmer om. Tittar om alla säsongerna igen och nu är det dags för säsong 4, som faktiskt är min absoluta favorit säsong av OTH.

MY HERO

Large
 
 

Första dagen av sista veckan

Idag har vi tränat på revyn hela dagen! Och visst det är kul, men det är tråkigt att det inte blir så mycket tid till att umgås med klassen. Men i vilket fall så har jag haft en bra dag! Kom nyss hem och om en stund ska jag ut och springa. Ska bli jäkligt skönt! Imon är det student för Tim! Alice bror, så det ska bli kul! Lite avis på alla som tar studenten ändå, måste vara sjukt skönt att slippa skolan och allt plugg. 
 

SO GORGEOUS

Det är sjukt vad vacker hon är! Min största förebild, inspiration och idol. ♥

Brilliant, and beautiful, and brave.

She was fiercely independent. Brooke Davis. Brilliant, and beautiful, and brave. In two years, she had grown more than anyone I had ever known. Brooke Davis is going to change the world someday. And I’m not sure she even knows it.
You’re gonna do great, Brooke. The world doesn’t stand a chance. - Lucas Scott
 
 

BETHANY JOY LENZ - VIDEO

Två bra låtar som Joy sjunger och som finns på hennes blogg. Bästa. ♥

9:e juni 2013

Herregud, trodde aldrig att det skulle bli sånt här väder hela helgen! Helt underbart. Bara det att när det är så här fint kan jag inte sluta sola, haha. Imon drar en ny vecka igång, men även den sista innan sommarlovet. Jag slutar 9:an på fredag och det känns ganska sjukt. Detta är sista veckan med 9D, min fantastiska klass som jag älskar så mycket. Det kommer bli svårt på fredag, men jag kan inte gå på högstadiet hela livet heller. Så det är så jag tänker, för att inte bryta ihop totalt. Ha en fin dag, nu ska jag ut i solen igen!
två bilder från förra veckan i skolan

Härliga dag!

Haft en bra dag med bästis! Det har faktiskt varit riktigt härligt väder idag också. Vi har legat ute och solat, kastat vattenballonger (precis som när vi var små) ätit glass, sen cyklade vi ner till sjön för att bada, mitt första dopp för i år är avklarat! I sjöar är det ju dock mycket varmare än i havet. Alice ska fixa mig inför "balen" som vi har på torsdag, så hon har testat frisyren och sminket så att det ska bli bra. Hon är så himla duktig och det kommer bli jätte bra! Tur att jag har henne.
Älskar dig min ängel, över allt! ♥

8:e juni 2013

Idag är det inte lika fint väder, men det är ju inte kallt i alla fall. Vi har precis ätit frukost och om en stund ska jag ge mig ut på en springrunda och sen ska jag till alice. Så dagen kan inte bli annat än bra. Hörs senare, puss!
med världens finaste mamma i torsdags ♥

ONE TREE HILL - BEST QUOTES EVER

One Tree Hill 2x22 The Tide that Left and Never Came Back
One Tree Hill 3x11 Return Of the Future
One Tree Hill 1x21 The Leaving Song
One Tree Hill 1x11 The Living Years

Femkamp med klassen

En video från i måndags när vi hade femkamp och övernattning i skolan med klassen!

 

 


MY PRINCESS


Ut på en morgon runda!

Hade en hur mysig kväll som helst igår. Det är verkligen sommar nu! Vi hade två vänner till familjen här, så vi satt ute och åt och pratade. Nu har jag och mami precis ätit frukost ute i solen och snart ska vi ge oss ut på en morgon runda. Man får ju inte gå ut för sent nu, för då dör man i värmen, haha. Hoppas på att man orkar springa lite med.
jag igårkväll
 

Colbie Caillat & Gavin DeGraw - We Both Know

Som ni säkert vet så tycker jag verkligen om Gavin DeGraw. Han sjunger så himla bra! Hans nya låt med Colbie Caillat är en ny favorit. Den spelas tydligen i Safe Haven, måste kolla på den filmen någon dag! Den verkar vara precis i min smak och Nicholas Sparks filmer är typ dom bästa någonsin!

6:e juni 2013

Vädret idag, alltså det är helt sjukt vad underbart! Så dagen har spenderats ute såklart. Min bror, Jenny och killarna åkte precis hem, vi har haft det så himla bra. Busat för fullt och bara umgåtts. Ikväll ska vi grilla och det ska bli så gott!
bjuder på fyra bilder från idag

Solar

Ligger ute i solstolen och har gjort det sen efter frukosten. Det är så jäkla skönt! Helt underbart. Med bra musik i öronen, kan inte låta bli att drömma att jag bodde vid havet bara. Brorsan, Jenny och mina brorsbarn kommer strax. Ska bli så kul att ses igen!

 


BEFORE I DIE - TAYLOR AND JUSTIN

*with my best friends*
Jag har velat gå på en Taylor Swift konsert så länge jag kan minnas och jag älskar hennes låtar. Hon är otrolig på att sjunga! Men hur hon beter sig mot Justin går mig på nerverna, så henne som person, nej då tycker jag inte om henne. Dom var ändå bra vänner innan.
Men här har vi en av mina största drömmar! Jag hade turen att få gå på hans konsert och det var fantastiskt! Men jag ger inte upp hoppet och jag vet att jag kommer få träffa han en dag, krama han och berätta för han hur mycket jag älskar honom. Never say never. ♥
 

Sista skoldagen för denna veckan

Nu har jag lång-helg och ni anar inte hur skönt det är! Det ska bli varmt så nu ska jag ligga ute och pressa. Hinner ju inte sola så länge när man kommer hem sent. Vi fick sluta tidigt idag, redan vid kvart i 2 så var hemma runt 3 där. Låg ute i solen ett tag och sen stack jag ut på en lång powerwalk/springrunda. Och nu har jag styrketränat.
 
Åh, vad jag älskar sommaren. Underbart. ♥

Kvällen/Natten med klassen

Hade världens mysigaste kväll med min klass igår. Vi grillade hamburgare, hade femkamp (har en hel del roliga videos att visa från det sen) våra mentorer hade gjort en rolig grej, typ utsett oss i klassen till något, vad som är speciellt för just en person, åh herregud vad vi skrattade. Jag blev "klassen bloggare" haha. Grym kväll i vilket fall, vi sprang runt och hade kul hela tiden. Det blev inte mycket sömn men det är inte varje dag man sover i skolan med hela klassen.
 
Vi har varit lite döda idag men dagen har gått bra ändå, det var inte så farligt. Fint väder med! Jag kom precis ut ur duschen, mami och jag var ute på en lång powerwalk innan. Sista dagen imon innan jag tar helg!
bjuder på två bilder från igår

3:e juni 2013

Kom hem för en stund sen och har packat ihop det jag ska ha med mig till skolan för övernattningen med klassen. Kommer bli så himla kul! Mindre kul imon när vi säkert kommer vara helt döda och ska gå en hel dag, haha. Haft en bra dag iallafall, kan bero på vädret. Så underbart!

FIKA!

Vi bjöd över bästis och hennes familj på fika i lushuset, rababerpaj och vaniljglass. Massa prat och allmänt mys. Inte helt fel.
 
Imon ska vi sova över i skolan med klassen! Det är ju inte ens 2 veckor kvar i skolan så det känns bra att spendera lite tid med alla. Jag bara längtar till allt hela tiden, men jag vet att det kommer bli jobbigt sista dagen i 9:an. Jag älskar min klass och jag kommer sakna alla så otroligt mycket på gymnasiet sen. Meeeeen det kommer bli en grym kväll imorgon!

NATHAN SCOTT - QUOTE

 

3x20 - Everyday is a Sunday Morning
"You ever heard the expression 'The best things in live are free.' Well that expression is true.' Every once in a while, people step up they rise above themselves sometimes they surprise you and sometimes they fall short. Life is funny sometimes. It can push pretty hard but if you look close enough, you can find hope in the words of children, in the bars of the song and in the eyes of someone you love. And if you're lucky, i mean if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back."

2:a juni 2013

Idag är det andra juni och det regnar... Åhh, blir så arg på detta skitvädret! I vilket fall hade jag en bra dag igår! Jag och mamma åkte till min syster och mötte upp henne på stan, vi gick och kikade lite i butikerna och sen åkte vi hem till syrran, markus och ellie. Fikade och hade det bara mysigt. 
 
Alice och Sara kom sen igår vid 6 och så hade vi tjejkväll. Lika mysigt som alltid, sen blev vi lite rastlösa så vi gick en runda ner till sjön coh satte oss på bryggan och pratade i typ en timme. Vet inte varför vi inte är där oftare egentligen, det är väldigt mysigt! Nu åkte dom precis hem och jag ska plugga och träna idag. Går bara 3 dagar i skolan denna veckan så ska inte klaga på att helgen är slut, haha.
jag i min fina långklänning från vero moda igår
 

MY LOVELY NEPHEW


HILARIE BURTON AS LAUREN BOSWELL

Igårkväll tittade jag och mami på sista avsnittet av Grey's Anatomy för denna säsongen. Grymt att den kommer en tionde säsong ju! Som vanligt i serier så var sista avsnittet ganska hemskt, längtar redan tills nästa men det är bara att vänta till hösten...Hoppas Hilarie Burton som spelar Lauren Boswell är med då också, det hade varit så kul om hon fortsatte att vara med i Grey's. 
 
 

RSS 2.0