Leyton saving each other


THE HERO

Nathan saves Jamie in the pool.

That's it

hanna | via Tumblr
Hanna quotes
All good things
Hanna Marin & Aria Montgomery, quotes

LOVELY FRIDAY

Jag slutade redan vid halv tolv idag. Gissa om det var skönt!? Jag bytte om till tränings kläder och sprang en runda så fort jag kom hem. Nu har jag tagit en varm dusch och dricker te. Jag får se vad jag mer hittar på. Måste titta på det fjärde avsnittet av Chicago PD iallafall. 
 

Some Things

something worth respecting
Izzie Stevens - Quotes

KENZA - FASHION


Danneel & Jensen wedding

Danneel Harris Ackles är så vacker och Jensen Ackles är ju inte lite snygg. Jag kommer ihåg att jag blev så glad när jag såg att Hilarie Burton och Bevin Price var två av brudtärnorna. OTH feels till 100%! Det gör mig så glad när castet är så bra vänner som dom är. 

UTEDAG

Började klockan sju idag och slutade vid två. Vi har haft utedag och alla barnen har åkt skridskor, pulka och även lärt sig hur man ska bete sig på isen. Det var en mysig dag även om det var lite kallt. Jag har sprungit och styrketränat nu. Imon jobbar jag bara från åtta till halv tolv och det känns hur bra som helst. 

You Owe It To them

Quentin Fields 6x10

Snö kaos

Det har varit en lång dag och det är så skönt att vara hemma nu. På morgonen åkte vi och badade, eller barnen badade. På eftermiddagen har jag varit på fritids och jag har även pratat endel med Anna, min handledare. Det är uppgifter och sånt som ska göras under praktiken så vi gjorde undan lite. Det är totalt snö kaos och jag blir snart galen. När jag och mamma körde till zumban igår såg vi knappt vägen och det var lite läskigt. Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Så spänd!

DON'T SAY I NEVER GAVE YOU ANYTHING


Take A Look Around

Cristina Yang - Quotes

28:e januari 2014

Började klockan åtta och jobbade tills fyra idag. Barnen har jobbat med bokstäver och siffror idag, är faktiskt lite imponerad över hur duktiga dom är! Vi har även haft musik och på fritids var vi ute ett tag och åkte skridskor. Det snöar i stort sett hela tiden, men det börjar bli värre, usch! Det känns skönt att det är zumba ikväll så jag kan träna inne. Hoppas allt är bra med er!

Get the hell out of my way, slut

 

Facing Up


27:e januari 2014

Måndag igen och jag är tillbaka i förskoleklassen. Vi har varit på biblioteket, tittat på film, haft idrott och dom har åkt skridskor. Jag och Josefine höll i idrotts lektionen idag och det gick jätte bra. Dom var så duktiga! Vi hade svansleken som uppvärmning, sen redskapsgympa och till sist avslappning. Vi håller i nästa idrotts lektion också.  Jag slutade 13:15 idag och det var väldigt skönt. Mamma slutade med då så vi åkte hem tillsammans. Vi har varit ute och powerwalkat och nu dricker vi varsin kopp te innan vi ska börja med middagen. 

The Simple Things


Sunshine In My Sky


HOME


26:e januari 2014

Lyssnar på Gavin och kan knappt vänta till konserten. Det är bara 41 dagar kvar och det kommer gå snabbt. Jag har varit ute och sprungit och nu tänkte jag sätta upp lite saker i mitt rum, en tavla och en skylt. Det ska bli roligt att träffa barnen imon igen, skönt att slippa skolan. Denna veckan ska dom åka och bada och vi ska även ha en utedag. 

Nothing Is Impossible

Serien ger mig hopp. Hopp om att ingenting är omöjligt. Allt går om du bara fortsätter kämpa och tro på dina drömmar. 

We All Are

Grey's anatomy<3 | via Facebook
Derek Shepherd - Quotes

This Is Beauty

•Jessica Lowndes•

25:e januari 2014

Vid 12 igår på förmiddagen körde jag och mamma till mormor och morfar. Min syster och tjejerna var också där. Vi åt en god middag och bara pratade. Senare körde jag och mamma till min morbror en sväng. Nu har jag gjort min första vecka av praktiken och som jag har skrivit har det bara gått bra. Förskoleklassen går ju inte på fredagar så igår var jag hos ettorna istället, lite hos 2-3 orna också. 
 
Det känns skönt med helg nu! Jag är hemma själv och det är inte heller fel ibland. Mamma kommer hem vid lunch en stund iallafall. En lång spring runda och styrketräningar är vad jag har hunnit med sen jag vaknade. 

Jessica Lowndes - photoshoot


23:e januari 2014

Det var så roligt att träffa min storebror, Jenny och grabbarna igår, precis som alltid. Gosade med mina små ögonstenar och hade det så bra! Idag är det torsdag och imorgon tar jag helg. Det har gått bra med ungarna även idag och jag trivs som bara den. Jag har varit ute och sprungit och om en stund ska vi äta en god middag. Imorgon slutar jag redan klockan 12 och då ska jag och mamma åka till mormor och morfar. Perfekt start på helgen!
Världens finaste mamma och brorsbarn igår ♥

Everyone know Leyton are meant to be

"The rest of the world's been waiting on you two idiots since high school." - Brooke Davis

PEOPLE

Haley & Quinn 7x02

KENZA - SUMMER OUTFITS


22:e januari 2014

Har jobbat åtta till fyra även idag och det har bara gått bra. Ungarna är så härliga! Man hade det verkligen bra som liten när man lekte hela dagarna. Ska sluta längta tills jag blir äldre och istället njuta. Vi ska åka till min bror nu. Jag har saknat mina små killar så det ska verkligen bli kul. 

MY PERFECT BOYS


It's not

Meredith
Meredith Grey - Quotes

KENZA - OUTFITS


21:e januari 2014

Började klockan åtta och jobbade tills fyra idag. Det har gått bra idag med! Vi leker och pysslar mest. Nu är jag hemma och vi ska strax äta. Om ett tag ska jag träna zumba och det är taggad till. Det är galet kallt ute idag också men jag hoppas verkligen det blir lite varmare nästa vecka.
 
Idag fyller bästis 16 år och nedanför är vad Sara fick av mig och Alice i födelsedags present. Det är ett silver halsband med en bild på oss tre och under bilden står det forever.

BELIEVE THAT


The perfect family

Lucas, Peyton & Sawyer 6x23

BJL - JEANS

 Min fantastiska Bethany! Jag dör lite varje gång jag ser nya bilder på henne. Hon är så fin på alla vis. ♥

Första dagen på praktiken

Avslutade helgen på bästa sätt igår! Jag, mamma och pappa var hemma hos min syster, Markus och tjejerna. Vi åt god mat och hade det bra.
På kvällen när vi var hemma kom min bror och Jenny ett par timmar. 
 
Idag var det första dagen på praktiken och i en förskoleklass för min del. Det har gått jätte bra! Jag gick på den skolan från dagis upp till 5:an.
Min handledare hade jag på fritids när jag var yngre och därför är det extra kul. Det är 4 veckor jag ska praoa och jag är säker på att det kommer bli kanon. Idag och imorgon slutar jag klockan 13:45, skönt att komma hem lite tidigare. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat nu. Ska strax duscha, hoppa i mys kläderna och titta på Grey's Anatomy. 
Mosters tjejer igår ♥

PHOTOS FROM LAST NIGHT


A ride wih the comet

Leyton 6x24

When Nathan's dream finally came true

Naley 6x24 ♥

19:e januari 2014

Igår hade jag en jätte fin kväll tillsammans med mina bästisar. Vi åt god mat och pratade i mängder. Vi har såna djupa snack och det är så skönt. Idag är det söndag och jag började morgonen med en spring runda. Vi ska strax åka till min storasyster för att träffas och bara umgås. En bra söndag helt enkelt. Ha det bäst!

BJL - IN WHITE


Wedding Dress - Matt Nathanson

Låten är helt otroligt fin! 

Sawyer Brooke Scott

See, I always knew you were a Brooke, and it is a really good name. - Brooke
Just like i dreamed. - Peyton
Breyton & Sawyer 6x24

The Magic

Karen & Lucas 6x24

LEYTON WEDDING

Lucas och Peytons bröllop! Det perfekta bröllopet. Det är så fint och dom är det finaste. Jag älskar att det är Haley som viger dom, att Brooke är brudtärna och Nathan bestman och att Mia sjunger för dom. 
 
”’Peyton Sawyer’ will become Peyton Scott. Lucas wrote this in the eighth grade. I remember him talking about her constantly and not just in the eighth grade. In the ninth, the tenth and the eleventh grade. And finally, in our junior year, Lucas gathered up his courage and talked to Peyton for the first time, right here at this lake, and she was a bitch. He said, ‘Haley, I talked to her’ and when I asked him if the fantasy was finally over, if he could finally admit that Peyton Sawyer was human after all and he said, No, Peyton Sawyer is not human, she’s an angel. And she’s my angel.’"
 
Peyton Sawyer will become Peyton Scott.’That was the dream and here we are, 10 years later and we will all get to witness a dream come true. 

Födelsedags firande!

Det är lördag och den bästa dagen på hela veckan. Igår kom den första snön och jag blev väl inte så glad, men förhoppningsvis får vi en varm vår och sommar nu kanske. Jag har varit ure och sprungit och styrketränat. Nu ska jag duscha och klockan sex ska jag fira bästis. Det kommer bli en bra dag!

Shenae Grimes - Outfits


Is it?

Quotes season 6

17:e januari 2014

Nu har jag tagit helg och det känns så bra! Jag behöver inte komma tillbaka till skolan förens om 5 veckor. Praktik i fyra veckor och lov efter det.
Har haft en bra dag i skolan och om ett tag ska jag och mamma laga middag. Ska kunna laga lika god mat som min mamma sen, om det ens är möjligt. Imorgon ska jag och Alice till Sara för att fira henne, fast hon fyller inte förens på tisdag. Jag älskar att fira våra födelsedagar, vi har gjort det i så många år och det är så mysigt. 

Peyton Sawyer Outfits - season 4 & 5

 

SUMMER & MARISSA


Skoltrött

Hur är det ens möjligt att vara så skoltrött som jag är när vi har varit lediga så mycket? Det är sjukt! Åkte hem med pappa klockan 3 och stack ut för att springa direkt. Nu ska vi strax äta middag och efter det ska jag titta på det senaste avsnittet av Chicago PD. Hoppas allt är bra med er! ♥

Nick Lachey - All In My Head

Nick Lachey är med i säsong 6 av OTH och det var då jag hörde han för första gången. Han är grym! 

Quinn James Outfits - season 9


15:e januari 2014

Började morgoen med en springtur och styketräning. Bästa! Imorgon måste jag upp till skolan. Det känns inte alls kul, men det är snart helg. Efter helgen ska jag vara ute på praktik i hela 4 veckor. Det ska bli kul och jätte skönt att slippa skolan. 
Min känsla för morgondagen ↑

Pretty Little Liars - Quotes

👌👌
matildawahlroos blogg - - NattstadPLL

CHAD & BETHANY

Chad has an amazing heart. He goes out of his way to make people feel good and I just have a huge heart for him. He’s great” - Bethany Joy Lenz

You Have To

- Peyton Sawyer

SALINE SKIRT

Kenza i sin otroligt snygga kjol! Jag är helt kär i min. 

14:e januari 2014

Igår var jag hos min storasyster och systerdöttrar hela dagen. Vi hade det så bra! Vi gick till lekparken och även en runda på stan. Lekte och myste med mina små tjejer och hade det mysigt. Nu har jag precis städat rummen och tänkte dra några avsnitt av Grey's Anatomy. Det är uppehåll på tven nu och jag saknar det, därför kollar jag från början. Är inne på säsong 2 nu! Ikväll börjar zumban och det ska bli riktigt kul. 

Meredith Grey - Quotes

Feels like snow in September
NatyKMC
http://instagram.com/ilki__xoxo → follow ♥ | via Tumblr

ANNIE WILSON - OUTFITS


Lediga måndag

Ville göra något roligt när jag är ledig och därför ska jag ta bussen vid 11 till min storasyster. Spenderar dagen med henne och mina små tjejer. Det kommer bli så bra! Hoppas ni får en fin måndag också. ♥

THEIR DAY


Leyton wedding 6x23

ACNE JACKET

Denna jackan som Kenza har är så snygg! Jag hade inte tackat nej till en sån eller en liknande.

Mitt kalas

Hade ett fint 17-års kalas för mig igår med min familj. Åt god mat, umgicks och hade det bra. Jag fick mest pengar, som jag helst ville. Tycker om att köpa saker som jag själv vill ha, men jag fick även endel fina saker. Det känns bra att inte ha någon söndags ångest idag för att gå upp till skolan dagen därpå. Har varit ute och sprungit och nu sminkat mig och bytt om. Jag, mamma och pappa tänkte köra en runda till Ikea idag. Har inget för mig så jag hänger på, inte fel att köra lite bil också! Ni får några bilder på mina ögonstenar från igår. ♥

Brooke Davis - outfits season 9


The cast of 90210


Kalas för mig!

Började morgonen med en springrunda och nu håller jag på att göra mig i ordning. Vi ska fira mig idag så släkten kommer lite senare. Det ska bli så mysigt! Det ska tydligen bli kallare nästa vecka, jag hoppas verkligen att det inte kommer någon snö. Om det inte är någon snö vid jul behöver den inte komma alls. Jag längtar till våren och sommaren. Ha en bra lördag! ♥

TODAY IS THAT DAY

Brulian 6x24

A Lack Of Armor - Jesse Ruben


Långhelg!

Igår fick vi reda på att vi är lediga måndag och tisdag nästa vecka också för att vi inte har några lektioner. Vi blev så glada att vi nästan började gråta, haha. Jag börjar inte skolan förens på torsdag nästa vecka då, eftersom jag alltid är ledig på onsdagar. Hur skönt låter inte det? Det känns så bra! På sista lektionen idag fick vi sluta när vi var klara och jag kunde ta den tidiga bussen hem. Nu har jag varit ute och sprungit och tänkte beställa lite kläder. På ett sätt tycker jag bättre om att beställa, för jag tycker just h&m har det väldigt utplockat i butikerna. I vilket fall hoppas jag ni får en fin fredags kväll. 

CHICAGO P.D

Tittade på Chicago  P.D innan och den var...så jäkla bra! Det kändes så bra att se Sophia på tv igen (även fast jag tittar på OTH och aldrig kommer sluta) Hon är så grym, det finns inga ord. Det kändes liksom som att Brooke var en polis istället för en kläddesigner, haha. Det var verkligen ett spännande avsnitt och jag kan inte vänta tills nästa kommer ut. Denna serien kommer bli stor! Alla borde ge den en chans. 

B.Davis and P.Sawyer

Brooke & Peyton 6x23

KOSTA SPA

Såhär så spaet ut som vi var på i tisdags. Det var så mysigt där! Tända ljus och allt. 

Första dagen i skolan

Det kändes otroligt jobbigt när klockan ringde imorse, jag orkade inte men jag tog mig upp ändå. Det har varit en lugn dag i skolan, nästan för lugn. Jag har nog aldrig varit så trött i skolan som idag, vet inte varför. Skulle egentligen sprungit nu när jag kom hem men regnet öser ner så jag gör det imorgon istället. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och titta på Chicago PD. Serien hade premiär igår och det är Sophia Bush som är i den. Min ängel! Det ska bli så kul att se henne på tv igen. 
 
Jag måste säga att jag har haft ett helt underbart jullov. Det började med Justin's film på bio, firat jul och nyår, varit på spa och bara haft det så jäkla bra med alla mina nära. Kunde inte haft det mycket bättre! ♥

Gavin DeGraw - Belief

Det finns inte en enda låt av Gavin som jag inte tycker om. Åh vad bra han är!

SPLASH

Det är stört hur vacker hon är! Hon strålar, like always. ♥

Mina presenter

Detta linnet från Hollister och tavlan med mina favorit citat fick jag av mina tjejer i födelsedags present. Jag blev så himla glad! 

KJOLEN

Detta hade jag på mig i måndags och här får ni se bilder när jag har kjolen på mig. Jag är så glad att den är min! Den är så snygg.

Sista lediga dagen på lovet

Måste säga att jag är lite små lycklig, just för att vi fixade internetet igår. Det fungerar än så länge iallafall. Jag är också glad över att vi fick en extra dag ledig än alla andra, jag njuter. Jag har varit ute och sprungit och styrketränat. Lyssnar på min OTH lista och ska strax in i duschen. Jag ska bara ta det lugnt nu, titta på serier och ha det skönt. Det kommer komma upp en hel del inlägg idag så kika in lite då och då. 
 

Spa

Vi kunde inte fått en bättre avslutning på jullovet än detta, fast mitt är inte helt slut än. Jag är ledig imorgon med som tur är. Vi åkte hemifrån klockan sju och vid åtta var vi framme och åt en jätte god hotellfrukost. Det är något speciellt med hotell frukostar alltså, det är så gott! Efteråt hade vi varsin behandling - massage. Det var så skönt, somnade nästan. Sen låg vi i poolerna hela tiden och bara pratade om allt och ingenting. Det var pooler utomhus också och det är ett stort plus. Det var verkligen avkopplande och kunde inte haft bättre sällskap än mina tjejer. Vi åkte därifrån runt tre och vidare in till stan och gick lite i butikerna.

GIRLS NIGHT

Här kommer några bilder från igår på mig och mina fina. Finns inte ord för hur mycket ni betyder för mig. Bästa!

Fin kväll

Jag har haft en sån himla fin kväll med mina bästisar. Vi har ätit en god middag, blåbärspaj till efterrätt och druckit te (såklart). Det har blivit massor med prat och det är alltid skönt. Jag fick ett fint linne från Hollister och en tavla med mina två favorit citat från One Tree Hill i. Jag blev så glad! Ska visa er en annan dag. Nu har jag lite att fixa för imon klockan 7 på morgonen ska vi åka hemifrån och vara på spa hela dagen. Det ska bli underbart! Jag älskar spa.
 
Bilder från kameran kommer när datorn fungerar igen, jag lånade denna av Sara från ikväll.

Searching For a Former Clarity

Tumblr_m20ijvnhsa1rqitreo1_500_large
(100+) quotes | Tumblr
Leyton quotes season 6

Firas av mina bästisar

Hej på er! Allt bra? Vi har fortfarande inget internet, men jag fick låna min farbrors dator som är trådlöst internet på. Idag kommer Alice och Sara hit för att fira mig, det ska bli så mysigt. Vi ska äta en god middag och jag ska göra en efterrätt. Innan det ska jag träna, ska ut och springa 8 km rundan nu. Den är den bästa, så himla skönt. Hoppas allt är bra med er, vi hörs.
Bjuder på 3 bilder på mig från när jag var mindre, haha. Önskar att jag såg lika bra ut nu som då!
 

A DAVIS

Brooke & Samantha 6x21

Don't regret


Birthday wishes

Någon timme efter att Michael May hade skrivit till mig på twitter gjorde Joe Davola (producenten av OTH) också det. Och när jag vaknade idag och kollade mobilen hade Lindsey Mckeon (Taylor James i OTH) också gjort det. På min födelsedag skrev alltså 3 stycken från One Tree Hill Castet till mig och det gjorde mig så himla glad! Det gjorde min dag, kan knappt förstå det.
 

5:e januari 2014

Jag har sprungit en runda och tittat på One Tree Hill sen jag vaknade idag. Jag har bara 2 avsnitt kvar av säsong 6 och jag vill inte kolla klart, igen. Jag blir så ledsen i slutet och det gör så ont. Aja, jag och pappa ska äta middag om en stund och sen kanske jag startar en film. Jag har kollat på alla min filmer här hemma så många gånger men det finns inte så mycket att göra utan internet. Hoppas allt är bra med er iallafall! 
En bild från nyår

Michael May wished me a happy birthday

Ikväll hände det som jag har väntat så länge på - en tweet av en från One Tree Hill. Michael May som spelar Chuck (Jamies kompis) i OTH önskade mig en bra födelsedag. Jag blev så glad och jag trodde inte det var sant. Othgivesmehope är mitt andra Twitter konto som jag har för att skriva till mina favoriter, det var alltså på det kontot han svarade mig på. Detta gjorde min kväll! Åh vilken lycka.

Kenza's outfits


We Might as Well Be Strangers

One Tree Hill 2x21 What Could Have Been
Nathan Scott 2x21

Min födelsedag

Idag är det min födelsedag och jag fyller 17 år! Det är galet, helt galet. Blev väckt av att mamma och pappa kom in med presenter på morgonen. Det måste väl ändå vara det bästa sättet att vakna på?  Det är så mysigt. Vi gick ner och åt bananpannkakor till frukost och drack varsin smoothie. Mamma börjar klockan 12 och jobbar helgen och därför har jag inte mitt kalas med familjen/släkten förens nästa helg. Men det funkar ju bra det också. I vilket fall så blir det bara jag och pappa hemma idag, men vi ska ha det lika mysigt för det. Vi har inget internet igen så jag blir lätt uttråkad nu. Jag ska gå ut och powerwalka iallafall. Hoppas ni också får en fin dag!

Haley James Scott - outfits season 9


PEYTON'S HAIRSTYLES


SHAY MITCHELL - INSTAGRAM


3:e januari 2014

Igår var jag med Alice och egentligen gjorde vi inte så mycket. Låg mest i sängen och pratade, tittade på pll och på annat. Älskar att spendera tid med bästis, vad vi än gör. Idag är det dan före dan, haha. Jag fyller 17 år imon! Jag har alltid älskat att fylla år, massor med kärlek. Jag tänkte hitta någon god choklad bakelse från Lelia och baka när Alice och Sara kommer för att fira mig. Annars idag har jag tränat och nu ska jag dra några avsnitt av 90210. 

The Leavers Dance

Brooke Davis 6x13

Wanting to be loved

One Tree Hill 2x21 What Could Have Been
One Tree Hill 2x15 Unopened Letter To the World
Brooke Davis season 2

MY ANGEL


2:a januari 2014

Idag är det torsdag och bara en vecka kvar till skolan börjar. Får ångest över att tänka på det, jag orkar inte börja redan. Men jag har min födelsedag och spa dagen att se fram emot innan dess. Jag har precis tränat klart, har vari ute och sprungit och styrketränat. Får se om Alice och Sara har något för sig idag eller om dom kan ses. 
 Förrätten och middagen på nyårsafton

Lucas taking care of Peyton

 She already got someone special in her life. She has you.

IT'S A NEW YEAR


1:a januari 2014

Idag är det den första dagen på det nya året! Tänk att det faktiskt är 2014 nu. Jag hade en sån himla bra kväll/natt igår. Josefine kom till mig några timmar innan, vi åt här hemma, fixade till oss och sådär. Vid 9 åkte vi till festen där i stort sett alla var som bor här runt omkring. Det var kul att se alla igen! Snart kommer mina favoritkillar till mig - mina brorsbarn. Dom ska vara här idag och som jag har saknat dom. 
Firade in det nya året med mina bästisar ♥

RSS 2.0